فهرست مطالب

پژوهش های کاربردی در مدیریت ورزشی - پیاپی 18 (پاییز 1395)

مجله پژوهش های کاربردی در مدیریت ورزشی
پیاپی 18 (پاییز 1395)

  • تاریخ انتشار: 1395/09/07
  • تعداد عناوین: 9
|
  • احمد فلاحی *، محمد احسانی، هاشم کوزه چیان، محمد خبیری صفحات 11-21
    این پژوهش با هدف بررسی نقش تعدیل کنندگی بازاریابی کمین، رفتار منفی و سازگاری در رابطه بین جانبداری از لیگ برتر با تمایل به خرید از حامی انجام شد. روش تحقیق از نوع تحقیقات توصیفی-همبستگی می باشد که به صورت میدانی انجام شد. نمونه تحقیق را 515 نفر از تماشاچیان لیگ برتر تشکیل دادند. برای جمع آوری داده ها از پرسشنامه محقق ساخته استفاده شد. روایی پرسشنامه به تایید 14 نفر از اساتید رسید و با استفاده از تحلیل عاملی تاییدی نیز مورد تایید قرار گرفت. پایایی پرسشنامه نیز با استفاده از آلفای کرونباخ ارزیابی شد که برای پرسشنامه کلی و کلیه خرده مقیاس ها بالاتر از 7/0 به دست آمد. برای تجزیه و تحلیل داده ها از آزمون تحلیل کوواریانس (ANCOVA) استفاده شد. نتایج نشان داد که در تمایل افراد به خرید از حامی با توجه به سطوح مختلف جانبداری از ورزش تفاوت معنی داری وجود دارد (001/0=p، 8/1=F). همچنین نقش تعدیل کنندگی رفتار منفی (001/0=p، 6/14=F) و سازگاری (001/0=p، 2/100=F) بر تمایل به خرید معنی دار به دست آمد اما نقش تعدیل کنندگی بازاریابی کمین (0556/0=p، 34/0=F) معنی دار نمی باشد. به طور کلی سطح جانبداری افراد از لیگ برتر بر تمایل آنها به خرید محصولات حامی ارتباط دارد و رفتار منفی بازیکنان و میزان سازگاری بین حامی با لیگ برتر این ارتباط را تعدیل می کند.
    کلیدواژگان: حمایت ورزشی، بازاریابی کمین، سازگاری، رفتار منفی، لیگ برتر فوتبال ایران
  • محمدعلی صاحبکاران، مهدی طالب پور*، مصطفی انتظاری زارچ، محمد اردمه صفحات 23-36
    هدف از پژوهش حاضر شناسایی و اولویت بندی مشکلات طرح شنای سباح از دیدگاه مدیران مدارس در شهرستان نیشابور بود.جامعه آماری پژوهش شامل کلیه مدیران مدراس(120 نفر) شهرستان نیشابور در سال تحصیلی(1393-1392) بود.نمونه آماری برابر با جامعه آماری در نظر گرفته شد پرسشنامه محقق ساخته حاوی20شاخص از مشکلات اجرای طرح شنای سباح از دیدگاه مدیران مدارس شهرستان نیشابور مورد استفاده قرار گرفت بود.جهت بررسی روایی پرسشنامه، دریک مصاحبه نیمه هدایت شده از نظرات 15نفرازاساتید صاحب نظر و مربیان و کارشناسان با سابقه شنا، استفاده شد. همچنین پایایی آن با روش آلفای کرونباخ (74/0 =α) بدست آمد. برای تجزیه و تحلیل داده ها از تحلیل عاملی اکتشافی با چرخش متمایل (چرخش ابلیمین مستقیم)، و نیز برای اولویت-بندی عوامل با توجه به غیر نرمال بودن داده ها از آزمون فریدمن و آزمون تعقیبی علامت در سطح معنی داری 05/0 p≤ استفاده شد.پس از تحلیلی عاملی اکتشافی داده ها،20 شاخص در نظر گرفته شده، 269/66 درصد از واریانس کل پرسشنامه را تبیین کرد و به ترتیب اولویت در هفت عامل، مشکلات مربوط به خانواده ها، مشکلات مربوط به دانش آموزان، مشکلات بهداشتی، مشکلات آموزشی، مشکلات مربوط به مربیان و مدیران، مشکلات مدیریتی و برنامه ریزی و مشکلات مربوط به امکانات و فضاها طیقه بندی شد که به ترتیب مهم ترین مشکلات اجرای طرح شنای سباح از دیدگاه مدیران مدارس شهرستان نیشابور شناخته شدند. بنابراین با توجه به اولویت بالای عامل-های مشکلات مربوط به خانواده ها و مشکلات مربوط به دانش آموزان، کارشناسان و مدیران ورزشی باید بیشتر به مشکلات مربوط به خانواده ها و دانش آموزان و زیر شاخ های مربوط به این دو عامل توجه کنند
    کلیدواژگان: طرح شنای سباح، مدیران مدارس، آموزش و پرورش
  • فرشاد کلهر*، میرحسن سیدعامری، ابوالفضل عزیزی قرامحمدی صفحات 37-46
    تحقیق حاضر در پی یافتن رابطه بین مدیریت ارتباط با مشتری (CRM) با بهره وری در باشگاه های ورزشی شهر قزوین می باشد. این تحقیق در زمره ی تحقیقات همبستگی قرار می گیرد و جامعه ی آماری آن شامل کلیه باشگاه های ورزشی شهر قزوین اعم از خصوصی و دولتی بود، که شامل 110 باشگاه بود که به دلیل محدود بودن افراد جامعه و نظر اساتید کل افراد جامعه به عنوان نمونه آماری انتخاب شدند. در این پژوهش برای گردآوری اطلاعات مورد نیاز از دو پرسشنامه ی مدیریت ارتباط با مشتری و بهره وری استفاده شد. برای تجزیه و تحلیل داده ها از نرم افزار 17spss استفاد شد و آزمون های آماری مورد استفاده در این تحقیق علاوه بر آزمون های توصیفی، ضریب همبستگی پیرسون و آزمون رگرسیون چند متغیره به روش گام به گام بود. نتایج آزمون ضریب همبستگی در مورد دو متغیر مدیریت ارتباط با مشتری (CRM) و بهره وری و همچنین در مورد ابعاد مدیریت ارتباط با مشتری (CRM) و بهره وری، وجود رابطه ی معنادار بین آن ها را تایید کرد (479/0r= و 018/0P=). همچنین با استفاده از آزمون رگرسیون چند متغیره به روش گام به گام مشخص شد سهم ابعاد مدیریت ارتباط با مشتری (CRM) در پیش بینی و تغییرات بهره وری باشگاه های ورزشی حدود 34% بود (11/47F=، 01/0 a=، 001/0p=). با توجه به نتایج تحقیق فوق می توان گفت باشگاه های ورزشی که از نظر مدیریت ارتباط با مشتری در سطح بالاتری بودند، از بهره وری بالاتری برخوردار بودند.
    کلیدواژگان: مدیریت ارتباط با مشتری (CRM)، بهره وری، باشگاه ورزشی
  • ولی علیزاده*، مالک احمدی، بهزاد احدی صفحات 47-54
    پژوهش حاضر با هدف بررسی عوامل موثر بر گرایش معلمان تربیت بدنی مقطع ابتدایی شهر پارس آباد به استفاده از رسانه-های آموزشی در فرآیند تدریس و یادگیری انجام شده است. پژوهش از نوع توصیفی - همبستگی و به لحاظ هدف کاربردی می باشد. جامعه آماری این پژوهش تعداد 65 نفر از معلمان تربیت بدنی مقطع ابتدایی شهر پارس آباد بود، نمونه آماری نیز با توجه به حجم جامعه به صورت کل شمار انتخاب شد. ابزار اندازه گیری این تحقیق، پرسشنامه محقق ساخته شامل 28 گویه و 6 مقیاس (نقش کتاب، نیروی انسانی متخصص، عوامل انگیزشی، روش تدریس، امکانات و آگاهی) بود. روایی صوری و محتوایی پرسشنامه توسط خبرگان تایید شد. پایایی درونی پرسشنامه نیز بر روی یک نمونه 20 نفری با استفاده از روش آلفای کرونباخ 89/0 به دست آمد. در نهایت از آزمون t تک نمونه ای جهت تجزیه و تحلیل داده ها استفاده شد. بر اساس تجزیه و تحلیل داده ها گرایش به استفاده از رسانه های آموزشی در فرآیند تدریس و مولفه های آن، بین معلمان تربیت بدنی مقطع ابتدایی مورد بررسی در سطح خطای 01/0 P
    کلیدواژگان: رسانه های آموزشی، فرآیند تدریس، معلم تربیت بدنی
  • حسن فهیم دوین، احسان اسداللهی* صفحات 55-62
    سازمان ها برای اثر بخشی نیازمند تغییر و وفق دادن خود با شرایط متغیر هستند و وجود مقاومت در برابر تغییر حتمی بوده و کارکنان به آسانی پذیرای آن نخواهند بود. تحقیق فوق با تعیین رابطه بین این متغیر ها به پیش بینی مقاومت دربرابر تغییر بر اساس مولفه های ویژگی های شخصیتی (روان رنجوری، برون گرایی، دلپذیر بودن، انعطاف پذیری، مسوولیت پذیر)درمعلمان تربیت بدنی شهرمشهد پرداخته است. ابزار گرد آوری اطلاعات دراین پژوهش پرسشنامه ی شخصیتی پنج عاملی نئو(1994)و پرسشنامه مقاومت دربرابر تغییر آقاجانی (1389)بوده است. پایائی ابزار اندازه گیری با استفاده از ضریب آلفای کرونباخ 74/0 برای پرسشنامه شخصیتی و 71/0 برای پرسشنامه مقاومت در برابر تغییر گزارش شد. جامعه آماری پژوهش را کلیه معلمان تربیت بدنی (1100N=)شهر مشهددرسال 92 تشکیل می دهد که تعداد 284 نفر (151نفر زن و 133نفر مرد) بصورت تصادفی با استفاده از جدول مورگان به عنوان نمونه آماری انتخاب شدند. دراین تحقیق از آمار توصیفی و استنباطی نظیر جداول فراوانی، میانگین، انحراف معیار، آزمون همبستگی پیرسون و تحلیل رگرسیون گام به گام چند مرحله ای استفاده شد، که تجزیه و تحلیل داده ها با استفاده از نرم افزار(Spss) انجام شد.نتایج تحقیق نشان داد که بین ویژگی های شخصیتی و مولفه های آن با مقاومت در برابر تغییر در سطح آلفا 05/0رابطه معنی داری وجوددارد(001/0p=).نتایج تحقیق همچنین بیانگرآن است که در پاسخ به تغییرات سازمان افراد با خصوصیات شخصیتی روان رنجور بیشترین و افراد با خصوصیات برون گرایی ومسئولیت پذیری کمترین مقاومت را از خود بروز می دهند.
    کلیدواژگان: ویژگی های شخصیتی، مقاومت در برابر تغییر، دبیران تربیت بدنی
  • مهرعلی همتی نژاد طولی، شهرام شفیعی کردشولی، مهدی حاجی آبادی* صفحات 63-75
    هدف از این پژوهش بررسی مقایسه ای هویت ورزشی هندبالیست های لیگ برتر ایران و رفتار رهبری مربیانشان براساس عملکرد تیمی بود. نمونه آماری برابر با جامعه آماری در نظر گرفته شد(144n=). برای جمع آوری اطلاعات از پرسشنامه مقیاس رهبری در ورزش(LSS) و پرسشنامه هویت ورزشی(AIMS Plus)، به ترتیب با ثبات درونی(0/93) و(0/89) استفاده شد. همچنین به منظور ارزیابی عملکرد تیم ها، جدول نهایی لیگ بر اساس فاصله امتیازات و رتبه بندی تیم ها به سه عملکرد متفاوت تقسیم شد. پس از تعیین نوع توزیع داده ها با استفاده از آزمون کلموگراف-اسمیرنف، برای تجزیه و تحلیل اطلاعات، از آزمونهای آماری آنوای یکطرفه و تعقیبی گابریل، کروسکالوالیس و یومن ویتنی در نرم افزار(20 spss) استفاده شد. نتایج مقایسه سبک های رهبری مربیان نشان داد سبک های رهبری آموزش و تمرین، حمایت اجتماعی، بازخورد مثبت و دموکراتیک در بین مربیان تیم های موفق، کمتر موفق و ناموفق دارای تفاوت معنی داری است(05/0≥p) و استفاده این سبک ها در بین مربیان تیم های موفق به طور معنی داری بیشتر از مربیان تیم های کمترموفق و ناموفق بود. در حالی که این تفاوت در سبک رهبری آمرانه معنی دار نبود. همچنین مقایسه هویت ورزشی و خرده مقیاس-های آن در بین بازیکنان تیم های موفق، کمتر موفق و ناموفق تفاوت معنی داری را نشان داد، که این تفاوت در هویت ورزشی و خرده مقیاس های هویت اجتماعی، انحصارگرایی و هویت خود بود(05/0≥p). براساس یافته های پژوهش، به نظر می رسد مربیان می توانند با آگاهی از جنبه های رفتاری مطلوب در حین تمرین و آموزش، گام اساسی در حفظ و ثبات هویت ورزشی قوی ورزشکاران بردارند و زمینه را برای موفقیت آن ها و تیم فراهم آورند.
    کلیدواژگان: هویت ورزشی، رهبری، عملکرد، لیگ برتر، هندبال
  • طاهره ابراهیمی پور*، سعید امیرنژاد، سیدعماد حسینی، مازیار کلاشی صفحات 77-86
    هدف از تحقیق حاضر بررسی ارتباط بین هویت برند با وفاداری طرفداران تیم های استقلال و پرسپولیس در استان مازندران می باشد. روش انجام تحقیق حاضراز نوع توصیفی و همبستگی است و جامعه آماری آن طرفداران دو تیم استقلال و پرسپولیس می-باشند که تعداد نمونه 385 نفر به صورت خوشه ایتصادفی در سه منطقه محلی غرب، مرکز و شرق استان انتخاب شدند. از پرسشنامه محقق ساخته هویت برند که برگرفته از پرسشنامه استاندارد خدادادی (1393) که شامل نه سوال در سه بعد و پرسشنامه وفاداری مشتریان آلن (1990) که شامل 12 سوال در دو بعد استفاده شده است و جهت برآورد روایی محتوا پرسشنامه از نظرات اساتید مدیریت ورزشی و متخصصان مربوطه استفاده شده است و پایایی درونی پرسشنامه ها با روش آلفای کرونباخ (هویت برند 721/0 و وفاداری مشتریان 720/0) به دست آمد. از آمار توصیفی برای توصیف متغیرهای جامعه تحقیق و برای تجزیه و تحلیل داده ها از آزمون کلموگروف اسمیرنوف و ضریب همبستگی پیرسون و رگرسیون ساده در سطح معناداری p≤./05 استفاده شد. نتایج استنباطی نشان داد که بین هویت برند با وفاداری طرفداران ارتباط معنا دار و مستقیمی وجود دارد (001 /0p = ) و هر سه بعد هویت برند نیز ارتباط مثبت و معنا داری با وفاداری به برند دارند. با توجه به نتایج تحقیق لزوم توجه بیشتر مدیران و مسئولان دو باشگاه بر بهبود خرده مقیاس های بعد اعتبار برند و وفاداری به برند ضروری به نظر می رسد.
    کلیدواژگان: هویت برند، وفاداری برند، هوادار، فوتبال
  • سودابه فولادی حیدرلو*، معصومه حسینی، حسن قره خانی صفحات 87-95
    تحقیق حاضر به دنبال بررسی موانع خلاقیت در بین کارکنان اداره کل تربیت بدنی وزارت آموزش و پرورش بود. تحقیق، از نوع توصیفی- پیمایشی بود که به شکل میدانی انجام شد.جامعه آماری شامل کلیه کارکنان(N=41) اداره کل تربیت بدنی وزارت آموزش و پرورش بود که همه آنها به عنوان نمونه تحقیق انتخاب شدند(سرشماری). گردآوری اطلاعات از طریق پرسشنامه استاندارد فیفر(1999) انجام شد. روایی آن به تائید پنل متخصصان مدیریت ورزشی رسید و پایایی آن با استفاده از آلفای کرونباخ(89/0)محاسبه شد. از آمار توصیفی برای توصیف داده ها و پس از تائید نرمال بودن داده ها ، از آزمون تی مستقل و آنوای یکطرفه در سطح معنی داری 05/0 استفاده شد. نتایج تحقیق نشان داد اختلاف معنی داری بین موانع خلاقیت مردان و زنان وجود نداشت اما بین مجردات و امور انتزاعی آنها اختلاف معنی داری بود. همچنین اختلاف معنی داری بین موانع خلاقیت افراد با توجه به مدرک تحصیلی آنان مشاهده شد به طوری که مجردات و امور انتزاعی ، موفقیت کاری و محیط کار برای افراد دیپلم بیشتر مطرح بود. همچنین در بررسی ارتباط بین موانع شش گانه خلاقیت و سن و سابقه کارکنان فقط بین اعتماد به نفس و مجردات و امور انتزاعی با سن و سابقه ارتباط معنی داری و منفی وجود داشت.پیشنهاد می شود کارکنان ادره کل تربیت بدنی وزارت آموزش و پرورش بیشتر از میان زنان و جوانان با تحصیلات بالا باشند.
    کلیدواژگان: خلاقیت، موانع، اداره کل تربیت بدنی
  • رحیم رمضانی نژاد، سمانه نظری*، مینا ملایی صفحات 97-108
    هدف از پژوهش حاضر، مقایسه سطوح مسئولیت پذیری دانش آموزان ورزشکار و غیرورزشکار براساس مدلTPSRبود. از میان کلیه دانش آموزان دختر و پسر پایه سوم راهنمایی مدارس دولتی شهر رشت(6882 نفر)، بر اساس جدول مورگان، 357 نفر به عنوان نمونه به طور تصادفی خوشه ایدر پژوهش شرکت کردند که مسئولیت پذیری آنان به وسیله 357 نفر از والدین، 44 معلم تربیت بدنی و 69 معلم سایر دروس در سه محیط خانه، کلاس تربیت بدنی و سایر کلاس های درسی بررسی شد. ابزار پژوهش، پرسشنامه استاندارد مسئولیت پذیری PSRQ رایت و همکاران(2008) بود. روایی صوری پرسشنامه با اعمال نظرات 20 نفر صاحب نظر مدیریت ورزشی، روان شناسی و آموزش و پرورش مورد تایید قرار گرفت و پایایی پرسشنامه های مسئولیت پذیری دانش آموزان در خانه( 72/ 0=α)،کلاس تربیت بدنی (86/ 0=α) و سایر کلاس ها(90/ 0=α ) بر اساس روش آلفای کرونباخ محاسبه شد. تحلیل داده ها با استفاده از آزمون یومن ویتنی و از طریق نرم افزار SPSS در سطح معنی داری50/ 0≥ P نشان داد از دیدگاه والدین، معلمان تربیت بدنی و معلمان سایر دروس، دانش آموزان ورزشکار در تمام سطوح مسئولیت پذیری یعنی خویشتن داری، مشارکت، خودگردانی، کمک به دیگران و همچنین مسئولیت پذیری فردی و اجتماعی در خانه، کلاس تربیت بدنی و سایر کلاس ها نسبت به دانش آموزان غیرورزشکار نمرات بالاتری کسب کردند. در صورتی که از دیدگاه هر سه گروه میزان بی مسئولیتی دانش آموزان ورزشکار در خانه، کلاس تربیت بدنی و سایر کلاس ها کمتر از دانش آموزان غیر ورزشکار بود(50/ 0≥ P ).
    کلیدواژگان: مسئولیت پذیری، مدل TPSR، رشد اجتماعی- عاطفی، تربیت بدنی مدارس
|
  • Ahmad Fallahi *, Mohammad Ehsani, Hshem Kouzehchian, Mohammad Khabiri Pages 11-21
    This research aimed at investigating the Moderating role of ambush marketing, negative behavior and congruence in the relationship between sport (Iran Football pro-league) involvement and intention to purchase. The research used a descriptive-correlation method conducted as a field. The sample consisted of 515 pro-league spectators. A researcher-made questionnaire was used to collect data. The validity of the questionnaire was approved by 14 professors and through confirmatory factor analysis. The reliability was evaluated by Cronbach's alpha (over 0.7 for the whole questionnaire and all subscales). ANCOVA was used to analyze the data. The results showed a significant difference in intention to purchase from sponsors with regard to different levels of sport involvement (F=1.8, P=0.001). Also, the Moderating role of negative behavior (F=14.6, P=0.001) and congruence (F=100.2, P=0.001) in purchase intention was significant while the moderating role of ambush marketing (F=0.34, P=0.0556) was not significant. Generally, there was a relationship between the pro-league involvement and the intention to purchase sponsor's products and player's negative behaviors and the congruence between sponsors and pro-league moderated this relationship.
    Keywords: Sport sponsorship, Ambush Marketing, Player Negative Behavior, Congruence, Football Pro, league of Iran
  • Mohammad Ali Sahebkaran, Mehdi Talebpour *, Mostafa Entezari Zarch, Mohammad Ardame Pages 23-36
    The purpose of the present study was to identify and prioritize the problems of Sabah swimming plan from the perspective of schools administrators in Neyshabur city. The sample of the present study included all the elementary schools administrators in Neyshabur city (12o participants) in one educational year (2014-2015). The data of the study was gathered through a questionnaire which was constructed by the researcher. It included 20 items about the problems of implementing the swimming plan. In order to establish the validity of the questionnaire a semi-structured interview with 15 swimming trainers was conducted. Also, in order to examine whether the questionnaire is reliable, a cronbach's alpha was used. To analyze the data an exploratory factor analysis with oblique rotation and to prioritize the factors according to the non-normality of the data a Friedman test and a Mark post hoc test were used. The results showed that 96.7 of the administrators, 75.6 of the families and 94.4 of the students agreed with such a plan. After running an exploratory factor analysis, 20 indexes were considered which explained 66.269 percent of the total variance in the questionnaire. The problems of the plan were prioritized as follows: family problems, students problems, health problems, educational problems, managers and trainers problems, planning problems and problems related to the facilities and space. Problems related to the students and families were discovered to be the most important ones and managers should pay more attention to such problems for the better implementation of the swimming plan.
    Keywords: Sabah swimming plan, school administrators, Education
  • Farshad Kalhor *, Mir Hasan Seyed Ameri, Abolfazl Azizi Qara Mohammadi Pages 37-46
    Present study was to find the relationship between customer relationship management (CRM) and productivity in Qazvin's sport clubs. This study is a descriptive - correlation study and statistical population included all managers of Qazvin's sport clubs whether private or public, including the 110 club, due to the limited number of statistical population, all members of statistical population were selected as the sample population. In this study two questionnaires to gather the needed information the customer relationship management (CRM) and productivity were used. For data analysis the application of spss v.17 is used and statistical tests used in this study, in addition to the descriptive test, was Pearson correlation and stepwise multiple regression test. Correlation coefficient of two variables, customer relationship management (CRM) and have productivity, also in cases of customer relationship management (CRM) dimensions and productivity shows a significant relationship (p=0/018, r=0/479). Also, using stepwise multiple regression identified variables and the proportion customer relationship management (CRM) Dimensions and predict changes in the productivity of sports clubs is about 34 percent (p=0/001, a=0/01, F=47/11). Based on the results above, it can be said that the sports clubs of customer relationship management at a higher level, they had higher productivity.
    Keywords: Customer Relationship Management (CRM), productivity, sport club
  • Vali Alizadeh *, Malek Ahmadi, Behzad Ahadi Pages 47-54
    The purpose of this study was to investigate the influencing factors on tendency of primary schools physical education teachers in Parsabad to use instructional media in teaching and learning process. This study is cross - correlation and Applied for the objective. The population was included 65 physical education teachers in elementary schools of Parsabad. The sample was selected equal with population. Research tools was Researcher made questionnaire it includes 28 items and 6 scales (the book, staffing specialist, motivational factors, teaching method, facilities and knowledge). Face and content-related validity of the questionnaire was confirmed by experts. The internal reliability of the questionnaire was obtained on a sample of 20 individuals using Cronbach's alpha 0.89. The one-sample t test was used for data analysis. based on analysis of data, tendency to using instructional media in the teaching process and its components, between Primary school physical education teachers in this study was less than the average projection (P
    Keywords: instructional media, teaching process, physical education teacher
  • Hassan Fahim Devin, Ehsan Asadollahi* Pages 55-62
    Organizations in order to meet effectiveness need a change and adaptation to changing environment and certainly there would be a resistance to it and employees wont accept it easily. This research by investigating the relationship between these variables (personality traits and resistance to change) tries to predict resistance to change through the subscales of personality traits. For these purposes 284 teachers (151 female and 133 Male) were selected randomly as statistical sample and responded to Neo (1994), Personality traits and Agha janie,s resistance to change questionnaires with coefficient alphas of 0.79 and 0.81 respectively. In this research, descriptive and inferential statistics such as frequency tables, mean, standard deviation, Pearson correlation and stepwise regression analysis was used multistage, the data analysis software (Spss) was performed. The results of the study revealed a significant relationship between personality traits and its subscales with resistance to change, and among the big five personality traits teachers who were extroverted and open to experience had the least resistance to change and teachers with neuroticism personality trait had the most resistance to change.
    Keywords: Personality Traits, Resistance to change, Physical Education Teachers
  • Mehr Ali Hematinezhad, Shahram Shafiee Kordshooli, Mahdi Hajiabadi * Pages 63-75
    The purpose of this study was comparative surveying of athletic identity of Iranian Super League Handball players and leading behavior of their coaches based on team performance. The statistical society includes all the working players in handball Super League (n=144). The survey’s materials have been Leadership questionnaires of LSS (conduct scale) and athletic identity questionnaires (AIMS Plus) with reliability of (93%) and (89%) respectively. Also for evaluation of the performance of teams, final chart of league based on points difference and ranks of teams were divided into three parts. For analyzing the data, kolmogrov-smirnov tests, ANOVA and Gabriel post hoc test, Kruskal-Wallis H and Mann-Whitney U tracing measuring and SPSS software have been used (p≤0/05). Results of comparing coaches’ leadership styles showed that training and instruction leadership styles, social support style, positive feedback style and democratic style among the coaches of successful, less successful and unsuccessful had significant differences (p
    Keywords: Athletic identity, Leadership, Performance, Super League, Handball
  • Tahere Ebrahimipoor *, Saeid Amirnezhad, Seyed Emad Hosseini, Maziyar Kalashi Pages 77-86
    The main goal of this study examines the relationship between brand identity whit loyalty fans Esteghlal and Persepolis teams In Mazandaran province. The method of present study Descriptive and correlational and its statistical population are fans Esteghlal and Persepolis That sample size of 385 with method cluster randomized in the local area, West, Central and East provinces were selected. From a researcher made questionnaire brand identity that derives from standard questionnaire of Khodadadi (1393) that consists of nine questions in three dimensions and Customer loyalty questionnaire of Allen (1990), That consists of 12 questions in two dimensions has been used.
    Order to estimate the content validity questionnaire from opinions of the sport management professors and relevant experts has been used and its reliability using the Cronbach's alpha coefficient (brand identity 0/721 and Customer loyalty 0/720) were obtained. Descriptive statistics was used to describe study variables and to analyze the test data and the Pearson correlation coefficient and regression of KS. Analysis results showed that there is a direct correlation between brand identity and loyalty of fans (p= 0/001) and all three dimensions of brand identity have a positive impact and significant to the brand loyalty. According to the research results calls for more attention both managers and club officials, the improvement subscale of the brand credibility and brand loyalty seems necessary.
    Keywords: Brand identity, Brand loyalty, Fans, Football
  • Sodabe Foladi Heydarlo*, Masomeh Hosseyni, Hassan Gharekhani Pages 87-95
    The purpose of this study was to survey the creativity barriers among administration of physical education employees in ministry of education. This research is a descriptive research type and was conducted as a field study. The population and sample included the whole administration of physical education employees in ministry of education(54percent male, 46 percent female , age average 39 ). The data collection was performed with Fifer (1990) Questionnaire. Descriptive statistics and inferential methods such as T test , Aniva and coefficient correlation were used for hypothesis testing.
    The results showed there was no significant differences between men and women, creativity barriers. They were significantly difference between the abstract and the subjective. Also there were significant differences between individuals barriers to creativity with regard to degree. negative significant correlation was found between confidence and abstract abstraction with employees age and experience. so we strongly recommended these employees usage in administration of physial education.
    Keywords: creativity, barriers, Administration of Physical Education
  • Rahim Ramzaninezhad, Samaneh Nazari *, Mina Mallaei Pages 97-108
    The purpose of this research was to compare responsibility levels of athlete and non-athlete students based on TPSR model. On the basis of Morgan table, As the sample of this study 357 students from all male and female students in 3rd grade of public middle schools in Rasht (n=6882), randomly participated in this research whose responsibility were studied based on opinions of 357 parents, 44 physical education teachers and 69 other lessons teachers’ viewpoints in home, physical education class and other classes. Research instrument was PSRQ (Standard Responsibility Questionnaire) by Right et al (2008). Content validity was confirmed by the 20 experts of sport management, psychology and education. The reliability of students’responsibility questionnaires were confirmed in home (α=0.72), physical education class (α=0.86) and other classes (α=0.90) by Cranach’s Alpha coefficient. Data analyzing by using U-Mann Whitney test and SPSS software in the significant level of P≤0.05 indicated that from parents, physical education teachers and other lessons teachers’ viewpoints, athlete students showed higher responsibility in all levels such as self- control, participation, self-direction, caring to others as well as personal and social responsibility in home, physical education class and other classes. Based on the opinions of all three groups, their responsibility level of athlete students was lower than non-athlete students in home, physical education class and other classes (P≤0.05).
    Keywords: responsibility, TPSR model, socio emotional development, physical education in schools