به جمع مشترکان مگیران بپیوندید!

تنها با پرداخت 70 هزارتومان حق اشتراک سالانه به متن مقالات دسترسی داشته باشید و 100 مقاله را بدون هزینه دیگری دریافت کنید.

برای پرداخت حق اشتراک اگر عضو هستید وارد شوید در غیر این صورت حساب کاربری جدید ایجاد کنید

عضویت
جستجوی مقالات مرتبط با کلیدواژه

جاسوس

در نشریات گروه علوم سیاسی
تکرار جستجوی کلیدواژه جاسوس در نشریات گروه علوم انسانی
تکرار جستجوی کلیدواژه جاسوس در مقالات مجلات علمی
  • بهزاد وثوقی، سعید کوچی
    توسعه ی فضای مجازی در بخش اینترنت کمک شایانی به جاسوسان و راهبرد و هدایت آنان نموده است؛ امروزه شاید کمتر سازمان و اداره ای باشد که در فضای مجازی حضور نداشته و در این فضا از رایانه و شبکه های رایانه ای استفاده نکند. استفاده از رایانه به حدی مورد توجه قرار گرفته که یکی از شاخص های برخورد اری از سواد در قرن حاضر را فراگیری علوم رایانه ای می دانند. همزمان با گسترش استفاده از رایانه و نرم افزارهای رایانه ای بین سطوح مختلف افراد جامعه، نرم افزارهای جاسوسی و ویروس های مخرب نیز گسترش یافته است. بنابراین پژوهش حاضر با اشاره به تعاریف کارامد، به تغییر شیوه های جمع آوری اطلاعات و پیشرفت آنها و از طرفی ایجاد شیوه های ارتباطی در فضای مجازی پرداخته و به این سوال پاسخ خواهد داد: آیا می توان با اقدام های پدافند غیرعامل از جاسوسی در فضای مجازی ناجا جلوگیری به عمل آورد؟ برای پاسخگویی به این مهم، از روش کاربردی و ابزار گردآوری داده ها به صورت مطالعه ی کتاب، مقاله ها و مستندات قانونی موجود به صورت اسنادی و کتابخانه ای استفاده شده است. نتایج به دست آمده، گویای به کارگیری هدفمند اقدام های پدافند غیرعامل برای مقابله با جاسوسان در فضای مجازی ناجا بوده و در این خصوص محقق پیشنهادهای کارسازی را ارائه نموده است.
    کلید واژگان: پدافند غیرعامل، تهدید، جاسوس، فضای مجازی، ناجا
  • حسین هژبریان*
    بررسی سازمان اداری  حکومتهای مختلفی که در  دوره های مختلف بر ایران حکومت  میکردند، نشان  میدهد که تقریبا همه این  حکومتها  بهنوعی از  سازمانها یا نهادهایی با کارکرد اطلاعاتی بهره  می بردهاند. با توجه به کارکردهای مختلفی که یک سازمان اطلاعاتی  میتواند بر عهده داشته است، در این مقاله سعی شده سه دوره هخامنشی)تاریخ باستان(، سلجوقی)تاریخ میانه(و قاجار از این منظر مورد بررسی قرار گیرند. نتایج تحقیق نشان داد،  علیرغم  تفاوتهای فراوانی که پادشاهان  دوره های یادشده از زوایای دیگر دارند، کارکرد یکسانی برای  سازمان های اطلاعاتی تعریف کرده بودند که  مهمترین بعد آن نظارت بر اعضا  دستگاه های اداری، نظامی و به صورت خاص حاکمان ایالات مختلف ایران بود .
    کلید واژگان: چشم و گوش شاه، دیوان برید، مشرف، منهی، جاسوس، تامینات
    Hossein Hezhabrian*
    Review of administrative agency of various governments that ruled on Iran at various periods, shows that almost all of these governments used from organizations or institutions with an intelligence function. With regard to the various functions that an intelligence agency can be served, at this article tried be examined three periods of Achaemenid period ) ancient history ( , Seljuk ) middle history ( and Qajar, from this viewpoint. Research results showed that despite the many differences that Kings of the above periods have from other angles, were defined same functions for intelligence agencies, that the most important aspect of that was monitoring of members of administrative and military units and specific form rulers of different states of Iran.
    Keywords: Eyes, Ears of the King, Brigadier Court, Overlooker, Forbidder, Spy, The Police Department
نکته
  • نتایج بر اساس تاریخ انتشار مرتب شده‌اند.
  • کلیدواژه مورد نظر شما تنها در فیلد کلیدواژگان مقالات جستجو شده‌است. به منظور حذف نتایج غیر مرتبط، جستجو تنها در مقالات مجلاتی انجام شده که با مجله ماخذ هم موضوع هستند.
  • در صورتی که می‌خواهید جستجو را در همه موضوعات و با شرایط دیگر تکرار کنید به صفحه جستجوی پیشرفته مجلات مراجعه کنید.
درخواست پشتیبانی - گزارش اشکال