فهرست مطالب

نشریه صنایع الکترونیک
سال هفتم شماره 4 (پیاپی 27، زمستان 1395)

  • تاریخ انتشار: 1395/10/19
  • تعداد عناوین: 10
|
  • افشین لشکرآرا، میلاد کفایت، جمشید آقایی صفحه 5
    امروزه با توجه به توسعه سیستم های توزیع و افزایش تقاضای برق،‏ استفاده از منابع تولید پراکنده و بازآرایی شبکه به موازات هم در شبکه قدرت افزایش یافته است. در این مقاله،‏ یک الگوریتم بهینه سازی چند هدفه به منظور بازآرایی و تخصیص تولیدات پراکنده در شبکه توزیع ارائه شده است. در این روش بهینه سازی،‏ از الگوریتم مورچگان به منظور یافتن مناسب ترین ساختار شبکه و از الگوریتم کلونی زنبور مصنوعی به منظور جایابی و تعیین ظرفیت بهینه منابع تولید پراکنده،‏ بکار گرفته شده است. همچنین به منظور بهینه سازی چند هدفه از یک آرشیو خارجی جهت ذخیره جواب نامغلوب (پارتو) و از منطق فازی جهت یافتن بهینه ترین حالت درمیان پاسخ های پارتو بدست آمده،‏ استفاده شده است. اهداف بهینه سازی شامل کاهش تلفات،‏ انحراف از ولتاژ و بهبود شاخص پایداری ولتاژ با در نظر گرفتن قیود بهره برداری می باشد. الگوریتم پیشنهادی بر روی شبکه 33 شینه IEEE پیاده سازی شده و نتایج حاصل از این روش مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته است. نتایج شبیه سازی حاکی از کارآیی و عملکرد مناسب الگوریتم پیشنهادی در مقایسه با روش های دیگر می باشد.
    کلیدواژگان: تولید پراکنده، پایداری ولتاژ، الگوریتم کلونی زنبور مصنوعی، کاهش تلفات، _ تجدید آرایش
  • دانیال کاتوزیان، رضا حسن زاده پاک رضایی صفحه 19
    یکی از مهمترین مسایل مطرح شده در صنعت،‏ تشخیص قطعه معیوب پیش از نتایج مخرب آن است؛ از این رو آزمون های غیر مخرب متعددی جهت فائق آمدن به این نیاز پدید آمده اند. علی رغم اینکه روش های بکار گرفته شده در آزمون های غیرمخرب با دقت مناسبی اقدام به تخمین شکل ترک یا خرابی می کنند،‏ ولی هیچ یک از روش های مذکور قادر به ارائه میزان دقت یا خطای خود در بازیابی شکل ترک نیستند. تعیین کران بالای خطا نه تنها این امکان را مهیا میسازد تا بیشینه دقت روش اعلام شود،‏ بلکه به این ترتیب قادر خواهیم بود که میزان حجم محاسبات را بر اساس دقت مورد نیاز تعیین کنیم. بنابراین به دلیل توانایی روش های فازی در توصیف مسائل پیچیده با ماهیت تجربی مانند آزمون های غیر مخرب،‏ برای دست یابی به هدف اعلام شده در این مقاله،‏ از روش های فازی مرتبه اول و دوم برای حل مسئله معکوس تخمین عمق ترک سطحی در قطعات فلزی از طریق داده های حاصل از اندازه گیری میدان ناشی از جریان متناوب و رفع کاستی های مذکور استفاده شده است. در ادامه پس از معرفی روش مذکور،‏ جهت اثبات برتری آن در قیاس با سایر روش های رایج و مشخص شدن کاستی ها،‏ نتایج شبیه سازی ها برای اشکال مختلف ترک بصورت تحلیلی و تجربی گردآوری می شود.
    کلیدواژگان: اندازه گیری میدان ناشی از جریان متناوب، ارزیابی غیر مخرب، سیستم فازی، _ مسئله معکوس
  • محسن حیدریان صفحه 35
    در شبکه های اقتضایی متحرک،‏ MOBILE AD HOC NETWORK (MANET)‎،‏ گره های شبکه متحرک هستند و در نتیجه توپولوژی شبکه بسیار متغیر و غیر قابل پیش بینی است. لذا در این شبکه ها به الگوریتم های کنترل توپولوژی بصورت پویا بسیار احساس نیاز می شود؛ زیرا عدم کنترل مناسب توپولوژی باعث می شود کارایی شبکه،‏ مصرف انرژی در گره ها و اتصال پذیری شبکه در وضعیت نامطلوبی قرار گیرند. یک توپولوژی شبکه K-EDGE CONNECTED است اگر با حذف هر K-1 یال دلخواه،‏ شبکه اتصال پذیری خود را حفظ کند. ما در این مقاله به مطالعه استراتژی های کنترل توپولوژی در شبکه های MANET می پردازیم که مبتنی بر مفهوم K-EDGE CONNECTIVITY هستند. ایده اصلی ما در این تحقیق،‏ افزایش کارایی شبکه،‏ کاهش مصرف انرژی در گره ها و حفظ اتصال پذیری شبکه بر اساس مفهوم چگالی گره در شبکه است. ایده جدید،‏ مفهوم چگالی گره را بر اساس یک رابطه جدید محاسبه می کند که شامل فاکتور های ذیل است: سرعت نسبی گره ها،‏ فاصله گره ها،‏ تعداد گره ها و شعاع ارسالی گره ها. این رابطه تعریف های قبلی چگالی گره را بهبود می بخشد. همچنین این اولین باری است که از مفهوم چگالی گره بصورت پویا و در مبحث کنترل توپولوژی محلی استفاده می شود. ما نشان می هیم که روش جدید ما نسبت به روش ها موجود،‏ معیارهای کارایی شبکه را بهبود می بخشد. به ویژه روش جدید می تواند کارایی الگوریتم های مسیریابی چندپراکنی را افزایش دهد.
    کلیدواژگان: k، edge connectivity، شبکه های MANET، مصرف کمینه انرژی، چگالی گره، کنترل توپولوژی محلی
  • سید حسین محسنی ارمکی، احسان احمدی، مهدی فرتوک زاده صفحه 47
    ساختار آنتن میله فریتی یا آنتن دریافت کننده میدان مغناطیسی باتوجه به تمرکز میدان مغناطیسی امواج رادیویی،‏ مبتنی بر استفاده از مواد فریتی با ضریب نفوذ مغناطیسی بالا است. در این مقاله مطالعات پارامتریک و شبیه سازی آنتن حلقوی فریتی برای گیرنده های لورن در فرکانس مرکزی 100 کیلوهرتز و پهنای باند 20 کیلوهرتز گزارش شده است. پارامترهای آنتن شامل بهره،‏ الگوی تشعشعی و میزان گیرندگی مورد شبیه سازی و بحث واقع می شود. شبیه سازی در محیط نرم افزار CST انجام شده و چندین عامل موثر بر بهره آنتن شامل ضریب نفوذ مغناطیسی میله فریتی،‏ تعداد دور و محل سیم پیچ مورد بررسی قرار گرفته است. مشخصات آنتن بهینه با استفاده از شبیه سازی بدست آمده و چند نمونه آنتن جهت صحت آزمایی نتایج شبیه سازی ساخته شده است. در انتها با استفاده دو روش آزمون،‏ تطابق خوب نتایج شبیه سازی و اندازه گیری گزارش شده است.
    کلیدواژگان: آنتن دریافت کننده میدان مغناطیسی، گیرنده ی لورن، آنتن میله فریتی، آنتن حلقوی
  • محمد محمدصادقی، حسین خالقی بیزکی، حمیدرضا کاکایی مطلق صفحه 59
    یکی از مهم ترین بخش های یک سیستم مخابراتی،‏ ایجاد همزمانی بین فرستنده و گیرنده است. بنابراین در شرایطی که الگوهای همزمانی برای گیرنده نامشخص باشد،‏ پیدا کردن ساختار فریم و الگوهای موجود در آن ضروری است،‏ درغیر این صورت گیرنده نمی تواند به یک متن واضح یا یک متن رمزنگاری شده دست یابد. به طور کلی فریم ها می توانند در لایه فیزیکی دارای طول بزرگ یا کوچک باشند و هر کدام طبق کاربرد،‏ یک یا چند الگوی همزمانی داشته باشند. در این مقاله روش جدیدی برای تشخیص کور الگوهای همزمانی موجود در ساختارهای متفاوت فریم و در خطاهای مختلف کانال BSC ارایه شده است. در این روش ابتدا بر مبنای مفهوم آنتروپی،‏ طول الگوی همزمانی پیدا می شود و در ادامه با استخراج یک ویژگی روی پنجره ای که در حال پیشروی در رشته بیت است،‏ مکان دقیق الگو تعیین می گردد. به طور کلی روش ارایه شده برای تشخیص یک یا چند الگوی همزمانی با طول کوچک یا بزرگ که درساختارهای متفاوت فریم به کار گرفته شده اند،‏ قابل استفاده است. نتایج به دست آمده با استفاده از شبیه سازی نشان می دهد روش مطرح شده در شرایطی که حجم داده در دسترس بسیار کم باشد و رشته بیت خطای زیادی داشته باشد،‏ کارآیی مطلوبی دارد.
    کلیدواژگان: الگوی همزمانی، آنتروپی رنیی، استخراج ویژگی، تشخیص کور، تئوری اطلاعات، پنجره لغزشی، تحلیل رشته بیت
  • محمود دی پیر، حمیدرضا دلیلی اسکویی صفحه 71
    برای کاوش مجموعه اقلام تکراری در جریان های داده مدل های مختلفی مطرح شده اند. مدل پنجره ی لغزان حساس به زمان یکی از بهترین این مدل هاست چون به کمک آن هم تغییر مفهوم و هم سرعت متغیر جریان داده ورودی را می توان در نظر گرفت. تغییر محتوای پنجره با گذشت زمان،‏ سبب پدیدار شدن الگوهای جدید و حذف برخی از الگوهای قدیمی میشود. چگونگی محاسبه یا تخمین تکرار،‏ مجموعه اقلام جدید یکی از عوامل تاثیر گذار در کارایی الگوریتم های کاوش الگوهای تکراری در جریان های داده است. در این مقاله برای نخستین بار از تخمین احتمالی به منظور تخمین میزان تکرار مجموعه اقلام جدید استفاده شده است. بر اساس این تخمین،‏ الگوریتمی سریع ارائه شده است که قادر است در پنجره های حساس به زمان،‏ با میزان حافظه ای قابل قبول،‏ مجموعه اقلام تکراری را کاوش کند. این الگوریتم به منظور ذخیره سازی مجموعه اقلام تکراری پنجره ی فعال از ساختمان داده ی جدیدی بر مبنای درخت پیشوندی استفاده می کند. آزمایش های صورت گرفته بر روی جریان داده های واقعی و تولید شده ی مصنوعی،‏ نشان دهنده برتری این الگوریتم نسبت به روش های ارائه شده قبلی از نظر زمان اجرا و حافظه مصرفی است.
    کلیدواژگان: جریان کاوی، تخمین احتمالی، پنجره ی لغزان حساس به زمان، کاوش مجموعه اقلام تکراری
  • سید صالح موسوی خالقی، غلامرضا مرادی، رضا صراف شیرازی صفحه 85
    در این مقاله روشی نوین برای تطبیق امپدانس خطوط مایکرواستریپ با استفاده از پدیده ی تونلینگ انرژی الکترومغناطیسی توسط فرا ماده ENZ ارائه شده است. در این روش ابعاد الکتریکی تطبیق گر امپدانس با استفاده از خاصیت هم فاز بودن موج در تمام محیط ENZ،‏ نسبت به تطبیق گرهای دیگر مانند مبدل ربع طول موج،‏ بسیار کوچک تر می شود. در این روش محدودیت پهنای باند از محدودیت پهنای باند ENZ ناشی می شود. در این مقاله فرا ماده ENZ با استفاده از موج بر مستطیلی که در مد TE10 کار می کند،‏ پیاده سازی شده است. پهنای باند روش پیشنهادی بین 10% الی 15% حول فرکانس مرکزی خواهد بود. بر اساس روش پیشنهادی تطبیق امپدانس در خط مایکرواستریپ با امپدانس 100 اهم طراحی و شبیه سازی شده است.
    کلیدواژگان: تطبیق امپدانس، خطوط مایکرواستریپ، فرا ماده ENZ، پدیده ی تونلینگ
  • سمیرا سعیدی سرایی، علی خالقی صفحه 93
    اندازه گیری الگوی تشعشعی میدان دور آنتن یکی از مسائل مهم در ساخت آنتن است. هدف از این پژوهش یافتن الگوی میدان دور آنتن با استفاده از شبیه سازی میدان نزدیک صفحه ای است. بررسی معیارهای موثر در این روش استخراج پترن میدان دور از دیگر موارد مورد توجه است. فاصله پروب تا آنتن تحت آزمایش و فاصله بین نمونه ها و ابعاد صفحه ی اندازه گیری از جمله معیارهای موثری است که بررسی شده اند تا اندازه گیری در فضایی کوچکتر،‏ در مدت زمانی کمتر و با محاسبات ریاضی ساده تر مدلسازی شود. برای رسیدن به این اهداف شبیه سازی الگوی تشعشعی یک آنتن بوقی باندX با استفاده از نرم افزار تمام موج اجرا شده است. میدان نزدیک این آنتن با استفاده از سه نوع پروب موجبری انتها باز مستطیلی،‏ مربعی و دایروی مورد ارزیابی قرار گرفته است. در ادامه تبدیل میدان استخراجی نزدیک به میدان دور با استفاده از کد نرم افزاری اجرا می شود و با نتایج شبیه سازی مقایسه می گردد. نشان داده شده است که،‏ پروب مستطیلی الگوی میدان دور بهتری را نتیجه داده است. بهترین فاصله پروب تا آنتن 3 برابر طول موج و بهترین فاصله بین نمونه ها 0.3 برابر طول موج بدست امده است. در نهایت به بررسی تاثیر الگوی پروب بر الگوی آنتن تست شده پرداخته شده است و با پیشنهاد روشی برای تصحیح الگوی پروب،‏ الگوی آنتن در رنج زاویه ای بیشتری بر الگوی میدان دوری نرم افزار تمام موج تطبیق می شود.
    کلیدواژگان: پروب موجبری، تصحیح پروب، اندازه گیری میدان نزدیک صفحه ای، بررسی معیارهای اندازه گیری میدان نزدیک صفحه ای
  • محمد ترقی خواه، رسول امیرفتاحی، علیرضا معمارمقدم صفحه 101
    در این مقاله الگوریتمی طراحی شده است که علاوه بر مقاوم بودن در برابر انسداد جزئی،‏ حتی الامکان در برابر سایر چالش های ردیابی نیز عملکرد خوبی داشته باشد و همچنین از نظر زمانی،‏ به حالت بلادرنگ نزدیک شود. برای این منظور ردیاب مبتنی بر نمایش تنک دو مرحله ای زبر و نرم را ارائه می دهیم که در آن ابتدا منظر شیء هدف با واژه نامه ای متشکل از بردارهای پایه PCA و قالب های جزئی مدل می شود و برای این مدل سازی از روش حل APG_L1 بهره می بریم. برای افزایش سرعت محاسبات،‏ در مرحله اول به کمک بلوک بندی مربعی و درشت روی قالب های جزئی،‏ تعداد قالب های جزئی واژه نامه را کاهش می دهیم و آنگاه در مرحله بعد،‏ برای پیدا کردن انسداد در سطح پیکسل،‏ کاندیداهای برتر بدست آمده از مرحله قبل را با روش PCA_L1 مورد ارزیابی قرار داده تا کاندیدای نهایی بدست آید. نتایج کمی مقایسه با پنج الگوریتم ردیابی غیرتنک و هفت الگوریتم تنک مبنا بر روی دوازده دنباله تصویر نشان می دهد که ردیاب پیشنهادی با سرعت اجرای 2‎/14 قاب بر ثانیه،‏ منجر به میانگین خطای مرکزیابی 2‎/10 و میانگین درصد هم پوشانی 7475/. می شود؛ یعنی در مقایسه با شیوه های ردیابی متداول هم در زمینه دقت و هم در زمینه سرعت عملکرد خوبی داشته ایم و توانسته ایم بین عملکرد و بار محاسباتی ردیابی تعادل خوبی ایجاد کنیم.
    کلیدواژگان: ردیابی تصویری، بیان تنک، تحلیل مولفه اصلی (PCA)، انسداد جزئی، مدل سازی منظر
  • محمد جواد حسنی، امیر جعفرقلی، محمد تندرو صفحه 109
    امروزه استفاده از روش هایی برای کوچک سازی ادوات مخابراتی در سیستم های ارتباطی جدید از جمله انواع رادیوهای دستی،‏ تطبیق پذیر و نرم افزاری از موارد مهم تحقیقاتی در صنایع ارتباطی محسوب می شود. یکی از به روزترین و کاربردی ترین این روش ها،‏ استفاده از فرامواد به منظور کوچک سازی ادوات مخابراتی و به خصوص آنتن است. از اشکالات مهم روش های مرسوم مبتنی بر فراماده افزایش شدید ضریب کیفیت و کاهش محسوس پهنای باند آنتن می باشد. در این مقاله ایده استفاده از مدارات فعال به منظور جبران سازی ادمیتانس آنتن های کوچک در پهنای باند وسیع به عنوان یک راه حل اساسی در افزایش پهنای باند مورد توجه قرار گرفته است. در این مقاله استفاده از مدار فعال به عنوان جایگزین شبه فراماده،‏ شبیه سازی و پیاده سازی شده و مورد تست و ارزیابی قرار گرفته است. برای این منظور از دو نوع مدار منفی کننده امپدانس ترانزیستوری و آپ-امپی استفاده شده است. این مدارات،‏ امپدانسی معادل یک ساختار با خازن منفی تولید می کنند. نتایج اندازه گیری نشان می دهد که روش پیشنهادی موجب بهبود در کاهش فرکانس رزنانس تا 10 برابر فرکانس رزونانس روش های مرسوم و درصد پهنای باند نسبی بیش از 66% در مدار ترانزیستوری و 100% در مدار آپ-امپی شده است.
    کلیدواژگان: تطبیق امپدانس غیر فاستری، منفی کننده امپدانس، _ آنتن فعال، آنتن پهن باند
|
  • A. Lashkarara, M. Kefayat, J. Aghaee Page 5
    Nowadays due to development of distribution systems and increase in electricity demand, the use of distributed generation (DG) sources and network reconfiguration in parallel are increased. This paper proposes a new multi-objective optimization to optimize network topology and allocation of DG in distribution network. In the proposed algorithm, ant colony optimization provides the network configuration and the artificial bee colony algorithm optimizes the location and size of DGs. An external repository is considered to save non-dominated (Pareto) solutions found during the search process. Moreover, a fuzzy-based decision maker is adopted to select the ‘best’ compromised solution among the non-dominated optimal solutions of multi-objective optimization problem. The objectives consist of minimize network power losses, better voltage regulation and improve the voltage stability within the frame-work of system operation. The proposed algorithm is implemented on the IEEE 33-bus distribution test system. Furthermore, the simulation results demonstrate the effectiveness of the proposed algorithm compared to those of other methods.
    Keywords: Voltage stability, Distribution generation (DG), Artificial bee colony, Loss reduction., Reconfiguration
  • D. Katoziyan, R. Hassanzade Page 19
    One of the most fundamental problems in industries is the initiation and growth of fatigue cracks before their destructive results. Consequently, various nondestructive evaluation techniques are proposed to eliminate mentioned concern. Although several accurate crack depth estimation methods have been proposed, they are not able to determine the error rate of theirs. Known upper bound error rate not only determines the maximum accuracy of a method, but also it would be feasible to arrange the least computational complexity based on desire error rate. Accordingly, as a result of the robustness of fuzzy methods over accessing to a closed-form of problems which have complex and empirical nature, a first and second fuzzy system is utilized to estimate the surface crack depth profile of an arbitrary crack in metallic structures based on ACFM signals, and employed to surmount mentioned drawbacks. Finally, to prove the advantages of the presented method in this paper comparing several common methods and analyzing its difficulties, numeric results of different simulations would be revealed in analytical and experimental forms.
    Keywords: Inverse problem, Nondestructive evaluation, Fuzzy system., Alternating current field measurement
  • M. Heydariyan Page 35
    In a Mobile Ad hoc Network, MANET, nodes move in the network area; therefore, the network topology is randomly and unpredictably changed. If the network topology is not controlled properly, the energy consumption is increased and also network topology probably becomes disconnected. To prevent from this situation, we have to use desirable dynamic topology control algorithms such as k-edge connectivity methods. In this paper, we try to improve the three following parameters according to the k-edge connectivity concepts: (1) network performance, (2) reduce energy consumption, and (3) maintain the network connectivity. To achieve these goals, as a new method, we enhance k-edge connectivity methods using an improved definition of node density. We will call the new method as: Node Density Based k-edge connected Topology Control (NDBkTC) algorithm. For the first time we use the node density definition dynamically. The new method, computes the node density based on a new equation which consists of the following factors: the relative velocity of nodes, distance between nodes, the number of nodes and the transmission range of nodes. The results show that our new method improves the network performance compared with the existing methods.
    Keywords: k, edge connectivity, Optimized energy consumption., MANET, Node density, Local topology control
  • H. Mohseni, E. Ahmadi, M. Fartookzade Page 47
    The ferrite rod or H field antenna operates using the high permeability of the ferrite material and in its basic form this may be thought of as "concentrating" the magnetic component of the radio waves. In this paper, parameter and simulation studies on low frequency ferrite loop antenna for LORAN receivers which require a center frequency of 100 kHz and bandwidth of greater than 20 KHz was reported. The simulation was performed in CST Microwave Studio. The antenna parameters such as sensitivity, radiation pattern and gain were simulated and discussed. The several factors affecting the gain of the ferrite loop antenna such as the number of wires, the magnetic constant of the ferrite rod and the position of coil also were studied. Through the parametric studies on ferrite loop antenna, an optimized performance is obtained. Prototypes are fabricated to confirm the simulation results. The experimental results indicate the good agreement with simulated results
    Keywords: Ferrite rod Antenna, loop antenna, LORAN Receivers, H Field Antenna
  • M. Mohamadsadeghi, H. Khaleghi, Hr Kakaeemotlagh Page 59
    One of the most important parts of a telecommunications system is the synchronization establishment between the transmitter and receiver. So in situations where the synchronization patterns are unknown to the receiver, it is necessary to find the frame structure and bit patterns, Otherwise is impossible transform the bit stream into clear text, or into reliable, cryptographic text, for further processing . Frame structures of different protocols at the physical layer have a fixed or variable lengths and each of these frames have one or more repetitive bit-patterns, depending on the application. . In this paper, a new algorithm for blind detection of bit-patterns in the different frame structures and the BSC channel noise is presented.
    In this algorithm the first based on the concept of entropy, length of synchronization pattern is found, following by feature extraction on sliding windows, exact position of the synch pattern is found. It is shown that the proposed algorithm is highly efficient to detect one or more bit-patterns with the large or small length, in the long or short frames with fixed or variable frame structure, while the very low volume of available data and the noisy bit stream.
    Keywords: Renyi entropy, bit stream analysis., synchronization pattern, feature extraction, sliding window, Blind recognition, information theory
  • M. Deypir, Hr Dalilioskoei Page 71
    Mining frequent patterns over data streams is a challenging problem due to speed of input streams in real applications, processing and storage limitations. There are various models for mining frequent patterns over data streams. Time sensitive sliding window model is preferable due to modeling both concept change and varying speed of input data. Adding and removing transactions to/from sliding window leads to change in the set of frequent patterns. Approach to compute or approximate the frequency of new itemsets has a direct effect on the efficiency of the mining algorithm. In this study, for first time, a probabilistic estimation is used to approximate the support values for new frequent itemsets. Based on this approximation, a new algorithm is proposed which can mine the set of frequent pattern within a time sensitive sliding window. This algorithm benefits from a novel prefix tree based data structure to store the set of frequent patterns of the active window. Experimental evaluations performed on real life and synthetically generated datasets show the superiority of the proposed algorithm with respect to previously proposed approaches in terms of memory usage and runtime.
    Keywords: Data stream, time sensitive sliding window., frequent itemset mining, probabilistic estimation
  • S. Mosavikhalegh, Ghr Moradi, R. Sarafshirazi Page 85
    In this paper a new method of Impedance matching for microstrip line by tunneling of electromagnetic energy in epsilon near zero metamaterial are proposed. In this method the size of impedance matcher by use of this properties of ENZ that wave in whole ENZ is in phase, become smaller than other types of impedance matcher like quadrature wavelength transducer. In this method, the bandwidth of matching is related to bandwidth of ENZ. In this paper for implementation of ENZ we utilize of a rectangular waveguide that operate in TE10 mode. The bandwidth of proposed method is 10%-15% around the center frequency. By use of proposed method impedance matching for a 100Ω microstrip lines are simulated and designed.
    Keywords: ENZ metamaterial, Impedance matching, Tunneling, Microstrip Line
  • S. Saeedisara, A. Khaleghi Page 93
    Measured far-field radiation pattern of the antenna is one of the major issues in the antenna fabrication. The purpose of this article is finding the far-field pattern of an antenna by using planar near-field measurement simulation. Examination of the effective criteria is another point of consideration. Distance between probe and antenna under test, spacing grid and measurement plane dimensions are effective criteria that have been examined, that measurement to be modulated in a smaller space, with less time and simpler mathematical calculations. To achieve these goals, radiation pattern of X_band horn antenna has been simulated with full wave software. Near-field of this antenna is examined by using three different types of open ended wave-guide probes. Then near-field to far-field transformation is runed with software code and is compared with simulation results. It has been showed that rectangular probe has resulted better far-field pattern. The best distance between probe and antenna under test 3 wave length and best spacing grid 0.3 wave length are obtained. Finally the effect of probe pattern on test antenna pattern is examined and a method is suggested for probe pattern correction and antenna pattern in a large angular rang is implemented to far-field pattern of full wave software.
    Keywords: Probe correction, Planar nearfield measurment Criterions, Waveguide probe, Planar nearfield measurment
  • M. Targhikhah, R. Amirfatahi, Ar Memarmoghadam Page 101
    The main goal of this paper is to find a partial occlusion robust tracking algorithm. In addition, this algorithm should have superior performance against other tracking challenges and should have real time operation. In according to these reasons, we propose a two stage tracker based on coarse and fine sparse representation. At first, target object appearance modeled by a dictionary consisting of PCA basis vectors and trivial templates. We apply APG_L1 solving method for this modeling. We decrease number of trivial templates to decrease computation load such that we consider one trivial template for every a by a pixels. Then, best candidates in previous stage are evaluated by PCA_L1 method in order to determine the last candidate. We compare this tracker with 5 different popular algorithms and 7 new sparse trackers using 12 datasets. We conclude that proposed tracker with 14.2 frame per second, 10.2 average pixel center error, 0.7475 average overlapped rate, has a better performance in comparison with other trackers. And therefore simulations show that proposed tracker has a better performance in both accuracy and speed in comparison to other algorithms.
    Keywords: principal component analysis (pca), partial occlusion, sparse representation, visual tracking, appearance modeling
  • Mj Hassani, A. Jafargholi, M. Tondro Page 109
    Using metamaterials in antenna design leads to interesting features includes size reduction, gain or bandwidth enhancement. In this article, the idea of using active circuits to compensate the admittance of electrically small antennas (ESA), in wide frequency range investigated practically. In this article, broadband ESAs based on active metamaterial structures designed, simulated fabricated and tested. To do this, a negative impedance convertor utilized as an active circuit to provide the effective impedance of metamaterial structure. Op-amp based structures as well as BJT transistor based on NICs investigated and discussed. Measurement shows tenfold reduction in resonance frequency while the fractional bandwidth increased up to 65% in BJT transistor based NICs while it enhanced up to 100% in op-amp based structure.
    Keywords: Active Antenna, Wideband ESA, Negative Impedance Converter, Non, Foster Matching