فهرست مطالب

نشریه صنایع الکترونیک
سال هفتم شماره 3 (پیاپی 26، پاییز 1395)

  • تاریخ انتشار: 1395/07/10
  • تعداد عناوین: 10
|
  • رضا صالح، حسن فرسی، سید حمید ظهیری صفحه 5
    تتصاویر پلاریمتریک راداری با روزنه مصنوعی، ضمن برخورداری از قابلیت تفکیک بالا، حاوی اطلاعات بسیار زیادی در خصوص ویژگی های اهداف منطقه مورد نظر است. امروزه استفاده از این داده ها برای طبقه بندی پوشش های مختلف سطح زمین، به عنوان یک موضوع خیلی مهم، مورد توجه پژوهشگران قرار گرفته است. اخیرا، مبحث نمایش تنک به عنوان یک ابزار قدرتمند در حوزه پردازش سیگنال توجه زیادی را به خود معطوف کرده است. لذا درگام نخست، ساختار یک طبقه بند مبتنی بر نمایش تنک برای طبقه بندی تصاویر پلاریمتریک پیشنهاد شده است. از طرفی با توجه به نتایج تحقیقات اخیر، طبقه بندی شورایی به عنوان یک رویکرد موثر از قابلیت های بیشتری نسبت به تک طبقه بندها برخوردار است. بنابراین در مرحله بعد با بکارگیری طبقه بند مبتنی بر نمایش تنک و تعدادی دیگر از طبقه بندهای پایه گوناگون، یک شورای طبقه بند با قاعده ترکیب Naïve Bayes ارائه می گردد. در گام آخر یک طبقه بند شورایی بهینه با استفاده از تکنیک بهینه سازی چند هدفه MOPSO و در نظر گرفتن توابع هدف دقت طبقه بندی و قابلیت اطمینان ( که در طبقه بندی تصاویر پلاریمتریک کمتر به آن توجه شده است) پیشنهاد می گردد. نتایج پیاده سازی بر روی نمونه تصویر پلاریمتریک، حاکی از برتری الگوریتم های پیشنهادی نسبت به سایر روش های مورد استفاده در این تحقیق است.
    کلیدواژگان: نمایش تنک، بهینه سازی چند هدفه، طبقه بندی شورایی، داده های پلاریمتریک راداری، قابلیت اطمینان
  • نصور باقری، صادق صاددقی، فاطمه پیرمرادیان صفحه 21
    مسابقات سزار یک رقابت برای طراحی طرح های رمزنگاری احراز اصالت شده مبتنی بر داده همراه (AEAD) می باشد. طرح NORX یکی از کاندیدای مسابقات سزار می باشد که به دور دوم این مسابقات راه یافته است. در این مقاله اولین تحلیل خطی از این طرح برای تمایز بین دنباله کلید تولید شده و یک دنباله تصادفی با استفاده از روش برنامه ریزی خطی عدد صحیح آمیخته(MILP) انجام شده است. تحلیل های دورکاهشی انجام شده در این مقاله برای یک دور از چهار دور NORX8، NORX16، NORX32 و NORX64 از این طرح صورت پذیرفته است. مشخصه های خطی به دست آمده از این چهار نسخه به ترتیب دارای بایاس 2^(-52) ، 2^(-47) ، 2^(-21) و 2^(-76) می باشد، که به دلیل بهینه بودن جواب در مورد نسخه اول، کارا بودن این نسخه از طرح در مقابل حمله خطی حتی برای یک دور را نشان می دهد.
    کلیدواژگان: برنامه ریزی خطی عدد صحیح آمیخته، تحلیل خطی، NORX، رمزنگاری احرازاصالت شده
  • نصور باقری، فهیمه عظیمی صفحه 31
    در دهه ی گذشته حملات کلیدمرتبط از جهت نظری و عملی مورد مطالعه قرار گرفته اند و آسیب ناپذیری در برابر حملات کلیدمرتبط به عنوان یکی از اهداف امنیت در طراحی رمزهای بلوکی درنظر گرفته شده است. ارزیابی رمزها در مقابل انواع حملات، منجر به شناسایی آسیب پذیری آن ها و بهبود طرح های رمزنگاری می شود. حمله ی بومرنگ ناممکن کلیدمرتبط، از ترکیب حملات بومرنگ و تفاضلی ناممکن کلیدمرتبط ساخته می شود. انعطاف پذیری در انتخاب تفاضل های کلید، امکان حمله روی تعداد دور بیشتری از رمزهای بلوکی را با استفاده از این حمله فراهم می سازد. خانواده ی رمزسبک وزن Simon اخیرا توسط NSA به صورت امن و انعطاف پذیربرای عملکرد مناسب درمحیط های محدود سخت افزاری و در ده نسخه طراحی شده است. زمانبند کلید Simon در برابر حملات کلیدمرتبط، مقاوم طراحی شده است. در این مقاله برای اولین بار حمله ی بومرنگ ناممکن کلیدمرتبط روی 20 دور کاهش یافته رمز سبک وزن Simon32 /64 انجام شده است.
    کلیدواژگان: رمز بلوکی، Simon32، 64، زمانبند کلید، حمله ی بومرنگ ناممکن کلیدمرتبط
  • امین شفیعی، مجید ابن علی حیدری، علی اکبر ابن علی حیدری صفحه 43
    در این مقاله، طرحی پیشنهادی برای حسگری ضریب شکست با استفاده از نانوساختار تشدید پلاسمون سطحی مبتی بر فیبر نوری با سطح مقطع D-شکل ارائه شده است. در این حسگر تشدید پلاسمون سطحی به ضریب شکست محیط اطراف حساس است. با آشکار سازی طیف نور نشتی از هسته فبیر به ناحیه غلاف و محیط روی آن می توان حساسیت حسگر را ارزیایی کرد. در این حسگر، حساسیت حسگر به تغییر ضریب شکست محیط اطراف در حدود 1025 nm/RIU محاسبه شده است. علاوه بر حساسیت بالا، این حسگر دارای چند ویژگی مهم از جمله سادگی، استحکام و کوچکی ساختار است، و مهمتر این که در این ساختار برانگیختگی تشدید پلاسمون سطحی به سهولت انجام می شود. این ساختار حسگر قابل استفاده در شناسایی مواد شیمیایی و زیست مولکول ها است
    کلیدواژگان: حساسیت، تشدید پلاسمون سطحی، فیبر نوری، حسگر ضریب شکست
  • ضرغام رستمی، مهرداد نجفی نوکاشتی صفحه 49
    آنتن های ریزنوار حلقوی دایروی و مربعی به دلیل انعطاف پذیری و کاربردهای گسترده، به عنوان گیرنده، فرستنده و راه انداز دستگاه های فعال و غیرفعال طراحی و ساخته می شوند. در این مقاله، برای تعیین ضریب ثابت عایقی دینامیکی و هم چنین فرکانس تشدید آنتن های ریزنوار حلقوی دایروی و مربعی، از مدل MWM استفاده شده است. نتایج به دست آمده از MWM، در مقابل نتایج تجربی و روش های تئوری دیگر، تعامل بسیار خوبی را برقرار داشته است. در این مدل، دقت در تعیین فرکانس تشدید تک لایه برای مد غالب، حدود 5 /0 درصد است. هم چنین با این مدل، اثر پوشش بر روی فرکانس تشدید مد غالب و مدهای مرتبه بالاتر ساختار ریزنوار حلقوی دایروی و مربعی را می توان به دست آورد که با مدل های دیگر قابل محاسبه نمی-باشد. در ادامه، محاسبات مقایسه ای اثر پوشش بر روی فرکانس تشدید دو آنتن ریزنوار حلقوی دایروی و مربعی، انجام شده و مشاهده می شود که نتایج به دست آمده از پارامترهای یکسان دخیل در طراحی آن ها متفاوت است و به همین دلیل، هر کدام برای کاربرد خاصی، طراحی و ساخته می شوند که برای حفاظت از مدارات ریزنوار الکترونیکی، مخابراتی و آنتن به طراحان پیشنهاد می شود.
    کلیدواژگان: اثر پوشش، زیرلایه، روش تغییرات، مدل ولف بهینه شده، ریزنوار، فرکانس تشدید
  • سمیه نفر، حسین خالقی، احیا یاوری صفحه 57
    لورن C، یک سیستم مکان یابی بر اساس TDOA است. در گیرنده این سیستم، برای آشکار سازی پالس های لورنC، از سومین نقطه عبور از صفر استاندارد استفاده می شود. در عمل به دلیل وجود نویز و تداخل، محاسبه مکان این نقطه با خطا همراه است. یکی از پارامترهای مهم و اثر گذار در تشخیص سومین نقطه عبور از صفر استاندارد در پالس لورن C، مقدار تخمین زده شده برای ECD است. یکی از روش های موجود در تخمین ECD، روش پالس انتقالی USCG است که بر اساس کوچکترین مربعات خطای بین سیگنال دریافتی و سیگنال ایده آل طراحی شده است. عیب این الگوریتم این است که تخمین ECD در نهایت با استفاده از یک روش عددی به دست می آید که بسیار زمان بر است. در مقاله حاضر، دو تکنیک برای بهبود تخمین ECD در روش پالس انتقالی USCG پیشنهاد شده است: در روش اول اندازه گیری ECD به صورت تجربی به دست می آید. روش دوم، روش گرادیان نزولی است که به صورت هوشمندانه میزان پرش، در هر مرحله را محاسبه می کند. نتایج نشان می دهد که علی رغم این که روش تجربی دارای دقت کافی می باشد، اما به زمان زیادی برای انجام محاسبات نیاز دارد، در حالی که روش گرادیان نزولی، علاوه بر کاهش پیچیدگی محاسباتی، دقت بسیار خوبی در تخمین ECD دارد.
    کلیدواژگان: مکان یابی، تخمین ECD، کوچکترین مربعات خطا، _ لورن C، گرادیان نزولی
  • مهدی پودن چی، غلامرضا اکبری زاده، کریم انصاری اصل صفحه 67
    از اخذ داده توسط رادار روزنه ترکیبی (SAR) برای کاربردهای سنجش از دور و مقاصد نظامی استفاده می شود؛ زیرا این شیوه از اخذ داده، مستقل از وضعیت آب و هوا می باشد و دارای دقت بالا در روز و شب است. در این مقاله، یک روش جدید مبتنی بر منطق فازی، جهت استخراج لبه از تصاویر SAR پیشنهاد شده است. لبه یابی یکی از مهم ترین تکنیک های مورد استفاده برای تجزیه و تحلیل داده و تصمیم گیری در مورد تصویر برای کاربرد های گوناگون می باشد. شناسایی لبه یک محدوده ی تحقیقاتی در پردازش تصویر و استخراج ویژگی است. یک چالش مهم در پردازش تصاویر SAR این است که تصاویر SAR دارای نویزی ذاتی به نام نویز لکه ای می باشند. حضور نویز لکه ای به شدت تفسیر و آنالیز تصویر SAR را با مشکل روبرو می کند. به همین دلیل روش های سنتی لبه یابی نمی توانند استخراج لبه ی خوبی از اینگونه تصاویر را ارائه دهند. در این مقاله با بهینه سازی سیستم استنتاج فازی (FIS) یعنی استفاده از کرنل ها و توابع عضویت مناسب، به استخراج لبه ی اتوماتیک از تصویر SAR پرداخته شده است. ورودی های سیستم استنتاج فازی، گرادیان های تصویر در دو راستای افقی و عمودی و نیز یک پارامتر ابتکاری خود تنظیم که با نشان داده شده، می باشند. این پارامتر خود تنظیم، برای تصاویر مختلف مقدار متغیری است و با کنترل منحنی تابع عضویت گاوسی، منجر به اتوماتیک شدن الگوریتم پیشنهادی می شود.
    کلیدواژگان: تصویر SAR، لبه یابی، فیلترینگ تصویر، منطق فازی، نویز لکه ای
  • حمید رحیم پور، حسین میارنعیمی، محمد غلامی صفحه 77
    برای داشتن همزمان درجه خطی و بازده بالا در تقویت کننده های توان باید از تکنیک های خطی سازی استفاده کرد. در این مقاله یک ساختار با قابلیت حذف محدودیت های ذاتی LINC که یکی از روش های خطی سازی تقویت کننده توان می باشد ارائه شده است. ناهمسانی های اندازه و فاز در تکنیک LINC توسط الگوریتم های بهینه سازی برطرف شده اند. با توجه به نتایج تئوری، مسیر فیدبکی به ساختار LINC مرسوم اضافه شده است به گونه ای که هر گونه ناهمسانی های اندازه و فاز بین دو مسیر را به طور وفقی توسط الگوریتم های بهینه سازی کالیبره می کند. شبیه سازی های زیادی انجام شده است تا صحت عملکرد مدار و درستی روابط استخراج شده را تصدیق بخشد. در این مقاله از تقویت کننده قدرت M68749 در فرکانس 390 مگاهرتز با توان خروجی 5 وات استفاده شده است. با توجه به نتایج شبیه سازی، چگالی طیف توان ساختار ارائه شده در میزان انتشار سیگنال به کانالهای اطراف تقریبا 40dB/Hz بهبود یافته است.
    کلیدواژگان: تقویت کننده های توان، فرستنده های EER، _ الگوریتم های بهینه سازی، فرستنده های LINC، تکنیک های خطی سازی
  • علی آذربر، مصطفی مشهدی صفحه 91
    در این مقاله روش جدیدی برای کاهش سطح مقطع راداری اجسام (RCS) در یک محدوده فرکانسی وسیع با استفاده از سطوح هادی مغناطیسی مصنوعی (AMC) ترکیبی ارائه شده است. در این مقاله نشان داده شده است که استفاده از زیرلایه مغناطیسی میتواند پهنای باند انعکاسی هم فاز ساختار های AMC را به طور قابل توجهی افزایش دهد. اصول طراحی ساختار با RCS پایین در یک محدوده فرکانسی وسیع در این مقاله بر مبنای استفاده از دو ساختار AMC با ابعاد متفاوت است که در دو باند فرکانسی مختلف کار میکنند. اما ابعاد و فرکانسهای کاری این دو ساختار AMC به گونه ای تنظیم شده اند که در یک محدوده وسیع فرکانسی اختلاف فاز انعکاسی این دو ساختار نزدیک به 180 درجه باقی بماند و بنابراین انعکاسهای آنها یکدیگر را خنثی نموده و RCS ساختار کاهش یابد. نتایج شبیه سازی نشان میدهدکه این روش میتواند RCS یک ساختار فلزی را در یک پهنای باند 93% تا 13dB کاهش دهد.
    کلیدواژگان: زیرلایه مغناطیسی، کاهش RCS، سطح مقطع راداری، هادی مغناطیسی مصنوعی
  • حمید امین الرعایا، محمد مهدی نژاد نوری، علی جبار رشیدی صفحه 99
    در این مقاله مدل دقیقی از بخش الکترواپتیکی سامانه ردیاب ستاره و نحوه تشکیل تصویر ستاره ارایه شده است. سپس از این مدل برای تشخیص ستاره ها از نوفه با معرفی شیوه خاص در تعیین مقدار آستانه، در تصویر گرفته شده توسط ردیاب ستاره استفاده گردیده است. با بهره گیری از نظریه آشکارسازی اثبات شده که روش سطح آستانه، آشکارساز بهینه ی ستاره ها در تصویر می باشد و نحوه تعیین مقدار سطح آستانه بهینه با توجه به مشخصات ردیاب ستاره بدست آمده است. همچنین نشان داده شده که اثر محل قرارگیری تصویر ستاره نسبت به مکان پیکسل های حسگر تصویربرداری تا چه میزان بر روشنایی تصویر ستاره و در نتیجه سطح آستانه ی بهینه موثر است. این متغیر در مقالات به صورت دقیق بررسی نشده است و عدم در نظرگرفتن این مساله سبب انتخاب سطح آستانه نادرست خواهد شد. مقدار سطح آستانه اهمیت بسیار زیادی دارد چون از یک سو با افزایش سطح آستانه، ستاره ها از دست خواهند رفت و از سوی دیگر با کاهش آن، نوفه ها به عنوان ستاره تشخیص داده می شوند که این امر سبب افزایش زمان محاسبات و یا عدم امکان تعیین وضعیت می گردد.
    کلیدواژگان: نوفه های حسگر تصویربرداری، سطح آستانه، آشکارسازی ستاره، نظریه آشکارسازی، ردیاب ستاره
|
  • R. Salehi, H. Fersi, H. Zahiri Page 5
    Polarimetric synthetic aperture radar (PolSAR) images contain so much information about the characteristics of the targets of the desired area with high resolution. Nowadays, using this data for terrain classification is known as a hot topic of interest for researchers. Recently, sparse representation-based technique as a powerful tool in the field of signal processing, has attracted a lot of attention. Therefore, in the first step, the structure of a sparse representation-based classifier is proposed. On the other hand, according to recent research results, ensemble classifier as an effective approach has more capabilities compare to single-classifiers. Therefore, in the next step, an ensemble classifier with Naïve Bayes combination rule is presented by using the sparse representation-based classifier and other diverse single-classifiers. Finally, an optimum ensemble classifier is proposed by using multiple objective particle swarm optimization (MOPSO) and considering accuracy and reliability as objective functions. The experimental results over a benchmark PolSAR image demonstrate the effectiveness of the proposed algorithms compared to the existing techniques.
    Keywords: Sparse representation, Reliability, Ensemble classification, PolSAR data, Multi objective optimization
  • N. Bagheri, S. Sadeghi, F. Pirmoradiyan Page 21
    CAESAR competition is a competition for the design of cryptographic authenticated encryption schemes with associated data (AEAD). NORX is one of the CEASAR candidates which has been selected for the second round of this completion also. In this paper, the first linear cryptanalysis of this scheme is presented using mixed integer linear programming (MILP). The analysis conducted in this paper has been done for the reduced round NORX8, NORX16, NORX32 and NORX64. Our best linear characteristics for these variants reduced to one round out of four rounds have biases 2^(-52), 2^(-47), 2^(-21) and 2^(-76) respectively. Due to the optimized answer for NORX8, this version of reduced NORX provides optimal security against linear attack.
    Keywords: Linear cryptanalysis, Authenticated encryption, Mixed integer linear programming, NORX
  • N. Bagheri, F. Azimi Page 31
    In the past decades related-key attacks have been studied in theory and practice and invulnerability against related-key attacks as one of the security goals has been considered in the design of block ciphers. Cipher assessment against all kinds of attacks leads to identify their vulnerabilities and improving the cryptographic schemes. Related-key impossible boomerang attack is made of the combination of boomrang attack and related-key impossible differential attacks. The flexibility to choose key differences provides the possibility of attack on more rounds of block ciphers using this attack. Recently, SIMON family of Lightweight cipher has been designed securely and flexibly by NSA in ten versions for the proper functioning in limited hardware environments. SIMON key scheduler is proposed invulnerable to related-key attacks.In this paper related-key impossible boomerang attack on 20 rounds Simon32/64 lightweight cipher is presented.
    Keywords: Simon32, 64, Related, Key Impossible Boomerang Attack, Block Cipher, Key Schedule
  • A. Shafiei, M. Aliheydari, Aa Aliheydari Page 43
    In this paper, a new simple refractive index (RI) sensor based on plasmonic nanostructure D-shape fiber is proposed. In this structure, surface plasmon resonances are sensitive to the surrounding medium on the flat side of the D-shape fiber. In the proposed sensor, the sensitivity of 1025nm/RIU is obtained. The significance of the proposed sensor lies with its compact in size, robust and simple in structure, and high value of sensitivity. In addition, an important property of the designed structure is that the excitation of surface plasmon resonances in this type of fiber is simple. The proposed structure can be applicable to the identification of different bio-molecules or chemical materials.
    Keywords: Fiber optic, sensitivity, Refractive index sensor, Surface Plasmon resonance
  • Z. Rostami, M. Najafi Page 49
    Microstrip circular and square structural ring patch antenna because of most plasticity for receiving an transmitting the signals and also application to driver the active devices are used. An accurate modified wolfe model (MWM) is applied to compute the effective dynamic dielectric constant for detremination of resonant frequency microstrip patch antenna circular and square ring without cover. The results obtained from (MWM) have been compared against the result of experimental and other theoretical methods which have very good agreement. Then accuracy of calculated resonant frequency by the (MWM) for dominant mode is about 0.5%. Moreover we calculate the supperstrate effect on the resonant frequency dominant and higher order modes of circular and square ring, but the other methods dose not applicable for calculation of the supperstrate effects on the resonant frequency.
    Keywords: Resonant Frequency(RF), Variational Method(VM), Modified Wolfe Model (MWM), Transverse Transmission Line (TTL), Cover Effect
  • S. Nafar, H. Khaleghi, E. Yavari Page 57
    Loran-C is a positioning system based on TDOA. The third standard zero crossing point is used to detect Loran-C pulses in receiver. In practice, due to noise and interference, the location calculation of this point is in error. One of the most important and effective parameter to identify the third standard zero crossing point in Loran-C pulse is ECD estimated value. One of the methods for estimating the ECD is USCG transmitted pulse method which is based on the least squares error between the received and ideal signal. The disadvantage of this algorithm is that the estimation of ECD must be obtained through a numerical procedure which is not time-efficient. In this paper, two techniques have been proposed to optimize the USCG transmitted pulse method. In the first method, ECD measurement is obtained experimentally. The second method is the gradient steepest descent method which calculates step size intelligently. The results show that although the empirical method has enough accuracy, but it needs much time to do calculations, while the gradient steepest descent method, in additional small computation complexity, has high accuracy in ECD estimation.
    Keywords: Positioning, ECD., Gradient, Estimation
  • M. Podenchi, Gh Akbarzade, K. Ansariasl Page 67
    Synthetic aperture radar (SAR) imaging widely used for remote sensing and military applications; because this kind of imaging is independent from the weather and has high resolution in day and night. In this paper, a new method based on fuzzy logic is proposed for the edge extraction of SAR images. Edge detection is one of the most important techniques used for data analysis and decision-making on the image for various applications. Edge detection is a scope of research in image processing and feature extraction. A serious problem concerning SAR images is that they are intrinsically disturbed by speckle noise. The existence of speckle noise, intensely impedes the interpretation and analysis of SAR images. So, traditional techniques can not provide good edge detection results for SAR images. The method, proposed in this manuscript, by optimization of the fuzzy inference system (FIS) i.e using proper kernels and membership functions, the edge extraction of SAR image is done. The inputs for FIS are image gradients (in both horizontal and vertical directions) and a heuristic self-tuning edge detector parameter which is shown by . This self-tuning parameter is variable for different images and by controlling the shape of Gaussian membership function leads to automatization of proposed algorithm. Finally, the proposed algorithm is compared with other edge detectors to demonstrate the superiority of the proposed method.In this work, in addition to structural similarity criterion, the Mean squared error (MSE) and Peak signal-to-noise ratio (PSNR) are used to numerical Analysis.
    Keywords: SAR image, Speckle noise, Image filtering, Edge detection, Fuzzy logic
  • H. Rahimpour, H. Meyarnaeemi, M. Gholami Page 77
    To have both high efficiency and linearity in power amplifiers linearization techniques should be used. One structure with the ability of cancelling the inherent limitations of the LINC linearization techniques is proposed in this article. The gain and phase imbalances in LINC technique has been compensated using optimization algorithms. According to the analysis a feedback path has been added in the conventional LINC transmitter that calibrates any phase and gain mismatches adaptively; using optimization algorithms. Many simulations have been performed to validate the structure functionality and extracted relations. In this paper M68749 power amplifier is used at 390MHz frequency with output power of 5 watt. Simulations show that power spectral density of proposed architecture has 40dB/Hz improvement in spreading to adjacent channels.
    Keywords: LINC Transmitter, Optimization Algorithms, EER Transmitter., Power Amplifier, Linearization Techniques
  • A. Azarbar, M. Mashhadi Page 91
    In this paper,a new composite artificial magnetic conductor (AMC) surface with magneto-dielectric substrate is presented for wide band radar cross section (RCS) reduction. It is shown that magneto-dielectric substrate can increase the in-phase reflection bandwidth of AMC structure. In this structure,the composite surface consists of two AMC types that operate at two different resonance frequencies. The phase difference between these two AMC types is tuned to be close to ±180 over a wide bandwidth so that the reflections from them cancel each other. The results show with this technique, RCS reduction more than 13 dB was achieved with a 93% bandwidth.
    Keywords: Radar Cross Section, RCS Reduction, Magnetic substrate, AMC Structure
  • H. Aminoroaya, M. Mehdinejadnoori, A. Jabarrashidi Page 99
    In this paper, in or der to identify the pixels belong to star in an image, an accurate model of the electro optical star tracker system and the formation of star image are presented. Then, using detection theory has been proved that the threshold method is the optimal detection of the stars in the image. This is important because on the one hand by increasing the threshold, the stars will be lost and the other by reducing the noise as the stars are detected, which increases computing time or lack of attitude determination. Also show the effect of the location of star into the image sensor pixels and how much the brightness of the star and thus the optimal threshold is effective. This variable has not been investigated in the literatures and do not consider this to select the threshold level will be incorrect.
    Keywords: Noise of Imaging Sensor, Threshold, Detection Theory, Star Tracker, Star Detection