به جمع مشترکان مگیران بپیوندید!

تنها با پرداخت 70 هزارتومان حق اشتراک سالانه به متن مقالات دسترسی داشته باشید و 100 مقاله را بدون هزینه دیگری دریافت کنید.

برای پرداخت حق اشتراک اگر عضو هستید وارد شوید در غیر این صورت حساب کاربری جدید ایجاد کنید

عضویت

جستجوی مقالات مرتبط با کلیدواژه « سرانجام زایمان » در نشریات گروه « پزشکی »

  • فاطمه رجبی، جمال شمس، صدیقه امیرعلی اکبری
    زمینه و هدف
    زایمان واقعه پر استرسی است و به نظر می رسد در صورت اضطراب و هیجان دهانه رحم به سهولت باز نمی گردد. به علت وجود نتایج ضدونقیض درمورد اثر اضطراب بر پیامد زایمان،این پژوهش به منظور مطالعه همبستگی اضطراب هنگام بستری در اتاق زایمان و طول مدت و سرانجام زایمان انجام شد.
    مواد وروش ها
    این پژوهش توصیفی- همبستگی در بیمارستان های وابسته به دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و بیمارستان شهید اکبرابادی شهر تهران انجام شد. نمونه گیری به روش چند مرحله ای و بر اساس سهمیه هر بیمارستان به صورت مبتنی بر هدف انجام گردید. تعداد نمونه ها 200 نفر زن باردار بستری در اتاق زایمان بودند. ابزارگرداوری داده ها پرسشنامه مشخصات دموگرافیک - اطلاعات مامائی، پرسشنامه اسپیل برگرو چک لیست مشاهدات مربوط به وضیعت زائوهنگام بستری وروند طول مدت لیبرو زایمان و آپگار نوزاد بود.اطلاعات مورد نظربا نرم افزار اس پی اس اس 16 مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند.
    یافته ها
    اکثر نمونه ها (5/53 درصد) دارای سطح اضطراب متوسط بودندکه در نخست زا ها بیشتر بود (50 درصد). میانگین طول مدت زایمان34/150±87/250دقیقه بود.5/94درصد زایمانها طبیعی بود. میانگین نمره آپگار دقیقه اول 9 و دقیقه پنجم 10 بود. یافته ها نشان داد بین اضطراب هنگام بستری در اتاق زایمان با طول مدت (طول مدت مرحله اول، دوم، و سوم) و سرانجام زایمان (نوع زایمان و نمره آپگار)همبستگی معنی داری وجود نداشت.
    نتیجه گیری
    توجه به ابعاد روان شناختی مادردراتاق زایمان و تلاش برای هرچه خوشایند ساختن زایمان با حمایتهای روحی وایجاد محیط مناسبتر برای زائو ولزوم آموزش های آمادگی زایمان در دوران بارداری یک ضرورت مهم بهداشتی می باشد.
    کلید واژگان: اضطراب, مراحل زایمان, سرانجام زایمان}
    Fatemeh Rajabi, Sedigheh Amir Ali Akbari, Jamal Shams, Hamid Alavi Majd
  • سمیرا ابراهیم زاده ذگمی، صدیقه صادقی خامنه، احمد آقازاده
    زمینه و هدف
    زایمان تاثیر زیادی بر سلامت زنان داشته، از شاخصهای مهم سلامت ملی محسوب می گردد. در سالهای اخیر، مداخلات در زایمان شایع شده که فشار بر قله ی رحم یکی از آنها می باشد. درباره ی استفاده از این روش در متون پزشکی، مطالب ناچیزی بیان شده و ایمنی و نقش آن در مرحله ی دوم زایمان جای بحث دارد. از این رو مطالعه ای با هدف تعیین و مقایسهی سرانجام زایمان با استفاده از فشار بر قله ی رحم در مرحله ی دوم زایمان با زایمان خودبهخودی انجام شد.
    روش بررسی
    این مطالعه ی تحلیلی از نوع مقطعی بوده، در آن 144 خانم باردار طبیعی شرکت داشتند که 72 نفر از آنها به طور خودبه خودی و 72 نفر با استفاده از فشار بر قله ی رحم زایمان کردند. سرانجام زایمان در هر دو گروه مورد بررسی قرار گرفت. از پرسشنامه جهت گردآوری داده ها استفاده شد. برای تجزیه و تحلیل داده ها از آزمونهای تی مستقل، z نسبتها، مجذورکای و آزمون دقیق فیشر استفاده شد.
    یافته ها
    نسبت گسترش اپی زیاتومی، پارگی (05/0p<)، میانگین نمرات آپگار دقیقه اول (001/0p<) و میانگین طول مرحله ی دوم زایمان (0001/0p<) در دو گروه از نظر آماری تفاوت معنی داری داشت.
    نتیجه گیری
    استفاده از فشار بر قله ی رحم باعث افزایش بروز عوارض مادری و نوزادی می شود. بنابراین زمانی که نیاز به مداخله در طی زایمان احساس شود، باید فواید و معایب این روش در مقایسه با زایمان با اسباب در نظر گرفته شود.
    کلید واژگان: سرانجام زایمان, فشار بر قله ی رحم, مرحله ی دوم زایمان}
    Samira Ibrahimzadeh Zagami, Sedighe Sadeghi Khameneh, Ahmad Aghazadeh
    Background And Objective
    Delivery has an extensive effect in women's health and it is one of the most important indexes in public health. In recent years, interventions in delivery are common, that fundal pressure is one of them. The use of this procedure is poorly described in the medical literature and controversy exists about its safety in the second stage. Therefore, aim of this study is detect and compare the outcome of delivery by fundal pressure in second stage of labor with spontaneous delivery.
    Materials And Methods
    This was cross-sectional study that women were included. Seventy two deliveries in which fundal pressure was used to expedite birth were matched with 7 deliveries that occurred spontaneously. Delivery outcome was evaluated in two groups. A questionnaire was used for data gathering. Data were analyzed using statistical methods including Chi-square, Independent t-test, Z-Ratio and Fisher Exact test.
    Results
    Spreadind of episiotomy, tear (p<0.05), APGAR scores on the first minute (p<0.00) and median of duration of the second stage of labor (p<0.000) were statistically different.
    Conclusion
    Fundal pressure is associated with an increased rate of maternal and neonatal accidents. Thus, if there is any requirement to such intervention, its benefit should be considered in comparison with operational delivery.
  • شهناز کهن، سعادت قاسمی، مریم دودانگه
    سواد بهداشتی توانایی فهم، درک و بکارگیری اطلاعاتی است که از مراقبین و محیط های بهداشتی دریافت می شود و مهارت های شناختی و اجتماعی جهت حفظ و ارتقاء سلامتی است. سواد بهداشتی مادری، آگاهی های ویژه و مهارت های اجتماعی خاص جهت تشخیص نشانه های خطر، شیوه زندگی سالم و تغذیه مناسب دوران بارداری است و از سرانجام حاملگی از طریق بهبود کیفیت مراقبت های دوران بارداری می تواند مؤثر باشد. این مطالعه با هدف تعیین سطح سواد بهداشتی مادری و ارتباط آن با نتایج مراقبت های بارداری و سرنجام زایمانی طراحی شده است...
    کلید واژگان: سواد بهداشتی مادری, مراقبت های دوران بارداری, سرانجام زایمان}
  • صدیقه امیرعلی اکبری، فاطمه دبیری، سیده زهرا بخشوری، حمید علوی مجد
    مقدمه
    یکی از مسائل چالش برانگیز در بین متخصصین علم مامایی این بوده است که به چه طریق کالری و مایعات لازم در طی لیبر برای زائو تامین شود و از آنجایی که اکثریت زائوها به محض پذیرش در بخش N. P. O هستند و به نظر میرسد که میزان مایع تجویزی در طی لیبر ناکافی باشد، لذا پژوهشگر بر آن شد که با بررسی سه دوز متفاوت از مایع وریدی در طی لیبر جهت تامین مایعات لازم برای زائو، به این مساله بپردازد که آیا اگر مقادیر بیشتری از مایعات در طی لیبر و زایمان به زائو تجویز شود، تاثیری بر عاقبت زایمان خواهد گذاشت یا خیر؟ ...
    کلید واژگان: انفوزون مایعات, مایع درمانی, سرانجام زایمان}
نکته
  • نتایج بر اساس تاریخ انتشار مرتب شده‌اند.
  • کلیدواژه مورد نظر شما تنها در فیلد کلیدواژگان مقالات جستجو شده‌است. به منظور حذف نتایج غیر مرتبط، جستجو تنها در مقالات مجلاتی انجام شده که با مجله ماخذ هم موضوع هستند.
  • در صورتی که می‌خواهید جستجو را در همه موضوعات و با شرایط دیگر تکرار کنید به صفحه جستجوی پیشرفته مجلات مراجعه کنید.
درخواست پشتیبانی - گزارش اشکال