فهرست مطالب

نشریه پژوهش ملل
پیاپی 30 (خرداد 1397)

  • تاریخ انتشار: 1397/03/15
  • تعداد عناوین: 10
|
  • حاتم صادقی زیازی، فیروزه غلامپور * صفحه 7
    کپی رایت از مسائل نوپدید در حقوق است که همگام با تحولات اقتصادی، صنعتی و فرهنگی جوامع بشری، بسیار دگرگون شده است. اصطلاح «کپی رایت»، عموما ناظر به مهمترین عملی است که در مورد آثار ادبی و هنری انجام می شود. در مورد کپی رایت، همکاری های بین المللی متعددی میان کشورها انجام گرفته است؛ یکی از سازمان هایی که در این حوزه به فعالیت می پردازد، سازمان جهانی مالکیت معنوی است. از دیگر سو در حوزه تجارت جهانی نیز موضوعاتی پیش می آید که به مالکیت فکری مربوط بوده و سازمان های درگیر در تجارت جهانی مانند سازمان جهانی تجارت را به این موضوع نزدیک می نماید. این مقاله، به مفهوم و تاریخچه حقوق مالکیت فکری و بطور خاص کپی رایت، اشاره دارد و در آن قوانین و مقرراتی که بین کشورها برای حمایت از کپی رایت در سازمان جهانی مالکیت معنوی و سازمان جهانی تجارت، وضع شده و رابطه بین این دو سازمان بررسی شده است. سازمان جهانی تجارت و سازمان جهانی مالکیت معنوی، دو سازمانی هستند که نقش به سزایی در حمایت از کپی رایت، در عرصه بین المللی ایفا کرده اند. سازمان جهانی تجارت بواسطه موافقت نامه جنبه های تجاری حقوق مالکیت فکری (تریپس) که مهمترین موافقت نامه این سازمان است و سازمان جهانی مالکیت معنوی به لحاظ اینکه معاهدات بسیاری را اداره و اجرا کرده است که اصلی ترین و مهمترین این معاهدات، کنوانسیون برن است، حمایت های زیادی در این زمینه به عمل آورده اند.
    کلیدواژگان: حقوق مالکیت فکری، کپی رایت، سازمان جهانی مالکیت معنوی، سازمان جهانی تجارت
  • عاطفه امینی نیا *، حمیدرضا علیزاده صفحه 21
    یکی از مسائل جدیدی که به موازات تحول و پیشرفت تکنولوژی در زمینه فناوری اطلاعات و ارتباطات به وجود آمده است مساله چگونگی تعیین مرجع قضایی صالح جهت فضای سایبر، ایجاد دنیای مجازی جدید به نام رسیدگی به جرائم ارتکابی در فضای مذکور است. براساس قواعد سنتی مهمترین ضابطه تعیین صلاحیت مراجع قضایی کیفری، مکان وقوع جرم میباشد و در فضای جدید سایبر که یک فضایی مجازی و فارغ از مکان میباشد، چنین ضابطهای قابل اجرا نبوده و یا مستلزم تعدیل ویژه میباشد. در همین راستا برخی سعی کردهاند همان قواعد سنتی ناظر بر صلاحیت کیفری مراجع قضایی را با نگرشی جدید در این فضا اجرا کنند و برخی دیگر با طرح تئوری های نو درخصوص صلاحیت، از قبیل «فضای سایبر بعنوان یک فضای آزاد بین المللی» و یا پیشبینی دادگاهی ویژه به نام «دادگاه دیجیتالی یا سایبری» و یا صلاحیت «دادگاه ذی ارتباط منطقی با جرم» را مطرح کردهاند. کشور ایران در قانون مجازات جرائم رایانهای در ماده 82 تئوری اول یعنی اجرای قواعد سنتی با نگرشی جدید را اتخاذ کرده است. در این مقاله سعی شده است هر یک از تئوری های مطرح شده در این زمینه مورد نقد و بررسی قرار گیرد و در نهایت یک معیار تلفیقی ارائه گردد، با این توضیح که تا جائیکه قواعد سنتی قابل اجرا باشند همان قواعد اجرا میشوند و در غیر آن صورت تئوری صلاحیت دادگاه ذی ارتباط منطقی با جرم بعنوان ضابطه نهایی پذیرفته شود.
    کلیدواژگان: صلاحیت کیفری، صلاحیت سایبری، فضای سایبر، دادگاه دیجیتالی، فضای بین المللی
  • مسلم بامری * صفحه 43
    در طول یک دهه گذشته، به بهانه فعالیتهای هستهای، تحریمهای بین المللی چندجانبه و یکجانبه گستردهای علیه جمهور اسلامی ایرام وضع شده است. قطع گلوگاه های مالی و پولی میان بانک مرکزی و سایر بانکها و نهادهای مالی ایران با خارج، بلوکه شدن مقادیر زیادی از درآمدهای نفتی کشور و قطع بخش عمدهای از صادرات نفت ایران باعث کاهش شدید رشد اقتصادی شده است. توافق برجام و ورود کشور به جامعه بین الملل، فرصتهای جدید و پیامدهای مهمی را برای طرفین به همراه داشت. پژوهش حاضر به میزان تاثیر برجام و مذاکرات هستهای بر رونق اقتصادی جمهوری اسلامی ایران پرداخته است و همچنین وضعیت اقتصاد کشور در ابعاد مختلف از جمله رشد اقتصادی، سرمایهگذاری خارجی، فروش نفت و انرژی و... را با دوران پیش از برجام مورد تجزیه و تحلیل قرار داده است. پرسش اصلی تحقیق این است برجام چه تاثیری بر اقتصاد ایران داشته است؟ از دید محقق توافق برجام نقطه عطفی در سیاست و روابط خارجی جمهوری اسلامی ایران است که فرصتها و گشایشهایی در اقتصاد کشور به همراه داشته است. اما هنوز موانع بسیاری در تبادل اقتصاد ایران با اقتصاد بین الملل وجود دارد که نیاز به زمان بیشتری دارد.
    کلیدواژگان: برجام، مذاکرات هسته ای، روابط اقتصادی، تحریم ها
  • هما بیات * صفحه 61
    تا مدتها تعریفی از مفهوم جنایات علیه بشریت وجود نداشت تا اینکه اساسنامه دیوان کیفری بین المللی در ماده 7 خود با برشمردن مصادیق این جرم، این خلاء را پر کرد. جرم علیه بشریت، رفتاری است که متضمن نقض شدید حقوق بشر بوده یا اینکه نهایتا منتهی به آن می‏شود. این جرم معمولا به شیوه سازمانیافته و سیستماتیک انجام میشود. ماده 7 اساسنامه دیوان کیفری بین المللی جرائم علیه بشریت را بعنوان اعمال خاصی تعریف می‏کند که بعنوان جزئی از یک حمله‏ سیستماتیک یا گسترده نسبت به یک جمعیت غیرنظامی با علم به آن حمله ارتکاب یافته‏ باشد. بنابراین، ایجاد مسئولیت کیفری در قبال ارتکاب یک جرم علیه بشریت، نیاز به اثبات‏ ارتکاب قتل عمد، نابودسازی، به بردگی گرفتن، اخراج یا کوچ اجباری، تجاوز جنسی، بردگی‏ جنسی، فحشای اجباری دارد. این‏ اعمال باید بعنوان بخشی از یک حمله گسترده یا سیستماتیک، بر ضد هر جمعیت غیرنظامی، به وسیله یک مرتکب با علم به وجود آن حمله و متعاقب یک سیاست دولتی یا اغماض دولت‏ ارتکاب یافته باشند.
    کلیدواژگان: جنایات علیه بشریت، اساسنامه دیوان کیفری، کشتار جمعی
  • محسن ضیایی * صفحه 75
    صلح مفروضه اصلی به وجود آمدن رشته روابط بین الملل بوده است. از تاسیس کرسی روابط بین الملل قضیه صلح و کنترل جنگ یکی از دلایل اصلی بحث و مجادلات نظری و عملی در جهان بوده است. تاکنون تئوری های زیادی در جهت ایجاد صلح و برقراری امنیت جهانی در عرصه مطالعات روابط بین الملل به وجود آمده است و در زمینه های عملی نیز سازمان های زیادی برای بسط صلح در عرصه جهانی تاسیس شده است. به خصوص بعد از جنگ جهانی دوم تلاشهای زیادی در زمینه ایجاد صلح جهانی چه در زمینه تئوریک و چه عملی انجام شده است. در اینجا سوالی می باشد این است که سازمان های بین المللی چه تاثیری در صلح جهانی و امنیت بین المللی به خصوص بعد از جنگ سرد داشته است؟ بر همین مبنا در این پژوهش سعی می شود تا با استفاده از رویکرد نهادگرایی به این موضوع پرداخته شود.
    کلیدواژگان: صلح جهانی، سازمان های بین المللی، امنیت بین المللی، نهادگرایی
  • رضا سلیمانی * صفحه 91
    جنایت علیه بشریت جرمی علیه غیرنظامیان بوده که به صورت گسترده با طرفداری دولت یا دستگاه های وابسته به دولت اتفاق میافتد. مهمترین ویژگی جنایات علیه بشریت این است که توسط دولت و سایر سازمانهایی که دسترسی به قدرت سیاسی دارند؛ طراحی شده و بعنوان بخشی از حکومت مرتکب آن میشوند. باتوجه به گستردگی حوزه جنایات علیه بشریت به دلیل عنوان عام آن یکی از موضوعاتی که در این حوزه به نظر ابهام داشته، مصادیق این جرم از دیدگاه اسناد بین المللی و بیان آن به صورت یک قانون حاکم است. از یک طرف بررسی اینکه چه جنایاتی در دیوان کیفری بین المللی مورد رسیدگی قرار میگیرد؛ بحث صلاحیت ذاتی دیوان را مطرح میکند و از طرف دیگر دیدگاه موضوع مصادیق در شمول صلاحیت دیوان قرار گرفتن جرائمی است که بعنوان جنایات علیه بشریت شمرده میشود. هریک از این جرائم برای اینکه در شمول صلاحیت دیوان کیفری بین المللی قرار بگیرد بایستی مجموعا در بردارنده ویژگی هایی باشد که یا در اساسنامه دیوان کیفری بین المللی و یا اسناد دیگر آمده است. علاوه بر آن در برخی از مصادیق نیاز نیست جنایات در حال جنگ اتفاق افتاده باشد بلکه در زمان صلح نیز این جرائم قابل تحقق است. در نهایت اینکه در این مقاله مصادیقی مانند: قلع و قمعسازی، کشتارجمعی، کار اجباری، قاچاق، شکنجه مورد بررسی قرار گرفته است.
    کلیدواژگان: اساسنامه، نورنبرگ، دیوان بین المللی کیفری، تجاوز، کشتارجمعی
  • شهاب الدین قاسمی * صفحه 111
    توسعه سیاسی حق ملتهاست، فرایندی که به ارزشهای همه ملتها تعلق دارد و به ایجاد تعادلی تحقق نیافته در جهت رفع فشارها و مشکلات بین بخشهای مختلف زندگی اجتماعی و انسانی میپردازد. بطوریکه کل نظام اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی را در بر میگیرد و شامل دگرگونی های اساسی در ساخت های نهادی، اجتماعی، اداری و دیدگاه های عمومی مردم می شود و در بسیاری از موارد حتی عادات و رسوم و عقاید مردم را نیز تحتالشعاع قرار می دهد و بعنوان یک مفهوم متعالی، دستاورد بشری و پدیده ای چندبعدی است و فینفسه یک مسلک به حساب می آید و به دلیل اینکه دستاورد انسان محسوب می گردد؛ در محتوا و نمود، دارای مختصات فرهنگی است که بر تحول منظم دلالت دارد. توسعه سیاسی به مفهوم داشتن درک سیاسی و حق مشارکت عموم در مسائل اجتماعی و سرنوشت حاکمیت و شناخت و تحلیل جریانهای جاری و نقد و توصیه به سیاستمداران و بالندگی اندیشه سیاسی است آنچنانکه در معنای عرفی خود تقریبا فراهم کردن زمینه بیشتر برای حضور مردم در عرصه های مختلف امور جامعه است؛ مانند توسعه شوراها، فعال کردن احزاب و جمعیتهای سیاسی، مطرح شدن بیشتر مسائل سیاسی در مطبوعات و رسانه ها و افزایش ظرفیت و کارایی یک نظام سیاسی در حل و فصل تضادهای منافع فردی و جمعی با ترکیب مردمی بودن که به تغییرات اساسی در یک جامعه منتهی خواهد شد.
    کلیدواژگان: توسعه سیاسی، احزاب، مختصات فرهنگی، حق مشارکت، حاکمیت
  • سید فاضل موسوی * صفحه 125
    تاریخ کهن بشریت همواره حکایت از سلطه و سیطره طبیعی و خودخواهانه افراد قوی بر افراد ضعیف دارد که حاصل آن ایجاد فرهنگ زورمداری بوده است. البته در این خصوص مذهب نیز همواره نقش کلیدی داشته و در برخی اوقات بعنوان ابزاری در دست پادشاهان جهت حکومت خود استفاده شده است. در مورد تاریخ حقوق ایران این امر را ما در دوران پیش از اسلام به وفور شاهد هستیم اما در دوران بعد از اسلام حکومتهای دیکتاتور و سلطهگر از مذهب برای رسیدن به امیال و آمال خود استفاده میکردهاند که به تدریج ما به سمت در حاکمیت قانون قرار دادن حاکمان از لحاظ تاریخی پیش رفته-ایم. نقطه عطف این رویداد در زمان مشروطه اتفاق افتاد که انعکاس حاکمیت مبتنی بر مذهب در قانون اساسی مشروطه و بعد از آن در حکومت جمهوری اسلامی ایران آشکار است.
    کلیدواژگان: حقوق عمومی، مذهب، مشروطیت، جمهوری اسلامی، قانون اساسی
  • سیدعلی بخارایی زاده * صفحه 143
    پژوهش حاضر با عنوان بررسی تابعیت و موارد بیتابعیتی از دیدگاه اعلامیه جهانی حقوق بشر میباشد. چرا که در تعریف تابعیت بین حقوقدانان اختلافنظر وجود دارد و هرکسی تابعیت را از منظری نگاه کرده و این موضوع باعث شده است تا تعریف دقیق و کاملی برای تابعیت نداشته باشیم و از طرفی در اسناد بین المللی نیز تعریفی برای تابعیت وجود ندارد. اعلامیه جهانی حقوق بشر یک سند بین المللی حاوی مسائل مبنایی حقوق بشر بوده که بسیاری از کشورها خود را ملزم به رعایت آن دانستهاند. البته اجرای برخی از مواد این اعلامیه در کشورها با استثناءهایی روبرو شده است. از مواد مهم این اعلامیه بحث تابعیت و پناهندگی بوده که البته بیشتر در حقوق بین الملل خصوصی از آن بحث میشود. در این راستا پژوهش پیشرو به روش توصیفی-تحلیلی به بررسی مسئله بیتابعیتی از دیدگاه اعلامیه جهانی حقوق بشر میپردازد و آنرا مورد ارزیابی قرار میدهد.
    کلیدواژگان: اعلامیه جهانی، حقوق بشر، تابعیت، پناهندگی
  • مریم علی پناهی * صفحه 157
    اقاله یک عمل حقوقی است که با تراضی متعاقدین صورت می پذیرد و موجب انحلال عقد می شود. فقی هان امامیه، حنبلیه و شافعیه مطلقا اقاله را فسخ می دانند. فقی هان حنفی اقاله را نسبت به متعاملین، فسخ، اما نسبت به اشخاص ثالث، بیع جدید تلقی می کنند. از دید فقی هان مالکیه، اقاله بیع جدید است؛ اما قانون مدنی اقاله را تفاسخ می داند. به نظر می رسد به دلیل دارا بودن تراضی که رکن و جوهره اساسی عقد می باشد، اقاله، یک عقد و قرارداد نامعین است. برخلاف نظر فقی هان مالکیه و حنفیه، از دیدگاه فقی هان امامیه، شافعیه و حنبلیه، اقاله، حق شفعه ایجاد نمی کند. از نظر برخی فقی هان، برمبنای عقد جدید بودن اقاله، منعی در شرط افزایش یا کاهش ثمن در اقاله وجود ندارد. برمبنای بیع بودن اقاله، عقد سلم قابل اقاله نیست. برمبنای بیع جدید بودن اقاله، تلف عوضین یا یکی از آن دو، مانع اقاله است. فقی هان مالکیه و حنفیه اقاله و جعل خیار در آن را صحیح می دانند؛ حال آنکه فقی هان امامیه، شافعیه و حنبلیه عکس این مطلب را معتقدند.
    کلیدواژگان: آثار، اقاله، عقد، فسخ، فقهای امامیه، اهل سنت
|
  • Hatam S. Ziazi, Firouzeh Gholampour * Page 7
    Copyright is a new issue in law which has changed a lot along with economic, industrial and cultural developments of human community. The term “copyright” is generally mentioned about the most important actions done related to literary and artistic works. A great deal of international cooperation has been done about copyright among the countries. One of the organizations active in this field is the World Intellectual Property Organization (WIPO). On the other hand some issues emerge in the field of world trade which are connected to intellectual property and involve the organizations related to this category such as World Trade Organization (WTO). In this paper the concept and history of intellectual property law and especially copyright has been explained. Rules and regulations being developed among the countries to support copyright in WIPO and WTO and the relationship between these two organizations have been reviewed. WIPO and WTO are two originations that have a great role to support copyright in international arena. WTO due to the Agreement on Trade-Related Aspects of Intellectual Property Rights (TRIPS) which is the most important agreement of this organization and also WIPO due to management and implementation of several treaties such as Bern Convention, have done a great deal to support copyright. In this paper, rules and regulations of copyright in these two international organizations have been reviewed through descriptive-analytical methods. The purpose of present thesis is to know more about the rules and regulations to support copyright in WIPO and WTO and also the effects and results of this support.
    Keywords: Intellectual Property Rights, Copyright, World Intellectual Property Organization (WIPO), Bern Convention, World Trade Organization
  • Atefeh Amini Nia *, Hamid R. Alizade Page 21
    One of the new issues that along with the transformation and technological advancement it has been created in the field information technology and communications, the issue of determining the competent judicial authority for cyber space is create a new virtual world in the name of prosecution of crimes committed in the space above. Based on traditional rules the most important criterion determining the jurisdiction of the criminal justice authorities, the location of the crime and in the new cyber space a virtual space and free charge place not applicable such a criterion or is it requires special modifications. In this regard some have tried the same traditional rules overseeing the criminal jurisdiction of the judicial authorities with a new attitude run in this space and some others with the design of new theories in terms of qualifications, such as "cyberspace as an international open space" or special court prediction in the name of "digital or cyber court" or have raised eligibility "the court has a logical connection to crime." Iran country in the computer penal code in article 82 has adopted the first theory that is, the implementation of the traditional rules with a new attitude. In this article tried to each of the proposed theories review and review in this field and finally be presented an integrated criterion with that explanation that as far as be enforceable traditional rules are implemented same rules and in the other way competency theory logical with crime accepted as the final criterion.
    Keywords: Criminal Jurisdiction, Cybersecurity, Cyber Space, Digital Court, International Space
  • Moslem Bameri * Page 43
    Over the past decade, under the pretext of nuclear activities, it is laid down multilateral international sanctions and unilaterally broad against the Islamic Republic of Iran. Closing financial and monetary bottlenecks between the central bank and other banks and foreign financial institutions of Iran blocking lots of country oil revenues and cut most of the Iran's oil exports the cause is sharp decline in economic growth. Agree on the deal and country entry to the international community, had along new opportunities and important implications for the parties. current study paid exercise effect and nuclear talks on the economic prosperity of the Islamic Republic of Iran as well as the state of the economy of the country in different dimensions including economic growth, foreign investment, oil sale and energy and... with the era ahead of time has been analyzed. The main question of the research is this Barjam had what impact on the economy of Iran? From the perspective of the researcher the agreement is real a milestone in politics and foreign relations of the Islamic Republic of Iran which has brought opportunities and openings in the economy of the country. but yet there are many obstacles in the exchange of Iranian economy with the international economy which requires more time.
    Keywords: Barjam, Nuclear Negotiations, Economic Relations, Sanctions
  • Homa Bayat * Page 61
    For a long time, there was not definition of concept crimes against humanity until statute of the international criminal court in article 7 itself by citing the examples of this crime, filled up take this vacuum. Crime against humanity behavior that it involves severe violations of human rights or will it finally lead to it. This crime usually done organized manner and systematic. Article 7 of the statute of the international criminal court defines crimes against humanity as certain acts which is part of a systematic attack or widespread towards a civilian population committed knowing that attack. So, creating criminal responsibility in the case of committing an offense against humanity, needs to Proof of assassination, destruction slavery expulsion or forced departure rape, rape sexual slavery forced prostitution. These actions must be committed as part of a massive attack or systematically against any civilian population by a perpetrator knowing the existence of that attack and following a government policy or government oversight.
    Keywords: Crimes Against Humanity, Statute of the Criminal Court, Massac
  • Mohsen Ziaie * Page 75
    Peace have been the main assumption creation international relations. Establishment of the international relations office peace case and control of the war have been one of the main reasons for the discussion and theoretical controversies and practical in the world. Till now it has been created many theories in the direction creating peace and establishing global security in the field of international relations studies and in practical areas is established many organizations for the expansion of peace on the world stage. specially after World War II done many efforts in the field of global peace what about theoretical and what practical. Here there is a question that is international organizations had what effect in world peace and international security specially after the cold war? On this basis trying to in this research so using institutionalism approach to be paid to this issue.
    Keywords: World Peace, International Organizations, International Security, Institutionalism
  • Reza Soleimani * Page 91
    Crime against humanity there is a crime against civilians that happens widely with government support or government affiliates. The most important feature of crimes against humanity that is designed by the government and other organizations that have access to political power; and they commit it as part of the government. According to the scope of crimes against humanity because of its general title one of the topics that in this field it seems ambiguous examples of this crime from the perspective international documents and express it in form is a rule of law. From one side check it out what crimes international criminal court is being investigated; poses discuss the inherent jurisdiction of the court and on the other hand the point of view of the case is to include the jurisdiction of the tribunal as a crime counted as crimes against humanity. Each of these crimes because in qualification international criminal court to be placed you must in total includes features which is either coming in the statute of the international criminal court or other documents. Besides that, no need in some examples has happened war crimes but also during peacetime can be realized these crimes. Finally, that in this article has been studied examples like: Tin and ammunition, Mass killing, Forced labor, Smuggling, Torture.
    Keywords: Statute, Nuremberg, International Criminal Court, Aggression, Massacre
  • Shahab Al-Din Ghasemi * Page 111
    Political development is the right of nations, a process that belongs to the values of all nations and to create a balance unfulfilled to relieve pressure and problems will pay between different sections social and human life. So that includes the whole economic system, social and cultural and included fundamental changes in institutional structures, social, official and public opinion of the people and in many cases even it also overlooks habits and customs and people's opinions and as a transcendent concept, human achievement and the multidimensional phenomenon and by itself it counts a profession and because of that considered human achievement; in content and appearance, it has cultural coordinates which implies a regular transformation. Political development in the sense of having a political understanding and the right to public participation on social issues and the fate of sovereignty and recognition and current flow analysis and critique and advice to politicians and the rise of political thought as is customary almost providing more background for the presence of the people in various fields of society; such as the development of councils, enable parties and political populations, more political issues raised in the press and the media and increasing capacity and the effectiveness of a political system in resolving the conflicts of individual and collective interests with the combination of being popular which will lead to fundamental changes in a community.
    Keywords: Political Development, Parties, Cultural Coordinates, The Right to Participate, Sovereignty
  • S. Fazel Mousavi * Page 125
    Ancient history of humanity always tells of domination and natural domination and selfish people strong on weak people that has been the result creating a courageous culture. Of course in this regard religion too has always had a key role and at some time as a tool in the hands of the kings it has been used for its rule. About the history of Iranian law it does we are in the pre-Islamic era we are witnessing abundance but in the post-Islam era dictatorial regimes and domineering have used from religion to achieve desires and your aspiration which gradually we have gone toward in the rule of law, put rulers historically the turning point of this event happened at the time of constitutionalism that reflection religious governance it is clear in the constitutional constitution and after that in the government of the Islamic Republic of Iran.
    Keywords: Public Rights, Religion, Constitutionalism, IR, Constitution
  • S. Ali Bukharaeezadeh * Page 143
    The present study is with the title check citizenship and cases of irresponsibility from the perspective of the universal declaration of human rights. Because in the definition of citizenship there is a dispute between jurists and everyone has looked at citizenship from a perspective and has caused this issue until we have the exact definition for citizenship and on the other hand, in international documents as well there is no definition for citizenship. The universal declaration of human rights an international document contains basic human rights issues that many of your countries required to comply with it. Of course execute some of the material of this notice in countries faced with exceptions. Important material of this leaflet been discuss citizenship and asylum that of course more discussed in international private law. In this regard previous research will pay descriptive-analytical method look at the issue of irresponsibility from the perspective of the universal declaration of human rights and evaluates it.
    Keywords: Universal Declaration, Human Rights, Citizenship, Asylum
  • Maryam A. Panahi * Page 157
    Chaos is a legal act which is done with the enthusiasm and it will dissolve the marriage. Imamieh jurisprudents Hanbali and Shafiyeh absolutely they know that they will end it. Jurisprudents Hanafi make an appointment relative to interlocutors, terminate but in relation to third parties, they consider the new selling. The vision of jurisprudents Maliki It is a new plea; but civil law he knows that he is over. It seems because of being overwhelmed which is pinnacle and the essence of the marriage, it is an excuse a marriage and an indeterminate contract. Contrary to the jurisprudence of Maliki and Hanafiyah from the point of view of the Imamieh jurisprudents, Shafiyeh and Hanbali, chaos does not create the right to spit. For some jurisprudents, on the basis of a new contract, there is no forbearance in the condition of increasing or decreasing the price in the chain based on the loyal nature of the story, make a deal it is not worthwhile. Based on the newness of the story, Im sorry or one of those two it is a stumbling block. Maliki jurisprudents and Hanafiyah they know right chaos and forging cucumbers in it; However, the Imam's jurisprudents Shafiyeh and Hanbali they believe upside down this post.
    Keywords: Effects, Chaos, Marriage, Terminate, Imamieh's Jurisprudences, Sunni