فهرست مطالب

مدیریت دولتی - پیاپی 23 (پاییز 1394)

فصلنامه مدیریت دولتی
پیاپی 23 (پاییز 1394)

  • تاریخ انتشار: 1394/09/24
  • تعداد عناوین: 11
|
  • محسن امیدیان، غلامرضا طالقانی، فرشته محمدی، جمال فیروزی، حمیدرضا یعقوبی، حمزه خواستار صفحات 413-436
    پژوهش حاضر به بررسی تاثیر شاخص های شش گانه حکمرانی خوب بر شاخص توسعه انسانی می پردازد. در پژوهش پیش رو شاخص توسعه انسانی (HDI)، متغیر وابسته؛ ابعاد حکمرانی خوب، متغیرهای مستقل و توسعه فناوری ارتباطات متغیر تعدیل کننده در نظر گرفته شده است. رویکرد پژوهش حاضر اقتصادسنجی است و از روش تحلیل داده های پانل و تحلیل رگرسیون GLS برای آزمون فرضیه های پژوهش استفاده شده است. یافته های تخمین مدل برای کشورهای با سرانه تولید ناخالص داخلی کمتر از 6800 دلار در سال نشان می دهد ضریب متغیرهای کنترل فساد، ثبات سیاسی، اثربخشی حکومت، آزادی بیان و حق اظهارنظر و درصد کاربران اینترنت معنا دار است و می توان برای تخمین توسعه انسانی از آنها استفاده کرد. همچنین معادله پیش بینی برای کشورهای با سرانه تولید ناخالص داخلی بیشتر از 6800 دلار در سال نشان می دهد ضرایب متغیرهای اثربخشی حکومت، مقررات تنظیمی و درصد کاربران اینترنت در مدل معنادار ند. درنهایت بر اساس یافته ها در کشورهای آسیای جنوب غربی ضریب متغیرهای ثبات سیاسی و اثربخشی حکومت در معادله پیش بینی سطح توسعه انسانی معنادار ند.
    کلیدواژگان: اینترنت، حکمرانی خوب، داده های پانل، روش GLS، شاخص توسعه انسانی
  • امیرحسین خالقی، علی اصغر پورعزت صفحات 437-458
    از به کارگیری دیدگاه های فمینیستی در پژوهش های اجتماعی زمان زیادی نمی گذرد، ولی تبار آنها را می توان از قرن هجدهم دنبال کرد. هرچند بر این دست نگرش ها نقدهایی هم شده است، نقش سازنده آنها در نشان دادن سویه های تازه را نمی توان نادیده گرفت. فراگیر شدن سازمان ها و نقش بارز قدرت در آنها، سازمان ها را از تیغ رویکردهای نقادانه در امان نگذاشته است و اندیشمندان فمینیست هم در آفریدن چشم اندازهایی تازه به زندگی سازمانی سهم داشته اند. پژوهش پیش رو در پی پاسخ به این پرسش است: رویکرد فمینیستی، به نقد چه جنبه هایی از سازمان ها و زندگی سازمانی می پردازد؟ به بیان دیگر، نقدها بر کدام ابعاد زندگی سازمانی تمرکز دارند؟ پس از مرور پیشینه این دیدگاه ها و مفاهیم و اندیشه های اساسی آنها، پژوهش های فمینیستی در مطالعات سازمان بررسی می شوند. رویکرد پژوهش توصیفی تحلیلی است و با روش تحلیل مضمون پیش می رود که از روش های تحلیل محتوای کیفی به شمار می آید. پس از بررسی 21 متن، نشان داده می شود که می توان کانون نقد دیدگاه های فمینیستی را در چارچوب دوسطحی جای داد که تصویری از مرزهای این رهیافت نقادانه در مطالعات سازمان فرا رو می نهد.
    کلیدواژگان: جنس، جنسیت، فمینیسم، مطالعات سازمان
  • حسن درویش، علیرضا فتحی زاده صفحات 459-480

    هدف نهایی سازمان های دولتی و عام المنفعه، عملکردی است که منافع مردم را تامین کند، از آنجا که نمود این عملکرد در سازمان خادم تجلی می یابد، شناسایی عوامل موثر بر شکل گیری این نوع سازمان اهمیت دارد. این مقاله که مبتنی بر پژوهش کمی است با استفاده از مدل سازی معادلات ساختاری به مطالعه عوامل موثر بر خادمیت نهاد کمیته امداد امام خمینی(ره) می پردازد. جامعه آماری این مطالعه را کلیه کارکنان نهاد کمیته امداد امام خمینی(ره) تشکیل می دهد که 257 نفر از آنان به کمک روش نمونه گیری تصادفی طبقه بندی و به منزله نمونه آماری انتخاب شدند. داده ها به کمک پرسشنامه پژوهشگرساخته گردآوری شدند و تجزیه وتحلیل آنها با اجرای آزمون معادلات ساختاری و تحلیل عاملی در نرم افزار لیزرل صورت گرفت. یافته های پژوهش نشان داد آگاهی از عوامل برانگیزاننده کارکنان، نگرش و خلق وخوی خادمانه، شکل گیری فضای مناسب خدمت در سازمان، تقویت رفتارهای خادمانه با رهبری خادم و مطالبه گری محیطی، تاثیر شایان توجهی در خادمیت این نهاد دارد.

    کلیدواژگان: انگیزه های خادمیت، سازمان خادم، کنش های خادمیت
  • طاهر روشندل اربطانی صفحات 481-504
    سیاستگذاری رسانه ای، راهبردهای کلانی است که بر هدایت رسانه ها در نیل به اهداف مشخص نظام حاکم دلالت دارد. از آنجا که حوزه سیاستگذاری رسانه ای، حوزه ای ناشناخته در داخل کشور است، هدف این پژوهش، اجرای پژوهشی نظری در حوزه سیاستگذاری رسانه ای و تبیین چارچوبی نظری برای آن است. از بررسی های به عمل آمده مشخص شد که از بعد نظری دو رویکرد در حوزه سیاستگذاری رسانه ای وجود دارد؛ رویکرد اول که رویکردی سنتی به سیاستگذاری رسانه است، رسانه ها را نهادهایی قابل سیاستگذاری می داند و در این راستا بیشتر دولت و حاکمیت ها را پر رنگ می کند که چطور دولت ها برای حفظ منافع عمومی دست به سیاستگذاری رسانه ای می زنند. رویکرد دوم از نظر پیشرفت های تکنولوژیک حوزه ارتباطات، عرصه رسانه را عرصه ای غیر قابل سیاستگذاری می داند. در این مقاله تلاش شده است بر اساس مدل ها و نظریه های موجود در حوزه سیاستگذاری رسانه ای، در قالب این دو رویکرد چارچوب نظری جداگانه ای تدوین شود.
    کلیدواژگان: رسانه، سیاستگذاری، سیاستگذاری رسانه ای
  • خداکرم سلیمی فرد، بدریه رضایی، آزاده رجبی صفحات 505-524
    مدیریت ارتباط با شهروند، رویکردی نوین برای بهبود خدمات سازمان های دولتی و بخش عمومی و دستیابی به خرسندی شهروندان است. هدف اصلی این پژوهش بررسی و رتبه بندی عامل های بخش بندی مشتریان در سازمان های دولتی است. بدین منظور با بررسی پژوهش های پیشین، چهار دسته عامل روان شناختی، جمعیت شناختی، رفتاری و موقعیتی شناسایی شد. هر یک از این عامل ها نیز شماری زیرعامل دارند. روش پژوهش حاضر، از نظر هدف کاربردی است و از لحاظ روش، توصیفی پیمایشی به شمار می رود و به طور مشخص مبتنی بر روش تحلیل سلسله مراتبی است. جامعه آماری این پژوهش را خبرگان سازمان های دولتی شهر بوشهر و دانشگاه خلیج فارس تشکیل می دهند. به منظور گردآوری داده ها از ابزار پرسش نامه استفاده شده است. با به کارگیری روش تحلیل سلسله مراتبی، وزن هر یک از عامل ها و زیرعامل ها محاسبه شد. یافته های پژوهش نشان می دهد معیارهای موقعیتی در رتبه نخست قرار دارد و رتبه های بعدی به ترتیب به عامل رفتاری، روان شناختی و جمعیت شناختی اختصاص یافته است.
    کلیدواژگان: بخش بندی ارباب رجوع، روان شناختی، رفتاری، مدیریت ارتباط با شهروند، معیار جمعیت شناختی، موقعیتی
  • مژگان سیاهکل رودی، طاهره فیضی، رضا رسولی، جواد حضوری صفحات 525-546
    بسیاری از اندیشمندان معتقدند علم مدیریت اساسا مبتنی بر تصمیم گیری است و دست کم بخشی از آن به تصمیم گیری اخلاقی مربوط می شود. گام مهم برای منابع انسانی و به خصوص مدیران، درک عواملی است که به تصمیم گیری ها و رفتارهای اخلاقی/غیر اخلاقی منجر می شود. هدف این پژوهش که بخشی از رساله دکتری محقق نیز محسوب می شود، تعیین عوامل موثر بر تصمیم گیری اخلاقی مدیران دانشگاه پیام نور است. روش پژوهش پیمایشی است و برای اخذ نظرهای خبرگان از فن دلفی استفاده می شود. پژوهشگران با مطالعه مبانی نظری و مرور پژوهش ها ی پیشین، 18 متغیر از 39 متغیر تاثیرگذار شناسایی شده را انتخاب کردند و به کمک جمعی از نخبگان طی نظرسنجی، متغیرهای منتخب نهایی شدند. نتایج نشان داد متغیرهای «باورهای مذهبی»، «ارزش های فردی»، «رهبری اخلاقی»، «قضاوت اخلاقی»، «محیط اخلاقی»، «نظام اخلاقی» و «فرهنگ سازمانی»، بیشترین تاثیر و متغیرهای «سن»، «سابقه خدمت»، «سابقه مدیریت» و «جنسیت» کمترین تاثیر را بر تصمیم گیری اخلاقی مدیران می گذارند.
    کلیدواژگان: تصمیم گیری اخلاقی، دانشگاه پیام نور، روش دلفی
  • آرین قلی پور، عاطفه سیف، مظاهر یوسفی امیری صفحات 547-572
    امروزه تیم ها منبع اصلی یادگیری و کار در سازمان ها شده اند و این موضوع اهمیت طراحی ساختارهای مبتنی بر تیم را دوچندان کرده است. مدیریت تنوع تیم ها موضوعی است که مدیران هنگام تیم سازی باید به آن توجه کنند. هنوز در ایران اثر تنوع تیمی بر پیامد های تیم و متغیرهای تعدیل کننده آن، به طور کامل مشخص نشده است. بنابراین، با توجه به اهمیت موضوع، در این پژوهش به بررسی تاثیرات تنوع تیمی (شامل تنوع سنی، جنسیتی، تحصیلاتی، قومیتی و اخلاق کاری اسلامی) بر تعهد و هویت تیمی و نقش تعدیل کنندگی اندازه تیم در این زمینه پرداخته می شود. بدین منظور اعضای تیم های پروژه ای سازمان های تولیدی و مشاوره ای شهر تهران جامعه آماری در نظر گرفته شدند و 202 پرسشنامه پژوهشی بین افراد نمونه توزیع شد که این تعداد پس از جمع آوری، با بهره مندی از روش تجمیع برای تبدیل داده های سطح فردی به سطح گروهی به 54 تیم کاهش یافتند. نتایج به دست آمده نشان می دهد اخلاق کاری اسلامی اثر مثبت و معناداری بر انسجام تیمی دارد. همچنین انسجام تیمی به منزله متغیر میانجی، اثر مثبت و معناداری بر هویت تیمی می گذارد. از سوی دیگر اندازه تیم، روابط میان تنوع با تضاد و انسجام تیمی را تعدیل نمی کند.
    کلیدواژگان: اخلاق کاری اسلامی، تضاد و انسجام تیم، تعهد و هویت تیم، تنوع تیمی
  • هادی عارف، حسن بودلایی، وحید بیگی صفحات 573-594
    با توجه به نقش محوری کار در زندگی افراد، اخراج شدن می تواند تبعات زیادی برای فرد و اطرافیان وی به دنبال داشته باشد؛ اما در حال حاضر در خصوص این تجربه فهم ناچیزی وجود دارد. بنابراین در این پژوهش از روش پدیدارشناسی گیورگی و گیورگی استفاده شد تا معنای این پدیده توصیف شود. بدین منظور به کمک روش نمونه گیری هدفمند، با 8 تن از افرادی که به تازگی از کار خود اخراج شده بودند، مصاحبه پدیدارشناسی عمیق شد. نتایج تحلیل داده ها نشان می دهد جوهره تجربه اخراج شدن از سه تم اصلی و یازده تم فرعی تشکیل شده است که عبارت اند از: 1. اخراج به مثابه محرومیت ناگهانی با تم های فرعی اخراج به مثابه فروپاشی برنامه ها، از دست دادن امنیت مالی و محیط اجتماعی کار؛ 2. اخراج به مثابه محرک عواطف با تم های فرعی نفرت، شوک، بی انصافی و بی عدالتی، سردرگمی، غم و اندوه و رهایی و 3. تاثیر اخراج بر خودانگاره با تم های فرعی تصور بی اهمیتی و تصور بی کفایتی. فهم به دست آمده از تجربه اخراج شدن، می تواند مدیریت این پدیده را هم برای سازمان ها و هم برای افراد تسهیل کند.
    کلیدواژگان: اخراج به مثابه محرک عواطف، اخراج به م ثابه محرومیت ناگهانی، پدیدارشناسی، تاثیر اخراج بر خودانگاره، تجربه اخراج شدن از کار
  • رحمت الله قلی پور صفحات 595-618
    بر اساس سند چشم انداز کشور، مقرر است که اقتصاد جمهوری اسلامی ایران که در حال حاضر (با استناد به آمارهای رسمی کشور) نهاده محور است، به اقتصاد دانش محور در سال 1404 تبدیل شود. از جمله راهکارهای اصلی رسیدن به این هدف، ارتقای بهره وری است. این در حالی است که بهره وری دولت طی سال های گذشته وضعیت مناسبی نداشته است. با توجه به این مهم و چالش موجود در موضوع بهره وری دولت، نویسنده تلاش می کند که به بررسی این موضوع بپردازد و بهره وری را در چارچوب مفهومی نوین دولت تبیین کرده و وضعیت آن در دولت ایران را تحلیل کند. روش به کار گرفته شده در این پژوهش اسنادی است و نویسنده تلاش می کند با تحلیل های ثانویه در یافته های موجود، ضمن ترسیم و تحلیل وضعیت موجود بهره وری دولت در ایران، راه حل های بهبود آن را ارائه کند. این راه حل ها به طور عمده ساختاری و معطوف به اصلاح ساختار دولت و شیوه اداره سازمان های دولتی است.
    کلیدواژگان: بهره وری، راه حل های بهبود بهره وری، مدیریت دولتی نوین
  • محمدرضا پورعابدی صفحات 619-636
    هدف پژوهش حاضر بررسی عناصر چیره دستی سازمانی در سازمان های علمی و فناورانه است. پژوهش حاضر از دسته پژوهش های توصیفی به شمار می رود که به روش پیمایش اجرا می شود. در این پژوهش مدل چیره دستی سازمانی از نظر کمی آزمایش شده است. جامعه آماری از میان شرکت های فعال علمی و فناورانه جهاد دانشگاهی انتخاب شده است، به طوری که این شرکت ها بیش از 10 نفر کارمند و 5 مدیر دارند و 94 شرکت را دربرمی گیرد. با توجه به فرمول کوکران 76 نمونه آماری از شرکت های فعال به روش تصادفی ساده انتخاب شد. در هر شرکت 3 مدیر به سوال های پرسشنامه پاسخ دادند که میانگین نظر آنها به منزله نماینده شرکت تحلیل شد. بازگشت پرسشنامه ها از نمونه آماری 92 درصد بود که داده های جمع آوری شده به کمک روش مدل سازی معادلات ساختاری و تکنیک تحلیل مسیر تحلیل شدند. این پژوهش نه فرضیه را مطرح کرده است که هشت فرضیه آن به تایید رسید و فقط تاثیر عوامل مداخله گر بر استراتژی ها و راهبردهای چیره دستی به دلیل عدد معناداری پایین تایید نشد.
    کلیدواژگان: بهره برداری فناورانه، پژوهش مهندسی شده، چیره دستی سازمانی، سازمان های علمی و فناورانه جهاد دانشگاهی
  • عباس نرگسیان، حسن هژبرافکن خلاری، محمدرضا معینی کربکندی صفحات 637-656
    بین رسانه های مدرن، اینترنت به دلیل جاذبه های متنوع، جایگاه ویژه ای دارد. گسترش سریع فناوری های ارتباطی در سراسر جهان این پرسش را مطرح می کند که این رسانه ها و واسطه های ارتباطی چه تاثیری در مشارکت عمومی و تحولات اجتماعی و سیاسی جهان دارد. در این پژوهش اهمیت رسانه های اجتماعی آنلاین بر شفافیت و اعتماد عمومی با اثر میانجیگری مشارکت عمومی، به طور کاربردی سنجیده می شود. پژوهش حاضر از نظر هدف، کاربردی، از نظر چگونگی گردآوری داده ها از نوع پژوهش های توصیفی (غیرآزمایشی) و از شاخه مطالعات میدانی و از نظر ارتباط بین متغیرهای پژوهش از نوع علی است. روش اجرای پژوهش نیز پیمایشی است. جامعه آماری پژوهش حاضر، دانشجویان دانشگاه تهران را شامل می شود که نمونه گیری آن به روش طبقه بندی است و داده ها به کمک ابزار پرسشنامه گردآوری شده اند و در نرم افزار لیزرل 54/8 تجزیه وتحلیل می شوند. نتایج پژوهش نشان می دهد اثر رسانه های اجتماعی آنلاین بر مشارکت مدنی و سیاسی و همچنین اثر این دو نوع مشارکت بر شفافیت و اعتماد عمومی معنادار است و تایید می شود.
    کلیدواژگان: اعتماد عمومی، رسانه های اجتماعی آنلاین، شفافیت، مشارکت سیاسی، مشارکت مدنی
|
  • Mohsen Omidian, Gholamreza Taleghani, Fereshte Mohammadi, Jamal Firouzi, Hamidreza Yaghobi, Hamza Khastar Pages 413-436
    Recent study examines the impact of good governance on the Human Development Index. In the present study¡ the Human Development Index (HDI) considered as dependent variable¡ good governance is independent variables and the development of communication technology has been considered as the moderator variable. The study approach is econometric panel data analysis and GLS regression analysis was used to test the research hypotheses. Findings of model for countries with per capita GDP of less than U.S. $ 6¡800 shows that the coefficients of the control of corruption¡ political stability¡ government effectiveness and freedom of expression are at significant level and can be used to estimate the level of human development. The prediction equation for countries with GDP higher than $ 6¡800 per year shows that the coefficients of the variables of government effectiveness¡ regulatory quality and internet users are significant. Finally¡ finding suggests that in the Southeastern countries of Asia the coefficients of the political stability and government effectiveness are significant for predicting levels of human development.
    Keywords: Good Governance, Human Development Index, Internet, Panel Data, GLS method
  • Amir Khaleghi, Ali Asghar Pourezzat Pages 437-458
    Adopting feminist perspectives is, by and large, novel in social science. However, feminism historical background might be followed until 18th century. Through the years, patriarchal epistemology and gendered metaphysics of science have been criticized fundamentally by radical feminist thinkers. Although such criticisms obviously have limitations, their constructive role in addressing original insights is undeniable. Due to Ubiquity of organizations in modern world and significance of power within organization, organizational life has great potential for feminist criticism. Feminist scholars provide creative insights for organization studies and reveal the true nature of organizations. This paper discusses about critical reading of organizational life and aspects of organizations criticized by feminism. In other words, the main question is which characteristics of organizational life make it susceptible to feminist criticism. The current descriptive research is conducted through Theme Analysis (TA) method; a widely used approach to qualitative content. Reviewing 21 texts, it is maintained that objects of feminist criticism in organization studies could be depicted in two-level framework.
    Keywords: Feminism, organization studies, sex, gender
  • Hassan Darvish Darvish, Alireza Fathizade Pages 459-480

    The ultimate goal of any state or public organization is to function in such a way that seeks to act in the public interest and, consequently, result in the general public consent. Since this is reflected by the manners of conduct and performance of organizations’ employees towards people and clients under the title of Organizational Stewardship, it is important to identify the factors that affect such a conduct to be realized within organizationsThis paper, which is based on a quantitative research methodology, attempted to study the factors that affected organizational serving to be developed within the Imam Khomeini Relief Foundation using the Structural Equation Modeling (SEM). The statistical population of this study consisted of all the employees working in the Imam Khomeini Relief Foundation, i.e. 780 individuals, 256 of whom were chosen as the participants using the Stratified Random Sampling method and Cochran’s Formula. Data were collected using the designed questionnaire, and were analyzed through conducting the Structural Equation Test and a factor analysis in LISREL software. The results verified the hypotheses, and finally, it was suggested that employee awareness of the motivating factors, the existence of a serving attitude and of an appropriate milieu for organizational serving, and ultimately, reinforcing such conducts with the help of a servant leader and local demanding play an important role towards the development of an organizational serving attitude.

    Keywords: serving motivations, organization servant, Serving conducts
  • Taher Roshandel Arbatani Pages 481-504
    Media policy is the major strategies that guide the media in achieving the specific objectives. Since the field of media policy area in the country is unknown, purpose of this study is carried out theoretical research in the field of media policy and develops a theoretical framework. Theoretically there are two approaches in the field of media policy. The first approach is that the traditional approach to media policy, media and policy institutions can be understood in this context to highlight the role of government and the rule of it that how governments protect the public interest.The second approach is an approach those in terms of technological advances in the field of non-media communication's policy. In this work, based on models and theories in the field of media policy, theoretical framework in the form of two separate approaches has been developed.
    Keywords: media, media policy, policy
  • Khodakaram Salimifard, Badriyeh Rezaee, Azadeh Rajabi Pages 505-524
    Citizen Relationship Management is a novel approach for public sector and governmental organization to improve their services and to achieve citizen satisfaction. The main purpose of this study is to identify and prioritize customer segmentation in governmental organizations. For the reason, based on reviewing the literature, four group of psychological, demographic, behavioral, and situation factors were identified. Each of these factors includes some sub-factors. Required data were collected using a questionnaire answered by experts from both academia and organization. Using Analytical Hierarchy Process, the weight for each factor and all the sub-factors were calculated. Research findings show that situation factor is in the first rank. Following that, behavioral, psychological, and demographic factors are in the lower ranks, respectively.
    Keywords: Citizen Relationship Management, demographic criteria, psychological criteria, behavioral criteria, situation criteria
  • Mozhgan Siahkalroudi, Tahereh Feizi, Reza Rasoli, Mohammad Javad Hozoori Pages 525-546
    Many scholars in the field of management science believe that this science is fundamentally predicated on decision-making and, to say the least, part of it delves into the issue of ethical decisions. An important finding in the human resource arena, of particular value to the managers, is to understand the factors that lead onto ethical / unethical decisions or behaviors. This research, as an integral component of the researcher's PhD thesis, serves to identify the factors that influence the ethical decisions made by managers at Payame Noor University. The research method has been survey-based in this instance whereby the Delphi technique was used in order to obtain the views of the experts. The researcher, reviewing the previous studies and theoretical considerations, has chosen 18 variables out of the 39 identified variables as influential factors in this particular case. The experts thereafter finalized those variables that had been introduced in the related survey questionnaire. "Religious Beliefs", "Personal Values", "Ethical Leadership", "Ethical Judgment", "Ethical Environment", "Ethical System" and "Organizational Culture", were found to have the greatest impact on the manager's ethical decisions, and "Age", "Work Experience", "Management Experience" and "Gender" having minimal impacts.
    Keywords: Ethical Decision, Making, Payame Noor University, Delphi Method
  • Arian Gholipoor, Atefe Seif, Mazaher Yousefi Amiri Pages 547-572
    Today, teams are a key resource for learning and work in organizations and this has increased the importance of designing team-based structures. Diversity management teams is something that managers should consider when Team building. The effect of team diversity on team outcomes and its moderating variable,hasn’t completely identified yet in Iran. Therefore, given the importance of, this study examined the effects of team diversity (including diversity in age, gender, education, ethnicity and Islamic work ethic) on team commitment and team identity and moderating role of team size in this relationship are paid. for this purpose, members of the project teams productive and advisory organizations Tehran city are selected as the statistical community and then The 202 number of study questionnaires were distributed between samples that after gathering the questionnaires¡ they were decreased to 54 teams by using of integration method to convert individual level data to group level data. The results of this study showed that Islamic work ethic has a positive and significant effect on team Cohesiveness. also team cohesiveness has a positive and significant effect On team identity. On the other hand, team size doesn’t moderate the relation among team diversity, conflict and team cohesiveness.
    Keywords: Team diversity, Team Conflict, Cohesion, Team Commitment, Identity, Islamic work ethic
  • Hadi Aref, Hasan Boudlaei, Vahid Beygi Pages 573-594
    Considering the pivotal role that job plays in people’s lives, it can be argued that getting fired may have many consequences for the individual and his or her family and friends. However, there is little understanding of this experience. Using Giorgi and Giorgi’s phenomenological method, this study aims to describe the meaning of this experience. The sample includes 8 people who have recently been discharged from work. Deep phenomenological interviews were conducted on subjects. The result of analyses shows that this experience consists of three main themes and eleven subthemes which are: 1) Getting fired as a sudden loss; the subthemes of which being: getting fired as perished plans, loosing financial security, and losing social environment of work. 2) Getting fired as instigated emotions; the subthemes of which being: hatred, shock, unfairness, confusion, sorrow, and emancipation and 3) the impact of getting fired on self-concept; the subthemes of which being: the notion of being worthless, and the notion of being incompetent. The understanding of this experience can facilitate the management of this phenomenon for both organizations and individuals dealing with it.
    Keywords: The experience of getting fired_getting fired as a sudden loss_Getting fired as instigated emotions_the impact of getting fired on self_concept_phenomenology
  • Rahmatollah Gholipour Pages 595-618
    With respect to the vision statement, economy of Iran has to transform to a knowledge-based economy in 1404, which is currently (according to the official statistics) an input-oriented one. Improving productivity is among primary solutions to reach the goal. Nevertheless, productivity of the government has not been in a good condition during past few years. Due to this matter and challenges in productivity of government, the author tries to investigate it and explain productivity in a new conceptual framework of government and analysing its situation in Iranian state, in addition. The technique which has been used in this study is documentary and the author by the help of secondary analysis of the findings, tries to draw and analyse the current productivity situation in Iranian government, as well as suggesting solutions. These solutions are typically structural with consentration on structural revision of government and methods in which public organizations are conducted.
    Keywords: New Public, Administration, Solutions to productivity
  • Mohammadreza Pour Abedi Pages 619-636
    . By Using Theorical Sampling and using sampling techniques targeted (judgment) Sampling and application of Snowball (chain) and Purposive Sampling was carried out on the basis of 16 interviews with administrators, faculty and Academic Experts of ACECR Which were Experienced in the field of Exploitation and Exploration and are Expert in both Fields. Analysis of Interview Data in The Process of Open Coding, Axial Coding and Selective Coding emerged in a theory in the field of ambidexterity in which architecture of Ambidexterity based on Committed Intelligence, Engineering Exploration and Technology-Based Exploration were Selected as Main Concepts Orienting to Ambidextrous.
    Keywords: Ambidexterity, Grounded theory, Scientific, technological organizations
  • Abbas Nargesian, Hassan Hozhabrafkan Khollari, Mohammadreza Moeieni Pages 637-656
    Among modern media the internet has an outstanding position. Quick prevalent of communication technology provide this question that, what Is the role of these communication tools about public participation, social and political change in around the world? In this study we evaluate effect of social media on transparency and public trust with the moderating role of public participation in practical way. Data gathering of this research is descriptive, in term of purpose is practical,Field studies is the type of this study and on how to collect the data requirements is a description of the survey research type. Research Population consists of Tehran university students where categorized random sampling method has been applied. For data analyzing used LISREL 8.54.the result of this study indicate effect of social media on civil and political participation and also effect of those on transparency and and public trust are meaningful and Be confirmed.
    Keywords: civic participation, online social media, political participation, Public trust, transpareny