فهرست مطالب

مجله مدیریت ارتباطات در رسانه های ورزشی
پیاپی 20 (تابستان 1397)

  • تاریخ انتشار: 1397/05/09
  • تعداد عناوین: 7
|
  • رسول نظری، فرزاد موسی زاده صفحات 15-28
    هدف از پژوهش حاضر،ارائه مدل ارائه مدل اثر مهارت های روانی بر مهارت های ارتباطی و سرمایه اجتماعی مدیران ورزشی بود. پژوهش از نوع توصیفی بوده و به روش هم بستگی انجام شده است. جامعه آماری پژوهش را کلیه مدیران سازمان های ورزشی استان اصفهان به تعداد 405 نفر تشکیل دادند. بر اساس فرمول کوکران، حجم نمونه معادل 199 نفر در نظر گرفته شد که به صورت تصادفی طبقه ای از بین جامعه آماری انتخاب گردید. برای جمع آوری اطلاعات از پرسش نامه های پرسشنامه مهارت های روانی سالملا (2001) ، توانمند مهارت های ارتباطی بارثون جی (1990) و پرسشنامه سرمایه اجتماعی پاتنام (1999) با پایایی (85/0, 86/0, 87/0=α) استفاده شد. ده نفر از اساتید تربیت بدنی در گرایش مدیریت و برنامه ریزی در در مورد روایی صوری و محتوایی نظرات خویش را اظهار نمایند. کلیه داده ها با استفاده از بسته نرم افزار آماری علوم اجتماعی نسخه 19 و نرم افزار لیزرل نسخه 54/8 تحلیل شد. تحلیل مسیر ارائه الگوی رابطه اثر مهارت های روانی بر مهارت های ارتباطی و سرمایه اجتماعی مدیران ورزشی حاکی از مناسب بودن مدل است. بر اساس مدل رگرسیونی، ارتباط بین مولفه های مهارتهای روانی شامل مهارتهای پایه، روان تنی و شناختی قابلیت پیش بینی مهارتهای ارتباطی و سرمایه اجتماعی را داردند. به طور کلی، می توان عنوان نمود که مدیران ارشد سازمان های ورزشی می بایست احساس اطمینان خاطر و مفید بودن آنها که از مولفه های سرمایه اجتماعی بوده تقویت گردد و مهارت های روانی آنها نیز رشد بیشتری داشته باشد.
    کلیدواژگان: سرمایه اجتماعی، مهارت های ارتباطی، مهارت های روانی، مدیران ورزشی
  • محسن احمدی صفحات 29-40
    هدف
    هدف این پژوهش مقایسه سواد اطلاعاتی در بین دانشجویان کارشناسی ارشد تربیت بدنی در منطقه جنوب شرق است.
    روش پژوهش: این پژوهش از نوع توصیفی مقایسه ای است که به شکل میدانی انجام گرفت. اطلاعات توسط پرسش نامه محقق ساخته با پایایی آلفای کرونباخ مقدار 92/0 بدست آمد. جامعه آماری 150 نفر از دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه های بیرجند، مشهد و کرمان به صورت نمونه گیری تصادفی طبقه ای به عنوان نمونه پژوهش انتخاب شدند، جهت تجزیه و تحلیل یافته ها ازآمارتوصیفی فراوانی و آمار استنباطی استفاده شد.
    یافته ها
    یافته های پژوهش نشان داد میانگین سطح سواد اطلاعاتی دانشجویان دانشگاه ها بیرجند، کرمان و مشهد تفاوت معنی داری در مقطع ارشد با یکدیگر ندارند، و در مقایسه بین سه گرایش مدیریت و رفتار حرکتی و فیزیولوژی ورزشی نیز تفاوت معنی داری بدست نیامد، همچنین اختلاف معنی داری بین جنسیت و سطح سواد آماری پیدا نشد. ولی دانشجویان از لحاظ سواد اطلاعاتی در سطح متوسطی رو به پایین قرار دارند.
    نتیجه گیری
    میانگین پاسخ ها برای شاخص شناخت (سواد اطلاعاتی از دیدگاه شناخت) برای کل دانشجویان 01/3 و برای شاخص استفاده (سواد اطلاعاتی از دیدگاه استفاده) 92/2 که شاخص شناخت عدد متوسط رو به بالایی بوده ولی شاخص استفاده عدد پایینی است می توان نتیجه گرفت دانشجویان کارشناسی ارشد تربیت بدنی از نظر سطح سواد اطلاعاتی در سطح متوسطی قرار دارند
    کلیدواژگان: سواد اطلاعاتی، دانشجویان تربیت بدنی، تحصیلات تکمیلی، دانشگاه جنوب شرق
  • زهراسادات میرزازاده، کیانوش شجیع، عمر علیزایی، امیر اکبرزاده صفحات 41-52
    پژوهش حاضر با هدف بررسی کیفیت روابط دوستانه مدیر – کارمند در اداره کل ورزش و جوانان خراسان رضوی انجام گرفت. پژوهش حاضر از نوع تحقیقات توصیفی- پیمایشی با پیروی از مطالعات موردی می باشد که از منظر جمع آوری داده ها به شکل میدانی انجام گرفت. جامعه موردبررسی را کلیه کارمندان شاغل در اداره کل ورزش و جوانان خراسان رضوی در سال 1395 تشکیل میداد (98 نفر) که جهت نمونه گیری از سرشماری استفاده شد. به منظور جمع آوری داده ها از مقیاس تعدیل یافته شجیع و همکاران (1394) استفاده شد و جهت تحلیل داده ها از تی تک نمونه ای، تی استودنت، تحلیل واریانس یک طرفه، آزمون های تعقیبی و فریدمن استفاده گردید. یافته های پژوهش بیانگر وضع مطلوب خرده مقیاس های حمایت و ارتقای نفس، صداقت و صمیمیت و تعارض و نیز وضع نامطلوب خرده مقیاس رفع تعارض بود. نتایج حاصل از تحلیل یافته ها نشان داد که سرمایه های انسانی شاغل در اداره کل ورزش و جوانان خراسان رضوی از وضعیت کیفیت دوستی میان خود و مدیرکل رضایت دارند اما این رضایت در تمام زیرشاخه های این مبحث یکسان نیست و ایجاد تغییرات در فرایند رفع تعارض در سازمان ضروری به نظر می رسد، در این میان توجه به موضوعاتی از قبیل حمایت بیشتر از کارمند و نیز صداقت دربرخورد با ایشان از اهمیت بیشتری برخوردار بودند. مشاهده شد که جنسیت و تاهل عواملی موثر بر کیفیت رابطه میان مدیر – کارمند نیستند اما توجه به سطح تحصیلات و نوع استخدام کارکنان از عوامل موثر بر این رابطه بوده که جهت حفظ وضع موجود و رسیدن به وضع مطلوب تر باید روابط مذکور توجه ویژه کرد.
    کلیدواژگان: کیفیت رابطه دوستانه، مدیر، کارمند، اداره کل ورزش و جوانان خراسان رضوی
  • بیتا عرب نرمی صفحات 53-62
    تلویزیون مهم ترین و تاثیرگذارترین رسانه در توسعه ابعاد مختلف ورزش است. این تحلیل در پی پاسخ به این سوال است که تلویزیون چه تعریفی از توسعه ورزش در جامعه مطرح و آن را نقد، تفسیر و ترویج می نماید. بدین منظور طیفی از متون تلویزیونی، گفتگوها و مشاهدات مورد بررسی قرار داده شد و ارتباط بین نشانه ها بر اساس توصیف مفاهیم نظریه گفتمان لاکلا و موف (1985) تبیین گردید. مهم‎ترین دستاورد این تحلیل، شناسایی دو گفتمان ورزش نخبگی و گفتمان ورزش مشارکتی به عنوان دو گفتمان متقابل در تلویزیون است؛ تحلیل مصاحبه ها و متون تلویزیونی نشان می دهد، مفاهیمی همچون توسعه، ورزش، ورزشکار، بودجه و امکانات، معنای خود را از گفتمان ورزش نخبگی دریافت می کنند و گفتمان ورزش نخبگی در رسانه، گفتمان ورزش مشارکتی را به حاشیه رانده است. آنچه برای پژوهشگران حوزه تربیت بدنی و علوم ورزشی حائز اهمیت است درک شرایط مفاهیم توسعه ورزش بر مبنای تقویت و تضعیف گفتمان های غالب در فضای تلویزیون می باشد. بدین معنی که توسعه ورزش در چه قالبی از دانش، تجربه، تجزیه و تحلیل سیاسی و سیاست گذاری رسانه، عادی سازی و نهادینه می گردد؟
    کلیدواژگان: تحلیل گفتمان، تلویزیون، توسعه، نظریه گفتمان لاکلا و موف، ورزش
  • ولی محمد درینی، حمیده صادقی، احسان نامدار جویمی صفحات 63-77
    کسب رضایت مشتری برای بقای هر سازمانی ضروری است و تدابیر مختلفی اعم از مدیریت ارتباط با مشتری و افزایش کیفیت خدمات برای آن اندیشیده شده است. در این پژوهش به بررسی رابطه رضایت مشتری از مدیریت ارتباط با مشتری الکترونیکی با توجه به نقش میانجی کیفیت خدمات الکترونیکی پرداخته شده است. پژوهش از جهت هدف، کاربردی و ازنظر استراتژی، همبستگی است. ازاین رو یک فرضیه کلی و سه فرضیه جزئی شکل گرفته و تمامی فرضیات مورد تائید قرارگرفته اند و میزان رابطه برای تمامی فرضیات مثبت و معنادار می باشد. جامعه آماری در این تحقیق شامل افرادی است که تجربه خرید لوازم ورزشی به صورت الکترونیکی از سایت های دیجی کالا و بامیلو را داشته اند ؛ توزیع پرسش نامه ها در دانشگاه فردوسی مشهد انجام شده است. تعداد جامعه برابر با 26000 نفر می باشد وتعداد نمونه بر اساس جدول مورگان برابر با 382 نفر در نظر گرفته شده است. پایایی و روایی پرسش نامه های تحقیق توسط آلفای کرون باخ و تحلیل عاملی تاییدی مورد تائید قرارگرفته است (آلفای کرون باخ هر پرسش نامه بیشتر از 0. 7 و بارهای عاملی برای سوالات بالای 0. 5 بوده است). نتایج نشان می دهد که هر چه مدیریت ارتباط با مشتری با کمیت و کیفت بیشتری اعمال شود، و خدمات الکترونیکی از کیفیت بیشتری برخوردار باشد، رضایت مشتریان نسبت به خرید لوازم ورزشی به صورت الکترونیک ، بیشتر خواهد بود.
    کلیدواژگان: رضایت مشتری، مدیریت ارتباط با مشتری الکترونیکی، کیفیت خدمات الکترونیکی، مشتریان الکترونیکی، لوازم ورزشی
  • مسعود فریدونی صفحات 79-88
    هدف اصلی پژوهش حاضر بررسی مدل تاثیر عوامل تبلیغات اینترنتی بر تمایل به استفاده از خدمات باشگاه های بدنسازی شهر تهران بود. این پژوهش از نظرهدف، کاربردی و با توجه به ماهیت موضوع و اهداف پژوهش، جزء پژوهش های توصیفی از نوع پیمایشی بود. جامعه آماری پژوهش حاضر، شامل کلیه استفاده کنندگان از مراکز ورزشی و تندرستی شهر تهران بودند که جهت نمونه گیری از روش خوشه ایاستفاده شده است. برای سنجش مولفه های تبلیغات اینترنتی و تمایل به استفاده از خدمات ورزشی، از پرسشنامه طراحی شده توسط گروه پژوهش استفاده گردید. روایی صوری سوالات توسط متخصصان دانشگاهی بررسی و مورد تایید قرار گرفت و ضریب آلفای کرونباخ نیز نشان از پایایی قابل قبول برای سوالات پژوهش داشت. تجزیه و تحلیل داده ها با استفاده از مدل یابی معادلات ساختاری و با استفاده از نرم افزار لیزرل 8/8 انجام شده است. نتایج تحلیل معادلات ساختاری بر روی مدل پیشنهادی پژوهش نشان داد که مدل از برازش خوب و قابل قبولی برخوردار است. با توجه به یافته های این تحقیق پیشنهاد می شود که باشگاه های بدنسازی برای تغییر نگرش مشتریان و استفاده از خدمات در رسانه های اینترنتی به تبلیغات بپردازد چون بیشتر مورد توجه آنان است.
    کلیدواژگان: تبلیغات اینترنتی، مشتریان، خدمات ورزشی، رسانه
  • حمید قاسمی، محمد پورکیانی، مهناز صباغ نوین * صفحات 89-100

    هدف از مطالعه حاضر، مقایسه وضعیت واحد روابط بین الملل فدراسیون ملی ورزش دانشگاهی ایران با کشورهای منتخب در سطح جهان بود. در این مطالعه با تاکید بر روابط بین الملل ساختار سازمانی، نیروی انسانی، درآمد، میزان مکاتبات و قوانین و مقررات این فدراسیون ها با فدراسیون ایران مقایسه شد. روش تحقیق از نظر استراتژی ترکیبی (کمی و کیفی) و از نظر مسیر اجرا از روش پیمایشی و مصاحبه استفاده گردید. از میان تعداد 167 کشور عضو فدراسیون بین المللی ورزش های دانشگاهی، کشورهای فعال در روابط بین الملل (پاسخگو به مکاتبات دیگر فدراسیون های ملی) 15 کشور به عنوان نمونه مطالعاتی به صورت غیرتصادفی هدفمند انتخاب شدند. در بخش مصاحبه نیز تعداد 5 نفر از خبرگان این حوزه به صورت غیرتصادفی هدفمند انتخاب شدند. به منظور جمع آوری اطلاعات در بخش پیمایشی پرسش نامه محقق ساخته ای با روایی و پایایی تایید شده و در بخش مصاحبه سوالات نیمه ساختاریافته بر اساس محورهای مورد مطالعه استفاده شدند. مهم ترین نتایج تحقیق نشان داد که:ساختار فدراسیون ملی دانشجویی به انجمن و کمیته هایی از جمله واحد بین الملل متناظر با ساختار فیزو نیاز دارد. برای توسعه روابط بین الملل به برنامه ریزی برای کسب کرسی های موثر بین المللی نیاز است. نظر به فقدان استفاده از وبسایت و نشریه دو زبانه در فدراسیون ملی ایران در مقایسه با سایر فدراسیون ها از دیدگاه صاحب نظران باید روی این موارد اهتمام داشت.

    کلیدواژگان: فیزو، ورزش های دانشگاهی، فدراسیون، روابط بین الملل
|
  • Rasool Nazari, Farzad Mosazade Pages 15-28
    The purpose of this study was to present a model for presenting a model of the effect of psychological skills on communication skills and social capital of sports managers. This research is descriptive and correlated. The statistical population of the study consisted of 405 people, all managers of sports organizations of Isfahan province. According to the Cochran formula, the sample size was 199 people who were selected randomly from the statistical community. To collect data, mental skills questionnaires Salmla's (2001), communication skills Barstoun (1990) and social capital Putnam (1999) with reliability (0.85, 0.86, and 0.87) were used. Ten Physical Education Teachers express their views on the tendency of management and planning to be factual and content validity. All data were analyzed using the statistical software package Social Sciences Version 19 and Liserl software version 54/8. Path Analysis The presentation of a pattern of the relationship between the effect of psychological skills on communication skills and social capital of sport managers indicates that the model is suitable. According to regression model, the relationship between psychological skills components including basic, psychoanalytic and cognitive skills is the ability to predict communication skills and social capital. Generally, it can be argued that senior executives of sports organizations should be empowered to be empowered to be part of social capital and that their mental skills should grow even more.
    Keywords: social capital, communication skills, psychological skills, Sports Managers
  • mohsen ahmadi Pages 29-40
     
    Objective
    The purpose of this research compare information literacy among post graduated physical education student in south east region.
    Methodology
    this is a descriptive compare study that was in field. The information was collected by self-questioner made and reliability by used of alpha cronbakh 92 percent. The population was 150 post graduate student from birjand, Mashhad, Kerman selected in stratified random sample. For analysis data was used descriptive and inferential statistics.
    Results
    results showed there was no meaning different between information literacy among postgraduate university, in addition there were no meaning different among academic orientation in sport physiology, motor behavior and sport management, so, there is no meaning different between sex and information literacy.
    Conclusion
    Average response for cognitive index (information literacy in cognitive viewpoint) for all student 3/01and for use index (information literacy in use viewpoint) 2/92 that cognitive index was average and upward and use index down, then the postgraduate student in physical education had average level information literacy
    Keywords: Information literacy, physical education student, post graduated, south east university
  • zahrasadat mirzazadeh, kianoosh shajie, omar alizaie, amir akbarzadeh Pages 41-52
    This study was conducted to investigate the quality of friendly relation between manager - employee in Youth and Sports General Directorate in Khorasan Razavi Province. This research is a descriptive-survey type of study that follows case studies. Population of study included all employees working in Youth and Sports General Directorate in Khorasan Razavi in 2016 (n=98). Population was considered to be equal with the sample of study. To collect data, the adjusted scale of Shajie et al (2015) was used. To analyze the data, t single sample, t-student, ANOVA, post hoc, and Friedman tests were used. Results of the study showed the desired situation of subscales of self-protection, honesty and intimacy and conflict, and undesired situation of subscale of resolving the conflict. The results of the analysis showed that human capitals working in the General Directorate are satisfied with the quality of the friendly relation between manager and themselves. this satisfaction is not equal in all sub-branches and creating changes in the process of resolving the conflicts in organization seems to be necessary. paying attention to subjects such as increased support of employees and honesty in dealing with them is very important. It was also found that gender and marital status are factors that have no impact on the relation between manager and employee, while education level and employment type of employees are effective factors in this regard, which special attention should be paid to this relation in order to maintain the status quo and to achieve better status.
    Keywords: Quality of friendly relation_manager – employee_Youth_Sports General Directorate of Khorasan Razavi
  • Bita Arabnarmi Pages 53-62
    TV is one of the most influential media in development of various sport fields. This study, trying to answer this question: how TV define development of sport in society, and how criticism and interpretation this concept. For this purpose,a range of TV texts, conversations and observations has been examined. Connection between elements and points was expressed based on the concepts of discourse theory of Laclau and Mouffe (1985). Sport development in television cannot take into account without describing the unequal incidence of discourses; they are named high level (elite) and participation (public). Analysis of interviews and television texts show that many concepts such as development, sports, athletics, budget, and facilities, get their meaning from elite sports discourse. The results also show elite sport discourse has marginalized participation discourse. Understanding the conditions of development of sport based on the strengthening and weakening of dominant discourses on television is important for researchers in the field of Physical Education and Sport Sciences. This means that the normalization and institutionalization of the concept of sports development takes shape in how form of knowledge, experience, political analysis and media policy.
    Keywords: Development, discourse theory, Laclau, Mouffe, Sport, TV
  • Vali Mohammad Darini, Hamideh Sadeghi, Ehsan Namdar Pages 63-77
    Customer satisfaction is essential for the survival of any organization, and various measures have been considered, including customer relationship management and service quality improvement. In this study, the relationship between customer satisfaction and electronic customer relationship management according to the role of mediator of the quality of electronic services Been paid. The research is purposeful, applied and in terms of strategy, solidarity. Therefore, a general hypothesis and three partial hypotheses are formed and all assumptions are confirmed and the relationship of the relationship is positive for all the assumptions. The statistical population in this research includes those who have had the experience of purchasing sporting goods electronically from DJ's and Bamilo sites; the distribution of questionnaires was conducted at Ferdowsi University of Mashhad. The number of societies is 26,000 and the number of Morgan table is considered equal to 382 people. Reliability and validity of the questionnaires were verified by Krone Bachel's alpha and confirmatory factor analysis (Kronbach's alpha of each questionnaire was more than 0.7 and factor load for questions above 0.5). The results show that the management of customer relationship with quantity and There is more to apply, and electronic services will be more quality, more customer satisfaction than buying sports products electronically.
    Keywords: customer satisfaction, electronic customer relationship management, quality of electronic services, electronic customers
  • Masoud Freydoni Pages 79-88
    The main objective of the study was to investigate the impact of Internet advertisement on Use of services for Gym in Tehran. The current study was descriptive and functional that was done as a field survey. The study population included all users of sports and fitness centers in Tehran that cluster sampling method is used. For measuring Internet advertisement, and Use of services, the questionnaire designed by the research group was used. Face and content validity was confirmed by academic experts and Cronbach's alpha coefficient showed acceptable reliability to the research questions. Data were analyzed using structural equation modeling with LISREL 8.80 software. Structural equation analysis on the proposed model showed that the model fit was good and acceptable. Given that one of the ways to attract customers is through advertising in the Internet, the findings of this study indicate Bodybuilding Clubs to change customers' attitudes and purchase of the Clubs should pay the most attention in the mass media to advertise their is.
    Keywords: Internet Advertising, Customers, Sports Services, ‌Media
  • Hamid Ghasemi, Mohammad Pour Kiani, Mahnaz Sabagh Novin Pages 89-100

    The aim of this research is Comparison of International Relations Department of National University Sports Federations in worldwide range. We compared the structure of organizations, human resources,financial, correspondances and regulation of all federations with concentration on International Relations Department with Iran federation. The strategy of this research is combination of descriptive and qualitative .We used survey and did interview with expert of sports field. The Society of this reseach consist of all 167 members of FISU and the active countries in International Relations( available to answer other national federation correspondence) ,15 countries choosed non-random targeted as case study. Also, 5 experts were chosen non-random for interview. In order to collect the information in survey, a confirmed validity and realibity quastionnare was made by researcher and for interview, semi-cunstructed questions based on criteria of study was asked. Important results of this research shows:The structure of Iran federation need committee and association like International Relations Committee regarding to FISU structure.To develop the International Relations, we should make a plan to get the effective international position. Regarding to experts idea,in compare of other federations, it is important to use two languages website and publication in National University Sports Federation of Iran

    Keywords: FISU, University Sport, Federation, nternational Relations