جستجوی مقالات مرتبط با کلیدواژه
تکرار جستجوی کلیدواژه دانشکده علوم پزشکی شاهرود در نشریات گروه بهداشت و درمان
دانشکده علوم پزشکی شاهرود
در نشریات گروه بهداشت و درمان (عمومی)
تکرار جستجوی کلیدواژه دانشکده علوم پزشکی شاهرود در مقالات مجلات علمی
-
محدود بودن منابع و تاکید قانون برای کاهش تصدی گری دولت و توسعه مشارکت بخش خصوصی در ارائه خدمات، انجام ارزیابی های مقایسه ای را ضروری می کند. این پژوهش با هدف ارزیابی اقتصادی نقلیه دولتی در واحدهای تابعه دانشکده علوم پزشکی شاهرود در مقایسه با بخش خصوصی انجام شده است. این مطالعه از نوع توصیفی، مقطعی و کاربردی است. داده ها به روش سرشماری از نمونه ها جمع آوری گردید و تحلیل شد.
خودروهای فعال 6/97درصد بود. در بخش دولتی33درصد رانندگان استخدام رسمی، 40درصد پیمانی و27درصد به صورت شرکتی بودند. هزینه نقلیه دولتی (یعنی هزینه خودرو و راننده) به طور متوسط 2567974ریال درماه محاسبه شد. از این مبلغ 25درصد مربوط به هزینه خودرو و 75درصد مربوط به هزینه کارمندی بوده است. هزینه نقلیه دولتی 1956ریال به ازای هر کیلومتر و در بخش خصوصی 386ریال بوده است. مقایسه هزینه های دولتی با خصوصی بیانگر این مطلب است که متوسط هزینه در بخش دولتی 66/2 برابر خودرو مشابه دربخش خصوصی است. بنابراین قیمت خدمات بخش خصوصی در زمان مطالعه ارزانتر از بخش دولتی است. با توجه به محدود بودن منابع، هزینه بالای وسایل نقلیه، تاکید قانون بر واگذاری خدمات به بخش خصوصی باید در مورد وضعیت ترابری بازنگری شود. مدیران با برنامه ریزی دقیق باید افزایش کارآیی و اثربخشی خدمات را ایجاد نمایند.
کلید واژگان: نقلیه دولتی، ارزیابی اقتصادی، بخش خصوصی، دانشکده علوم پزشکی شاهرود -
تعارض واختلاف نظر کارکنان در یک سازمان، جزو طبیعت زندگی شغلی سازمان های اجتماعی است ومدیریت تعارض یکی از مشکلترین ودرعین حال مهمترین وظایف هر مدیر است که می تواند بازدهی وبهره وری سازمان را افزایش دهد. پژوهش با هدف کلی بررسی آگاهی،نگرش وعملکرد مدیران دانشکده علوم پزشکی شاهرود در زمینه مدیریت تعارض:1385 انجام گردید. این پژوهش از نوع مطالعات توصیفی- مقطعی و کاربردی می باشد. با توجه به محدود بودن جامعه پژوهش و نیاز به اطلاعات دقیق تمام مدیران به روش سرشماری مورد مطالعه قرارگرفته، پرسشنامه ای مشتمل بر 6سوال عمومی و51 سوال اختصاصی در خصوص آگاهی، نگرش و عملکرد مدیران در زمینه تعارض تهیه شد و جهت تکمیل در اختیار مدیران قرار گرفت. برای پردازش داده ها از نرم افزار SPSS وINSTAT استفاده و نتایج به صورت جداول و نمودار نمایش داده شد.
با توجه به نتایج حاصله از تحلیل داده ها مشخص گردید که مدیران ارشد 6/7درصد، مدیران میانی 3/30 درصد و مدیران پایه 1/62 درصد از جامعه پژوهش را تشکیل می دهند که 4/39 درصد از آنان زن و 6/60 درصد مرد می باشند. 7/16 درصد ازمدیران دارای مدارک تحصیلی کمتر از لیسانس و 3/83 درصد دارای مدارک تحصیلی لیسانس و بالاتر می باشند. تنها 3/27 درصد از مدیران دارای سن خدمتی زیر 10سال و بقیه بیش از 10سال سابقه کاری دارند. 1/6 درصد ازمدیران درزمینه مدیریت تعارض دوره آموزشی گذرانده و9/93درصد هیچ گونه دوره آموزشی در این زمینه نداشته اند. میزان آگاهی مدیران با میانگین18/14(از 20)درحد متوسط و نمره نگرش آنان 62/45(از55) مثبت می باشد و میانگین نمره عملکرد آنان76/110(از150) در حد خوب می باشد. با عنایت به لزوم آگاهی لازم و نگرش مثبت نسبت به مدیریت تعارض و نقش آن در عملکرد آگاهانه مدیران در این زمینه، می توان اظهار داشت که برگزاری دوره های آموزشی در این زمینه برای مدیران و ایجاد مهارت های لازم در استفاده ازتکنیک های مدیریت تعارض در آنان، می تواند در بازدهی و بهره وری سازمان نقش مؤثری ایفا نماید.
کلید واژگان: آگاهی، نگرش، عملکرد، مدیریت تعارض، دانشکده علوم پزشکی شاهرود
نکته
- نتایج بر اساس تاریخ انتشار مرتب شدهاند.
- کلیدواژه مورد نظر شما تنها در فیلد کلیدواژگان مقالات جستجو شدهاست. به منظور حذف نتایج غیر مرتبط، جستجو تنها در مقالات مجلاتی انجام شده که با مجله ماخذ هم موضوع هستند.
- در صورتی که میخواهید جستجو را در همه موضوعات و با شرایط دیگر تکرار کنید به صفحه جستجوی پیشرفته مجلات مراجعه کنید.