فهرست مطالب

مطالعات مدیریت رفتار سازمانی در ورزش - سال سوم شماره 3 (پیاپی 11، پاییز 1395)

نشریه مطالعات مدیریت رفتار سازمانی در ورزش
سال سوم شماره 3 (پیاپی 11، پاییز 1395)

  • تاریخ انتشار: 1395/08/27
  • تعداد عناوین: 10
|
  • رضوان شیرالی*، عبدلرحمن مهدی پور، طاهره ازمشا صفحات 11-18
    این پژوهش با هدف تاثیر پایبندی به اخلاق ورزشی بر انسجام گروهی تیم های بسکتبال و فوتسال بانوان شهرستان اهواز صورت پذیرفت. پژوهش از لحاظ هدف کاربردی است. جامعه آماری شامل تمامی تیم های بانوان ورزشکار بسکتبال و فوتسال شهرستان اهواز می باشد. که از این بین تعداد 118نفر به عنوان نمونه پژوهش مشخص گردیدند. به منظور جمع آوری اطلاعات از سه پرسش نامه، اطلاعات فردی و برای سنجش اخلاق ورزشی از پرسشنامه (ITCSQ) دیودسون و همکاران (2006) و همچنین برای اندازه گیری میزان انسجام گروهی تیم های ورزشی از پرسش نامه وید مایر و براولی (1985) بر اساس مدل ادراکی کارون (1982) استفاده شد. برای تجریه و تحلیل اطلاعات جمع آوری شده از آزمون ضریب همبستگی پیرسون با استفاده از نرم افزار spss و از رویکرد معادلات ساختاری به وسیله نرم افزار AMOS به بررسی و آزمودن فرضیه های پژوهش پرداخته شد. نتایج پژوهش نشان داد پایبندی به ارزش های اخلاقی با ضریب همبستگی 25/0 با انسجام گروهی تیم های ورزشی رابطه مستقیم و مثبتی وجود دارد. نتایج معادلات ساختاری نشان داد که ارزش های اخلاقی ورزشکاران با مقدار ضریب مسیر89/0 و نسبت بحرانی(CR)69/3 بر انسجام گروهی تاثیر دارد.
    کلیدواژگان: اخلاق ورزشی، انسجام گروهی، ورزش بانوان، فوتسال، بسکتبال
  • همایون عباسی، جواد کریمی*، مریم حسینی، بهاره حسین آبادی صفحات 19-25
    هدف پژوهش، بررسی رابطه رهبری اصیل و رفتار شهروندی سازمانی با ملاحظه نقش میانجی اعتماد سازمانی در بین کارشناسان وزارت ورزش و جوانان جمهوری اسلامی ایران بود. روش تحقیق، توصیفی- همبستگی و جامعه آماری شامل تمامی کارشناسان وزارت ورزش و جوانان (350 نفر) بودند که از طریق نمونه گیری تصادفی- طبقه ای متناسب، 185 نفر به عنوان نمونه انتخاب شدند. ابزارهای پژوهش، پرسشنامه های رهبری اصیل اولیو و همکاران (2007)؛ رفتار شهروندی سازمانی پادساکف و همکاران (1990) و اعتماد سازمانی مورمن و همکاران (1988)، می باشند. مقادیر آلفای کرونباخ پرسشنامه های رهبری اصیل 85/0، اعتماد سازمانی 88/0 و رفتار شهروندی سازمانی 79/0 محاسبه و تایید گردید. برای تحلیل داده ها از آزمون کولموگروف اسمیرنوف، ضریب همبستگی پیرسون و تحلیل رگرسیون استفاده شد. نرم افزارهای مورد استفاده SPSS و LISREL بودند. همچنین، بر اساس مدل ارایه شده می توان گفت که، رهبری اصیل با میزان ضریب 48/0 اثر مثبت و متوسطی بر اعتماد سازمانی و با مقدار ضریب 78/0 نیز اثر مثبت و بالایی بر رفتار شهروندی دارد. اعتماد سازمانی نیز با ضریب بتای 56/0 اثر مثبت و نسبتا بالایی بر رفتار شهروندی دارد.نتیجه این که، بین رهبری اصیل و رفتار شهروندی سازمانی با توجه به نقش میانجی اعتماد سازمانی رابطه معناداری وجود دارد.
    کلیدواژگان: رهبری اصیل، رفتار شهروندی سازمانی، اعتماد سازمانی، وزارت ورزش و جوانان
  • محسن هراتی *، حسن فهیم دوین، محمد کشتی دار صفحات 27-35
    هدف از پژوهش نقش میانجی هوش فرهنگی با مهارت های ارتباطی دررابطه با مدیریت ارتباط با مشتری بود. جامعه آماری کلیه مدیران سازمان ها و مراکز ورزشی استان خراسان جنوبی (180 نفر) در سال 1394 بود که با استفاده از جدول مورگان 123 نفر به عنوان نمونه بر اساس روش نمونه گیری ترکیبی و نوع تصادفی انتخاب شدند. روش تحقیق از نوع توصیفی–تحلیلی بود،که جمع آوری اطلاعات به شکل میدانی بودوابزار مورداندازه گیری سه پرسشنامه که مربوط به پرسشنامه هوش فرهنگی ویلیام اچ. پراد(2005) و پرسشنامه مهارت های ارتباطی بارتون جی. ای(1990)و پرسشنامه مدیریت ارتباط با مشتری محسنیان (1392)بود که روایی پرسشنامه ها به رویت13 تن از اساتید مدیریت ورزشی دانشگاه آزاد و فردوسی مشهد(1394) رسید و مورد تائید قرار گرفت و اعتبار به روش آلفای کرونباخ با استفاده از نرم افزار Spss ، بعد از پر شدن 30 پرسشنامه و گرفتن آزمون به ترتیب 94/.و91/.و85/.تعیین شد؛ و در بخش ازمون از آزمون کولموگوروف-اسمیرنوف و آمار استنباطی مناسب نظیر تحلیل عاملی تاییدی و تحلیل معادلات ساختاری با استفاده از نرم افزار لیزرل و در برخی از داده ها از نرم افزار Spss نسخه 22 استفاده شد نتایج برگرفته از یافته های استنباطی بیان می کند که مهارت های ارتباطی از طریق هوش فرهنگی بر مدیریت ارتباط با مشتری تاثیر مثبت و معناداری دارد
    کلیدواژگان: هوش فرهنگی، مدیریت ارتباط با مشتری، مهارتهای ارتباطی، مدیران ورزشی
  • علی جعفری*، محمد علیمردانی صفحات 37-44
    هدف از پژوهش حاضر تحلیل رگرسیونی رضایت شغلی و تعهد سازمانی با اثربخشی معلمان تربیت بدنی شهرستانهای استان تهران بود. جامعه آماری تحقیق شامل کلیه ی معلمان تربیت بدنی شهرستانهای استان تهران بالغ بر 1850 نفر در سال تحصیلی 94-1393 بود. بر اساس جدول مورگان 319 نفر به صورت تصادفی طبقه ای برای نمونه تحقیق انتخاب شدند. برای دستیابی به اهداف تحقیق از پرسشنامه های استاندارد رضایت شغلی هرزبرگ که حاوی 72 سوال، پرسشنامه تعهد سازمانی آلن و می یر حاوی 24 سوال و پرسشنامه اثربخشی 20 سوالی گلدبرگ استفاده شد. روایی هر سه پرسشنامه به تائید 15 نفر از متخصصین رسید و پایایی آنها در یک مطالعه مقدماتی بر روی30 نفر آزمودنی و با استفاده از آلفای کرونباخ به ترتیب 79/0، 83/0 و 81/0 محاسبه شد. به منظور تجزیه و تحلیل اطلاعات جمع آوری شده، از آمار توصیفی (فراوانی و درصد فراوانی) و آمار استنباطی از جمله آزمون کولموگروف-اسمیرنوف، رگرسیون خطی، رگرسیون چندگانه و تحلیل مسیر با کمک نرم افزار spss19 استفاده شد. یافته های تحقیق نشان داد که رضایت شغلی معلمان به صورت مستقیم با ضریب مسیر53/0 با تعهد سازمانی ارتباط مستقیم معنادار و همچنین با اثربخشی با ضریب مسیر 4/0 ارتباط مستقیم معنادار دارد (05/0>p). همچنین تعهد سازمانی با ضریب مسیر 34/0 با اثربخشی ارتباط مستقیم دارد(05/0p< ). رضایت شغلی معلمان به طور غیر مستقیم با ضریب مسیر 63/0 و از طریق تعهد سازمانی با اثر بخشی معلمان تربیت بدنی شهرستانهای استان تهران ارتباط معناداری دارد(05/0p<).
    کلیدواژگان: رضایت شغلی، تعهد سازمانی، اثربخشی، معلمان تربیت بدنی
  • مهدی گودرزی*، مجید جلالی فراهانی، حسین رجبی، مهرزاد حمیدی صفحات 45-53
    امروزه اشتغال یکی از مهمترین چالش های ملی محسوب می شود. هدف از پژوهش حاضر تحلیل عوامل رفتاری موثر بر ارتقاء کارآفرینی دانشجویان مدیریت ورزشی کشور بود. جامعه آماری پژوهش شامل 2761 نفر از دانشجویان مدیریت ورزشی بود که بر طبق جدول مورگان تعداد نفرات، نمونه برابر با 338 نفر و به صورت تصادفی ساده انتخاب گردید. برای دستیابی به اهداف پژوهش از پرسشنامه 28 سئوالی محقق ساخته استفاده شد که روایی صوری و محتوایی آن به تایید 15 تن از متخصصین مدیریت ورزشی رسید. پایایی آن نیز در یک مطالعاه مقدماتی با 30 آزمودنی و با آلفای کرونباخ 94/0 محاسبه شد. روایی سازه آن نیز در تحلیل عاملی تایید شد. برای تحلیل داده ها از روش های آماری توصیفی و استنباطی از جمله تحلیل عاملی اکتشافی، KMO، بارتلت با کمک نرم افزار SPSS استفاده شد. یافته های تحقیق نشان داد به ترتیب اولویت عوامل رفتاری محیطی، تخصصی، تجاری و مدیریتی در ارتقا کارآفرینی دانشجویان مدیریت کشور نقش دارند.
    کلیدواژگان: کارآفرینی، عوامل رفتاری، مدیریت ورزشی
  • غلامرضا شعبانی بهار، لقمان کشاورز، ابوالفضل فراهانی، اکبر فرید فتحی* صفحه 55
    هدف از پژوهش حاضر بررسی تاثیر محیط قانونی بر بلوغ سازمانی در وزارت ورزش و جوانان بود. جامعه آماری تحقیق اعضای هیات علمی دانشگاه ها با سابقه مدیریت در ورزش، مدیران وزارت ورزش و جوانان و کارشناسان خبره در واحدهای ستادی و تابعه و مدیران فدراسیون های ورزشی به تعداد 300 نفر بودند که همه آنها به صورت کل شمار برای نمونه تحقیق انتخاب شدند. برای دست یابی به اهداف پژوهش از پرسشنامه های استاندارد بلوغ سازمانی سلطانی و همکاران (1389) و محیط قانونی نیک نژاد (1394) استفاده شد. روایی هر دو پرسشنامه به تایید 8 تن از متخصصین رسید و پایایی آن ها در یک مطالعه مقدماتی با 30 آزمودنی به ترتیب 83/0 و 86/0 محاسبه شد. برای تحلیل اطلاعات جمع آوری شده از روش های آماری توصیفی و استنباطی از جمله ضریب همبستگی پیرسون و رگرسیون و معادلات ساختاری با کمک دو نرم افزار SPSS و AMOS استفاده شد. نتایج پژوهش نشان داد که بین تمامی ابعاد محیط قانونی با ابعاد بلوغ در سازمان به جز بلوغ سازمانی با بعد ثبات و اخلاق محوری از ابعاد محیط قانونی ارتباط مثبت و معناداری وجود دارد. همچنین محیط قانونی می تواند تاثیر مثبت و معناداری برابر با 216/0 بر بلوغ در سازمان داشته باشد. در آخر محیط قانونی قابلیت پیش بینی 45 درصد از واریانس بلوغ در سازمان را دارد.
    کلیدواژگان: محیط قانونی، بلوغ سازمانی، بلوغ فردی، بلوغ فرآیندی
  • محمد علی قره، لقمان حسامی* صفحات 65-74
    هدف از پژهش حاضر بررسی ارتباط سبک های مدیریتی مدیران با استرس شغلی و پیشرفت شغلی در کارکنان وزارت ورزش و جوانان بود. روش تحقیق از نوع توصیفی_همبستگی بود که به شکل میدانی انجام گرفت. جامعه آماری این پژوهش کلیه کارکنان وزارت ورزش و جوانان (700N=) بود که 240 نفر با توجه به جدول مورگان و با روش نمونه گیری تصادفی ساده انتخاب گردید. برای جمع آوری اطلاعات از سه پرسشنامه استرس شغلی، پرسشنامه سبک های مدیریتی و پرسشنامه پیشرفت شغلی استفاده شد. روایی پرسشنامه ها توسط 7تن از اساتید مدیریت ورزشی تایید گردید همچنین پایایی پرسشنامه های تحقیق با استفاده از ضریب آلفای کرونباخ تایید شد. از آزمون های آماری کلموگروف اسمیرنف، پیرسون و رگرسیون چند متغیره به منظور ارزیابی داده های تحقیق و با استفاده از نرم افزارSPSS استفاده شد. نتایج نشان داد بین سبک رهبری انسان مدار و استرس شغلی رابطه منفی و معنی داری وجود دارد و بین سبک رهبری وظیفه مدار و استرس شغلی رابطه مثبت و معنی داری وجود دارد. همچنین نتایج نشان داد بین سبک مدیریت انسان مدار و پیشرفت شغلی رابطه مثبت و معنی داری وجود دارد و بین سبک مدیریت وظیفه مدار و پیشرفت شغلی رابطه منفی و معنی داری وجود دارد. نتایج حاصل از رگرسیون نشان داد سبک مدیریتی مدیران پیش بینی کننده قوی برای استرس شغلی و پیشرفت شغلی کارکنان است. در نتیجه به منظور پیشرفت شغلی کارکنان و کاهش استرس در سازمان مدیران باید سبک رهبری انسان مدارانه را مورد توجه قرار دهند
    کلیدواژگان: استرس شغلی، پیشرفت شغلی، سبک های مدیریت
  • سیدعلی نقوی*، عادل آذر، میرمحمد اسعدی صفحات 75-86
    هدف از پژوهش حاضر، بررسی رابطه هوش معنوی، تعهد سازمانی و رضایت شغلی کارکنان اداره کل ورزش و جوانان استان منتخب بود. روش پژوهش به صورت توصیفی- همبستگی است. جامعه آماری پژوهش شامل تمامی کارکنان اداره کل ورزش و جوانان استان منتخب به تعداد 185 نفر بوده که با استفاده از روش نمونه گیری تصادفی ساده 125 نفر به عنوان نمونه انتخاب شدند. جهت جمع آوری داده ها، از پرسشنامه های هوش معنوی عبدالله زاده و همکاران (1388)، رضایت شغلی اسمیت و همکاران (1969) و تعهد سازمانی آلن و میر (1990) استفاده شد که پس از تایید روایی توسط متخصصین، پایایی آن ها نیز از طریق آلفای کرونباخ محاسبه شد. برای تجزیه و تحلیل داده ها و آزمون فرضیه های پژوهش از تحلیل رگرسیون و مدل معادلات ساختاری با استفاده از نرم افزار های SPSS و LISREL استفاده شد. یافته ها نشان داد که رابطه میان هوش معنوی و رضایت شغلی، هوش معنوی و تعهد سازمانی، رضایت شغلی و تعهد سازمانی معنادار می باشد. همچنین میان هوش معنوی با رضایت شغلی و هوش معنوی با تعهد سازمانی نیز رابطه ای چندگانه وجود دارد که هوش معنوی 27 درصد از واریانس رضایت شغلی و 23 درصد از واریانس تعهد سازمانی را پیش بینی می کند.
    کلیدواژگان: هوش معنوی، تعهد سازمانی، رضایت شغلی، اداره کل ورزش و جوانان
  • علی حیرانی، احمد مظلوم صالح الربیعاوی، سعید خانمرادی* صفحات 97-107
    هدف از پژوهش حاضر، تحلیل مسیر سرمایه روانشناختی و رضایت شغلی معلمان تربیت بدنی و غیر تربیت بدنی شهر اماره عراق می باشد. روش تحقیق، توصیفی - پیمایشی است. جامعه آماری کلیه معلمان تربیت بدنی و غیر تربیت بدنی شهر اماره عراق به تعداد 3600 نفر بود. با استفاده از روش نمونه گیری تصادفی ساده تعداد 250 معلم تربیت بدنی و 400 معلم غیر تربیت بدنی به عنوان نمونه انتخاب شدند. از پرسشنامه های استاندارد سرمایه روانشناختی لوتانز (2007) و پرسشنامه رضایت شغلی ویس و همکاران (1967) استفاده گردید. روایی پرسشنامه ها بر اساس نظر 10 نفر از متخصصان مدیریت ورزشی تایید شد و پایایی نیز با استفاده از آزمون آلفای کرونباخ، به ترتیب مقدار 0/83، 0/73 به دست آمد. جهت تجزیه و تحلیل داده های از آمار توصیفی (میانگین، انحراف استاندارد و...) و آمار استنباطی (K_S، ضریب همبستگی اسپیرمن و U مان ویتنی) استفاده گردید. همچنین از مدل یابی معادلات ساختاری با استفاده از نرم افزار AMOS استفاده شد. نتایج نشان داد که بین سرمایه روانشناختی و ابعاد آن با رضایت شغلی رابطه مثبت و معنی داری وجود دارد(p
    کلیدواژگان: سرمایه روانشناختی، رضایت شغلی، اماره عراق، معلمان
  • تدوین نظام نامه اخلاقی مسئولین تربیت بدنی دانشگاه های پیام نور کشور
    حیدر حسینی*، همت الله بسطامی، زهرا فیض صفحات 109-120
    هدف از انجام پژوهش حاضر، تدوین نظام نامه اخلاقی مسئولین تربیت بدنی دانشگاه های پیام نور کشور است. جامعه آماری تحقیق را تمامی مسئولین تربیت بدنی استانها و نیز مدیران اداره کل تربیت بدنی دانشگاه پیام نور کشور تشکیل داده اند که نمونه آماری برابر با جامعه آماری و به تعداد 35 نفر می باشد. ابزار اندازه گیری پرسشنامه 29 سوالی محقق ساخته با 5 عامل مسئولیت پذیری، عدالت، صداقت، نگرش حرفه ای و احترام بود. روایی پرسشنامه توسط 10 نفر از اساتید مدیریت ورزشی تایید شد. پایایی پرسشنامه با استفاده از آلفای کرونباخ 87/0 بدست آمد... به منظور تجزیه و تحلیل آماری داده ها از شاخص های توصیفی همچون میانگین و انحراف استاندارد و توزیع های فراوانی و درصدی استفاده شد. برای بررسی وضعیت سوالات، عامل ها و مفهوم از آزمون t تک نمونه ای و همچنین برای الویت بندی سوالات و عامل ها از آزمون فریدمن و برای مقایسه سوالات ، عامل ها و مفهوم نظام نامه اخلاقی از آزمون های t مستقل و تحلیل واریانس استفاده شد. از نرم افزار SPSS22 و نیز PLS جهت تحلیل عاملی به شیوه معادلات ساختاری استفاده شد. بر اساس نتایج به دست آمده گویه های همه ابعاد مفهوم نظام اخلاقی در سطح اطمینان 95% معنادار شده اند و در اندازه گیری سازه های خود سهم معناداری را ایفا کرده اند و از میان ابعاد عوامل موثر بر تدوین نظام اخلاقی به ترتیب ابعاد نگرش حرفه ای، عدالت و مسئولیت پذیری بالاترین الویت را داشتند.
    کلیدواژگان: نظام نامه اخلاقی، مسئولین تربیت بدنی، دانشگاه پیام نور
|
  • Rezvan Shirali *, Abdolrahman Mehdipour, Tahereh Azmsha Pages 11-18
    This study aimed to investigate the effect of exercise on group cohesion ethics basketball and women's futsal teams took place in Ahwaz. This is the objective. The study population included all women's teams for basketball and football athlete of the city of Ahwaz. See, for example, the study of which 118 cases were identified. In order to collect data from three questionnaires to measure individual Aslaat Sports Ethics Questionnaire (ITCSQ) by Dyvdsvn et al (2006) was written. In addition to sports teams measure group cohesion questionnaire and Bravly Wade Meyer (1985) based on cognitive model of Caron (1982) was used. Analytics data collected for the Pearson correlation test using spss software and structural equations approach using AMOS software to check and test the research hypotheses were examined. The results showed a commitment to ethical values with a correlation coefficient 0/25 direct and positive relationship with group cohesion sports teams there. Structural equation modeling results showed that athletes with coefficient values Route 0/89 and the critical ratio (CR) 3/69 Tasyrdard on group cohesion.
    Keywords: ethics of sport, group cohesion, women's sport, Basketball, Futsal
  • Javad Karimi*, Homauon Abbasi, Maryam Hoseini, Bahare Hoseinabadi Pages 19-25
    The purpose of study was to examine The Relationship Between Authentic Leadership and Organizational Citizenship Behavior With Mediating Role of Organizational Trust in Ministry of Sport and Youth Iran. The research method is descriptive-correlation and statistical population included all experts of the Ministry of Sport and Youth, that their number is 350 people. And stratified random sampling proportional to size, 185 of were selected as sample. The tools measuring of authentic leadership questionnaire Olive et al (2007), the organizational citizenship behavior questionnaire Padsakf et al (1990), the organizational trust questionnaire Moorman et al (1988). For data analyze, the Kolmogorov-Smirnov test, Pearson correlation coefficient test and regression analysis test were used. In this study we were used from SPSS and LISREL software’s. Also, based on the suggested model can be said that, authentic leadership with positive effects on confidence corporate average by a factor of 0/48 and 0/78 high positive effect on behavior. Organizational trust with beta coefficient 0/56 a relatively high positive effect on organizational citizenship behavior. It can be concluded between authentic leadership and organizational citizenship behavior there is a significant relationship with the role of organizational trust.
    Keywords: Authentic Leadership, Organizational Citizenship Behavior, Organizational Trust, Ministry of Sport, Youth
  • Mohsen Harati *, Hassan Fahim, Mohammad Keshtidar Pages 27-35
    This study aimed at investigating the mediated role of cultural intelligence and communication skills related to communicative management to the customer. The population was all organization managers and sport centers in Khorasan Jonubi province(180 cases) In the year 1394 which 123 participants were selected based on a combination of random sampling using Morgan table. The research method was descriptive-analytic. The data collection method was a field study and measurement tools were three cultural intelligence questionnaires such as "William H. model. Pradesh "and questionnaires of Barton communication skills. Wood (1990) and Mohsenian customer communicative management (1392) which their validity was confirmed by 10 to 30 of sport management professors and Ferdoosi university of Mashhad. The reliability was determined through Cronbakh Alpha which was respectively 94/.,.æ91,/85..The normality and appropriate inferential statistics test were used such as confirmatory factor analysis and structural equation analysis Using LISREL software and in some data spss software were used. Results of analytical results indicated that communication skills through cultural intelligence had a positive and significant impact on customer relationship management.
    Keywords: cultural intelligence, customer Relationship Management, communicative skills, sport managers
  • Ali Jafari *, Mohammad Alimardani Pages 37-44
    The aim of this study was Regression analysis of job satisfaction and organizational commitment and the effectiveness of physical education teachers of Tehran’s Counties. The study population consisted of 1850 teachers of physical education in schools of Tehran’s Counties over the 93-94 academic year. According to Morgan 319 people randomly selected for the sample. for Data collection, standard questionnaire of Herzberg's job- satisfaction, containing 72 questions, standard questionnaire of Allen and Meyer’s organizational commitment containing 24 questions and standard questionnaire of Goldberg’s effectiveness containing 20 questions were used. The validity of the questionnaire was approved by 15 experts. The reliability of a preliminary study on 30 subjects by using Cronbach's alpha were calculated (0/79, 0/81, 0/83). In order to analyze the data, descriptive statistics (frequency and percentage) and inferential statistics such as the Kolmogorov-Smirnov test, linear regression, multiple regression and path analysis were used by using SPSS software 19.The results showed that job satisfaction have direct relationship with 0/53 route ratio with organizational commitment and also direct relationship with effectiveness with 0/40 route ratio. Also organizational commitment with 0/34 route ratio has direct relationship with effectiveness. Also teachers Job-satisfaction indirectly with 0/63 route ratio and through organizational commitment with effectiveness of physical education teachers of Tehran’s Counties has meaningful realationship. Organizational commitment and job satisfaction are key factors in the success of any organization. The main aim of High levels of job satisfaction and organizational commitment efforts to achieve organizational goals that are linked to organizational effectiveness.
    Keywords: Job, satisfaction, organizational commitment, Effectiveness, physical education teachers
  • Mehdi Godarzi *, Majid Jalali, Hosein Rajabi, Mehrzad Rahimi Pages 45-53
    Employment issue is an important national challenge, especially among university graduates, in the upcoming decade. Therefore, analyzing and determ ining skills influencing to entrepreneurship of students has a considerable importance, especially among management sport students.The main goal of the present study was Analyzing behavioral factors affecting the development of entrepreneurship of management sport students. This descriptive-analysis study was of exploratory type which was done as a field research. The statistical population included 2761 people of management sport students. According to the statistical estimation, the sample size was obtained as 338 people. For the purposes of this study were used through a questionnaire with 28 questions that Its content validity was confirmed by 15 people of sports management professors and Cronbach’s alpha coefficient (α =0.94) was estimated for validity of the questionnaire.
    For data analysis, descriptive and inferential statistical methods such as factor analysis, KMO, Bartlett with SPSS software was used.
    The findings show that behavioral factors, environmental, technical, commercial and management are involved in develop entrepreneurship students .
    Keywords: Entrepreneurship, behavioral factors, management sport
  • Gholamreza Shabanibahar, Loghman Keshavarz, Abolfazl Farahani, Akbar Faridfathi* Page 55
    The aim of this study was to examine the impact of the regulatory environment on organizational maturity in the Youth and Sports Ministry. To achieve the study objectives using standard questionnaires of organizational maturity Soltani et al. (1389) and the regulatory environment Picnic Race (1394) was used. Confirmed the validity of both questionnaires 8 of the experts and the reliability of them in a pilot study with 30 subjects, respectively, 83/0 and 86/0 respectively. To analyze information collected from descriptive and inferential statistical methods including regression and Pearson correlation coefficient and SPSS and AMOS software was used structural equation with the help of two. Regulatory environment can be positive and significant effect on maturity equal to 216/0 in the organization. Finally, the legal environment in an organization's ability to predict 45% of puberty.
    Keywords: Legal environment, organizational maturity, Individual maturity, maturity process
  • Mohammd Ali Ghare, Loghman Hesami * Pages 65-74
    The aim of the present study investigates the relationship between job stress and career advancement in the style of managerial staff of the Youth and Sports Ministry. The research method was descriptive and correlational that field. The target population included all employees of the Ministry of Sport and Youth (N =700) to 240, according to Morgan table were selected by simple random sampling. To collect information from job stress questionnaires, Inventory management and career advancement questionnaire was used. Its validity was confirmed by seven professors of sport management, as well as the reliability of the study using Cronbach's alpha coefficient was. Statistical analysis KS, Pearson and multivariate regression to evaluate research data using SPSS software was used. The results showed a negative relationship between leadership style and job stress in people-oriented and task-oriented leadership style and there is a significant and positive relationship between job stress and significant. The results showed a strong predictor for stress managerial style and career development of its employees. As a result, in order to reduce stress on the career development of staff and managers need to consider human-centered leadership style
    Keywords: Job Stress, career advancement, management styles
  • Seyed Ali Naghavi *, Adel Azar, Mirmohamad Asadi Pages 75-86
    The goal of the present study is to investigate the relation between spiritual Intelligence, organizational commitment and job satisfaction Employees of Sport and Youth General Office of Selected Provinces. The research method is descriptive-correlation. The statistical society of this research includes all employees of Sport and Youth General Office of Selected Provinces accounted to 185 individuals; among them 125 individuals were selected as the sample using simple sampling method. Spiritual Intelligence Questionnaires of AbdoallahZade et al (2010), job satisfaction of Smith et al (1969) and organizational commitment of Allen & Meyer (1990) were used for data collection procedure; after validity was proved by experts reliability was also computed by using Cronbach Alpha. To analyze data and research assumptions tests, regression analysis and structured equations model were used through applying SPSS and LISREL softwares. Findings show that the relation between spiritual Intelligence and job satisfaction, spiritual Intelligence and organizational commitment, job satisfaction and organizational commitment is meaningful. Moreover, there is a multiple relation between spiritual Intelligence with job satisfaction and spiritual Intelligence with organizational commitment; therefore, spiritual Intelligence may predicts 27% and 23% of job satisfaction and organizational commitment variances.
    Keywords: Spiritual Intelligence, Organizational Commitment, job satisfaction, Sport, Youth General Office
  • Ali Heyrani, Ahmad Mazloon Saleh Alrabiavi, Saeed Khanmoradi * Pages 97-107
    The purpose of this study was the path analysis of psychological capital and job satisfaction of physical education and nonphysical education Teachers in Amara province of IRAQ. The research method is descriptive and type of survey. The statistical population was including of all physical education and nonphysical education teachers in Amareh Province in Iraq (199 people). The statistical population was including all physical education teachers and nonphysical education teachers were selected using Morgan table (384 people). We used to Standard questionnaires Psychological Capital of Lotanz (2007) and job satisfaction of Wis deivis (1967). Validity was approved from viewpoint of sport management specialist (10 people) and its reliability also with Cronbach's alpha respectively, 0/83 and 0/73 was approved. For data analyze, we utilize to Descriptive statistics (mean, standard deviation) and inferential statistics (k-s, Spearman correlation coefficient and u Mann-Whitney). Results showed that self-efficacy were highest mean. Also There is a significant positive relationship between psychological capital and its dimensions with job satisfaction (p
    Keywords: psychological capital, job satisfaction, Teachers, Amara, IRAQ
  • Developing The ethical workbook of Physical education authorities of university of payamenoor
    Heidar Hosseini, Hemmatollah Bastami Pages 109-120
    The aim of the present study¡ Developing The ethical workbookof Physical education authorities ofuniversity of payamenoor.Statistical research society of physical education¡ all the authorities of the provinces¡ as well as the directors of the Department of physical education-payame Noor University have established that country statistical sample is equal to the number of population and 35 people.29 questions questionnaire measured tool researcher with factor 5¡ accountability¡ justice¡ honesty¡ professional attitude and respect was. Validity of the questionnaire by 10 professors of sports management confirmed. Reliability of the questionnaire using cronbach''s alpha obtained 0.87. In order to analyze the data from the statistical descriptive indicators¡ such as the mean and standard deviation of the distribution¡ frequency and% and were used. For status questions¡ and the concept of a single t-azazmon a sample as well as to prioritize the questions and test data from Friedman and to compare the questions¡ and the concept of ethical workbook from the independent t-test and analysis of variance were used.. For factor analysis of structural equations manner¡pls and spss22 software were used. Based on the results of all the dimensions of the concept of moral system in the 95% confidence level are meaningful And the size of their share of structure fitted up to have played a significant Among the factors affecting the ethical dimensions of the codification system to arrange the dimensions of professional attitude¡ justice and accountability is the highest priority.
    Keywords: The ethical workbook, Physical education authorities, university of payamenoor