به جمع مشترکان مگیران بپیوندید!

تنها با پرداخت 70 هزارتومان حق اشتراک سالانه به متن مقالات دسترسی داشته باشید و 100 مقاله را بدون هزینه دیگری دریافت کنید.

برای پرداخت حق اشتراک اگر عضو هستید وارد شوید در غیر این صورت حساب کاربری جدید ایجاد کنید

عضویت

جستجوی مقالات مرتبط با کلیدواژه "مدیریت زمان" در نشریات گروه "مدیریت"

جستجوی مدیریت زمان در مقالات مجلات علمی
  • حسن روشن
    زمان از عناصر ثابت و پر اهمیت زندگی انسانی است. این زیست متعالی و زندگی شاد در گرو استفاده صحیح از فرصت های زندگی است. که این مهم با هدف گزاری صحیح و انتخاب فرصت های بزرگ و و عمل بهنگام تامین می شود. و انجام صحیح و کامل این فرایند، همان مدیریت زمان است. در اندیشه های مختلف این فرایند مورد توجه و اهمیت و سفارش بوده است. در آموزه های دین اسلام زمان و چگونگی انجام آن از جایگاه ویژه ای برخوردار است. این پژوهش تحلیلی توصیفی با هدف ارزش شناختی زمان و عناصر آن در آموزه های دینی. چگونگی مدیریت صحیح آن انجام گرفته است. نتایج پژوهش حاکی از آن است که مدیریت صحیح زمان در سایه اصول و گام های کاربردی نظیر شناخت زمان و درک آن، هدف گزاری، هدف نگاری، پیش بینی آینده، داشتن انعطاف، ارزیابی میزان مهارت زمان و شناخت سارقان زمان امکان پذیر است.
    کلید واژگان: زمان, مدیریت زمان, سارقان زمان, مهارت زمان
  • محمدهادی عسگری، محمد طالقانی، جعفر نصیر ناتری
    هدف از این پژوهش، بررسی رابطه بین مدیریت زمان و هوش هیجانی با استرس شغلی کارکنان دانشگاه های آزاد اسلامی غرب مازندران است. جامعه مورد مطالعه شامل کلیه کارکنان دانشگاه های آزاد اسلامی منطقه غرب استان مازندران در سال تحصیلی 88-1387 است، حجم نمونه براساس فرمول تعیین حجم نمونه و با استفاده از جدول کرجسی و مورگان، از روی جامعه آماری، 234 نفر تعیین شده است که با استفاده از شیوه نمونه گیری تصادفی طبقه ای از جمعیت یاد شده انتخاب شده اند، برای بررسی سوالات و فرضیات پژوهش از سه پرسشنامه زیر استفاده شده است:الف) پرسشنامه استرس شغلی دارای 49 سوال 5 گزینه ای با طیف لیکرت به منظور سنجش استرس شغلی کارکنان ب) پرسشنامه هوش هیجانی شامل 33 سوال 5 گزینه ای لیکرت به منظور سنجش هوش هیجانی ج) پرسشنامه مدیریت زمان شامل 40 سوال 5 گزینه ای با طیف لیکرت به منظور سنجش مدیریت زمان، برای تحلیل نتایج، آمار توصیفی و آمار استنباطی و ضریب تعیین آزمون تحلیل رگرسیون چند متغیره، آزمون ضریب همبستگی پیرسون مورد استفاده قرار گرفته است، نتایج پژوهش نشان داده است: 1- بین مدیریت زمان و هوش هیجانی با استرس شغلی رابطه معناداری وجود دارد به عبارت دیگر مولفه های مدیریت زمان و هوش هیجانی قادر به پیش بینی استرس شغلی می باشند. 2- بین مدیریت زمان و استرس شغلی رابطه معنادار معکوس وجود دارد. 3- بین هوش هیجانی و استرس شغلی رابطه معکوس معنادار وجود دارد.
    کلید واژگان: مدیریت زمان, هوش هیجانی, استرس شغلی
  • تعیین ارتباط بین مدیریت زمان با سطح استرس شغلی / مطالعه موردی: مدارس متوسطه شهرستان رشت
    محمدهادی عسگری، محمد طالقانی، فرامرز شمعون جیرده
    هدف از پژوهش حاضر، تعیین ارتباط بین مدیریت زمان و سطح استرس شغلی مدیران مدارس متوسطه شهرستان رشت است. جامعه مورد مطالعه کلیه مدیران مدارس متوسطه دولتی و غیر انتفاعی شهرستان رشت در سال 88- 1387 می باشد. حجم نمونه براساس اصولی علمی و با استفاده ازجدول کرجسی و مورگان 127 نفر بود که با استفاده از شیوه نمونه گیری تصادفی طبقه ای از جمعیت یاد شده انتخاب شده اند. برای بررسی فرضیات پژوهش از دو ابزار زیر استفاده شده است: الف) پرسشنامه محقق ساخته برای مدیریت زمان دارای 39 سوال 5 گزینه ای به منظور سنجش و بررسی مدیریت زمان ب) پرسشنامه محقق ساخته استرس شغلی شامل 24 سوال 5 گزینه ای به منظور سنجش استرس شغلی، برای تحلیل نتایج، آمار توصیفی و آمار استنباطی (روش ضریب همبستگی پیرسون) به کار بسته شده است. نتایج پژوهش نشان داده است:1. با توجه به تحلیل ضریب همبستگی پیرسون رابطه معنی داری بین مدیریت زمان و سطح استرس شغلی مدیران وجود دارد. (فرضیه اصلی)2. بین هدف گذاری و استرس شغلی مدیران ارتباط معناداری وجود دارد. به عبارت دیگر بین این دو متغیر رابطه عکس برقرار است. (فرضیه فرعی اول)3. با توجه به ضریب همبستگی پیرسون بین اولویت بندی اهداف و فعالیتها و استرس شغلی مدیران ارتباط معناداری وجود دارد. یعنی این دو متغیر با یکدیگر رابطه معکوس دارند. (فرضیه فرعی دوم)4. با توجه به ضریب همبستگی پیرسون بین برنامه ریزی عملیاتی و استرس شغلی مدیران رابطه معنادار وجود دارد. دو متغیر با یکدیگر رابطه معکوس دارند. (فرضیه فرعی سوم)5. بین تفویض اختیار و سطح استرس شغلی مدیران ارتباط معناداری وجود دارد. یعنی دو متغیر با هم رابطه معکوس دارند. (فرضیه فرعی چهارم)6. بین مدیریت ارتباطات و استرس شغلی مدیران رابطه معنادار وجود دارد. یعنی دو متغیر با هم رابطه معکوس دارند. (فرضیه فرعی پنجم)7. بین مدیریت جلسات و استرس شغلی مدیران ارتباط معناداری وجود دارد. به عبارت دیگر دو متغیر با هم رابطه عکس دارند. (فرضیه فرعی ششم)
    کلید واژگان: مدیریت زمان, استرس شغلی, مدیران مدارس
نکته
  • نتایج بر اساس تاریخ انتشار مرتب شده‌اند.
  • کلیدواژه مورد نظر شما تنها در فیلد کلیدواژگان مقالات جستجو شده‌است. به منظور حذف نتایج غیر مرتبط، جستجو تنها در مقالات مجلاتی انجام شده که با مجله ماخذ هم موضوع هستند.
  • در صورتی که می‌خواهید جستجو را در همه موضوعات و با شرایط دیگر تکرار کنید به صفحه جستجوی پیشرفته مجلات مراجعه کنید.
درخواست پشتیبانی - گزارش اشکال