به جمع مشترکان مگیران بپیوندید!

تنها با پرداخت 70 هزارتومان حق اشتراک سالانه به متن مقالات دسترسی داشته باشید و 100 مقاله را بدون هزینه دیگری دریافت کنید.

برای پرداخت حق اشتراک اگر عضو هستید وارد شوید در غیر این صورت حساب کاربری جدید ایجاد کنید

عضویت
جستجوی مقالات مرتبط با کلیدواژه

جذب نیرو

در نشریات گروه روابط عمومی، ارتباطات، رسانه
تکرار جستجوی کلیدواژه جذب نیرو در مقالات مجلات علمی
  • محمدعلی بصیری، الهه سالدورگر
    داعش با تبلیغات گسترده، خود را نماد اسلام حقیقی و برادری اسلامی معرفی کرده، مدعی است که هر کس به آن نپیوندد و در رفاه و آسایش بماند، زندگی نفاق گونه ای را برگزیده است و هجرت به سرزمین داعش باعث جدایی مسلمانان واقعی از منافقان می شود. همچنین خود را حکومت آخرالزمان و ملحمه الکبری (بزرگ ترین فتنه آخرالزمان) معرفی می کند. فتنه ای که به ظاهر جنگ و خونریزی است، اما با تثبیت دولت داعش پایان می یابد و همه مسلمانان (طبق تعریف داعش) با هم در سایه صلح و آرامش زندگی خواهند کرد. این مقاله با روش توصیفی - تحلیلی در صدد بررسی این سوال است: علت گرایش و جذب نیروها به خصوص جوانان و زنان به داعش چیست؟ فرضیه مقاله این است که: علت اصلی گرایش به داعش تبلیغات و جنگ نرم داعش است. مقاله پس از بررسی مفهوم جنگ نرم، شیوه ها و ابزارهای رسانه ای داعش را مورد بررسی قرار می دهد. در ادامه روش های جذب نیرو و ادعاهای این گروه در خصوص زندگی در سیطره حکومت خودخوانده آن، مطمح نظر قرار می گیرد. افرادی که عضو داعش می شوند نه جانی و خونریز، بلکه افرادی فریب خورده اند. تیغ جنگ نرم داعش برنده تر از تیغ جنگ سخت آن است. به نظر می رسد بهترین راه مبارزه با داعش جنگ سخت همراه با جنگ نرم است تا مانع پیوستن افراد بیشتر به این گروه شود.
    کلید واژگان: جنگ نرم، داعش، ابزارهای رسانه ای، جذب نیرو
نکته
  • نتایج بر اساس تاریخ انتشار مرتب شده‌اند.
  • کلیدواژه مورد نظر شما تنها در فیلد کلیدواژگان مقالات جستجو شده‌است. به منظور حذف نتایج غیر مرتبط، جستجو تنها در مقالات مجلاتی انجام شده که با مجله ماخذ هم موضوع هستند.
  • در صورتی که می‌خواهید جستجو را در همه موضوعات و با شرایط دیگر تکرار کنید به صفحه جستجوی پیشرفته مجلات مراجعه کنید.
درخواست پشتیبانی - گزارش اشکال