با اخذ 167 رای موافق : کیومرث هاشمی وزیر ورزش و جوانان شد
در جلسه علنی روز گذشته بهارستان، کیومرث هاشمی توانست با 167 رای موافق، 57 رای مخالف، 12 رای ممتنع و یک رای باطله از مجموع 237 نماینده حاضر در مجلس برای تصدی وزارت ورزش و جوانان رای اعتماد بگیرد.
سرویس سیاسی: روز دوشنبه جلسه علنی مجلس شورای اسلامی به ریاست محمدباقر قالیباف تشکیل شد و مهم ترین دستور جلسه آن بررسی صلاحیت کیومرث هاشمی، وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان بود.
در جلسه بررسی صلاحیت هاشمی، رئیس جمهور به خاطر سفر به نیویورک امکان حضور نداشت. لذا محمد مخبر، معاون اول رئیس جمهور در جلسه حضور یافت.
ابتدا کمیسیون فرهنگی به عنوان کمیسیون تخصصی مرتبط با وزارت ورزش و جوانان، گزارش خود را قرائت کرد که در تایید صلاحیت کیومرث هاشمی به عنوان وزیر ورزش و جوانان بود. سپس موافقین و مخالفین هاشمی پشت تریبون رفتند و به ارائه نظرات خود پرداختند.
زهره الهیان در موافقت با برنامه و صلاحیت کیومرث هاشمی برای تصدی وزارت ورزش و جوانان، گفت: هاشمی یک مدیر از مراتب پایین و کف جامعه ورزشی بوده که با تلاش ارتقا پیدا کرده و با توانمندی به این جایگاه مدیریتی رسیده است.
وی اظهار داشت: هاشمی برنامه تحول آفرینی در حوزه ورزشی ارائه کرده است. حمایت از ورزش بانوان هم در برنامه های وی مورد تاکید قرار گرفته است. اگر دختران و مادران ما سالم باشند، خانواده های ما سالم هستند و اگر خانواده ها سالم باشند، جامعه سالم خواهد بود.
احد آزادی خواه، نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی نیز در موافقت با کیومرث هاشمی گفت: وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان برنامه مدونی در سطوح مختلف برای بانوان، جوانان و روستاییان ارائه کرده است.
آزادی خواه با اشاره به اینکه وی دارای رزومه پر و پیمانی است و می تواند مشکلات این حوزه را حل کند، اظهار داشت: هاشمی با انبوهی از تجارب مختلف آمده و می تواند مشکلات حوزه ورزش و جوانان را به درستی مدیریت کند.
مهرداد گودرزوند اما از نمایندگان مخالف هاشمی بود. وی با اشاره به اینکه در برنامه های کیومرث هاشمی موضوع ورزش و جوانان دیده نمی شود، ادامه داد: وی 30 سال در مناصب کلیدی ورزش و جوانان بوده و در حوزه تصمیم سازی ورزش حضور داشته است، پس باید بگوید که در عملکرد چه خروجی خاصی برای ورزش و جوانان داشته است؟ وی 30 سال در ورزش حضور داشته و خروجی نداشته است.
نماینده مردم رودبار در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: امروز بسیاری از کسانی که مهاجرت می کنند، از نبود سیاست در ورزش و جوانان رنج می برند. اگر می بینیم یک قهرمان ملی ما ناچار به مهاجرت می شود، به این دلیل است که بعد از مدال آوری مورد توجه وزارت ورزش و جوانان قرار نگرفته است.
علیرضا ورناصری نیز در جریان بررسی برنامه ها و صلاحیت کیومرث هاشمی وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان در مخالفت با برنامه های وی، گفت: شفافیت مالی در حوزه ورزش به ویژه در میان باشگاه های ورزشی اهمیت بالایی دارد و دسترسی همگان به اطلاعات ورزشی می تواند به شفافیت منجر شود و سوال این است که هاشمی چه امکانی را برای دسترسی همگان به این موضوع فراهم کرده است؟
وی بیان کرد: چرا باید در سیستم جوانان و ورزش کشور شاهد تعارض منافع باشیم. همچنین توجه به واگذاری امور ورزش به مردم به ویژه واگذاری به بخش خصوصی و دانش بنیان ها در برنامه ارائه شده وزیر پیشنهادی جایی ندارد.
به گزارش مهر، پس از سخنان مخالفان و موافقان، در نهایت مجلس شورای اسلامی رای گیری را آغاز کرد و هاشمی توانست با 167 رای موافق، 57 رای مخالف، 12 رای ممتنع و 1 رای باطله از مجموع 237 نماینده حاضر در مجلس شورای اسلامی برای تصدی وزارت ورزش و جوانان رای اعتماد بگیرد.