فهرست مطالب

Pathobiology Reaearch - Volume:21 Issue: 2, 2018

Journal of Pathobiology Reaearch
Volume:21 Issue: 2, 2018

  • تاریخ انتشار: 1397/06/11
  • تعداد عناوین: 7
|
  • افسانه ادیب فر، قاسم عموعابدینی*، محمدرضا باغبان اسلامی نژاد، فاطمه باقری، بهروز زندیه دولابی، جواد محمدی صفحات 65-72
    اهداف
    یکی از چالش های اصلی در مهندسی بافت، رهایش فاکتورهای رشد با سرعت و غلظت مشخص به سلول ها است. هدف این پژوهش، ساخت و مشخصه یابی نانوذرات هوشمند پلی- ان- ایزوپروپیل آکریل آمید حاوی فاکتور رشد اندوتلیال عروقی برای القای رگ زایی در سلول های بنیادی مزانشیمی مشتق از مغز استخوان انسانی بود.
    مواد و روش ها
    در این پژوهش تجربی، نانوذرات پلیمر هوشمند PNIPAM، به روش پلیمریزاسیون رادیکالی، با دو فرمولاسیون (سامانه) مختلف استفاده شدند. برای بارگذاری فاکتور رشد اندوتلیالی عروقی، دو روش نانورسوبی و نفوذ برای فرمولاسیون ها انجام شد. اثر رهایش فاکتور رشد اندوتلیالی عروقی بر تمایز به اندوتلیال سلول های بنیادی مزانشیمی مشتق از مغز استخوان انسانی در محیط رگ زایی، استخوانی و محیطی شامل50% از هر دو محیط رگ زایی و استخوانی مورد بررسی قرار گرفت. تجزیه و تحلیل آماری با استفاده از بسته نرم افزار GraphPadPrism 6 انجام شد.
    یافته ها
    روش نانورسوبی به دلیل استفاده از حلال آلی ان -ان- دی متیل استامید، موجب تخریب ساختار پلیمر شد. پس از 72ساعت حدودا 70% فاکتور رشد از پلیمر آزاد شد. رهایش 10نانوگرم بر میلی لیتر فاکتور رشد اندوتلیالی عروقی از سامانه نانوذرات هوشمند PNIPAM، در محیط دوبعدی با حضور سلول های بنیادی مزانشیمی با دانسیته سلولی 104×3 و محیط کشت تمایز استخوانی، پس از 7 روز، منجر به تمایز به اندوتلیال، تشکیل حلقه های شبه مویرگی و بیان 20درصدی مارکر اندوتلیالی vWF شد.
    نتیجه گیری
    نانوذرات تهیه شده، قابلیت بارگذاری و رهایش فاکتور رشد برای القای پدیده رگ زایی در سلول های بنیادی مزانشیمی مشتق از مغز استخوان در محیط کشت تمایز استخوانی را دارند.
    کلیدواژگان: نانوذرات هوشمند حساس به دما، روش نانورسوبی، رهایش فاکتور رشد، رگ زایی، سلول های بنیادی مزانشیمی مشتق از مغز استخوان انسانی
  • بهاره گلکاران، ستاره حقیقت، مهدی مهدوی * صفحات 73-78
    اهداف
    واکسیناسیون با آنتی ژن سطحی ویروس هپاتیت B در ادجوانت آلوم پیشگیری از عفونت هپاتیت B را به دنبال دارد. مشتق پروتئینی خالص (PPD)، آنتی ژن مایکوباکتریایی است که موجب بلوغ سلول های دندریتیک می شود. با توجه به نقش سلول های دندریتیک در القای پاسخ های ایمنی، هدف مطالعه حاضر بررسی امکان استفاده از PPD در فرمولاسیون واکسن تجاری هپاتیت B به منظور تقویت پاسخ های ایمنی سلولی و همورال بود.
    مواد و روش ها
    در مطالعه تجربی حاضر، 63 سر موش بالب/سی ماده اینبرد، به 7 گروه 9تایی تقسیم شدند. واکسن هپاتیت B با دوزهای 1 و 10میکروگرم PPD در سه نوبت به فاصله دو هفته به صورت زیرجلدی به گروه های HBS-ALUM، ALUM+PPD1μg HBS- و HBS-ALUM+PPD10μg و کنترل متناظر تزریق شد. میزان IgG کلی سرمی و سایتوکاین های اینترلوکین 4 (IL-4)، اینترفرون گاما (IFN-γ) و نسبت IFN-γ/IL-4 در کشت سلول های طحالی با الایزا بررسی شد. آنالیز آماری با آزمون تحلیل واریانس یک طرفه و نرم افزارGraf pad prism 6.1 انجام شد.
    یافته ها
    به کارگیری PPD در واکسن HBs تاثیری بر سایتوکاین IFN-γ نداشت اما موجب کاهش IL-4 و افزایش نسبت IFN-γ/IL-4 در مقایسه با واکسن تجاری شد. همچنین به کارگیری PPD در واکسن HBs بعد از تزریق اول موجب تقویت پاسخ ایمنی همورال شد اما پس از تزریق دوم بی اثر بود، به طوری که پس از تزریق سوم، پاسخ آنتی بادی نسبت به واکسن تجاری را کاهش داد.
    نتیجه گیری
    وجود PPD در فرمولاسیون واکسن هپاتیت B می تواند پاسخ ایمنی را به سمت سلول های T کمکی 1 (Th1) سوق دهد. تزریق اول موجب تقویت پاسخ آنتی بادی می شود اما پس از سه تزریق، سیستم ایمنی همورال را سرکوب می کند.
    کلیدواژگان: HBS-Ag، هپاتیت B، واکسن، ترکیبات آلوم، مشتق پروتئین خالص
  • سید مجتبی آقایی، سیدجعفر موسوی *، فیروز ابراهیمی، محمدباقر صالحی، شهرام نظریان صفحات 79-84
    اهداف
    نوروتوکسین های بوتولینوم، از قوی ترین سم های شناخته شده هستند که با مهار آزادسازی میانجی عصبی استیل کولین، موجب ایجاد فلج شل عضلانی می شود. طراحی مهارکننده ها هنوز به عنوان یک راهبرد اصلی برای مهار درون سلولی مسمومیت های ناشی از سموم مذکور به شمار می آید. برای بررسی پتانسیل عملکرد مهارکننده های طراحی شده، به سم خالص یا ناحیه کاتالیتیک آن نیاز است. هدف مطالعه حاضر، بررسی بیان و تخلیص ناحیه کاتالیتیک نوروتوکسین بوتولینوم تیپ E BoNT/E)) نوترکیب از یک ژن صناعی بود.
    مواد و روش ها
    در مطالعه تجربی حاضر، توالی زنجیره سبک نوروتوکسین بوتولینوم تیپ E از بانک ژن به دست آمد و بهینه سازی کدونی براساس E. coli BL21 انجام شد. سایر بررسی های بیوانفورماتیک لازم برای بیان بهتر ژن صورت گرفت. توالی ژن برای سنتز و همانندسازی در وکتور pET28a(+) سفارش داده شد. وکتور نوترکیب داخل باکتری E. coli BL21 انتقال و بیان پروتئین با ایزوپروپیل تیو-بتا-دی گالاکتوزیداز (IPTG) القا شد. برای بیان محلول، در شرایط بیانی تغییر صورت گرفت. سپس به وسیله کروماتوگرافی تمایلی و فیلتر آمیکون پروتئین خالص سازی شد. برای بررسی بیان و خالص سازی پروتئین SDS-PAGE و برای تایید پروتئین بیان شده تکنیک وسترن بلات به کار رفت.
    یافته ها
    شاخص سازگاری کدون ژن به 0/85 افزایش یافت. ساختار سوم پیش بینی شده کیفیت مناسب را نشان داد. ساختار mRNA نشان داد، ساختار پیش بینی شده پایدار بود. بیان محلول پروتئین در شرایط °C18 به مدت 18ساعت با القای IPTG، یک میلی مولار به دست آمد. تولید پروتیئن و با خلوص بالای 90% تایید شد.
    نتیجه گیری
    بهینه سازی شرایط بیان پروتئین زنجیره سبک نوروتوکسین بوتولینوم تیپ E موجب تولید محلول آن در محیط کشت توسط میزبان E. coli BL21 می شود.
    کلیدواژگان: توکسین بوتولینوم تیپ E، زنجیره سبک، ناحیه کاتالیتیک، پروتئین های نوترکیب
  • فاطمه شفیقیان، شهرام نظریان*، جعفر امانی، حسین فهیمی صفحات 85-94
    اهداف
    سرطان سینه شایع ترین سرطان میان زنان در ایران و دنیا است و 22% کل سرطان های زنان را شامل می شود. حدود 30% موارد سرطان های سینه به علت تکثیر یا بیان بیش از حد پروتئین HER-2 است. کیتوزان پلیمری سازگار با محیط زیست بوده که به دلیل حداقل مسمومیت سیستمیک برای تحویل پپتید یا دارو، در برنامه های کاربردی مطرح است. هدف مطالعه حاضر تهیه نانوذرات کیتوزان دربردارنده پروتئین نوترکیب HER-2، ارزیابی ویژگی ها و تاثیر ایمنی زایی خوراکی و تزریقی آن در لنفوسیت های طحال بود.
    مواد و روش ها
    در مطالعه تجربی حاضر، وکتور pET-28a حاوی ژن نوترکیب HER-2 با روش PCR و پرایمرهای عمومی تایید شد. بیان پروتئین با ایزوپروپیل تیوگالاکتوزیداز (IPTG) القا و با استفاده از ستون رزین کروماتوگرافی نیکل- نیتریلو تری استیک اسید (Ni-NTA) تخلیص و پروتئین با وسترن بلاتینگ تایید شد. نانوذرات کیتوزان واجد پروتئین نوترکیب به روش ژلاسیون یونی تهیه و اندازه ذرات با DLS و ایمنی زایی نانوذرات در موش و ارزیابی پاسخ لنفوسیت ها با تست MTT صورت گرفت. برای تحلیل داده ها از آزمون های آنالیز واریانس یک طرفه، آزمون دانکن و نرم افزار 22 SPSS استفاده شد.
    یافته ها
    پروتئین نوترکیب HER-2 با اندازه مولکولی 18کیلودالتون تایید شد. میزان پروتئین تخلیص شده 12میلی گرم در لیتر بود. ظرفیت بارگذاری پروتئین در نانوذرات، 70% و متوسط اندازه نانوذرات 205/2نانومتر مشاهده شد. ایمن سازی موش ها پاسخ ایمنی همورال و مخاطی را القا کرد.
    نتیجه گیری
    ظرفیت بارگذاری پروتئین HER-2 در نانوذرات کیتوزان، 70% و متوسط اندازه نانوذرات 205/2نانومتر است و ایمن سازی موش ها پاسخ ایمنی همورال و مخاطی را القا و تجویز خوراکی تزریقی بیشترین میزان پاسخ را ایجاد می کند.
    کلیدواژگان: بدخیمی های پستان، کیتوزان، پروتئین HER-2، نانوذره
  • فاطمه توحیدی، سیدمهدی سادات*، اعظم بوالحسنی، رامین یعقوبی صفحات 95-100
    اهداف
    توسعه یک واکسن موثر علیه عفونت HIV امری ضروری محسوب می شود. هدف مطالعه حاضر، بررسی ایمنی زایی ذرات شبه ویروسی در مدل موشی BALB/c به منظور القای پاسخ ایمنی هومورال و دست یابی به آنتی بادی های خنثی کننده بود.
    مواد و روش ها
    در پژوهش تجربی حاضر، به منظور ایمنی زایی به واسطه VLP MPER-V3 از 40 سر موش ماده 8-6هفته ای استفاده شد. موش ها به 8 گروه مختلف تقسیم شدند و در هر گروه 5 سر موش در نظر گرفته شد و تزریق ها سه بار با فاصله سه هفته و به صورت زیرجلدی و در حجم 100میکرولیتر به ازای هر موش صورت گرفت. دو هفته پس از آخرین تزریق، خون گیری از سینوس چشمی موش ها انجام شد و پاسخ های ایمنی در سرم برای تعیین سطح Total IgG و سلول های طحال موشی به منظور سنجش سایتوکاین، با استفاده از روش الایزا مورد ارزیابی قرار گرفتند. تحلیل داده ها با استفاده از آزمون های من ویتنی و تحلیل واریانس یک طرفه صورت گرفت.
    یافته ها
    سطح تولید آنتی بادی توتال در تمامی گروه هایی که VLP به تنهایی یا به همراه ادجوانت ایمن شده بودند بسیار بالا بود و اختلاف معنی داری با گروه کنترل داشت (0/05p<). ایزوتایپ غالب در گروه هایی که تزریق VLP به تنهایی یا با ادجوانت داشتند از نوع IgG1 (شاخص تحریک پاسخ Th2) بود.
    نتیجه گیری
    ذرات شبه ویروسی تولیدشده می توانند سیستم ایمنی هومورال را در موش های ایمن شده با این ذرات به تنهایی یا فرموله شده با ادجوانت تحریک کنند. همچنین سطح تولید IL-5 در حضور کاندید واکسن به صورت VLP، بسیار افزایش یافت.
    کلیدواژگان: واکسن، ذرات شبه ویروس، HIV-1، ایمنی زایی، BALB-c
  • محمد حمید*، سمیه مروتی شریف آباد صفحات 101-106
    اهداف
    تالاسمی بتا، یک بیماری خونی و ژنتیکی است، شیوع ناقلین این بیماری در جمعیت ایران بالاست. بررسی غربالگری قبل از ازدواج برای تعیین ناقلین تالاسمی بتا، به تشخیص سریع و قابل اعتماد نیاز دارد. هدف پژوهش حاضر طراحی روش غربالگری سریع چهار جهش شایع ژن بتا گلوبین جمعیت ایران با استفاده از روش ذوب با تفکیک بالا (HRM) بود.
    مواد و روش ها
    در مطالعه تجربی حاضر هشت نمونه از افراد مبتلا و ناقل تالاسمی بتا با ژنوتیپ های (G>A) IVSI-110، A) IVSII-I (G>، (IVSI-5 (G>C و CD36/37 (-T) در شرایط هموزیگوت و هتروزیگوت و یک نمونه کنترل (فرد سالم) انتخاب شدند. بعد از گرفتن خون، استخراج DNA با روش نمکی انجام شد. برای اطمینان، نمونه ها به صورت دوتایی ران شدند و دو نمونه کنترل بدون DNA نیز به کار رفت. آغازگرها، با کمک نرم افزارهای Gene Runner 6.0.28، Primer Express v 3.0.1 3/1) و Primer3 v. 0.4.0 طراحی شدند و روش HRM برای تعیین جهش های فوق به کار رفت.
    یافته ها
    بهترین غلظت مناسب DNA، 5نانوگرم بر میکرولیتر به دست آمد. در مرحله تفاوت نمودار به وضوح تفاوت منحنی ها در شرایط هتروزیگوت، نرمال و هموزیگوت مشاهده شد. در جهش IVSII-IG>A در منحنی ذوب برخلاف انتظار دو قله در نمونه ها دیده شد، علت آن حضور یک پلی مورفیسم در نزدیکی جهش بود.
    نتیجه گیری
    روش HRM قابلیت تشخیص چهار جهش شایع ژن بتاگلوبین را دارد و می تواند بین فرد هتروزیگوت و هموزیگوت و فرد سالم نیز در یک جهش واحد افتراق ایجاد کند. روش HRM توان بالایی داشته و می تواند 96 نمونه DNA را در مدت دو ساعت آنالیز کند.
    کلیدواژگان: بتا تالاسمی، جهش، ایران
  • محمدهادی نوراحان، آرزو مهرابی، نفیسه بحیرایی * صفحات 107-111
    مقدمه
    ماهیچه قلبی از لحاظ الکتریکی یک بافت فعال است که قادر به جابه جایی و انتقال پیام الکتریکی است و به قلب اجازه ضربان می دهد. در بافت طبیعی قلب پیام های الکتریکی از گره سینوسی- دهلیزی منشا می گیرند و به داخل ماهیچه قلبی منتقل می شوند و انقباض مکانیکی سلول های قلب را القا می کنند. بیماری های قلبی- عروقی که اصلی ترین علت مرگ ومیر در جهان شناخته می شوند غالبا با بی نظمی در ضربان قلب و انقطاع یکپارچگی الکتریکی بافت قلب همراه هستند. در این آریتمی ها، عدم هدایت جریان الکتریکی و هدایت غیرجهت دار موجب عدم جفت شدن های الکتریکی بین سلولی در سطح اتصالات بین سلولی می شود. به دلیل محدودیت های پیوند قلبی به عنوان بهترین درمان رایج برای این بیماری ها، آسیب شناسی و درمان اختلالات بافت الکترواکتیو قلب در سالیان گذشته اهمیت زیادی داشته است. در این مطالعه مروری، ضمن توضیح مختصری در مورد سیستم الکتریکی قلب و نحوه اختلال آن، آخرین مطالعات انجام شده همراه با نتایج به دست آمده و آینده پیش روی روش درمانی مهندسی بافت قلب بر پایه زیست مواد رسانا مورد بررسی قرار گرفت.
    نتیجه گیری
    یکپارچگی الکتریکی، امری ضروری برای عملکرد طبیعی قلب سالم است. از میان روش های نوین درمان نارسایی های قلبی و بهبود یکپارچگی الکتریکی مختل شده ناشی از این نارسایی ها، مهندسی بافت با استفاده از زیست مواد رسانای جریان الکتریکی، در کنار دیگر روش ها بسیار مورد توجه قرارگرفته است. سه ماده اصلی استفاده شده برای مهندسی بافت قلب در مطالعات انجام شده عبارت از: 1- مواد بر پایه طلا، 2- مواد بر پایه کربن و 3- پلیمرهای رسانا هستند.
    کلیدواژگان: مهندسی بافت قلب، داربست الکترو اکتیو، سکته قلبی
|
  • A. Adibfar, Gh. Amoabediny Ý*, M.R. Baghaban Eslaminejad, Fatemeh. Bagheri, B. Zandieh Doulabi, J. Mohamadi Pages 65-72
    Aims: Growth factor (GFs) delivery with the certain concentration and release kinetic is one of the main challenges in tissue engineering. The aim of this study was the preparation and characterization of smart poly (N-isopropylacrylamide) nanoparticles containing vascular endothelial growth factor for induction of angiogenesis in human bone marrow-derived mesenchymal stem cells.
    Materials And Methods
    In this exprimental study, two different formulations of temperature-sensitive Poly (N-isopropylacrylamide) (PNIPAM) nanoparticles (NPs) were synthesized by free radical polymerization technique. Nanoprecipitation and diffusion methods were used to load the vascular endothelial growth factor (VEGF) in PNIPAM NPs. The effects of released VEGF on the differentiation of human bone marrow stem cells (hBMSCs) into endothelial cells in angiogenic, osteogenic, and 50% angiogenic-osteogenic culture medium were investigated, using flow cytometry and light microscope. Statistical analysis was performed, using the GraphPad Prism 6 software.
    Findings: The nanoprecipitation process caused polymer degradation due to using the organic N, N-Dimethylacetamide solvent. The cumulative VEGF released after 72hours for 70%. A total of 10ng/ml VEGF released from PNIPAM nanoparticles, in 2D culture with cell density of 3×104 hBMSCs, after 7 days, leading to the endothelial differentiation, capillary-like tube formation, and expression of 20% vWF as angiogenic marker.
    Conclusion
    The PNIPAM NPs have the potential to load and release the angiogenic GFs for induction of angiogenesis in hBMSCs and in osteogenic medium.
    Keywords: Temperature-sensitive PNIPAM Nanoparticles, ý Nano-precipitation, ýGrowth Factor Delivery, ý Angiogenesis, ýHuman Bone Marrow-Derived Mesenchymal Stem Cells
  • B. Golkaran, S. Haghighat , M. Mahdavi * Pages 73-78
    Aims: Vaccination with the HBs Ag vaccine formulated in the alum adjuvant prevents hepatitis B infection. Adjuvants increase the efficacy of vaccines. Mycobacterium purified protein derivative (PPD) causes dendritic cell maturation. Considering the role of dendritic cells in the induction of immune responses, the aim of present study was to investigate of application of PPD in the formulation of Commercial Hepatitis B vaccine to improve humoral and cellular immune responses.
    Materials And Methods
    In this experimental study, 63 balb/C mice of inbred were divided into 7 groups of 9. The Hepatitis B vaccine with doses of 1 and 10μg of PPD was injected subcutaneously into HBS-ALUM, HBS-ALUM㳰μg, HBS-ALUM㳰μg and proper control groups, three times with two-week intervals. Total IgG in serum samples and IL-4 and IFN-γ cytokines levels and IFN-γ/IL-4 ratio in spleen cell culture were assessed by ELISA method. Statistical analysis was done using one-way analysis of variance by Graf pad prism 6.1 software.
    Findings: Using PPD in the formulation of HBs vaccine had no effect on IFN-γ cytokine levels but reduced IL-4 and also increased the IFN-γ/IL-4 ratio compared to the commercial vaccine. Also PPD application in HBs vaccine after the first injection enhanced the humoral response, but after the second injection was ineffective so that after the third injection reduced the antibody response compared to the commercial vaccine.
    Conclusion
    PPD in the formulation of hepatitis B vaccine can lead the immune response pattern to the T helper cells 1 (Th1). The first injection enhances the antibody response but after third injection suppressed humoral immunity system.
    Keywords: HBs Ag, Hepatitis B, Vaccine, Alum Compounds
  • S.M. Aghaie _S.J. Mosavi *_F. Ebrahimi _M.B. Salehi_Sh. Nazarian Pages 79-84
    Aims: Botulinum neurotoxins are the strongest known bacterial toxins that cause muscle paralysis due to inhibition of acetylcholine release. Design of inhibitors is still pursued as a major strategy for intracellular inhibition of poisoning caused by these toxins. Investigation of the potential function of design inhibitors, pure poison or catalytic area is essential. The aims of present study were expression and purification of recombinant catalytic domain of botulinum neurotoxin type E (BoNT/E) Type E from a synthetic gene.
    Materials And Methods
    In this experimental study, the sequence of the botulinum neurotoxin type E light chain was adopted from GeneBank and codons were optimized according to E.coli BL21 (DE3) codon usage. Other bioinformatics tools were exploited to reach the optimum expression of the gene in the mentioned host. The resultant (gene) was then ordered to synthesize and cloning in pET28a () expression vector. The recombinant vector was transferred into E. coli BL21 (DE3) host cells. The expression of the protein was induced by addition of IPTG. The expression conditions were changed to obtain a soluble expression of the protein. Then, the protein was purified by an affinity chromatography, followed by a further purification with amicon filter. SDS-PAGE was used to evaluate expression and purification of the protein and Western blotting was performed to confirm the expressed protein.
    Finding: Codon Adaptation Index of the gene increased to 0.85. The third predicted structure showed good quality. The thermodynamic analysis of the mRNA structure showed that the predicted structure is stable. The soluble expression was obtained in 18°C and 18h induction by 1 mM IPTG. Protein production with higher more than 90% purity was confirmed.
    Conclusion
    Optimization of the protein expression conditions resulted in producing the solution in the culture medium by E. coli BL21 as host.
    Keywords: Botulinum toxin Type –E, Immunoglobulin Light Chain, Catalytic Domain, ?Recombinant Proteins
  • F. Shafighian, Sh. Nazarian *, J. Amani, H. Fahimi Pages 85-94
    Aims: Breast cancer is the most common cancer among women around the world and in Iran and 22% of all cancers in women is included.
    About 30% of cases with breast cancers are due to the proliferation or excessive expression of HER-2 protein. Chitosan is an environmentally friendly combination, due to its minimal systemic toxicity of peptide or drug delivery, the application is considered. The aims of this study were to manufactur chitosan nanoparticle containing HER-2 recombinant protein, evaluation of the properties and effect of its oral and injection immunization on spleen lymphocytes.
    Materials And Methods
    In this experimental study, pET-28a vector containing HER-2 gene was evaluated using PCR by universal primers. Expression of protein in E.coli was induced with IPTG. The recombinant protein was purified using affinity chromatography and evaluated by Western Blotting analysis. Chitosan nanoparticles containing recombinant protein were prepared by inonic gelation method and their size were characterized by DLS. Mice were immunized with nanoparticles and antibody titers were determined by ELISA. The response of lymphocytes in exposure to nanoparticles was evaluated by MTT assay. One way ANOVA, Duncan test and SPSS 22 software were used for statistical analysis.
    Findings: The protein with a molecular weight of 18 kDa was confirmed. Yield of protein was 12mgL-1. Encapsulation efficiency of recombinant protein in nanoparticles was 70%. The average particle size was 205.2nm. Immunization of mice induced mucosal and humoral immune response.
    Conclusion
    Encapsulation efficiency of recombinant protein in nanoparticles is 70%. The average particle size is 205.2nm. Immunization of mice induces mucosal and humoral immune response HER-2 recombinant protein, due to the cellular and humoral immune response, is a candidate suitable for cancer diagnostic or therapeutic purposes.
    Keywords: Breast Neoplasms, Chitosan, HER-2 Protein, ?Nanoparticle
  • F. Tohidi, S.M. Sadat *, A. Bolhasani, R. Yaghobi Pages 95-100
    Aims: Developing an effective vaccine against Human Immunodeficiency Virus (HIV) is necessary. The aim of this study was the immunological evaluation of HIV-1 VLP harboring MPER-V3 in BALB/c mice model.
    Materials And Methods
    In the present experimental research, presenting 40 female mice, which were between 6 and 8 weeks old, were used for immunization with VLP MPER-V3. The mice were divided into 8 groups and in each group, 5 mice were considered. Injections were performed three times at three weeks intervals and subcutaneously in a volume of 100μl per mouse. Two weeks after last injection, mouse blood samples were collected by retro-orbital bleeding and immune responses were evaluated in serum for levels of total IgG and splenocytes for cytokine assay, using ELISA method. The data analysis was performed, using Mann-Whitney test and one-way analysis of variance.
    Findings: The level of total antibody production was very high in all groups that had VLP alone or with adjuvant immunity, having a significant difference with the control group (p
    Conclusion
    VLPs can stimulate the humoral immune system in mice immunized with these particles alone or formulated with adjuvant. Also, the level of production of IL-5 in the presence of the vaccine candidate as VLP increased significantly.
    Keywords: Vaccine, VLP, HIV-1, Immunization, BALB-c
  • M. Hamid *, S. Morovati Sharif Abad Pages 101-106
    Aims: Beta-thalassemia is a blood and genetic disorder. Prevalence of beta-thalassemia trait is high in Iranian population. Therefore, for detection of carriers’ status in premarital screening we need to establish reliable and rapid scanning method. The aim of this study is development a rapid method to detect four common beta globin gene mutations in Iranian population by HRM (High-Resolution Melting Analysis.
    Materials And Methods
    In this experimental study, eight samples of beta-thalassemic carriers and illness with IVSI-110 (G>A), IVSII-I (G>A), IVSI-5 (G>C) and CD36/37 (-T) genotypes in Homozygote and heterozygote conditions and one control sample (healthy person) were selected. After blood collection, DNA extraction was performed using salting out method. To ensure, the samples were run binary, and two control samples without DNA were used. Primers were designed with Gene Runner 6.0.28, Primer Express v 3.0.1 3/1) and Primer3 v. 0.4.0 and HRM method was used to determine the above mutations.
    Findings: The best concentration of DNA was obtained at 5ng/μl. In the difference plot step, the differences between the curves were clearly observed in heterozygous, normal and homozygous conditions. Unexpectedly, in the mutation IVSII-IG>A in the melting curve was seen two peaks in the samples; it was due to the presence of a polymorphism near the desired mutation.
    Conclusion
    The HRM method is capable of detecting the four common beta globin gene mutations, and, it can differentiate between heterozygote and homozygous in a single mutation. This method is high throughput, which can analyze 96 samples of DNA in 2hours.
    Keywords: Beta- thalassemia, Mutation, Iran
  • M.H. Nourahan , A. Mehrabi, N. Baheiraei * Pages 107-111
    Introduction
    Myocardium tissue is an electroactive tissue capable of transferring electrical signals, which lead to synchronized beating of heart. Electrical impulses originate from sinoatrial node and spread though myocardium to induce mechanical contraction of cardiomyocytes. As the leading cause of death, worldwide, cardiovascular diseases are often accompanied by disruption of electrical integrity of cardiac tissue and arrhythmia. In many arrhythmias, lack of conduction as well as unidirectional conduction result in insufficient intercellular electrical coupling at gap junctions. Due to limitation of conventional treatment methods such as heart transplantation, pathological and therapeutic researches in cardiac electrical disorders have increased in last few years. The aim of this study was to review the last studies in electrical system of heart and its disorder along with the results and the future of the cardiovascular tissue therapy method based on Conductive biomaterial.
    Conclusion
    Electrical integrity is essential for normal functioning of the heart. Among the new methods of treating heart failure and improving the electrical integrity of the disorder caused by these defects, tissue engineering with the use of conductive electrical conductive materials has been widely considered along with other methods. Three main types of conductive materials have been used for tissue engineering application: (1) Gold-based materials (2) Carbon-based materials (3) Conductive polymers.
    Keywords: Scaffold, ?Conuctivity, Myocardial Infarction