بررسی اجزا و شاخص ها سیستم محصول- خدمت هوشمند سلامت محور برای سالمندان: یک مطالعه مروری
جمعیت جهان به سرعت در حال پیر شدن است و بر اساس گزارش سازمان جهانی بهداشت، تعداد افراد 60 سال و بالاتر در سال 2050 به دو میلیارد نفر می رسد. به همین دلیل، یک موضوع مهم در حال ظهور است. تعریف نسل جدیدی از پلتفرم های مراقبت های بهداشتی با قابلیت نظارت بر کیفیت زندگی افراد است. علاقه روزافزونی به موضوع سیستم محصول- خدمت در سال های اخیر در بسیاری از صنایع ثبت شده است. شرکت های مختلفی به تازگی خدمات جدیدی را در رابطه با محصولات خود معرفی کرده اند تا انتظارات جدید و بالاتر مشتریان را برآورده سازند. این علاقه با معرفی فناوری ها و پیشرفت های جدید که توسط دوره صنعتی چهارم مطرح شد، بیشتر شد. در این تحقیق، پس از ارائه مقدمه ای درباره سیستم محصول- خدمت هوشمند سلامت محور و اهمیت آن به بررسی اجزا و شاخص ها سیستم محصول- خدمت هوشمند سلامت محور برای سالمندان پرداخته است.
در این مطالعه کیفی، با تحلیل و بررسی محتوای مطالعات صورت گرفته در خصوص سیستم محصول- خدمت هوشمند سلامت محور و با اخذ نظر یک گروه کانونی شامل 10 نفر از مدیران و کارشناسان خبره این حوزه، مدل مفهومی اولیه کلی سیستم محصول- خدمت هوشمند سلامت محور سالمندان ارائه گردید.
با توجه به بررسی ادبیات موضوع و مطالعه ی پژوهش های گذشته، اجزا و شاخص های سیستم محصول- خدمت هوشمند سلامت محور به صورت جامع (با در نظر گرفتن همه مدل ها و نظرات مطرح شده در این حوزه) ارائه و اجزای سیستم متشکل از 10 جزء اصلی؛ بازیگران و شبکه یکپارچه سازی، میزان هزینه پیاده سازی و مدیریت سیستم، بستر و پلتفرم ابری، بستر فیزیکی، قابلیت اتصال، شخصی سازی و سفارشی سازی، مدیریت تجربه و رابط کاربری (UI, UX)، سیستم های بازخورد کاربر، مدیریت دارو و بررسی بالینی، قوانین و راهنمای آموزشی است و شاخص ها و پارامترهای سیستم هر جزء نیز ذکر گردیده است.
مهمترین دستاورد این تحقیق، یک مدل اولیه کلی برای این است که می تواند به عنوان یک معماری و ساختار اولیه توسط سازمان های دولتی و خصوصی حوزه سلامت و به ویژه شرکت های استارتاپی تکنولوژی محور برای طراحی سیستم محصول- خدمت هوشمند سلامت محور مورد استفاده قرار گیرد. همچنین طراحی سیستمهای محصول-خدمت هوشمند سلامت محور مبتنی بر عوامل شناختی سالمندان و نظام های بیمهای براساس اجزا و شاخص های پیشنهادی موضوعاتی برای تحقیقات آتی است.
-
طراحی الگوریتم معاملاتی به منظور تسهیل دستیابی به یک سیستم سرمایه گذاری مناسب با بازدهی معقول (مورد مطالعه: بورس اوراق بهادار تهران)
*، مهدی برار نیا فیروزجایی
نشریه مهندسی مالی و مدیریت اوراق بهادار، پاییز 1403 -
ارائه ی یک رویکرد ترکیبی تیم سازی برای طراحی شبکه تامین کننده با لحاظ مدل چندهدفه، تئوری مجموعه فازی و تحلیل شبکه
سید محمد سجادیان*، رضا حسنوی، مرتضی عباسی
مجله مهندسی صنایع و مدیریت شریف، بهار و تابستان 1403 -
طراحی الگوی سرمایه فکری مبتنی بر ارتقاء اقتدار توان دفاعی
سجاد حیدری، *، محمدرضا زاهدی
نشریه آموزش علوم دریایی، تابستان 1403 -
مدلی برای بهبود کیفیت رابطه کارمند-سازمان در تغییرات فاقد برنامه ریزی بر اساس ارتباطات شفاف سازمانی (مورد مطالعه: یکی از سازمان های دفاعی)
*، مرتضی پیری، فاطمه احمدی، محمدرضا زاهدی
نشریه آموزش علوم دریایی، زمستان 1402