فهرست مطالب

رسانه - سال بیست و هفتم شماره 2 (پیاپی 103، تابستان 1395)

فصلنامه رسانه
سال بیست و هفتم شماره 2 (پیاپی 103، تابستان 1395)

  • 192 صفحه،
  • تاریخ انتشار: 1395/06/28
  • تعداد عناوین: 9
|
  • مهدی اسماعیل تبار، محمدنقی ایمانی، سید رضاصالحی امیری صفحه 5
    عنوان این پژوهش، ارائه الگوی مطلوب مدیریتی برای مطبوعات در جمهوری اسلامی است. پژوهش حاضر از نظر هدف، کاربردی و از نظر نوع داده ها، کمی و کیفی (آمیخته) و از نظر نحوه اجرا، توصیفی و از نوع پیمایشی است. جامعه آماری تحقیق حاضر، شامل دو گروه است. گروه نخست مدیران مسئول دعوت شده از سوی معاونت مطبوعاتی که در جلسات کارگروه تخصصی شرکت کرده بودند که از آنها برای تعیین عناصر و اهمیت آنها جهت طراحی الگو استفاده شد. گروه دوم کارشناسان و پیشکسوتان برتر مطبوعات ایران بودند که به دعوت معاونت مطبوعاتی برای بررسی آینده مطبوعات در جلسات تخصصی، حاضر شدند و از آنها برای اعتبار الگوی تحقیق استفاده شد. از 45 نفر جامعه آماری گروه اول حجم نمونه براساس جدول مورگان 40 نفر تعیین شد. همچنین حجم نمونه برای اعتبارسنجی مدل، از شیوه هدفمند 40 نخبه عرصه مطبوعات استفاده شد. در بخش کیفی، جامعه آماری شامل اسناد بالادستی، متن سخنرانی ها، مصاحبه ها و ابلاغیه های صادره از امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری است. ابزار جمع آوری اطلاعات، دو پرسشنامه محقق ساخته است. پس از مرور کلیه مبانی موجود، پیشینه چالش های مطبوعات در ایران و جهان، فهرستی از نقاط ضعف و قوت، تهدیدها و فرصت ها تهیه و بر همین مبنا پرسشنامه الف تحقیق تدوین شد تا وضعیت موجود مورد ارزیابی قرار گیرد. پرسشنامه ب به منظور تعیین درجه تناسب الگوی پیشنهادی توسط نخبگان این حوزه تکمیل شد.روایی پرسشنامه های تحقیق با استفاده از روش روایی محتوا و با نظر اساتید راهنما و مشاور و چند صاحب نظر صاحب تالیف در حوزه رسانه و مطبوعات پس از اعمال اصلاحات محدود مورد تایید قرار گرفتند و نیز بررسی مبانی نظری و پیشینه تحقیق تعیین شد و بر اساس نظرات این کارشناسان اصلاحات لازم در فرم اولیه پرسشنامه اعمال شد. برای تعیین پایایی ابزارها، پرسشنامه ها به صورت آزمایشی روی 20 نفر از جامعه آماری اجرا و با استفاده از ضریب آلفای کرونباخ، پایایی آنها محاسبه شده که به ترتیب برای پرسشنامه بررسی وضع موجود 93/0 و برای پرسشنامه اعتبار سنجی 87/0 به دست آمده است.
    در بررسی اسناد، گفت وگوها، سخنرانی های امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب اسلامی، 9 سیاست کلان از دیدگاه امام خمینی (ره) و 13 سیاست کلان از دیدگاه رهبر معظم انقلاب اسلامی شناسایی شد. الگوی ارائه شده در بخش های اصول و اهداف سیاستگذاری مطبوعات، چارچوب نظری، نقاط ضعف مطبوعات، نقاط قوت مطبوعات، فرصت های مطبوعات، تهدید های مطبوعات، فرایند اجرایی و راهبردها از نظر کارشناسان با 99 درصد اطمینان مورد تایید قرار گرفته است.
    براساس تحقیق حاضر دو بخش، پیشنهادهای کلی و کاربردی ارائه شد. از جمله پیشنهادهای مورد نظر می توان به این موارد اشاره کرد؛ ایجاد رابطه نزدیک تر با بنگاه های مطبوعاتی خارجی و تلاش برای ایرانی سازی مسیر توفیق آنها، استفاده از فناوری های نوین جهت برخط بودن رسانه های مکتوب کشور، توجه به نقش عدم استقلال اقتصادی مطبوعات ایران به عنوان یک نقص جدی، راه اندازی رشته رسانه در مراکز آموزش عالی، اثبات شاخص ضعف مالکیت به عنوان یکی از ضعف های جدی مطبوعات.
    نکته مهم توجه بر جدید بودن پیشنهادهای مذکور براساس تحقیق حاضر و نتایج به دست آمده از آن است.
    کلیدواژگان: چالش های مطبوعات، الگوی مطلوب مدیریت مطبوعاتی
  • هادی اسماعیلی صفحه 31
    این مقاله درپی آن است تا از طریق بررسی سه فیلم تولید شده در دهه های 60 و 80 شمسی به بررسی سبک زندگی مصرف گرا و ایدئولوژی های پنهان در این نوع سبک زندگی بپردازد. مقاله ادعای بررسی کامل دو دهه 1360 و 1380 شمسی را درباره موضوع سبک زندگی مصرف گرا ندارد بلکه تنها با مطالعه سه فیلم از ژانر اجتماعی در سینمای ایران و با بهره گیری از روش نشانه شناسی جان فیسک تلاش کرده تا حدودی برخی نمادهای سبک زندگی مصرف گرا در این دو دهه را کسب کند. نتیجه کلی این مقاله به این صورت قابل انعکاس است که به طور کلی شاکله اصلی مصرف گرایی در این دو دهه - براساس سه فیلم مطالعه شده - یکسان است اما در این میان دربرگیری روحیه مصرف گرایی و گسترش آن در جامعه ایران پس از انقلاب اسلامی متفاوت بوده است.
    کلیدواژگان: سبک زندگی مصرف گرا، ایدئولوژی، دهه های 60 و 80 شمسی در ایران
  • عبدالله بیچرانلو صفحه 51
    این مقاله با اشاره به فضای نوین رسانه ای که در آن با وجود عوامل گوناگون موثر بر رقابت بین رسانه های فعال در این فضا، مخاطبان امروز رسانه ها به صورت پاره پاره درآمده اند، شبکه های تلویزیونی ماهواره ای فارسی زبان را یکی از عناصر فعال در این فضا دانسته است که با بهره گیری از مجموعه های تلویزیونی ماهواره ای به عنوان یکی از قالب ها یا ژانرهای برنامه ای تلویزیونی، توجه بخشی از مخاطبان ایرانی را به خود جلب کرده اند. این مقاله با معرفی سه مجموعه تلویزیونی پخش شده از دو شبکه تلویزیونی ماهواره ای ضمن تحلیل عوامل موثر بر جذب مخاطبان به این سه مجموعه، خوانش مخاطبان از این موضوع را نیز تشریح کرده است. همچنین پیشنهادهایی متناسب با موضوع بحث، برای سیاستگذاران فرهنگی و رسانه ای ارائه شده است.
    کلیدواژگان: تلویزیون، ماهواره، سریال، جذب مخاطب
  • سیده راضیه یاسینی صفحه 71
    زنان به عنوان مهم ترین مرکز در نهاد خانواده، نقش مهمی را در الگودهی به فرهنگ جامعه ایفا می کنند. در پی تاسیس و راه اندازی شبکه های تلویزیونی ماهواره ای به زبان فارسی که در سال های اخیر رشد فزاینده ای داشته است، یکی از اهداف مهم این شبکه ها به منظور تغییر سبک و الگوی زندگی زنان ایرانی، در قالب پخش آگهی های تجاری دنبال می شود. آگهی هایی که با شناخت دقیق از مخاطبان زن ایرانی و نیازسنجی از تقاضاهای گوناگون فردی و اجتماعی ایشان، موضوع مصرف هر چه بیشتر را کانون هدف خود قرار داده است تا ضمن تحقق کارکردهای اقتصادی سودجویانه به نفع بازار سرمایه، فرهنگ مصرف در میان زنان ایرانی را در مسیر مورد نظر خود، هدایت کند.
    این مقاله کوشیده است با نظری بر موضوع سبک زندگی زنان، محتوای 10 آگهی تجاری مربوط به شبکه های تلویزیونی فارسی زبان را که بر این مبنا طراحی، تولید و پخش شده اند، به روش تحلیل محتوای کیفی بررسی کند و به استخراج مولفه های تاثیرگذار در این آگهی ها و نیز نتایج حاصل از به کارگیری آنها بر مخاطبان اهتمام ورزد. نتایج حاصل از خوانش متنی نمونه های تحلیل شده در این مقاله نشانگر آن است که این تبلیغات به نحوی هنرمندانه و با بهره مندی از عوامل متنی و بصری قدرتمند طراحی و ساخته شده اند به نحوی که از میزان اثرگذاری زیادی بر مخاطبان خود برخوردارند.
    کلیدواژگان: سبک زندگی، تبلیغات، زنان، شبکه های تلویزیونی ماهواره ای
  • سمانه سامانی، اعظم فراهانی صفحه 85
    موضوع هویت، با پیشرفت تکنولوژی راه های مختلفی برای بروز خود پیدا کرده است. در حال حاضر، سرویس ها و اپلیکیشن های مختلف این امکان را به کاربران خود می دهد که با گوشی های همراه خود زندگی روزمره و هویت خود را از طرق مختلف به اشتراک بگذارند. از آنجا که هویت امری متغیر است که در طول تجربه اجتماعی و با شکل گیری شیوه های جدید ارتباطی تغییر می یابد شبکه های اجتماعی جدید می توانند با ارائه امکانات جدید به برساخت هویت افراد بپردازند. این پژوهش با هدف توصیف چگونگی ارائه هویت در فضای آنلاین اینستاگرام، با استفاده از روش تحلیل محتوا و تحلیل متنی به مطالعه تصاویر ارائه شده در این شبکه اجتماعی پرداخته که از سوی کاربران دانشجو و جوان، به اشتراک گذاشته شده است و تلاش شده است تا به این پرسش پاسخ داده شود که مخاطبان در فضای اجتماعی چگونه و در چه فضاهایی خود را بازنمایی کرده اند. بر این اساس مشخص شد که کاربران اینستاگرام از عکس به عنوان یک رسانه برای نمایش خود استفاده می کنند و حریم خصوصی خود را در این فضا به اشتراک می گذارند و در یک کنش متقابل هویت خود را بازمی سازند؛ هویتی پویا که در یک شبکه اجتماعی در حرکت و تعامل است. آنها طبق نظریه نمایش گافمن از فضای مجازی برای نمایش خود استفاده می کنند و هویتی آنلاین را شکل می دهند که در بده بستانی با هویت آفلاینشان است.
    کلیدواژگان: هویت آنلاین، اینستاگرام، جوانان
  • مریم کیان، زهره قلی پور صفحه 105
    بررسی عوامل تاثیرگذار بر هویت جوانان در هر جامعه ای از موارد مهمی است که همواره مورد نظر کارشناسان تربیتی بوده است. هدف پژوهش حاضر، شناسایی آثار تربیتی استفاده از شبکه های اجتماعی تلفن همراه (واتس اپ، وایبر و لاین) بر هویت ملی ودینی دانشجویان بود. این پژوهش به روش توصیفی تحلیلی انجام شد. جامعه آماری شامل تمامی دانشجویان کارشناسی دانشگاه آزاد اسلامی طبس بودند که از طریق روش نمونه گیری تصادفی ساده و با بهره گیری از فرمول کوکران، تعداد 288 نفر برای نمونه پژوهش انتخاب شدند. ابزار پژوهش شامل پرسشنامه محقق ساخته ”سنجش استفاده از شبکه های اجتماعی تلفن همراه“، همچنین پرسشنامه های”هویت ملی“ و ”هویت دینی“ بود. برای تحلیل داده ها از آمار توصیفی و همچنین آمار استنباطی در قالب همبستگی پیرسون، واریانس چند متغیره و آزمون t مستقل استفاده شد. نتایج پژوهش نشان داد که بین استفاده از شبکه های اجتماعی تلفن همراه و هویت ملی و دینی رابطه معنی دار و منفی وجود دارد. به طور دقیق تر، دانشجویانی که از این شبکه ها بیشتر استفاده می کنند هویت دینی و ملی ضعیف تری در آنها شکل گرفته است. به علاوه، بین متغیرهای رشته تحصیلی و دوره تحصیلی با هویت ملی و هویت دینی تفاوتی مشاهده نشد. همچنین، در مبحث هویت دینی، بین دختران و پسران تفاوت معنی داری به دست آمد. پژوهش حاضر نشان داد که بیشترین آثار استفاده دانشجویان از شبکه های اجتماعی تلفن همراه به ترتیب در الگو برداری برای پوشش و رفتار، متحول شدن باورها و اعتقادات، کاهلی در امور دینی و پنهان کردن این شبکه ها از خانواده بوده است.
    کلیدواژگان: تربیت، شبکه های اجتماعی تلفن همراه، هویتت ملی، هویت دینی، دانشجو
  • مسعود طوفان صفحه 123
    دیپلماسی مرزها و معناهای خود را مورد بازنگری قرار داده و آن را به فعالیتی پیچیده مبدل کرده است، رشد سریع فناوری های ارتباطی و شبکه های مجازی شکل نوینی از دیپلماسی را رقم زده که ایجاد سفارت خانه های مجازی از پیامدهای آن محسوب می شود. در این مقاله کارگزاری و کنشگری سفارت خانه های مجازی در دیپلماسی سایبری با روش تحلیلی توصیفی و با استفاده از منابع کتابخانه ای و مجازی مورد بررسی قرار می گیرد و اساسا این مسئله مطرح می شود که سفارت خانه های مجازی چه ظرفیت ها و مزایای نسبی در افق دیپلماسی دارد؟ یافتن بهترین رهیافت جهت توضیح این امر با تکیه بر مفهوم دیپلماسی نوین به عنوان روشی نو برای تاثیرگذاری بر هویت، گفتمان ها و کنش های بازیگران قلمرو عمومی جهانی با کمک شبکه ها و رسانه های جدید جهانی خواهد بود، بر این اساس می توان گفت هرچند سفارت مجازی هنوز در مرحله مفهومی بسر می برد اما دیپلماسی بر بال دیجیتال به عنوان ابزاری برای تامین اهداف و منافع کشورها علی الخصوص در سطوح اقتصادی و فرهنگی مورد توجه قراردارد.
    کلیدواژگان: دیپلماسی نوین، سفارت خانه مجازی، منافع ملی، آینده
  • احسان پوری صفحه 139
    از بعد فرهنگی، جهانی شدن بیشتر ناظر بر فشردگی زمان، مکان و پیدایش شرایط جدید برای جامعه جهانی و جهانی شدن فرهنگ است. این بعد از جهانی شدن بر اقتصاد و سیاست تفوق دارد و عمده توجه آن بر روی مشکلاتی متمرکز است که فرهنگ جهانی با بهره گیری از رسانه های جمعی برای هویت ملی و محلی به وجود می آورد.
    به واسطه جهانی سازی نخست مراکز فعالیت شهری شکل می گیرد و اکثر شهرها در این روند نقش عمده ای را ایفا می کنند. به بیان دیگر، جهانی سازی روند اضمحلال روابط جغرافیایی نیست؛ بلکه روندی است که شامل بازسازی و احیای سازمان جغرافیایی اقتصاد و روابط اجتماعی می شود. جهانی سازی در مکان های خاص رخ می دهد. بر این اساس شهرهای بین المللی، مکان هایی را برای قوی ترین و موثرترین شرکت ها در بخش رسانه فراهم می کنند و به عنوان مراکز صنعت فرهنگی عمل می کنند. از این رو، خوشه رسانه ای یک جامعه است که در آن کار، مسکن و اوقات فراغت همزیستی حقیقی دارند، ارزش افزوده از طریق ادغام اطلاعات با فناوری و فرهنگ ایجاد می شود. این اتفاق حاصل تلفیق امکانات فرهنگی، خدمات اداری، خدمات برای تولید، دانشگاه ها، آزمایشگاه ها و شرکت های تجاری دارای جمعیت متمرکز و صاحب تکنولوژی است. این مقاله با توصیف ویژگی ها و ابعاد خوشه های رسانه ای به تبیین جایگاه آنها در جهت توسعه صنعت رسانه ها و اثرگذاری آن در رشد اقتصادی دانش محور اشاره دارد. همچنین با اشاره به ماهیت خوشه های رسانه ای و تفاوت های آنها با سایرخوشه های صنعتی بیان می دارد؛ خوشه های رسانه ای در قالب درگاه ارتباطی منطقه ای و بین المللی در جهت بسط توسعه فرهنگی و ارتباطات بین المللی می توانند نقش بسزایی ایفا کنند.
    کلیدواژگان: خوشه رسانه ای، شهر رسانه ای، مدیاسیتی، اقتصاد رسانه، جهانی سازی
  • شیرین الادینی، میترا پورقبادی، هما خراسانی صفحه 149
|
  • Page 5
    The aim of this research is to provide an optimal managerial pattern for the press in the Islamic Republic of Iran. The study is an applied research in terms of its objectives, qualitative and quantitative (combined) in terms of the data types, and descriptive and survey research in terms of the implementation process. The statistical population of the research consists of two groups. The first group is the media directors in charge who were invited by the Press and Information Department (of the Ministry of Culture and Islamic Guidance) and participated in the meetings of the specialized working group and helped to determine the factors and their importance in designing the pattern. The second group is the top specialists and veterans of the Iranian press who participated in the specialized meetings at the invitation of the Press and Information Department to examine the future of the press and helped to evaluate the validity of the research pattern. Out of the statistical population of 45 people in the first group, the sample size is determined to be 40 based on the Morgan table. To select the sample size for the model validation, 40 media elites are chosen by using the targeted method.
    In the qualitative section, the statistical population includes the upstream documents, texts of speeches, interviews and notifications issued by the late Founder of the Islamic Republic Imam Khomeini (RA) and the Supreme Leader Ayatollah Ali Khamenei. The data collection tools are two questionnaires prepared by the researcher. After reviewing all the existing bases and the background of the press challenges in Iran and the world, a list of points of weakness and strength, threats and opportunities is prepared and on this basis questionnaire A of the research is formulated in order to evaluate the status quo. Questionnaire B is completed to determine the degree of suitability of the proposed pattern by the elites of this field
    Validity of the research questionnaires is confirmed by using the content validity method and based on the viewpoints of the supervisor and advisor and a number of expert authors in the media and press field after applying limited modifications. The review of theoretical bases and the research history were specified and on the basis of the views expressed by the experts the necessary corrections were applied in the primary form of the questionnaire. In order to determine the reliability of the tools, the questionnaires had been distributed experimentally among 20 people of the statistical population and by using the Cronbach’s alpha coefficient its reliability has been estimated, which was 0.93 for the status quo review questionnaire and 0.87 for the validity questionnaire. The resulting data has been analyzed by using the axial coding method as well as descriptive and inferential statistics (such as the t group, K- S).
    The research findings showed that in the study of the documents, dialogues and speeches of Imam Khomeini (RA) and the Supreme Leader of the Islamic Revolution, nine macro policies were identified from Imam Khomeini (RA) viewpoints and 13 from those of the Supreme Leader of the Islamic Revolution.
    The presented pattern in the principles and targets of the press policy making section, theoretical framework, the points of weakness and strength, opportunities and threats of the press, the executive process and strategies have been confirmed with 99% confidence by experts. Based on the present research two sections of general and applied proposals were presented.
    The following cases can be mentioned among the proposals: Establishment of close relations with foreign press corporations and making efforts to indigenize their path to success, using new technologies to present the country’s written media online, considering as a serious shortcoming the impacts of absence of economic independence of the Iranian press, launching media courses at higher education centers, verifying the ownership weakness index as one of the serious weaknesses of the press. The important point is the novelty of the aforementioned proposals on the basis of the present research and the results obtained from it.
    Keywords: Press Challenges, Appropriate Pattern for Press Management
  • Page 31
    This paper intends to review three films produced in the 1360s (1981-1991) and 1380s (2001-2011) to investigate the consumerist lifestyle and hidden ideologies in this type of lifestyle. The paper has no claim that it thoroughly reviews the issue of consumerist lifestyle during these two decades. Using John Fiske’s semiotics, it has just tried to extract certain symbols of consumerist lifestyles in these two decades by studying three Iranian films in social problem genre. The findings of the research show that based on the three movies the main framework of consumerism is the same in these two decades. However, the inclusion of consumerist spirit and its expansion in the post Islamic Revolution Iranian society has been different.
    Keywords: lifestyle, Consumerist, Ideology, 1360s, 1380s
  • Page 51
    This article refers to the new media atmosphere in which despite the existence of diverse factors influencing competitiveness among active media, the media audience have become fragmented. It considers the Persian-language Satellite television networks as one of the active elements in this atmosphere and argues that by using satellite TV series, as one of the genres of television programs, they have attracted the attention of a part of their Iranian audience. This article introduces three TV series broadcast from two satellite television networks. While analyzing the factors effective in attracting the audience to these series, the paper describes the audiences’ understanding of the subjects. Also recommendations befitting the subject have been offered for cultural and media policy making.
    Keywords: Satellite TV, TV Series, Audience Attraction
  • Page 71
    Women, as the focal point in the family, play a vital role in patterning of the society’s culture. In the wake of the increasingly launched Persian language satellite television networks in recent years, one of the major objectives of these networks-- which is aimed at changing the lifestyle of Iranian women—is pursued within the commercials framework. Commercials target more consumption through precise understanding of Iranian female audience and studying and assessing their varied individual and social demands so that while materializing their profit-making economic functioning in the interest of the capital market, at the same time they guide the consumption culture among Iranian women towards their desired direction.
    Considering the issue of women's lifestyle, this article has examined by applying qualitative content analysis the contents of 10 commercials of Persian-language television networks that have been designed, produced and broadcast on this basis and extracted the determinants in these commercials and the impacts of their usage on their audiences. The findings of the analyzed samples in this article show that the commercials have been designed and made so professionally and artistically by using powerful visual and textual elements that they have enormous effects on their audiences.
    Keywords: lifestyle, Commercials, women, Satellite Television Networks
  • Page 85
    The issue of identity has found various ways to express itself thanks to the progress of technology. At present, various services and applications provide their users with the possibility of sharing their everyday life and identity in various ways through their mobile phones. Since identity is variable and can be transformed as a result of social experience and upon development of new communication procedures, the new social networks can remake people’s identity by providing new facilities and services. With an aim to describe how identities are presented in the Instagram, this paper manages to study the photographs posted on this social network by young and university student users through applying content analysis and textual analysis. It intends to respond to this question as to how and in what situations have the audience in the social spaces presented themselves. It has been clarified that the Instagram users use photographs as a medium to present themselves and share their privacy data in this space and in a reciprocal move remake their identity; a dynamic identity which is on the move and interacting in a social network.
    They use the virtual space, according to Goffman’s dramaturgical theory, for their presentation and make an online identity which is trading off with their offline identity
    Keywords: On line identity, Instagram, youth
  • Page 105
    Studying the factors effective on shaping the identity of young people in every society has always been among important issues considered by educational experts. The aim of this study was to identify educational impacts of using mobile social networks (WhatsApp, Viber and Line) on students’ national and religious identity.
    This study utilized descriptive-analytic method. The statistical population consisted of all the undergraduate students of Tabas Islamic Azad University, 288 of whom were chosen as samples using simple random sampling method and Cochran’s formula. Data collection instruments included a researcher-made questionnaire to "assess the use of mobile social networks", and also questionnaires concerning "national identity" and "religious identity". For data analysis, descriptive statistics and also inferential statistics were used, while applying Pearson correlation, multiple variance and independent t-test. The results showed that there is a meaningful negative correlation between the use of mobile social network and national and religious identities. More specifically, a weaker national and religious identity is formed in students who use more of these networks.
    Meanwhile, no relationship was found between the field of study and national and religious identity variables. Also, on the topic of religious identity, there was no significant difference between boys and girls. The present study showed that the most significant impacts of the mobile social networks were in following the example of the models in those networks in appearance and manners, transforming beliefs, indolence in religious matters and hiding these networks from the family, respectively.
    Keywords: Education, Mobile Social Networks, National Identity, Religious Identity, Student
  • Page 123
    Diplomacy has reviewed its boundaries and meanings and turned into a complex activity. Rapid growth of communication technologies and virtual networking has created a new form of diplomacy in which establishment of virtual embassies is considered to be among its consequences. This paper reviews the functioning and activism of virtual embassies in cyber diplomacy through analytical-descriptive method and by using library and virtual resources. It basically raises the question as to what the capacities and relative advantages of virtual embassies are in diplomatic horizon. Finding the best approach for explaining this point by relying on the concept of modern diplomacy as a method for influencing the identities, discourses and actions of players in the global public sphere will be possible with the help of new global networks and media. On this basis, it can be said that although the virtual embassy is still in the conceptual stage, virtual diplomacy is in the core of attention as a tool for supplying targets and interests of countries, especially at economic and cultural levels.
    Keywords: New Diplomacy, Virtual Embassies, National Interests, Future12
  • Page 139
    information with technology and culture. This is the result of combining cultural facilities, From cultural point of view, globalization mainly deals with time - space compression and creation of new conditions for the global society and globalization of culture. This aspect of globalization predominates economy and politics and its main concern is focused on problems that global culture creates for national and local identity by using the mass media. As a result of globalization, at the outset urban activity centers are formed and most cities play major roles in the globalization trend. In other words.
    Keywords: Media Cluster, Media City, Media Economy, Globalization