فهرست مطالب

مجله روانشناسی ورزش
سال سوم شماره 2 (پاییز و زمستان 1390)

  • تاریخ انتشار: 1390/08/24
  • تعداد عناوین: 7
|
  • علیرضا فارسی، بهروز عبدلی، حسام رمضان زاده*، محسن قطبی صفحات 485-493
    هدف تحقیق
    در این تحقیق اثر یک دوره فعالیت بیشینه و زیربیشینه بر ادراک عمق دانش آموزان مورد مقایسه قرار گرفته است. روش تحقی ق: بدین منظور تعداد 97 آزمودنی که به طور داوطلب در تحقیق شرکت کردند انتخاب شدند و به طور تصادفی در سه گروه فعالی ت بیش ینه، فعالی ت زیربیشینه و کنترل قرار گرفتند. افراد گروه زیربیشینه آزمون 12 دقیقه دویدن – راه رفتن را اجرا کردند و افرادی که توانستند مسافت 2200 متر و بیشتر را طی کنند و ضربان قلب آن ها بین یک انحراف استاندارد بالا یا پایین میانگین ضربان قلب افراد قرار داشت برای پس آزمون انتخاب شدند. همچنین افراد گروه بیشینه تست 540 متر را انجام دادند و آزمودنی هایی که ضربان قلبشان بین یک انحراف معیار بالا یا پایین میانگین ضربان قلب افراد قرار داشت، انتخاب شدند.
    یافته ها
    داده ها با روش تحلیل واریانس عاملی با تکرار سنجش عامل دوم تجزیه و تحلیل شد.
    یافته ها
    نتایج نشان اما بین گروه بیش ینه و کنترلاختلاف معناداری مشاهده نشد. در حالی که در وضعیت چشم راست هیچ اختلاف معناداری بین سه گروه وجود نداشت (0.085
    نتیجه گیری
    این تحقیق نشان می دهد که در فعالیت زیربیشینه، ادراک عمق شدیدا تحت تاثیر قرار گرفته و از عملکرد مطلوب این کارکرد مهم بینایی کاسته می شود. به نظر می رسد از آنجا که ادراک عمق یک کارکرد مغزی است تحت تاثیر تغییرات اکسیژن رسانی به بافت مغز قرار گرفته دچار افت عملکرد می شود.
    کلیدواژگان: ادراک عمق، فعالیت بیشینه، فعالیت زیر بیشینه
  • حامد عبدالملکی*، احمد فرخی، امیرحسین قربانی، احسان خواجوی صفحات 495-503
    هدف تحقیق
    هدف از این پژوهش، بررسی اثر تداخل زمینه ای بر یادگیری تکالیف حرکتی مجزا و مداوم با برنامه حرکتی تعمیم یافته یکسان و متفاوت، با رویکرد فراتحلیل بود. روش تحقیق: مطالعات مورد تحلیل به صورت جستجوی الکترونیکی و دستی (در مخازن پایان نامه های دانشگاه تهران، شهید بهشتی، تربیت معلم تهران و شهید چمران اهواز) جمع آوری شدند. 18 مطالعه در ای ن پژوهش با ر ی تحلی ل برگزی ده شد . آزمایش هایی که در این مطالعات انجام گرفته بود به 4 دسته آزمایش مربوط به تکالیف مجزا با برنامه حرکتی تعمیم یافته متفاوت، تکالیف مجزا با برنامه حرکتی تعمیم یافته یکسان، تکالیف مداوم با برنامه حرکتی تعمیم یافته متفاوت و تکالیف مداوم با برنامه حرکتی تعمیم یافته یکسان تقسیم شدند.
    یافته ها
    نتایج حاصل از این فراتحلیل نشان داد که تداخل زمینه ای اثر مخربی بر عملکرد در مرحله اکتساب در هر چهار دس ته آزما یش داشت. اما تداخل زمینه ای در مرحله یادداری برای هر چهار دسته آزمایش عملکرد بهتری را ایجاد کرده بود. در مرحله انتقال ن ی ز اثر تداخل زمینه ای برای دسته آزمایش های مربوط به تکالیف مجزا با برنامه حرکتی تعمیم یافته متفاوت و تکالیف مداوم با برنامه حرکتی تعمیم یافته یکسان سودمند بود. تداخل زمینه ای برای دسته آزمایش مربوط به تکالیف مجزا با برنامه حرکتی تعمیم یافته یکسان در مرحله انتقال اثر معن ی داری بر عملکرد ایجاد نکرده بود و در دسته آزمایش مربوط به تکالیف مداوم با برنامه حرکتی تعمیم یافته متفاوت، تداخل زمینه ای اثر مخربی بر عمکرد در مرحله انتقال داشت.
    بحث و نتیجه گیری
    نتایج نشان داد که الگوی اثر تداخل زمینه ای در تکالیف مداوم و مجزا با برنامه حرکتی تعمیم یافته متفاوت و یکسان، متفاوت می باشد.
    کلیدواژگان: سازماندهی تمرین، تمرین مسدود، تمرین تصادفی، اندازه اثر
  • مجید اسماعیل زاده*، مهشید زارع زاده، علیرضا صابری کاخک، مرتضی همایون نیا صفحات 505-512
    هدف تحقیق
    هدف از این تحقیق بررسی ارتباط بین شایستگی حرکتی درک شده و شایستگی حرکتی واقعی در دختران و پسران پای ه 8 بودند که به / 8 و 81 پسر با میانگین سنی 7 / دوم تا چهارم ابتدایی بود. روش تحقیق: نمونه این پژوهش 78 دختر با میانگین سنی 6 طور تصادفی از مدارس ناحیه دو شهر کرمان انتخاب شدند. برای ارزیابی شایستگی حرکتی درک شده از خرده مقیاس ورزشی نیمرخ خود استفاده شد. برای (TGMD-2) و برای ارزیابی شایستگی حرکتی واقعی از آزمون رشد حرکتی درشت – 2 (SPPC) ادراکی برای کودکان تحلیل داده ها از ضریب همبستگی پیرسون جهت تعیین رابطه بین این دو متغیر در دختران و پسران استفاده شد. یافت ه ها : نتایج ای ن تحقیق نشان داد بین شایستگی حرکتی درک شده و شایستگی حرکتی واقعی هم در دختران و هم در پسران رابطه معناداری اما در ی ک حد پایینی وجود دارد.
    بحث و نتیجه گیری
    نتایج نشان داد کودکان قادر نیستند شایستگی خود را با دقت کافی ارزیابی کنند ، که ای ن احتمالا به خاطر تجارب کم حرکتی کودکان و یا کیفیت پایین برنامه های آموزشی تربیت بدنی می باشد.
    کلیدواژگان: خودپنداره، مهارت های حرکتی بنیادی، TGMD -2، SPPC
  • محمد خبیری، امیرحسین معماری*، سیداحمد قاضی عسگر، توحید سیف برقی، رامین کردی، محمد اربابی صفحات 513-522
    هدف تحقیق
    هدف از مطالعه حاضر بررسی انتظارات ورزشکاران از روانشناسی ورزش و همچنین بررسی موانع پیش روی روانشناسان برای ورود به تیم های ورزشی بود. روش تحقیق: بدین منظور 365 نفر از ورزشکاران نخبه حاضر در تیم های ملی و لیگ برتر چهار رشته ورزشی چک لیست انتظارات و پرسش نامه موانع را تکمیل کردند. از آزمون های توصیفی جهت گزارش متغیرهای انتظارات و موانع استفاده شد. ارتباط χP انتظارات با متغیرهای کیفی از آزمون 2 P و برای آزمون ارتباط بین موانع و متغیرهای زمینه ای کیفی از آزمون تحلیل واریانس استفاده گردید. 33/ 72 درصد از ورزشکاران، مشاوره خصوصی را برای ملاقات با روانشناس ورزشی انتخاب کرده اند. همچنین 5 /
    یافته ها
    نتایج نشان می دهد 2 58 درصد بود. / درصد تمایل جدی داشتند در مورد نگرانی های شخصی خود با روانشناس مشورت کنند و این مساله برای عملکرد ورزشی 9 بعلاوه مهمترین موانع ورود روانشناسان به تیم های ورزشی، به ترتیب کمبود دانش و تجربه ورزشی روانشناس، کمبود آگاهی ورزشکاران از روانشناسی و عدم شفافیت در خدمات روانشناسی ورزشی بود.
    نتیجه گیری
    مطالعه اخیر نشان داد ورزشکاران نخبه به مشاوره خصوص ی اعتماد بیشتری دارند و کمبود اطلاعات کافی در ورزشکاران و روانشناسان را مهمترین موانع توسعه روانشناسی در ورزش ایران می دارد.
    کلیدواژگان: روانشناسی ورزش، انتظارات، موانع و ورزشکاران نخبه
  • محمد شهسوار*، مهدی سهرابی، حمیدرضا طاهری صفحات 523-531
    هدف تحقیق
    کانون توجه افراد می تواند تاثیر معنادار روی اجرا و یادگیری مهارت های حرکت ی داشته باشد. نظم بخش یدن به منابع اطلاعاتی موجود در محیط و آماده سازی عمل سبب افزایش بازدهی حرکات شده و تعیین کننده چگونگی روانی و همسانی حرک ت، دقت پاسخ و در نهایت اجرای حرکت می باشد. هدف از این پژوهش، تعیین تاثیر دستورالعم لهای کانون توجه درونی و بیرونی تکلیف فراقامتی بر عملکرد و یادگیری کنترل قامت بود. روش تحقیق: در این آزمایش 33 دانشجوی پسر دانشگاه فردوس مشهد با می انگین سن ی 21/12±1/43 به صورت داوطلبانه شرکت نمودند و براساس نمره ثبات کلی در پیش آزمون به سه گروه 11 نفری توجه بیرونی، درونی، و کنترل به طور تصادفی تقسیم شدند. از آزمودنی ها خواسته شده بود با استفاده از دستورالعم لهای ارائه شده روی تکلیف فراقامتی، کنترل قامت خود را روی دستگاه تعادلی بایودکس حفظ کنند. دستورالعمل ها در ارتباط با توجه به میله ای که به صورت افقی در دست داشتند (توجه بیرونی)، توجه به دس تهای خود (توجه درونی) و بدون دستورالعمل (کنترل) بودند. برای تحلیل داده ها از آزمون تحلیل واریانس یک طرفه و آزمون تعقیبی توکی استفاده شد.
    یافته ها
    نتایج این تحقیق نشان داد که اختلاف تفاضل میانگین کنترل قامت سه گروه در .(p<0/ معنی دار نبود (05 (p= 0/ معنی دار بود، درحالی که تفاضل میانگین سه گروه در مرحله یادداری (054 (p= 0/ مرحله اکتساب (002 همچنین نتیجه آزمون تعقیبی توکی در مرحله اکتساب برتری آزمودنی هایی که دستورالعمل کانون توجه بیرونی روی تکلیف فراقامت ی را اتخاذ کردند را نشان داد.
    بحث و نتیجه گیری
    نتیجه این که دستورالعمل های کانون توجه بیرونی در مقایسه با دستورالعمل ک انون توجه درونی روی تکلیف فراقامتی منجر به کنترل قامتی بهتر گردید.
    کلیدواژگان: دستورالعمل های کانون توجه بیرونی و کانون توجه درونی، تکلیف فراقامتی، کنترل قامت
  • میثاق حسینی کشتان، رحیم رمضان نژاد، مهرعلی همتی نژاد، محمد ریحانی*، کاظم دانش ثانی صفحات 533-542
    هدف

    هدف از پژوهش حاضر بررسی تاثیر دو متغیر روانشناختی فردی شامل اعتماد به نفس و انگیزش درونی بازیکنان و دو متغی ر روانشناخت ی اجتماعی تیمی شامل انسجام و کارآمدی تیمی بر عملکرد تیم های والیبال دانشجویی بود . روش شناسی : از بین 120 ورزش کار 10 تیم ،(شرکت کننده در مسابقات والیبال دانشجویان پسر دانشگاه های آزاد منطقه 10 کشور چهار پرسشنامه محیط گروهی (ک ارون و همکاران ، 1985 کارآمدی تیمی (فلتز و لیرگ، 1998)، اعتماد به نفس ورزشی (ویلی، 1986)، و پرسشنامه انگیزه درونی (مک آلووی و همکاران، 1989) را تکمیل کردند. داده ها با استفاده از آزمون ضریب همبستگی پیرسون، تجزیه و تحلیل واریانس یک طرفه و آزمون تعقیبی توکی تحلیل شدند. برای ارزیابی عملکرد تیم ها، جدول رده بندی در انتهای مسابقات به سه قسمت تقسیم شد. 4 تیم اول جزء تیم های موفق، 3 تیم بعدی جزء تیم های کمتر موفق و 3 تیم آخر به عنوان تیم های ناموفق درنظر گرفته شدند.

    یافته ها

    نتایج نشان داد، بازیکنان تیم های موفق نسبت به تیم های کمتر موفق و ناموفق اعتماد به نفس و کارآمدی تیمی بیشتری داشتند. البته تفاوت معناداری بین اعتماد به نفس بازیکنان تیم های کمتر موفق و ناموفق دیده نشد. همچنین یافته ها نشان دادند تفاوت معناداری بین انگیزش درونی بازیکنان و سطوح انسجام تیمی تیم های موفق، کمترموفق و ناموفق وجود ندارد. روابط متغیرهای پژوهش نشان داد، رابطه مثبت و معناداری بین کارآمدی تیمی با میزان اعتماد به نفس بازیکنان تیم ها وجود دارد.(r=0/ همچنین بین انگیزش درونی بازیکنان با انسجام تیمی رابطه مثبت و معناداری مشاهده شد (41 .(r=0/41)

    نتیجه گیری

    به طورکلی، .یافته ها از تاثیر این ویژگی های بازیکنان و پویایی گروه بر عملکرد و موفقیت تیمی حمایت می کند.

    کلیدواژگان: پویایی گروه، عملکرد تیمی، موفقیت تیمی
  • علی حیرانی*، مسلم رحمانی، امیر وزینی طاهر، زهرا سوری صفحات 543-551
    هدف تحقیق
    برخی عوامل روانی از جمله انگیزش و مهارت های شناختی وجود دارند که در سطوح مختلف رقابت، تاثیر قابل توجه ی بر عملکرد ورزشکاران می گذارند. هدف از تحقیق حاضر بررسی ارتباط بین جو انگیزشی ادراک شده و عملکرد ورزشکاران نخبه و غی ر نخبه در آزمون های زمان واکنش، پیش بینی و هماهنگی دو دستی بود. روش تحقیق: روش تحقیق از نوع همبستگی بود. بدین منظور 44 24) دو سطح نخبه و غیر نخبه از بین ورزش های تیمی وانفرادی به طور تصادفی انتخاب شدند. در ± ورزشکار دانشگاهی (با میانگین سن 7 دستگاه زمان و اک نش چند انتخا بی، دستگاه ،(PMCSQ- این تحقیق از نسخه دوم پرسش نامه جو انگیزشی ادراک شده در ورزش (2 پیش بینی باسین و دستگاه هماهنگی دو دستی استفاده شد. جهت گزارش امتیازات ورزشکاران در متغیره ای تحقی ق از روش های آمار توصیفی و برای بررسی ارتباط جو انگیزشی ادراک شده با مهارت های ادراک ی- حرکت ی از آزمون همبستگ ی پیرسون استفاده شد و دقت هماهنگ ی (p=0/ پیش بینی (030 ،(p=0/
    یافته ها
    نتایج نشان داد که بین جو تکلیف- محور با زمان واک نش (021 .(P≤0/05) ارتباط معناداری وجود داشت. همچنین نتایج حاکی از آن بود که ورزشکاران نخبه ازجو انگیزشی تکلیف محور بالاتری (p=0/047) برخوردارند.
    بحث و نتیجه گیری
    با توجه به یافته های این پژوهش و تحقیقات مشابه، عملکرد ورزشکاران به طور آش کاری تحت تاثیر ویژگی های روانی قرار می گیرد. پیشنهاد می شود که در محیط های آموزشی فضای انگیزشی تکلیف – محور ایجاد شود تا به افز ایش انگیزش فراگیرندگان کمک کند. چنین شرایطی می تواند موجب بهبود پردازش اطلاعات و هماهنگی ساختارهای عصبی عضلانی شود.
    کلیدواژگان: جو انگیزشی ادراک شده، آزمون های ادراکی- حرکتی، پردازش اطلاعات
|
  • hesam ramezanzadeh* Pages 485-493
    Purpose
    In this study, the effect of two types of maximum and under maximum activities on the depth perception has been compared in students (12 to 15 years old).
    Methods
    Hence, the number of 97 subjects volunteered to participate in study. After Enselen testing, 87 people who had 10/10 vision was chosen and randomly were divided into three groups of maximum activity, under maximum activity and control. After pretesting, maximum activity group performed test of 12 minutes running-walking. We selected people who could do it more than 2200 meters and their heart rate was Mean  1 SD. In the under Maximum activity group subjects performed test of 540 meters.We selected subjects who their hearts rate was Mean  1 SD. Depth perception device (manufactured by Lafayette Company) was used for assessment. The method of data analysis is repeated measure.
    Results
    The results showed that in binocular conditions there was significant difference between under maximum group and other groups (p=0.008). And also there was not a significant difference between the maximum and control groups. While in the right eye condition there was not significant difference between the three groups (p=0.085) and this shows that the difference in the binocular condition is effected by the type of activity on the non permier eye.
    Conclusion
    Overall, this study shows that in under maximum activity condition, depth perception greatly impressed. And this important function of vision reduced. It seems because depth perception is a function of the brain, it is affected by changes in oxygen supply to the brain tissue and it leads to reduced performance.
    Keywords: Depth perception, maximum activity, under maximum activity
  • hamed abdolmaleki* Pages 495-503
    Purpose
    The purpose of this study was to examine the effect of contextual interference on learning discrete and continuous motor tasks with the same and different generalized motor programs, with the meta-analysis approach.
    Methods
    studies as an electronic search and manual search (in reservoirs thesis of University of Tehran, Shahid Beheshti University, Tarbiat Moalem Tehran and Shahid Chamran Ahvaz) were collected. In present study, 18 studies were selected for analysis. Experiments conducted in these studies were divided into four categories based on task type: a) experiments with discrete tasks with same generalized motor programs, b) experiments with discrete tasks with different generalized motor programs, c) experiments with continuous tasks with same generalized motor programs and d) experiments with continuous tasks with different generalized motor programs.
    Results
    The results of this meta-analysis showed that contextual interference had devastative effects on performance in the acquisition phase in all four experiment categories. But contextual interference was created better performance in retention phase in all four experiment categories. The contextual interference had beneficial effects in experiments with discrete tasks with different generalized motor program and continuous tasks with same generalized motor program. In transfer phase, contextual interference had not been created significance effect on performance in experiments with discrete tasks with same generalized motor program and created devastative effect on performance in experiment with continuous tasks with different generalized motor program.
    Conclusion
    Results revealed that the contextual interference effects are different in continuous and discrete tasks with different and same generalized motor programs.
    Keywords: scheduling of practice, blocked practice, random practice, effect size
  • majid esmaeilzadeh* Pages 505-512
    Purpose
    The aim of this Study was to investigate the relationship between Perceived motor Competence and Actual Motor Competence in Second to Fourth Grade Boys and Girls.
    Methods
    In this study, 78 Females with mean age of 6.8 and 81 Males with mean age of 7.8 who were randomly selected from Schools in the two Cities of Kerman. The Athletic Competence Subscale of Self-perception Profile for Children (SPPC) was used for Evaluate Perceived Motor Competence and Actual Motor Competence was assessed test of gross Motor Development-2 (TGMD-2). For data Analysis were used Pearson correlation coefficients to determine the Relationship Between these two variables in boys and girls.
    Results
    The findings of this study indicated there is a low correlation but significant between perceived motor competence and actual motor competence in girls and boys.
    Conclusion
    The results showed that children are unable to assess their motor competence accurately, that is probably due to lack of enough movement experiences or inadequacy of physical education programs.
    Keywords: Self-concept_Fundamental motor skills_SPPC_TGMD – 2
  • amirhosein memari* Pages 513-522
    Purpose
    The aim of this study was to investigate athletes' expectations toward sport psychology in addition to barriers to sport psychologists practice.
    Methods
    A total of 365 elite athletes attending different national teams and primer leagues were asked to complete expectations checklist and barriers questionnaire. Descriptive statistics were reported; furthermore association between expectations and independent variables analyzed by Qi-square and association between barriers and independent variables analyzed by analysis of variance.
    Results
    The result showed that 72.2% of participants preferred the individual counseling rather than other kinds such as group counseling to deal with psychologists. Seeing a sport psychology consultant, 33.5% had serious interest to talk about personal concerns while 58.9% were interested in talking about performance concerns. Furthermore, the most important barriers against sport psychologists were lack of sports knowledge in psychologists and lack of knowledge of sport psychology in athletes followed by lack of clarity in psychological services.
    Conclusion
    Current study indicated that athletes had a preference for individual counseling and they believed that inadequate information among athletes and psychologists were the major barriers to progress of sport psychology in Iran.
    Keywords: Sport psychology, expectations, barriers, elite athletes
  • mohammad shahsavar* Pages 523-531
    Purpose
    Individuals focus of attention can have significant effect on performance and learning of motor skills. Given discipline to the informative sources environment and action preparation cause to increasing the motor output which determine the coordination of movement, response precision and movement execution. The purpose of this study was to investigate the effects instructions of internal and external focus of attention suprapostural task on performance and learning of postural control.
    Methods
    In this study were participated voluntarily, 33 male students with age 21.121.43 from Ferdowsi university of Mashhad. They divided randomly into three groups (n=11) external, internal and control group.The participants were asked to maintain their postural control on Biodex Balance System by attention on supra-postural task. Instructions included focus of attention on the bar (external focus), hands (internal focus) and no instructions (control). Data analysis was done with one-way ANOVA and tukey post hoc test.
    Results
    The results showed that mean difference between scores of overall stability was significant in three groups to the acquisition phase (p=0.002), whereas the mean difference between three groups was not significant in the retention phase (p=0.054). Also, tukey test showed the predominance of external focus group in execution the suprapostural task.
    Conclusion
    We concluded that external attention instructions on suprapostural task leads to better postural control than internal attention instructions.
    Keywords: internal, external focus of attentions instructions, suprapostural task, postural control
  • mohammad reihani* Pages 533-542
    Aim

    The purpose of the present study was survey has examined the effect of two individual psychological variables include self-confidence and motivation of players, and two social psychological variables include team cohesion and collective efficacy on performance of student's volleyball teams.

    Methodology

    Players from 10 teams (n=120) that participated in volleyball competitions of AZAD university's (region 10) completed the 4 questionnaires comprised group environment questionnaire (Carron et al, 1985), Collective efficacy (Feltz & Lirgg, 1998), trait sport-confidence inventory (Villay, 1986), and Intrinsic motivation questionnaire (McAuley, 1986). Data were analyzed with Pearson correlation coefficient, one way ANOVA and Tukey Post hoc test. For evaluation of team performance, the schedule of competition in end of competitions was divided to three parts. The first four teams were considered as successful teams, the second three ones were considered as less successful teams, and the third three ones were considered as unsuccessful teams.

    Finding

    Results showed that athletes from successful teams rated high in self-confidence and collective efficacy than less successful and unsuccessful teams. There is no significant difference between athletes self-confidence of less successful teams than unsuccessful teams. Also, findings revealed that there were no significant differences between athlete's intrinsic motivation and cohesion level of successful, less successful and unsuccessful teams. At last result showed there is positive and significant correlation between collective efficacy with players Confidence (r=0.41) and players intrinsic motivation with team cohesion (r=0.41).

    Conclusion

    Overall, findings supported the effect of some of individual characteristic and team dynamics on team performance and success.

    Keywords: Team dynamics, Team performance, Team success
  • ali heirani* Pages 543-551
    Purpose
    There are some psychological factors such as motivation and cognitive skills which affect significantly on athletic performance in different levels of competition. This study aimed to examine relationship between perceived motivational climate and performance elite and non-elite athletes in reaction time, anticipation and coordination.
    Methods
    the method of research was correlation coefficient. Hence 44 elite and non elite under graduated athletes (Mean age=24±7) selected among team and individual sports randomly. The PMCSQ-2, Multi-choice reaction time, Bassin anticipation and two hand coordination apparatuses used in this study. The descriptive statistics were used to report scores of athletes in variables and Pierson correlation test was applied to study the relation between perceived motivational climate and perceptual-motor skills (P≤0.05).
    Results
    The results showed that there was significant correlation between task-oriented climate with reaction time (p=0.021), anticipation (p=0.030) and coordination precise (p=0.047).
    Conclusion
    According to this findings and similar studies, athletic performance is influenced by mental characteristics vividly. It is suggested that task oriented motivational climate be created in educational environments to help clients to promote their motivation. This condition can improve information processing and coordination of neuro-muscular system.
    Keywords: Motivational climate, Perceptual-motor tests, Information processing