فهرست مطالب

Reproductive BioMedicine - Volume:13 Issue: 10, Oct 2015

International Journal of Reproductive BioMedicine
Volume:13 Issue: 10, Oct 2015

  • تاریخ انتشار: 1394/08/10
  • تعداد عناوین: 8
|
  • آناهیتا جلالیان، فائزه کیانی، فاطمه سایه میری، کورش سایه میری، زهرا خدایی، ملیحه اکبری صفحات 591-620
    مقدمه

    سندرم تخمدان پلی کیستیک (PCOS) شایع ترین اختلال اندوکرین زنان در سنین باروری و شایعترین علت ناباروری ناشی ازعدم تخمک گذاری است. جهت تشخیص این سندرم معیار واحدی وجود ندارد.

    هدف

    هدف از این مطالعه بررسی شیوع سندرم تخمدان پلی کیستیک و عوارض ناشی از آن در زنان ایرانی به روش متاآنالیز است.

    مواد و روش ها

    با جستجو در پایگاه های اطلاعاتی Magiran, Irandoc, Iranmedex, SID, Pubmed،GoogleScholar و...، مقالات مرتبط در رابطه با شیوع سندرم تخمدان پلی کیستیک، مورد بررسی قرار گرفته و وزن هر مطالعه با توجه به تعداد نمونه و میزان شیوع از توزیع دوجمله ای محاسبه شده است. داده ها با استفاده از روش متاآنالیز مدل اثرات تصادفی(Random effects model) و با نرم افزار R و 2/11Stata Version آنالیز شدند.

    نتایج

    تعداد 30 مطالعه که بین سال های 1375 تا1390 انجام شده بودند، وارد متاآنالیز گردیدند. حجم کل نمونه 19226 زن با گروه سنی بین 54-10 سال بود. شیوع سندرم تخمدان پلی کیستیک طبق معیار NIH، 6/8٪ (با فاصله اطمینان 95٪ :5/8 – 11/4) براساس معیارRotterdam ، 19/5٪ (با فاصله اطمینان 95٪ : 24/2- 14/8) و براساس روش های سونوگرافی 41/4٪ (فاصله اطمینان 95٪ :68/5-14/4) تخمین زده شد. همچنین در این مطالعه، شیوع هیرسوتیسم 13٪ ، آکنه 26٪ ، آلوپسی آندروژنیک9٪ ، اختلالات قاعدگی28٪ ، اضافه وزن 21٪، چاقی19٪ و نازایی 8٪ برآورد گردید.

    نتیجه گیری

    درایران شیوع سندرم تخمدان پلی کیستیک بالا نیست اما با توجه به احتمال ایجاد عوارضی مانند عوارض قلبی - عروقی و ناباروری، پیشگیری از افزایش PCOS مهم می باشد. لذا مسیولان بهداشتی و درمانی باید برنامه ریزی هایی در جهت این امر درجامعه ارایه نمایند.

    کلیدواژگان: سندرم تخمدان پلی کیستیک، شیوع، هیرسوتیسم، آکنه جاقی
  • مریم هرمزی، سعید طالبی، حمیدرضا خرم خورشید، امیرحسن زرنانی، کورش کمالی، محمود جدی تهرانی، هاله سلطان قرایی، محمد مهدی آخوندی صفحه 605
    مقدمه

    یکی از روش های نوید بخش جهت حفظ باروری زنان مبتلا به سرطان، انجماد کورتکس تخمدان است. اما مشکلات زیادی در این رابطه نظیر آپوپتوز و کاهش قابل ملاحظه دانسیته فولیکولی پس از پیوند در تخمدان مطرح است. یک راه مناسب برای کاهش آسیب های ایسکمیک، تحریک آنژیوژنز پس از پیوند کورتکس تخمدان می باشد.

    هدف

    هدف از مطالعه حاضر، بررسی اثر Setarud بر تحریک آنژیوژنز در بافت تخمدان انسان پیوند شده به موش های nudeاست.

    مواد و روش ها

    در این مطالعه مورد شاهدی، نمونه های بافت تخمدان انسان از چهار نفر به صورت زیر جلدی به 24 موش nude پیوند شد. موشهای به صورت تصادفی به دو گروه تجربی و کنترل تقسیم شدند (گروه تجربی تحت تیمار با Setarud و گروه کنترل تحت تیمار با حلال قرار گرفتند). هر گروه براساس زمان خروج بافت به سه زیر گروه (n=4) تقسیم شدند. بافتهای پیوند شده در هر گروه در روزهای 2،7 و 30 پس از پیوند از بدن موشها خارج شدند. میزان بیان آنژیوپویتین یک، آنژیوپویتین دو و VEGF در سطح ژن و پروتئین و میزان دانسیته عروق در نمونه های بافت تخمدان پیوند شده مورد بررسی قرار گرفت.

    نتایج

    بیان ژن آنژیوپویتین یک در دومین و هفتمین روز پس از پیوند نسبت به گروه کنترل کاهش معنی داری را نشان داد، درحالی که نتایج در مورد آنژیوپویتین دو و VEGF معکوس بود. این نتایج در سطح بیان پروتئین نیز تایید شد. دانسیته عروق در گروه تیمار شده با Setarud در هفتمین روز پس از پیوند نسبت به زمان قبل از پیوند افزایش معنی داری را نشان داد.

    نتیجه گیری

    نتایج این بررسی نشان می دهد که تیمار با Setarud ممکن است باعث تحریک آنژیوژنز در بافت تخمدان انسان پیوند شده به موشهای nude گردد، گرچه بررسی های بیشتری در این زمینه برای تایید این مطلب لازم است.

    کلیدواژگان: آنژیوپوپتین، VEGF، انسان، تخمدان، Setarud
  • حامد کرمی شبانکاره، محمدحامد شهسواری، هادی حجاریان، غلام علی مقدم صفحه 615
    مقدمه

    مطالعات گذشته تناقضات بسیاری را در رابطه با اثرات جسم زرد و اندازه های مختلف فولیکولی بر شایستگی تکاملی تخمک ها گزارش داده اند.

    هدف

    هدف این مطالعه بررسی اثرات جسم زرد، اندازه های مختلف فولیکولی و اثرات متقابل این دو عامل در شایستگی تکاملی تخمک های گاوی بوده است.

    مواد و روش ها

    پس از دسته بندی تخمدان ها بر اساس حضور یا عدم حضور جسم زرد، فولیکول های مورد نظر بر طبق قطر خود به سه گروه کوچک (3-6 میلی مترS:)، متوسط (6-9 میلی متر :M) و بزرگ (10-20 میلی متر :L) تقسیم شدند. سپس تخمک های بدست آمده در هر گروه وارد فرآیند تولید برون تنی رویان گردیدند.

    نتایج

    نتایج حاصله نشان داد که میزان تولید بلاستوسیست از تخمک های استحصالی از فولیکول های کوچک و متوسط تخمدان های واجد زرد (به ترتیب CL+S-oocytes و CL+M-oocytes) کمتر از این مقادیر در تخمدان های فاقد جسم زرد (به ترتیب CL-S-oocytes و CL-M-oocytes) بود (به ترتیب، 30/8% و 33/6% در برابر 36/9% و 38/7%). اگرچه درصد تولید بلاستوسیست از CL-M-oocytes و CL-L-oocytes بیشتر از آن مقادیر در CL+S-oocytes و CL+M-oocytes بود، اما هیچ تفاوت معنی داری در رابطه با تولید بلاستوسیست بین گروه کنترل (C-oocytes)، CL-S-oocytes و CL+L-oocytes وجود نداشت.

    نتیجه گیری

    بر اساس نتایج مطالعه حاضر اثر منفی جسم زرد بر شایستگی تکاملی تخمک های گاوی به اندازه فولیکولی وابسته است. بنابراین تخمک های منشا گرفته از فولیکول های بزرگ و رشد یافته به اندازه ای که تخمک های منشا گرفته از فولیکول های کوچک و متوسط از اثرات منفی جسم زرد متاثر شده اند، تحت تاثیر قرار نگرفتند.

    کلیدواژگان: گاو، تکامل، اووسیت
  • صفحات 623-624
    مقدمه

    کشف DNA جنینی در گردش خون مادر منجر به کشف روش های جدید غیرتهاجمی جهت تشخیص قبل تولد گردید.

    هدف

    هدف مطالعه تشخیص آنوپلوییدی جنینی در کروموزومهای 13، 18، 21، x و y بوسیله آزمایش DNA بدون سلول جنینی در خون مادر بدون به خطر انداختن حاملگی بود.

    مواد و روش ها

    این مطالعه گذشته نگر در بخارست، دپارتمان پزشکی مادر و جنین Medlife بین سال های 2013 و 2014 انجام گرفت. به طور کلی به 201 زن، آزمایشات قبل تولد غیر تهاجمی پیشنهاد گردید. نمونه پلاسما مادران از زنان با سن حاملگی بیش از 9 هفته پس از مشاوره ژنتیک و دادن آگاهی به آنها جمع آوری شد.

    نتایج

    از 21 زن، 28 نفر (13/93%) داده ی تستهای غربالگری با ریسک بالا برای تریزومی 21، 116 نفر (57/71%) دارای سن بالای حاملگی، یک نفر (0/49%) دارای مارکرهای سونوگرافی سه ماه دوم بودند و بقیه 56 زن (27/86 %) فقط آزمایش را انجام دادند. از این بیماران 189 نفر (94/02%) نتایج با ریسک پایین داشتند. (10/000>) از بین بیماران با ریسک پایین، 2 نفر آمنیوسنتز با نتیجه نرمال داشتند. پنج بیمار (2/48%) دارای ریسک بالای (99% <) بررسی تریزومی 21 بودند. تریزومی 21 بوسیه آمنیوسنتز در یک بیمار تایید شد و بقیه 4 بیمار از تایید سرباز زدند. هفت بیمار باقیمانده (3/48%) دارای میزان کم DNA جنینی بودند.

    نتیجه گیری

    به نظر میرسد که تشخیص قبل تولد بوسیله DNA جنینی در خون مادر در آینده نقش بیشتری به خاطر دقت بالا در تشخیص های قبل تولد ایفا نماید.

    کلیدواژگان: قبل از تولد، جنینی، DNA
  • فاطمه شاکرمی، محمدتقی اکبری، شهره زارع کاریزی صفحه 627
    مقدمه

    سقط مکرر جنین به دو یا بیش از دو سقط متوالی جنین قبل از هفته بیستم حاملگی اطلاق می شود. شواهد به دست آمده نشان میدهد که علل متنوعی در بروز سقط مکرر دخیل هستند که از آن جمله میتوان به اختلال های ترومبوفیلیک اشاره کرد. مهار کننده فعال کننده پلاسمینوژن 1 (PAI-1) و آنزیم تبدیل کننده آنژیوتانسین (ACE) رابطه ی تنگاتنگی با حوادث ترومبوفیلیک، تکوین جنین و موفقیت در حامگی دارند از این رو بررسی پلی مورفیسم این ژن ها در زنان مبتلا به سقط مکرر بدون علت، امکان کشف ارتباط این پلی مورفیسم ها با سقط مکرر را فراهم می سازد.

    هدف

    هدف از این مطالعه بررسی پلی مورفیسم ژن های ACE وPAI-1 و ارتباط آن با سقط مکرر می باشد.

    مواد و روش ها

    در این مطالعه ی مورد شاهدی، 100 بیمار با سابقه سقط (حداقل دو بار) به عنوان گروه بیمار و 100 خانم سالم بدون سابقه سقط و با داشتن دو و یا بیشتر فرزند سالم به عنوان گروه کنترل مورد مطالعه قرار گرفتند. برای بررسی پلی مورفیسم های(4G/5G) PAI-1 و (D/I) ACE واکنش زنجیره پلی مراز همراه با استفاده از آنزیم های محدود کننده (PCR-RFLP) طراحی شد.

    نتایج

    در مطالعه ی حاضر برای بررسی پلی مورفیسم(4G/5G) PAI-1 ، ژنوتیپ 4G/4G با فراوانی 17% در گروه بیمار و 5% در گروه شاهد (P=0/006 و میزان خطر نسبی 4/63) مشاهده شد که نشان می دهد ژنوتیپ 4G/4G در جمعیت بیمار نسبت به گروه کنترل افزایش معنی داری دارد. در ارتباط با پلی مورفیسم (D/I) ACE، ژنوتیپ I/I با فراوانی 7% در گروه بیمار و 0% در گروه شاهد (P=0/034) مشاهده گردید، که نشان دهنده ی عدم وجود ارتباط معنی دار مابین این پلی مورفیسم و گروه مورد مطالعه می باشد.

    نتیجه گیری

    با توجه به نتایج بدست آمده از آنجا که پلی مورفیسم (4G/5G) PAI-1 احتمالا از طریق اختلال در سیستم انعقادی می تواند باعث سقط جنین در این افراد شود. بررسی وجود این جهش همراه با سایر عوامل مشکوک مثل MTHFR، فاکتور 5 لایدن در بیماران مبتلا به سقط مکرر توصیه می شود.

    کلیدواژگان: سقط مکرر خود به خودی، ترومبوفیلی، مهار کننده فعال کننده پلاسمینوژن، آنزیم مبدل آنژیوتانسین
  • صفحه 633
    مقدمه

    کریوپرزرواسیون (Cryopreservation) اسپرماتوزوا جهت مدیریت ناباروری و یا در موارد دیگر پزشکی کاربرد دارد. کریوپرزرواسیون روتین بستگی دارد به نفوذ کرایوپرتکتانت به طوری که اثرات سمی آن توجه را به طرف روش های انجماد شیشه ای (Vitrification) که از کرایوپرتکتانت عادی می باشد جلب کرده است.

    هدف

    مقایسه بین کریوپرزرواسیون آهسته و انجماد شیشه ای در اسپرماتوزوای انسانی.

    مواد و روش ها

    این مطالعه کنترل شده تجربی بر روی 33 نمونه مایع منی انجام گرفت. هر نمونه به سه قسمت مساوی تقسیم شد کنترل تازه، فریز آهسته سنتی و انجماد شیشه ای بدون کریوپروتکتانت. زنده مانی (Viability) و توانایی غشاء میتوکندریال (MMP) اسپرماتوزوای کنترل و بعد از ذوب بوسیله کیت زنده مانی اسپرم و کیت Jc-1 به ترتیب اندازه گیری و به وسیله fluorescence-activated cell sorting آنالیز گردید.

    نتایج

    کاهش معنی دار حرکت پیشرونده، زنده مانی و MMP در فریز و ذوب شدن مشاهده شد، در حالیکه هیچ تفاوت معنی داری بین دو روش کریوپرزرواسیون مشاهده نگردید. کریوپرزرواسیون منجر به 48% کاهش در درصد اسپرماتوزواهای زنده و 54/5% افزایش در درصد اسپرماتوزاهای مرده شد. علاوه بر این MMP بالا 24% کاهش و MMP پایین دچار 34/75% افزایش در نتیجه فریز و ذوب گردید. حرکت پیشرونده اسپرماتوزوا به طور معنی داری در ارتباط مثبت با MMP بالا و در ارتباط منفی با MMP پایین در نمونه های کنترل و همچنین نمونه های بعد از ذوب بود.

    نتیجه گیری

    هر چند که هر دو روش کریوپرزرواسیون نتایج مشابه را نشان دادند ولی انجماد شیشه ای ارزانتر، سریعتر، آسانتر و همراه با سمیت کمتری است بنابراین انجماد شیشه ای جهت کاربرد کلینیکی ارجح است.

    کلیدواژگان: اسپرماتوزوای انسانی، انجماد شیشه ای، زنده مانی اسپرم، توانایی غشاء میتوکندریال
  • مهشید بکایی، معصومه سیمبر *، سید مجتبی یاسینی اردکانی صفحه 645
    مقدمه

    ناباروری زندگی جنسی زوجین نابارور بخصوص زنان نابارور را با چالش بزرگی همراه می کند. هنگامی که بارداری اتفاق نمی افتد، زن نابارور فکر می کنند که مقاربت جنسی ثمربخش نبوده و میل جنسی تدریجا کاهش می یابد. این زنان نابارور به تدریج فراموش می کنند که رابطه جنسی پاسخ به نیاز طبیعی آنهاست.

    هدف

    این مطالعه کیفی برای کشف پیامدهای ناباروری بر رفتار جنسی زنان نابارور انجام شد.

    مواد و روش ها

    این یک مطالعه کیفی، مبتنی بر رویکرد تحلیل محتوا و بخشی از یک مطالعه گسترده با رویکرد ترکیبی متوالی بود که از آگوست 2014 تا فوریه 2015 به طول انجامید. نمونه گیری هدفمند از زنان نابارور که به مرکز تحقیقاتی درمانی یزد مراجعه کرده بودند صورت گرفت. روش جمع آوری داده ها در این تحقیق، شامل مصاحبه عمق نیمه ساختار یافته به روش چهره به چهره و یادداشت های در عرصه بود. برای دقت و استحکام داده ها معیارهای اعتبار پذیری، انتقال پذیری، تایید پذیری و ثبات و اطمینان مورد استفاده قرار گرفتند.

    نتایج

    در مجموع 15 زن نابارور و 8 مطلع کلیدی مورد مصاحبه قرار گرفتند. تجزیه و تحلیل داده ها در مورد تاثیر ناباروری بر رفتار جنسی زنان در چهار طبقه مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت: 1. تاثیر داروهای ناباروری بر رفتار جنسی زن و شوهر. 2. تاثیر روش های کمک باروری بر رفتار جنسی زنان. 3. نزدیکی زمان بندی شده در جریان ناباروری 4. تاثیرات روانی ناشی از ناباروری بر رفتار جنسی.

    نتیجه گیری

    برخی از زنان نابارور می توانستند با مشکلات خود کنار بیایند، اما برخی از آنها بشدت تحت تاثیر داروهای ناباروری و روش های کمک باروری قرار می گرفتند. مشاوره روانی-جنسی قبل از درمان های پزشکی می تواند به آنها در داشتن زندگی جنسی بهتر کمک کند.

    کلیدواژگان: رفتار جنسی، ناباروری سکسوالیتی، مطالعه کیفی
  • صفحه 657
    مقدمه

    بعضی از ناهنجاری های مادرزادی، قابل پیشگیری در دوره قبل از لقاح می باشند. ولی بسیاری از متخصصان سلامت آماده ارایه خدمات مشاوره ای به زوج ها در این رابطه نمی باشند.

    هدف

    این مطالعه جهت بررسی عملکرد پرستاران و پزشکان در یک واحد مراقبت های اولیه در شهر Floriuopoli برزیل در ارتباط با پیشگیری از ناهنجاری های مادرزادی در یک دوره قبل از لقاح بر اساس توصیه های مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری ها انجام شد.

    مواد و روش ها

    این مطالعه مقطعی توصیفی در یک مرکز ارجاع مرحله سوم انجام گردید. در این تحقیق، یک پرسشنامه نیمه سازمان یافته به 160 متخصص سلامت شامل پرستاران و پزشکانی که به طور فعال درگیر مراقبتهای اولیه سلامت در برنامه سلامت خانواده بودند، ارایه شد. آزمایش غیر پارامتریک کای اسکوآر جهت آنالیز داده های بدست آمده از سوالات چند جوابی استفاده گردید.

    نتایج

    نتایج نشان داد که اگرچه 81/9% از متخصصان سلامت به ارایه خدمات مراقبت سلامت براساس پروتکل مشغول بودند ولی فقط 46/2% از آنها از وجود این مسئله در پروتکل باخبر بودند. از بند توجیه های فراهم شده توسط مرکز کنترل و پیشگیری بیماری استفاده از اسیدفولیک بیشتر از همه استفاده می شد. به هر حال این استفاده در بند پرستاران و پزشکان تفاوت معنی داری نداشت(0/85 =p).

    نتیجه گیری

    این مطالعه طبیعت شکننده آگاهی های متخصصان درباره پیشگیری از ناهنجاریهای تولد در دوره قبل لقاح را نشان داد که به وسیله پاسخ نامطمین آنها ثابت شد.

    کلیدواژگان: نقایص مادرزادی، بهداشت عمومی، پیشگیری اولیه
|
  • Anahita Jalilian*, Faezeh Kiani, Fatemeh Sayehmiri, Kourosh Sayehmiri, Zahra Khodaee, Malihe Akbari Pages 591-620
    Background

    Polycystic ovary syndrome (PCOS) is the most common endocrine disorder in women of reproductive age and is the most common cause of infertility due to anovulation. There is no single criterion for the diagnosis of this syndrome.

    Objective

    The purpose of this study was to investigate the prevalence of PCOS and its associated complications in Iranian women using meta-analysis method.

    Materials And Methods

    Prevalence of PCOS was investigated from the SID, Goggle scholar, PubMed, Magiran, Irandoc, and Iranmedex, and weighting of each study was calculated according to sample size and prevalence of the binomial distribution. Data were analyzed using a random-effects model meta-analysis (Random effects model) and the software R and Stata Version 11.2.

    Results

    30 studies conducted between the years 2006 to 2011 were entered into meta-analysis. The total sample size was 19, 226 women aged between 10-45 years. The prevalence of PCOS based on National institute of child health and human disease of the U.S was, 6.8% (95 % CI: 4.11–8.5), based on Rotterdam was 19.5% (95 % CI: 2.24-8.14), and based on ultrasound was 4.41% (95% CI: 5.68-4.14). Also, the prevalence of hirsutism was estimated to be 13%, acne 26%, androgenic alopecia 9%, menstrual disorders 28%, overweight 21%, obesity 19%, and infertility 8%.

    Conclusion

    The prevalence of PCOS in Iran is not high. However, given the risk of complications such as heart disease - cardiovascular and infertility, prevention of PCOS is important; we suggest that health officials must submit plans for the community in this respect.

    Keywords: Polycystic ovary syndrome, Prevalence, Hirsutism, Acne, Obesity
  • Maryam Hormozi, Saeed Talebi, Hamid Reza Khorram Khorshid, Amir, Hassan Zarnani, Koorosh Kamali, Mahmood Jeddi, Tehrani, Haleh Soltangoraee, Mohammad Mehdi Akhondi* Page 605
    Background

    One of the promising methods in fertility preservation among women with cancer is cryopreservation of ovarian cortex but there are many drawbacks such as apoptosis and considerable reduction of follicular density in the transplanted ovary. One solution to reduce ischemic damage is enhancing angiogenesis after transplantation of ovarian cortex tissue.

    Objective

    The aim of this study was to investigate the effect of Setarud, on angiogenesis in transplanted human ovarian tissue.

    Materials And Methods

    In this case-control study, twenty-four nude mice were implanted subcutaneously, with human ovarian tissues, from four women. The mice were randomly divided into two groups (n=12): the experimental group was treated with Setarud, while control group received only vehicle. Each group was divided into three subgroups (n=4) based on the graft recovery days post transplantation (PT). The transplanted fragments were removed on days 2, 7 and 30 PT and the expression of Angiopoietin-1, Angiopoietin-2, and VEGF at both gene and protein levels and vascular density were studied in the grafted ovarian tissues.

    Results

    On the 2nd and 7th day PT, the level of Angiopoietin-1 gene expression in case group was significantly lower than that in control group, while the opposite results were obtained for Angiopoietin-2 and VEGF. These results were also confirmed at the protein level. The density of vessels in Setarud group elevated significantly on day 7 PT compared to pre-treatment state.

    Conclusion

    Our results showed that administration of Setarud may stimulates angiogenesis in transplanted human ovarian tissues, although further researches are needed before a clear judgment is made.

    Keywords: Angiopoietin, VEGF, Human, ovary, Setarud
  • Hamed Karami Shabankareh, Mohammad Hamed Shahsavari, Hadi Hajarian, Gholamali Moghaddam Page 615
    Background

    Previous studies reported many discrepancies about the effects of corpus luteum (CL) and ovarian follicle size on the developmental competence of oocytes.

    Objective

    The aim of this study was to investigate the effects of CL and different size of follicle on the developmental potential of bovine oocytes.

    Materials And Methods

    After ovarian classification based on presence or absence of CL, sample follicles were placed in three groups according to their diameter; small (S; 3–6 mm), medium (M; 6–9 mm), and large (L; 10–20 mm). Collected oocytes in each group were subjected to the in vitro embryo production processes.

    Results

    Results showed that, the percentages of blastocyst obtained from oocytes originating from small and medium follicles of ovaries bearing a CL (CL+S-oocytes and CL+M-oocytes, respectively) were lower (p<0.001) than those of small and medium follicles of ovaries not bearing a CL (CL-S-oocytes and CL-M-oocytes, respectively) (30.8% and 33.6% vs. 36.9% and 38.7% respectively). Although, the percentages of blastocyst obtained from CL-M-oocytes and CL-L-oocytes were greater (p< 0.001) than those of CL+S-oocytes and CL+M-oocytes. There were no significant differences in the percentages of blastocyst formation between controls (C-oocytes), CL-S-oocytes and CL+L-oocytes.

    Conclusion

    According to the results of this study, the negative effect of CL on the developmental competence of bovine oocyte depends on the follicle size. Therefore, oocytes originating from large grown follicles were not influenced by negative effects of CL as much as those originating from small and medium follicles did.

    Keywords: Bovine, Development, Oocyte
  • Viorica E. Radoi, Camil L. Bohiltea*, Roxana E. Bohiltea, Dragos N. Albu Pages 623-624
    Background

    The discovery of circulating fetal DNA in maternal blood led to the discovery of new strategies to perform noninvasive testing for prenatal diagnosis.

    Objective

    The purpose of the study was to detect fetal aneuploidy at chromosomes 13, 18, 21, X, and Y by analysis of fetal cell-free DNA from maternal blood, without endangering pregnancy.

    Materials And Methods

    This retrospective study has been performed in Bucharest at Medlife Maternal and Fetal Medicine Department between 2013-2014. In total 201 women were offered noninvasive prenatal test. Maternal plasma samples were collected from women at greater than 9 weeks of gestation after informed consent and genetics counseling.

    Results

    From 201 patients; 28 (13.93%) had screening test with high risk for trisomy 21, 116 (57.71%) had advanced maternal age, 1 (0.49%) had second trimester ultrasound markers and the remaining 56 patients (27.86%) performed the test on request. Of those patients, 189 (94.02%) had a “low risk” result (<1/10,000). Of those who had a low risk result, 2 continued on to have amniocentesis with normal results.Five patients (2.48%) received “high risk” results (>99% risk) all for trisomy 21 (T21). T21 was confirmed by amniocentesis in 1 patient and the other 4 patients declined confirmation. The 7 remaining patients (3.48%) had a low fetal fraction of DNA.

    Conclusion

    It is probably that prenatal diagnosis using fetal DNA in maternal blood would play an increasingly role in the future practice of prenatal testing because of high accuracy.

    Keywords: Prenatal, Fetal, DNA
  • Fatemeh Shakarami, Mohammad Taghi Akbari*, Shohreh Zare Karizi Page 627
    Background

    Recurrent pregnancy loss (RPL) defined by two or more failed pregnancies before 20 weeks of gestation. Several factors play a role in RPL including thrombophilic conditions which can be influenced by gene polymorphisms. Plasminogen activator inhibitor-1 (PAI-1) and angiotensin converting enzyme (ACE) genes are closely related to fibrinolytic process, embryonic development and pregnancy success.

    Objective

    The aim of this study was to investigate the relationship between RPL and common polymorphisms in ACE and PAI-1 genes.

    Materials And Methods

    In this case control study, 100 women with recurrent abortions (at least two) were selected as cases and 100 healthy women with two or more normal term deliveries without a history of abortion as controls. Total genomic DNA was isolated from blood leukocytes. The status of the PAI-1 4G/5G and ACE (D/I) polymorphism was determined by PCR-RFLP.

    Results

    Homozygosity for PAI-1 4G polymorphism was seen in 17 cases (17%), and 5 controls (5%) (p=0.006) so patients with homozygote 4G mutation were significantly more prone to RPL in contrast to control group (OR: 4.63, % 95 CI: 1.55-13.84). In addition, 7 patients (7 %), and no one from the control group, were homozygote (I/I) for ACE polymorphism (p=0.034), suggesting no significant associations between ACE D allele or DD genotype and RPL.

    Conclusion

    Considering these results, because 4G/4G polymorphism for PAI-1 gene could be a thrombophilic variant leading to abortion, analysis of this mutation and other susceptibility factors are recommended in patients with RPL.

    Keywords: Spontaneous abortion, Thrombophilia, Plasminogen activator inhibitor, 1, Angiotensin converting enzyme
  • Mohamed Shehata Ali Mohamed* Page 633
    Background

    Spermatozoa cryopreservation is used for the management of infertility and some other medical conditions. The routinely applied cryopreservation technique depends on permeating cryoprotectants, whose toxic effects have raised the attention towards permeating cryoprotectants-free vitrification technique.

    Objective

    To compare between the application of slow cryopreservation and vitrification on human spermatozoa.

    Materials And Methods

    This was an experimental controlled study involving 33 human semen samples, where each sample was divided into three equal parts; fresh control, conventional slow freezing, and permeating cryoprotectants-free vitrification. Viability and mitochondrial membrane potential (MMP) of control and post-thawing spermatozoa were assessed with the sperm viability kit and the JC-1 kit, respectively, using fluorescence-activated cell sorting analysis.

    Results

    Significant reduction of the progressive motility, viability and MMP was observed by the procedure of freezing and thawing, while there was not any significant difference between both cryopreservation techniques. Cryopreservation resulted in 48% reduction of the percentage of viable spermatozoa and 54.5% rise in the percentage of dead spermatozoa. In addition, high MMP was reduced by 24% and low MMP was increased by 34.75% in response to freezing and thawing. Progressive motility of spermatozoa was correlated significantly positive with high MMP and significantly negative with low MMP in control as well as post-thawing specimens (r=0.8881/ -0.8412, 0.7461/ -0.7510 and 0.7603/ -0.7839 for control, slow and vitrification respectively, p=0.0001).

    Conclusion

    Although both cryopreservation techniques have similar results, vitrification is faster, easier and associated with less toxicity and costs. Thus, vitrification is recommended for the clinical application.

    Keywords: Human spermatozoa, Cryopreservation, Vitrification, Sperm viability, Mitochondrial membrane potential
  • Mahshid Bokaie, Candidate, Masoumeh Simbar, Seyed Mojtaba Yassini Ardekani Page 645
    Background

    Infertility makes an essential challenge to the sexual life of couples, especially infertile women. When pregnancy does not happen, infertile women think that sexual intercourse is not fruitful and sexual desire became reduce gradually. Infertile women progressively forget that their sexual relationship is also a response to their natural need.

    Objective

    This qualitative study was conducted to explore the infertility consequences in the sexual behavior of infertile women.

    Materials And Methods

    This was a qualitative content analysis study; and it was part of a widespread study, used a sequential mixed-method and conducted from August 2014 until February 2015. A purposeful sampling was used to recruit infertile women who had referred to Yazd Research and Clinical Center for Infertility. Data gathering techniques employed in this research included in-depth semi structured open face-to-face interviews and field notes. Credibility, transferability, confirm ability, and dependability were assessed for the rigor of the data collection.

    Results

    Totally, 15 infertile women and 8 key informants were interviewed. Data analysis showed four themes about impact of infertility on female sexual behavior: 1/ Impact of infertility drugs on couple sexual behavior, 2/ Impact of assisted reproductive technologies on female sexual behavior, 3/ Timed intercourse during infertility and 4/ The psychological impact of infertility on sexual behavior.

    Conclusion

    Some of Iranian infertile women could cope with their problems, but some of them were very affected by infertility drugs and assisted reproductive technologies procedures. Psychosexual counseling before medical treatment could help them to have a better sexual life.

    Keywords: Sexual behavior, Infertility, Sexuality, Qualitative study
  • Flavia Romariz Ferreira., Heloisa Regina Russo Akiba, Edward Araujo Junior., Elisabeth Niglio Figueiredo, Anelise Riedel Abrahao Page 657
    Background

    Some congenital defects can be prevented in the pregestational stage. However, many health professionals are not prepared to provide counselling to couples regarding the same.

    Objective

    This study aimed to assess the performance of doctors and nurses from a primary health-care unit in Florianopolis, Brazil, in preventing birth defects in the preconception period based on the recommendations of the Control Center of Disease Prevention.

    Materials And Methods

    This descriptive cross sectional study was performed at a tertiary referral center. In this study, a semi-structured questionnaire was provided to 160 health professionals comprising doctors and nurses who were actively involved in providing primary health care in family health programs. The non-parametric Chi-square (χ2) test was used to analyse the data obtained through multiple choice questions.

    Results

    Our results showed that although 81.9% of health professionals provided health-care assistance based on protocols, and only 46.2% professionals were aware of the presence of the topic in the protocol. Of the recommendations provided by the Control Center of Disease Prevention, the use of folic acid was the most prescribed. However, this prescription was not statistically different between nurses and doctors (P=0.85).

    Conclusion

    This study identified the fragile nature in these professional’s knowledge about the prevention of birth defects in pre-conception period, as evidenced by the inconsistency in their responses.

    Keywords: Congenital defects, Public health, Primary prevention