فهرست مطالب

فصلنامه مطالعات فرهنگی و ارتباطات
پیاپی 37 (زمستان 1393)

  • تاریخ انتشار: 1393/11/15
  • تعداد عناوین: 7
|
  • محمد مهدی فرقانی، سید حمال الدین اکبرزاده جهرمی* صفحات 11-42
    در سده ی اخیر غرب مفهومی پرمناقشه در فضای فکری کشور بوده و گفتمان های هویتی، دلالت های متفاوتی برای آن تولید کرده اند که هژمونیک شدن هریک، پیامدهای اجتماعی متفاوتی را رقم زده است. با توجه به موقعیت منحصربه فرد تلویزیون در ایران، نحوه ی بازنمایی غرب در آن می تواند گفتمان معینی را تضعیف یا تقویت کند. همچنین با توجه به مدل مالکیتی تلویزیون، بررسی تصویر غرب در این رسانه، جایگاه کلیدی این مفهوم در سیاست هویتی گفتمان مسلط را نشان می دهد. این پژوهش بازنمایی غرب در دو سریال تاریخی کیف انگلیسی و مدار صفر درجه را با استفاده از روش تحلیل گفتمان انتقادی و با توجه به سه فرانقش بازنمایی، تعاملی و متنی، مورد بررسی قرار می دهد. بررسی فرانقش بازنمایی با توجه به عناصر و موضوعات مرتبط با غرب انجام شده است. نتایج نشان می دهد که گرچه صورت بندی هر دو سریال متاثر از نگاه گفتمان مسلط به غرب است، با این حال گفتمان های غرب ستا نیز در صورت بندی آن ها حضور انکارناپذیری دارند. گفتمان مسلط با ساخت چنین سریال هایی در کار تولید جامعه ای متصور و نوعی هویت جمعی است و این امر بدون بازنمایی غرب به مثابه ی دیگری ممکن نیست. مفهوم غرب برای برساختن دو نوع دیگری دیگری بیرونی و دیگری درونی به کار می رود. غرب به مثابه ی دیگری بیرونی، انسجام درونی هویت جمعی را در سطح دولت- ملت ممکن می کند. کارکرد دیگری بیرونی نیز مشروعیت زدایی از گفتمان های درونی رقیب با گفتمان مسلط است. این تحقیق نشان می دهد که برخلاف گفتمان شرق شناسی که در آن شرق دیگری پست و مادون است، غرب برساخته شده در متون سریال ها به نحوی متناقض دیگری مهم است.
    کلیدواژگان: بازنمایی، غرب، ایران، هویت جمعی، تلویزیون، سریال تاریخی، صداوسیما
  • مهدی منتظرقائم، حسین رمضانی صفحات 43-66
    این تحقیق در پی تحلیل دریافت افراد دارای معلولیت جسمی – حرکتی از تصاویر بازنمایی شده از آنها در سه فیلم: میم مثل مادر اثر رسول ملاقلی پور،شهر زیبا به گارگردانی اصغر فرهادی و زمانی برای دوست داشتن ابراهیم فروزش است. مخاطبان مورد نظر در این تحقیق شامل معلولین جسمی – حرکتی ای هستند که توان دیداری و شنیداری را توامان دارند، و این مخاطبان شامل نابینایان، ناشنوایان، معلولین ذهنی و سایر معلولینی که این ویژگی را ندارند، نمی شود. تحقیق پیش رو در چارچوب مطالعات فرهنگی و با رویکرد تحلیل دریافت، سعی در پی بردن به دریافت مخاطبان از این فیلم ها را دارد، فیلم هایی که درباره معلولیت است و یا بخشی از فیلم به بازنمایی معلولیت پرداخته است. به این ترتیب به دنبال پاسخگویی به این سوال کلی بودیم که افراد دارای معلولیت چه دریافتی از این فیلم ها دارند. روش به کار برده شده در این تحقیق، روش کیفی است که البته برای انسجام بخشیدن به یافته ها از روش نظریه زمینه مبنا نیز برای کدگذاری و مقوله بندی آنها یاری جستیم؛ در این راستا از دو تکنیک مصاحبه عمیق و مشاهده مشارکتی استفاده شده است. یافته های تحقیق حاکی از آن است که از سوی مخاطبان خوانش های متفاوتی از فیلم ها صورت گرفته است، البته این تفاوت میان زنان و مردان بیشتر نمایان است. نتایج حاصل از این تحقیق نشانگر فعال بودن مخاطبان در عرصه دریافت است. در پایان، نتایج حاصل از یافته ها به صورت مقوله هایی ازقبیل ترحم، عدم امکان ازدواج، همجواری معلولیت با امور مقدس و غیره، قرار داده شده است.
    کلیدواژگان: معلولیت، معلولیت جسمی - حرکتی، فیلم، بازنمایی، تحلیل دریافت
  • صبا خسروی صفحات 67-93
    موضوع این مطالعه، اسطوره شناسی عکس و سرخط اصلی روزنامه های سراسری کشور پس از اعلام نتیجه ی انتخابات ریاست جمهوری سال 1392 است. رویکرد نظری پژوهش، نظریه ی نشانه- اسطوره شناختی دو مرحله ای بارت است. روش نمونه گیری، کل شماری تمام روزنامه های سراسری است که در روز اعلام نتیجه ی انتخابات انتشار یافته اند. حجم نمونه ، 39 عکس و تیتر روزنامه است. روش تحلیل اطلاعات در سطح نشانه شناسانه ی پنج رمزگان تحلیل نشانه شناختی بارت و در سطح اسطوره شناسانه ی بازتعریف این رمزگان ها در مطالعه ی موریارتی و دیگران است. تحلیل اسطوره شناختی تبیین می کندکه :1- ملت ایران، در فرهنگ زبانی دال حاضرند، اما همین ملت در دال های تصویری یا فرهنگ تصویری از اساس دال غایب هستند. 2- عکس روحانی نماد مردم یا همان ملت بزرگی است که دال اصلی زبانی در سرخط روزنامه های اصولگراست، اما در سازه های تصویری متناظر، این دال غایب است؛ روحانی خود دال جایگزین ملت است. 3- مدلول ملت ایران، دال تهی دارد: این دال، تصویر دیگری یا همان بزرگان است. 4- زنان ایرانی در تمام این تصویرها و متن ها دال غایب هستند. 5- دلالت اسطوره شناختی تبیین می کند که مردم یا ملت در زبان رسانه ای روزنامه های ایران امروز، همان مردان هستند.
    کلیدواژگان: تحلیل نشانه، اسطوره شناختی، عکس یک روزنامه، سرخط (تیتر یک) روزنامه، انتخابات ریاست جمهوری1392، ایران
  • محمدرضا رسولی، سحر دادجو، فهیمه نگین تاجی، زهرا شبستری زاده صفحات 93-118
    سبک زندگی مفهومی است که با انتخاب شدن زندگی روز مره معنا می یابد، بدین ترتیب که بر خلاف جوامع سنتی که افراد جایگزین و بدیل اندکی در میان برنامه های زندگی داشتند، در جامعه ی معاصر به واسطه ی اهمیت یافتن خود و مسئولیت شخصی و ظهور جامعه ی مصرفی در زندگی، قدرت انتخاب نیز بیشتر است. اهمیت یافتن انتخاب در جامعه ی ایران بیش از هر چیز در عرصه ی کالاهای مادی و مصرفی در حال وقوع است و تنوع تعداد و تغییر محتوا و شکل رسانه های عامه پسند در سال های اخیر همراه با تغییر چهره ی شهر های بزرگ ایران و روند فزآینده ی توجه به بخش مصرف، این مسئله را به خوبی بیان می دارد. سبک زندگی مصرفی در اینجا نتیجه ی گزینش ها و ترجیحاتی است که در ارتباط با فرهنگ مصرفی قرار دارد و همچنین بیانگرانه و نمایشی است. هدف مقاله ی حاضر مطالعه ای توصیفی با استفاده از تحلیل نشانه شناختی رولان بارت و کشف معنای زنجیره ی دلالت های آشکار و ضمنی در مطالعه ی موردی 9 نمونه از تبلیغات مجله های سبک زندگی است. نتایج به دست آمده معرف مجموعه ی ارزش های نمادینی است که در کل به عنوان ارزش های مرجح حاصل از الگوی مصرفی جامعه ی مدرن، تنها در ظاهر، دلالت گر تاکید و تایید استقلال و منحصر بودن هویت و شخصیت فرد است، در حالی که آنچه در لایه های زیرین پیام تولیدکنندگان وجود دارد، ارزش هایی در تقابل با حق انتخاب و سوژگی آزادانه ی افراد در جامعه ی مدرن به ویژه برای مخاطب کشوری جهان سومی است که تنها می تواند مصرف کننده ی منفعل کالا ها و ارزش های تولیدی غربی باشد. در نهایت آنچه از تحلیل ها حاصل می شود، تاکید بر شکل گیری یک جامعه ی گروه بندی شده با توجه به لایه بندی های اقتصادی و منزلتی است.
    کلیدواژگان: سبک زندگی، فرهنگ مصرفی، مجله های سبک زندگی، تبلیغات، نشانه شناسی، اسطوره
  • افسانه کمالی، لعیا خودکاری صفحات 119-153
    امروزه ما در محاصره ی شگفت انگیز مصرف کالاها و اشیای مادی قرار گرفته ایم.گرچه تا پیش ازاین مصرف کالاهای مختلف در راستای نیازهای اقتصادی بوده است، اما امروزه افراد ازکالاهای مختلف نه برای رفع نیازهای خود، بلکه از آنها برای برتری جویی بر دیگران و نشان دادن موفقیت و جایگاه اجتماعی خود استفاده می کنند. برای رسیدن به این منظور کالاهایی برای مصرف مناسب هستند که بتوان آن ها را در معرض دید دیگران قرار داد و از این طریق تحسین دیگران را برانگیخت. به بیان دیگر مصرف تظاهری کالاهای ارزشمند، وسیله ای است که افراد با استفاده از آن ها می توانند اعتبار خود را در جامعه حفظ کنند و یا منزلت و جایگاه اجتماعی بالاتری را در جامعه به دست بیاورند و از این طریق خود را از دیگران متمایز کنند. بنابراین مصرف تظاهری به سبب پیامدهای گوناگونی که به همراه دارد، که از جمله آن هارا می توان افزایش رقابت جویی و انفکاک اجتماعی در سطح جامعه را مثال زد، یکی از بحث های جدی و مطرح در جامعه شناسی مصرف است. در این پژوهش تلاش شده است تا به بررسی میزان مصرف تظاهری و عوامل موثر بر آن در میان جمعیت نمونه پرداخته شود. جامعه ی آماری این پژوهش را افراد 65-18 ساله ی شهر تهران تشکیل می دهند. حجم نمونه در این تحقیق شامل 100 نفر است و نمونه گیری نیز به روش خوشه ایبا احتمال متناسب با حجم انجام شده است. در این پژوهش به منظور سنجش روابط متغیرهای مطرح شده در چارچوب نظری، از روش پیمایش و برای جمع آوری اطلاعات نیز از ابزار پرسشنامه استفاده شده است. یافته های پژوهش نشان می دهد که متغیرهای سرمایه ی اقتصادی، منش، ذائقه مصرف و رسانه جمعی عوامل موثر بر مصرف تظاهری هستند. همچنین نتایج رگرسیون چند متغیری نشان می دهد که از میان متغیرهای مستقل در تحقیق تنها متغیرهای سرمایه فرهنگی،جنس و نیازهای مبتنی بر مصرف تظاهری توانستند وارد مدل بشوند و از این متغیرها، سرمایه ی فرهنگی بیشترین تاثیر را بر روی مصرف تظاهری دارد.
    کلیدواژگان: سرمایه ی اقتصادی، منش، ذائقه مصرف، مصرف تظاهری، چشم و هم چشمی، منزلت یابی
  • صادق صالحی، سارا کریم زاده صفحات 153-170
    مقاله ی حاضر رابطه ی بین ارزش ها و نگرش های زیست محیطی را مورد بررسی و تجزیه و تحلیل قرار داده است. برای بررسی تجربی رابطه ی میان دو متغیر، از روش پیمایش استفاده شده است. با توجه به ادبیات موضوع، متغیر ارزش زیست محیطی بر پایه ی مقیاس کایزر و همکاران و متغیر نگرش نوین زیست محیطی بر پایه ی مقیاس پارادایم جدید دانلپ و وان لایر مورد سنجش قرار گرفته اند. محدوده ی جغرافیایی تحقیق حاضر را شهر ارومیه تشکیل می دهد که با توجه به گستره ی جغرافیایی، از روش نمونه گیری خوشه ایبرای انتخاب نمونه ها استفاده گردید. داده های تحقیق با استفاده از پرسش نامه و از 383 نفر از ساکنان شهری جمع آوری شدند. نتایج تحقیق نشان داد اول اینکه سطح ارزش زیست محیطی و نیز سطح نگرش زیست محیطی در بین افراد مورد بررسی بالاست، دوم اینکه رابطه ی مثبت و معناداری بین ارزش زیست محیطی افراد و نگرش نوین زیست محیطی آن ها وجود دارد. در ادامه ی مقاله، دلایل احتمالی بروز این نتیجه مورد بحث قرار گرفته است.
    کلیدواژگان: ارزش زیست محیطی، نگرش نوین زیست محیطی، ارزش فرامادی، پیمایش، ارومیه
  • عباس قنبری باغستان صفحات 173-195
    هدف این مقاله تحلیل ساختار و نظام ارتباطی مالزی و بررسی تاثیر آن در فرآیند توسعه ی این کشور، به ویژه پس از استقلال است. در واقع از آنجایی که مالزی همواره به عنوان یکی از الگوهای موفق توسعه در بین کشورهای درحال توسعه و مسلمان مطرح است، پرسش تحقیق این است که ساختار ارتباطات و نظام رسانه ای این کشور چه نقشی در فرآیند توسعه ایفا کرده است. برای پاسخگویی به این پرسش از روش تحقیق اسنادی نیز بررسی تحقیقات صورت گرفته در زمینه ی نقش ارتباطات در توسعه ی ملی کشور مالزی استفاده شده است. براساس نتایج تحقیق، وضعیت ارتباطات و نظام رسانه ای مالزی به پیروی از نیروها و گرایش های سیاسی و فرهنگی- اجتماعی این کشور از زاویه ی دو نوع نگاه قابل بررسی است. 1- نگاه رسمی (دولتی) مبنی بر ضرورت انطباق با شرایط بومی و داخلی برای توسعه و امنیت اجتماعی و 2- نگاه آلترناتیو (منتقد) مبنی بر ضرورت انطباق با استانداردهای جهانی مبتنی بر نظریه های آزادی و لیبرالیستی.بر اساس نگاه دولتی و رسمی، رسانه ها و فضای ارتباطی در مقیاسی فراتر بخشی از «گفتمان توسعه» بوده و بر این اساس رسانه ها و وسایل ارتباطی نه به اعتبار رکن چهارم دموکراسی، بلکه به اعتبار نقشی که می توانند در توسعه ایفا کنند، مورد توجه هستند.در مقابل، براساس نگاه آلترناتیو، رسانه ها و وسایل ارتباطی یکی از ارکان اصلی حکومت مداری بوده که باید به صورت مستقل (رکن چهارم) به رسمیت شناخته شده و از تقلیل آن به نقش ابزاری در راستای دستیابی به سایر اهداف، از جمله حفظ وضع موجود، اجتناب شود.از نظر تاریخی، رسانه ها و فضای ارتباطی مالزی همواره در کشاکش بین دو این گرایش قرار داشته و توازن یا عدم توازن بین دو گرایش بالا در مقاطع تاریخی مختلف، به ویژه پس از استقلال، تاثیر زیادی در چگونگی توسعه ی کمی و کیفی رسانه های ارتباطی، سیاستگذاری و قانون گذاری ارتباطی و نیز نقشی که آن ها در توسعه ی این کشور ایفا کرده اند، داشته است.
    کلیدواژگان: مالزی، توسعه، نظام مطبوعاتی، نظام رسانه ای، مشارکت اجباری، کنترل دموکراسی
|
  • J. Akbarzadejahrumi Pages 11-42
    The West has been a controversial concept for Iranians in the last century. Different identity discourses have tried to produce and fix different significations for the West and each signification has had its own social consequences. Given the unique position of state-run television (IRIB: Islamic Republic of Iran Broadcasting) in Iran, the representation of the West in the popular programs can support or emasculate a certain identity discourse. In addition, because IRIB is a state-run media, the analysis of the West Image in its texts can show the key position of the West concept in the identity politics of state dominant discourse. For exploring how Iranian television historical series represent the West, this research applies a Critical Discourse Analysis (CDA) to two famous Iranian historical television series (English Bag and Zero Point Orbit). The results show, although, the approach of state dominant discourse against the West affects the formation of both series, we can still see the presence of discourses that admire the West. Both series are at work to reproduce an ‘imagined community’ and construct a certain collective identity, and for this, they need to represent the West as ‘the other’. English Bag tries to build an Islamic collective identity and weakens the identity discourse that based on ancient Iranian values. In contrast, Zero Point Orbit does not emphasize Islamic identity clearly and instead fortifies Iranian national identity, although this fortification is performed in Islamic limitations of state dominant discourse. While English Bag problematizes some aspects of the West concept, Zero Point Orbit tries to naturalize these aspects. In contrast with the Orientalism discourse that represents the East as an ‘inferior other’, the research shows in the Occidentalism discourse of both television historical series, the West is not only an ‘inferior other’ but also a ‘significant other’ that ‘the self’ shapes in front of the West’s gaze.
    Keywords: Collective Identity, Historical Series, Iran, IRIB, Representation, Television, the West
  • M. Montazerghaem, H. Ramezani Pages 43-66
    This research is conducted to analyze the perception of people with mobility impairment of the images representing them in 3 movies: M like Mother (directed by Rasool Mollagholi Poor), Beautiful City (Asghar Farhadi) and A Time to Love (Ebrahim Forouzesh). The audience of this thesis are the disabled people who have both the hearing and eyesight impairment. Therefore, the blind, the deaf, the mentally impaired and other handicapped ones that cannot use these organs simultaneously, are not considered. Applying the Perception Analysis approach in cultural studies framework, this research is an attempt to understand the way aforementioned audience perceive the content of these movies which are about the impairement phenomenon or represent disable people.
    Furthermore, the authors used the Grounded Theory analysis to categorize the findings appropriately. Thus, we tried to answer the question that how the impaired people perceive these movies. With a qualitative methodology approach, we used both the deep interview and participant observation techniques. The findings demonstrate that the audience perceive the movies in different ways and one of the main ones is gender oriented. So, they participate actively in the perception and recreation the meaning processes. We presented the finding in some categories such as commiseration, the impossibility of marriage, the companionship of the disability with holy matters and etc.
    Keywords: Disability, Mobility Impairment, Movie, Perception Analysis, Representation
  • S. Khosravi Pages 67-93
    This article analyzes photojournalism & newspaper headlines in Iranian presidential election of 14 June 2013 by means of a semio-mythological methodology. 39 photos & the related headlines -published in Iranian national press- are studied as unit of analysis. All visual & textual data is first described and then analyzed by Barthes’s 5 semiological codes with use of some structural tables; these data is finally interpreted by applying a new version of Barthes method, means Moriarty & others’ work as validation analysis pattern. The final result reveals that: 1- the most repetitive visual code is the image of “president Rouhani”, winner of election. This visual code (photo) paradoxically represents the textual code of people which has the most textual referent code (means word of “people”). 2- Although this signifier (signifié) - means Iranian people- are all absent in visual codes, they are mostly represented as generated textual codes (Mellat). Besides, 3-“people” as a semiotic code retain one other paradoxical signified (signifiant) as well: “the other” who is ubiquitously “the image of the elites”. 4-Furthermore, “Women” are totally absent in both visual & textual codes in both front page photos and texts.5-Finally, semio-mythological analysis explicates that “people” for Iranian press has no meaning than men.
    Keywords: Iranian 11th Presidential election, newspaper headlines, photojournalism, Semio, mythological analysis
  • Mr Rasuli, S. Dadjoo, F. Negintaj, Z. Shabestarirad Pages 93-118
    Lifestyle is a concept which is defined choosing the daily life; in a way that unlike traditional societies in which people has few replacements and similar among their life programs, in the contemporary society, the power of choice has increased due to the importance of self and personal responsibility as well as the advent of consumer society in life. The importance of choice in the society of Iran in the field of material and consumption of goods is already happening, and the variety of the number and change of the form and content of popular media in recent years along with the change in the appearance of big cities in Iran and the increasing attention paid to the process of consumption, states this matter very well. Here, consumption-oriented lifestyle is the result of choices and preferences, associated with the culture of consumption, and also expressive and dramatic.
    The aim of this article is descriptive studies using the semiotic analysis of Roland Barth and discovering the meaning of the chain of direct and indirect indications in the case study of 9 samples of advertisements in lifestyle magazines (Zendegi Ideal, Zendegi Armani, Zendegi Iran, fall, 1391 volume).
    The obtained results introduce a set of symbolic values that generally just in the appearance denote the emphasis on and verification of independence and the unique nature of person's identity and character as preferred values resulting from the model of consumption in the modern society, but the underlying message of the producers is in contrast with the freedom of choice and free subjectivism of people in the modern society, especially those addressing in the third world countries that could just be the passive consumer of goods and values created by the west.
    The end result of the analysis focuses on the formation of a grouped society the according to the economic and status layering.
    Keywords: advertising, Consumer Culture, lifestyle, lifestyle magazines, Myth, Semiotics
  • A. Kamali, L. Khodkari Pages 119-153
    Nowadays we are weirdly surrounded with consuming of goods and material things. Although consumption of various goods has been already removed economic requirements, today everybody uses various goods not for removing his necessities but for transcending and showing of his success and social position. For obtaining this goal, just goods are suitable for consumption that could be exposed and complimented by others. On the other hand, conspicuous consumption of valuable goods is an instrument to preserve of individuals esteem or to obtain upper social position and this way distinguish themselves from others. So conspicuous consumption for having diverse results; for instance, rising of competition and social separation, is one of the serious debates in sociology. In this research, it has been tried to study conspicuous consumption and its effective causes. This research consists of individuals more than 18- 65 ages in the Tehran city. Sample size in this survey including in 100 numbers and its sampling has been done on simple random sample so. In this research, due to assaying the relations of mentioned variables in theoretical framework, survey method and questionnaire instrument for information gathering have been used. The results of survey show that variables of economic capital, habits, taste and mass media are effective causes on conspicuous consumption. On the other hand, the variable of economic capital directly and variables of habits, taste and mass media indirectly and via taste affect consumption. In addition, the results of linear regression shows that among of independent variables in research only the variables of cultural capital, sex and basis of conspicuous consumption could reach to model, therefore the cultural capital has the most effect on conspicuous consumption.
    Keywords: conspicuous consumption, Economic Capital, emulation, habits, status, seeking, Taste
  • S. Salehi, S. Karimzade Pages 153-170
    It is often suggested that environmental attitudes and environmental behavior are related to people’s values. Recent researches have examined the relationship between environmental values and attitudes. In this research, environmental values have been measured based on Kaiser et. al and environmental attitudes, have been evaluated based on the NEP. Methodologically, survey method was applied with cluster sampling method to choose the samples. The main tool for collecting data was questionnaire.
    Overall results showed that subjects in environmental values and environmental attitudes received a high score. It also shows that there is a significant and positive relationship between environmental values and environmental attitudes. The possible reasons for this result was discussed in final part of the paper.
    Keywords: Environmental values, new environmental attitudes, Post, materialist value, Survey Urmia
  • A. Ghanbaribaghestan Pages 173-195
    The purpose of this article is to analyze the Communication System in Malaysia and the role it has played in the process of development in the history of this country, especially after independent in 1957. Based on the finding of this study, the state of communication and media in Malaysia can be traced from two perspectives: 1-official point of view which is looking at media from the realities and demands of local geo-political situation for national development and 2- Alternative point of view which looking at media from western prescription and global standard of media in this county.
    From the official point of view, which is represented by the prolonged government coalition, media and communication cannot be independent like what so called "fourth estate" in Western context; rather it is part of the "national politics of development" which must play role as an agent for social, cultural and political changes in parallel with other aspects of the society.
    According to the alternative point of view, in contract, communication and media must be considered as "fourth estate" and its obedience and forcing them to play role as an instrument of policy for the current status quo is not acceptable.
    Historically, media and communication in Malaysia has been caught between these two trends and unbalanced status between them have had major impact on the quality and quantity of media development, legislation and media regulation and the roles that have been determined for the media in the process of national development.
    This article, however, without considering the above mentioned trends and their philosophical assumptions, is an historical investigation and analysis on the role of media and communication system in development of Malaysia, and also try to provide a comprehensive picture of what has happened to the media, mechanism of media and communication control, state of ownership, media system and communication legislation. As a conclusion, it is also an effort to highlight the most challenges that this country currently is facing after the emergence of globalization and age of information.
    Keywords: Control Democracy, Forced Cooperation, Fourth Estate, Malaysia, Media System