به جمع مشترکان مگیران بپیوندید!

تنها با پرداخت 70 هزارتومان حق اشتراک سالانه به متن مقالات دسترسی داشته باشید و 100 مقاله را بدون هزینه دیگری دریافت کنید.

برای پرداخت حق اشتراک اگر عضو هستید وارد شوید در غیر این صورت حساب کاربری جدید ایجاد کنید

عضویت

جستجوی مقالات مرتبط با کلیدواژه « سایش و خستگی » در نشریات گروه « فنی و مهندسی »

  • رسول محسن زاده سعدآبادی *

    کاربرد چرخ دنده های پلیمری به دلیل برخورداری از امتیازهایی شامل پایین بودن وزن، عملکرد کم صدا، عدم نیاز به روانکاری، سهولت در تولید انبوه و همچنین هزینه ساخت کم، رو به افزایش است. با این وجود، چرخ دنده های پلیمری، محدودیت هایی از جمله، مقاومت حرارتی پایین و استحکام مکانیکی نازل نسبت به چرخ دنده های فلزی دارند. چرخ دنده های پلیمری در طی انتقال قدرت در معرض شرایط پیچیده ای از بارگذاری، فرسایش و ترمو دینامیکی قرار دارند. بنابراین، مطالعه عوامل واماندگی برای چرخ دنده های پلیمری با توجه به شرایط محیطی و بارگذاری حایز اهمیت است. واماندگی در چرخ دنده های پلیمری متفاوت از چرخ دنده های فولادی است. یک نمونه از واماندگی در چرخ دنده پلیمری، واماندگی حرارتی است که برای چرخ دنده های فولادی رخ نمی دهد. این نوع از واماندگی می تواند تحت آسیب های حرارتی طبقه بندی شود. این مقاله سه نوع از ویژگی واماندگی شامل: سایش، خستگی و آسیب های حرارتی را مرور می کند. این ویژگی ها اغلب با هم به عنوان مکمل یکدیگر مورد مطالعه قرار می گیرند.

    کلید واژگان: پلیمر, چرخ دنده, واماندگی, سایش, خستگی, آسیب حرارتی}
  • لیلا فتح یونس*، ویدا خلیلی، حامد نامدار اصل، مهدی ملکی، احد نسیمی اصل، علی بهروزی پور

    انتخاب و آماده سازی مواد جهت کاشته شدن در بدن یکی از حساس ترین مسائل در حوزه مهندسی است. مواد زیستی فلزی نظیر تیتانیم و آلیاژهای آن، فولادهای زنگ نزن، آلیاژ کبالت-کروم و غیره به دلیل دارا بودن خواص مکانیکی قابل قبول از گزینه های مناسب در کاربردهای پزشکی می باشند. اما این فلزات زیست خنثی هستند و لذا یکپارچگی آن ها با بافت های استخوانی اطراف امکان پذیر نیست. از طرفی، شرایط موجود داخل بدن موجب می شود تا ایمپلنت های فلزی کاشته شده در معرض سایش باشند. بقایای حاصل از این سایش اغلب موجب التهاب و پاسخ های ایمنولوژیک می شوند. در موارد حادتر، سلول های زیستی بر روی ذرات حاصل از سایش قرار گرفته و سبب ایجاد فصل مشترک سست بین ایمپلنت و بافت میزبان می شوند. همچنین خوردگی ایمپلنت های فلزی سبب انتشار یون های سمی و نیز افت خواص مکانیکی می شود. لذا به منظور بهبود زیست سازگاری، جلوگیری از خوردگی، سایش و شکست های خستگی، اصلاح سطح فلزات زیستی کاشته شده توسط پوشش های سرامیکی سخت به خصوص در نواحی تحت بارگذاری شدید، پیچیده و متناوب حائز اهمیت است. هدف از این مقاله معرفی و بررسی ویژگی های پوشش های سرامیکی مورد استفاده جهت اصلاح سطح ابزار جراحی و ایمپلنت های فلزی و نیز روش های اعمال آن ها می باشد.

    کلید واژگان: ایمپلنت های فلزی, پوشش های سرامیکی سخت, سایش و خستگی, خوردگی}
نکته
  • نتایج بر اساس تاریخ انتشار مرتب شده‌اند.
  • کلیدواژه مورد نظر شما تنها در فیلد کلیدواژگان مقالات جستجو شده‌است. به منظور حذف نتایج غیر مرتبط، جستجو تنها در مقالات مجلاتی انجام شده که با مجله ماخذ هم موضوع هستند.
  • در صورتی که می‌خواهید جستجو را در همه موضوعات و با شرایط دیگر تکرار کنید به صفحه جستجوی پیشرفته مجلات مراجعه کنید.
درخواست پشتیبانی - گزارش اشکال