گزارش خبری تحلیلی کیهان : کدام مقامات رژیم صهیونیستی نسبت به نابودی اسرائیل هشدار دادند؟
سرویس خارجی: همزمان با ادامه بحران های داخلی در رژیم صهیونیستی، ده ها مقام سیاسی و نظامی این رژیم نسبت به فروپاشی این به قول سید حسن نصرالله «خانه عنکبوت»، هشدار داده اند.
تل آویو در کمتر از چهار سال گذشته 5 انتخابات سراسری برگزار کرده که نشان دهنده آن است که همه کابینه های سیاسی رژیم صهیونیستی در همه 4 سال گذشته کمتر از یک سال دوام آورده اند. از سه ماه گذشته نیز تل آویو به طرز بی سابقه ای درگیر مجموعه ای از اعتراضات دومینو وار شده که این اعتراضات به نوبه خود اوضاع اقتصادی و سیاسی صهیونیست ها را به هم ریخته است. 9 هفته است که تل آویو رنگ آرامش به خود ندیده و علاوه بر اعتراضات بزرگ شنبه شب ها، اعتراضات علیه برنامه های کابینه نتانیاهو به روز کشیده شده است. آخرین دور اعتراضات در شنبه گذشته با حضور نیم میلیون نفر علیه طرح پارلمانی نتانیاهو برای تغییر نظام قضایی و حذف نظارت دیوان عالی بر پارلمان برگزار شد، اما کابینه نتانیاهو بی توجه به اعتراضات طرح خود را برای تضعیف دستگاه قضایی در دور اول به تصویب رساندند. طرح حذف نظارت دستگاه قضایی برای تبدیل شدن به قانون اجرایی نیازمند دو مرتبه دیگر رای گیری است، اما از هم اکنون احزاب مخالف و معترضان گفته اند که اجازه تصویب نهایی این طرح را نخواهند داد و هرکاری را برای جلوگیری از تصویب این طرح به کار خواهند گرفت.
از سوی دیگر، اختلافات سیاسی، به افول اقتصادی، فرار سرمایه و کاهش ارزش پول رژیم صهیونیستی منجر شده و بسیاری از اقتصاددانان و فعالان اقتصادی وضعیت فعلی را سراشیبی به سوی بحران می دانند. مجموعه این بحران ها وقتی بدتر و شدیدتر به نظر می رسد که حتی نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی نیز هشدارهای متعددی سر می دهند و در مواردی برخی چهره های سیاسی، خواستار تمرد و نافرمانی نیروهای نظامی از فرماندهان ارشد خود شده اند. همزمان با این وضعیت، طی سه ماه گذشته هشدارهای متعددی هم از سوی مقامات سیاسی و هم نظامی فعلی و سابق اعلام شده و فصل مشترک همه این هشدار، احتمال فروپاشی داخلی رژیم صهیونیستی است.
بدون تردید، اسحاق هرتزوگ، رئیس رژیم صهیونیستی رکورددار مجموعه هشدارهای فروپاشی این رژیم طی سه ماه گذشته است. هرتزوگ در کمتر از سه ماه گذشته که نتانیاهو به قدرت بازگشته است، شش بار درباره احتمال فروپاشی داخلی به دلیل تشدید اختلافات هشدار داده است. سه روز پیش نیز، در جریان مراسمی که قرار بود برای اسحاق هرتزوگ، رئیس رژیم اسرائیل جشنی برای اعطای شهروندی افتخاری به او باشد، این جشن به مراسم هشدار و اعلام و خطر فروپاشی تبدیل شد و هرتزوگ اوضاع مناطق اشغالی را بسیار پرخطر توصیف کرد و گفت: «خطر فروپاشی جدی است.» هرتزوگ با اشاره به طرح های کابینه تندرو نتانیاهو، این طرح ها و برنامه ها را باعث ایجاد بحران های سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و امنیتی در تل آویو دانست و گفت: «ما در وضعیت بدی قرار گرفته ایم و درگیری های داخلی ممکن است منجر به گسسته و تکه تکه شدن ما شود، ما باید برای خلاصی از این بحران، هرچه سریع تر به توافق برسیم.» با وجود این هشدارها، اما میانجی گری های رئیس رژیم صهیونیستی برای حل بحران و انشقاق داخلی میان نتانیاهو و مخالفانش تاکنون هیچ پیشرفتی نداشته و سه ماه است که صدای اعتراضات و تظاهرات در تل آویو و دیگر شهرهای اشغالی خاموش نمی شود.
دو روز پیش نیز، «تامیر پاردو» رئیس سابق موساد اذعان کرد که فروپاشی این رژیم نیازی به دشمن خارجی یا ایران ندارد. این مقام امنیتی سابق در تل آویو افزود: «فروپاشی ما نیاز به ایرانی ها ندارد و ما هم اکنون در فاجعه در حال شکل گیری هستیم.» این موضع گیری مقام سابق موساد به دنبال هشدارهای مشابه از سوی رئیس رژیم صهیونیستی صورت گرفت.
«اسحاق بریک» که ژنرال ذخیره ارتش رژیم صهیونیستی است، سه شنبه شب درباره احتمال فروپاشی سرویس های امنیتی این رژیم در صورت ادامه اعتراضات و اختلافات سیاسی در این رژیم هشدار داد. «اسحاق بریک» نسبت به عواقب فاجعه بار به طور خاص برای سه سرویس امنیتی رژیم صهیونیستی و به طور کلی برای نهادهای اطلاعاتی این رژیم در صورت عدم دستیابی به تفاهم های گسترده برای پایان دادن به وضعیت هرج و مرج در خیابان های (رژیم) اسرائیل و اختلاف های سیاسی هشدار داد و گفت: «پایان نیافتن این بحران تا پایان ماه و ادامه روند تصویب اصلاحات قانونی، کابینه را با یک دوگانگی واقعی و عمیق مواجه خواهد کرد؛ زیرا سه نهاد امنیتی ارتش، شین بت و موساد، در مورد نحوه برخورد با این بحران در سطح سیاسی یا قانونی در سردرگمی قرار خواهد گرفت.»
در ادامه انتقادات سریالی مقامات صهیونیست از عملکرد کابینه نتانیاهو، «گادی آیزنکوت» رئیس سابق ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی هشدار داده است که این رژیم اکنون در یکی از خطرناک ترین دوره های امنیتی خود از زمان جنگ «یوم کیپور» (جنگ اعراب و اسرائیل 1973) به سر می برد. گادی آیزنکوت، رئیس سابق ستاد ارتش رژیم صهیونیستی اظهار کرد: «اسرائیل برهه امنیتی بسیار سختی را پشت سر می گذارد، و این دوره خطرناک ترین دوره از زمان جنگ ششم اکتبر 1973 تاکنون است.»
یائیر لاپید، رئیس اپوزیسیون رژیم صهیونیستی دو هفته پیش گفت که شش ماه دیگر «اسرائیل» از درون متلاشی خواهد شد و «جامعه» آن به تنفر از یکدیگر مشغول خواهد شد. لاپید ضمن حضور در «کنست» در سخنان خود خطاب به یاریو لوین، وزیر دادگستری رژیم اشغالگر گفت: «لوین، ما را با صحبت از گفت وگو [درباره اصلاحات قضایی]احمق فرض نکن وقتی که خودت این قانون را تصویب می کنی. دروغ بس است دیگر.»
اقتصاددان و سیاستمدار آمریکایی- یهودی دو روز پیش نسبت به خطر فروپاشی اقتصادی رژیم صهیونیستی در نتیجه طرح کابینه بنیامین نتانیاهو برای اجرای قانون اصلاح نظام قضایی هشدار داد. به گزارش شبکه 13 رژیم صهیونیستی، بن شالوم برننکی به خبرنگار این شبکه در نیویورک گفت: «اقتصاد اسرائیل به تجارت بین الملل و سرمایه گذاری کشورهای دیگر گره خورده است و این کودتا آسیب زیادی به امنیت سرمایه گذاری خارجی، شرکای تجاری آنان و صاحبان کسب و کار اسرائیلی آنها وارد خواهد کرد.»
نفتالی بنت، که تا 10 ماه پیش، سکان نخست وزیر رژیم اسرائیل را در دست داشت، در آخرین روزهای حضورش در قدرت، در اظهاراتی تاکید کرد که تل آویو بر سر یک دو راهی تاریخی و در وضعیتی بی سابقه قرار دارد که به مرحله فروپاشی نزدیک می شود. بنت در پیامی که در شبکه های اجتماعی منتشر شد، اعلام کرد که دولت یهودی در تاریخ خود دو مرتبه یک مرتبه 77 سال پس از تاسیس و یک بار هم 80 سال پس از آن به سبب اختلافات داخلی دولت دچار فروپاشی و انحلال شد. وی گفت که ما «اکنون در مرحله سوم قرار داریم و همگی در برابر آزمونی حقیقی قرار داریم و آیا می توان اسرائیل را حفظ کرد؟»