فهرست مطالب

مطالعات مدیریت ورزشی - پیاپی 32 (آذر و دی 1394)

مجله مطالعات مدیریت ورزشی
پیاپی 32 (آذر و دی 1394)

  • تاریخ انتشار: 1394/10/30
  • تعداد عناوین: 10
|
  • مقاله پژوهشی
  • مجید جاوید*، حسن الماسی، بهنام تقی پور صفحات 13-31
    امروزه صنعت گردشگریبهلحاظدرآمدزاییوتاثیردررشداقتصادیکشورهابه یکی از مهمترین صنایعدرجهان تبدیل شده است. هدف این پژوهش ، بررسی نگرش مدیران و کارشناسان ورزش و گردشگری درباره اثرات اقتصادی گردشگری ورزشی بر جامعه میزبان بود. جامعه آماری این پژوهش را مدیران و کارشناسان در دو حوزه ورزش و گردشگری تشکیل داده بودند. ابزار پژوهش، پرسشنامه ی استاندارد هریتز و روس (2010) بود کهپساز تاییدرواییوپایایی(83 :α) توزیع گردید. داده های 203 پرسشنامه برگشتی توسط نرم افزارهای اس.پی.اس.اس و آموس نسخه 21 و با استفاده از آزمون بارتلت، شاخص KMO، تحلیل عاملی اکتشافی و تاییدی مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. نتایج یافته های شاخص KMOو آزمون بارتلت مناسب بودن داده های جمع آوری شده را جهت انجام تحلیل عاملی اکتشافی تایید می کرد. بر اساس نتایج بدست آمده از آزمون تحلیل عاملی اکتشافی، دو عامل تحت عنوان« اثرات مثبت» و «اثرات منفی» استخراج شد. همچنین در بررسی مهم ترین عامل ها، با استفاده از آزمون تحلیل عاملی تاییدی، شاخص«افزایش سطح اشتغال و درآمد» با بار عاملی 86/0 در مولفه ی اثرات مثبت و شاخص «ایجاد اشتغال کاذب در زمان رویداد گردشگری و بیکاری پس از آن به دلیل فصلی بودن گردشگری ورزشی» با بار عاملی 86/0 در مولفه ی اثرات منفی، مهم ترین اثرات اقتصادی گردشگری ورزشی در جامعه میزبان بودند.
    کلیدواژگان: گردشگری ورزشی، رویداد های ورزشی، اثرات اقتصادی
  • حسین عیدی، بهمن عسگری* صفحات 33-50
    هدف این پژوهش، بررسی عملکرد کاروان های ورزشی ایران در بازی های المپیک در مقایسه با رقبای آسیایی می باشد. روش پژوهش، توصیفی تحلیلی بوده و از نوع گذشته نگر می باشد. پژوهشگران سعی کرده اند بدون پیش داوری به توصیف وضعیت عملکرد ایران در بازی های المپیک بپردازند و با استفاده از اسناد و مدارک موجود، رتیه بندی و مدال های کسب شده ورزشکاران ایرانی در 15 دوره حضور در بازی های المپیک تابستانی (1948 تا 2012) را بررسی کرده و آن را با عملکرد 9 کشور آسیایی دیگر به عنوان رقبای ایران در بازی های المپیک مورد مقایسه قرار دهند. از مهم ترین یافته های این پژوهش می توان به نوسانات عملکرد ایران در بازی های المپیک در مقایسه با دیگر رقبا اشاره کرد؛ به طوری که نمودار عملکرد ایران، سینوسی شکل بوده و فاقد ثبات است. همچنین، بهترین رشته ورزشی ایران در بازی های المپیک، رشته کشتی می باشد و رشته های وزنه برداری، تکواندو و دو و میدانی از دیگر رشته های مدال آور ایران در المپیک می باشند. ایران به عنوان پنجمین کشور قدرتمند آسیایی بعد از چین، ژاپن، کره جنوبی و قزاقستان قرار گرفته است. به مسئولان ورزش کشور پیشنهاد می شود اقداماتی را در جهت توسعه زیرساخت های ورزش قهرمانی، شناسایی و پرورش ورزشکاران نخبه و ثبات مدیریت ورزش انجام دهند تا ورزشکاران نخبه به بازی های المپیک اعزام شوند و با کسب نتایج مناسب، روند تعادل عملکرد ایران در بازی های المپیک را رقم بزنند.
    کلیدواژگان: بازی های المپیک، عملکرد ورزش ایران، رقبای آسیایی ایران در ورزش
  • احمد کاظمی پور*، عبدالرحمن مهدی پور، طاهره ازمشا صفحات 51-72
    هدف از این پژوهش، طراحی و تدوین شاخص های انتخاب سرمربی تیم ملی فوتبال ایران و تعیین درجه اهمیت این شاخص ها می باشد که به روش توصیفی پیمایشی انجام شده است. نمونه آماری این پژوهش را 627 نفر شامل: 379 مربی، 210 بازیکن و 38 مدیر تشکیل دادند که با استفاده از جدول کرجسی و مورگان و به صورت تخصیصی تناوبی برآورد شده اند. ابزار گرد آوری داده های پژوهش، پرسشنامه محقق ساخته است که روایی محتوایی، صوری و سازه آن مورد بررسی و تایید قرار گرفت و پایایی آن با ضریب آلفای کرونباخ در سطح (87/0) برآورد گردید. نتایج پژوهش نشان می دهد که بین دیدگاه مدیران، مربیان و بازیکنان در مورد شاخص های انتخاب تفاوت وجود دارد و شاخص های انتخاب سرمربی تیم ملی فوتبال از دیدگاه کل نمونه آماری به ترتیب شامل: مهارت های فنی، ویژگی های شخصیتی، مهارت های ارتباطی و اجتماعی، مهارت های مدیریتی، ویژگی های فردی، مهارت های روان شناختی، دیدگاه های مربیگری، سوابق مربیگری و سوابق ورزشی به عنوان بازیکن فوتبال می باشد.
    کلیدواژگان: فوتبال ایران، شاخص های مربیگری، تیم ملی، مربیان فوتبال
  • فتاح مهدوی، بهرام یوسفی، سجاد غلامی ترکسلویه* صفحات 73-90
    این پژوهش که به بررسی عوامل موثر بر گردشگری ورزشی استان اصفهان از دیدگاه کارشناسان ورزشی و گردشگری می پردازد از نوع توصیفی مقایسه ای بوده و به روش میدانی انجام شده است. جامعه آماری را کلیه مدیران و کارشناسان تربیت بدنی (130نفر) و گردشگری استان اصفهان (75نفر) تشکیل دادند. 92 نفر از مدیران و کارشناسان ورزشی و 59 نفر از مدیران و کارشناسان گردشگری به عنوان نمونه پژوهش انتخاب شدند. نتایج نشان می دهد مهم ترین عوامل سوق دهنده، جلب کننده و بازدارنده به ترتیب دیدار با دوستان و بستگان، کیفیت تسهیلات اقامتی و نبود فعالیت های جدی جهت اطلاع رسانی همچون رسانه ها و دستگاه های متولی گردشگری می باشد. علاوه براین، نتایج تفاوت معنا داری را بین دیدگاه مسئولین ورزشی و گردشگری در خصوص عوامل سوق دهنده و بازدارنده نشان می دهد. در حالی که تفاوت معناداری در ارتباط با عوامل جلب کننده بین دیدگاه 2 گروه مشاهده نمی شود.با توجه به نتایج پژوهش به مسئولان ورزشی و گردشگری پیشنهاد می شود ضمن توسعه عوامل سوق دهنده و حذف عوامل بازدارنده، نسبت به تقویت عوامل جلب کننده گردشگری ورزشی در استان اصفهان توجه بیشتری نمایند.
    کلیدواژگان: گردشگری ورزشی، عوامل سوق دهنده، عوامل جلب کننده، عوامل بازدارنده
  • پرستو زرکی*، سعید یوسفی، اسماعیل شریفیان صفحات 91-108
    هدف از این پژوهش، تحلیل محتوای بخش ورزشی روزنامه های سراسری پرشمارگان کشور بود. روش پژوهش از نوع توصیفی تحلیلی بود که به صورت تحلیل محتوا انجام گرفت. جامعه آماری این پژوهش، آرشیو سال1391 ده روزنامه سراسری پرشمارگان بود. روش تحقیق حاضر از نوع استراتژی توصیفی- تحلیلی بوده که داده ها به روش اسنادی و کتابخانه ای جمع آوری شد. برای جمع آوری اطلاعات از برگه کدگذاری که ضریب پایایی و روایی آن تایید شد استفاده گردید. بر مبنای یافته ها، از مجموع 720 روزنامه مورد تحلیل، 8778 خبر رصد شده است کهبیشترین خبر مربوط به فوتبال با 5/60% اخبار و کمترین خبر مربوط به هندبال با 2/0% اخبار می باشد. همچنین، از میان اخبار بررسی شده، بیشترین اشاره مربوط به گروه سنی بزرگسالان با 8/74% و کمترین اشاره مربوط به رده سنی پیشکسوتان با 01/0% است. درمجموع اخبار، 3785 خبر با تصویر منتشر شده بود که از این میان، 78/65% از تصاویر برای فوتبال می باشد و کشتی به عنوان دومین رشته ورزشی، 21/7% از تصاویر را به خود اختصاص داده است؛
    بنابراین، به نظر می رسد که مطبوعات سراسری باید با رعایت تعداد مخاطب و نیازهای آنان در بخش ورزشی ، نگاه همه جانبه تری به رشته های ورزشی و رده های سنی مختلف داشته باشند و به تدریج، از قالب ها و کلیشه های موجود درآمده و از تمام پتانسیل های ورزش استفاده نمایند.
    کلیدواژگان: روزنامه های سراسری، رشته های ورزشی، رده های سنی، تصاویر ورزشی
  • آزیتا شهپرتوفیق*، حبیب هنری، جواد شهلایی صفحات 109-130
    هدف از انجام این پژوهش، تدوین برنامه استراتژیک انجمن علمی مدیریت ورزشی می باشد. پژوهش حاضر به لحاظ هدف از نوع پژوهش های کاربردی و روش گردآوری داده های آن از نوع توصیفی تحلیلی است. جامعه آماری را کلیه اساتید مدیریت ورزشی دانشگاه های دولتی شهر تهران، دانشجویان دکتری مدیریت ورزشی دانشگاه های دولتی تهران و اعضای انجمن علمی مدیریت ورزشی تشکیل دادند (64 N=). از نتایج به دست آمده، تدوین بیانیه چشم انداز و ماموریت می باشد. نقاط قوت و ضعف و فرصت و تهدید انجمن، شناسایی و رتبه بندی شدند و در ماتریس ارزیابی عوامل داخلی و خارجی قرار گرفتند که با توجه به یافته ها، موقعیت انجمن در منطقه محافظه کارانه (WO) قرار دارد. با توجه به نتایج حاصل از ماتریس ارزیابی داخلی و خارجی، ماتریس سوات طراحی گردید. استراتژی هایی که از 4 بخش ماتریس به دست آمد شامل 10 استراتژی است که در انتها، برنامه عملیاتی برای هر کدام از این استراتژی ها طراحی گردید.
    کلیدواژگان: انجمن علمی، انجمن علمی مدیریت ورزشی، ماتریس SWOT، استراتژی
  • محمدرحیم اسفیدانی، حمیدرضا نژادعلی لفمجانی*، محمد پریوند صفحات 131-146
    رشد چشمگیری در نقش حمایت مالی به عنوان یکی از ابزارهای تبلیغاتی شرکت ها و سازمان های دولتی و خصوصی پدید آمده است. یکی از مهم ترین هدف های حمایت مالی شرکت ها، تاثیری است که بر وفاداری افراد مرتبط با مورد حمایت شده می گذارند. حمایت مالی ورزشی به دلیل رشد پوشش رسانه ای در این حوزه و نیز تعداد بسیار زیاد افرادی که درگیر این مسابقات می شوند، یکی از محبوب ترین زمینه های حمایت مالی می باشد. هدف از این پژوهش، بررسی رابطه حمایت مالی بانک شهر با وفاداری مشتریان به بانک می باشد بدین منظور، شعبات بانک شهر در تهران (1391) مورد مطالعه قرار گرفت. تعداد نمونه 167 نفر تخمین زده شد. یافته ها، تمامی فرضیه های مورد مطالعه (ارتباط سازه های شان رویداد، تجانس بین حامی مالی و دارایی حمایت شده، علاقه فردی به رویداد، نگرش نسبت به حامی مالی، صداقت حامی مالی و حضور همیشگی حامی مالی با وفاداری مشتریان به بانک) را تایید نمودند.
    کلیدواژگان: حمایت مالی، وفاداری مشتریان، حمایت مالی ورزشی، بازاریابی ورزشی
  • رحیم رمضانی نژاد، نوشین بنار، محبوبه سورانی* صفحات 147-168
    هدف از پژوهش حاضر، بررسی شایستگی های شغلی مدیران عامل باشگاه های ورزشی استان اصفهان می باشد. جامعه و نمونه آماری این پژوهش را کلیه مدیران و مسئولان سطوح مختلف باشگاه های سپاهان، ذوب آهن، فولاد ماهان و گیتی پسند استان اصفهان تشکیل دادندکه تعداد آن ها 83 نفر بود. نتایج پژوهش نشان داد تفاوت معناداری میان اولویت ابعاد شایستگی های شغلی شامل مهارت ها، نقش ها و وظایف وجود دارد. همچنین ، نیاز به مهارت سیاسی دارای بالاترین میانگین رتبه می باشد؛ ولی بین اولویت آن با مهارت های ادراکی، انسانی و فنی تفاوتمعنا داری وجود ندارد. البته، بین اولویت نقش های مدیران عامل شامل: نقش تصمیم گیری ، اطلاعاتی و میان فردی و نیز بین اولویت وظایف مدیران عامل شامل: وظیفه برنامه ریزی،هدایت و رهبری ، نظارت و سازماندهی تفاوت معناداری مشاهده گردید؛ بنابراین، اولویت بالای مهارت ها نسبت به وظایف و نقش های مدیران، نشان دهنده اهمیت این بعد است که به همراه اولویت بالای نقش تصمیم گیری و وظیفه برنامه ریزی مدیران، می تواند مبنایی برای انتخاب ، انتصاب و ارزیابی مدیران عامل باشگاه ها قرار گیرد.
    کلیدواژگان: شایستگی های شغلی، مهارت های مدیریت، نقش های مدیران، وظایف مدیران
  • سید محمدحسین رضوی، محمدحسن رضوی، زهرا تسلیمی* صفحات 169-182
    در این پژوهش تلاش شده است در مرحله نخست، حوزه های به کارگیری داوطلبان در ورزش شهروندی شناسایی شده و در مرحله بعد، این عوامل به منظور اقدامات لازم اولویت بندی گردند. روش این پژوهش توصیفی پیمایشی بوده و جامعه آماری آن را کلیه مدیران و معاونین حوزه ستادی سازمان ورزش شهرداری تهران، مدیران مجموعه های ورزشی، مدیران تربیت بدنی مناطق 22 گانه شهرداری تهران و اعضای شورای راهبردی ورزش شهروندی تشکیل دادند.تعداد نمونه برابر با جامعه (122نفر) می باشد(N=n). یافته های پژوهش نشان می دهد داوطلبان ورزشی تهران را می توان به ترتیب اولویت در 4 حوزه تفریحات ورزشی، همکاری در مدیریت فضاهای ورزشی، ورزش های سازمان یافته و بستر سازی برای استعدادیابی به کار گرفت. همچنین، به نظر می رسد به دلیل کمبود نیروی انسانی در حوزه تفریحات ورزشی و همکاری در مدیریت فضاهای ورزشی، مدیران سازمان ورزش شهرداری تهران ترجیح می دهند داوطلبان بیشتری را در این حوزه ها به کار گیرند. با توجه به یافته های پژوهش حاضر و سایر مطالعات این حوزه پیشنهاد می شود برای برنامه ریزی دقیق تر، حوزه های به کارگیری داوطلبان را از دیدگاه خود آن ها مورد بررسی قرار گیرد.
    کلیدواژگان: داوطلب، ورزش شهروندی، حوزه های به کارگیری داوطلب
  • لقمان کشاورز *، حسین پورسلطانی زرندی، حمید برارزاده صفحات 183-201
    در قرن حاضر، دارایی هایی نامشهود مانند خودکارآمدی و تعهد سازمانی، در توفیق یا عدم توفیق هر سازمان تاثیر زیادی دارند؛ از این رو، هدف از پژوهش حاضر، طراحی مدل ارتباطی بین خودکارآمدی با تعهد سازمانی کارکنان وزارت ورزش و جوانان بود. جامعه آماری پژوهش، تمامی 1000 نفر کارکنان وزارت ورزش و جوانان نفر بودند که تعداد 278 نفر برای نمونه پژوهش انتخاب شدند. برای دست یابی به اهداف پژوهش از پرسشنامه های خودکارآمدی شرر و تعهد سازمانی آلن و مایر استفاده شد. روایی هر دو پرسشنامه به تایید 15 نفر از متخصصین رسید و پایایی آنها در یک آزمون مقدماتی با 30 آزمودنی با آلفای کرونباخ 9/0 و 89/0 محاسبه شد. به منظور تجزیه و تحلیل اطلاعات جمع آوری شده از روش های آماری توصیفی و استنباطی از جمله کلموگروف- اسمیرنوف، تی تک نمونه ای، تحلیل عاملی تاییدی، ضریب همبستگی پیرسون، تحلیل مسیر و برای تعیین ارتباط علی بین متغیرها از روش مدل معادلات ساختاری با استفاده از نرم افزارهای اس پی اس اس و آموس استفاده شد. نتایج پژوهش نشان داد که خودکارآمدی بر تعهد سازمانی کارکنان وزارت ورزش و جوانان اثر می گذارد. همچنین، در ارتباط بین خودکارآمدی با تعهد سازمانی، به ترتیب تعهد مستمر،تعهد هنجاری و تعهد عاطفی بیشترین تاثیر را دارند.
    کلیدواژگان: خودکارآمدی، تعهد سازمانی، وزارت ورزش و جوانان
|
  • Majid Javid*, Hassan Almasi, Behnam Taghipour Pages 13-31
    Tourism industry has recently been the world's first industry based on income generation and economic growth. The aim of the present study was to examine the attitude of sports and tourism experts about the economic impact of sports tourism on the host community. Research samples are comprised of the specialists in sport and tourism areas. Research tools have been gathered from some parts of the standard questionnaire by Hritz and Ross (2010) that was used only after being confirmed of its validity and reliability (α:0.83). Data from 203 questionnaires returned were analyzed by SPSS V.21 and Amos V.21 software and Bartlett test, KMO index, Exploratory Factor Analysis (EFA) and Confirmatory Factor Analysis (CFA) were used. KMO index and Bartlett test are confirmed using the data distribution for Exploratory Factor Analysis (EFA). Exploratory factor analysis also extracted two factor titled “positive effects” and “negative effects”. In order to investigate the most important factors, using the confirmatory factor analysis, the “income and employment enhancement index” and “Pseudo employment during the tourism event after it due to the seasonality of the sports tourism index’’ with a factor loading of 0.86 in the positive effects and negative effects, respectively, are the most important economic effects of sports tourism in host community.
    Keywords: Keywords: Sports Tourism, Sport Events, Economic Effects
  • Hossein Eidi, Bahman Asgari* Pages 33-50
    The purpose of this study was to evaluate the Iran performance in the summer Olympics compared to Asian competitors. Research method is descriptive- analytic and retrospective that researchers tried explain situation of Iran performance without prejudice and use of the available documents, Iranian athletes won medals in 15 period participating at the summer Olympics games (from 1948 until 2012) reviewed and it compared with performance of nine other Asian countries as Iran competitors in the summer Olympic Games. From The most important findings of research the can be noted performance variations in the summer Olympics games, so that the graph of Iran performance is sinusoidal shape and has no stability. Also, wrestling is the best sport of Iran in the summer Olympics games and Weightlifting, taekwondo and track and field have been other disciplines of Iran in summer Olympic Games. Weighted average rating of Iran in summer Olympic Games is 31.07 that showed Iran is as the fifth most powerful country of Asia in summer Olympics after China, Japan, South Korea and Kazakhstan. Generally, it is recommended that the authorities has done measures to development elite sport facilities, identification and development talented athletes and sport management stable, so sent elite athletes to the Olympics and with good results and eventually balance of the Iran performance at the Olympics.
    Keywords: Olympic Games, Iran Sport Performance, Asian competitors of Iran in sport
  • Ahmad Kazemipour*, Abdorrahman Mahdipour, Tehereh Azmsha Pages 51-72
    The purpose of this research is to define and develop the criteria for the selection of the head coach of Iran’s national football team and to determine the extent to which such criteria are important. The study consisted of 627 participants who included 379 coaches, 210 players and 38 managers. The research method of this study was of descriptive-survey type and the research tool was a researcher made questionnaire. The content and face validity of the questionnaire was examined and reliability with Cronbach's alpha coefficients at (0.87) were estimated.
    The Results showed that the selection criteria of the head coach of Iran’s football team from the participants’ point of view include: 1. Technical skills, 2. Personality characteristics, 3. Communication and Social skills, 4. Managerial skills, 5. Personal characteristics, 6. Psychological skills, 7. Coaching vision, 8. Background as coach, 9. Background as football player.
    Keywords: Iran's football, coaching criteria, national team, football coaches
  • Fattah Mahdavi, Bahram Yousefi, Sajad Gholami Torkesaluye* Pages 73-90
    The purpose of this research was investigation effective factors of sport tourism in Isfahan province from sport and tourism experts’ perspective. Methodology of this research was analytical descriptive, which was done by field study. Statistical population included 130 managers and experts of Physical Education offices and 75 managers and experts of Tourism offices. 92 managers and experts of Physical Education offices and 59 Tourism offices subjects were selected. Results showed most important push factor were donor meetings with friend man relatives, most important active factor were quality accommodation facilities, and the most important deterrent factor were Lack of adequate information. Results showed significant difference between expert’s perspectives of sport and tourism regarding push factors and deterrent factors. While, there was no significant difference between two groups about attractive factors. According results of this study, it is recommended authorities as develop push factors and remove deterrent factors, pay more attention to strengthen attractive factors of sport tourism in Isfahan province.
    Keywords: sport tourism, push factors, attractive factors, deterrent factors
  • Parastou Zaraki*, Saeed Yousefi, Ismail Sharifian Pages 91-108
    The purpose of this study was the content analysis of the sport part of best seller newspapers in the country. There is a perspective method that performed with content analysis and the data was collected in an attributive and a bookwork methods. The statistic population research, were the 2012 archives of 10 best sellers newspapers in the country. The research method was descriptive-analytic strategy that data was collected through documentary and library. To gather information sheet coding reliability and validity were confirmed. The results show that among 720 newspapers for analyzing, 8778 news have been observed that the most news about football with 60/5% of the news and the news of handball with minimum 2/0% of the news. the news is most of the adult age groups 74/8%, respectively. The least reference to the category of age Middletown was with 0/01%. 3785 news with the image, the majority of the that 65/78 images for football and wrestling as a second sport,7/21% pictures of your dedicated.Therefore, it seems that the literature should respect the sport sector in total audience and their needs, to paying attention to the audiance and their necessity,there must be a general viewpoint to the sports fields and different age categories and gradually from existing templates and stereotypes of potential and from all exercises.
    Keywords: National Newspapers, Sports Fields, Age Category, Sports Pictures
  • Azita Shahpar Tawfigh*, Habib Honari, Javad Shahlaei Pages 109-130
    The purpose of this study was developing a strategic planning for scientific sport management association of Iran. This research was an applied research, based on data collection was a field research and Descriptive - Analytic. The statistical population of this research was all sport management specialist of Tehran that was included all masters and PhD Student of State universities and all members of the sport management association. The size of statistical population was 64 Specialists. According to the findings, the vision, mission Statement and Long- term goals were indicated. Strengths, Weaknesses, Opportunities and Threats were ranked and used in - Internal & External (IE) Matrix that according to the results, the position of the association was in the Conservative position. According to the results of the - Internal & External (IE) Matrix, SWOT matrix was designed. 10 strategies were obtained from the 4 sections of the - Internal & External (IE) Matrix and finally designed the corporation planning for each strategy.
    Keywords: Scientific association, Scientific Association for Sport Management, SWOT Matrix, Strategy
  • Mohammad Rahim Esfidani, Hamidreza Nejad Ali Lafmejani*, Mohammad Parivand Pages 131-146
    There has been a significant development in sponsoring role in marketing activities of the various organizations and companies. One of the most important goals of sponsorship is its impact on the loyalty of related people to what has been sponsored. Sport sponsorship is one of the most popular areas of sponsorship due to the growth of the media coverage in this field, and a very large number of people who are involved in these tournaments. The aim of this study was to investigate the relationship between Bank sponsorship and its customer loyalty. In this study, the branches of City Bank in Tehran (2012) were studied. The desired sample included 167 people. Findings of the study confirmed all hypotheses (relationship between dignity structures of event, congruence between sponsor and sponsored property, personal interest in the events, the attitude towards sponsor, honesty of sponsor, and the permanent presence of sponsor with customer loyalty toward Bank).
    Keywords: Sponsorship, Customer Loyalty, Sport Sponsorship, Sport Marketing
  • Rahim Ramezaninezhad, Nooshin Benar, Mahboobe Sourani* Pages 147-168
    The aim of this research was to study the competencies of CEOs of sport clubs in Isfahan province. The population and sample were different managerial levels of clubs such as Sepahan, Zob Ahan, Foladmahan and Gitypasand in Isfahan province that were 83 manager. The validity of the researcher made questionnaire was confirmed by 15 experts and professors and the reliability coefficient by using Cronbach alpha which was α = 0.972. The survey questionnaires were distributed to 83 managers in different level of clubs and 91.5 percent of questionnaires were returned back. Confirmatory factor analysis was used to construct validity of questionnaire and repeated measurement and Friedman test was used to determine the priority of dimensions of job competencies: tasks, roles and skills (P=0/05). The validity of the questionnaire was confirmed by the results of confirmatory factor analysis and study of construct validity and the results fit the indexes indicating that the final models were suited and accurate. The results showed that there was significant difference between priority of job competencies including skills (4/21±0/52), roles (4/11±0/55) and tasks (4/06±0/52). At the same time, in this study political skill for the first time was introduced as one of the managerial skills and had the highest mean ranking ,but there was no significant difference between the priority of political skills and conceptual, human and technical skills (sig: 0.075) . Also, there was significant difference between priority of roles such as decisional (4/03±0/67), informational (4/16±0/61), interpersonal roles (4/09±0/56), and also between priority of tasks such as planning (4/20±0/60), Leadership (4/17 ± 0/62), Monitoring (4/02 ± 0/60) and Organizing (3/86 ± 0/58). Thus, high priority of skills between the dimensions of Job competencies indicates the importance of this dimension that with high priority decisional role and planning task can be an basis for selection, appointment and evaluation of CEOs in clubs.
    Keywords: Job Competencies, Management Skills, Managers roles, Managers Tasks
  • Seyed Mohammad Hossein Razavi, Mohammad Hassan Razavi, Zahra Taslimi* Pages 169-182
    In this article, has been tried to recognize scopes of volunteers’ employment in Sport for All in the first step. In the second step, recognized scopes were prioritized. Research method was descriptive and type of survey. The statistical populations were all the managers and deputies of Tehran municipality sport organization, sport complex managers, physical education managers of 22 districts and members of sport for all strategic council. The statistical sample was equal to the statistical population. Results showed sport volunteers in Tehran city can employed in 4 areas such as sport recreation, organized sport, cooperation in sport complex management and infrastructure identifying sport talents.Also, attending to shortage of Human resources in sport for all, managers prefer to use more volunteers in sport recreation and cooperation in sport complex management. According to results of this article and other researches, recognizing areas of volunteer employment in sport for all in viewpoint of volunteers was suggested.
    Keywords: volunteer, sport for all, areas of volunteer employment
  • Loghman Keshavarz*, Hossein Poursoltani Zarandi, Hamid Bararzadeh Pages 183-201
    Intangible assets such as the organizational commitment and self-efficacy have great impact in organizational success or lack of their success in the present century. Hence the purpose of this research was to design relationship model of self-efficacy and organizational commitment at the employees’ ministry of youth and sports. Statistical population of this study included 1000 employees that working at the ministry of youth and sports 1d10001111000äÝÑ ˜ÇÑÔäÇÓæÑÒÔ æ ãÏیÑ. 278 persons were randomly selected of research samples. To achieve the research goals, MLQAllen& Meyer's Organizational Commitment questionnaire, [3] and Scherer public self-efficiency were used. ÑæÇیی åÑ Ïæ ÑÓÔäÇãå Èå ÊÇییÏValidity of two questionnaires15 was confirmed by 15äÝÑ ÇÒ experts and their reliability were studied 30in ãÊÎÕÕیä ÑÓیÏ æ ÇیÇیی ÂäåÇ ÏÑ ی˜ ãØÇáÚå ãÞÏãÇÊی Èina pilot study with 30 äÝÑ ÂÒãæÏäی ãæÑÏ ÈÑÑÓی ÞÑÇÑ ÑÝÊ æ ÇیÇیی ÂäåÇ Èå ÊÑÊیÈ subjects and calculated as 0. 89, and 0. 9æ ãÍÇÓÈå Ô respectively. For data analysis the descriptive statistics andåÇی ÂãÇÑ ÇÓÊäÈÇØی ÇÒ Ìãáå inferential statistics methods, including˜áãæÑæÝ Kolmogorov– ÇÓãیÑäæÝSmirnov¡ t, Single sample T –ÇÓÊæÏäÊ Ê˜ äãstudentÇی¡ ÊÌÒیå æ ÊÍáیá æÇÑیÇäÓ ی˜ØÑÝå¡ LSD, factor analysis, Prison coefficient and path analysis were used and for determination of the causal relationship between variables the method of structural equations model by application of Amos graphics software and SPSS ÇÓÊÝÇÏå ÔÏwas used. Research findings. یÇÝÊåRes showed that self-efficacy has an impact on organizational commitment at the ministry of youth and sports. Also continuance commitment, normative commitment, and affective commitment have the most roles in relationship between self-efficacy and organizational commitment.
    Keywords: Self, Efficacy, Organizational Commitment, The Ministry of Youth, Sports