به جمع مشترکان مگیران بپیوندید!

تنها با پرداخت 70 هزارتومان حق اشتراک سالانه به متن مقالات دسترسی داشته باشید و 100 مقاله را بدون هزینه دیگری دریافت کنید.

برای پرداخت حق اشتراک اگر عضو هستید وارد شوید در غیر این صورت حساب کاربری جدید ایجاد کنید

عضویت

جستجوی مقالات مرتبط با کلیدواژه "رواندرمانی" در نشریات گروه "روانشناسی، رواندرمانی و بهداشت روانی"

تکرار جستجوی کلیدواژه «رواندرمانی» در نشریات گروه «بهداشت و درمان»
جستجوی رواندرمانی در مقالات مجلات علمی
  • محسن گل محمدیان، پریسا یاسمی نژاد
    واقعیت مجازی تکنولوژی جدیدی است که بر محیط گرافیکی تاکید دارد که نه تنها احساس بودن در یک محیط فیزیکی را در فرد ایجاد می کند بلکه فرد میتواند با آن محیط تعامل داشته باشد.اولین ایستگاه های کاری واقعیت مجازی برای شرکت های بزرگ و در جهت خلق محیط های به منظور شبیه سازی موقعیت های خاص برای آموزش متخصصان طراحی شد. با وجود این در همین زمان طیف وسیعی از این تکنولوژی در زمینه های مختلف و از جمله حیطه سلامت به کار برده شد، بخصوص علاقه به کاربرد واقعیت مجازی در درمان اختلالات روانشناختی در مقایسه با درمانهای سنتی واقعیت مجازی مزیت های زیادی از جمله (فراهم کردن یک محیط حمایت کننده برای بیمار و تجربه مکرر موقعیت ترس آور در زمانهای متعددی فرد برای فرد) را دارد
    کلید واژگان: واقعیت مجازی, رواندرمانی
  • سید حمیدآتش پور، اصغر آقایی، محسن گلپرور
    با تکیه به اصول رواندرمانی اعتیاداهداف آنراازدیدگاه های مختلف بررسی می کند. روش های واندرمانی رابرای غلبه برمشکل اعتیادنشان می دهد. وشیوه هاتسهیل فراینددرمان وبهبودی راجستجومی کندوبااشاره به درمانهای شناختی - رفتاری، بینش مداراصول هفتگانه ای رابرای کاربامعتادین وخانواده های آنهابرشماری می کند
    کلید واژگان: رواندرمانی, اعتیاد, اختلالات وابسته به اعتیاد
  • حمید جمعه پور
    سالیان متمادی استکه درمان گران جهت درمان بیماری هادرهمه فرهنگ هاازروش های مختلفی بهره جسته اند، امادربرخی مواردازفنون یامواردی استفاده کرده اندکه امروزعلم داروشناسی آنهاراازنظردارویی بی اثرو بی خاصیت می داند، چنین عوامل بی اثری امروزه درروانشناسی پلاسیبو(دارونما)معروفند، امااین سوال وجود داردکه چگونه یک ماده خنثی وبی اثرباعث درمان وبهبودبیماری می شود؟ نظریه های مختلفی جهت تبیین اثرات پلاسیبوبوجودآمده اندکه از جهت نحوه بررسی وتبیین اثرات آن به دودسته غیر تعاملی وتعاملی تقسیم می شوند. نظریه های غیرتعاملی عبارتنداز: خصوصیات فردی،ویژگی های فراینددرمان وخصوصیات درمانگرونظریه های تعاملی شامل: سوگیری پژوهشگری، خطای گزارش دهی،انتظارات بیمار، اثرات شرطی شدن ونظریه ناهماهنگی شناختی می باشد.
    کلید واژگان: پلاسیبو, دارونما, رواندرمانی
نکته
  • نتایج بر اساس تاریخ انتشار مرتب شده‌اند.
  • کلیدواژه مورد نظر شما تنها در فیلد کلیدواژگان مقالات جستجو شده‌است. به منظور حذف نتایج غیر مرتبط، جستجو تنها در مقالات مجلاتی انجام شده که با مجله ماخذ هم موضوع هستند.
  • در صورتی که می‌خواهید جستجو را در همه موضوعات و با شرایط دیگر تکرار کنید به صفحه جستجوی پیشرفته مجلات مراجعه کنید.
درخواست پشتیبانی - گزارش اشکال