خبر
دنیای اقتصاد- اهواز- محمد علاف پور : مدیرعامل شرکت فولاد اکسین خوزستان با تاکید بر اینکه تحقق ظرفیت تولید اسمی این شرکت به میزان یک میلیون و 50 هزار تن یک اولویت جدی است گفت: رسیدن به ظرفیت اسمی تولید در این شرکت قطعا برای توسعه تجارت خارجی کشورمان تاثیرات مهمی به دنبال دارد.
علی محمدی اظهار کرد: ماشین آلات و تجهیزات یک صنعت امروز به تنهایی مزیت محسوب نمی شوند؛ بلکه این نیروی انسانی متخصص و ماهر است که زمینه تحولات اساسی و بهره وری در تولید را فراهم می کند. وی با بیان اینکه نیروی انسانی در فولاد اکسین اغلب جوان و دارای تخصص های فنی و مهارتی مهمی هستند، گفت: این ویژگی در فولاد اکسین خوزستان زمینه ای را فراهم کرده تا این شرکت با برخورداری از مزیت های رقابتی متعدد، در بین صنایع فولادی کشور مطرح باشد. مدیرعامل شرکت فولاد اکسین خوزستان ادامه داد: در حال حاضر این شرکت در منطقه خاورمیانه محصولات کاربردی تولید می کند؛ بنابراین علاوه بر اینکه تنوع بازار فروش باید مورد توجه قرار گیرد باید همزمان پروژه های سرمایه گذاری و توسعه ای این شرکت نیز پیگیری شود. محمدی با تاکید بر اینکه به واسطه تولید محصولات کاربردی باید نام فولاد اکسین جهانی شود، تصریح کرد: باید توجه داشت که همواره تنوع بخشی در تولید محصولات از طریق پروژه های توسعه ای به چشم انداز شناسایی بازارهای صادراتی جدید نیز کمک خواهد کرد.
وی به اهمیت تکمیل زنجیره تولید محصولات فولاد اکسین خوزستان اشاره کرد و گفت: تولید محصولات اکسین نباید در وضعیت موجود باقی بماند بلکه باید در راستای چشم اندازها و برنامه ریزی های تعیین شده به دنبال عملکرد مطلوب تری باشیم. مدیرعامل شرکت فولاد اکسین خوزستان در ادامه بر ضرورت حمایت های انگیزشی از نیروی انسانی این شرکت تاکید کرد و گفت: با کمک و همدلی که ایجاد شده، قطعا تحولات کاربردی مناسبی در فولاد اکسین خوزستان رقم زده خواهد شد. رئیس هیات مدیره فولاد اکسین خوزستان نیز در این نشست با بیان اینکه تبدیل این شرکت به یک واحد تولیدی دانش بنیان فرصت مناسبی برای رونق تولید محسوب می شود اظهار کرد: این اتفاق روند اکسین در حرکت به سمت پروژه های توسعه ای را شتاب می بخشد. مصطفی اسکندری افزود: حضور مدیرعامل جدید این شرکت، قطعا چشم انداز روشنی را برای این شرکت درپی خواهد داشت. وی یادآور شد: قرار گرفتن فولاد اکسین به عنوان اولین شرکت فولادی ایران در ردیف شرکت های دانش بنیان برنامه ریزی های آینده این صنعت را با بهره وری بیشتری همراه خواهد کرد.
دنیای اقتصاد- اهواز- محمد علاف پور : مدیرعامل شرکت لکوموتیو ریل اروند گفت: به همت کارکنان این شرکت، رکورد سالانه تعمیرات اساسی واگن به 612 دستگاه رسید. ایمان عیدی گفت: رکورد پیشین در سال 1400 به تعداد 552 دستگاه بود. وی افزود: برنامه ریزی منظم، پایش عملکرد در بازه زمان بندی روزانه، هفتگی و ماهانه، انسجام در کار گروهی و تلاش مستمر و ایجاد همدلی، مواردی بودند که دستیابی به این موفقیت را ممکن کردند.
عیدی افزود: کارکنان شرکت لکوموتیو ریل اروند با تکیه بر توان داخل و بهره گیری از دانش فنی و تخصصی، علاوه بر انجام تعمیرات جاری، ویژه و اساسی نیز خدمات جانبی واگن ها را انجام داده اند. وی با اشاره ای به روند بومی سازی در این شرکت افزود: برای نخستین بار در استان خوزستان در سال 1401 ساخت درب واگن لبه کوتاه، اخذ مجوز تعمیرات اساسی بولستر واگن به عنوان قطعه مهم، وارداتی و استراتژیک را به عنوان تنها شرکت دارای مجوز در استان انجام دادیم. حاصل این خدمات نیز، صرفه جویی ریالی، کاهش زمان تعمیرات واگن، عدم برون سپاری واگن ها به خارج از استان و ذخیره سود حاصل از این تعمیرات در مجموعه گروه فولاد خوزستان را به دنبال خواهد داشت.
دنیای اقتصاد - گرگان : مدیرکل راه و شهرسازی گلستان در حاشیه مراسم آغاز عملیات اجرایی طرح 170 واحدی طرح نهضت ملی مسکن در علی آباد کتول از آغاز احداث سه هزار واحد مسکونی در شهرستان های گرگان، گنبدکاووس، علی آباد کتول، بندر ترکمن، گمیشان و آزادشهر تا فروردین سال 1402 خبر داد.
مهدی ملک اظهار کرد: یکی از اصلی ترین معضلات اجرای طرح نهضت ملی مسکن، تامین زمین بوده که با پیگیری های استاندار گلستان در شورای مسکن استان، تاکنون زمین دو سال اول اجرای طرح تامین شده است. رئیس شورای هماهنگی امور راه و شهرسازی گلستان با بیان اینکه در استان هیچ شهر بدون زمین برای اجرای طرح نهضت ملی مسکن وجود ندارد، گفت: اکنون بیش از 93 هزار نفر در طرح یادشده در گلستان ثبت نام کرده اند که از این تعداد سه هزار و 500 نفر نسبت به واریز وجه اولیه اقدام کرده اند. وی در ادامه تصریح کرد: بخشی از واحدهای طرح 170 واحدی علی آباد کتول نیز جزو واحدهای نیمه تمام مسکن مهر بوده که به طرح نهضت ملی مسکن الحاق و پس از تکمیل به متقاضیان تحویل داده می شود. وی افزود: این طرح به مساحت عرصه هشت هزار و 824 مترمربع و به مساحت اعیان 17 هزار و 267 مترمربع و همچنین با اعتبار 945 میلیارد ریال عملیاتی خواهد شد. مدیرکل راه و شهرسازی گلستان از برنامه ریزی های انجام شده برای احداث شش هزار واحد مسکونی در بافت های فرسوده خبر داد و گفت: در راستای ابلاغ بسته های 19 بندی تشویقی وزارت راه و شهرسازی، در بافت های فرسوده گلستان، نوسازی و بهسازی 6 هزار واحد مسکونی با همکاری شهرداری ها و فرمانداری های استان اجرا می شود.