فهرست مطالب

Reproductive BioMedicine - Volume:14 Issue: 3, Mar 2016

International Journal of Reproductive BioMedicine
Volume:14 Issue: 3, Mar 2016

  • تاریخ انتشار: 1395/01/14
  • تعداد عناوین: 10
|
  • معصومه غضنفرپور، رامین صادقی، سمیه عبدالهیان، رباب لطیف نژاد* صفحات 155-166
    مقدمه

    بسیاری از زنان یایسه به علت ترس از عوارض جانبی هورمون درمانی به داروهای گیاهی روی آوردن گرگرفتگی شایع ترین مشکل زنان یایسه است. موثرترین راه درمان گرگرفتگی، هورمون درمانی با استروژن است.

    هدف

    هدف از مطالعه حاضر مرور سیستماتیک درمان گیاهی ایرانی جهت درمان گرگرفتگی در زنان یایسه است. ،Medex Iran ،SID ، Cochrane Controlled Trials، MEDLINE, Scopus

    مواد و روش ها

    در این مطالعه جستجو بانکهای اطلاعاتی انجام گرفت همچنین مقالات از ابتدای 2000 تا 2013 مورد ارزیابی قرار گرفتند. 19 کارآزمایی بالینی وارد مطالعه شدند. Irandoc ، Medlib ،Magiran

    نتایج

    نتایج مطالعه نشان داد انیسون، شیرین بیان، سویا، کوهوش سیاه، شبدر قرمز، روغن گل مغربی، بذر کتان، مریم گلی، گل ساعتی، ویتاگنوس، پیاسکلیدین (سویا و آووکادو)، گل راعی و والرین می تواند گرگرفتگی را کاهش دهد.

    نتیجه گیری

    نظر به علاقه مردم و کادر درمان به داروهای گیاهی و اثربخشی گیاهان دارویی در تسکین گرگرفتگی ، می توان به عنوان درمان جایگزین در زمینه گرگرفتگیهای یایسگی توصیه کرد.

    کلیدواژگان: داروهای گیاهی، ایرانی، مرور نظامند، گرگرفتگی
  • علی افلاطونیان، محمدعلی کریم زاده میبدی، نسترن افلاطونیان، نسیم طبیب نژاد، محمدحسین امیرارجمند، مهرداد سلیمانی، بهروز افلاطونیان، عباس افلاطونیان* صفحات 167-172
    مقدمه

    علیرغم اینکه افزایش میزان حاملگی و تولد زنده پس از انتقال جنین های منجمد در بسیاری از تحقیقات تایید شده است، هنوز در مورد اثرات مثبت یا منفی این روش بر روی نتایج حاملگی اختلاف نظر وجود دارد.

    هدف

    هدف از این مطالعه بررسی تاثیر انتقال جنین فریز شده بر روی نتایج حاملگی و مقایسه آن با سیکل های انتقال جنین تازه می باشد.

    مواد و روش ها

    در این مطالعه ، 1134 بیمار در سیکل های با انتقال جنین تازه و 285 بیمار که جنین منجمد شده برای آن ها منتقل شده بود از نظر میزان تولد زنده به عنوان پیامد اولیه مقایسه شدند. پیامدهای ثانویه شامل سن حاملگی، وزن هنگام تولد، جنس، چندقلویی، حاملگی خارج رحمی، مرده زایی و سقط بود.

    نتایج

    نتایج این مطالعه نشان داد که میزان تولد زنده در انتقال جنین های منجمد در مقایسه با انتقال جنین های تازه تفاوت معنی دار آماری ندارد (به ترتیب 6/65% در مقابل 4/70%). میزان حاملگی خارج رحمی، مرده زایی و سقط در دو گروه مشابه بود. میانگین سن حاملگی در تک قلوهای حاصل از انتقال جنین منجمد به صورت معنی داری کمتر از نوزادان تک قلو در گروه انتقال جنین تازه گزارش شد (047/0=p). میزان تولد نوزادان نارس در میان تک قلوهای پس از انتقال جنین منجمد (6/19%) به صورت معنی داری در مقایسه با نوزادان حاصل از انتقال جنین تازه (8/12%) افزایش یافته بود (037/0=p).

    نتیجه گیری

    یافته های این تحقیق نشان داد که تفاوت عمده ای درپیامد پریناتال بین انتقال جنین تازه و منجمد وجود ندارد. اگرچه میزان تولد زنده اندکی در گروه انتقال جنین تازه بیشتر است و همچنین تولد نوزادان نارس در تک قلویی های حاصل از انتقال جنین فریز شده به صورت معنی دار افزایش می یابد.

    کلیدواژگان: انتقال جنین منجمد-ذوب شده، انتقال جنین تازه، نتایج حاملگی، پیامد پریناتال
  • رضا اسدزاده، شیما خسروی، سعید زواره*، محمدتقی قربانیان، سید حسن پایلاخی، سید رضا محبی صفحات 173-180
    مقدمه

    ماتریکس متالوپروتییناز 2 (MMP-2) و 9 (MMP-9) و مهارکننده بافتی آن ها TIMP-1 وTIMP-2 در بازسازی ماتریکس خارج سلولی تخمدان دخیل هستند. انجماد بافت تخمدان به دلیل نتایج ضعیف، چالش برانگیز باقی مانده است.

    هدف

    هدف این مطالعه، بررسی بیان ژن های MMP-2، MMP-9، TIMP-1 وTIMP-2 فولیکول های پره آنترال مشتق شده از تخمدان منجمد موش بود.

    مواد و روش ها

    در این مطالعه تجربی، ما بیان ژن های MMP-2، MMP-9، TIMP-1 وTIMP-2 را با روش PCR کمی زمان واقعی در فولیکول های پره آنترال جدا شده از تخمدان تازه و منجمد شده موش ماده 14 تا 16 روزه ارزیابی شد. همچنین شاخص های تکوینی شامل نرخ بقاء، شکل گیری آنتروم و تخمک های متافازII آنالیز شد.

    نتایج

    شاخص های تکوینی فولیکول های پره آنترال تازه از فولیکول های پره آنترال منجکد بیشتر بود. سطوح بیان ژن های TIMP-1 و MMP-9 بین فولیکول های پره آنترال تازه و منجمد شده تفاوت معنی دار نداشت. در مقابل، بیان ژن TIMP-2 به طور معنی داری کاهش و بیان ژن MMP-2 به طور معنی داری در فولیکول های پره آنترال منجمد شده در مقایسه با فولیکول های پره آنترال تازه افزایش یافت.

    نتیجه گیری

    تغییرات بیان ژن های MMP-2 و TIMP-2 ممکن است تا حدودی نتایج ضعیف تکوین فولیکول های پره آنترال مشتق شده از بافت تخمدان منجمد شده را توضیح دهد.

    کلیدواژگان: بافت تخمدان، انجماد شیشه ای، ماتریکس متالوپروتئینا
  • فریبا فرهادی فر، مظاهر خدابنده لو، رشید رمضان زاده، سمانه روحی، امجد احمدی*، ابراهیم قادری، دائم روشنی، نسرین سوفی زاده، معصومه رضایی صفحات 181-186
    مقدمه

    عفونت مایکوپلاسما به عنوان علت عوارض جانبی بارداری مطرح شده است.

    هدف

    هدف از این مطالعه بررسی ارتباط عفونت مایکوپلاسما هومینیس بین زنان باردار و سقط خود به خودی جنین می باشد.

    مواد و روش ها

    در این مطالعه مورد-شاهدی از شهریور 1391 تا دی 1392 ، 109 مورد از زنان مبتلا به سقط خود به خودی جنین با مدت زمان حاملگی 20-10 هفته (مورد) و 109 مورد از زنان با حاملگی طبیعی با مدت زمان حاملگی 37-20 هفته (گروه شاهد) در سنندج، ایران، وارد مطالعه شدند. با استفاده از آغازگرهای اختصاصی وDNA استخراج شده از سوآپ آغشته به داخل رحم (نمونه)، آزمون واکنش زنجیره ای پلیمراز جهت تشخیص PCRبرای تشخیص عفونت مایکوپلاسما هومینیس در زنان بکار رفت. برای مقایسه متغیرهای کمی و کیفی از آزمون فیشر مستقل استفاده شد (05/0˂p).

    نتایج

    فراوانی عفونت مایکوپلاسما هومینیس 6 مورد (75/2%) در زنان بود. فراوانی عفونت مایکوپلاسما هومینیس 2 مورد (8/1%) در گروه مورد (سقط خود به خودی جنین) و 4 مورد (7/3%) در گروه شاهد بود. در هر دو گروه مورد و شاهد، مورد و شاهد هیچ ارتباطی بین عفونت مایکوپلاسما هومینیس و سقط خود به خودی جنین یافت نشد (49 /0 = OR، 95% CI: 73/2-08/0، 683/0=p).

    نتیجه گیری

    وجود مایکوپلاسما هومینیس در مجاری واژن برخی از زنان مثبت بود، اما ارتباطی با سقط خود به خودی جنین نداشت. با این حال، برای جلوگیری از نتایج نامطلوب بارداری در زنان، جنین و نوزاد، غربالگری معمولی و درمان برای مایکوپلاسما تناسلی توصیه می شود.

    کلیدواژگان: مایکوپلاسما هومینیس، سقط خود به خودی جنین، سقط جنین، زنان
  • صفحات 187-192
    مقدمه

    کلامیدیا یکی از علل مهم بیماری های مقاربتی منجر به ناباروری با علت لوله های رحمی است.

    هدف

    هدف پژوهش حاضر تعریف نقش تشخیص آنتی بادی کلامیدیایی در پیش بینی حضور، طبیعت و نوع پاتولوژی لوله های رحمی در لاپاروسکوپی می باشد.

    مواد و روش ها

    یک مطالعه آینده نگر روی 200 بیمار تحت لاپاروسکوپی به عنوان بخشی از اقدام جهت تشخیص ناباروری انجام شد. قبل از عمل، تعیین سرولوژیک ایمونوگلوبولین (IgG) G آنتی بادی اختصاصی بر علیه کلامیدیا تراکوماتیس توسط ELISA انجام شد. یافته های لاپاراسکوپی در برابر حضور یا عدم حضور آنتی بادی کلامیدیا در سرم مورد ارزیابی قرار گرفت.

    نتایج

    از 200 بیمار مورد بررسی، آزمایش 10 بیمار برای آنتی بادی کلامیدیا مثبت شد. آنتی بادی کلامیدیایی در 20٪ و 22.7٪ به ترتیب در بیماران با آسیب شناسی لوله های رحمی و چسبندگی اطراف کبدی مثبت بود. حساسیت آنتی بادی کلامیدیایی برای تشخیص پاتولوژی لوله های رحمی 20 درصد بود، در حالی که ویژگی 100 درصد بود. آزمایش آنتی بادی کلامیدیا مثبت به لحاظ آماری با درگیری یک یا هر دو لوله و محل انسداد لوله های رحمی در ارتباط نبود.

    نتیجه گیری

    آزمایش آنتی بادی کلامیدیا به نظر نمی رسد به یک تست غربالگری خوبی برای آسیب شناسی لوله های رحمی به ویژه در شبه قاره هند باشد. با در نظر گرفتن ویژگی بالای آن، این آزمون را می توان برای شناسایی بیماران مبتلا به شانس بالاتری از آسیب شناسی لوله های رحمی که نیاز به دخالت جراحی دارند مورد استفاده قرار داد.

    کلیدواژگان: بیماری های مقاربتی، آنتی بادی کلامیدیا، لاپاروسکوپی، ناباروری، بیماری التهاب لگن
  • صفحات 193-198
    مقدمه

    لانه گزینی به عنوان یک گام محدود کننده در IVF/ICSI باقی مانده است. خراش اندومتر یک روش امیدوارکننده با هدف بهبود میزان لانه گزینی و حاملگی بعد از IVF/ICSI است.

    هدف

    هدف از این مطالعه بررسی اثرات خراش آندومتر ناشی در چرخه قبلی بر نتیجه IVF/ICSI بود.

    مواد و روش ها

    چهارصد بیمار تحت اولین چرخه IVF/ICSIخود در دو کلینیک IVF در Minia، مصر به طور تصادفی انتخاب شدند تا یا تحت خراش اندومتر در فاز لوتیال چرخه قبل قرار گیرند (گروه مداخله) و یا هیچ مداخله ای برای آن ها صورت نگیرد (گروه شاهد). نتیجه اولیه میزان لانه گزینی و تولد زنده در نظر گرفته شد. نتیجه ثانویه بارداری بالینی، سقط جنین، نرخ حاملگی های متعدد، درد و خونریزی در حین و پس از عمل در نظر گرفته شد.

    نتایج

    لانه گزینی و میزان تولد زنده در گروه مداخله نسبت به گروه شاهد (4/22% در مقابل 7/18%، 02/0=p) و (67٪ در مقابل 28٪، 03/0=p)، به ترتیب به طور قابل توجهی بالاتر بود. همچنین کاهش قابل توجهی در میزان سقط جنین در گروه مداخله (8/4٪ در مقابل 7/19٪، 001/0˂p) بود.

    نتیجه گیری

    خراش اندومتر در چرخه قبل نرخ لانه گزینی و نرخ تولد زنده را بهبود می بخشد و نرخ سقط جنین در هر حاملگی بالینی در بیماران تحت درمان با اولین چرخه IVF/ICSI خود را کاهش می دهد.

    کلیدواژگان: آسیب آندومتر، نرخ لانه گزینی، نرخ تولد زنده، لقاح آزمایشگاهی، تزریق داخل سیتوپلاسمی اسپرم
  • علیرضا طالبی، فرزانه فصاحت، عصمت منگلی، جلال قاسم زاده، مریم نیری، فاطمه صادقیان ندوشن* صفحات 199-204
    مقدمه

    علت بیش از نیمی از موارد سقط های مکرر به صورت ناشناخته مانده است. ار آنجا که 50% ژنوم جنین از گامت نر می باشد ممکن است سقط مکرر اثر پدری داشته یاشد.

    هدف

    هدف از مطالعه حاضر ارزیابی نقش همزمان آپوپتوز اسپرم و نقص پروتامین در سقط مکرر می باشد.

    مواد و روش ها

    40مرد بارور به عنوان گروه کنترل و 40 مرد نابارور با سابقه سقط مکرر مورد بررسی قرار گرفتند. آنالیز اسپرم مطابق با قوانین WHO و آپوپتوز اسپرم و نقص پروتامین با کیت تشخیص آپوپتوز سلول و تست کرومایسین به ترتیب انجام گرفت.

    نتایج

    نتایج تفاوت معنی داری را در حرکت و مورفولوژی اسپرم بین دو گروه نشان داد. گروه مورد مطالعه در مقایسه با گروه کنترل دارای افزایش معنی داری در نقص پروتامین و میزان آپوپتوز بود.

    نتیجه گیری

    نتایج نشان داد که در موارد سقط مکرر، علاوه بر پارامترهای غیر طبیعی اسپرم، درصد بالایی اسپرم با نقص پروتامین و آپوپتوز وجود دارد و این دو ناهنجاری ممکن است در سقط های مکرر با علت ناشناخته نقش مهمی داشته باشد. بررسی کروماتین اسپرم و DNA به عنوان ابزاری مفید در درمان سقط مکرر توصیه می شود.

    کلیدواژگان: اسپرم، پروتامین، آپوپتوزیس، سقط مکرر
  • اکرم آهنگرپور، زهره لموچی*، هادی فتحی مقدم، سید محمدتقی منصوری صفحات 205-212
    مقدمه

    سالخوردگی شامل تغییرات عملکردی و مورفولوژیکی در سیستم های بیولوژیکی است. دی گالاکتوز (D-gal) از طریق تولید بیش از حد رادیکال آزاد باعث پیری می شود. خرفه ممکن است اثر حفاظتی در مقابل استرس اکسیداتیو داشته باشد.

    هدف

    اثر عصاره اتانولی خرفه بر شاخص های آنتی اکسیدانی سیستم تولیدمثلی در موش سوری ماده مدل سالخوردگی القا شده توسط دی گالاکتوز مورد ارزیابی قرار گرفت.

    مواد و روش ها

    48 موش ماده نژاد NMRI در محدوده وزنی(25 تا 35 گرم) به طور تصادفی در 6 گروه تقسیم شدند: 1) کنترل (نرمال سالین برای 45 روز)، 2) خرفه (200 میلی گرم برای 3 هفته آخر)، 3) دی گالاکتوز (500 میلی گرم بر کیلوگرم به مدت 45 روز)، 4) دی گالاکتوز + خرفه، 5) سالخورده، 6) سالخورده + خرفه. هورمون های جنسی، سطح آنتی اکسیدان ها و مالون دی آلدهید در تخمدان و رحم اندازه گیری شدند. بررسی بافت شناسی نیز انجام شد.

    نتایج

    سطوح LH و FSHبه طور معنی داری افزایش یافت (001/0˂p) در حالیکه سطوح استروژن و پروژسترون به طور معنی دار در حیوانات درمان شده با D-gal و سالخورده در مقایسه با گروه کنترل کاهش یافت (001/0˂p). محتوای MDA در رحم وتخمدان گروه های D-gal و سالخورده به طور معنی داری افزایش یافت (01/0˂p). فعالیت های SOD و کاتالاز در هر دو گروه D-gal و سالخورده بطور معنی داری کاهش یافت (01/0˂p، 001/0˂p). فولیکول های تخمدانی دژنره شده و آتروفی روی دیواره رحم و غدد اندومتریال در گروه های D-gal و سالخورده قابل مشاهده بود. تغییر در سطوح هورمونی، محتوای MDA وفعالیت آنتی اکسیدانی به طور موثر با خرفه بر گردانده شده است (05/0˂p). خرفه توانسته تغییرات بافت شناسی مثل آتروفی اندومتریوم را بهبود بخشد.

    نتیجه گیری

    یافته ها نشان می دهد خرفه می تواند تغییرات ناشی از D-gal و سالخوردگی در سیستم تولید مثلی ماده را تقلیل دهد.

    کلیدواژگان: سالخوردگی، دی گالاکتوز، خرفه، آنزیم های آنتی اکسیدان و هورمون های جنسی
  • اعظم قانعی، گلناز محمدزاده*، احسان زارع پور، صدیقه سهیلی خواه صفحات 213-216
    مقدمه

    نارسایی مادرزادی آدرنال و بیضه تحلیل رفته بیماری های ناشایعی هستند که در اثر عوامل هورمونی و مکانیکی ایجاد می شوند. نارسایی مادرزادی آدرنال شایع ترین علت ابهام جنسی ناشی از هایپرآندروژنیسم است. همزمانی نارسایی این دو بیماری نادر است.

    مورد

    پسر 22 ساله، مورد نارسایی مادرزادی آدرنال که به علت ابهام جنسی به عنوان هرمافرودیسم کاذب زنانه تشخیص داده شده بود، با شکایت درد کولیکی شکم و هماچوری به بیمارستان شهید صدوقی یزد ارجاع داده شد. در سونوگرافی بافت پروستات گزارش شد. به علت شک در تشخیص اولیه، کاریوتایپ انجام شد که 46XY گزارش شد. برای یافتن محل بیضه ها، سونوگرافی و MRI درخواست شد که بیضه در شکم، کانال اینگویینال و اسکروتوم رویت نشد. جهت یافتن بافت بیضه در بدن، سطح سرمی Inhibin B اندازه گیری شد که کمتر از pg/ml 1 بود و فقدان بیضه تایید شد.

    نتیجه گیری

    تشخیص زودرس و درمان برای جلوگیری از عوارض بیشتر و همچنین انجام کاریوتایپ در بیماران مبتلا به نارسایی مادرزادی آدرنال پیشنهاد می شود. جایگزینی مادام العمر با گلوکوکورتیکوییدهای سنتتیک ضروری است.

    کلیدواژگان: نارسایی مادرزادی آدرنال، بیضه تحلیل رفته، ابهام جنسی
  • صفحات 217-220
    مقدمه

    لیومیوم ها شایع ترین تومورهای خوش خیم رحم هستند. خارج کردن میوم زیرمخاطی پایه دار امری مشخص است. ارزیابی و درمان چنین مواردی ممکن است نیاز به مداخله از طریق پرده بکارت داشته باشد. در این مطالعه درمان یک میوم زیر مخاطی پایه دار، با حفظ تمامیت پرده بکارت، در یک بیمار باکره به عنوان درمان جایگزین از طریق واژن گزارش شده است.

    مورد

    یک خانم 30 ساله بدون سابقه زایمان و باکره با شکایت از خونریزی قاعدگی نامنظم به مدت 3 ماه به کلینیک سرپایی مراجعه کرد. سونوگرافی لگن یک توده جامد cm5×6 را در محل اتصال واژن به سرویکس نشان داد که لبه های واژن را پر کرده بود. به دلیل تمایل بیمار جهت حفظ تمامیت پرده بکارت، کلپوتومی مینی لاپاراتومی انجام و توده با موفقیت خارج شد.

    نتیجه گیری

    کلپوتومی مینی لاپاراتومی با حفظ تمامیت پرده بکارت منجر به دید عالی شده و به عنوان یک ابزار مناسب و موثر در درمان لیومیوم زیر مخاطی پایه دار واژن و سرویکس می باشد.

    کلیدواژگان: کلپوتومی، پرده بکارت، مینی لاپاراتومی، لیومیوم
|
  • Masumeh Ghazanfarpour, Ramin Sadeghi, Somayeh Abdolahian, Robab Latifnejad Roudsari* Pages 155-166
    Background

    Hot flashes are the most common symptoms experienced by women around the time of menopause. Many women are interested in herbal medicines because of fear of side effects of hormone therapy.

    Objective

    The aim of this systematic review was to assess the effectiveness of Iranian herbal medicines in alleviating hot flashes.

    Materials And Methods

    MEDLINE (1966 to January 2015), Scopus (1996 to January 2015), and Cochrane Central Register of Controlled Trials (The Cochrane Library, issue 1, 2015) were searched along with, SID, Iran Medex, Magiran, Medlib and Irandoc. Nineteen randomized controlled trials met the inclusion criteria.

    Results

    Overall, studies showed that Anise (Pimpinella anisum), licorice (Glycyrrhizaglabra), Soy, Black cohosh, Red clover, Evening primrose, Flaxseed, Salvia officinalis, Passiflora¡ itex Agnus Castus, Piascledine (Avacado plus soybean oil), St. John''s wort (Hypericum perforatum), and valerian can alleviate the side effects of hot flashes.

    Conclusion

    This research demonstrated the efficacy of herbal medicines in alleviating hot flashes, which are embraced both with people and health providers of Iran Therefore, herbal medicine can be seen as an alternative treatment for women experiencing hot flashes.

    Keywords: Herbal medicines, Hot flash, Iranian, Systematic review
  • Ali Aflatoonian*, Mohammad Ali Karimzadeh Maybodi, Nastaran Aflatoonian, Nasim Tabibnejad, Mohammad Hossein Amir-Arjmand, Mehrdad Soleimani, Behrouz Aflatoonian, Abbas Aflatoonian Pages 167-172
    Background

    Despite of higher pregnancy rate after frozen embryo transfer (FET) which is accepted by the majority of researches, the safety of this method and its effect on neonatal outcome is still under debate.

    Objective

    The aim of this study was to evaluate pregnancy and neonatal outcome of FET compare to fresh cycles.

    Materials And Methods

    In this study,1134 patients using fresh ET and 285 women underwent FET were investigated regarding live birth as primary outcome and gestational age, birth weight, gender, multiple status, ectopic pregnancy, still birth and pregnancy loss as secondary outcomes.

    Results

    Our results showed that there is no difference between FET and fresh cycles regarding live birth (65.6% vs. 70.4% respectively). Ectopic pregnancy, still birth and abortion were similar in both groups. The mean gestational age was significantly lower among singletons in FET group compared to fresh cycles (p=0.047). Prematurity was significantly elevated among singleton infants in FET group (19.6%) in comparison to neonates born after fresh ET (12.8%) (p=0.037).

    Conclusion

    It seems that there is no major difference regarding perinatal outcome between fresh and frozen embryo transfer. Although, live birth is slightly increased in fresh cycles and prematurity was significantly increased among singleton infants in FET group.

    Keywords: Frozen, thawed embryo transfer, Fresh embryo transfer, Perinatal outcome, Pregnancy outcome
  • Reza Asadzadeh, Shima Khosravi, Saeed Zavareh*, Mohammad Taghi Ghorbanian, Seyed Hassan Paylakhi, Seyed Reza Mohebbi Pages 173-180
    Background

    One of the most major obstacles of ovarian tissue vitrification is suboptimal developmental competence of follicles. Matrix metalloproteinases 2 (MMP-2) and 9 (MMP-9) and their tissue inhibitors TIMP-1 and TIMP-2 are involved in the remodeling of the extracellular matrix in the ovaries.

    Objective

    This study aimed to evaluate the expression of MMP-2, MMP-9, TIMP-1, and TIMP-2 genes in the preantral follicles derived from vitrified mouse ovaries.

    Materials And Methods

    In this experimental study, the gene expression of MMP-2, MMP-9, TIMP-1, and TIMP-2 in the isolated preantral follicles derived from fresh and vitrified ovaries of 14-16 days old female mice through real time qRT-PCR was evaluated. Developmental parameters, including survival rate, growth, antrum formation and metaphase II oocytes were also analyzed.

    Results

    The developmental parameters of fresh preantral follicles were significantly higher than vitrified preantral follicles. The TIMP-1 and MMP-9 expression levels showed no differences between fresh and vitrified preantral follicles (p=0.22, p=0.11 respectively). By contrast, TIMP-2 expression significantly decreased (p=0.00) and MMP-2 expression increased significantly (p=0.00) in vitrified preantral follicles compared with to fresh ones.

    Conclusion

    Changes in expression of MMP-2 and TIMP-2 after ovarian tissues vitrification is partially correlated with decrease in follicle development.

    Keywords: Vitrification, Pre antral follicles, Matrix metalloproteinases, Mouse
  • Fariba Farhadifar, Mazaher Khodabandehloo, Rashid Ramazanzadeh, Samaneh Rouhi, Amjad Ahmadi*, Ebrahim Ghaderi, Daem Roshani, Nasrin Soofizadeh, Masoomeh Rezzaii Pages 181-186
    Background

    Mycoplasma infections are suggested as etiology of adverse pregnancy outcomes.

    Objective

    The aim of this study was to evaluate the association of Mycoplasma hominis (M. hominis) infection and spontaneous abortion among pregnant women.

    Materials And Methods

    In this case-control study that was conducted from August 2012 to January 2013, totally, 109 women were included with spontaneous abortion with gestational ages of 10-20 weeks (Cases), and 109 women with normal pregnancy with gestational ages between 20-37 weeks (Controls) in Sanandaj, Iran. Using specific primers and extracted DNA from endocervical swabs, a PCR test was conducted for detection of M. hominis infection in women. For comparison of qualitative and quantitative variables, independent Fisher tests were used and p

    Results

    The total frequency of M. hominis infection was 6 (2.75%) in women. The frequency of M. hominis infection was 2 (1.83%) in the case group (spontaneous abortion) and 4 (3.66%) in the control group, respectively. In both case and control groups, no association was seen between M.hominis infection and spontaneous abortion (OR=0. 49, CI 95%: 0.08-2.73, p=0. 683).

    Conclusion

    M. hominis was positive in the genital tract of some pregnant women, but it was not associated with spontaneous abortion. However, to prevent adverse pregnancy outcomes in women, foetus and neonate, routine screening and treatment for the genital Mycoplasma is recommended.

    Keywords: Mycoplasma hominis, Spontaneous Abortion, Miscarriage, Women
  • Swapnil Singh, Shilpa Bhandari*, Pallavi Agarwal, Priya Chittawar, Ratna Thakur Pages 187-192
    Introduction

    Chlamydia is an important cause of sexually transmitted diseases leading to tubal factor infertility.

    Background

    This study aims to define the role of chlamydial antibody detection in predicting presence, nature and type of tubal pathology in laparoscopy.

    Materials And Methods

    A prospective study was conducted on 200 consecutive patients undergoing laparoscopy as a part of infertility work-up. Preoperatively, serological determination of Immunoglobulin G (IgG) specific antibodies against Chlamydia Trachomatis was done by Enzyme linked immunosorbant assay (ELISA). Findings of laparoscopy were evaluated against presence or absence of chlamydial antibodies in serum.

    Results

    Out of 200 patients,10 patients tested positive for chlamydial antibody. Chlamydial antibody was found positive in 20% and 22.7% of patients with tubal pathology and peri-hepatic adhesions of patients, respectively. The sensitivity of chlamydial antibody for diagnosing tubal pathology was found to be 20%, while specificity was 100%. The positive chlamydial antibody test was not statistically associated with involvement of one or both tubes and site of tubal block.

    Conclusion

    Chlamydia antibody test does not appear to be good screening test for tubal pathology especially in Indian subcontinent. In view of its high specificity, this test can be used to identify patients with higher chances of tubal pathology requiring operative intervention.

    Keywords: Sexually transmitted diseases, Chlamydial antibody, Laparoscopy, Infertility, Pelvic inflammatory disease
  • Ahmad Mahran*, Mahmoud Ibrahim, Haitham Bahaa Pages 193-198
    Background

    Implantation remains a limiting step in IVF/ICSI. Endometrial injury isa promising procedure aiming at improving the implantation and pregnancy rates after IVF/ICSI.

    Objective

    The aim of this study was to evaluate the effect of endometrial injury induced in precedingcycle on IVF/ICSI outcome.

    Materials And Methods

    Four hundred patients undergoing their first IVF/ICSI cycle in two IVF units in Minia, Egypt were randomly selected to undergo either endometrial injury in luteal phase of preceding cycle (intervention group) or no treatment (control group). Primary outcome wasthe implantation and live birth ratesWhile the secondary outcome was clinical pregnancy, miscarriage, multiple pregnancy rates, pain and bleeding during and after procedure.

    Results

    Implantation and live birth rates were significantly higher in intervention compared with control group (22.4% vs. 18.7%, p=0.02 and 67% vs. 28%, p=0.03), respectively. There was also a significant reduction in miscarriage rate in intervention group (4.8% vs. 19.7%, respectively, p

    Conclusion

    Endometrial injury in preceding cycle improves the implantation rate and live birth rate and reduces the miscarriage rate per clinical pregnancy in patients undergoing their first IVF/ICSI cycle.

    Keywords: Endometrial injury, Implantation rate, Live birth rate, In vitro fertilization (IVF), Intra cytoplasmic sperm injection (ICSI)
  • Ali Reza Talebi, Farzaneh Fesahat, Candidat, Esmat Mangoli, Jalal Ghasemzadeh, Maryam Nayeri, Fatemeh Sadeghian-Nodoshan* Pages 199-204
    Background

    Etiology of more than half of Recurrent Spontaneous Abortion. The etiology of more than 50 percent of Recurrent Spontaneous Abortions (RSA) cases has been remained unexplained. It is supposed that RSA may have «paternal effect» due to supply 50% of embryonic genomic content by male gamete.

    Objective

    The aim of present study was to evaluate the role of sperm apoptosis and protamine deficiency at same time in RSA cases.

    Materials And Methods

    Forty fertile (control) and 40 unfertile men with RSA (case) were enrolled in this case-control study. Semen analysis was performed in accordance with WHO criteria and sperm apoptosis and protamine deficiency were evaluated by cell apoptosis detection kit and chromomycin A3, respectively.

    Results

    Results showed significant different between normal morphology and total motility in two groups. Case group had higher percentage of spermatozoa with protamine deficiency and apoptosis compared to controls significantly.

    Conclusion

    Our results showed that in cases of RSA, in addition to abnormal sperm parameters, we have a high percentage of spermatozoa with protamine deficiency and apoptosis and these two anomalies may consider as important causes of idiopathic recurrent abortions. It should be advised that sperm chromatin and DNA examinations are useful tools in the process of RSA treatments.

    Keywords: Sperm, Apoptosis, Protamine, Recurrent spontaneous
  • Akram Ahangarpour, Zohreh Lamoochi*, Hadi Fathi Moghaddam, Seyed Mohammad Taghi Mansouri Pages 205-212
    Background

    Aging contains morphological and functional deterioration in biological systems. D-galactose (D-gal) generates free radicals and accelerates aging. Portulaca oleracea (Purslane) may have protective effect against oxidative stress.

    Objective

    Purslane ethanolic extract effects were evaluated on antioxidant indices and sex hormone in D-gal aging female mice.

    Materials And Methods

    48 female NMRI mice (25-35 gr) were randomly divided into, 6 groups: 1- control (normal saline for 45 days), 2- Purslane (200 mg/kg for last 3 weeks), 3-D-gal (500 mg/kg for 45 days), 4-D-gal㻪꧞, 5- Aging, 6-Aging㻪꧞. Sex hormones, antioxidants and malondialdehyde (MDA) level of ovary and uterus were measured. Histological assessment was also done.

    Results

    In D-gal treated and aging animals, LH and FSH levels were significantly increased (p

    Conclusion

    These findings indicate that Purslane can attenuate aging alternations induced by D-gal and aging in female reproductive system.

    Keywords: Aging, D, galactose, Portulaca oleracea L (Purslane), antioxidant enzyme, sex hormones
  • Azam Ghanei, Golnaz Mohammadzade*, Ehsan Zarepur, Sedigheh Soheilikhah Pages 213-216
    Background

    Congenital adrenal hyperplasia (CAH) and vanishing testes are uncommon diseases that can result from hormonal and mechanical factors. Classic CAH is determined by ambiguous genitalia and increase in amount of 17-Hydroxyprogesterone. Simultaneous occurrence of CAH and vanishing testes is a rare condition.
    Case: A 22-year-old boy, known case of CAH who was diagnosed as female pseudohermaphroditism due to ambiguous genitalia, was referred to Shahid Sadoughi Hospital, Yazd, Iran with colicky abdominal pain and hematuria. Ultrasonography has been performed and prostate tissue was reported. Karyotyping was done because of uncertainty in primary diagnosis, which revealed 46XY. For finding location of testes, ultrasonography and MRI were done and nothing was found in abdomen, inguinal canal or scrotum. Inhibin B serum level was measured to find out whether testis tissue was present in the body, which was

    Conclusion

    Early diagnosis and treatment are essential to prevent further sequels and karyotyping for all patients with CAH is recommended. Lifelong treatment with synthetic glucocorticoid replacement is necessary.

    Keywords: Congenital adrenal hyperplasia, Vanishing testes, Ambiguous genitalia
  • Ibrahim Yalcin*, Emre Pabuccu Korhan Kahraman, Murat S., Ouml, Nmezer Pages 217-220
    Background

    Leiomyomas are the most common benign tumors of the uterus. Removal of the prolapsed pedunculated submucous myoma represents a distinct entity. Evaluation and treatment of such cases may need intervention via the hymen.Mini-laparotomic management of a pedunculated submucous myoma while preserving hymen integrity in a virginal patient is described as a safe alternative..

    Case

    A 30-year old, nulliparous virgin woman admitted to the outpatient- clinic with the complaint of irregular menstrual bleeding ongoing for three months. Pelvic ultrasound revealed a 5×6 cm solid mass in the cervico-vaginal location that filled the vaginal margins. Due to the patient’s consistent desire for preserving hymenal integrity, mini-laparotomic colpotomy was performed and the mass was removed successfully.

    Conclusion

    Mini-laparotomic colpotomy, preserving hymen integrity, provides excellent visualization and it is a convenient and effective tool in the management of a cervicovaginal pedunculated submucous myoma.

    Keywords: Colpotomy, Hymen, Minilaparotomy, Leiomyoma