فهرست مطالب

فصلنامه مهندسی پزشکی زیستی
سال دوازدهم شماره 4 (زمستان 1397)

  • تاریخ انتشار: 1397/12/13
  • تعداد عناوین: 7
|
  • مقاله کامل پژوهشی
  • سینا شامخی *، محمدحسین میران بیگی، علی گویا صفحات 265-275

    تطبیق لکه های پروتئینی در تصاویر الکتروفورز ژل دو بعدی (2DGE) یکی از فرآیندهای اصلی در تحلیل این تصاویر است. به دلیل چالش های موجود در تصاویر 2DGE همچون حضور نویز و آرتیفکت ، تطبیق لکه های پروتئینی تحت نظارت کاربران انجام می گیرد که این نظارت موجب ایجاد خطای انسانی می گردد. ازاین رو در این تحقیق، الگوریتمی جدید و خودکار برای تطبیق لکه های پروتئینی، مبتنی بر مدل های احتمالاتی ارایه شده است. به دلیل پیچیدگی مدل احتمالاتی پیشنهادی، برای حل روابط آن روش بیز وردشی بکارگرفته شده است. عملکرد الگوریتم پیشنهادی به کمک معیارهایی آماری بر روی مجموعه تصاویر واقعی و مصنوعی تهیه شده در این تحقیق مورد ارزیابی قرار گرفته است. براین اساس، لکه های پروتئینی توسط الگوریتم پیشنهادی در تصاویر واقعی با خطای زاویه ای 05/0 رادیان و خطای نقطه ی پایانی 46/1 پیکسل و در تصاویر مصنوعی با خطای زاویه ای 13/0 رادیان و خطای نقطه ی پایانی 90/0 پیکسل تطبیق داده شده اند. این نتایج نشان دهنده دقت و کارآیی بالاتر و خطای تطبیق پایین تر الگوریتم پیشنهادی در مقایسه با دیگر روش های مورد بررسی می باشند.

    کلیدواژگان: الکتروفورز ژل دو بعدی، ناحیه بندی لکه، تطبیق، بیز وردشی
  • محمدرضا دلیری *، وحید شال چیان، سحر اکبری صفحات 277-286

    آشکارسازی اسپایک های عصبی اولین گام برای تجزیه و تحلیل پتانسیل عمل واحدهای نورونی در ثبت خارج سلولی است. وجود نویز پس زمینه درثبت های خارج سلولی که عمدتا از جمع آثار پتانسیل عمل واحد های نورونی دورتر از منطقه ثبت ناشی می شود در بسیاری از اوقات آشکارسازی و تشخیص اسپایک های عصبی کم دامنه را دشوار می سازد. تاکنون محققین زیادی به این امر پرداخته اند و برای حل این مشکل الگوریتم های زیادی پیشنهاد شده است. در این مقاله ما یک الگوریتم خودکار برای آشکارسازی اسپایک های عصبی درسیگنال ثبت خارج سلولی آغشته به نویز پس زمینه ارائه کرده ایم. این الگوریتم از چهار مرحله تشکیل شده است: 1- فیلتر کردن میان گذر و استفاده از فیلتر بالاگذر تفاضلی، 2- اعمال فیلتر غیرخطی انرژی شانون، 3- تبدیل هیلبرت و 4- آستانه گذاری بر روی سیگنال حاصله. روش پیشنهادی با پنج روش شناخته شده در تشخیص اسپایک مقایسه شده است. این مقایسه را بر روی دو مجموعه داده ی شبیه سازی شده و یک مجموعه داده ی واقعی انجام داده ایم. نتایج نشانگر برتری روش پیشنهادی برای داده های شبیه سازی شده نسبت به سایر روش ها بوده که نشانگر مقاوم بودن الگوریتم پیشنهادی نسبت به نویز است. ضمنا برای داده ی واقعی، روش پیشنهادشده رتبه دوم را در میان کل روش ها دارا بوده است. استفاده از فیلتر غیرخطی انرژی شانون می تواند راه موثری برای تشخیص اسپایک های عصبی در سیگنال ثبت خارج سلولی آغشته به نویز به دست دهد.

    کلیدواژگان: ثبت خارج سلولی، تشخیص اسپایک، پتانسیل عمل، انرژی شانون
  • بهروز جعفرزاده، هانیه نیرومند اسکویی *، فرزان قالیچی صفحات 287-297

    سیستم های گردش خون مصنوعی نقش غیر قابل انکاری در تست و توسعه دستگاه های کمک بطنی، دریچه های قلبی، قلب های مصنوعی، ریه های مصنوعی، پیوند عروق و پمپ های بالنی داخل آئورتی دارند. همچنین در مهندسی بافت دریچه های قلبی و دیگر مطالعات مرتبط با سیستم قلب و عروق نیز می توان از سیستم های گردش خون مصنوعی بهره برد. یکی از ارکان اصلی این سیستم ها تولید جریان پالسی شبیه پالس جریان خون خروجی قلب می باشد که توسط پمپ پالسی تولید می شود. در این پژوهش یک سیستم گردش خون مصنوعی با قابلیت شبیه سازی فشار و جریان فیزیولوژیکی بدن انسان در حالت سالم و بیمار طراحی و ساخته شده است. در این سیستم تولید پالس فشار و جریان، بر عهده ی یک پمپ پالسی با قابلیت برنامه نویسی و تغییر الگوی حرکتی برای شبیه سازی بطن چپ می باشد که بعد از طراحی در نرم افزار سالیدوورک جهت استفاده در سیستم گردش خون مصنوعی ساخته شد. برای بررسی عملکرد سیستم، آزمایش های متعددی با مقادیر کمپلیانس شریانی و مقاومت محیطی متفاوت و تغییر الگوی حرکتی موتور پله ای، انجام شده است. نتایج حاصل از این آزمایش ها نشان می دهند تغییر الگوی حرکتی موتور پله ای از سرعت ثابت به سرعت متغیر و کنترل آن در یک سیکل (360 درجه) و همچنین با تغییر در مقادیر کمپلیانس شریانی و مقاومت محیطی می توان شکل موج های فشار و جریان فیزیولوژیک را تولید کرد. نتایج حاصل، عملکرد مورد قبول این سیستم را در شبیه سازی شرایط فیزیولوژیکی تایید می کنند. سیستم طراحی شده قابلیت نرم افزاری برای تولید شکل پالس های جریان متفاوت را دارا می باشد. لذا از این سیستم علاوه بر کاربردهای ذکر شده، در آزمایشگاه های سیالات زیستی و حتی برای بیوراکتورهای کشت سلولی و... نیز می توان استفاده کرد.

    کلیدواژگان: سیستم گردش خون مصنوعی، پمپ پالسی، مقاومت محیطی، کمپلیانس شریانی
  • ندا سرداری پور، علیرضا صدقی، حمید ابریشمی مقدم *، علی خادم، علی یونسی صفحات 299-315

    در حین فرایند بینایی، اطلاعات تولید شده توسط گیرنده های نوری استوانه ای و مخروطی پس از فشرده شدن در شبکیه، توسط سه مسیر جداگانه ی سلول های عقده ای به نام های مگنو، پاروو، و کونیو به مراکز پردازشی سطح بالاتر ارسال می شوند. شواهد مبتنی بر الکتروفیزیولوژی و سایکوفیزیک حاکی از آن است که این مسیرهای سه گانه، الگوهای خاصی از تخریب عملکردی را در بیماری اسکلروز چندگانه (MS) نشان می دهند. اگرچه fMRI می تواند مکانیابی دقیق فعالیت عصبی را در این مسیرها فراهم آورد، تاکنون هیچ مطالعه ای با استفاده از fMRI بر روی تخریب عملکرد این مسیرها در بیماران MS انجام نشده است. در این پژوهش به بررسی اختلالات ایجاد شده در عملکرد این مسیرها در بیماران MS پرداختیم. برای این منظور، سه محرک بینایی متفاوت با فرکانس های مکانی و زمانی خاص برای تحریک اختصاصی این سه مسیر تولید کردیم. این محرک ها به وسیله ی پروژکتوری کالیبره شده که در خارج از اتاق اسکنر MRI قرار داشت، به فرد داخل اسکنر نشان داده می شد. با استفاده از یک پروتکل استاندارد، از دو گروه سالم و مبتلا به MS (هر گروه شامل 5 نفر) تصویربرداری fMRI انجام شد. در نهایت، پاسخ های به دست آمده در قشر بینایی و ناحیه ی هسته ی زانویی جانبی (LGN) به طور درون گروهی و برون گروهی مورد تحلیل قرار گرفت. نتایج حاصله نشانگر الگوهایی از تخریب عملکردی در قشر بینایی و LGN در گروه MS بود. همچنین، از میان سه مسیر بینایی مگنو، پاروو، و کونیو در LGN، تنها در مسیر سلولی مگنو تخریب معنی دار عملکردی در بیماران MS مشاهده شد.

    کلیدواژگان: اسکلروزیس چندگانه (MS)، مسیرهای بینایی، مگنو، پاروو، کونیو، هسته ی زانویی جانبی (LGN)، تصویرنگاری عملکردی با تشدید مغناطیسی (fMRI)
  • عباس بی نیاز، فاطمه عبدالعلی، رضا آقایی زاده ظروفی *، امید حاجی مقصودی، یوشینوبو ساتو صفحات 317-329

    آندوسکوپی به کمک کپسول بیسیم یکی ازروش های غیر تهاجمی آسیب شناسی مسیر گوارشی انسان بشمار می رود که طی پیشروی کپسول در مسیر گوارشی با تصویربرداری از آن، ویدیوی آندوسکوپی ضبط می شود. در عمل حجم وسیعی از ویدیوهای آندوسکوپی با کیفیت های مختلف و زمان تصویربرداری طولانی از مسیر گوارشی اخذ می شود که این زمان به طور تقریبی 8 ساعت است و زمان بازنگری ویدیوی آندوسکوپی توسط پزشک متخصص مجرب حدود 2 ساعت و بیشتر به طول می انجامد. روش های خلاصه سازی ویدیو می توانند زمان بازنگری توسط پزشک و خطاهای تفسیر و بازنگری دستی توسط پزشک را کاهش دهند. در این پژوهش برای غلبه بر محدودیت های موجود در استخراج فریم های کلیدی روشی مبتنی بر بینایی ماشین به کمک خصوصیات منحصر بفرد تجزیه به مقادیر تکین انطباقی مبتنی بر پنجره لغزشی پیشنهاد می شود. با استفاده از این ویژگی ها قادریم که ویدیوی کپسول اندوسکوپی را خلاصه سازی کنیم. علاوه بر این به دلیل محدودیت های حجم و توان کپسول آندوسکوپی و فیزیک مسیرگوارشی، تصاویر کپسول دارای روشنایی پایین و غیر یکنواخت هستند که برای حل این مشکل از فیلتر انتشار تطبیقی استفاده می شود. نتایج آزمایشی بر روی کپسول بیسیم نشان می دهد که کاهش قابل ملاحظه ای در زمان بازنگری امکان پذیر است. ارزیابی های کمی و کیفی حاکی از خلاصه سازی موثر با استفاده از روش پیشنهادی هست که می تواند برای سایر کاربردهای بالینی از قبیل آموزش پزشکان جوان، آسیب شناسی به کمک کامپیوتر، تصمیم گیری سریع و مدیریت اطلاعات پزشکی مفید واقع شود.

    کلیدواژگان: انتشار کنتراست تطبیقی، تجزیه مقادیر تکین، پنجره لغزشی، خلاصه سازی ویدیو، کپسول بیسیم آندوسکوپی
  • مائده نجفی آشتیانی، محمدرضا اسکویی، محمد نجفی آشتیانی * صفحات 331-340

    تعادل یک جزء حیاتی در بسیاری از فعالیت های روزمره مانند حرکت است. ایستادن بر روی صفحه ی ناپایدار به تلاش مستمر سیستم عصبی-اسکلتی نیازمند است. درگیری شناختی و اغتشاش سطح اتکاء در ایستادن از عوامل موثر بر از دست رفتن تعادل هستند. هدف این مطالعه بررسی توانایی تامین پایداری افراد در حین ایستادن در سطوح مختلف فیزیکی و شناختی است. برای این منظور، دوازده زن جوان سالم برای شرکت در شش حالت از آزمون (سه حالت سطح اتکاء در دو حالت درگیری شناختی) شرکت کردند. سه حالت سطح اتکاء عبارت از ایستادن روی سطح صاف زمین، ایستادن روی یک صفحه ی ناپایدار با حمایت فنر و ایستادن روی یک صفحه ی ناپایدار بدون حمایت فنر هستند. درگیری شناختی نیز در دو سطح با حضور سوال توجه پایدار و بدون آن توسط نمایش بر روی پرده و پاسخ دهی با کلیدهای بله/خیر بودند. از روش تحلیل حرکت به وسیله-ی یک دوربین سرعت بالا و نشانگرهای فعال در صفحه ی سهمی برای اندازه گیری زوایای مفصلی استفاده شد. برای بررسی کمی پایداری، معیارهای خطی ای همچون طول مسیر و جذر میانگین مربعی و معیارهای غیرخطی ای مانند بی نظمی تقریبی و بعد فراکتالی محاسبه شدند. نتایج نشان دادند که در بررسی سازوکار مفاصل، مچ پا در سطحی بالاتر از دو مفصل زانو و ران به تامین پایداری اقدام می نماید. تنها بی نظمی تقریبی به تفاوت معنی داری بین سطوح مختلف دشواری فیزیکی منتهی شده است. همچنین همکاری بین مفاصل در دشواری متوسط سطح اتکاء (صفحه ی ناپایدار با حمایت فنر) پدیدارتر بود. عدم تطابق میزان دشواری بین آزمون های فیزیکی و شناختی منجر به کمرنگ شدن نقش سوال های شناختی در این آزمایش شده است. از این جهت، برای بروز اثر درگیری شناختی در ایستادن، باید بین دشواری وظیفه ی فیزیکی و شناختی تناسبی برقرار باشد.

    کلیدواژگان: ایستادن، پایداری، سطح اتکاء، درگیری شناختی، سازوکار مفصلی
  • حسن فرسی *، امیر سزاوار، فریما فرسی صفحات 341-355

    سرطان پروستات به عنوان یکی از مهم ترین بیماری های مردان شناخته می شود که تشخیص زودهنگام و به موقع درجه ی آن، به روند درمان و جلوگیری از سرایت به سایر بافت ها کمک شایانی خواهد کرد. به منظور تعیین درجه ی بیماری، نمونه برداری از بافت انجام شده و با بررسی ساختار پاتولوژی، نوع درجه تعیین می گردد. در جدیدترین نوع دسته بندی، بافت پروستات به پنج درجه تقسیم بندی می شود که درجه ی یک، خوش خیم ترین حالت و درجه ی پنج، نشان دهنده ی وخیم ترین درجه است. با توجه به زمان بر بودن طبقه بندی توسط انسان و رشد فناوری هوش مصنوعی، اخیرا این طبقه بندی ها توسط الگوریتم های هوشمند مختلفی انجام می شود. اگرچه امروزه روش های توان مندی به منظور توصیف و طبقه بندی تصاویر ابداع شده، اما وجود فاصله ی معنایی میان ادراک بینایی انسان و ویژگی های سطح پایین استخراج شده توسط الگوریتم ها، مهم ترین چالش برای دست یابی به دقت مطلوب شمرده می شود. در این مقاله، روش جدیدی با ترکیب ویژگی های آماری بافت تصویر و ویژگی های عمیق استخراج شده توسط شبکه ی عصبی کانولوشن عمیق ارائه می شود که در آن، استفاده از شبکه عصبی کانولوشن عمیق باعث حصول ویژگی هایی سطح بالا و عمیق از تصاویر پاتولوژی شده و با ترکیب آنان با ویژگی های آماری بافت، دقت طبقه بندی افزایش می یابد. به منظور ارزیابی، روش پیشنهادی بر روی پایگاه داده ی جامعه ی بین المللی آسیب شناسی اورولوژی، اعمال شده است. نتایج حاصل نشان می دهد که روش پیشنهادی، به دقت بیشتری نسبت به سایر روش های مرسوم برای طبقه بندی تصاویر پاتولوژی دست یافته است.

    کلیدواژگان: سرطان پروستات، طبقه بندی، تصاویر پاتولوژی، ویژگی های آماری بافت، شبکه عصبی کانولوشن عمیق
|
  • Sina Shamekhi*, Mohammad Hosein Miranbeigi, Ali Gooya Pages 265-275

    Matching of the protein spots in two dimensional gel electrophoresis (2DGE) images is a main process of analyzing these images. Due to the challenges of 2DGE images such as the presence of noise and artifacts, the matching of protein spots is performed under human supervision. This supervision involves human errors. Therefore, in this work a new automated algorithm has been proposed for spot matching in 2DGE images which is based on a probabilistic model. Due to the complexities of the proposed model, the Variational Bayes has been used to solve the equations of the model. The performance of the proposed algorithm has been evaluated on real and synthetic 2DGE images with some statistical criteria. Protein spots in real image dataset have been matched by the proposed method with angular error of 0.05 and end point error of 1.46 and in synthetic image dataset with angular error of 0.13 and end point error of 0.90. These results reveal higher precision and effectiveness and lower matching error of the proposed method.

    Keywords: Two dimensional gel electrophoresis, Spot segmentation, Matching, Variational Bayes
  • Sahar Akbari, Vahid Shalchyan, Mohammadreza Daliri* Pages 277-286

    Neural spike detection is the first step in the analysis of neural action potentials in extracellular recordings. The background noise which mainly originates from a large number of far neuronal units, usually confront with detection of low-amplitude spikes. So far, many scholars have devoted their works to this subject and many algorithms have been proposed. In this paper we present an automatic spike detection algorithm for the noise-contaminated extracellular signal. This algorithm consists of four steps: 1- A bandpass filtering and using a differential filter; 2- applying Shannon's energy nonlinear filter; 3. Hilbert transform; and 4- Thresholding of the signal. The proposed method has been compared with five known methods in spike detection. This comparison is done on two simulated datasets and one real data set. The results indicate the superiority of the proposed method for simulated data compared to other methods, which indicates the robustness of the proposed algorithm to the noise. Meanwhile, for real data, it reaches the second place among all six methods. Using Shannon's non-linear energy filter can be an effective way to detect spikes in extracellular signal recordings. The comparison indicates that this method is superior to the commonly known methods for spike detection.

    Keywords: Extracellular recording, Spike detection, Action potential, Shannon energy
  • Behrouz Jafarzadeh, Hanieh Niroomand, Oscuii*, Farzan Ghalichi Pages 287-297

    Mock circulation systems are necessary for in vitro experiments and development of the ventricular assist devices, heart valves, total artificial hearts, artificial lungs, vascular grafts and intra-aortic balloon pumps. Tissue engineering of heart valves and other preliminary studies on the cardiovascular system can also achieve with mock circulation systems. One of the major parts of these systems is generating of pulsatile flows like heart. In this study a mock circulation system with ability of physiological pressure and flow simulation in both healthy and diseases heart has been designed and manufactured. This setup can produce pressure and flow pulse by using a positive displacement pump with programing of movement pattern of stepper motor. This pump was manufactured after designing by Solid-works software for using in the mock circulation system. For testing this setup, several experiments with different values of peripheral resistance and arterial compliance and changing the pattern of the stepper motor have been performed. The results show modifying the pattern of the stepper motor from uniform speed to variable speed in one cycle (360 degree), As well as changing in arterial compliance and peripheral resistance, can produce waveform of physiological pressure and flow. The results confirm the reliable performance of this system in simulating physiological conditions. The designed system has the software capability to generate different waveforms. Therefore, in addition to the mentioned applications, it can be used in biofluid labs and even for cellular bioreactors.

    Keywords: Mock circulation system, Pulsatile pump, Peripheral resistance, Arterial compliance
  • Neda Sardaripour, Alireza Sedghi, Hamid Abrishami Moghaddam*, Ali Khadem, Ali Yoonessi Pages 299-315

    During vision process, the information produced by rod and cone photoreceptors is compressed in retina and then is transmitted by three separated pathways of ganglion cells, Magno, Parvo and Konio, to the upper level processing centers. There are electrophysiological and psychophysical evidences that these three pathways show characteristic patterns of malfunction in multiple sclerosis (MS) patients. Although fMRI can provide accurate localization of the neural activities in these pathways, there is no fMRI study on malfunctions of these pathwyas in MS yet. So by employing the differences in structure and function of these cells, we generated three different visual stimuli with different spatial and temporal frequencies to stimulate each pathway separately. These stimuli were shown to the subject inside MRI scanner by a calibrated projector located outside of scanner room. The fMRI data were acquired from two groups of normal and MS subjects (each including 5 subjects) by using a standard protocol. Finally, the activation results in visual lobe and LGN were analyzed in within-group and between-group levels. Results showed patterns of malfunctions in visual cortex and LGN in MS group. Also, among Magno, Parvo, and Konio cellular pathways in LGN, just the activation of Magno cellular pathway showed significant malfunction in MS group.

    Keywords: Multiple Sclerosis (MS), Visual pathways, Magno, Parvo, Konio, Lateral Geniculate Nucleous (LGN), functional Magnetic Resonance Imaging (fMRI)
  • Abbas Biniaz, Fatemeh Abdolali, Reza Aghaeizadeh Zoroofi*, Omid Haji Maghsoudi, Yoshinobu Sato Pages 317-329

    Wireless capsule endoscopy is a non-invasive diagnosis method which allows recording a video as the capsule travels through the gastrointestinal tract. The practical drawback is producing a long clinical video up to 8 hours and it takes about 2 hours to review the exam by an experienced expert. Video summarization methods can reduce the time required by experts and errors in manual interpretation. This paper presents an automatic method based on unique properties of adaptive singular value decomposition through sliding window that can reduce the long annotation time. By utilizing these properties, we are able to summarize a WCE video by outputting a motion video summary. Moreover, we apply an effective approach based on adaptive contrast diffusion to correct uneven illumination that deal with the low contrast generally caused by poor visibility conditions of the GI tract, WCE power and its structure. Experimental results on WCE videos indicate that a significant reduction in the review time is feasible. Quantitative and qualitative results of summarization show the effectiveness of proposed method that can be adapted to various clinical applications, such as training of young physicians, computer assisted diagnosis, medical decision support or medical document management.

    Keywords: Adaptive contrast diffusion, singular value decomposition, sliding window, video summarization, wireless capsule endoscopy
  • Maedeh Najafi Ashtiani*, Mohammad Reza Oskoei, Mohammed Najafi Ashtiani Pages 331-340

    Balance is essential for human daily activities. Standing on an unstable platform requires continuous effort of the neuro-musculoskeletal system. Cognitive interference and support surface perturbation may cause loss of balance. The aim of this study is to evaluate the ability of stability provision of individuals while standing in different levels of postural and cognitive difficulty. To this end, twelve healthy young women were participated in six levels (three levels of support surface × two levels of cognitive intereference). Three levels support surface were standing on a firm surface, unstable platform surface with and without spring support. Two levels of attentional cognitive involvements were considered with or without questions by presenting on a curtain and asking to response by a yes/no joystick. Motion analysis was used to measure joint angles by capturing body movements in the sagittal plane by a high-speed camera and active markers. To quantitatively investigate the stability, two linear (pathlength, root mean square) and two nonlinear (approximate entropy, fractal dimension) metrtics were calculated. Results showed that the ankle mechanism plays a more prominent role in keeping balance than the knee and hip joint mechanisms. Merely the approximate entropy indicated significant differences between the postural difficulty levels. Also, the mediocre level of support surface perturbation (spring-supported unstable platform) revealed multi-joint collaboration between the mechanisms. The inconsistence between postural and cognitive difficulty levels might vanish the role of cognitive questions in the present study. Therefore, considering consistent postural and cognitive tasks may highlight the effects of cognitive involvements on standing.

    Keywords: balance, stability, support surface, cognitive interference, joint mechanisms
  • hassan farsi*, Amir Sezavar, farima farsi Pages 341-355

    Prostate cancer is one of the most important diseases of men whose growth can be disrupted by early diagnosis of it. In order to determine the grade of prostate cancer, the biopsy is used and structure of tissue is examined under microscopes. According to the new grading system, the prostate tissues are grading to five categories between 1 to 5 in which the high grades show the worst condition. Since human grading is time consuming, automatic grading systems have been used during recent years. Although some efficient algorithms have been introduced for image classification, the semantic gap between low-level features and human visual concept is still an important reason not to achieve high precision. In this paper, a new method for prostate cancer grading is presented which uses a combination of deep features extracted by convolutional neural network (CNN), and stochastic tissue features extracted using multi-level gray level co-occurrence matrices (ML-GLCM). Therefore, high-level features are achieved by using CNN and the grading precision is increased by combining the high-level features with stochastic tissue features. In order to evaluate the proposed method, it is experimented on the pathology prostate image database which is generated by international society of urological pathology (ISUP). Experimental results demonstrate that the proposed method achieved more accuracy than state-of-the-art methods on prostate cancer grading.

    Keywords: prostate cancer, grading, pathological images, stochastic tissue features, convolutional neural network (CNN)