فهرست مطالب

آموزش علوم دریایی - سال چهارم شماره 4 (پیاپی 11، زمستان 1396)

نشریه آموزش علوم دریایی
سال چهارم شماره 4 (پیاپی 11، زمستان 1396)

  • تاریخ انتشار: 1396/12/01
  • تعداد عناوین: 9
|
  • مهرداد مدهوشی، کریم کیاکجوری* صفحات 1-15
    دانشگاه ها امروزه در یک محیط تکنولوژیکی با رشد سریع و پیچیده قرار دارندکه نیازمند به فرایند های نوآوری پویا می باشند تا بتوانند جهت غلبه بر موانع و چالش ها، تمام اجزای اکوسیستم دانشگاه را ادغام نمایند. این چارچوب جدید نوآوری پویا، پارادایم جدیدی است که "نوآوری باز" (OI) نامیده می شود. نوآوری باز می تواند نقش مهمی در افزایش مزیت رقابتی دانشگاه با استفاده از ایده های داخلی و خارجی و در عین حال یافتن راه های داخلی و خارجی در بازار داشته باشد. این مقاله به دنبال پاسخگویی به این سیوال است که موانع نوآوری باز در دانشگاه ها چیست؟ در این راستا از روش تحقیق کیفی "تم" با استفاده از مصاحبه های نیمه ساختارمند، اطلاعات از هفده نفر اساتید حوزه نوآوری و تجاری سازی دانشگاه های دولتی استان مازندران جمع آوری شد و با استفاده از روش کدگذاری باز و محوری، داده ها تحلیل شد. نتایج تحقیق نشان دهنده موانع درونی و بیرونی برای نوآوری باز دانشگاهی می باشد که در انتها پیشنهاداتی جهت کاهش موانع درونی و بیرونی و توسعه نوآوری باز در دانشگاه ها ارایه گردیده است.
    کلیدواژگان: نوآوری، نوآوری باز، دانشگاه، تحقیق کیفی، موانع درونی و بیرونی
  • فریبا عدلی*، زهرا احمدی، گلنار مهران، علی اکبر فکری صفحات 17-32
    در هزاره جدید، دانش یگانه منبع مزیت رقابتی پایدار شناخته شده است لذا؛ خلق، انباشت و اداره آن در سازمان ها نیز، به راهبردی ارزش آفرین تبدیل شده است. دانش عمدتا در سرمایه انسانی سازمان قرار دارد و استقرار مدیریت دانش در واحدهای مختلف سازمان می تواند به رشد و توسعه آن کمک می کند. این پژوهش، با هدف ارزیابی وضعیت مدیریت دانش در واحد آموزش سازمان های صنعتی دریایی ایران و شناسایی چالش های آن ها انجام شد. این پژوهش، به روش آمیخته (تشریحی) اجرا شد، جامعه پژوهش، سازمان های صنعتی وزارت نفت شامل نفت دریایی(فلات قاره)، پالایش و پخش،پتروشیمی و نفت و گاز پارس بودند که در بخش کمی، به روش سرشماری و در بخش کیفی، به روش نمونه گیری هدفمند در پژوهش شرکت داشتند. ابزار جمع آوری داده ها در بخش کمی، پرسشنامه و در بخش کیفی، مصاحبه با خبرگان آگاه بود. یافته های پژوهش نشان می دهد مدیریت دانش در سازمان های صنعتی مورد مطالعه در وضعیت نسبتا نامطلوبی قرار دارد و این سازمان ها برای استقرار مدیریت دانش با چالش های متعددی مواجه اند. همچنین، یافته های پژوهش ضرورت طراحی مدل بومی برای استقرار مدیریت دانش را آشکار کرد.
    کلیدواژگان: مدیریت دانش، مدل میک، واحد آموزش سازمان های صنعتی دریایی، مدل 10 ف
  • صادق اقبالی، سید ابراهیم همتی گلیان*، محمدعلی رعیت پیشه صفحات 33-47
    پژوهش حاضر با هدف بررسی رابطه معنویت در سازمان (نگرش معنوی و توانایی معنوی) با اشتیاق شغلی (نیرومندی، ایثار و جذب) انجام گردید. روش تحقیق، از نظر هدف، کاربردی بوده و بر حسب روش تحقیقی توصیفی از نوع همبستگی است که با به کارگیری ابزار پرسشنامه و روش پیمایشی داده های مورد نیاز جمع آوری شده است. جامعه آماری آن را کلیه پرسنل منطقه یکم نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران(بندرعباس) تشکیل داده اند که از میان آنان، تعداد 114 نفر به عنوان نمونه از طریق نمونه گیری تصادفی ساده انتخاب شدند. ابزارهای مورد استفاده در پژوهش، پرسشنامه معنویت شهیدی و فرج نیا (1391)، با دو خرده مقیاس، پرسشنامه نگرش معنوی و توانایی معنوی و پرسشنامه اشتیاق شغلی شافلی و باکر (2006) بوده است. تحلیل داده ها با استفاده مدل معادلات ساختاری نشان داد که بین معنویت در سازمان و اشتیاق شغلی رابطه مثبت و معنادار (p0.01) وجود دارد. علاوه بر این نتایج نشان داد که بین نگرش معنوی از مولفه های معنویت در سازمان و اشتیاق شغلی رابطه مثبت و معناداری (p0.01)، وجود دارد. بنابراین، بر اساس نتایج می توان چنین نتیجه گیری نمود که از طریق تقویت معنویت در سازمان، می توان اشتیاق شغلی را در سازمان ها افزایش داد.
    کلیدواژگان: اشتیاق شغلی، معنویت، نگرش معنوی، توانایی معنوی
  • حمید فروزان، ناصر پورصادق* صفحات 47-61

    بررسی رابطه ی مولفه های سرمایه روان شناختی برانطباق پذیری مسیرشغلی (مورد مطالعه: دانشجویان دانشگاه علوم دریایی امام خمینی(ره) نوشهر) ناصرپورصادق ،حمید فروزان چکیده هدف این پژوهش تعیین رابطه بین انطباق پذیری مسیر شغلی ومولفه های سرمایه روا- نشناختی دردانشجویان دانشگاه علوم دریایی امام خمینی (ره) نوشهراست. روش پژوهش توصیفی پیمایشی وازنوع همبستگی بوده و به این منظور، از میان 310 نفر دانشجویان سال آخر مقطع کارشناسی طبق فرمول کوکران تعداد 172 نفر برای پژوهش به روش نمونه گیری خوشه ای ساده گزینش شدند. به منظور بررسی انطباق پذیری مسیر شغلی از پرسشنامه استاندارد ساویکاس وپورقلی (2012) وبرای بررسی سرمایه روا ن شناختی از پرسشنامه استاندارد لوتانزو همکاران (2007) استفاده گردید. داده ها با استفاده از روش آماری رگرسیون همزمان برای پیش بینی تاثیرمولفه های سرمایه روان شناختی (خوش بینی، خودکارآمدی، امیدواری، تاب آوری) بر روی انطباق پذیری مسیر شغلی (دغدغه، کنترل، کنجکاوی، اعتماد) تحلیل گردید. نتایج پژوهش نشان دادکه این مدل 71 درصد از واریانس مسیر انطباق شغلی را تبیین می کندوبین مولفه های خوش بینی، خودکارآمدی، امیدواری سرمایه ی روان شناختی با انطباق پذیری مسیر شغلی رابطه ی مثبت و معناداری وجود دارد. (01/0 p<) واژگان کلیدی: سرمایه روان شناختی ،انطباق پذیری مسیرشغلی

    کلیدواژگان: سرمایه روان شناختی، خوش بینی، خودباوری، تاب اوری، انطباق پذیری مسیرشغلی
  • رسول لقمانپور زرینی*، ژاله تلارمی صفحات 62-78

    هدف از این تحقیق بررسی رابطه بین هوش هیجانی و هوش معنوی با انگیزش پیشرفت در دانشجویان دانشگاه علوم دریایی امام خمینی (ره) نوشهر و دانشگاه فنی و حرفه ای مازندران می باشد. جامعه آماری پژوهش را دانشجویان دانشگاه علوم دریایی امام خمینی (ره) نوشهر و مجموعه آموزشکده ها و دانشکده های دانشگاه فنی و حرفه ای استان مازندران تشکیل داده اند. حجم نمونه برای دانشگاه علوم دریایی برابر 298 نفر و برای دانشگاه فنی و حرفه ای برابر 326 نفر که در مجموع برابر 624 نفر محاسبه و بصورت نمونه گیری تصادفی انتخاب شدند. ابزار گردآوری داده ها، سه پرسشنامه استاندارد شامل پرسشنامه هوش هیجانی 33 سوالی، پرسشنامه هوش معنوی 24 سوالی و پرسشنامه انگیزش پیشرفت تحصیلی 33 سوالی بود. نتایج حاصله نشان داد که هوش هیجانی و هوش معنوی در دانشجویان دانشگاه های مورد مطالعه رابطه معناداری دارند. همچنین بین هوش هیجانی و انگیزش پیشرفت در دانشجویان دانشگاه علوم دریایی رابطه و وابستگی بیشتری نسبت به دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه ای مازندران دارد و بین هوش معنوی و انگیزش پیشرفت در دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه ای رابطه معنادارتری نسبت به دانشجویان دانشگاه علوم دریایی وجود دارد. نتایج حاکی از آن است که میانگین انگیزه پیشرفت تحصیلی در دانشجویان دانشگاه علوم دریایی امام خمینی (ره) بالاتر از دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه ای مازندران است. با توجه به نتایج بدست آمده می توان گفت تقویت هوش هیجانی و هوش معنوی در دانشجویان سبب افزایش انگیزه پیشرفت تحصیلی آنان می گردد. به این ترتیب ضرورت مطالعه پژوهشگران و اقدامات مسیولین زیربط در این رابطه به منظور افزایش انگیزه پیشرفت در دانشجویان احساس می شود.

    کلیدواژگان: هوش هیجانی، هوش معنوی، انگیزش پیشرفت، دانشگاه علوم دریایی، دانشگاه فنی و حرفه ای
  • فتاح ناظم*، آژند لاجوردی صفحات 78-91
    هدف اساسی پژوهش حاضر ارایه الگوی ساختاری عدالت سازمانی براساس مدیریت دانش و هوش هیجانی در صنعت نفت ایران که شامل بخش دریایی است می باشد. جامعه آماری در این پژوهش مدیران و کارکنان شرکت های زیر مجموعه صنعت نفت هستند. برای تعیین حجم نمونه از جدول مورگان استفاده شده که براساس آن تعداد 195 نفر مدیران از بین 14 شرکت بخش دریایی زیر مجموعه صنعت نفت که به روش تصادفی چند مرحله ایی انتخاب شدند  همچنین به ازاء هر مدیر 3 نفر از کارمندان آنها که شامل 530 نفر بودند، به عنوان نمونه انتخاب شدند. ابزار سنجش عبارتند از پرسشنامه های هوش هیجانی سیبریا شرینگ3 (2010)، پرسشنامه مدیریت دانش سالیس و جونز4 (2002) و نیز پرسشنامه عدالت سازمانی نیهوف و مورمن5 (1993) و میزان پایایی برای پرسشنامه هوش هیجانی 83/0، مدیریت دانش 98/0 و پرسشنامه عدالت سازمانی 94/0 می باشد. نتایج حاصل از روش رگرسیون چند متغیری خطی و تحلیل مسیر نشان داد که بین مدیریت دانش و هوش هیجانی با عدالت سازمانی رابطه معنادار وجود دارد و متغیر سازمان یادگیرنده از ابعاد مدیریت دانش بیشترین اثر مستقیم را بر عدالت توزیعی از ابعاد عدالت سازمانی و همچنین متغیر خودکنترلی از ابعاد هوش هیجانی بیشترین اثر را بر عدالت توزیعی از ابعاد عدالت سازمانی دارد.
    کلیدواژگان: عدالت سازمانی، مدیریت دانش، هوش هیجانی، صنعت نفت دریایی
  • عارف فتح الهی*، سید رضا پورآقاجان حسینی صفحات 92-107

    هدف پژوهش بررسی نقش تعدیلگر رهبری زهر آگین در رابطه میان سرمایه اجتماعی و بد رفتاری سازمانی میان کارکنان دانشگاه علوم دریایی امام خمینی (ره) می باشد. روش تحقیق در این پژوهش، توصیفی است و از نوع تحقیقات کاربردی است. جامعه آماری 588 نفر از کارکنان دانشگاه علوم دریایی امام خمینی(ره) می باشد. از این میان بر اساس جدول مورگان 232 نفر به عنوان نمونه انتخاب و بر اساس نمونه گیری طبقه ای تصادفی، پرسشنامه بین آنها توزیع و داده ها جمع آوری گردید. در این پژوهش برای سنجش متغیر سرمایه اجتماعی از پرسشنامه سرمایه اجتماعی ناهاپیتوگوشال (1998) که دارای 3 بعد ساختاری، ارتباطی و شناختی می باشد استفاده شده است. برای سنجش رهبری زهر آگین از پرسشنامه ای دارای 30 سوال که توسط اشمیت (2008) طراحی شده استفاده شده که بطور دقیق تر این پرسشنامه دارای 5 بعد کار غیر قابل پیش بینی بودن رهبریخود ترفیعی رهبری، خود شیفته بودن رهبری، آمرانه بودن رهبری و رفتار توهین آمیز می باشد برای سنجش بد رفتاری سازمانی از پرسشنامه 14 سوالی آکوینو (1999) استفاده شده که شامل 7 سوال برای سنجش رفتارهای معطوف به فرد و 8 سوال برای سنجش رفتارهای معطوف به گروه می باشد این مقیاس 15 سوالی از پایایی بالایی برخوردار است برای بررسی مدل مفهومی از روش معادلات ساختاری((SEM و از نرم افزار Smart PLS استفاده شده است. یافته ها نشان می دهند که، سرمایه اجتماعی، بر بد رفتاری کارکنان تاثیرمعکوس دارد و نیز رهبری زهر آگین رابطه بین سرمایه اجتماعی و بد رفتاری کارکنان را تعدیل می کنند.

    کلیدواژگان: سرمایه اجتماعی، بد رفتاری سازمانی، رهبری زهرآگین
  • معصومه علوی اندراجمی، صمد ایزدی* صفحات 108-120
    هدف پژوهش حاضر بررسی تاثیر کارکردهای آموزش خانواده، محیط مدرسه و کلاس و فعالیت های فوق برنامه بر پیشرفت تحصیلی دانش آموزان بود. روش پژوهش از نوع همبستگی بود و جامعه آماری را کلیه دانش آموزان دختر متوسطه سوم استان مازندران در سال تحصیلی 94-1393 تشکیل می دادند. نمونه شامل321 نفر دانش آموزان می باشند که با استفاده از روش نمونه گیری تصادفی خوشه ای انتخاب شدند. برای گردآوری اطلاعات از ابزار سنجش خانواده، پرسشنامه محیط کلاس و مدرسه، پرسشنامه فعالیت های فوق برنامه و معدل استفاده شد. داده ها با مدل معادلات ساختاری و بهره گیری از نرم افزار اس.پی.اس.اس و لیزرل تحلیل شدند. یافته ها نشان داد کارکرد خانواده، محیط مدرسه و کلاس و فعالیت های فوق برنامه بر پیشرفت تحصیلی دانش آموزان تاثیر معناداری دارند، به طوری که تاثیر کارکرد خانواده برابر با 75/0، تاثیر محیط مدرسه و کلاس برابر با 43/0 و ضریب تاثیر فعالیت های فوق برنامه بر پیشرفت تحصیلی دانش آموزان برابر با 32/0 می باشد. همچنین یافته ها نشان داد که رابطه بین تمامی مولفه های کارکرد خانواده، محیط کلاس و مدرسه و فعالیت های فوق برنامه شامل (علمی، ورزشی، هنری، موسیقی و زبان آموزی) با پیشرفت تحصیلی دانش آموزان معنادار است. به طور کلی نتایج پژوهش حاضر نقش کارکردهای آموزش خانواده، محیط مدرسه و کلاس و فعالیت های فوق برنامه در پیشرفت تحصیلی دانش آموزان را مورد تاکید قرار می دهد.
    کلیدواژگان: آموزش، پیشرفت تحصیلی، کارکرد خانواده، محیط کلاس، فعالیت های فوق برنامه
  • حسن دولتی*، علیرضا محمدی صفحات 121-133
    بازاریابی کارآفرینانه را به عنوان شناسایی فعال و بهره برداری از فرصت ها برای کسب و حفظ مشتریان سودآور از طریق رویکردهای نوآورانه به مدیریت ریسک، اهرم کردن منابع و ایجاد ارزش تعریف کرده اند و عملکرد نیز بمعنی سطح دسترسی به هدف مشخص شده است. تحقیق حاضر باهدف بررسی عملکرد باشگاه های ورزشی دانشگاه علوم دریایی امام خمینی(ره) بر مبنای بازاریابی کارآفرینانه انجام شده که ازنظر هدف کاربردی و ازنظر روش، توصیفی- پیمایشی می باشد. جامعه آماری پژوهش را 80 نفر از مربیان و کارکنان باشگاه های ورزشی دانشگاه علوم دریایی امام خمینی(ره)تشکیل داده اند که با استفاده از روش نمونه گیری تصادفی ساده و بر اساس جدول مورگان 66 نفر به عنوان نمونه انتخاب شدند. ابزار جمع آوری داده ها پرسش نامه بود که برای سنجش بازاریابی کارآفرینانه از پرسش نامه بچر و همکاران (2012) و برای سنجش عملکرد از پرسش نامه حسینی (1395) که با طیف لیکرت تنظیم شده، استفاده گردیده است. پایایی پرسش نامه ها با محاسبه آلفای کرونباخ و پایایی ترکیبی و روایی توسط استادان و خبرگان آشنا به موضوع تایید شد. تجزیه وتحلیل داده ها از طریق رگرسیون خطی تحلیل مسیر و روش حداقل مربعات جزیی و آنالیز واریانس (ANOVA) و با استفاده از نرم افزارهای SPSS و PLS انجام گرفت.نتایج تحقیق نشان داد که عملکرد باشگاه های ورزشی دانشگاه علوم دریایی امام خمینی(ره) بر مبنای بازاریابی کارآفرینانه افزایش می یابد. و همچنین تجربه و سنوات خدمتی مربیان و کارکنان باشگاه های ورزشی رابطه بین بازاریابی کارآفرینانه و عملکرد را تعدیل می نماید.
    کلیدواژگان: بازاریابی کارآفرینانه، عملکرد، باشگاه های ورزشی
|
  • Mehrdad Madhoshi, Karim Kia Kojouri * Pages 1-15
    Universities nowadays are in a fast and complex technological environment that requires dynamic innovation processes to integrate all components of the university's ecosystem in order to overcome obstacles and challenges. This new dynamic innovation framework is a new paradigm called "Innovative Innovation" (OI). Open innovation can play an important role in boosting the competitive advantage of the university by using both domestic and international ideas and, at the same time, finding internal and external ways in the market. This article seeks to answer the question of what are the barriers to open innovation at universities? In this regard, the qualitative research method of "theme" using semi-structured interviews, information from 17 professors in the field of innovation and commercialization of public universities in Mazandaran province was collected and analyzed using open and axial coding method. . The results of the research indicate the internal and external barriers for open university innovation. At the end, there are suggestions for reducing internal and external barriers and developing open innovation in universities.
    Keywords: Innovation, Open innovation, University, Qualitative Research, Internal, External Barriers
  • Fariba Adli *, Z Ahmadi, G Mehran, A Fekri Pages 17-32
    In new millennium, knowledge is identified the only source of sustainable competitive advantage; therefore, creation, accumulation and manage, it has become to the strategic value creation in the organization. Knowledge nest mainly in human capital of organization and establishment of knowledge management in various units of the organization can help its development. The goal of the research assess circumstance of knowledge management in education unit of Iranian industrial organization. The research did mixed method and Research population were Industrial organizations of the Ministry of Oil, which includes marine oil, refining and distribution, petrochemicals and pars oil and gas in Tehran.The sampling had two parts: in quantitative section was census method and qualitative section was the purposive sampling. The quantitative and qualitative data gathered with questionnaires and interviews with experts. The findings show that the study of knowledge management in industry organizations is relatively poor, The findings also revealed the need for a model for the establishment of knowledge management.
    Keywords: knowledge management, Education Department industrial organizations, MAKE model, 10-F model
  • S Eghbali, E Hemmati *, M.A Rayatpishe Pages 33-47
    Organizational life and personal life are interdependent. Employees are the most important asset of an organization that play a pivotal role in the evolution of the organization. In the past, the emphasis was only on the employee's personal life but today, improving the quality of working life has become one of the main goals of the organization. The main objective of this research is determining the relationship between the quality of work life and the Improvement of human resources with Personnel productivity in one erea of the province( Bandar abbas).The method of this study is descriptive and its population consisted of all Personnel (417 staff) of one erea of the province( Bandar abbas). The sample size was calculated for 200 people based on Cochran formula by using randomly –category sample selected according to the population of the study. For data collection three questionnaires of quality of working life (Nekouei), Improvement of human resources (the researcher’s made), and productivity (Achive) have been used and their reliability has obtained by using Cronbach's alpha, respectively, 0/87, 0/93 and 0/93. The collected data was analyzed from the Pearson correlation tests, Spearman and multivariate regression by using SPSS software. The results show there is an outstanding relationship between all the aspects of the quality of working life and all the aspects of the improvement of human resources and Personnel productivity in one erea of the province
    Keywords: Quality of working life, Improvement of human resources, employee’s productivity, one erea of the province( Bandar abbas)
  • H Foruzan, N Porsadeg * Pages 47-61

    Investigating the Relationship between the Components of the Psychological Capital of the Career Adaptability (Case Study: Students of Nowshahr Imam Khomeini Maritime university) Abstract The purpose of this study was to determine the relationship between the path of occupational adaptability and non-profit-making capital in the students of Imam Khomeini University of Marine Sciences. The research method is descriptive survey and correlation analysis. For this purpose, among the310 undergraduate students, according to the Cochran formula, 172students The research was selected by simple cluster sampling method. In order to investigate the pathway lobbying, the standard questionnaire of Savicas and Poorgholi (2012) was used to examine the unpredictable capital from the standard questionnaire of Lutanz and partners (2007). The data were analyzed using simultaneous regression analysis to predict the effect of the components of psychological capital (optimism, self-efficacy, hope, resiliency) on occupational adaptability (concern, control, curiosity, trust). The results of the study showed that this model There is a positive and significant relationship between the percentage of variance in the job matching pathway and the components of optimism, self-efficacy, hopefulness of psychological capital and occupational adaptability. (P <0.01) Key words: Psychological capital, Career Adaptability

    Keywords: Key, words, Psychological capital, Career, Adaptability
  • R Loghmanpour Zarini *, Zh Talaromi Pages 62-78

    The present study was carried out to investigate the relationship between emotional intelligence and spiritual intelligence with motivation for progress in students of Imam Khomeini University of Marine Sciences, Noshahr and Mazandaran Technical and Professional University. The research method was descriptive information collecting method of correlation type and in terms of applied purpose. The statistical population is composed of all students of Imam Khomeini Naval Sciences University of Noshahr and college of colleges and colleges of the technical and vocational college of Mazandaran province. The sample size was 298 for the University of Marine Sciences and 298 for the University of Marine Sciences, and 326 for the technical and vocational college, which was 624 people, were selected by simple random sampling from the statistical population. Data were collected by a questionnaire, three questionnaires including the Saeed-Shirin's Emotional Intelligence Questionnaire (33 questions), David King's Spiritual Intelligence Questionnaire (24 questions) and the Hartler Educational Motivation Inventory Questionnaire (33 questions).

    Keywords: emotional intelligence, spiritual intelligence, Progressive Motivation, University of Marine Sciences, Technical, Vocational University
  • F Nazem *, A Lajevadi Pages 78-91
    The purpose of the present study was to provide a structural model for organizational justice in oil industry based on managers' emotional intelligence and knowledge management. The population of the research included all employees of oil industry (14 companies). 195 managers and three employees under their supervision (totally 530 employees) were selected using stratified and cluster random sampling method. The research instruments were three questionnaires which were administered in 14 companies: Niehoff and Moorman’s (1993) organizational justice questionnaire (α = 0.94), Sallis and Jones’s (2002) knowledge management questionnaire (α = 0.98) and the Siberia Schernig’s (2010) questionnaire of emotional intelligence (α = 0.83). The results of multi-varation regression and path analysis using LISREL software indicated that there is a relationship between managers' emotional intelligence and knowledge management with organizational justice and dimensions of managers’ emotional intelligence and knowledge management had a direct effect on organizational justice. The model also showed that the factors of self-control in managers’ emotional intelligence and learning organization in knowledge management had the highest direct effect on the organizational justice in oil industry.  It was also concluded that the proposed model showed full fit
    Keywords: structural model, Organizational Justice, emotional intelligence, Knowledge Management, oil industry
  • Aref Fathollahi *, Seyed Reza Pouraghajan Pages 92-107

    The purpose of study is Examine the role of moderator toxic leadership in the relationship between social capital on organization misbehavior among the staff of University of Marine Science; Imam Khomeini .The research is descriptive and applied type. The subject of this research contains all staffs University who are 588 people, and 232 people have been selected through simple random sampling. After preparing the research literature in the standard questionnaires have been used. The model has been tested by using Structural modeling SEM technique and Smart PlS .Result show on all of the hypotheses in this study approved.The purpose of study is Examine the role of moderator toxic leadership in the relationship between social capital on organization misbehavior among the staff of University of Marine Science; Imam Khomeini .The research is descriptive and applied type The model has been tested by using Structural modeling SEM technique and Smart PlS .Result show on all of the hypotheses in this study approved

    Keywords: social capita l, Toxic leadership, organization misbehavior
  • M Alavi Endrajemi, S Izadi * Pages 108-120
    The aim of present research was the study of family functioning, school and class environment and extra-curricular activities’ effects on the academic achievement of students. The research method was correlation and statistical population included female students in second high school of Mazandaran province in 2013-2014 academic years. Sample were included 321 students that selected by cluster random sampling method. Data were collected by FAD, school and class environment questionnaire and extra-curricular questionnaire. Data were analyzed by structural equation model using of LISREL and SPSS software. The findings showed that family functioning, school and class environment and extra-curricular activities have a significant impact on the academic achievement of students. So that the impact of family functioning equal to 0/75, school and class environment equal to 0/43 and extra-curricular activities equal to 0/32 on the academic achievement of students. Also findings showed that there was a significant relationship between family functioning component, school and class environment and extra-curricular activities include (scientific, sports, art, music and language learning) with academic achievement of students. In general the findings of present research emphasis on family functioning, school and class environment and extra-curricular activities’ effects on the academic achievement of students.
    Keywords: instruction, academic achievement, Family function, Class environment, Extra-curricular activities
  • Hasan Dolati *, Alireza Mohammadi Pages 121-133
    Entrepreneurial marketing is defined as the active identification and exploitation of opportunities to gain and retain profitable customers through innovative approaches to risk management, leveraging resources and value creation, and performance is defined as the level of access to the goal. The purpose of this study was to evaluate the performance of Imam Khomeini University of Marine Sciences sport clubs based on entrepreneurial marketing. It is applied in terms of purpose and it is descriptive-survey in terms of method. The statistical population of the study consisted of 80 coaches and staffs of Imam Khomeini University of Marine Science Sport Clubs. Using simple random sampling method based on Morgan table, 66 people were selected as sample. The data collection tool was a questionnaire used to measure entrepreneurial marketing using the Becher et al. (2012) questionnaire and the Husseini questionnaire (2016) with adjusted Likert scale to measure performance. The reliability of the questionnaires was confirmed by calculating Cronbach's alpha and the composite and validity of the questionnaires by experts and experts familiar with the subject. Data analysis was performed by linear regression analysis and partial least squares method and ANOVA using SPSS and PLS software. increase. It also moderates the relationship between entrepreneurial marketing and performance with coaching and coaching staff.
    Keywords: Entrepreneurial Marketing, Performance, Sports Clubs