فهرست مطالب

دو ماهنامه گزیده ای از تازه های پزشکی (جراحی عمومی و تخصصی)
پیاپی 2 (خرداد 1378)

  • 231 صفحه،
  • تاریخ انتشار: 1378/03/01
  • تعداد عناوین: 22
|
  • نقش ترکیب استروژن و تستوسترون با دوزکم در درمان مبتلایان به الیگواسپرمی
    صفحه 169
    درمان الگیواسپرمی با hMG/ hCG L موثر است اما گران تمام می شود. در این مجموعه اثر درمانی مقدار مقدار کم استروژن ئ تستوسترن در الیگو اسپرمی و اثرات محسوس آن بررسی شده است.
  • استنت های داخل عروقی برای بیماری آنوریسمی و انسداد عروق
    صفحه 171
    گزارش نقدماتی استفاده از گرافت درونی برای درمان آنورسیم آئورت زیر شریان کلیوی و بیمای انسداد شریان ایلاک مطرح و استفاده از آن اعمال تغییرات مورد نیناز پیشنهاد شده است.
  • شکستگی های حاد استخوان ناوی دست
    صفحه 183
    شکستگی استخوان ناوی دست معمولا با درمان محافظه کارانه معالجه می شود یعنی با گچ گیری در حالت 20 درجه اکتانسیون یا 20 درجه فلکسیون بل حرکت میشود. دراین پیامد 6 ماهه بیمارانی که شکستگی استخوان آنها با فلیکسیون و اکستانسیون بی حرکت و گچ گرفته شده بیان گردیده است.
  • اثر مهار کننده انتخابی فسفودی استراز نوع 5 سیلدنافیل بر فرایند نعوظ در سگی که تحت بیهوشی قرار گرگفته است
    صفحه 183
    این مقاله پیامد استفاده از سیلدنافیل را به صورت خوراکی در درمان عدم توانایی جنسی مردان مورد بررسی قرار داده است.
  • طب سوزنی
    صفحه 190
    این مقاله به موضوع طب سوزنی که امروزه مطالب زیادی درکتاب ها ومقالات در مورد اثر تسکینی آن منتشر می شود اشاره نموده و باربان ساده، تعریفی از طب سوزنی، چگونه انجام و خطرات احتمالی آن بیان کرده است.
  • آبسه بعد از آپاندکتومی در کودکان: نقش درمان های محافظه کارانه
    صفحه 192
    شکمی تعداد از آپاندیست حاد چرکی هنوز علت اساسی مرگ و میر در اطفال است. از آنجا که تحقیقات قابل قبولی در مورد درمان های غیر تهاجمی مثلا استفاده از آنتی بیوتیک تنها در این مورد انجام نشده است در این بررسی تجربه های جراحان اطفال در برخورد با این بیماران ارائه گردیده است.
  • نئوپلاسم های تیروئیدی هارتل سل: آیا عوامل پیش بینی کننده بد تخیمی وجود دارد؟
    صفحه 196
    رد این مقاله نشانه های قبل از عمل و یا حین عمل در بیماران مبتلا به نئوپلاسم هارتل سل که می توانند علائمی از بد خیمی باشند در 57 بیمار شده است
  • برخورد با بیضه های غیر قابل لمس: اندیکاسیون کاوش شکمی
    صفحه 202
    نظراتمختلفی در موزد طرز برخورد باپسرانی که بیضه آنها لمس نمی شود داده شده است. در این مقاله 13 ساله تجربه روی 1305 نوجوان دچار این ضایعه بررسی وضایعات همراه با آن بعد از باز کردن شکم عنوان شده است.
  • مونیتوریننگ عصب فاسیال در جریان جراحی پاروتید: آیا استاندارد است؟
    صفحه 206
    درگزارش های جدید فلج صورتی بعد از جراحی غده پاروتید حدود 3 تا 5 درصد عنوان شده است. این مقاله اهمیت استقاده از مانیتور عصبی را در زمانعمل جراحی مورد بررسی قرار داده و پیامد آن را با بیمارانی که به صورت عادی و بدون استفاده از مانبنور عصبی تحت عمل جراحی قرار گرفته مقایسه نموده است.
  • درمان محافظه کارانه پستان در موارد کارسینومای مخفی از ماموگرافی
    صفحه 210
    حتی با دستگاه های مدرن ماموگرافی تشخیص تومورهای مخفی از ماموگرافی پستان مشکل است. ماموگرفی قبل از عمل در اعمال جراحی یکی از ارکان بررسی بیماران برای نوع درمان می باشد. در این بررسی ازرش ماموگرافی در درمان محافظه کارانه پستان مورد توجه قرار گرفته اشت.
  • عفونت در واحد های مراقبت ویژه جراحی اعصاب
    صفحه 216
    در این مقاله عفونت در IVU در بیماران جراحان مغز و اعصاب بررسی شده است. سختی علائم به علت وجود ضایعه مغزی مطرح گردیده و طرز برخورد با آن مورد بحث قرار گرفته است.
  • رزکسیون اوژانسی و آناستوموز اولیه سرطان انسدادی ناحیه چپ پا کولورکتال در سالمندان
    صفحه 230
    جراحی کولورکتال درسالمندان معمولا با خطرات زیادی همراه می باشد. اخیر در پایعات انسدادی چپ کولون برداشتن ضایعه و آناستوموز سربه سر روده بزرگ در یک زمان مورد توجه قرار گرفته است. در این دو گروه از جوانان و سالمندانی که تحت رکسیون اوژانس قرارگرفته اند مقایسه شده اند. بر اساس نتایج به دست آمده فوق به عنوان روش انتخابی معرفی شده است.
  • ایسکمی حاد غیر تروماتیک بازو
    صفحه 235
    درمورد ایسکمی اندام تحتانی بحث زیادی وجود دارد. اما به ایسکمی اندام فوقانی به علت نادر بودن بیماری توجه زیادی نشده است. در این مطالعات مقالات مختلف نشریات انگلیسی زبان ازنظر برخورد با ایسکمی اندام فوقانی و درمان آن مورد بررسی قرار گرفته است.
  • هایفمای ناشی از تروما: پیامدهای رسیدگی سرپایی
    صفحه 245
    این پژوهش سعی دارد پیامد درمانی بیماران مبتلا به هایفما را به صورت سرپایی و یا بستری مقایسه نماید و اهمیت و ارزش درمان دقیق به صورت سرپایی را مطرح سازد.
  • اثرات فیزیولوژیکی هورمون های استروئیدی و درمان هورمنی جایگزینی در دوره بعد از یائسگی بروی پستان و... خطر ابتلا به سرطان در زنان / قسمت دوم
    صفحه 252

    مشخص است که هورمن های استروئیدی د رایجاد و رشد پستان هنچنین در تومورزایی پستان موثرند.این اثر برای تعداد زیادی از پزشکان که بیمارهای پستان را معالجه می کنند واضح نیست و اینکه استفاده از هورمن ها بعد از زمان یائسگی باعث ایجاد سرطان پستان می شود یا خیر برای آنها مبهم است. دراین بررسی جامع موضوع به طور مشخص مورد توجه قرار گرفته و نفع و زیان آن بیان شده است.

  • پیشرفت وتغییرات جراحی: افزایش فشار ورید باب
    صفحه 263
    این مقاله به بررسی پیشرفت و تغییرات در جراحی ازدیاد فشار خون وریدباب در صده اخیر پرداخته است.
  • درمان سرطان کولورکتال در بیماران مسن تر از 75 سال
    صفحه 272
    سرطان کولورکتال سرطان شایعی می باشد که با اضافه شدن سن، شیوع آن رو به افزایش نهاده است و باتوجه به اینکه تعداد سالمندان روزبه روز بیشتر می شود اهمیت بررسی بیماری در سالمندان مورد توجه قرار میگیرد.
  • آپاندیست کودکان در عصر Managed Care
    صفحه 279
    آپاندیست حاد یکی از بیماری های اطفال است که احتیاج به عمل جراحی فوری دارد و عدم توجه به آن ازدیاد مرگ و میر می شود در این مقاله سیستم Managed Care مورد بررسی قرار گرفته و پاسخ این سئوال که آیا می توانید باعث تاخیر در درمان شود، مورد بحث قرار گرفته است.
  • بازبینی سنگ کیسه صفرا بدون علامت
    صفحه 282
    هنوز در مورد مله سیستکتومی در بیماران که دارای صفرا بدون علائم بالینی می باشند اختلاف عقیده وجود دارد. در این مقاله اندیکاسیون های جراحی کیسه صفرا با استفاده از لاپاروسکوپی ارائه شده است.
  • روشی به منظور تسریع جوش خوردن استخوان میزبان با الوگرافت
    صفحه 290
    د ر تومورهای بد خیم استخواندر اطفال هدف ایده آل درمان عبارتست از برداشت کامل ضایعه همراه با بازگرداندن عمل عضو با حداقل تلفات.
  • تشخیص و رسیدگی محافظه کارانه به نشت داخل قفسه صدر ی پس از ازوفاژکتومی
    صفحه 295
    نشت داخل قفسه صدری در وفاژکتومی از عوارض مهم در این نوع عمل جراحی محسوب می شود. این مجموعه به بررسی خصوصیات تشخیص و نتایج درمان محافظه کارانه نشت داخل قفسه صدری پرداخته است.
  • سندرم زخم واحد رکتوم (راست روده)
    صفحه 300
    سندروم جالب و نسبتا نادری است که سالهای اخیر به آن توجه بیشتری شده است. این بیماری ممکن است تا مدت ها بدون تشخیص و درمان باقی مانده و با بیماری مشابه دیگری اشتباه شود. اغلب با خونریزی مقعدی، دفن بلغم، احساس عدم دفع کامل و گاهی پرولاس تظاهر می کند. مشخصه بیماری خونریزی و زخم در ناحیه رکتم، حدود 5-10 سانتیمتر حاشیه مقعد می باشد، آسیب شناسی موید تشخیص این سندرم است. روش های مختلفی جهت درمان به کار رفته است که مهمترین آنها آموزش رفتاری جلوگیری از زدن می باشد همچنین از لحاظ جراحی در مورد که با پرولاس همداه می باشد رکتوپکسی درمان موثرتری است.