فهرست مطالب

فصلنامه مدیریت اطلاعات و دانش شناسی
سال چهارم شماره 4 (پیاپی 16، زمستان 1396)

  • تاریخ انتشار: 1396/12/01
  • تعداد عناوین: 7
|
  • محمود صدیقی*، مسعود طاهری لاری، مسلم چرابین، حسن نودهی، هادی صدیقی صفحات 11-18
    هدف
    مدیریت دانش در تلاش است با تولید، تسهیم و نگهداری دانش از مهارت ها و ظرفیت های هر بنگاه اقتصادی یک مزیت رقابتی بسازد. یکی از مهم ترین دلایل اعمال مدیریت دانش در آموزش عالی، کمک به این موسسات برای یکپارچه سازی انسجام دانش جدید با دانش قبلی است که می تواند به افزایش ارتباط بین کار و آموزش بیانجامد. این بررسی با هدف ارزیابی سطح مدیریت دانش در دانشکده علوم پزشکی نیشابور صورت پذیرفته است.
    روش شناسی: تحقیق از نوع توصیفی و جامعه مورد بررسی کارکنان دانشکده علوم پزشکی نیشابور بود. از بین 1234 نفر کارکنان دانشکده علوم پزشکی نیشابور، حجم نمونه براساس جدول مورگان به تعداد 304 نفر و به صورت نمونه گیری تصادفی تخصیصی متناسب انتخاب شد. ابزار گردآوری اطلاعات براساس مدل مدیریت دانش شرون لاوسون و پرسشنامه استاندارد آن با 24 گویه بوده است.
    یافته ها
    نظرخواهی از کارکنان دانشکده پزشکی نیشابور نشان داد، مدیریت دانش در این دانشکده از بعد تولید دانش، کسب دانش، سازمان دهی دانش، ذخیر دانش، انتشار دانش و کاربرد دانش به ترتیب 4/18%، 4/17%، 9/17%، 5/14%، 6/26% و 1/18% قابل قبول است. به نظر می رسد مدیریت دانش در این دانشکده نیاز به بهبود و ارتقا دارد.
    بحث و نتیجه گیری
    نتایج حاصل از تحقیق نشان داد کیفیت مدیریت دانش در ابعاد تولید دانش، کسب دانش، سازمان دهی دانش، ذخیره دانش و انتشار دانش در دانشکده علوم پزشکی نیشابور در سطح مناسبی قرار ندارد. بنابراین، می توان گفت سطح مدیریت دانش در این دانشکده نیاز به بازنگری و توجه بیشتر دارد.
    کلیدواژگان: ارزیابی، مدل شرون لاوسون، مدیریت دانش، موفقیت
  • فرزانه قنادی نژاد، محمد علی زمانی* صفحات 19-29
    هدف
    بررسی مهارت های کارآفرینی کتابداران کتابخانه های دانشگاه های جندی شاپور و شهید چمران اهواز مقایسه مهارت های کارآفرینی کتابداران این دو دانشگاه است. روش شناسی: پژوهش حاضر که به صورت پیمایشی انجام شده است، به لحاظ هدف از نوع کاربردی و به لحاظ ماهیت از نوع توصیفی و تحلیلی است. جامعه مورد مطالعه شامل کلیه کتابداران کتابخانه های دانشگاه های جندی شاپور و شهید چمران اهواز هستند که به دلیل محدود بودن جامعه پژوهش، پرسشنامه بین تمامی افراد جامعه توزیع شد. ابزار گردآوری داده ها پرسشنامه ای محقق ساخته است. به منظور تجزیه و تحلیل داده ها از روش های مختلف آمار توصیفی و استنباطی استفاده شد.
    یافته ها
    در میان مهارت های کارآفرینی کتابداران جندی شاپور اهواز، توفیق طلبی (3/22) بیش ترین و تحمل ابهام (6/18) کم ترین میانگین را به خود اختصاص داده اند. در میان مهارت های کارآفرینی کتابداران دانشگاه شهید چمران اهواز، خلاقیت (36/20) بیش ترین و تحمل ابهام (55/16) کم ترین میانگین را به خود اختصاص داده اند. بررسی ها بیانگر آن است که میان مهارت خلاقیت کتابداران کتابخانه های دانشگاه شهید چمران و دانشگاه جندی شاپور اهواز اختلاف معنی داری وجود دارد و در مورد سایر مهارت ها اختلاف معنی داری وجود ندارد. میان مهارت های کارآفرینی کتابداران برحسب ویژگی های جمعیت شناختی اختلاف معنی داری وجود ندارد.
    بحث و نتیجه گیری
    مهارت های کارآفرینی کتابداران کتابخانه های دانشگاه های جندی شاپور و شهید چمران اهواز جز در مهارت های استقلال طلبی و تحمل ابهام، در سطح مطلوبی قرار دارند.
    کلیدواژگان: مهارت های کارآفرینی، کتابداران، دانشگاه جندی شاپور
  • مجید شیرزاد*، عبدالرسول جوکار، نیره ترقی خواه دیلمقانی صفحات 31-39
    هدف
    اعضای هیئت علمی دانشگاه به عنوان یکی از ارکان اساسی انتقال و تولید علم و دانش، نقش مهمی در ارتقای وضعیت علمی دانشگاه و درواقع جامعه دارند. هدف پژوهش حاضر تعیین میزان سواد اطلاعاتی و مولفه های آن در اعضای هیئت علمی دانشگاه پیام نور استان مازندران بود.
    روش شناسی: این پژوهش از نوع پیمایشی- توصیفی است و جامعه پژوهش، اعضای هیئت علمی دانشگاه های پیام نور استان مازندران هستند. با استفاده از روش نمونه گیری در دسترس پرسشنامه محقق ساخته در اختیار همه اعضای هیئت علمی (144 نفر) قرار گرفت و درنهایت 85 پرسشنامه دریافت شد. برای تجزیه و تحلیل داده ها از روش های آماری توصیفی (فراوانی، درصد فراوانی، میانگین و انحراف معیار) استفاده شد.
    یافته ها
    نتایج تحلیل نشان داد که در کل میزان سواد اطلاعاتی اعضای هیئت علمی دانشگاه پیام نور 4/75 می باشد.
    بحث و نتیجه گیری
    این یافته نشان دهنده سواد اطلاعاتی نسبتا مطلوب در اعضای هیئت علمی دانشگاه های پیام نور استان مازندران است.
    کلیدواژگان: کلیدواژه ها: اعضای هیئت علمی، سواد اطلاعاتی، اطلاعات، دانشگاه، شش مهارت بزرگ
  • زینب غیوری*، رویا برادر صفحات 41-51
    هدف
    پژوهش حاضر ضمن بررسی وضعیت مدیریت دانش و سایبرنتیک در نهاد کتابخانه های عمومی کشور به بررسی تاثیر سایبرنتیک که شامل شش بعد اصلی تنوع و محدودیت، آنتروپی و اطلاعات، ضرورت تنوع و قاعده تصمیم، هدف گذاری و کنترل، بازخورد و تمایزات و روابط است، بر مدیریت دانش که شامل چهار فرایند اصلی ایجاد دانش، تبدیل و انتقال دانش، حفظ و نگهداری دانش و به کارگیری دانش می باشد، در نهاد کتابخانه های عمومی کشور می پردازد.
    روش شناسی: پژوهش حاضر توصیفی و از نوع کاربردی و به روش پیمایشی- توصیفی انجام گرفته است. جامعه آماری پژوهش کارکنان ستادی نهاد کتابخانه های عمومی کشور بوده و اطلاعات با استفاده از پرسشنامه 38 سوالی (19 سوال پرسشنامه مربوط به سایبرنتیک و 19 سوال مربوط به پرسشنامه مدیریت دانش) گردآوری شده است. تحلیل داده ها با استفاده از آزمون تی تک نمونه ای و پیرسون استفاده شد. همچنین به منظور بررسی تاثیر متغیر سایبرنتیک بر مدیریت دانش، یک مدل مفهومی ارائه شد. برای بررسی تاثیر ابعاد و رابطه بین متغیرها از مدل سازی معادلات ساختاری به روش حداقل مربعات جزئی (PLS-SEM) استفاده شده است.
    یافته ها
    ابعاد سایبرنتیک و مدیریت دانش (به غیر از دو مورد در ابعاد تنوع و محدودیت و بعد ضرورت تنوع و قاعده تصمیم) در نهاد کتابخانه های عمومی در وضعیت مناسبی قرار ندارند. همچنین یافته ها نشان داد بین مدیریت دانش و ابعاد سایبرنتیک رابطه معنی دار و مثبتی وجود دارد.
    بحث و نتیجه گیری
    نهاد کتابخانه های عمومی کشور می تواند از یافته های پژوهش در راستای اجرای موفقیت آمیز مدیریت دانش با رعایت ابعاد سایبرنتیک استفاده نماید.
    کلیدواژگان: مدیریت دانش، سایبرنتیک، نهاد کتابخانه های عمومی کشور
  • فاطمه باجی*، زاهد بیگدلی، نسیم معمار صفحات 53-61
    هدف
    پژوهش حاضر به بررسی رابطه بین کیفیت خدمات کتابخانه های دانشگاه و سرمایه اجتماعی دانشجویان پرداخته است.
    روش شناسی:  این پژوهش به روش پیمایشی انجام شد. ابزار آن پرسشنامه های لیب کوال و سرمایه اجتماعی بولن بود. جامعه آماری پژوهش کلیه دانشجویان مشغول به تحصیل در دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز بود که از این تعداد نمونه ای به تعداد 360 نفر انتخاب شد. پس از توزیع پرسشنامه ها، از تحلیل رگرسیون و همبستگی برای تحلیل داده ها استفاده شد.
    یافته ها
     براساس یافته های پژوهش بین ابعاد سه گانه کیفیت خدمات کتابخانه با ابعاد سه گانه سرمایه اجتماعی رابطه معنی دار وجود دارد. همچنین بعد کنترل اطلاعات کیفیت خدمات کتابخانه ای با بعد ساختاری سرمایه اجتماعی، بعد تاثیر خدمات کتابخانه با بعد شناختی سرمایه اجتماعی و نیز بعد کتابخانه به عنوان محل با بعد ساختاری سرمایه اجتماعی دارای بیشترین رابطه بودند. در این مطالعه بعد کتابخانه به عنوان محل، نسبت به دیگر ابعاد کیفیت خدمات کتابخانه دارای قوی ترین رابطه با میزان سرمایه اجتماعی دانشجویان بود. علاوه بر این، نتایج تحلیل رگرسیون مربوط به پیش بینی کیفیت خدمات کتابخانه با ابعاد سرمایه اجتماعی دانشجویان رابطه چندگانه این دو متغیر را نشان داد.
    بحث و نتیجه گیری
    به طور کلی می توان چنین نتیجه گرفت که کیفیت خدمات کتابخانه های دانشگاهی می تواند با ابعاد سه گانه سرمایه اجتماعی در دانشجویان رابطه داشته باشد. کتابخانه های دانشگاهی با میزان خدمات با کیفیتی که ارائه می دهند می توانند در بهبود و افزایش سرمایه اجتماعی دانشجویان نقش بسزایی داشته باشند.
    کلیدواژگان: کیفیت خدمات کتابخانه، کتابخانه دانشگاهی، سرمایه اجتماعی، دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز
  • رویا ارجمند کرمانی* صفحات 63-73
    هدف
    پژوهش حاضر به بررسی سبک های اثربخشی مدیران در ایجاد خلاقیت و ارتباط سنجی آن با توانمندسازی روان شناختی می پردازد. روش شناسی: جامعه آماری تحقیق حاضر کلیه دانش آموزان دختر ناحیه یک استان البرز به تعداد 2750 نفر است. حجم نمونه آماری براساس فرمول کوکران 336 نفر برآورد و به روش نمونه گیری تصادفی طبقه ای انتخاب شد. ابزار جمع آوری اطلاعات پرسشنامه سبک های اثربخشی مدیران هاوتون و کرستوفر، پرسشنامه خلاقیت عابدی و پرسشنامه توانمندسازی روان شناختی وتن و کمرون است که پس از سنجش روایی و پایایی و اطمینان در اختیار نمونه آماری قرار گرفت. برای بررسی رابطه بین متغیرهای تحقیق از ضریب همبستگی پیرسون استفاده شد. همچنین برای آزمون مدل کلی تحقیق از مدل معادلات ساختاری استفاده شده است.
    یافته ها
    نتایج نشان می دهد که مولفه های سبک های اثربخشی مدیران یعنی سبک دستوری، توانمند ساز و خودرهبری با خلاقیت و توانمندسازی روان شناختی دانش آموزان رابطه معنی داری وجود دارد.
    بحث و نتیجه گیری
    نتایج حاصل از مدل سازی معادلات ساختاری نشان داد که خلاقیت دانش آموزان در رابطه بین سبک اثربخشی توانمندساز و خودرهبری مدیران با توانمندسازی روان شناختی دانش آموزان نقش واسطه گری ایفا می کند.
    کلیدواژگان: سبک اثربخشی مدیران، خلاقیت، توانمندسازی روانشناختی
  • مینا قاسمی الوری*، ندا عباسی دشتکی صفحات 75-97
    هدف
    این پژوهش با هدف مقایسه عملکرد ابزار پیشنهاد دهنده در موتورهای جستجوی گوگل، یاهو، بینگ، اسک و وب کراولر انجام شده است.
    روش شناسی: روش پژوهش حاضر توصیفی- اکتشافی است. جامعه آماری آن کلیه موتور های جستجوی دارای ابزار پیشنهاد دهنده است که از این میان پنج موتور جستجوی گوگل، یاهو، بینگ، اسک و وب کراولر براساس محبوبیت و کاربرپسند بودن، به عنوان نمونه انتخاب شدند. در راستای هدف پژوهش، گردآوری داده ها با استفاده از سیاهه وارسی محقق ساخته که درمجموع شامل 10 سوال و 10 کلیدواژه، براساس سرعنوان های موضوعی فارسی انتخاب و مورد جستجو قرار گرفتند. بر این اساس در گام نخست گردآوری داده ها، موارد پیشنهاد شده توسط موتور های جستجو برای این 20 نمونه پرس وجو مورد جستجو قرار گرفتند و میزان مرتبط بودن 10 نتیجه اول هرکدام از این موارد پیشنهاد شده بررسی شد و نهایتا براساس مرتبط بودن این نتایج به مقایسه عملکرد پنج موتور جستجوی نمونه از نظر مرتبط بودن موارد پیشنهاد شده توسط آنها با نمونه های پرس وجو پرداخته شد.
    یافته ها
    یافته های پژوهش گویای آن است که موتورجستجوی گوگل از نظر عملکرد ابزارهای پیشنهاددهنده در ارائه اطلاعات مرتبط با پرسش کاربر در قالب سوالات و کلیدواژه های موجود در چک لیست وضعیت مطلوب تری نسبت به چهار موتورجستجوی یاهو، بینگ، اسک و وب کراولر دارد. همچنین با اندازه گیری میزان دقت اطلاعات بازیابی شده در این پنج موتور جستجو و محاسبه میانگین آن، گوگل با 55.68، یاهو با 48.92، وب کراولر با 46.90، اسک با 40.17 و بینگ با 32.62 امتیاز، از لحاظ دقت اطلاعات بازیابی شده رتبه بندی شدند.
    بحث و نتیجه گیری
    به طور کلی با توجه به یافته های حاصل شده، ابزارهای پیشنهاددهنده در موتور جستجوی گوگل عملکرد بهتری دارند و با حدس زدن تفکر کاربر، اطلاعاتی مرتبط با پرسش کاربر پیشنهاد می دهد.
    کلیدواژگان: جستجو، بازیابی اطلاعات، موتورهای جستجو، ابزار پیشنهاددهنده، عملکرد
|
  • Mahmoud Seddigh *, Masoud Taheri, Lari, Moslem Cherabin, Hasan Nodehi, Hadi Sedighi Pages 11-18
    Purpose
    Knowledge management is trying to produce, share and preserve knowledge to make a competitive advantage from kills and capacities of business. One of the most important reasons to use the knowledge management in higher education is to help institutions for integration and coordination this new knowledge with previous knowledge to increase relation between work and education. The aim of this research is to evaluate the knowledge management in Neyshabur University of Medical Sciences.
    Methodology
    This study was descriptive research and the population was Neyshabur University of Medical Sciences employees. Between the 1234 employees of Neyshabur University of Medical Sciences faculty, the sample size determined according to Morgan Table (304 people) in the shape of random sampling proportional allocation. The data collection tool was Sharon Lawson model with 24 items in standardized questionnaire.
    Findings
    To survey from Neyshabur University of Medical Sciences employees showed that the knowledge management in Neyshabur University of Medical Sciences in terms of knowledge production, knowledge earn, knowledge organization, knowledge reserve, knowledge dissemination, and knowledge application were 18.4%, 17.4%, 17.9%, 14.5%, 26.6%, and 18.1% respectively. It seems that the knowledge management in this faculty needs to be improved and promoted.
    Conclusions
    The results of this research showed that the knowledge management quality in terms of knowledge production, knowledge earn, knowledge organization, knowledge reserve, knowledge dissemination and knowledge application in Neyshabur University of Medical Sciences faculty isn’t in a good level and it needs to have more revision and attention
    Keywords: Evaluation, Knowledge Management, Sharon Lawson Model, Success
  • Farzaneh Ghanadinezhad, Mohammad Ali Zamani * Pages 19-29
    Purpose
    The purpose of this research is the Study of the entrepreneurial skills of University Libraries librarians of Jondi Shapour and Shahid Chamran Ahvaz and comparing the two university librarians entrepreneurial skills.
    Methodology
    This study was conducted to survey, in terms of purpose and the nature of descriptive and analytical applications. The study population included all University Libraries librarians of Jondi Shapour and Shahid Chamran Ahvaz that due to the limitation of the study, a questionnaire was distributed among all members of society. Data gathered by a researcher-made questionnaire. In order to analyze the data, descriptive and inferential statistics were used in different ways.
    Findings
    Among the entrepreneurial skills of University Libraries librarians of Jondi Shapour, achievement (3/22) Maximum tolerance for ambiguity (6/18) to have the lowest mean.: Among the University Libraries librarians of Shahid Chamran Ahvaz entrepreneurial skills, creativity (36/20) Maximum tolerance for ambiguity (55/16) to have the lowest mean. Studies indicate that between creativity skills Shahid Chamran University and Jondi Shapour there is a significant difference and there is no significant difference in the other skills. Among the entrepreneurial skills of librarians in terms of demographic characteristics were not significantly different.
    Conclusion
    the entrepreneurial skills of University Libraries librarians of Jondi Shapour and Shahid Chamran except in the skills of independence and ambiguity tolerance, are desirable.
    Keywords: Entrepreneurial skills, librarians, Jondi Shapour University
  • Majid Shirzad *, Abdul Rasoul Jokar, Nayer Taraghikhah Dilmaghani Pages 31-39
    Purpose
    Faculty members as one of the basic elements of production and transfer of knowledge play an important role in promoting the scientific status of the university and the community. This study aims to determine the level of information literacy and its components in PNU faculty members of Mazandaran province (Iran).
    Methodology
    This study is a descriptive survey and the study population is faculty members of PNU- Mazandaran province. Using a convenience sampling method, Designed questionnaire provided all faculty members (144 persons), and finally, 85 questionnaires were received. In order to analyze the data, descriptive statistics (frequency, frequency percentage) were used.
    Findings
    The results showed that in total the Information Literacy among faculty members of PNU is 75/4%.
    Conclusion
    These findings indicate a relatively good information literacy among faculty members of PNU of Mazandaran province.
    Keywords: Faculty Members, Information literacy, university, Information, big six skills
  • Zeinab Ghayouri *, Roya Baradar Pages 41-51
    Purpose
    This study examines the status of knowledge management and cybernetics in Public Libraries Foundation to study the impact of cybernetics, which includes six main dimensions of diversity and constraints, entropy and information, the need to diversify and rulemaking control, feedback and distinctions and relationships, on knowledge management that includes four main processes of knowledge creation, conversion and transfer of knowledge, preserve and maintain of knowledge and application of knowledge in the public libraries Foundation.
    Methodology
    The current research is of descriptive analytical type and has dealt with using the descriptive-survey method. The population of the research is the staff of the Public Libraries and information was collected from the 38-item questionnaire (19 questions related to cybernetics and 19 questions related to knowledge management). Data were analyzed using one sample T-test and Pearson. Also, a conceptual model was presented to evaluate the effect of cybernetics on knowledge management. To evaluate the effect of the relationship between the variables, PLS-SEM was used.
    Findings
    Cybernetic dimensions and knowledge management (in addition to the two cases in the dimensions of diversity and limitation and the necessity of diversity and decision rule) are not in a good position in the institution of public libraries. The findings also showed that there is a significant and positive relationship between knowledge management and cybernetic dimensions.
    Conclusion
    public libraries Foundation can use research findings to successfully implement knowledge management with respect to cybernetic dimensions
    Keywords: Knowledge Management, Cybernetics, Public Libraries Foundation
  • Fatima Baji *, Zahed Bigdeli, Nasim Memar Pages 53-61
    Purpose
    This study investigated the relationship between service qualities of academic libraries of Ahvaz Jundishapur University of Medical Sciences and social capital of the university’s students in the academic year 2014.
    Methodology
    This research is correlation research. The data were collected using two questionnaires: Lib-Qual and Bollen’s social capital questionnaire. These questionnaires distributed among a sample of 360 students. Data analyzed using the regression and correlation with SPSS software.
    Findings
    Results showed that there is a significant relationship between three aspects of library services with the three dimensions of social capital. In a narrower investigation results showed that the “control of library service quality information” dimension is related to the“structural” dimension of social capital. The impact of “library services” dimension is related to the “cognitive” dimension of social capital and the “library as the place” dimension have a strong relationship with the “structural” dimension of social capital as well. The “library as a place” dimension had the highest relationship with all dimensions of the social capital. Also, multiple regression analysis showed that quality of library services could predict the social capital of the university students
    Conclusion
    Generally, one can conclude that the quality of academic library services can affect the three dimensions of the student’s social capital. Academic libraries can improve the student’s social capital by providing high-quality services
    Keywords: Library services quality, Academic library, Social Capital, Ahvaz Jundishapur University of Medical Sciences
  • Roya Arjmand Kermani * Pages 63-73
    Purpose
    The purpose of this study is to investigate the effectiveness of management styles in making creativity and its connection with psychological empowerment.
    Methodology
    The number of population of this study includes all 2750 female students in Alborz Province, district one. Sample size, based on Cochran's C Test is 336 respondents selected through stratified random sampling. Data questionnaire are collected by Houghton & Christopher's effectiveness of managers style's, Abedi's creativity questionnaire and Whetten and Cameron's psychological empowerment questionnaire that is used after assessment of their validity and reliability and insurance. To study the relationship between the variables of the study, the Pearson correlation coefficient is used. Also, to test the general model, structural equation modeling is used.
    Findings
    The results showed that the components of the effectiveness of the manager's styles- prescriptive, empowering and self-leadership styles have significant relations with the creativity and empowerment of the students.
    Conclusion
    In addition, the results of structural equation modeling showed that the students' creativity play a mediatory role in the relationship between the empowering effectiveness style and managers' self-direction with students' psychological empowerment
    Keywords: Effectiveness of Management Style, Creativity, Psychological Empowerment
  • Mina Ghasemi Alvari *, Neda Abbasi Dashtaki Pages 75-97
    purpose
    The purpose of this study was to compare the performance of the tool suggestion by Google, Yahoo, Bing, Ask and Web crawler search engines.
    Methodology
    The method of this research is descriptive-exploratory. The population composed of all is search engines with suggestion tools, including five search engines (Google, Yahoo, Bing, Ask and Web crawler), based on popularity and user-friendliness. In order to achieve the research purpose, Data collection tools were designed checklists, which totally included 10 questions and 10 keywords, were selected based on the subject headings of the Persian language. Accordingly, in the first step of data collection, the search engines proposed for these 20 sample queries were searched for and the relevance of the 10 first results of each of the proposed cases was examined. and finally, based on relevance. These results compared the performance of five sample search engines in terms of the relevance of the proposed items by query samples.
    Findings
    The research findings indicate that the Google search engine has a better position than Yahoo's, Bing's, Ask's and Web crawler's search engines in terms of the performance of the suggestion tools in providing information related to the user's query in the form of questions and keywords in the checklist. Also, by measuring the precision of the data retrieved in these three search engines and calculating its average, Google ranked 55.68, Yahoo with 48.92, Web crawler with 46.90, Ask with 40.17 and Bing 32.62 points, in terms of the precision of the data retrieved.
    Conclusions
    In general, according to the findings, suggestion tools perform better in Google's search engine and, by guessing user thinking, suggests information related to the user's query.
    Keywords: Search, Retrieval Information, Search Engines, Suggestion Tools, performance