فهرست مطالب

مجله حسابداری مدیریت
پیاپی 7 (زمستان 1389)

  • تاریخ انتشار: 1389/11/24
  • تعداد عناوین: 8
|
  • مقاله پژوهشی
  • زهرا پورزمانی، علی روحی، کیوان مام حمه صفحات 1-17
    هدف از این تحقیق بررسی تاثیر متغیرهای کلان اقتصادی (تورم، رشد شاخص سهام، رشد نرخ اشتغال و تولید ناخالص داخلی) بر بازده سهام در بورس اوراق بهادار تهران در بین سال های 1380 تا 1387 ، با استفاده از الگوVAR و علیت گرنجر است. در این تحقیق متغیرهای مورد بررسی به صورت فصلی جمع آوری و مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که رشد اشتغال نمی تواند بازده را توضیح دهد و هیچ رابطه علیتی نیز بین رشد اشتغال و بازده سهام وجود ندارد و تنها بازده با وقفه 1 دوره قادر به توضیح رشد اشتغال است. تولید ناخالص داخلی با وقفه یک دوره قادر به توضیح بازده است و بازده با وقفه 1 دوره نیز می تواند تولید ناخالص داخلی را توضیح دهد و همچنین رابطه علیت دوطرفه بین بازده و تولید ناخالص داخلی وجود دارد و با آگاهی از هر کدام می توان متغیر دیگر را پیش بینی کرد. بازده با وقفه 2 دوره می تواند تورم را توضیح دهد و همچنین رابطه علیت یکطرفه بین آنها از طرف بازده به تورم وجود دارد و با آگاهی از بازده می توان تورم را پیش بینی کرد . رشد شاخ ص کل سهام با وقفه 2 دوره می تواند بازده را توضیح دهد و از طرف دیگر بازده با وقفه 2 دوره نیز قادر به توضیح رشد شاخص کل سهام است . بعلاوه رابطه علیت یکطرفه بین آنها از طرف بازده به رشد شاخص کل سهام وجود دارد و با آگاهی از بازده می توان رشد شاخص کل سهام را پیش بینی کرد.
    کلیدواژگان: تورم، رشد شاخص سهام، رشد نرخ اشتغال، تولید ناخالص داخلی، بازده سهام، آزمون خودتوضیح برداری، (VAR)، آزمون علیت گرنجر
  • محمد ابراهیم مداحی، منا صمدزاده، عباس کاراوند صفحات 19-28
    یکی از اصلی ترین مفاهیم در سیستم های پچیده مفهوم «شناخت» است . این مفهوم اشاره به ماهیت نرمافزاری تغییرات آینده دارد . توانمندی های فکری و مفهومی باعث افزایش قابلیت مدیریتی دراداره تحولات جدید و حتی رفتار و عملکرد کارکنان سازمان ها می شود و عدم توجه به شناخت منجر به عدم آمادگی برای مواجهه و هماهنگی با تغییرات آینده شده و در نتیجه تحولات و تغییرات موجود صرفا با نگرش فن آورانه تفسیر می شود در حالیکه بهتر است بخشی از بودجه فن آوری صرف مطالعات و تحقیقاتی بشود که ارتقای شناخت و آگاهی از ماهیت تغییرات فرهنگی و اجتماعی شرایط جدید را در پی دارد . از طرفی میتوان با کمک بررسی دقیق تغییرات گذشته و شناسایی دقیق ویژگی های نوظهور، براساس یک مبنای نظری مستحکم؛ الگویی از تغییرات آینده ارائه داد . بطوریکه مفهوم «شناخت» در حوزه های مختلف از جمله مدیریت، برنامه ریزی، سیاستگذاری، اقتصاد و حتی حسابداری مدیریت کاربرد گسترده ای یافته است که مفاهیم رفتارشناسی پدیده ها را بیان می کند و در آینده پژوهی اهمیت متفاوتی یافته است و با پیچیدگی فرآیند، به موضوعی قابل تامل شده است . مقاله حاضر با رویکرد فلسفی وتئوریک به موضوع مورد مطالعه می پردازد . یافته های مطالعه نشان می دهد که شناخت در سازمان های پیچیده به ضرورتی بی بدیل در آینده پژوهی، ارتقاء یافته است بدین معنی که نگاه به آینده از جمله مفاهیم جدیدی است که به تازگی توجه محققان و اندیشمندان را به خود جلب کرده است. و توجه به آن بسیار ضروری است.
    کلیدواژگان: شناخت، سازمان های شناختگرا، فن آوری نرم، فن آوری سخت
  • کرم الله دانش فرد، حاجیه رجبی فرجاد صفحات 29-40
    سیاست ها و برنامه های عمرانی و زیربنایی دولت ، از طریق بودجه عمرانی به عنوان سندی مهم و جامع اعمال گردیده و به اجرا در می آید . بودجه عمرانی در توسعه امور زیربنایی و زیر ساخت های اقتصادی ، اجتماعی نقش مهمی ایفا می کند و اهمیت آن تا حدی است که در قانون برنامه و بودجه مصوب سال 1351 به طور ویژه در بند های 5و 7 این امر بیان شده است . بنابراین مطالعه عوامل موثر بر کیفیت و نحوه اجر ای بودجه عمرانی و آسیب شناسی اجر ا، کمک شایانی به تحقق برنامه ها و سیاست های دولت خواهد نمود . در این پژوهش نیز محقق به آسیب شناسی تحقق بودجه عمرانی استان تهران طی چهار سال اول برنامه چهارم توسعه پرداخته است .هدف اصلی این پژوهش ، شناخت مشکلات موجود در راه عدم تحقق بودجه عمرانی دستگاه های اجرایی عمرانی دراستان تهران می باشد . تحقیق در یک دوره زمانی چهار ساله 1384 تا 1387 و با استفاده از آزمون ضریب همبستگی اسپیرمن انجام شده است . روش تحقیق توصیفی - پیمایشی بوده و از پرسشنامه برای جمع آوری داده ها استفاده نموده است . جامعه آماری این پژوهش تمامی کارکنان بخش مالی ، سازمان مسکن وشهرسازی استان تهران ، سازمان صنایع ومعادن استان تهران، اداره کل راه وترابری استان تهران و اداره کل نوسازی مدارس استان تهران می باشد و نمونه گیری با توجه به شرایط سازمانی تمام شماری می باشد. یافته های تحقیق در بررسی روابط بین متغیر های مستقل ( تاخیر در تخصیص اعتبار ، بوروکراسی ، زمان پیش بینی برنامه ها ، مسائل ساختاری درون سازمانی ، مراحل خرج، برآورد نادرست بودجه عمرانی )و متغیر وابسته (عدم تحقق بودجه عمرانی و یا تاخیر در اجرای بودجه عمرانی) نشان د اد به ترتیب عامل مراحل خرج و تاخیر در تخصیص اعتبار بیشترین تاثیر در عدم تحقق بودجه عمرانی و یا تاخیر در اجرای بودجه عمرانی دارد.
    کلیدواژگان: بودجه عمرانی، اعتبار تملک داراییهای سرمایه ای، بودجه، بودجه ریزی، برنامه چهارم توسعه
  • سید عباس حیدری، میر فیض فلاح شمس، حسین فضل الهی، حمیدرضا کردلویی صفحات 41-50
    با توجه به اهمیت متغیرهای مهم اقتصادی به علت ماهیت تاثیرگذار بر س یستم اقتصادی، بررسی رابطه این متغیرها و همکنش آنها بریکدیگر یکی از اولویت های پژوهشی و مطالعاتی اقتصادانان و سیاستگذاران اقتصاد است . متغیرهای اساسی همچون تورم، به عنوان یکی از مشکلات مهم اقتصادی اثرگذار بر سیستم اقتصادی که تخصیص بهینه منابع و توزیع درآمد را بر هم زده و مانعی در امر تولید و مبادلات اقتصادی است و پول غیرملی (نرخ ارز) به لحاظ وابستگی کشور به درآمد های ارزی حاصل از فروش نفت متغیرهای می باشند که جهت بررسی و تجزیه تحلیل تاثیرگذاری آنان بر یکدیگر و دیگر متغیرهای همچون تولید ناخالص داخلی و حجم نقدینگی مورد استفاده قرار گرفته اند. در این مقاله با استفاده از روش خودرگرسیون برداری (VAR) که در آن تمام متغیرها به صورت درونزا است و بر هیچ تئوری خاص اقتصادی تکیه نمی کند به بررسی موضوع فوق پرداخته شده است در روشVARمتغیرها بطور همزمان وارد مدل می شوند. در این مقاله ابزارهای تحلیلVARشامل : واکنش آنی (IRF)و تجزیه واریانس(D.V)می باشد. تابع آنی نحوه و دوره تاثیر شوک را بر متغیر مورد نظر نشان می دهد و تجزیه تحلیل واریانس سهم میزان تغیرات متغیر را ناشی از شوک های متغیر های دیگر نشان می هد . با توجه به نتایج حاصل از علیت گرنجر و تابع واکنش آنی، در ایران تورم بر نرخ ارز اثر دارد ولی نرخ ارز بر تورم از نظر آماری بی تاثیر می باشد .بطوری که شوک ناشی از تورم در 3 دوره و بطور افزایشی بر نرخ ارز اثر گذاشته است. و آزمون جوهانسون رابطه تعادلی بلند مدت بین متغیر ها را نشان می دهد.
    کلیدواژگان: تورم، نرخ ارز، خودرگرسیو برداری
  • بهمن بنی مهد، محسن محسنی شریف صفحات 51-63
    مفهوم افشاء ، مفهوم گسترده ای است که از جنبه های مختلفی مورد بررسی قرار گرفته است . پژوهش حاضر مفهوم کیف یت افشای اطلاعات و برخی از عوامل تاثیر گزار بر آن را، مورد مطالعه قرار می دهد . به همین منظور شرکتهای رتبه بندی شده در بورس اوراق بهادار تهران در سال 86 که شامل 311 شرکت بود، به عنوان جامعه آماری پژوهش انتخاب شد . سپس با استفاده از اطلاعات مندرج در متن صورته ای مالی و یاداشتهای همراه به بررسی رابطه بین برخی از عوامل تاثیر گذار بر رتبه بندی شرکتهای موجود دربورس اوراق بهادار نظیراندازه شرکت ،بازده دارایی ها، اهرم مالی،نوع حسابرس، نوع گزارش حسابرس، درصد مالکیت سهامدار عمده، نوع واحد تجاری و نوع صنعت پرداخته شد. در این پژوهش با توجه به اینکه ارائه به موقع اطلاعات به سازمان بورس اوراق بهادار به عنوان عامل اصلی رتبه بندی شرکت ها از سوی این سازمان مدنظر قرار گرفته بود، از این رو متغیر وابسته، فاصله زمانی بین تاریخ تهیه صورتهای مالی و تاریخ انجام حسابرسی در نظر گرفته شده است . نتایج تحقیق حاکی از این است که رتبه افشاء با اندازه شرکت و نوع صنعت ارتباط معنی دار مثبت دارد . اما با نوع گزارش حسابرس و درصد مالکیت سهام رابطه معنی دار منفی دارد . هم چنین رابطه ای میان بازده دارایی ها، اهرم مالی،نوع حسابرس و نوع واحد تجاری با رتبه افشاء مشاهده نشد.
    کلیدواژگان: کیفیت افشاء، به موقع بودن، اندازه شرکت، گزارش حسابرسی و سازمان بورس اوراق بهادار
  • مهرداد علیپور، حسین بدیعی، مرتضی رمضانی صفحات 65-77
    نرم افزارهای حسابداری بعنوان یکی از اجزاء مهم موجود سیستم های اطلا عاتی حسابداری به حساب می آید . از این رو بررسی وجود یا عدم وجود ویژه گی های اصلی یک سیستم اطلاعاتی حسابداری در این نرم افزارها در راستای اجرای این پژوهش در دستور کار پژوهشگران قرار گرفته است . یک سیستم اطلاعاتی حسابداری باید دارای ویژگی های از قبیل سازگاری، انعطاف پذیری، کنترل داخلی، ویژگی های عمومی، آموزش و ساختار گزارش دهی می باشد که عوامل فوق به عنوان متغیرهای مستقل تحقیق در راستای تاثیر آن ها بر متغیر وابسته که نرم افزارهای حسابداری می باشند مد نظر است . روش تحقیق در این مقاله، توصیفی - پیمایشی و از نظر نوع کاملا کاربردی است. پرسش نامه و مصاحبه دو تکنیک اصلی در راستای گرد آوری داده های اولیه تحقیق می باشند . جامعه آماری در این مقاله شرکت های مستقر در استان زنجان می باشند که با ماهیت بازرگانی ، خدماتی، تولیدی به فعالیت اشتغال دارند . روش نمونه گیری نیز تصادفی طبقه ای بوده که از فرمول کوکران در راستای انتخاب حجم نمونه استفاده شده است . در راستای تجزیه و تحلیل اطلاعات از دو روش آمار توصیفی و استنباطی بهره برداری گردیده است. در بخش تحلیل استنباطی با استفاده از آزمون Tتک نمونه ای و آنالیز واریانس یک راهه استفاده بع مل آمده است. در خصوص شناخت میزان تاثیر برخی از متغیرهای مورد استفاده در شرکت های مورد بررسی همگی به جز ساختار گزارش دهی دارای ویژگی های یک سیستم اطلاعاتی حسابداری مناسب می باشند . کلیه فرضیه های تحقیق حاکی از عدم دلالت و تاثیر دو ویژگی کنترل و سازگاری در نوع فعالیت شرکت ها و انعطاف پذیری در تعداد نیروی انسانی را داشتند.
    کلیدواژگان: سیستم های اطلاعاتی حسابداری، نرم افزارهای حسابداری، نوع فعالیت شرکت، تعداد نیروی انسانی، ارزیابی
  • علی اسماعیل زاده مقری، محمد جلیلی، عباس زند عباس آبادی صفحات 79-91
    در سال های اخیر حاکمیت شرکتی به عنوان یک راهکار موثر در افزایش کیفیت گزارشگری مالی مطرح شده است و نتایج تحقیقات تجربی مختلف نشان می دهد که یک حاکمیت شرکتی مطلوب منجر به افزایش کیفیت سود می شود .تحقیق حاضر نیز تاثیر حاکمیت شرکتی بر کیفیت سود در شرکتهای پذیرفته شده در بورس اوراق بهادارتهران طی سالهای 1387-1383را مورد بررسی قرار می دهد . سازوکارهای حاکمیت شرکتی که در این تحقیق مورد بررسی قرارگرفته است،درصد مالکیت سهامداران نهادی، تعدادبلوک سهامداران عمده، درصد مدیران غیر موظف در هیات مدیره، عدم وجود مدیرعامل به عنوان رئیس یا نایب رئیس هیات مدیره و اندازه حسابرس مستقل می باشد .آزمون فرضیه های تحقیق به کمک تحلیل پانلی و با استفاده از اطلاعات 94 شرکت پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران طی سالهای 1387-1383 از طریق ترکیب داده های سری زمانی و مقطعی انجام شده است.نتایج تحقیق نشان می دهد که رابطه معنی دار مثبتی بین درصد مالکیت سهامداران نهادی، تعداد بلوک سهامداران عم ده، درصد مدیران غیر موظف در ترکیب هیات مدیره، عدم وجود مدیر عامل شرکت به عنوان رئیس یا نایب رئیس هیات مدیره و اندازه حسابرس شرکت و کیفیت سود وجود دارد.
    کلیدواژگان: حاکمیت شرکتی (سازو کارها)، کیفیت سود، اقلام تعهدی اختیاری
  • هاشم ولی پور، وهاب رستمی، علیرضا شهابی صفحات 93-107
    سود خالص و اجزای آن که در صورت حساب سود و زیان ارائه می شوند، معیار اولیه ارزیابی عملکرد مالی می باشد، که برای استفاده کنندگان بسیار جذاب می باشد. بنابراین ضروری به نظر می رسد که، بررسی گردد آیا این جذابیت منجر به افزایش در ارزش یک شرکت می گردد یا خیر؟ تحقیق حاضر به دنبال بررسی این مساله می باشد. جامعه آماری تحقیق شرکت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران بوده، که بر اساس شرایط در نظر گرفته شده برای انتخاب نمونه، 49 شرکت طی دوره 1378 تا 1387 ، انتخاب گردید. برای جمع آوری اطلاعات از روش کتابخانه ای استفاده شده است. همچنین برای تجزیه و تحلیل اطلاعات از تجزیه و تحلیل رگرسیونی شده است. یافته های تحقیق بیانگر آنست، که سطوح و اجزاء صورت سود و زیان اطلاعات مربوطی در ارتباط با تعیین ارزش شرکت محسوب می شوند . سایر نتایج نشان دهنده آنست، که ارتباط سطوح و اجزاء صورت سود و زیان با نسبت ارزش بازار به ارزش دفتری بیشتر ازQتوبین است.
    کلیدواژگان: صورت حساب سود و زیان، مربوط بودن، ارزش شرکت، اجزاءصورت سود و زیان، بازار سرمایه
|
  • Pages 1-17
    The main purpose of this study is to investigate the relationship between macroeconomic variables (inflation, growth of stock price index, employment rate, and Gross Domestic Product (GDP)) and stock returns in Tehran Security Exchange(TSE) between the period 1380 to 1387, using the VAR modeling and Granger causality tests. In this study, seasonal variables were collected and studied. The results showed that employment rate growth can not explain the stock returns and the causality of any relationship between employment rate growth and stock returns does not exist and only stock returns with a lag period is able to explain employment rate growth. GDP with a lag period is able to explain the stock returns and the stock returns with a lag period can also explain the GDP. The bi-causality relationship between stock returns and GDP, as being aware of either of them, the other variable can be predicted. The stock return with tow lag periods is able to explain the inflation. The monocausality relationship between both from stock return to inflation, as being aware ofstock returns, the inflation can be predicted. Growth of stock price index with tow lag periods is able to explain the stock returns and stock return with tow lag periods can also explain the growth of stock price index. In addition, the mono-causality relationship between both from stock returns to growth of stock price index, as being aware of stock return, the growth of stock price index can be predicted.
    Keywords: words:Inflation, Growth stock index, Growth rate of employment, GDP, stock returns, (VAR), Granger causality test
  • Pages 19-28
    Cognition is one of the most fundamental concepts in complex systems. This concept concerns the soft nature of future changes.Subjective and intellectual abilities increase the manage men capabilities of the organizational and even staff operation. Ignoring the cognition will emerge weakness to confront and coordinate new changes of the future so that all the changes will interpret technologically. Therefore it is better that a part of technology budget all costTo researches on cognition and recognizing the new cultural and social changes. Investigating the history of the past events and the emergence of new phenomenon based a strong theory presents a new model of the future. So that it becamevery important in human and behavioral sciences¡ including¡ management¡ planning¡ policy making economy and even accounting. This article has a philosophical and theoretical to the subject. Results show that cognition has changed to a unique necessitate in the organization and future studies. So that scientists and researchers have special attention on it.
    Keywords: cognition, Cognition oriented organization, soft technology, hard technology
  • Pages 29-40
    Policies and programs, infrastructure construction and government, through the construction budget as an important and comprehensive Sindhi been applied and is implemented. Civil Affairs in the development of infrastructure funding and economic infrastructure, social, plays an important role and its importance is such that in the Budget and Planning Act 1351 specifically Section 5 and 7 of this is expressed. So study the factors affecting the quality and execution of budget construction and implementation of Pathology, greatly contributed to the realization of programs and government policies will be. In this study, the researcher realized Pathology construction budget in Tehran during the first four years of the fourth development plan has paid. The main goal of this study, the lack of recognition of existing problems in the way of achieving development executive budget development is in Tehran province. Research on a four-year period 1384 to 1387 using the Spearman correlation coefficient test was performed. Descriptive research methods - A questionnaire survey and data collection has used. The study of all staff, financial, housing Vshhrsazy Tehran province, Mines Industries Organization, Tehran Province, Tehran Province Road and Transportation Department is renovating schools in Tehran and sampling all the organizational conditions is considered. Review research findings on the relationship between independent variable (delay in credit allocation, bureaucracy, time prediction programs, structural problems within the organization, process cost, estimated improper construction budget) and the dependent variable (civil or non-realization of the budget delay in the implementation construction budget) showed, respectively, operating expense and delay in the allocation process credit most effective in achieving non- construction budget and development budget is the delay in implementation.
    Keywords: Construction budget, credit capital assets acquisition, budge, budgeting, the Fourth Development Plan
  • Pages 41-50
    Importance due to the nature of important economic variables affecting the economic system, the relationship between these variables and each of their priority research and studies of political economics and economists. Ford mental variables such as inflation important problem affectation the economic system that optimal resource allocation and income distribution over time and prevent fine in the production and economic exchange and non-national currency (exchange rate) in term of the countries dependence on income foreign currency from oil sales that the variable are evaluated and analyzed for their affect on each other and other variables such as GDP and volume have been used income volume. In this paper using the vector regression (VAR) in which all variables are endogenous and on any particular economic theory does not rely on the above subject. VAR analysis tools in this article include: immediate response (IRF). Functional and how immediate shock affect on the variable period of desired show and analysis of variance contribution rate due to shocks other variables shows. According to the results of the granger causality response function, the effect of inflation on exchange rate on inflation but the effect is statistically unique so that shock in deuced inflation in the third period and the basis of shock induced inflation third period on folly additive has affected the exchange rate.
    Keywords: inflation, currency rate, regression vector
  • Pages 51-63
    In this paper, we have examined the determinants of ranking firms in Tehran Stock Exchange on the bases of timeliness and disclosure quality. Study sample are 311 firms. We have found there is no relation between return on asset , auditor type, financial leverage and firm type with financial statements timeliness . But, there is a positive relation between firm size and industry with financial statements timeliness in study sample. We have also found a negative association between auditor report type and governmental ownership with the timeliness of financial statements. The results of this study show that in emerging markets such as Tehran capital market, financial statements timeliness is more depend on audit report type. That is, when the audit report is unqualified , financial statements timeliness would decrease.
    Keywords: Disclosure Quality, timeliness, size, audit report, stock exchang organization
  • Pages 65-77
    Accounting software has been used as one of the parameters of accounting information systems in companies. As such, a study of whether exist main characteristics of AIS in these software or not, is the main interest of this article. An accounting information system should have features such as compatibility, flexibility, internal control, general characteristics, training, and reporting structure. The above – mentioned characteristics can be considered as main variables of this study with regard to their impact on. Dependent variable – accounting software. These variables have been selected and a six-hypothesis of research have been analyzed. Research method in this article is descriptive – survey and is completely applied one. The basis of data gathering consists of primary inputs and secondary inputs by making use of questionnairs, interviews and documented inputs, derived from traditional and digital libraries. Statistical societies in this study are zanjanbased business, service and merchandising companies. The sampling method is random quota sampling which derives from Cochran Formula by using size of sample. Descriptive and inferential statistics have been used for information analysis. For descriptive statistics, general characteristics of sample (sex, age, work experience, discipline, kind of activity and the number of human resources) have been described. For inferential statistics by using one- sample T-test and kroskal valis the significance has been defined. With regard to indentifying the extent of influence of some used variables in case companies. All of them except reporting structure have been characterized as suitable AIS. All hypotheses indicate that compatibility and control have nothing to do with companie's activity and flexibility in the number of human resources.
    Keywords: accounting information systems, Accounting Softwares, Activity, Number of human resources, analysis
  • Pages 79-91
    In recent years, corporate governance is discussed as an effective strategy in increment the financial reporting quality and results the various experimental researchers shows that ideal corporate governance causes to enhancement the earning quality. This paper (study) evaluates the effect of corporate governance on the earning quality in the accepted corporates in Tehran stock exchange hall during years:1383- 1387,too.There is some corporate governance mechanisms which is measured in this research consists of: percent of the institutional shareholders ownership, block numbers of the main shareholders ,percent of the unbond managers in the broad of managers ,unavailability the managing director (general director)as manager or assistant manager the broad of managers and auditor size is independent. These research results shows which there is a positive correlation between percent of the institutional shareholders ownership, block numbers of the main shareholders, percent of the unbond managers in the broad of managers, unavailability the company's managing director (general director) as manager or assistant manager the broad ofmanagers and auditor size is independent and (with) earning quality.
    Keywords: Corporate Governance (Mechanisms), Earning Quality, Discretionary Accruals
  • Pages 93-107
    Net income and its components in the profit and loss account are presented, the primary measure of financial performance is assessed which is very attractive for users. So it seams essential that should review this attraction leads to an increase in value for a company or not? Study for examining this issue is needed community survey companies listed in Tehran stock exchange, based on condition intended to select the sample, 49 companies during 1378, was acted. To gather information from a library method is used. Also for data analysis used regression. Research findings suggest indicates that the levels and components of the income statement information in connection with determining the value of the company are considered other. Result provider indicates that contact surfaces ad components for profit and loss ratio of market value to book value is higher than Q Tobin.
    Keywords: profit, loss, account, Relevance, corporate value, loss, profit details, capital markets