فهرست مطالب

مخاطرات محیط طبیعی - پیاپی 9 (پاییز 1395)

مجله مخاطرات محیط طبیعی
پیاپی 9 (پاییز 1395)

  • تاریخ انتشار: 1395/09/28
  • تعداد عناوین: 7
|
  • علی حاجی نژاد، جواد بذرافشان*، جلال الدین وثوقی حمزه خانلو، علی بدری صفحه 1
    ضعف بنیان های ساختاری نقاط روستایی کشور، از دیر باز جزو موانع توسعه یافتگی این سکونتگاه های انسانی به شمار آمده است. در این میان بروز حوادث غیرمترقبه طبیعی همچون سیل وزلزله بیشترین لطمه را بر این پیکر ناتوان وارد ساخته، به طوری که به دنبال هر حادثه، سازمان اقتصادی و اجتماعی روستاها به همراه ساختار فیزیکی آن دچارصدمات جدی می شود. در چنین زمینه ای بازسازی روستاهای آسیب دیده از حوادث طبیعی، با رویکردی عقلانی به برنامه ریزی راهکاری جز مداخله در نحوه آرایش مکانی- فضایی نمی یابد. تحقیق حاضر به بررسی پیامدهای اجتماعی، اقتصادی وکالبدی راهبردهای اسکان مجدد روستاییان روستاهای دهستان آبگرم شهرستان اردبیل که طی زلزله در سال 1375 تخریب شدند، می پردازد.شاخص های تحقیق شامل انسجام اجتماعی، همبستگی اجتماعی، تغییر شغل، میزان درآمد،تخریب مراتع، تغییر الگوی مسکن، تغییر کاربری اراضی زراعی و میزان دسترسی به خدمات زیربنایی است.جامعه آماری شامل 15 روستای دهستان آبگرم وحجم نمونه شامل 3 روستای جابجا شده و 3 روستای درجاسازی شده می باشد. روش تحقیق توصیفی -تحلیلی است و شیوه های گردآوری اطلاعات شامل اسنادی و میدانی (مشاهده، مصاحبه و پرسشنامه) است. آزمون فرضیات با استفاده از آزمونهای T مستقل و آزمون مکنمار و به کمک از نرم افزار SPSS صورت گرفته است. یافته های تحقیق نشان می دهدکه در بین معیارهای منتخب برای بررسی پیامدهای راهبردهای اسکان مجدد میزان انسجام اجتماعی، همبستگی اجتماعی، احساس تعلق مکانی، تغییر الگوی مساکن و دسترسی به خدمات در رویکرد درجاسازی بهتر و مناسب تر از رویکرد جابجایی است، در صورتی که در معیارهای همچون تغییر شغل، میزان درآمد، تخریب مراتع، تغییر کاربری اراضی زراعی رویکرد جابجایی مناسبتر است.
    کلیدواژگان: راهبردهای اسکان مجدد، زلزله، پیامدهای اجتماعی، اقتصادی و کالبدی، شهرستان اردبیل، دهستان آبگرم
  • محمد مهدی حسین زاده*، صدرالدین متولی، خه بات درفشی، ایمان خاکپور صفحه 21
    با توجه به اینکه نوسانات سطح آب دریای خزر از جمله در منطقه ساحلی محمودآباد حتی در مقیاس دهه ای بسیار سریع اتفاق می افتد، رعایت عنصر ایمنی در سایه مدیریت یکپارچه ساحلی با تعیین حریم دریا در این سواحل امکان پذیر خواهد بود. تعیین حریم ضرورت های انجام این پژوهش را در قالب بررسی نقش شاخص های ژئومورفولوژیکی در ساخت و ساز منطقه ساحلی شهرستان محمودآباد به خوبی روشن می سازد.در این پژوهش، از شاخص آسیب پذیری سواحل (CVI) به عنوان شاخص های ژئومورفیک تاثیرگذار در ساخت و ساز منطقه ساحلی شهرستان و شهر محمودآباد استفاده شد. ابتدا با استفاده از داده های توپوگرافی (مدل رقومی ارتفاع 10 متری) و با توجه به نوسانات تراز آب دریای خزر، محدوده حایل عمودی اولیه و ثانویه در اراضی شهرستان محمودآباد تعیین شد؛ محدوده حایل عمودی اولیه شامل اراضی بوده که در ارتفاع پایین تر از 7/24- متر قرار دارند و محدوده حایل عمودی ثانویه اراضی با ارتفاع بین 7/24- تا 5/23- متر را شامل می شود. با تعیین این محدوده ها مشخص شد که 52/32 کیلومتر مربع یعنی 23/12 درصد از کل اراضی شهرستان در محدوده حایل عمودی اولیه و ثانویه قرار گرفته اند. در ادامه همین بحث و در داخل اراضی محدوده حایل عمودی اولیه و ثانویه، شاخص آسیب پذیری ساحل بر مبنای 5 پارامتر ارتفاع، شیب، لندفرم ژئومورفولوژی، کاربری اراضی و فاصله از جاده در دو زیر شاخص طبیعی و انسان منشاء اجرا گردید.
    کلیدواژگان: شاخص، ساحل، محمودآباد، آسیب پذیری
  • امیر حسین حلبیان*، محمود سلطانیان صفحه 39
    بیابان زایی، کاهش اکولوژیکی و بیولوژیکی زمین است که ممکن است به صورت طبیعی و یا غیر طبیعی اتفاق بیفتد. فرایند بیابان زایی عمدتا، مناطق خشک و نیمه خشک را تحت تاثیر قرار داده و با شتابی فزاینده، کارایی سرزمینها را کاهش می دهد، بنابراین شناخت این پدیده دارای اهمیت اساسی است. در این پژوهش به منظور بررسی بیابان زایی منطقه از تصاویر ماهواره ای لندست 5 و 8 بعنوان مبنای مطالعات استفاده گردید. علاوه بر این از نقشه های توپوگرافی 1:250000 و 1:50000 و نقشه های زمین شناسی نیز بعنوان مکمل استفاده شد. پس از تکمیل پایگاه داده اطلاعاتی ابتدا به منظور بررسی بیابان زایی منطقه، شاخص های شوری خاک و شاخص پوشش گیاهی NDVI بر روی تصاویر ماهواره ای اعمال گردید. بر اساس روش شبکه عصبی مصنوعی MLP تغییرات کاربری ها طی دوره 1986-2015 بررسی گردید 5 کاربری در منطقه مورد مطالعه بر اساس روش طبقه بندی نظارت شدهFuzzy ARTMAP شناسایی شد. بر اساس بررسی های صورت گرفته بر روی تصاویر ماهواره ای شهر اصفهان حدود 260 کیلومتر مربع رشد داشته است. در طی همین دوره 29 ساله بخش های شرقی و جنوب شرقی شهر اصفهان بیشترین میزان کاهش پوشش گیاهی را نشان می دهد که حدود 60 درصد نسبت به سال نخست مطالعه با کاهش مواجه شده است. بخش شمالی شهر اصفهان نیز از بخشهایی است که این میزان کاهش قابل توجه است. با کاهش پوشش گیاهی در این مناطق هجوم اراضی شور و بیابانی در سال 2015 به چشم می خورد که جایگزین مناطق با پوشش گیاهی شده است. این میزان افزایش در مناطق بیابانی و شور حدود 580 کیلومتر مربع است که بیانگر کاهش توان اکولوژیک و بیولوژیک منطقه است.
    کلیدواژگان: بیابان زایی، شاخص NDVI، شوری، لندست، شبکه عصبی مصنوعی، اصفهان
  • نسرین سمندر *، شهرام روستایی صفحه 55
    این مطالعه با استفاده از مدل ارتفاع رقومی و سیستم اطلاعات جغرافیایی به ارزیابی نوزمین ساخت با بکارگیری شاخص های ژئومورفیک حوضه ی اسکوچای پرداخته ایم. با استفاده از مدل ارتفاعی رقومی در محیط نرم افزار Arcgis9.3 نقشه ها تهیه شد. بعد از تعیین مسیر کانال های جریانی و تعداد آن ها در هر مسیر، پارامترهای شاخص ناهنجاری برای 3رودخانه اصلی حوضه ی اسکوچای مورد استفاده قرار گرفت. شاخص شیب طولی رودخانه ابزاری برای مطالعه ی تکتونیک ژئومورفولوژی می باشد که با توجه به مقادیر بدست آمده نیمرخ طولی منطقه ی مورد مطالعه دارای تغییرات زیادی نمی باشد.، شاخص عدم تقارن آبراهه ارزیابی سریع حوضه زهکشی از نظر میزان کج شدگی تکتونیکی است که مقادیر بدست آمده برای هر زهکش بیشتر از 30 می باشد که نشان دهنده فعال بودن منطقه و کج شدگی آن است.، شاخص نسبت عرض کف بستر دره به ارتفاع آن نشان دهنده ی نوع کف دره از نظر V یاU شکل بودن و در نتیجه تاثیر فعالیت تکتونیکی در شکل گیری دره های Vشکل است که در منطقه ی مورد مطالعه مقادیر بدست آمده نشان دهنده ی دره های تقریبا باز شده هستند با توجه به نوع لیتولوژی منطقه که عموما سازندهای آتشفشانی و دارای مقاومت متوسط تا کم در برابر فرسایش هستند لذا باید تاثیر فرسایش را در شکل گیری دره ها مدنظر داشت، شاخص شکل حوضه نشان دهنده ی کشیده بودن حوضه و تاثیر فعالیت تکتونیکی است که برای حوضه ی مورد مطالعه مقدار 3 بدست آمده،در کلاس 2 ودارای تغییرات کم و تقریبا کشیده می باشد.. داده های حاصل از تحلیل های توپوگرافی، بررسی سامانه های رودخانه ای منطقه و شواهد زمین-ریخت شناسی حاصل از مشاهدات میدانی و با بررسی پارامترها بر روی سه رودخانه اصلی حوضه ی اسکوچای و ارزیابی آنها با استفاده از شاخص IAT مشخص شد که وضعیت زمین ساخت زیرحوضه ها، در مورفولوژی کانال های جریانی و مقدار شاخص های مورد بررسی در این پژوهش نقش موثری دارند.
    کلیدواژگان: نوزمین ساخت، شاخص های ژئومورفیکی، رودخانه اسکوچای
  • رضا اسماعیلی*، قاسم لرستانی، مریم رجب پور صفحه 77
    شهر نشینی بیش از سایر فعالیت های انسانی سیستمهای رودخانهای را تغییر میدهند. رودهای شهری به دنبال شهر نشینی مورفولوژی کانال رود را تعدیل مینمایند. در این مقاله، اثرات شهرنشینی در بابل رود با استفاده از ارزیابی سریع ژئومورفیک (RGA) در محدوده شهری بابل مورد بررسی قرار گرفته است. این روش به وسیله مدیریت رواناب رگباری نیویورک طرح شده است. این تکنیک کیفی شاخص های مختلفی دارد که نشان دهنده چهار گروه از فرایندهای ژئومورفیک است. در این تحقیق، بابل رود به هشت بازه تقسیم بندی شد. در کارهای میدانی چهار عامل رسوبگذاری، فروسایی، پهن شدگی کانال و پلانفرم کانال بررسی شدند. سپس با استفاده از تصاویر ماهواره ای گوگل ارث تغییرات عرض کانال رود اندازهگیری شد. بر اساس یافته های ارزیابی سریع ژئومورفیک همهی بازه ها امتیاز کمتر از 25/0 به دست آوردند که نشان دهنده وضعیت پایدار رود است. رسوبگذاری و پهن شدگی کانال امتیاز بیشتری را از سایر عوامل کسب کردند. بررسی عرض رودخانه طی دوره 8 ساله نشان می دهد که پهنای کانال رود بین 7- تا 5 متر تغییر نموده است. ضریب همبستگی بین کاربری اراضی و تغییرات عرض رود، رابطه معناداری را نشان می دهد. بدین صورت که عرض رود درکاربری های مسکونی و کشاورزی به ترتیب تغییرات کاهشی و افزایشی داشته است.
    کلیدواژگان: رودخانه شهری، ارزیابی سریع ژئومورفیک، بابل رود، مازندران
  • طبسی هادی*، ابوالفضل نجیمی صفحه 89
    شناخت ساختارهای زمین شناسی جنبا می تواند کمک زیادی به شناسایی پهنه های لرزه زا بنماید. روش های مختلفی برای مطالعه و شناسایی ساختارها وجود دارد. بر این اساس، می توان حرکت های عمودی و افقی را در پهنه ها تشخیص داد. به منظور شناسایی شدت حرکت های عمودی در بخشی از استان مرکزی، شاخص های زمین ریخت سنجی در حوضه آبخیز قره چای بررسی شده اند. حوضه قره چای از روند زمین ساختی زاگرس و ایران مرکزی تبعیت می کند. در این تحقیق، داده های توپوگرافی، نقشه های زمین شناسی و اطلاعات زمین شناسی گستره مورد بررسی های کمی و کیفی دقیق قرار گرفته اند. این داده ها به همراه اطلاعات آبراهه ای زیرحوضه های انتخابی، با بهره گیری از نرم افزارهای تخصصی مختلف تحلیل شده اند. وجود گسله های فراوان که برخی از آنها کواترنر و جوان هستند، حاکی از بالا بودن توان لرزه زائی گستره است. از انطباق رسوبات جوان کواترنر، شکستگی ها و گسل های موجود و بررسی شاخص های زمین ریخت سنجی مختلف مشخص شده که پهنه های گسلی ایندس و کوشک نصرت در باختر و شمال باختر ساوه، گسل های جنوب صالح آباد و یل آباد، گسل تفرش در شمال ، شمال باختر و باختر تفرش و گسل تلخاب در شمال باختر اراک از دیدگاه بالاآمدگی، جنبا هستند و توان لرزه زایی نسبتا بالایی دارند. با توجه به جمع بندی شاخص ها، نواحی شرق و شمال استان مرکزی حوالی شهرهای آشتیان، تفرش، فراهان و ساوه جنبایی بالا آمدگی بالایی دارد. این شهرها، نیازمند برنامه ریزی ویژه در استان مرکزی هستند. بی شک جنبایی مناطق تحت پوشش حوضه قره چای به موارد استخراج شده از زمین ریخت سنجی خلاصه نمی شود. برخی پهنه های گسلی دارای حرکت راستالغز بوده که نیازمند به کارگیری روش هایی بجز شاخص های زمین ریخت سنجی است.
    کلیدواژگان: حرکت های عمودی، شاخص های زمین ریخت سنجی، حوضه آبریز قره چای، استان مرکزی
  • ناصر اسدی*، مراد کاکی، رضا جمور صفحه 107
    منطقه مطالعاتی (دشت الشتر)، به فاصله حدود 52کیلومتری از شهرستان خرم آباد (مرکز استان لرستان)، در سمت شمال غرب آن قرار دارد. برداشت بیش از حد از آب های زیرزمینی در سال های اخیر، باعث افت سطح آب زیرزمینی و ایجاد زمینه بروز برخی مخاطرات به خصوص برای منابع آب زیرزمینی شده است. در این پژوهش، میزان افت سطح آب زیرزمینی در دشت مذکور با استفاده از هیدروگراف واحد دشت در طول دوره آماری سال های 88-1381معادل 4 متر برآورد شد. همچنین، به منظور تعیین مناطق بحرانی دچار افت و شبیه سازی واکنش های سامانه ی آب زیرزمینی به برداشت آب در آینده، تحت شرایط مختلف، مدل ریاضی آبخوان تهیه گردید. سپس از طریق تلفیق مدل ریاضی و سیستم اطلاعات جغرافیایی، جریان آب زیرزمینی در دشت مورد مطالعه، با استفاده از نرم افزار «جی ام اس» شبیه سازی شد. نتایج پیش بینی سطح آب توسط مدل، برای دوره پنج ساله بعدی نشان می دهد که در پایان دوره مورد پیش بینی، میزان افت، حدود 5/3 متر افزایش خواهد یافت. درنهایت، راهکارهایی جهت مدیریت آبخوان از طریق تعدیل برداشت به منظور جبران افت آبخوان، با توجه به ملاحظات اقتصادی ارائه گردید و با کمک نرم افزار «جی دبلیو ام» مورد ارزیابی قرار گرفت. با توجه به ملاحظات هیدرولیکی و اقتصادی ارائه گردید و با کمک نرم افزار «جی دبلیو ام» مورد ارزیابی قرار گرفت. تامین میزان کسر آب مورد نیاز، از طریق چاه های پیشنهادی جایگزین در خارج از مناطق دارای افت شدید انجام خواهد گرفت.
    کلیدواژگان: سامانه اطلاعات جغرافیایی، مدل ریاضی، مدل شبیه سازی، مدیریت آبخوان، منابع آب
|
  • Ali Hajinejad, Javad Bazrafshan *, Jalaloddin Vosoogi Hamzeh Khanloo, Ali Badri Page 1
    It has been known that weak structural foundation of rural area of Iran has been the most important element of obstacle on Rural development. In these human settlement meanwhile, natural hazards such as floods and earthquakes impose serious damages on its socio – economic organization as well as physical structures. In such state, renewal of damaged villages rising from of natural hazards, with rational approach to planning, and the government intervention in use location – spatial arrangement is the end senario and resettlment of damaged villages is such an approach.That among these neglected and are located in rural people and what matters will be the result of spatial and physical reconstruction programs. This validation study with emphasis on implications of social, economic and spatial strategies for rural resettlement after disasters natural (earthquakes) to measure an outcome of this abgarm county of Ardebil in district villages during the earthquake were destroyed in 1375 deals. This research provided the following reviews outcome indicators for rural resettlement after natural disasters (earthquake) is. Looking at three aspects of social (social cohesion, social cohesion and sense of place), the economic consequences (job changes, income) and physical consequences (the destruction of pastures, changing pattern of housing, agricultural land use change and the rate of access to infrastructure services ) were performed. Research - descriptive and analytical methods, including documents and field data collection (observation, interview and questionnaire) is
    Keywords: resettlement strategies, earthquakes, social consequences, economic, spatial, Ardabil county, Abgarm district
  • Mohammad Mehdi Hoseinzadeh *, Sadradin Motevalli, Khabat Derafshi, Iman Khakpoor Page 21
    Research on major natural disasters and related technologies has become an important subject in geography and its application. The complexity analysis of the issue is possible in a system approach to theoretical and applied geography also in the integrity of physical and human geography. Due to the Caspian Sea water-level fluctuation in the coastal zone of Mahmoudabad which happens very quickly in decade scale, the observance of safety element will be possible in light of the integrated coastal zone management with determining of sea frontage. In this context, geography and especially geomorphology are a main basic in this kind of coastal management. Detection of sea level fluctuations causing morphological changes in the earth surface and damage to facilities clarifies the necessary of the present research to study the role of geomorphological indices in Mahmoudabad coast zone constructions. The Coastal Vulnerability Index (CVI) is one of the most commonly used and simple methods to assess coastal vulnerability to sea level rise, in particular, due to erosion and/or inundation. The CVI provides a simple numerical basis for ranking sections of coastline in terms of their potential for change that can be used by managers to identify regions where risks may be relatively high. The CVI results can be displayed on maps to highlight regions where the factors that contribute to shoreline changes may have the greatest potential to contribute to changes to shoreline retreat.
    Keywords: Index, coast, Mahmoudabad, Vulnerability
  • Amir Hossain Halabian *, Mahmood Soltanian Page 39
    Desertification is the ecological and biological reduction of land that maybe occur naturally or unnaturally. The desertification process influences the arid and semiarid regions essentially and decrease the lands efficiency with increment speeds. Therefore, recognizing this phenomenon is very important. In this research, the Landsat satellite images 5 and 8 used as studies base for studying region desertification. Moreover, the topography maps 250000 and 50000 and geology maps used as complement too. After completing the information data base, first, the soil salinity and vegetation NDVI indices exerted on the satellite images. According to artificial neural network MLP method, the usage recognized in the studied region, according to controlled categorize method Fuzzy ARTMAP. According to studied satellite images Isfahan have been grown about 260 km2. During this 29 years’ periods, the eastern and southeast regions of Isfahan indicate the most decline in vegetation that have been encountered to decline about 60% relative to the first year of study. This decline amount is considerable in the north region of Isfahan too. With decreasing the vegetation in these regions, onset of saline and desert lands is visible that displaced to regions with vegetation. This increasing amount in saline and desert regions is about 580 km2 that represent decreasing the ecologic and biologic potential of region.
    Keywords: Desertification, NDVI index, salinity, Landsat, Artificial neural network, Isfahan
  • Nasrin Samandar *, Shahram Roostaei Page 55
    Changes bed rivers features a main river geomorphology are the most discussion. A river system is highly sensitive to changes in response to movement of the Earth's land, build geomorphologic features of structural changes with substrate and substrate changes be self. In this study, using digital elevation model (DEM) and satellite image and GIS (GIS to assess the potential of making a new field of application geomorphic changes of the river bed and geomorphological features will Osku chay. Using Digital Elevation Model DEM application environment Arcgis9.3 maps of slope, topography, and drainage sub-basins with different degrees estraler method will provide, for mapping faults from maps 1/100000 Geological Survey will use. After determining the direction of the flow channel and the number of them in any way, the parameters of the anomaly index will be used for Osku chay River. River sinuosity S, River defines the extent of the balance. Stream length gradient index river SL, tool for the study of tectonic geomorphology, Drainage basin asymmetry index channel AF, evaluation drainage in terms of tilting of tectonic, Ratio of valley floor width to valley height VF, indication of the valley floor of the V or U shape and the resulting impact tectonic activity in the formation of the valley V-shaped, shape index Basin BS show that represents a circular or elongate the basin, the influence of tectonic activity. data analysis of topographic, river systems region and geomorphologic evidence of field observations and by parameters on three major river osku chay basin and evaluate them using LAT indicators that the situation in the morphology sub basin geomorphology, a channels and the indicators in the study have an effective role in the end, according to surveys found that back as recently as 1990 of the study active tectonic zones
    Keywords: neo structure, geomorphic indicators, river Osku chay
  • Reza Esmaili *, Ghasem Lorestani, Maryam Rajabpour Page 77
    Urbanization modifies river systems more than other human activity. Urban streams adjust channel morphology as a consequence of urbanization. In this paper, effects of urbanization on Babol River, survey using with Rapid Geomorphic Assessment (RGA) in Babol city. This protocol designed by Stormwater management (SWM) of New York State. These qualitative techniques have various indicators are grouped into four categories indicating a specific geomorphic process. Babolrood channel was divided into 8 reaches. Field surveys were achieved reaches with four factors including: Aggradation, Degradation, Channel Widening and Planimetric Form. Then, satellite images of Google Earth were used to document of modification of river channel width. Based on the findings of Rapid Geomorphic Assessment, All sites achieved a score of less than 0.25, and were in stable class. Aggradation and channel widening have earned more scores than the other factors. During the period of 8 years, the channel width had modified between -7 m and 5 m. Also, there is a significant relationship between land use and changes of channel width. In this case, landuse of residential and agriculture have decreased or increased changes respectively. The result of T paired Test at the 0.05 significance level represents the channel width has experienced a Significant changes in the six reaches. Also, there is a significant relationship between land use and changes of channel width.
    Keywords: urban river, Rapid Geomorphic Assessment, Babolrood, Mazandaran
  • Hadi Tabassi *, Abolfazl Najimi Page 89
    Identification of active geological structures can make a lot of help to identify seismic zones. There are several ways to study and identify structures. Accordingly, the horizontal and vertical movements can be detected in the area. In order to identify the intensity of vertical movement on the part of the Markazi province, morphometry indices in Qara-chai watershed have been studied. Qara-Chai basin, following of Zagros and Central Iran Tectonics. In this study, topographic data, geological maps and geological information were scrutinized qualitative and quantitative. These data along with the streams data in the basin of choice, utilizes various specialized software’s are analyzed. There are many faults, some of which quaternary, and are young, it is a sign of high seismic potential range. Young Quaternary sediments, fractures and faults compliance and various geomorphometry indices surveys to indicate Indes and Koshk-e-Nosrat fault zone in west, south Saleh abad and Yal abad faults, Tafresh fault in north, North West and west of Tafresh city and Talkhab fault in North West of Arak from the perspective of uplift, are active and relatively high seismic potential. According to the relative tectonic activity indices of East and North Markazi province around Ashtian, Tafresh, Farahan and Saveh cities have high tectonic activity. These cities require special planning in the Markazi province. Undoubtedly, geomorphometry is not everything in mobility of Qara-Chai basin. Some fault zone has a strike-slip motion, which requires the use of methods other than geomorphometry indices.
    Keywords: Vertical Movement, Geomorphometry Indices, Qara, Chai Basin, Markazi Province
  • Naser Asadi *, Morad Kaki, Reza Jamoor Page 107
    Study area (Aleshtar plain) is located about 52 Km far from Khorramabad city (Lorestan Province centre) in the northwest direction. Excessive groundwater withdrawal in recent years, caused some hazards such as the high decline in groundwater level. In this research, the amount of aquifer drawdown is estimated to be about 4m using plain unit hydrograph according respective data of the study period (2002-09). Also, for determining the areas with critically low water levels as well as for simulating the groundwater responses to further withdrawal under various conditions in future, the mathematical model of the aquifer was developed. Then, by combination of mathematical model of the aquifer and geographical information system (GIS), simulation model of the aquifer was constructed via using the GMS software. According prediction outcomes of simulation model, the groundwater level would have about 3.5m further depression at the end of the consecutive five years'' period. Finally, some management approaches offered for appropriate withdrawal aimed at compensation of drawdown as well as hydraulics and economic considerations, and were evaluated by the aim of GWM software. Amounts of required water which lost due to withdrawal reduction, would be compensate through pumping from new proposed wells which are located outside of high depression area.