دکه
کیهان در مورد رابطه شبکه های اجتماعی و سلبریتی ها و مسمومیت دانش آموزان نوشت: «چطور درخصوص پدیده ای ناشناخته و در شرایطی که هنوز ابتدایی ترین مراحل تحقیقات به نتیجه واضح و مشخصی نرسیده است، عده ای صرفا به دلیل شهرت و داشتن دنبال کننده در فضای مجازی، به خود اجازه می دهند بدون نگرانی از نتیجه مخرب اقدام شان دست به شایعه سازی، دامن زدن به شایعات یا گرفتن انگشت اتهام به سمت نظام و نیروهای انقلابی یا نیروهای خدوم امنیتی و انتظامی از طریق انتشار متن ها و تصاویر و استوری های تاسف آور بزنند؟!...
در چنین مواقعی در بسیاری از موارد موضع گیری برخی سلبریتی ها عینا و نعل به نعل مشابه آن چیزی است که رسانه های معاند مشغول ترویج آن برای تحمیق مخاطب هستند... اینجا نیز کار مشترک بین رسانه های معاند و برخی از این چهره ها را می توان به عینه مشاهده کرد. آیا این افراد که به جای تلاش برای استفاده از امکان روشنگری و آرام کردن شرایط خاص آن روزها، مشغول ریختن بنزین بر آتش و فریب دادن نوجوانان و جوانان کم اطلاع بودند می توانند منکر این شوند که ممکن است با این کارها دست شان به خون بی گناهی آلوده شده باشد؟ حال که پس از مدت ها که انتظار می رفت با شایعه سازی و دروغ پردازی سلبریتی های دارای زیست مجازی برخورد شود و اکنون پس از تحمیل هزینه های اجتماعی زیاد، این رویه آغاز شده است، نباید صرفا به تذکر اکتفا شود».
اعتماد در واکنش به مطالب اخیر کیهان نوشت: «کیهان در روزهای اخیر ماراتن وار به رسانه های مستقل حمله کرده و با اتهام زنی سعی در زدن برچسب مجرم بر آنها داشته است... نیمه اسفندماه نیز روزنامه کیهان از نهادهای ناظر بر مطبوعات خواست با رسانه هایی که «رخدادهای شادی آفرین» را سانسور و یاس و نومیدی را در جامعه پمپاژ می کنند، برخورد کند... رسانه های اطلاح طلب که با مجوز نهادهای رسمی و قانونی کشور در حال فعالیت هستند، سوژه دائمی نقد و پرونده سازی کیهان هستند». آرمان ملی با اشاره به ادعای وزیر ارتباطات که وعده افزایش 30 تا 40برابری سرعت اینترنت را داد، نوشت: «وزیرارتباطات بیش از سایر وزرا در ماه های اخیر مورد توجه جامعه است، چرا که همگان انتظار رفع اختلالات در اینترنت و رفع فیلتر را دارند. نکته قابل تامل اینکه دیروز-چهارشنبه- زارع پور از افزایش سرعت اینترنت خبر داد، اما در همان زمان اینترنت کشور با اختلال روبه رو شد».