به جمع مشترکان مگیران بپیوندید!

تنها با پرداخت 70 هزارتومان حق اشتراک سالانه به متن مقالات دسترسی داشته باشید و 100 مقاله را بدون هزینه دیگری دریافت کنید.

برای پرداخت حق اشتراک اگر عضو هستید وارد شوید در غیر این صورت حساب کاربری جدید ایجاد کنید

عضویت

جستجوی مقالات مرتبط با کلیدواژه "مطالعات بین رشته ای" در نشریات گروه "روابط عمومی، ارتباطات، رسانه"

جستجوی مطالعات بین رشته ای در مقالات مجلات علمی
  • عصمت مومنی
    کتاب حاضر، با تعریف، خاستگاه و ریشه مفاهیم مطالعات میان رشته ای، آغاز گردیده و با هدف عملیاتی کردن دیدگاه میان رشته ای به تعریف عناصر، اهمیت تلفیق و آغاز فرایند پرداخته است. و درنهایت، به شناسایی رشته های مرتبط و رسیدن به کفایت در این رشته ها و نیز، بررسی مساله و ارزیابی اشاره نموده و در نتیجه به تلفیق بینش ها و ارئه درک میان رشته ای رسیده است.
    کلید واژگان: مطالعات میان رشته ای, عناصر میان رشته ای, تلفیق میان رشته ای, فرایند میان رشته ای, کفایت رشته ها, تلفیق رشته ها, درک میان رشته ای
  • قاسم فتاحی

    امروزه، در مجامع علمی، مطالعات میان رشته ای بسیار موردتوجه قرارگرفته است. یکی از علومی که با علم تاریخ ارتباط نزدیکی دارد ادبیات است. رضا بهرامی دشتکی، پژوهشگر کتاب زندگی و اشعار پژمان بختیاری، در این کتاب تلاش کرده تا با مروری بر زندگی و اشعار یکی از شاعران معاصر ایران، نقش او را در تاریخ و فرهنگ ایران معاصر بررسی کند.

    کلید واژگان: تاریخ, ادبیات, مطالعات بین رشته ای, نقد, پژمان بختیاری
  • شعبانعلی بهرام پور
    کتاب تحلیل گفتمان انتقادی، یک پژوهش یا رساله دکتری است که نویسنده بدون ذکر آن به چاپ‫اش همت گماشته است. از این‫رو فصل پنجم که خلاصه فصول چهارگانه کتاب است، زائد به‫نظر می‫رسد. کتاب به مباحث مختلف مربوط به نقش‫گرایی و صورت‫گرایی، تحلیل‫گفتمان و تحلیل متن در زبان‫شناسی می پردازد و با توجه به کاستی های رویکردهای مذکور در تجزیه و تحلیل متن، رویکرد جدید تحلیل گفتمان انتقادی را مطرح می کند و آن را کامل‫تر از بقیه در بررسی و تحلیل متون مختلف، به‫ویژه رسانه ها برمی‫شمارد.
    کتاب آثاری از روزنامه های مختلف درباره چند رویداد و 30 متن انتخابی از آثار فلسفی، عرفانی و علوم تجربی را با استفاده از روش «تحلیل محتوا و تحلیل گفتمان» مورد بررسی قرار می دهد.
    واقعیت این است که محقق در این کتاب از حوزه زبان‫شناسی فراتر نمی رود و تحلیل گفتمان انتقادی را گرایشی از زبان شناسی ذکر می‫کند. در حالی‫که تحلیل گفتمان انتقادی، گرایش مطالعاتی بین‫رشته ای و چندرشته ای است که علاوه بر زبان‫شناسی، علوم سیاسی، علوم اجتماعی و ارتباطات، نشانه‫شناسی و جامعه شناسی نیز در آن دخیل هستند. کتاب، نام روش و نظریه مورد بررسی در پژوهش را در عنوان خود دارد، ولی تناسبی بین محتوا و نام کتاب وجود ندارد.
    کلید واژگان: زبان‫شناسی, تحلیل گفتمان انتقادی, مطالعات بین‫رشته ای, زبان‫شناسی انتقادی, نظریه و روش‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬
نکته
  • نتایج بر اساس تاریخ انتشار مرتب شده‌اند.
  • کلیدواژه مورد نظر شما تنها در فیلد کلیدواژگان مقالات جستجو شده‌است. به منظور حذف نتایج غیر مرتبط، جستجو تنها در مقالات مجلاتی انجام شده که با مجله ماخذ هم موضوع هستند.
  • در صورتی که می‌خواهید جستجو را در همه موضوعات و با شرایط دیگر تکرار کنید به صفحه جستجوی پیشرفته مجلات مراجعه کنید.
درخواست پشتیبانی - گزارش اشکال