فهرست مطالب

نشریه مطالعات راهبردی در صنعت نفت و انرژی
سال ششم شماره 24 (تابستان 1394)

  • تاریخ انتشار: 1394/06/11
  • تعداد عناوین: 8
|
  • جهانیار بامداد صوفی، محمدعلی خاتمی فیروزآبادی، منا ذکریای ثانی* صفحات 3-30
    در این مقاله، به شناسایی عوامل تاثیر گذار بر توسعه مدیریت دانش در مراحل مختلف چرخه مدیریت دانش در شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی پرداخته شده و سپس این عوامل در مراحل مختلف چرخه مدیریت دانش اولویت بندی شدند. در تحقیق حاضر، ابتدا با استفاده از یک پرسشنامه توزیع شده میان خبرگان، کلیه فعالیت های مربوط به هر مرحله از چرخه مدیریت دانش به صورت بومی در شرکت مذکور شناسایی شدند. سپس با پرسشنامه دوم فعالیت های شناسایی شده در مرحله قبل، با در نظر گرفتن معیارها و اهداف مدیریت دانش در هر مرحله از چرخه آن اولویت-بندی شدند. اعتبارپرسشنامه به تایید خبرگان و اساتید دانشگاه رسیده است و پایایی پرسشنامه از طریق آلفای کرونباخ در نرم افزار SPSS بررسی شد. از آنجا که این پژوهش تا حدودی به سمت پژوهش کیفی پیش رفته از فنون دلفی در نمونه گیری و انتخاب خبرگان استفاده شده است. جهت تحلیل داده ها و اولویت بندی فعالیتها از روش تاپسیس فازی و فرآیند تحلیل شبکهای استفاده و نتایج حاصل از دو روش با یکدیگر مقایسه شد. نتایج این تحقیق بیانگر عواملی مهم در هر مرحله از چرخه مدیریت دانش هستند و سازمان باید به این فعالیتها توجه کند و به منظور توسعه مدیریت دانش بر روی آنها سرمایهگذاری نماید. این فعالیت ها به طور خلاصه عبارتند از: در مرحله اول؛ تشریح روابط بین اجزای دانش،کدگذاری و یکپارچگی دانش. مرحله دوم؛ تجزیه و تحلیل دانش، ارزشیابی دانش. مرحله سوم؛ ایجاد سازگاری بین دانش جدید و دانش موجود، سازماندهی دانش از نظر ساختاری و محتوایی، کاربردی کردن دانش درون سازمان. مرحله چهارم؛ سازماندهی دانش از نظر ساختاری و محتوایی، توسعه محصول یا خدمت با استفاده از دانش جدید. مرحله پنجم؛ تجاری سازی دانش، تبدیل دانش به محصول یا خدمات ارزشمند برای مشتری به طور انعطاف پذیر، قابلیت دسترسی همگانی به دانش. مرحله 6؛ تجزیه و تحلیل دانش.
    کلیدواژگان: چرخه مدیریت دانش، اولویت بندی فعالیت ها، تاپسیس فازی، فرآیند تحلیل شبکه ای، شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی
  • امین حبیبی راد*، کامران فیضی، علی رضاییان، عسکر عزیزی، سید حسن فکوریان صفحات 31-54
    هدف این تحقیق، بررسی دلایل عدم مشارکت فعال مدیران در دوره های آموزشی است تا در آموزش های آتی موانع مذکور برطرف شده و بستر لازم برای تجهیز نیروی انسانی به دانش و مهارت های موردنیاز محیط امروز کسب و کار فراهم گردد. اطلاعات لازم از طریق تحلیل محتوای اسناد مشتمل بر نظرات مدیران نسبت به دوره های آموزشی شرکت و سپس پرسشنامه طراحی شده بر همین مبنا در سطح شرکت ملی نفت ایران گردآوری گردید. در این تحقیق 380 نفر از مدیران شرکت مشارکت داشتند. یافته های تحقیق بیانگر آن است که خواسته های مدیران به حوزه کاری، رشته تحصیلی و سابقه کاری آنان ارتباط دارد. با این وجود، دوره های آموزشی برگزارشده در نیمه اول روز در حد چند ساعت یا بصورت کوتاه مدت، خارج از محل کار، با استفاده از روش های کارگاهی یا ترکیبی از روش های آموزشی برای مدیران اولویت بیشتری دارد. در این تحقیق مدیران نظرات خود را نسبت به موضوعات آموزشی مورد نیاز و راهکارهای بهبود آموزش ها نیز ارائه نمودند.
    کلیدواژگان: نیازهای آموزشی، مدیران، موانع آموزش، اولویت های آموزش، شرکت ملی نفت ایران
  • حسن ماهی جوشقانی*، منصوره هادوی صفحات 55-104
    هدف از این مقاله، ارایه مدلی جهت تعیین عوامل موثر بر تمایل به کاریابی کارکنان می باشد. در گذار از عصر صنعتی به عصر فراصنعتی، جامعه ی فراصنعتی، حول خلق دانش و استفاده از اطلاعات سازماندهی می شود. از یک سو، اتکای شدید این فضای رقابتی بر سرمایه های دانش و تخصص کارکنان و از سوی دیگر، سیال بودن این سرمایه ها، باعث گردیده است تا موضوع نگهداری و حفظ آنها در سازمان از اهمیت زیادی برخوردار گردد. ناتوانی در مدیریت صحیح نگهداری کارکنان (به ویژه افراد شایسته و توانمند) بعنوان اصلی ترین سرمایه سازمانی، ضمن تحمیل هزینه های سنگین مستقیم و غیر مستقیم، در صورت ترک سازمان، باعث انتقال قابلیت ها به شرکت های رقیب و نهایتا از دست رفتن مزیت رقابتی سازمان می گردد. در این تحقیق تلاش می شود با استفاده از مدلی مناسب، عوامل اصلی موثر بر تمایل کاریابی و جابجایی کارکنان شناسایی و راهکارهایی در جهت مدیریت صحیح این تمایلات منجر شونده به رفتار کاریابی ارایه گردد. در این تحقیق با ترکیب مدل رفتار برنامه ریزی شده و متغیرهای عدالت سازمانی، تعهد سازمانی و رضایت شغلی به بررسی عوامل موثر بر تمایل به جابجایی کارکنان پرداخته شده است. نمونه تحقیق شامل 210 نفر از کارکنان شرکت نفت و گاز پارس می باشد. برای اندازه گیری عوامل موثر بر کاریابی از پرسشنامه، و برای تجزیه و تحلیل داده ها، از نرم افزار SPSS و LISREL استفاده شد. پس از تجریه و تحلیل داده ها، نتایج نشان داد که متغیرهای تعهد سازمانی، رضایت شغلی و عدالت سازمانی به همراه متغیرهای مدل رفتار برنامه ریزی شده، بر میزان تمایل به جابجایی کارکنان موثر می باشند.
    کلیدواژگان: مدل تئوری رفتار برنامه ریزی شده، عدالت سازمانی، رضایت شغلی، تعهد سازمانی، تمایل به جابجایی
  • فتاح شریف زاده، وجه الله قربانی زاده، حامد محمدی*، فرهاد رکنی لموکی صفحات 105-136
    این تحقیق با هدف بررسی رابطه رهبری خدمتگزار با اعتماد سازمانی و توانمندسازی کارکنان در شرکت گاز استان مازندران انجام شده است. جامعه آماری در این تحقیق، کارکنان شرکت گاز استان مازندران به تعداد 459 نفر بوده و نمونه آماری شامل 329 نفر از کارکنان این شرکت می باشد. ابزار گردآوری داده ها از طریق پرسشنامه محقق ساخته بوده و پایایی این ابزار از طریق آلفای کرونباخ برابر 97/0 به دست آمده است. در تحلیل استنباطی به منظور بررسی فرضیه های پژوهش از آزمون همبستگی پیرسون، و به منظور بررسی تفاوت ادراک مدیران و کارکنان از آزمون t مستقل، و در ادامه به منظور تجزیه و تحلیل داده ها با استفاده از نرم افزار لیزرل به تحلیل مسیر متغیرهای پژوهش و ارائه مدل معادلات ساختاری پرداخته شده است. نتایج به دست آمده از تجزیه و تحلیل اطلاعات نشان داد که در شرکت گاز استان مازندران رابطه مثبت و معنی داری بین رهبری خدمتگزار با اعتماد سازمانی و توانمندسازی کارکنان وجود دارد، و همچنین تفاوت معناداری بین ادراک کارکنان و مدیران از رهبری خدمتگزار در این شرکت مشاهده نشده است.
    کلیدواژگان: رهبری خدمتگزار، اعتماد سازمانی، توانمندسازی کارکنان، شرکت گاز استان مازندران
  • محمود جعفرپور*، نسرین رضایی، سودابه سوری صفحات 137-162
    آسیب شناسی سازمانی، فرایندی نظام مند از جمع آوری داده ها به منظور تعامل اثربخش در راستای حل مشکلات، چالش ها، فشارها و محدودیت های سازمانی میباشد. بر این اساس هدف پژوهش حاضر، آسیب شناسی پیاده سازی و کاربست نتایج تحقیقات مدیریت منابع انسانی در صنعت نفت بوده است. روش تحقیق مورد استفاده در این پژوهش از نظر هدف، توصیفی؛ از نظر نتیجه، کاربردی؛ از نظر نوع داده، کمی و به لحاظ زمان گردآوری داده ها، مقطعی بوده که از ابزار پرسش نامه نیز جهت گردآوری داده ها بهره برده شد. جامعه آماری این پژوهش نیز متشکل از دو گروه (1) اساتید و صاحب نظران حوزه مدیریت منابع انسانی در دانشگاه های معتبر کشور و (2) مدیران و کارشناسان ارشد منابع انسانی در سازمان ها و شرکت های حوزه صنعت نفت در سطح شهر تهران مشتمل بر 335 نفر بوده است که حجم نمونه مورد مطالعه، 180 نفر تعیین شد. نتایج پژوهش نشان داد که در سطح اطمینان 99 درصد، 37 شاخص بر عدم پیادهسازی و کاربست نتایج تحقیقات مدیریت منابع انسانی در صنعت نفت تاثیرگذار می باشند که از این بین، سه شاخص «ضعف فرهنگ مطالعه در کاربران»، «عدم بکارگیری ناظران (مشاوران) علمی و عملی مناسب» و «عدم ثبات در تصمیم گیری های کلان سازمانی»، مهمترین شاخص های مورد اشاره پاسخگویان بوده است. همچنین شاخصهای شناسایی شده در سه گروه آسیب های ساختاری، رفتاری (محتوایی) و محیطی طبقه بندی شدند.
    کلیدواژگان: آسیب شناسی سازمانی، مدیریت منابع انسانی، کاربست، آسیب های ساختاری، آسیب های رفتاری، آسیب های زمینه ای
  • سعید عبدالمنافی، منصور معظمی، محمود غلامی کرین، علی نوروزی صفحات 163-180
    پژوهش حاضر جهت بررسی رابطه سرمایه اجتماعی با رضایت و استرس شغلی کارکنان شرکت پتروشیمی قائد بصیر صورت گرفته است. به این منظور تعداد 206 نفر از کارکنان شرکت مورد مطالعه به روش نمونه گیری طبقه ای انتخاب شده و پرسشنامه های سرمایه اجتماعی، رضایت شغلی و مقیاس استرس در بین آنان توزیع گردید. جهت تحلیل داده ها از آزمون های همبستگی پیرسون و رگرسیون گام به گام استفاده شده است. نتایج آزمون همبستگی پیرسون حاکی از آن است که بین ابعاد شناختی، رابطه ای و ساختاری سرمایه اجتماعی و همچنین نمره کلی آن با رضایت شغلی رابطه مثبت و معنی داری وجود دارد. علاوه بر این یافته ها حاکی از آن است که ابعاد رابطه ای و ساختاری و همچنین نمره کلی سرمایه اجتماعی کارکنان با استرس شغلی آنان رابطه منفی و معنی داری دارند. نتایج تحلیل رگرسیون بیانگر این است که سهم ابعاد رابطه ای و شناختی سرمایه اجتماعی در پیش بینی رضایت شغلی به ترتیب برابر با 0.75 و 0.26 بوده و سهم ابعاد رابطه ای و ساختاری سرمایه اجتماعی در پیش بینی استرس شغلی کارکنان به ترتیب برابر با 0.56- و 0.25- می باشد. بنابراین می توان با تسهیل تحقق سرمایه اجتماعی در سازمان باعث ارتقای رضایت شغلی و از طرفی کاهش استرس شغلی گردید.
    کلیدواژگان: سرمایه اجتماعی، رضایت شغلی، استرس شغلی، شرکت پتروشیمی قائد بصیر گلپایگان
  • مرجان فیاضی، سعید شهبازمرادی، زهرا افشار*، محمدرضا شهبازمرادی صفحات 181-202
    امروزه اجرای مدیریت سبز منابع انسانی در سازمان ها از اهمیت بالایی برخوردار شده و این موضوع در صنعت نفت دارای اهمیت خاصی است. هدف این تحقیق شناسایی بسترهای لازم برای اجرای مدیریت سبز منابع انسانی در صنعت نفت است. روش انجام این تحقیق روش تحقیق آمیخته است. با توجه به این نوع روش تحقیق، در ابتدا مصاحبه هایی انجام و نتایج این مصاحبه ها مورد تحلیل محتوا قرار گرفت و در نهایت پرسش نامه ای طراحی شد و در اختیار مدیران و کارشناسان منابع انسانی شرکت ملی نفت قرار داده شد. ضریب آلفای کرونباخ این پرسش نامه 973/0 بوده و بیان گر پایایی بالای این پرسش نامه است. نتایج این تحقیق گویای این موضوع است که از میان دسته بندی کلی، حمایت مدیران ارشد از بالاترین اهمیت برخوردار می باشد و در نتیجه در صورت حمایت مدیر از برنامه های سبز، مقدمات مراحل دیگر نیز فراهم می شود. در میان عوامل استراتژیک، وجود چشم انداز سبز، در میان عوامل سازمانی، بودجه، از میان عوامل مرتبط با کارکنان، جذب و توسعه متخصصان زیست محیطی و دانش و مهارت کارکنان از مهم ترین عوامل به شمار می آیند. هم چنین نتایج آزمون فریدمن به طور کلی این موضوع را روشن ساخت که عوامل مالی و حمایت مدیریت از مهم ترین عوامل تاثرگذار بر اجرای مدیریت سبز منابع انسانی است.
    کلیدواژگان: مدیریت سبز منابع انسانی، مدیریت سبز، زیست محیطی، صنعت نفت و کارکنان سبز
  • روح الله قابضی، سیدمحمود موسوی شیری*، سودابه جلیلی انوشیروانی، عبدالله حبیبی محب سراج صفحات 203-230
    در این تحقیق رابطه کارایی سرمایه فکری واجزای آن (سرمایه انسانی ،فیزیکی و ساختاری) با سه مولفه عملکرد مالی شامل سود هرسهم ،بازده حقوق صاحبان سهام و بازده دارائی ها در بخش صنعت فرآورده های نفتی ایران به همراه دو متغیرکنترلی اندازه شرکت و اهرم مالی ، آزمون شده است.به منظور آزمون فرضیه های تحقیق، اطلاعات یازده شرکت بخش صنعت فرآورده های نفتی پذیرفته شده در بورس تهران در طی سال های 1386 الی 1390( شامل 55سال- شرکت) جمع آوری و با استفاده از روش پانل دیتا و رگرسیون چندگانه مورد تحلیل و بررسی قرارگرفته است. نتایج نشان می دهدکه بین سرمایه فیزیکی با سود هرسهم و بازده حقوق صاحبان سهام، ارتباط معنی داری وجود دارد. اما بین سرمایه فیزیکی و بازده دارایی ها رابطه ی معنی داری وجود ندارد. نتایج همچنین بیانگر این است که بین سرمایه انسانی و سرمایه ساختاری با سود هرسهم ، بازده حقوق صاحبان سهام و بازده دارایی ها رابطه ی معنی داری وجود دارد. در نهایت نتایج نشان دهنده ی این است که بین ضریب ارزش افزوده ی فکری و سود هرسهم ارتباط معنی داری وجود دارد، اما وجود رابطه ی معنی دار بین ضریب ارزش افزوده ی فکری با بازده حقوق صاحبان سهام و بازده دارایی ها تائید نشد.
    کلیدواژگان: سرمایه فکری، سرمایه انسانی، سرمایه فیزیکی، سرمایه ساختاری، عملکرد مالی، فرآورده های نفتی
|
  • Jahaniar Bamdad Soufi, Mohammad Ali Khatami Firoozabadi, Mona Zakaria Sani* Pages 3-30
    In this research, factors affecting the development of knowledge management (KM) system are identified in different phases of KM cycle at Petrochemical technology and research center of Iranian Petrochemical Company. Then these factors are prioritized. In this research, first all activities of knowledge management cycle phases in mentioned company are identified locally by using a distributed questionnaire among elites. Then identified activities in before phase are prioritized with considering criteria of knowledge management in each phase from its cycle by second questionnaire. For data analyze and activities prioritization, are used from Fizzy Topsis and Analytical network process (ANP), then results of this methods compare each other. Results indicated which activities have the most priority at each phase of KM cycle, and the company must to attend this activities and investment on them for developing of knowledge management.
    Keywords: Knowledge management cycle, Activities prioritization, Fuzzy Topsis, Analytical network process, Petrochemical Technology, Research Center
  • Amin Habibi Rad, Kamran Feizi, Ali Rezaeian, Askar Azizi, Seyed Hasan Fakourian Pages 31-54
    The research purpose is to explore the reasons why the managers do not participate in training programs actively? After that, it is necessary to remove these factors in next trainings to provide the needful knowledge and skills consistent with business condition for managers. Needed data gathered through the content analysis of manager`s ideas about the training programs of national Iranian oil company (NIOC) and then a questionnaire developed based on them. In this research 380 managers of NIOC participated. Findings show that the demands of managers depend on their work, education and work experience. However, training programs in the first half of the day, outside of work site, as a workshop or with mixed method have a higher priority from the managers perspective. In this research, also, the needed training subject as well as the solutions for improvement in organizational trainings from the managers point of view were investigated.
    Keywords: Training needs, Managers, Training Barriers, Training Priorities, National Iranian Oil Company (NIOC)
  • Hasan M. Joshaghani*, Mansoure Hadavi Pages 55-104
    The purpose of this paper is providing a model to determine the factors affecting the willingness of employees to job relocation. In the transition from the industrial age to the post-industrial age, post-industrial society, Be organized around knowledge creation and use of information On one hand, heavy reliance of this competitive environment on knowledge capitals and staff expertise and the other hand, fluidity of these capitals, has caused the issue of maintenance and keep them in organization is of great importance. Inability to properly manage the maintenance staff (Particularly worthy and capable), as the main organizational capital, in addition to the direct and indirect costs imposed, if employees leave the organization, makes transmission capabilities to competing companies and finally, the loss of competitive advantage. In this study, we considered the factors affecting the willingness of employees to job relocation by combining model of planned behavior and variables of organizational justice, organizational commitment, and job satisfaction. The sample consisted of 210 employees of pars oil and gas company (POGC). In this study, of a questionnaire to collect data and statistical software (SPSS and LISREL) for data analysis, was used. After analyzing data, results showed that Variables of organizational commitment, job satisfaction and organizational justice with variables of planned behavior, Are effective on willingness to job relocation.
    Keywords: The theory of planned behavior, Organizational justice, Job satisfaction, organizational commitment, Willingness to movement
  • Fattah Sharifzadeh, Vajhollah Ghorbanizadeh, Hamed Mohammadi*, Farhad Rokni Lamouki Pages 105-136
    This study sets out to explore the relationship of servant leadership with the organizational trust and people empowerment in Mazandaran Gas Company. The statistical population was consisted of 459 employees of the company with a sample of 329 of them. A surveyor- built questionnaire with 80 items was used to collect data. Its reliability has been proven as 0.97 through Crombach`s coefficient alpha. In an inference analysis, the study used Pearson correlation test to investigate the hypotheses, t test to consider the difference between the Managers and employees perception and lizrel software to examine data for a path analysis and presenting a structural model. Correlation analysis indicated that in Mazandaran Gas Company, servant leadership is positively correlated to the organizational trust and people empowerment and also, there is no significant difference between the managers` and employees` perception of servant leadership.
    Keywords: Servant leadership, Organizational trust, People empowerment, Mazandaran Gas Company
  • Mahmoud Jafarpoor*, Nasrin Rezayi, Soudabeh Soori Pages 137-162
    Organizational diagnosis is a systematic process for gathering data in order to interact effectively to tackle some organizational problems, challenges, pressures and restrictions. Thus, the purpose of present research is a diagnosis for implementing and applying the research results of human resources management in oil industry. In terms of purpose, its methodology was descriptive; in terms of results, it was applicable; in terms of data, it was quantitative and in terms of data gathering time, it was periodic. Questionnaire was used as a data gathering tool. The statistical society consisted of two groups: (1) professors and experts for the field of human resources management in reliable universities and (2) human resources managers in Tehran organizations and companies of oil industry field, including 335 people. The sample volume was specified with 180 people. Survey results showed that at the 99% confidence level, 35 indices are effective on the research results of human resources management and cause them not to be implemented and applied in oil industry. Among them, three indices of «user's weakness in studying culture», «not to apply suitable scientific and practical supervisors (consultants) » and «instability for major organizational decision-makings» are the most important indices mentioned by the respondents. The identified indices were also classified in three groups of structural, behavioral (conceptual) and environmental damages.
    Keywords: Diagnosing Organizations, Human Resource Management, Structure, Behavior, Context
  • Saeid Abdolmanafi, Mansour Moazami, Mahmoud Gholami Karin, Ali Noruzy Pages 163-180
    The present research aims to study the relationship of social capital with job satisfaction and job stress of the personels in Ghaed Basir Petrochemical Company. As for sampling 206 employees were selected using stratified sampling method and questionnaires of social capital, job satisfaction and stress scale were distributed between them. Pearson correlation test and stepwise regression analysis were used to analyze data. The results of Pearson correlation test indicate that there is a positive and meaningful relation between social capital and its tree dimension i.e. structural, relational and cognitive with job satisfaction. Moreover, the results show that there is a negative and meaningful relation between social capital and its structural and relational dimensions with job stress. Result of the stepwise regression analysis determined the share of relational and cognitive dimensions in the prediction of job satisfaction as 0.75 and 0.26 respectively. The shares of relational and structural dimensions in forecasting the job stress were also determined as -0.56, and -0.25 respectively. So we can, improve job satisfaction and reduce job stress with facilitate of social capital in organizations.
    Keywords: Social Capital, Job Satisfaction, Job Stress, Ghaed Basir Petrochemical Company, Diagnosis
  • Marjan Faiiazi, Saeed Shahbaz Moradi, Zahra Afshar*, Mohammad Reza Shahbaz Moradi Pages 181-202
    Today's green human resource management is very important in organizations and in oil industry it is more important also. the aim of the present research is finding the necessary Prerequisite of doing the green human resource management in oil industry. how to do this research is mix method. in this way of research, first some interviews had done, then the results were paid attention in the point of content analysis. finally a questionnaire was designed and was given to the managers and experts of HR in national oil industry. the Cronbach's alpha coefficient of these questionnaire was. 973, and it is shown the high level of reliability of this questionnaire. The results of the present research indicates that among total category, supporting top managers is very important. As a result if the managers support green program, the introduction of the stages will be done. Among the strategic factors, present of green vision, Among the organizational factors, Budget, Among related factors with employees, staffing and development of environmental experts, also the employee's knowledge and skills are very important. Furthermore the results of Friedman test shows that financial factors and supporting from managers are very effective on green human resource processes..
    Keywords: Green human resources Management, Green management, Environmental, Oil industry, Green workers
  • Roohola Ghabezi – Seyed Mahmoud Mousavi Shiri*_Soodabeh Jalili Anooshirvani_Abdollah Habibi Moheb Seraj Pages 203-230
    In this research, the relationship between the intellectual capital Efficiency and its components (structural, physical and human capital) with three components of financial performance including the profit per share, return on owner’s equity and return on assets in the Iranian petroleum products industry, along with two controlling variables; the size of the company and the financial leverage, have been tested. In order to test the hypothesis of the research, the information of eleven companies of the petroleum products industry listed in Tehran Stock Exchange during the years 2007 to 2012 (includes 55 years-company) has been collected and by using the multiple regression and Data Panel method has been analyzed and studied. The results show that there is a significant (or meaningful) relationship between intellectual capital and structural capital with profit per share, return on owner’s equity and return on assets. Finally the results show a significant relation between the coefficient value of intellectual capital and profit per share, but there is no significant relationship between the coefficient value of intellectual capital, return on owner’s equity and return on assets.
    Keywords: Intellectual Capital, Human Capital, Physical Capital, Structural Capital, Financial Performance, Petroleum Product