فهرست مطالب

مدیریت فردا - پیاپی 43 (تابستان 1394)

نشریه مدیریت فردا
پیاپی 43 (تابستان 1394)

  • تاریخ انتشار: 1394/06/25
  • تعداد عناوین: 8
|
  • علیرضا علی احمدی، میثم جعفری*، غلام حسین خالقی، حسین رشت بری صفحات 3-22

    کی از مهمترین فرصتهای به وجود آمده برای تسهیل تجاری و افزایش رقابتمندی در سطح جهان، استفاده از فناوری نوین اطلاعات و ارتباطات . است از اینرو شرکت ها رویکرد خود را از کسب و کار سنتی به سوی کسب و کار نوین الکترونیک متمایل کرده الک اند .کسب و کارهای ترونیک به علت مجموعه مزایای ویژه ای که برای شرکت ها ایجاد می نماید توجه ویژه ای را به سمت خود جلب کرده اند .بنابراین شناخت معیارهای کلیدی در مورد عملکرد شرکت های فعال در زمینه کسب و کار الکترونیک باعث ایجاد چارچوبی برای ورود دیگر شرکتها در این زمینه کاری را فراهم می نماید .از سویی ارزیابی، مقایسه و رتبه بندی شرکتهای فعال در کسب و کار الکترونیک، سازمان ها را قادر می سازد تا شرکتهای برتر را در یک قاعده منطقی شناسایی کرده و عوامل کلیدی موفقیت را در این شرکت ها مشخص نمایند و فاصله خود را با شرکت برتر مورد تحلیل . قرار دهند و راهکارهایی برای کاهش این شکاف بدست آوردند در این پژوهش پس از مطالعه عمیق و مستندات دقیق و پژوهش های پیشین، مجموعه ای از عوامل موثر بر ارزیابی و رتبه بندی کسب و کارهای الکترونیکی جمع آوری شده، سپس با استفاده از نظرات خبرگان مهم ترین این عوامل شناسایی شده اند .برای تحلیل دقیق تر داده ها و رسیدن به نتایج علمی تر و در عین حال عملیاتی تر از روش تحلیل عاملی برای دسته بندی عوامل و قرار دادن آن ها در یک معیار عام تر استفاده می کنیم .مدنظر قرار دادن خطاهای اندازه گیری مربوط به برخی متغیرهای مشاهده شده که بایستی در تحلیل موضوع وارد شوند و همچنین پیچیدگی در برخی از روابط مابین متغیرها باعث گردیده است که به منظور وزن دهی معیارها از مدل توابع ساختاری بهره گیریم .جهت رتبه بندی کسب و کارهای الکترونیکی با توجه به معیارهای در نظر گرفته شده از روش تحلیل سلسله مر (AHP) اتبی 1 فازی استفاده شده است و در نهایت تحلیل حساسیتی بر مبنای مقادیر مختلف شاخص خوش بینی در رتبه بندی اعمال شده است .

    کلیدواژگان: کسب و کار الکترونیکی، تحلیل عاملی، مدل معادلات ساختاری، AHP فازی، آنالیز حساسیت
  • محمد دوستار*، محمد اسماعیل زاده، هانیه حسینی صفحات 23-34
    هدف این مقاله تبیین ابعاد ظرفیت جذب دانش و فراموشی سازمانی و بررسی روابط بین آن هاست. در این راستا، در ابتدا به تشریح و معرفی ابعاد متغیرهای ظرفیت جذب دانش و فراموشی سازمانی می پردازیم. و در ادامه با توجه به مرور پیشینه و ادبیات موضوع به ارایه فرضیه های مناسب می پردازیم. برای بررسی فرضیه های پژوهش به جمع آوری داده از جامعه مورد نظر پرداختیم. با توجه به حجم جامعه مورد نظر تعداد 257 نمونه انتخاب شد. ابزار گردآوری داده ها دو پرسشنامه بود که از ادبیات موضوع استخراج گردید. در ادامه برای بررسی فرضیه های پژوهش از تحلیل عاملی اکتشافی و تاییدی استفاده شد. نتایج نشان می دهد که هر یک از ابعاد فراموشی سازمانی بر ابعاد ظرفیت جذب دانش تاثیر گذار است. که در این بین بعد زوال از متغیر فراموشی سازمانی بیشترین تاثیر را بر بعد بهره برداری از متغیر ظرفیت جذب دانش دارد.
    کلیدواژگان: فراموشی سازمانی، ظرفیت جذب، دانش سازمانی، یادگیری سازمانی
  • محمدتقی امینی*، محمد خیری، عیسی جمعه زاده صفحات 35-54
    امروزه سازمانها باید بتوانند دانش مورد نیاز برای نوآوری در محصولات خودوبهبود فرایندهایشان را کسب نمایند، میان کارکنانشان نشر دهند، و در تمامی فعالیت های روزانه خود بکار گیرند. دراقتصاد دانش محور،سازمانها از مدیریت دانش به عنوان یک عامل حیاتی برای دستیابی به مزیت رقابتی و عملکرد بهتر استفاده می نمایند و در این راستا استراتژی های مدیریت دانش نقش اساسی در بهبود عملکرد سازمان ایفا می کنند. این مقاله به بررسی تاثیر استراتژی مدیریت دانش بر عملکرد سازمان در شرکتهای واقع در شهرکهای صنعتی بندرعباس پرداخته است. هدف اصلی از این پژوهش بررسی تاثیر استراتژی مدیریت دانش بر عملکرد سازمان در شرکتهای واقع در شهرکهای صنعتی بندرعباس در سال 1393 بوده است. پژوهش حاضر از حیث هدف یک پژوهش تبیین و از حیث نحوه گردآوری داده ها از نوع تحقیقات توصیفی- پیمایشی به شمار می آید. و از حیث ارتباط بین متغیرهای پژوهش از نوع همبستگی و به طور مشخص مبتنی بر مدل سازی معادلات ساختاری است. ابزار گردآوری اطلاعات در این پژوهش پرسشنامه می باشد. جامعه آماری این پژوهش را 475 نفر از مدیران عامل، معاونین و مدیران میانی شرکتهای شهرکهای صنعتی بندرعباس تشکیل دادند که برای تعیین حجم نمونه با استفاده از جدول مورگان 212 نفر به عنوان نمونه انتخاب شدند. تجزیه و تحلیل داده هابا استفاده از آزمون میانگین جامعه ومدل معادلات ساختاری انجام گرفت، یافته های این پژوهش نشان داد که بین استقرار مدیریت دانش و عملکرد سازمانی در شرکتهای شهرکهای صنعتی بندرعباس رابطه مثبت و معنا داری وجود داشت.
    کلیدواژگان: مدیریت دانش، استراتزی مدیریت دانش، عملکرد سازمان، شهرکهای صنعتی
  • محمد مهدی مظفری* صفحات 55-68
    مسئله انتخاب تامین کننده، یکی از موضوعات بسیار مهم در مدیریت زنجیره تامین می باشد و از آن به عنوان عاملی موثر برای بقا در محیط رقابت یاد می شود. انتخاب بهترین تامین کننده از میان تامین کنندگان متعدد، با در نظر گرفتن معیارهای گوناگون و گاها در تضاد با یکدیگر، مقوله انتخاب تامین کننده را به یک مسئله پیچیده تصمیم گیری چند معیاره تبدیل نموده است؛ از سوی دیگر انتخاب تامین کننده بشدت وابسته به نظرات تصمیم گیرندگان می باشد، که با توجه به پویایی های محیطی و ناکامل بودن اطلاعات در دسترس تصمیم گیرندگان با نوعی عدم قطعیت در بیان نظرات تصمیم گیرندگان روبرو هستیم. هدف این مقاله، ارائه یک مدل مناسب تصمیم گیری چند معیاره در شرایط عدم قطعیت و با استفاده از مفاهیم تئوری فازی و خاکستری برای انتخاب بهینه تامین کننده می باشد. در این مقاله ابتدا اوزان معیارهای انتخاب تامین کننده با استفاده از روش فرآیند تحلیل سلسله مراتبی دلفی فازی(FDAHP) تعیین و سپس با استفاده از روش ویکور خاکستری(Grey VIKOR) که یکی از رویکردهای جدید توسعه یافته تصمیم گیری چند معیاره در شرایط عدم قطعیت، می باشد به رتبه بندی تامین کنندگان پرداخته شده است.
    کلیدواژگان: انتخاب تامین کننده، تصمیم گیری چند معیاره، فرآیند تحلیل سلسله مراتبی دلفی، فازی (FDAHP)، ویکور خاکستری(Grey VIKOR)، عدم قطعیت
  • محمد تابان، ولی محمد درینی، زهره محمدیاری، فاطمه فروزش صفحات 69-78
    پژوهش حاضر با هدف تحلیل رابطه بین هوش سازمانی و فراموشی سازمانی هدفمند در مراکز اموزش عالی شهر ایلام انجام شد. جامعه آماری این تحقیق کارکنان مراکز اموزش عالی شهر ایلام بوده که دارای مدرک تحصیلی لیسانس و بالاتر می باشند که با استفاده از فرمول کوکران حجم نمونه 380 نفر تعیین شد. همچنین برای جمع آوری داده ها دو پرسشنامه استاندارد هوش سازمانی و فراموشی سازمانی هدفمند بین 390 نفر توزیع گردید. داده های جمع آوری شده با استفاده از نرم افزار lisrel و spss تجزیه و تحلیل شد. براساس یافته های پژوهش می توان نتیجه گیری کرد که بین ابعاد هوش سازمانی (بینش راهبردی، سرنوشت مشترک، روحیه، بکارگیری دانش، فشار عملکردی، اتحاد، تمایل به تغییر) و فراموشی سازمانی هدفمند در مراکز اموزش عالی شهر ایلام رابطه معنا دار وجود دارد و در میان مولفه های هوش سازمانی، به کارگیری دانش دارای بالاترین همبستگی با فراموشی سازمانی هدفمند می باشد.
    کلیدواژگان: اتحاد، بکارگیری دانش، بینش راهبری، روحیه، سرنوشت مشترک، فراموشی سازمانی هدفمند، فشار عملکری، میل به تغییر، هوش سازمانی
  • رضا خیرالدین*، امید خزاییان صفحات 79-92
    گذار به عصر ارتباطات و اطلاعات که بسیاری از اندیشمندان، آن را واقعیت هزاره سوم دانسته اند، چیزی بسیار فراتر و بنیادی تر از تصورات عامیانه مبنی بر گسترش رایانه ها و فضاهای مجازی است. در این عصر، بخش عمده ای از ارتباطات درون و بین شهری، بطور روزافزون از طریق فناوری های ارتباطات مجازی صورت می گیرد که عملا از ویژگی های محیط فیزیکی و مسافت بین مبدا و مقصد کاملا مستقل بوده و به علاوه، به شیوه ای کاملا نامحسوس و نامرئی عمل می نماید. پیشرفتهای چشمگیر در حوزه ارتباطات مجازی و کاهش شدید محدودیتهای مسافتی و زمانی سفر، ضمن آنکه منطق نوینی به نام «فضای جریانها» را بر جغرافیای جهانی مسلط ساخته، شهر امروز را با دو ماهیت جدایی ناپذیر فیزیکی و مجازی تعریف نموده است. حال، پرسش اساسی آن است که در چنین شرایطی، روش های رایج در مدیریت و برنامه ریزی امور شهری که عمدتا به ماهیت فیزیکی شهر توجه دارند، تا چه حد می توانند در توجیه و هدایت گرایشهای نوین شهر فیزیکی-مجازی امروز، کارآمد باشند؟ به همین منظور، در این پژوهش، با رویکردی ریشه ای و روشی تحلیلی-توصیفی، ابتدا با مطالعه اصول بنیادین جامعه صنعتی (که بسیاری از روش های کنونی مدیریت و برنامه ریزی، برآمده از آن عصر هستند)، تلاش شده است تا ویژگی های اساسی و کلی الگوهای رایج، استخراج شود. سپس، با روشی کیفی و قیاس تطبیقی میان این ویژگی ها و تحولات صورت گرفته در عصر ارتباطات مجازی در هرکدام از این اصول (که در واقع، اصول جامعه عصر ارتباطات می باشند)، میزان سازگاری آنها با شرایط کلی عصر ارتباطات، مورد ارزیابی قرار گرفته است. یافته های پژوهش بیانگر آن است که الگوهای رایج، در بیشتر موارد، با اصول جامعه عصر فناوری اطلاعات و ارتباطات مجازی، همخوانی چندانی نداشته و این امر، می تواند از دلایل اساسی عدم کارایی مطلوب این روش ها در برخورد با شهر امروز به شمار آید. این موارد در قالب آسیب شناسی و در چند محور کلی (مفهوم، روش شناسی، شاخص شناسی) مطرح شده است و در پایان، از جمع بندی این بخش، الزاماتی که در بازنگری روش های رایج، با این رویکرد باید مورد توجه قرار گیرد، بیان شده است.
    کلیدواژگان: مدیریت شهری، برنامه ریزی شهری، ارتباطات مجازی، تحلیل قیاسی، شهر فردا
  • مهدی تقوی، تیمور محمدی، عباس شاکری، محمد نصر اصفهانی صفحات 93-112
    نظام مالی کشورها به عنوان بازوی محرک رشد اقتصادی یک کشور قابل مطرح است. براساس تئوری های اقتصادی رابطه مثبتی میان نظام مالی یک کشور و رشد اقتصادی آن می تواند وجود داشته باشد. به این صورت که یک کشور با نظام مالی قوی می تواند تولید ناخالص داخلی بیشتری در طول زمان ایجاد کند که خود به معنای رشد اقتصادی مثبت خواهد بود. هر چند این نکته حائز اهمیت است که در جهان واقعی همگنی در مکانیزم نظام مالی و رشد اقتصادی کشورها وجود ندارد و با قطعیت نمی توان قاعده تئوری را به جهان واقعی تسری بخشید. با توجه به این امر، در این پژوهش با استفاده از داده های تابلویی (پانل دیتا) در دوره 1980 الی 2011 میلادی و رهیافت هم انباشتگی پانل و تخمین از دو روش حداقل مربعات معمولی اصلاح شده کامل و حداقل مربعات پانلی ارتباط میان ساختار مالی (از طریق دو متغیر توسعه مالی و معماری مالی) و رشد اقتصادی 8 کشورمنتخب در منطقه منا (خاورمیانه و شمال افریقا) را بررسی نموده ایم. طبق نتایج بدست آمده در این تحقیق مشخص گردید که ضریب تاثیر توسعه مالی بر رشد اقتصادی معنادار و مثبت بوده، در صورتی که ضریب تاثیر بلند مدت متغیر معماری مالی بر رشد اقتصادی از لحاظ آماری معنادار نمی باشد.
    کلیدواژگان: ساختار مالی، رشد اقتصادی، توسعه مالی، معماری مالی، پانل دیتا
  • عبدالله احمدی جشفقانی*، غلامرضا اسماعیلیان صفحات 113-120
    در محیط پر تلاطم اقتصادی و شرایط تحریم های اقتصادی صورت گرفته بر علیه کشور، اقتصاد دانش بنیان یکی از راه حل های خروج کشور از رکود و رشد اقتصادی است. اقتصاد دانش بنیان، اقتصاد جدیدی است که در آن دانش منبع اصلی رشد و ایجاد ثروت می باشد. محرک اصلی اقتصاد دانش بنیان، شرکت های دانش بنیان هستند. شرکتها و موسسات دانش بنیان، شرکت یا موسسه خصوصی یا تعاونی است که به منظور هم افزایی علم و ثروت، توسعه اقتصاد دانش محور، تحقق اهداف علمی و اقتصادی (شامل گسترش و کاربرد اختراع و نوآوری) و تجاری سازی نتایج تحقیق و توسعه (شامل طراحی و تولید کالا و خدمات) در حوزه فناوری های برتر و با ارزش افزوده فراوان به ویژه در تولید نرم افزارهای مربوط تشکیل می شود. این شرکت ها برای ادامه حیات و موفقیت نیازمند برنامه ریزی دقیق و انتخاب استراتژی های مناسب هستند. لذا در تحقیق حاضر بر اساس مطالعات و تحقیقات پیشین، به بررسی و ارزیابی عوامل موثر بر انتخاب استراتژی های مناسب، جهت تدوین استراتژی شرکت های دانش بنیان می پردازد. هدف از این تحقیق کمک به تدوین و انتخاب استراتژی های مناسب جهت موفقیت های این شرکتها می باشد. با بررسی و مطالعه تحقیقات مشابه خارجی و داخلی به عواملی همچون عوامل مدیریتی، بازاریابی و فروش، مالی، منابع انسانی، تحقیق و توسعه دست یافته شد که با استفاده از تحلیل شبکه ((ANP و به کمک نرم افزار Super Decisions به الویت بندی آنها پرداخته شد. که ازمیان آنها بیشتر به عامل بازاریابی و فروش پرداخته شده است.
    کلیدواژگان: مدیریت استراتژیک، شرکت های دانش بنیان، شرکت های کوچک و متوسط، شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان
|
  • Meisam Jafari* Pages 3-22

    One of the most important opportunities in the world for facilitate trade and increase world competition is use the modern information technology and communication.Therefore, the company's approach of traditional business is changed to modern electronics. The electronic businesses are attractive because of special interests. Thus, in this situation other companies will be on framework with known keys about the active company's turnover. On the other hand, the companies are able to know superior companies in the logical situation and find the key success and also analysis their own company with superior company and find the solution to upgrade their own company by comparison and ranking of the active companies in the electronic business range. In this research we found the most important factors which are effectual on comparison and ranking that refers to expert person comments are recognized by profound reading and referring to some research sources and documents. Structural equation modeling are used because of Regarding to some measurement errors of observed variables and some difficulties between those variables. We used the fuzzy hierarchical analysis for the ranking and also doing sensitivity analysis

    Keywords: e-business, Factor Analysis, Structural equation modeling, fuzzy hierarchical analysis process, sensitivity analysis
  • Pages 23-34
    The purpose of this paper is to explaine the dimensions of organizational absorptive capacity and organizational forgetting and to examine the relationship between them. In this context, we first describe and introduce the dimensions of organizational absorptive capacity and organizational forgetting variables. In the following, by considering background and literature review, we provide proper hypothesis. Given the size of considered community, 257 sample was chosen. Data collection tool was two questionaries that was extracted from the literature. In the following, for exploring the research hypothesis, it was used exploratory and confirmative factor analysis. The results shows that each of organizational forgetting dimensions influence on absorptive capacity dimensions. In the meantime, deterioration dimension from organizational forgetting variable had the greatest influence on utilization dimension from knowledge absorptive capacity variable.
    Keywords: organizational forgetting, absorptive capacity, organizational knowledge, organizational learning
  • Pages 35-54
    Today organizations must be able to gain the necessary knowledge for modernization of their products and improvement of their processes, and also spread this idea among their stuff and apply in their all daily activities. In knowledge-based economy, organizations use knowledge management as an essential factor for better performance and to gain the advantage of competition, and in this respect knowledge management strategies play main part in improvement of organizational performance. This article has studied the effect of knowledge management strategy on organizational performance in companies located in Bandar Abbas Industrial Town. Main goal of this study has been the study of effects of knowledge management strategy on organizational performance in companies located in Bandar Abbas Industrial Town in 1393. In terms of the goal of research this study is an applying study, and in terms of method of data collecting is descriptive-surveying research, and in terms of relation between variables of the study it is of correlation type and specifically is based on structural equations. The tool for collecting data is questionnaire. Statistical population of this study was 475 people of managers, deputies, and middle-rank managers of Bandar Abbas industrial towns, that 212 people were chosen as sample using Morgan table to specify the sample size. Analyzing data was done using community average exam and structural equations model. The findings of this study showed that there was positive and meaningful relation between setting knowledge management and organizational performance in Bandar Abbas Industrial Town.
    Keywords: knowledge management, knowledge management strategy, performance of organization, industrial towns
  • Pages 55-68
    The supplier selection is one of the most important issues in supply chain management discipline and it is regarded as an effective factor for companies to survive in the competitive environment. Selecting the best supplier among various suppliers, considering a mixture of criteria that are sometimes in conflict, makes it a complicated multi-criteria decision making problem. On the other hand, supplier selection is highly dependent on the assessments of decision makers and according to the environmental dynamics and incomplete information available to decision makers, they are faced with some uncertainty in their assessments. The purpose of this paper is to present a model of multi-criteria decision making under uncertainty by using concepts of fuzzy and grey theories in order to select the optimal supplier. In this research, first, the weights of supplier selection criteria are determined by using fuzzy Delphi and analytic hierarchy process, then suppliers are ranked by using Grey VIKOR which is a newly developed approach in the field of multi-criteria decision making under uncertainty.
    Keywords: Supplier Selection, Multi-Criteria Decision Mmaking, Fuzzy Delphi Analytic Hierarchy Process(FDAHP), Grey VIKOR, Uncertainty
  • Pages 69-78
    The present research aims to analysis the relationship between the organizational intelligence and the goal_oriented organizational forgetfulness in the Higher Education Center of Ilam city. statistical population include official employees of Ilam's governmental organizations, and their educational degrees were bachelor's degree and higher. By using Kochran's formula sample size was determined as 380 persons. For data collection, two standardized questionnaires "organizational intelligence questionnaire" and "goal_oriented organizational forgetfulness questionnaire" were distributed among 390 employees. The collected data was analyzed by using software LISREL and SPSS. According to the researrch's findings, it could be concluded that there are the significant correlation between the dimensions of organizational intelligence (strategic conception, common fate, morale, knowledge usage, performance pressure, unity, and willingness to change) with the organizational forgetfulness in Ilam's Higher Education Center.
    Keywords: unity, knowledge usage, strategic conception, morale, common fate, goal-oriented organizational forgetfulness, performance pressure, willingness to change, organizational intelligence
  • Pages 79-92
    Moving towards information age which is the undeniable reality of third millennium, is more fundamental than conventional imaginations about the rise of computers or virtual spaces number only. In this era, a considerable share of intra and inter-urban communications done by Telecommunications, which is not only independent from geographical and physical environment, but also is completely intangible and invisible. Significant advances in telecommunications and undermining of time and distance constraints, in one hand, dominate a new logic –space of flows- on world geography and in the other hand, define the future city as an integrated physical- virtual phenomenon. Now the key question is that in such situation, to what extent the conventional methods in urban management based on only physical reality of cities, can manage and plan the new trends of future physical-virtual city? In this research, with a fundamental approach and analysis-based method, first we clarified the main features of current management and planning by studying the basic principals of industrial society. Then by comparing these with changes in the information era, the conformation of conventional methods has been evaluated. The research shows that these methods mainly don’t have enough correspondence with the principals of the new age. This leads to decrease in the efficiency of such patterns for the future city. These Incompatibilities have been explained as three challenges faced with current management and planning
    Methods
    challenge in concepts, challenge in method and challenge in indicators. Finally, we noted to some important point should be considered in the management and planning the future city.
    Keywords: urban management, urban planning, Telecommunications, Future city
  • Pages 93-112
    The financial structure is always considered as a major factor responsible for economic growth in a country. Based on various economic theories, there would be a positive relationship between the financial system and economic growth rate. In fact, a country with a better financial system can generate a larger Gross Domestic Product (GDP) which stands for a positive economic growth. However, it should be noted here that in the real world, there is not homogeneity in financial mechanism and economic growth, hence, we cannot completely set theory in the reality. According to this brief state of the problem, the main purpose of this research is exploring the financial structure (i.e. Financial development and financial architecture) – economic growth nexus through the Panel Cointegraiton approach, FMOLS and Panel LS estimations over 19802011 for eight countries in the MENA region. The empirical findings report clear support for the long run relationship between financial development and economic growth, while do not provide any statistically significant relationship between financial architecture and economic growth.
    Keywords: Financial architecture, Economic growth, Financial architecture, Financial structure, Panel data method
  • Pages 113-120
    In the turbulent economic environment of the country and taken financial sanctions against the country, the knowledge base economy is one of the solutions out of the downturn and economic growth. Knowledge Based Economy, a new economy where knowledge is the main source of growth and wealth creation. The main driver of Knowledge Based Economy, companies are knowledge base. Knowledge based companies and institutions, corporation institutions in order to synergy of science and wealth, knowledge-based economic development, scientific and economic goals (including the development and application of Invention and Innovation) and the commercialization of research and development (including design and production of goods and services) in the field of high technology and high added value, especially in the production of software is formed. The companies requires for the life and success selected careful planning and appropriate strategies. In this paper, based on previous studies, to evaluate the factors in fluencing the selection of an appropriate strategy to develop the knowledge base of its strategy. The aim of this study was to develop and select right strategy for the success of the Company. Similar studies evaluating external and internal factors such as the management of marketing and sales, finance, human resources, research and development was accomplished by using network analysis (ANP) with Super Decisions software and to prioritize them was discussed. The marketing and sales agent has been through more then anthers prioritize.
    Keywords: Strategic management, knowledge based companies, strategies, small, medium enterprise, Isfahan Science, Technology Town