فهرست مطالب

مدیریت بازرگانی - سال نهم شماره 34 (زمستان 1396)

فصلنامه مدیریت بازرگانی
سال نهم شماره 34 (زمستان 1396)

  • تاریخ انتشار: 1396/12/07
  • تعداد عناوین: 10
|
  • مقاله پژوهشی
  • زهرا احمدی الوار*، یاسان الله پوراشرف، زینب طولابی صفحات 689-716
    هدف از اجرای این پژوهش، بررسی ارتباط بین فرهنگ فروش با ارزش درک شده و عملکرد مشتریان است. پژوهش حاضر از لحاظ هدف، کاربردی است و از نظر شیوه گردآوری داده ها، توصیفی و پیمایشی از نوع همبستگی شمرده می شود. جامعه آماری آن، کلیه مشتریان (نامحدود) و کارکنان بانک ها و موسسه های مالی شهرستان پل دختر (141 نفر) در نظر گرفته شده است. برای جامعه کارکنان، از نمونه گیری تمام شماری استفاده شد و به کمک فرمول کوکران 384 نفر از مشتریان به صورت تصادفی طبقه ای برای نمونه انتخاب شدند. ابزار گردآوری داده ها پرسشنامه است که روایی محتوایی آنها از دید صاحب نظران و روایی همگرایی آنها به کمک روش های آماری به تایید رسید. پایایی پرسشنامه ها از طریق پایایی سازه و آلفای کرونباخ بررسی شد. داده ها با بهره مندی از مدل سازی معادلات ساختاری و نرم افزارهای LISREL و SPSS تجزیه و تحلیل شدند. نتایج نشان داد بین فرهنگ فروش با ارزش درک شده و عملکرد مشتری رابطه مثبت و معناداری وجود دارد. همچنین ارتباط مثبت و معناداری بین ابعاد فرهنگ فروش با ارزش درک شده و عملکرد مشتری برقرار است.
    کلیدواژگان: ارزش، ارزش ادراک شده، عملکرد مشتری، فرهنگ، فرهنگ فروش
  • محمد حقیقی، سید حسین جلالی * صفحات 717-738
    شراکت راهبردی، مدل کارآمدی برای ارتقای توان رقابتی کسب وکارها، به ویژه در اقتصادهای در حال توسعه است. با این حال، محیط نهادی اقتصادهای در حال توسعه کمابیش از شکل گیری شراکت های راهبردی جلوگیری می کند. هدف از پژوهش حاضر بررسی تاثیر مولفه های نهادی از وجوه قانونی، هنجاری و شناختی بر شکل گیری شراکت های راهبردی در کشور است. برای دستیابی به این هدف، داده های لازم بر اساس منطق نمونه گیری تصادفی ساده، از نمونه ای به حجم 270 نفر از مدیران، معاونان و مشاوران ارشد شرکت های پیمانکاری ساخت و تجهیزات صنعتی گردآوری شدند و نقش سه مولفه رویه های حقوقی، نظام آموزشی و اعتماد در شکل گیری شراکت های راهبردی پیرامون اجرای پروژه های صنعتی به روش تحلیل رگرسیون ارزیابی شده است. یافته های این پژوهش، تصویری از وضعیت نهادی موثر بر شکل گیری شراکت های راهبردی را ترسیم کرده و نشان می دهد رویه های حقوقی و نظام آموزشی، ارتباط معناداری با شکل گیری شراکت های راهبردی میان شرکت های پیمانکاری دارند. علاوه بر آن، هر چه میزان عدم اطمینان تکنولوژیک پروژه ها افزایش یابد، مولفه اعتماد نقش تاثیرگذارتری در شکل گیری شراکت های راهبردی خواهد داشت.
    کلیدواژگان: اعتماد، تئوری نهادی، رویه های حقوقی، شراکت راهبردی، نظام آموزشی
  • طاهر روشندل اربطانی *، احد محمودزاده صفحات 736-786
    هدف از این تحقیق طراحی مدل تبلیغاتی در فضای مجازی به منظور تاثیر بر میزان تمایل مشتریان به استفاده از خدمات بانک پارسیان است. بدین منظور با استفاده از روش نظریه داده بنیاد و ابزار مصاحبه، داده ها جمع آوری شدند. نمونه به شیوه گلوله برفی انتخاب شد و محققان با 18 نفر از خبرگان و مدیران بانکی و نیز بازاریابان اجتماعی و... مصاحبه کردند. به دلیل جدید بودن موضوع تحقیق و با توجه به جمع آوری داده ها در فرایندی اکتشافی، از ابزار مصاحبه نیمه ساخت یافته استفاده شد تا داده های میدانی در فرایند باز جمع آوری شوند. به منظور تحلیل داده ها، از روش کدگذاری سیستماتیک سه مرحله ای (کدگذاری های باز، محوری و انتخابی) استفاده شد و مقوله ها که اجزای مختلف مدل را تشکیل می دادند، در شش طبقه دسته بندی شدند. نخستین جزء مدل ارائه شده، رهبری بازار بود که به عنوان شرایط علی انتخاب شد. شرایط علی زمینه ساز ظهور دومین جزء مدل، یعنی کمبود مشتری بود. جزء بعدی مدل، قابلیت های بانکداری الکترونیکی انتخاب شد که به عنوان راهبرد تحقیق، مد نظر قرار گرفت. شرایط مداخله گر (عوامل تکنولوژیکی و روش های تبلیغاتی) و زمینه حاکم (فضای تعاملی و رقابتی) نیز از اجزای دیگر این مدل بودند که با تاثیرگذاری بر راهبرد، زمینه دستیابی به پدیده اصلی این مدل را فراهم کردند.
    کلیدواژگان: بانک پارسیان، تبلیغات، تبلیغات آنلاین، رسانه های اجتماعی، نظریه داده بنیاد
  • ایمان حکیمی * صفحات 739-762
    هدف این پژوهش بررسی تاثیر فرهنگ سازمانی بر قابلیت های بازاریابی و عملکرد شرکت ها با میانجی گری جهت گیری های استراتژیک برون گرا است. جامعه آماری تحقیق، مدیران ارشد کسب و کارهای کوچک و متوسط فعال در صنعت غذایی کشور در نه ماهه اول 1395 است. پژوهش، توصیفی از نوع همبستگی است. از اعضای جامعه، 368 نفر برای نمونه به روش نمونه گیری خوشه ایچند مرحله ای انتخاب شدند. ابزار گردآوری اطلاعات، پرسشنامه بوده و روش تحلیل داده ها، تکنیک مدل سازی معادلات ساختاری با استفاده از نرم افزارهای SPSS و PLS است. یافته های پژوهش نشان می دهد فرهنگ سازمانی تحول گرا بر جهت گیری های استراتژیک برون گرا (بازارگرایی و گرایش به فناوری) تاثیر معناداری می گذارد. همچنین، شواهدی حاکی از تایید نقش میانجی بازارگرایی و رد میانجی گری گرایش به فناوری در ارتباط بین فرهنگ سازمانی و قابلیت های بازاریابی به دست آمد. در نهایت، تاثیر فرهنگ سازمانی تحول گرا بر توسعه قابلیت های بازاریابی و ارتباط مستقیم و معنادار قابلیت های بازاریابی با عملکرد کسب و کار های فعال در صنعت مواد غذایی کشور به تایید رسید.
    کلیدواژگان: بازارگرایی، عملکرد کسب و کار، فرهنگ سازمانی دنیسون، قابلیت بازاریابی، گرایش به فناوری
  • عاطفه طالب نژاد، بهرام رنجبریان *، حمید بیدرام، حسین سماواتیان صفحات 787-806
    این پژوهش به دنبال استخراج تصویر ذهنی مردم ایران (شهر اصفهان به عنوان مورد مطالعه) از شخصیت های کهن الگویی است. به علاوه، بر مبنای نظریه نمادگری شکل، اشکال هندسی به عنوان یکی از عناصری که ممکن است در انتقال معنای کهن الگویی به برندها نقش داشته باشند، مطالعه شده اند. نتایج اجرای مطالعات مقدماتی و مطالعه اصلی شامل 77 مصاحبه عمیق نیمه ساختاریافته نشان می دهد تصویر ذهنی پاسخگویان ایرانی از شخصیت های کهن الگویی با ادبیات موجود در این زمینه شباهت ها و تفاوت هایی دارد. همچنین متناسب و نامتناسب ترین اشکال هندسی با هر کهن الگو شناسایی شدند. تداعیات کهن الگویی افراد از اشکال هندسی مبتنی بر برایند معانی ذاتی ناشی از ویژگی هایی مثل تقارن، زاویه داری و تعداد اضلاع و نیز، معانی اکتسابی است. علاوه بر این، خلاف پژوهش های پیشین در خصوص اشکال هندسی، زاویه دار بودن تنها عامل اثرگذار بر ادراک کهن الگویی از اشکال نبوده و در مورد همه کهن الگوها نیز عامل موثر نیست. نتایج این پژوهش می تواند در طراحی محصول و لوگوی شرکت و تبلیغات و به طور کلی مدیریت معنای برند، بسیار مفید باشد.
    کلیدواژگان: شخصیت برند، شکل، کهن الگو، معنای برند، هویت دیداری
  • شهریار عزیزی *، منیژه قره چه، ابوالفضل براتی کهریزسنگی صفحات 807-826
    افزایش پرشتاب میزان تولید در صنعت کاشی و سرامیک ایران، رقابت را برای شرکت های تولیدکننده بسیار حساس و برندسازی را به عنوان یکی از راهکارهای رقابتی فعالان این صنعت، برجسته ساخته است. پژوهش حاضر با هدف شناسایی الگویی برای برندسازی موفق در صنعت کاشی و سرامیک انجام شده است. مطابق با الگوی نظام مند نظریه داده بنیاد، خبرگان خوشنام در شرکت های موفق حال حاضر و شرکت های خوشنام و با سابقه برای جامعه آماری انتخاب شدند. کارشناسان خبره صنعت در جامعه آماری با روش نمونه گیری غیر احتمالی توصیه ای برگزیده شدند و با 12 نفر از کارشناسان خبره و خوشنام صنعت کاشی و سرامیک به عنوان نمونه پژوهش مصاحبه عمیق به عمل آمد که در سه مرحله به کفایت داده ها انجامید. در نهایت، الگویی برای برندسازی موفق در صنعت کاشی و سرامیک شناسایی شد. نتایج به دست آمده نشان از نقش قدرت چانه زنی واسطه های کانال توزیع در رابطه بین تولیدکننده و مصرف کننده دارد و همچنین لزوم توجه به برندسازی ملی در قالب هلدینگ های قوی برای توسعه بازار خارجی را نشان می دهد.
    کلیدواژگان: برند موفق، صنعت کاشی و سرامیک، کدگذاری، مقوله، نظریه داده بنیاد
  • سیدمسلم علوی، ابوالقاسم ابراهیمی *، الهه پورموردینی، نازنین مسعودی صفحات 827-854
    پژوهش حاضر با هدف شناسایی و طبقه بندی ویژگی های فروشگاه فست فود و بخش بندی مشتریان بر اساس هر یک از طبقه های شناسایی شده اجرا شده است. جامعه آماری، مشتریان فست فودهای شهر شیراز هستند که از این میان 384 نفر برای نمونه انتخاب شدند. ابزار گردآوری اطلاعات پرسشنامه است که روایی آن به روش ظاهری/ محتوایی و پایایی آن به روش آلفای کرونباخ (91 درصد) و روش دونیم کردن (85 درصد) به تایید رسیده است. طی تجزیه و تحلیل های انجام گرفته، 31 ویژگی نهایی فست فود به روش تحلیل عاملی به 9 عامل دسته بندی شد. از بین این 9 عامل، سلامت و بهداشت با زیرشاخص های رعایت اصول بهداشتی از جانب کارکنان در فست فود، تمیزی محیط فست فود، رعایت ادب و احترام کارکنان فست فود، سلامت غذایی محصولات فست فود و طعم و مزه محصولات فست فود، مهم ترین عامل شناخته شد.
    کلیدواژگان: تحلیل عاملی، خوشه بندی، فروشگاه فست فود، مصرف فست فود، ویژگی های فروشگاه فست فود
  • محمدرضا فلاح *، مونا جامی پور، غزاله طاهری صفحات 855-876
    رشد روزافزون تجارت اجتماعی، سبب گسترش استفاده شرکت های موفق از این تکنولوژی جدید برای کسب موفقیت بیشتر شده است. با وجود این اهمیت، برای پیاده سازی آن مدیریت تغییر درستی صورت نگرفته است. به همین منظور، هدف اصلی پژوهش حاضر طراحی چارچوبی برای پیاده سازی تجارت اجتماعی با تاکید بر ظرفیت تغییر سازمانی است. این پژوهش از نظر هدف، کاربردی و از لحاظ روش جمع آوری داده ها توصیفی پیمایشی است. جامعه آماری پژوهش را صاحب نظران حیطه تجارت اجتماعی، رسانه های اجتماعی و مدیریت تغییر تشکیل می دهد که با استفاده از روش نمونه گیری قضاوتی (هدفمند) 34 نفر برای نمونه انتخاب شدند. پس از شناسایی و تایید ابعاد و شاخص ها توسط آزمون دوجمله ای، به منظور اولویت بندی آنها از روش تحلیل شبکه ای (ANP) استفاده شده است. چارچوب پیشنهادشده پژوهش در قالب پنج بعد و بیست وچهار شاخص ارائه شده که به ترتیب اولویت شرایط تکنولوژیکی، عوامل رقابتی، شرایط منابع (مالی/ زمانی)، حمایت محیطی و شرایط سازمانی تغییر هستند. شاخص های متناظر هر یک از ابعاد نیز به ترتیب اهمیت اولویت بندی شدند. نوآوری این پژوهش از لحاظ موضوعی و استخراج فهرست جامعی از عوامل و اولویت بندی آنهاست.
    کلیدواژگان: تجارت اجتماعی، تحلیل شبکه ای، ظرفیت تغییر سازمانی، مدیریت تغییر
  • بررسی اثر نقش میانجی اعتماد کارکنان به برند بر رابطه سبک رهبری تحول گرا و رفتار شهروندی برند در صنعت کاشی و سرامیک
    محمد محمودی میمند، سحر گلکاری حق *، محمود سمیعی نصر، حسن مهرمنش صفحات 877-904
    از آنجا که کارکنان در حفظ و نگهداری رابطه برند با مشتریان، نقش مهم و پایه ای دارند، مدیریت رفتار کارکنان در راستای انطباق آن با اصول برند از عوامل بسیار حیاتی در برندسازی شناخته شده است و چون سبک رهبری یکی از توانمندی های سازمان در فرایند برندسازی برای شکل دهی رفتار کارکنان به منظور اعتماد به برند، بالاتر رفتن احتمال بروز رفتارهای حامیانه و داوطبانه آنان است، مطالعه پیش رو به بررسی رابطه سبک رهبری تحول گرا و رفتار شهروندی برند با نقش میانجی اعتماد کارکنان به برند پرداخته است. روش تحقیق، توصیفی و از نوع همبستگی است و روش تحلیل داده ها از نوع مدل یابی معادلات ساختاری است. جامعه آماری شامل کارکنان فروش و بازاریابی شرکت های عضو انجمن صنفی کاشی و سرامیک ایران در نظر گرفته شده که با استفاده از روش نمونه گیری تصادفی متناسب با حجم، 210 نفر برای نمونه آماری انتخاب شدند. نتایج معادلات ساختاری تمام فرضیه های مطرح شده را تایید کرد.
    کلیدواژگان: اعتماد کارکنان به برند، رفتار شهروندی برند، سبک رهبری تحولی برند، صنعت کاشی و سرامیک ایران
  • مینا مهرنوش، داریوش طهماسبی* صفحات 905-925
    امروزه در بازارهای جهانی، برندهای موفق به منظور حفظ مزیت رقابتی، باید تصاویر متمایزی را از خود به نمایش بگذارند. هدف از این پژوهش بررسی رابطه بین ارزش ویژه برند و تصویر برند خودروی سمند با نقش میانجی سرمایه اجتماعی است. جامعه آماری این پژوهش شامل خریداران خودروی سمند در منطقه 5 شهر تهران است که در این پژوهش 420 پرسشنامه به روش نمونه گیری در دسترس در اختیار مراجعه کنندگان به نمایندگی های ایران خودرو و نمایشگاه های اتومبیل قرار گرفت و 385 پرسشنامه برگشت داده شد. داده ها از طریق پرسشنامه و مطالعات کتابخانه ای گردآوری شدند. برای آزمون فرضیه های پژوهش، مدل معادلات ساختاری و به ویژه تکنیک تحلیل مسیر به کارگرفته شده و به این منظور از نرم افزارهای آماری SPSS نسخه 17 و Smart PLS استفاده شده است. نتایج به دست آمده حاکی از این است که ارزش ویژه برند بر سرمایه اجتماعی و تصویر برند اثر معناداری دارد و همچنین سرمایه اجتماعی نیز بر تصویر برند تاثیر معناداری می گذارد.
    کلیدواژگان: ابعاد ارزش ویژه برند، ارزش ویژه برند، برند، تصویر برند، سرمایه اجتماعی
|
  • Zahra Ahmadi Alvar*, Yasan Allah Pour Ashraf, Zeinab Toulabi Pages 689-716
    The present research is conducted to investigate the relationship between sales culture and customers’ perceived value and customers’ performance. The present research is operational in nature and regarding data collection procedure is considered as descriptive - correlative survey study. Research population of this research includes all the employees and customers of banks in Pledokhtar city. The number of employee participants is 141 and there is no limit for the number of customers. All the employees were selected as case study and also 384 cases of customers were selected based on random category sampling using Cochrane formula. The data were collected using questionnaire whose face and content validity were confirmed by the experts and convergence validity was approved using statistical analysis. The reliability of the questionnaire was assessed through construct validity using confirmatory factor analysis and Cronbach's alpha coefficient index. The data were analyzed using Lisrel and SPSS software. The findings of the present research indicated that there is a positive and significant relationship between sales culture and customers’ perceived value and performance. In addition, there is a positive and significant relationship between all 6 dimensions of sales culture and customers’ perceived value and performance.
    Keywords: Culture, Customer's perceived value, Customer's performance, Sales culture, Value
  • Mohammad Haghighi, Seyed Hossein Jalali* Pages 717-738
    The strategic alliance is an effective model to improve the competitive capability of firms and business, especially in the developing economies. However, the institutional environment of developing economies hinders the formation of such strategic alliances. The current research aims to investigate the institutional parameters in the formation of strategic alliances from the regulatory, normative and cognitive attributes. Data were gathered from a sample of 270 chief executive officers, deputy managers and consultants of industrial equipment and manufacturing contractors through a simple randomized sampling method, and the role of legal procedures, educational system and trust in the formation of strategic alliance in industrial projects were evaluated using regression analysis. The findings provided a macro-image of the effect of the institutional environment on alliance formation and showed that the legal procedures and the educational system have a significant relationship with alliance formation of the contractors. In addition, the more the technological uncertainty of projects, trust will have a more effective role in the alliance formation.
    Keywords: Educational System, Institutional Theory, Legal Procedures, Strategic Alliance, Trust
  • Taher Roshandel Arbatani*, Ahad Mahmoudzadeh Pages 736-786
    The aim of this study was to design an advertising model through social media in order to influence the customers’ willingness to use Parsian banking services. For this purpose, the data were collected using grounded theory and interviews. Snowball sampling strategy was elected and with the researchers conducted interviews with 18 experts. As this was a new research field, the researchers collected data through semi-structured interviews within an open process. To analyze the data, three-step systematic coding (open, axial and selective coding) was used. The categories were classified into 6 classes and formed the different components of the model. The first component of this model was marketing leadership selected as the casual condition, and this causal condition was the underlying force for the next factor, namely the lack of customer. The next factor includes E-banking capabilities, customer-oriented and virtual advertising defined as research strategies. Other components include intervening conditions such as technical factors and advertising methods (relationship quality as context factor). The last component includes loyalty factors such as customer trust and performance, cooperative and competitive advantage which are the consequence of the implementation of this model.
    Keywords: Advertising, Grounded Theory, Online Advertising, Parsian Bank, Social Media
  • Iman Hakimi * Pages 739-762
    The purpose of this research was to investigate the relationship between organizational culture and marketing capabilities and performance of companies mediated by extroverted strategic orientations. The statistical population of the research is the top managers of small and medium sized businesses involved in the food industry of the country during the first nine months of the year 2016. The research is descriptive correlative in nature. Of all the members of the community, 368 individuals were selected using multi-stage cluster sampling. Data collection instrument was a questionnaire and the data were analyzed based on structural equation modeling technique using SPSS and PLS software. The findings of the research showed that transformational organizational culture has a significant effect on extroverted strategic orientations (market orientation and technology orientation). Moreover, the evidence could confirm the positive role of the mediating market orientation and disapprove the mediation role of technology orientation in the relationship between organizational culture and marketing capabilities. Finally, the findings indicated the impact of transformational organizational culture on the development of marketing capabilities and the direct and significant relationship between marketing capabilities and the performance of active businesses in the food industry of the country.
    Keywords: Business Performance, Denison Organizational Culture, Market Orientation, Marketing Capabilities, Technology Orientation
  • Atefeh Talebnejad, Bahram Ranjbarian, * Hamid Bidram, Hossein Samavatian Pages 787-806
    The study seeks to identify how Iranian consumers (Isfahan as the case study) perceive archetypes. Drawing on the Theory of Shape Symbolism, the study also addresses geometric shapes as potential elements in conveying archetypal meaning to the brands. Findings from several preliminary studies and seventy-seven semi-structured in-depth interviews in the main study revealed that, in spite of some similarities, Isfahan citizens are somewhat different in their perception of archetypes compared to western consumers. Moreover, the most and the least fitting shape(s) with each archetype were identified. Respondents’ archetypal associations with shapes are based on both intrinsic meaning stemming from shape’s attributes such as symmetry, angularity and number of sides, and referential meaning of shapes. In contrast to the existing literature on geometric shapes, angularity is not the only shape characteristic to affect archetypal associations and is not proved influential in all archetypal perceptions. The results of the present study are invaluable in brand meaning management in general, and for branding and advertising in particular.
    Keywords: Archetype, Brand Meaning, Shape, Brand Personality, Visual Identity
  • Shahriar Azizi, * Manije Ghareche, Abolfazl Barati Pages 807-826
    This research aims at identifying a model for successful branding in the Ceramic and Tile industry. According to the systematic approach in the grounded theory methodology, famous experts in ceramic and tile industry and the famous firms in the industry were selected. Experienced experts in the Ceramic and Tile industry were selected using snowball sampling methodology. The data were gathered using depth-interviewing tool with 12 experts in three stages which finally led to theoretical adequacy. At the end, we identified a successful branding model in the Ceramic and Tile industry. The results showed that the effective role of the power of bargaining brokers in the relationship between producers and the consumers. It was also found that it is necessary to pay attention to national branding in the form of strong holdings in order to expand foreign markets.
    Keywords: Ceramic, Tile Industry, Coding, Grounded Theory, Phenomenon, Successful Brand
  • Sayyed Moslem Alavi, Abolghasem Ebrahimi*, Elahe Pourmourdinin, Nazanin Masooudy Pages 827-854
    This study aimed to identify and classify the features of fast food restaurants. In addition, it was conducted to segment customers based on each of the identified categories. Statistical population consists of all the customers of fast food restaurants in Shiraz city among which 384 individuals were selected based upon their availability. The face and content validity of the questionnaire (the data collection instrument in this study) were approved and its reliability is confirmed using Cronbach's alpha (91%) and split half (85%) methods. The findings showed that 31 final features of fast food restaurants can be divided into 9 categories using factor analysis. The most important factor (we labeled it health and hygiene) includes some features such as sanitation of the employees in the restaurant, clean environment, courtesy and respect of the fast food staff, the safety of fast food products and the taste of fast food products.
    Keywords: Clustering, Factor Analysis, Fast Food Consumption, Fast Food, Restaurant Features, Fast Food Restaurant
  • Mohammad Reza Fallah*, Mona Jamipour, Ghazale Taheri Pages 855-876
    Increasing growth of social commerce has led to an extended use of this new technology to become more successfully. That is because it’s providing a good opportunity for marketing and business transactions through web 0.2-based technologies. Despite its importance, necessary change management has not been considered in order to implement it; hence, the aim of this study is to design a change management framework to exploit social commerce with an emphasis on its organizational change capacity. The present research is operational in nature and regarding data collection procedure is considered as descriptive survey. Statistical population of the study includes experts in the fields of social commerce, social media and change management among whom 34 have been selected using judgmental sampling. After the dimensions and indicators were identified and verified using a Binomial test, Network Analysis (ANP) method was used for item prioritization. The proposed research framework is presented in the forms of five dimensions and twenty-four indicators. To name the dimensions in order of preference: technological conditions, competitive factors, resources conditions (financial/time), environmental support and organizational change conditions which have been considered as the main dimensions of the research framework. The respective indicators were listed based on their importance as well. This research is innovative in terms of the subject and extracting a thorough list of factors and priorities.
    Keywords: Change Management, network analysis, Organizational Change Capacity, Social Commerce
  • The Relationship between Brand Transformational Leadership Style and Brand Citizenship Behavior Considering the Mediating Role of the Staff Trust in Sales and Marketing in the Ceramic and Tile Industry
    Mohammad Mahmoudi Meimand, Sahar Golkari Hagh*, Mahmoud Samii Nasr, Hassan Mehrmanesh Pages 877-904
    In the area of ​​organizational behavior, leadership is one of the most prominent factors influencing the behavior of the organization's staff toward brand performance. The present study aims to investigate the role of transformational leadership style in promoting brand citizenship behavior with regards to the mediating role of employee-based trust to the brand. The present study is descriptive in nature and correlative. The data were evaluated based on structural equation modeling. The statistical population consists of all the sales and marketing staff of tile and ceramic companies linked with Iran Tile and Ceramic Association. Using random stratified sampling method, 210 individuals were selected as the statistical sample for the study. To collect data, three self-made questionnaires were used to evaluate leadership, brand trust and brand citizenship behavior. The collected data were analyzed using SPSS and AMOS software. The results of structural equation showed that the direct effect of trust on brand citizenship behavior of employees is 0.574. There was a significantly positive direct effect for leadership style on employee trust (p = 0.601) and also there was a significantly positive effect for trust, as the mediator, on the relationship between leadership style and brand citizenship behavior (p = 0.84).
    Keywords: Brand Citizenship Behavior, Ceramic Tile Industry of Iran, Employee's Brand Trust, Transformational Leadership Style
  • Mina Mehrrnoosh, Daryosh Tahmasebi* Pages 905-925
    Today, successful brands in the global markets have to display distinctive (brand) images in order to maintain their competitive advantage. The purpose of this research is to investigate the relationship between the brand equity and brand image of Samand Automobile considering the mediating role of social capital. The statistical population of this study consists of Samand Automobile buyers indistrict 5 in Tehran. The data were collected through questionnaires and library studies. In this research, 420 questionnaires were distributed through the availability sampling method among the visitors to Iran Khodro dealerships and car exhibitions, and 385 questionnaires were returned. In order to test the hypothesis of the research, the structural equation model and, specifically, the path analysis techniques have been used. For this purpose, the statistical software SPSS (version, 17) and Smart PLS have been used. The results indicated that brand equity has a significant effect on social capital and brand image, and also social capital has a significant impact on brand image.
    Keywords: Brand Equity, Brand Image, Brand, Dimensions of Brand Equity, Social capital