پژوهشکده مهندسی جهاد کشاورزی
در نشریات گروه کتابداری و مدیریت اطلاعات-
هدفمطالعه میزان رضایت مندی پژوهشگران از خدمات اداره های کتابخانه و شبکه پژوهشکده مهندسی جهاد کشاورزی.روشدر این پژوهش از روش پیمایشی استفاده شد و ابزار گردآوری اطلاعات پرسشنامه بوده است.یافته هاپژوهش نشان می دهد که 8/73 درصد پژوهشگران حداقل یک بار در ماه از خدمات کتابخانه استفاده می کنند. آنها از ساعت کار کتابخانه، پاسخگویی تلفنی و تجهیزات سالن مطالعه نسبتا«راضی هستند، اما از عدم رعایت سکوت در سالن مطالعه کتابخانه ناراضی اند. به طورکلی، میزان رضایت از منابع اطلاعاتی در سطح نسبتا» پایینی است. بیشترین نارضایتی به کمبود نشریات لاتین با 8/41 درصد، کتاب های فارسی با 3/39 درصد و نشریات فارسی با 32 درصد مربوط می شود. 1/54 درصد پاسخگویان از عدم برپایی نمایشگاه های داخلی در کتابخانه ناراضی هستند. میزان رضایت پاسخگویان از تاثیر نرم افزار کتابخانه در جستجوی اطلاعات بیش از رضایت از تاثیر برگه دان است. در بین خدمات ارائه شده توسط اداره ی شبکه، بیشترین میزان رضایت (6/33 درصد) به امکانات شبکه داخلی و کمترین رضایت (8/46 درصد) به تعمیر تجهیزات رایانه ای و پاسخگویی به مشکلات رایانه ای همکاران اختصاص دارد. تقریبا«تمام پاسخگویان از شبکه اینترنت استفاده می کنند و فراوانی پاسخگویانی که چند بار در روز از اینترنت استفاده می کنند با 5/61 درصد بیش از سایر کاربران است.
کلید واژگان: پژوهشکده مهندسی جهاد کشاورزی، خدمات شبکه، خدمات کتابخانه، خدمات اطلاع رسانی -
فصلنامه تحقیقات کتابداری و اطلاع رسانی دانشگاهی، سال چهلم شماره 2 (پیاپی 46، پاییز و زمستان 1386)، ص 115هدفاین تحقیق برای تعیین الگوی رفتار علمی پژوهشگران در چگونگی استفاده از منابع علمی، به تحلیل استنادی مقاله های ارائه شده توسط پژوهشگران پژوهشکده مهندسی در فاصله سال های 1370-1384 پرداخته است.روشبا استفاده از روش تحلیل استنادی از 547 عنوان مقاله موجود در آرشیو کتابخانه، 3642 استناد استخراج شد. همچنین از قانون برادفورد درخصوص نشریات ادواری مورد استناد استفاده شده است.یافته هایافته های پژوهش نشان داد تعداد متوسط استناد در هر مقاله حدود 8 استناد است. بالاترین میزان استناد با 5/45 درصد مربوط به نشریات ادواری می باشد. 5/90 درصد از استنادها به زبان انگلیسی است. پروانه ثبت اختراعات با 5/16 سال بالاترین و منابع الکترونیکی با 1/2 سال پایین ترین میانگین نیم عمر را دارند. همچنین با استفاده از ضریب برادفورد 6 عنوان نشریه هسته نیز مشخص گردید.
کلید واژگان: پژوهشکده مهندسی جهاد کشاورزی، استناد، تحلیل استنادی، مقالهPurposeUsing citation analysis of articles published by researchers of the Engineering Research Institute (1991-2005), the current papers examines information seeking behavior of researchers..MethodologyFor this reason, 3642 citations were extracted from 547 articles published by the researchers Applying Bradford's Law of Scattering to the cited periodicals, the most used periodicals were identified.FindingsResults showed that the highest rate of citation was 45.5% belonging to periodicals. About 90.5 percent of citations were in English. Patents with 16/5 years and electronic resources with 2.1 years had the highest and the lowest half-life respectively. -
این پژوهش با هدف بررسی وضعیت کمی تولیدات علمی پژوهشگران پژوهشکده مهندسی جهاد کشاورزی انجام شده است. بدین منظور، انواع تولیدات علمی ارائه شده در سالهای 1370-1384 مطالعه شده است. روش تحقیق، پیمایشی است و اطلاعات موردنیاز از طریق پرسشنامه و بانک اطلاعات مقالات موجود در کتابخانه پژوهشکده جمع آوری شده است. نتایج نشان می دهد بیشتر تولیدات علمی (3/86%) در کنفرانسهای ملی و بین المللی ارائه شده که از آن میان، 70% مقالات به نشریات و کنفرانسهای داخلی اختصاص دارد. 7/97% تولیدات به صورت تالیف و 1/58% مقالات با همکاری دو یا سه نویسنده نوشته شده است. بیشترین تولیدات در سال 1382 و کمترین تولیدات در سالهای 1371 و 1372 منتشر شده اند. آزمون همبستگی «پیرسون» ارتباطی بین مدرک تحصیلی و تعداد تولیدات پژوهشگران نشان نمی دهد. مهمترین مشکلات پژوهشگران در انتشار آثار علمی, وجود موانع مختلف برای شرکت در گردهمایی های داخلی و خارجی, طولانی بودن مراحل تصویب آثار و کمبود وقت، عنوان شده است.
کلید واژگان: تولیدات علمی، علم سنجی، پژوهشگران، پژوهشکده مهندسی جهاد کشاورزی -
پژوهش حاضر میزان رضایتمندی استفاده کنندگان از خدمات، منابع تجهیزات و کارکنان کتابخانه پژوهشکده مهندسی جهاد کشاورزی، موسسه جهاد تحقیقات و شرکت های تابعه را بررسی می کند. نوع پژوهش توصیفی و ابزار گردآوری اطلاعات، پرسشنامه بود که میان همه استفاده کنندگان از کتابخانه توزیع شد. یافته های پژوهش نشان داد که بیشتر استفاده کنندگان از خدمات، مدرک تحصیلی کارشناسی و بالاتر دارند. از میان منابع اطلاعاتی موجود در کتابخانه ها، کتاب های لاتین بالاترین میزان رضایت و نشریات لاتین بالاترین میزان نارضایتی را به خود اختصاص داده اند.
کلید واژگان: رضایتمندی، خدمات کتابخانه، پژوهشکده مهندسی جهاد کشاورزی
- نتایج بر اساس تاریخ انتشار مرتب شدهاند.
- کلیدواژه مورد نظر شما تنها در فیلد کلیدواژگان مقالات جستجو شدهاست. به منظور حذف نتایج غیر مرتبط، جستجو تنها در مقالات مجلاتی انجام شده که با مجله ماخذ هم موضوع هستند.
- در صورتی که میخواهید جستجو را در همه موضوعات و با شرایط دیگر تکرار کنید به صفحه جستجوی پیشرفته مجلات مراجعه کنید.