فهرست مطالب

نشریه بیولوژی کاربردی
سال هفتم شماره 4 (پیاپی 28، زمستان 1396)

  • تاریخ انتشار: 1396/12/01
  • تعداد عناوین: 8
|
  • فریده صالح، شهین مهرپور* صفحات 1-10

    تکنولوژی (Cryopreservation) نگه داری در دمای oC 196- (نیتروژن مایع) یکی از مناسب ترین و ابزار برای حفظ ژرم پلاسم گونه های گیاهی شامل بذر وبافت ها و یاخته های گیاهی می باشد. در این درجه از سرما فرایندهای متابولیکی و فعالیت های فیزیولوژیک بذر یا اندام گیاهی تقریبا متوقف و بذر و اندام گیاهی قادر به زنده مانی در دوره های نامحدود زمانی می باشند. طی این پژوهش به منظور نگه داری بذور گیاه دارویی کنگر فرنگی (Cynara scoolymus L.) از خانواده Asteraceae در شرایط فراسرد از پیش تیمارهای گلیسرول 30% و محلول ویتریفیکاسیون گیاهی Plant Vitrification Solution 2) (وآب گیری (Desiccation) بذور استفاده شد. کلیه تیمارها پس از یک هفته از ازت مایع خارج و در حمام اب گرم 42 درجه قرار گرفتند.. بذرها به ژرمیناتور با دمای 24 درجه سانتی گراد و رژیم نوری 8/16 ساعت منتقل شدند. نتایج مورد تجزیه و تحلیل اماری قرار گرفت. نتایج نشان داد که قدرت زنده مانی بذور گیاه کنگر فرنگی در ازت مایع در هر سه تیمار حفظ شده و بیشترین درصد زنده مانی (95 درصد) در تیمار آب گیری نسبت به شاهد (90 درصد) مشاهده شد. میانگین طول دانه رست ها درنمونه های شاهد برابر 53 میلی متر و درتیمار گلیسرول 30%، به 74/46 میلی متر رسید. بنابراین ذخیره سازی بذور گیاه کنگرفرنگی در ازت مایع از طریق کاهش رطوبت که روشی ساده ، با بیشترین بازدهی و بدون استفاده از مواد شیمیایی می باشد، در مقیاس کاربردی جهت نگه داری طولانی مدت بذوراین گیاه پیشنهاد می شود.

    کلیدواژگان: فراسرد، محلول ویتریفیکاسیون، کنگر فرنگی
  • مریم میرآبادی*، مجتبی دیده دار، حمید آزادگان صفحات 11-19
    مقدمه و هدف

    گونه های کاندیدایی بیماریزایی وسیعی در میزبان های انسانی و حیوانی دارند. عامل 88درصد عفونت های قارچی بیمارستانی و چهارمین علت ایجاد عفونتهای خونی می باشد. سیر حاوی ترکیبات گوگردی و فروکتوزان می باشد. ترکیبات گوگردی از اسید آمینه ای به نام آلئین حاصل شده و این ترکیبات موجود در سیر به دو گروه عمده ترکیبات سولفوره و غیر سولفوره تقسیم می شوند.

    مواد و روش کار

    در این مطالعه نمونه های استاندارد بر روی محیط های سابورودکستروز آگار (Merck) و کروم آگار کاندیدا کشت داده شدند. اسانس استخراج شده در ظرف استریل درب دار(با توجه به فاز فرار) و در 4 درجه سانتیگراد نگهداری گردید. از روش اسانس گیری Hydro distillation با استفاده از دستگاه کلونجر استفاده شد. اندازه گیری قطر هاله عدم رشد و تست آنالیز واریانس یک طرفه ANOVA در غلظت های مختلف اسانس سیر محاسبه گردید.

    یافته ها

    در روش دیسک دیفیوژن غلظت 250 میکروگرم نشان داد که کاندیدا آلبیکنس حساسیت بیشتری دارد. در غلظت 1000 میکروگرم کاندیدا گلابراتا در مقایسه با تروپیکالیس دارای تفاوت معناداری بوده است. بررسی نتیجه MIC نشان داد که قارچ کاندیدا آلبیکنس با MIC=0.4 دارای کمترین میزانMIC بوده و بنابراین حساس ترین قارچ نسبت به اسانس سیر می-باشد.

    نتیجه گیری

    کاندیدا مهمترین عامل بیماریزا در کاندیدیازیس دهانی است، بنابر این کنترل عفونت های کاندیدا آلبیکنس و گلابراتا به همراه تشخیص و پیشگیری سریع کاندیدیازیس دارای اهمیت ویژه ای است. برای درمان دقیق، تعیین سطح گونه ای کاندیدا و آنالیز ژنوتیپی جدایه های کلینیکی جهت ارزیابی کاندیدیازیس و پیشگیری بویژه در بیماران بستری ضروری به نظر می رسد.

    کلیدواژگان: اسانس روغنی سیر، کاندیدا آلبیکنس، کاندیدا گلابراتا، کاندیدا تروپیکالیس
  • زهره محمدی منش، نسرین حیدریه*، محمد مقدمی راد صفحات 21-29

    اضطراب یک اختلال شایع است که با یک احساس ناخوشایند با منشاء ناشناخته همراه است . با توجه به اثرات ضد اضطرابی زنیان در طب سنتی،در این پژوهش تاثیر بذر زنیان بر اضطراب موش های نر نژاد ویستار مورد بررسی قرار گرفته است. پس از شناسایی بذر گیاه زنیان توسط هرباریوم دانشگاه، عصاره هیدرو الکلی توسط سوکسله استخراج و با استفاده از آون هوشمند، پودر عصاره تهیه گردید. در این مطالعه تجربی موش های صحرائی نر نژاد ویستار (20 ± 230 گرم) در گروه های دست نخورده یا کنترل، دریافت کننده ی حلال عصاره یا دی متیل سولفاکساید (0/3 سی سی) و دریافت کننده دوزهای 15، 25، 50 میلی گرم بر کیلوگرم عصاره زنیان قرار گرفتند. تمامی تزریقات به صورت درون صفاقی انجام گرفت. نیم ساعت بعد از تزریق ، با استفاده از ماز صلیبی شکل مرتفع، آزمون اضطراب گرفته شد و به مدت 5 دقیقه شاخص های استاندارد ارزیابی اضطراب (مدت زمان ماندن و تعداد دفعات ورود به بازوی باز) بررسی و ثبت شد. داده ها توسط آنالیز واریانس یکطرفه وتست توکی مورد تجزیه قرار گرفتند (0/05 > p). نتایج نشان داد گروه دریافت کننده حلال عصاره نسبت به گروه کنترل از نظر درصد مدت حضور و تعداد دفعات ورودبه بازوی باز تفاوت معنی داری را نشان نمی دهد. گروه دریافت کننده دوز 15 میلی گرم بر کیلوگرم عصاره نسبت به گروه دریافت کننده حلال عصاره از نظر مدت حضور و تعداد دفعات ورود به بازوی باز افزایش معنی داری را نشان داد (0/001 > p). عصاره هیدرو الکلی زنیان دردوز پایین اثرات ضداضطرابی دارد.

    کلیدواژگان: عصاره هیدرو الکلی زنیان، اضطراب، ماز صلیبی شکل مرتفع، رت نر
  • زینب عدنان* صفحات 31-36
    سابقه وهدف

    عفونت مجاری ادراری یکی از شایعترین عفونتهای بیمارستانی است که توسط باکتری اشرشیا کلی ایجاد می شود . این باکتری در اپیتلیوم بافت مجاری ادراری مستقر شده و میتواند ایجاد التهاب مجاری ادراری و التهاب حالب و مثانه و کلیه نماید. این باکتری توانایی تشکیل بیوفیلم را دارد . به نسل سوم انتی بیوتیکها مقاوم است و این امر باعث شده تا این بیماری به یک مشکل پیچیده در جامعه پزشکی تبدیل گردد.

    مواد و روش ها

    100 نمونه ادراری از بیماران مبتلا به عفونت مجاری ادراری در سطح بیمارستانهای قم جمع آوری گردید و مقاومت آنتی بیوتیکی آنها توسط روش Kirby - Bauer مورد بررسی قرار گرفت . از روش دیسک ترکیبی برای تعیین جدایه های دارای بتالاکتامازهای وسیع الطیف (ESBLs) استفاده گردید.

    یافته ها

    از مجموع 100 نمونه مورد بررسی با تستهای معمول بیوشیمیایی ، 75 نمونه به عنوان اشریشیا کلی یوروپاتوژن شناسایی شد. نتایج نشان داد که اشرشیا کلی یوروپاتوژن دارای بیشترین مقاومت انتی بیوتیک به جنتامایسین بود 93%و حدود 60% نمونه ها ESBL بودند .

    نتیجه گیری

    با توجه به میزان مقاومت آنتی بیوتیکی باکتری های جداشده از دستگاه ادراری و همچنین وجود سویه های مقاوم به آنتی بیوتیک های دراری بتالاکتامازهای وسیع الطیف، لازم است تا همزمان با افزایش سطح اطلاعات افراد جامعه، نسبت به جلوگیری از انتشار این قبیل باکتری ها اقداماتی انجام داد. واژگان کلیدی : اشرشیا کلی یوروپاتوژن، ESBL، عفونت مجاری ادراری

    کلیدواژگان: اشرشیا کلی یوروپاتوژن، ESBL، عفونت مجاری ادراری
  • الهه تاج بخش*، ابراهیم رحیمی، حسین خدابنده صفحات 37-49
    سابقه و هدف

    سویه های اشریشیا کلی عامل عفونت ادراری به گروه اشریشیا کلی بیماری زای خارج گوارشی تعلق دارند که فاکتورهای حدت مختلفی را بروز می دهند که کلونیزاسیون، تهاجم و متعاقب آن کاهش پاسخ دستگاه ایمنی میزبان را سبب می-شوند.

    مواد و روش ها

    در این مطالعه 300 نمونه ادرار بیماران دیابتی مشکوک به عفونت ادراری مراجعه کننده به آزمایشگاه های تشخیص طبی شهرستان شهرکرد جمع آوری شد. با استفاده از آزمون های بیوشیمیایی استاندارد، 51 جدایه اشریشیاکلی تایید گردید. جهت بررسی تشکیل بیوفیلم از روش میکروتیتر پلیت استفاده شد. پس از استخراج DNA، حضور ژن های فیمبریا afa، pap، sfa، fimH به روش PCR مورد بررسی قرار گرفت.

    یافته ها

    از 51 جدایه اشریشیا کلی یوروپاتوژنیک 46 جدایه (16/90%) قادر به تولید بیوفیلم بودند واکنش تولید بیوفیلم مشاهده گردید، فراوانی ژن هایfimH ،pap، sfa و afa در جدایه هایی که قادر به تولید بیوفیلم قوی می باشند به ترتیب 90%، 80%، 80% و 10% ، در جدایه هایی که بیوفیلم متوسط تولید می کردند، 33/83%، 75%، 15% و 66/41% و در جدایه هایی که بیوفیلم ضعیف تولید می کردند 75%، 66/66%، 83/45% و 33/33% گزارش گردید. بحث: یافته های تحقیق نشانگر اهمیت ژن های ویرولانس در جدایه های تولید کننده بیوفیلم اشریشیا کلی یوروپاتوژنیک می باشد.

    نتیجه گیری

    نتایج این مطالعه نشان داد که شیوع ژن های ویرولانس fimH و pap در میان جدایه های اشریشیا کلی یوروپاتوژنیک جدا شده از بیماران دیابتی در منطقه ما بالا می باشد.

    کلیدواژگان: اشریشیاکلی یوروپاتوژنیک، بیماران دیابتی، بیوفیلم، ژن های ویرولانس، عفونت ادراری
  • آسیه فتوح*، مسعود زندی، رودابه بهزادی صفحات 51-59

    ناباروری به عدم توفیق زوجین در بارداری پس از گذشت یکسال از مقاربت های متوالی بدون استفاده از وسایل پیشگیری از بارداری گفته می شود. ناباروری در مردان یک سندروم چند عاملی به شمار می آید که دلایل ژنتیکی و غیر ژنتیکی متعددی می تواند داشته باشد. ناباروری Idiopathic به نوعی از ناباروری اطلاق می شود که دلایل آن مشخص نیست.وقوع جهش درژن INSL3 منجر به بروز بیماری پنهان ماندگی بیضه میشودو ممکن است در آزوسپرمی و ناباروری نقش داشته باشد. پروتئین کد شده توسط ژن INSL3 یک هورمون شبه انسولینی می باشد که عموما از بافت های گنادی مردان ترشح می شود.و تولید آن بستگی به تاثیر تمایزی هورمون LH دارد. این ژن انواع مختلفی از SNP ها را دارد که می تواند در ایجاد ناباروری دخالت داشته باشد و به همین دلیل در این تحقیق rs2286663 مورد بررسی قرار می گیرد.دراین پژوهش 80 فرد بیمار مبتلا به آزوسپرمی و 80 نمونه کنترل مورد مطالعه قرار گرفت با استفاده از تکنیک RFLP PCR .حضور جهش احتمالی مورد نظر بررسی شد.آنالیزهای آماری نشان داد مقداP value بزرگتر از00/05 می باشد در نتیجه ارتباط معناداری بین SNP مورد نظر و بیماری یافت نشد.

    کلیدواژگان: ناباروری، آزوسپرمی، ژنINSL3
  • ملیحه مهرمنش* صفحات 61-66

    روزه یکی از عبادت های مهم و از ارکان دین اسلام است. با وجود وضع احکام شرعی مبنی بر واجب نبودن روزه برای افراد بیمار ،حامله ،شیرده ومسافر ، برخی از این افراد با اشتیاق ومیل فردی روزه داری می کنند. با توجه به اهمیت تغذیه دوران بارداری در سلامت جنین و مادر، هدف از این پژوهش مقایسه وضعیت دوران بارداری در زنان روزه دار و غیر روزه دار بود.

    روش

    پژوهش حاضر از نوع کوهورت بود. جامعه آماری کلیه زنان باردار (سه ماهه دوم و سوم) بودند. بدین منظور 84 نفر خانم باردار در دو گروه 1- روزه دار شامل 42 نفر(از هر سه ماهه 21 نفر)2- غیر روزه شامل 42 نفر(از هر سه ماهه 21نفر) بارداری قرار گرفتند. نمونه گیری به روش تصادفی، تدریجی بود. اطلاعات از طریق پرونده بهداشتی پرسشنامه و به کمک معاینه، مصاحبه جمع آوری گشت. برای تجزیه و تحلیل داده ها از نرم اقرار spss استفاده گردید.

    یافته ها

    براساس نتایج پژوهش، میزان ابتلا به کم خونی مادران باردار روزه دار و غیر روزه دار در سه ماهه دوم و سوم بارداری تفاوت معنی دار نداشت. بین میزان افزایش وزن طبیعی در طی بارداری در میان زنان باردار روزه دار و غیر روزه دار در سه ماهه دوم بارداری و سه ماهه سوم حاملگی تفاوت آماری معنی داری وجود نداشت.

    نتیجه گیری

    روزه داری زنان حامله در سه ماهه دوم و سوم بارداری تاثیری بر وضعیت بارداری (میزان افزایش وزن طبیعی در طول بارداری و ابتلا به کم خونی مادر) ندارد.

    کلیدواژگان: وضعیت دوران بارداری، روزه داری مادران باردار، کم خونی، وزن گیری
  • ندا بروشک* صفحات 67-76
    سابقه و هدف

    خستگی عضلانی ممکن است باعث عدم تعادل بین عضلات موافق و مخالف مفصل زانو شود، سنجش عدم تعادل موجود بین عضلات نباید محدود به سنجش قدرت گردد چرا که این پارامتر به تنهایی نشان-دهنده عملکرد عضله نیست. بنابراین هدف از اجرای پژوهش حاضر، بررسی اثر پروتکل خستگی ایزوکینتیک عضلات چهارسر ران و همسترینگ بر توان مکانیکی و زمان رسیدن به اوج گشتاور در دختران کاراته کار نخبه بود.

    مواد و روش کار

    برای این مطالعه 16 دختر کاراته کا انتخاب شدند. برای خستگی عضلات چهارسر ران و همسترینگ از دستگاه ایزوکینتیک بایودکس استفاده شد. توان مکانیکی عضلات و زمان رسیدن به اوج گشتاور بوسیله دستگاه ایزوکینتیک در سرعت های 180 و 300 درجه بر ثانیه قبل و بعد از خستگی اندازه گیری شد. از آزمون t همبسته جهت تحلیل داده ها، استفاده شد.

    نتایج

    توان مکانیکی عضلات چهارسر ران(0/004=P) و همسترینگ(0/000=P) در سرعت 300 درجه بر ثانیه، بعد از خستگی بطور معنی داری کاهش یافت؛ اما در سرعت 180 درجه بر ثانیه تغییر معنی داری نکرد(0/05<P). زمان رسیدن به اوج گشتاور در سرعت 180 درجه بر ثانیه برای همسترینگ(0/04=P) و چهارسر ران(0/01=P) کاهش معنی داری را نشان داد؛ اما در سرعت 300 درجه بر ثانیه، فقط برای همسترینگ تفاوت معنی دار بود(0/025=P). نتیجه گیری: براساس نتایج پژوهش حاضر، خستگی می تواند سبب ایجاد عدم تعادل در توان مکانیکی و زمان رسیدن به اوج گشتاور بین گروه های عضلانی در سرعت های بالا شود که احتمال آسیب دیدگی را در مفصل زانو افزایش می دهد

    کلیدواژگان: خستگی عضلانی، توان مکانیکی، زمان رسیدن به اوج گشتاور
|
  • Farideh Saleh, Shahin Mehrpoor * Pages 1-10

    Cryopreservation is one of the most appropriate and safest tool to preserve plant germplasm species including plants seeds. In this temperature, physiologic activities and metabolic processes of the seeds and plant members are almost held up and seeds are able to survive at unlimited time periods. In this research, in order to preserve seeds of Cynara scoolymus L.medicinal plant, from Asteraceae Family in cryopreservation condition, we used three pre-treatments: Glycerol 30 %, and Plant vitrification solution 2 and Desiccation for seeds. After a week all of treatments were extracted from the liquid Nitrogen(LN) and were melted in thermae with 42°C. Then seeds were transferred to a germinator in 24°C and 16/8H optical period. Results analyzed statistically through laboratory exploration. Results show, Cynara scoolymus L. seeds' survival in LN are maintained in all three treatments among which Desiccation treatment has the highest survival percentage(95%), comparing the control (90%). Mean of seedlings' length equals 53 mm in control while in Glycerol 30 % it reaches to 74.46 mm . Thus, Desiccation is recommended as appropriate alternative to preserve this plant seeds for long periods of time in preserving centers of plant germplasm preservation.

    Keywords: Cryopreservation, PVS2, Vitrification, Cynara scoolymus L
  • Maryam Mirabadi *, Mojtaba Didehdar, Hamid Azadegam Pages 11-19
    Objective

    pathogenic Candida species widely distributed in human and animal hosts. 88% of fungal infections and the fourth cause of nosocomial bloodstream infections among all causes of infection. Garlic contains sulfur compounds and fructose are. Sulfur compounds called amino acids and these compounds in garlic of sulfide and non-sulfide are divided into two main groups.

    Materials and Methods

    In this study, standard on the environment Dextrose Agar (Merck) and CHROMagar Candida were cultured. Essential oil extracted in a sterile container with lid (according to flee phase) and were stored at 4 ° C for laboratory analysis. To do this extraction method hydro distillation using Clevenger apparatus was used. The inhibition zone measuring the diameter of one-way ANOVA test and ANOVA were calculated at different concentrations of garlic oil.

    Results

     In the disc diffusion method, a concentration of 250 μg showed that candida albicans are more sensitive. There was a significant difference in the concentration of 1000 μg Candida glabrata in comparison with the Candida tropicalis. The results of MIC showed that Candida albicans (MIC = 0.4) had the lowest MIC and therefore the most sensitive fungi to garlic essential oil.

    Conclusion

    It is well accepted that the pathogen Candida oral candidiasis, Candida albicans and C. glabrata infections, so this control with candidiasis diagnosis and early prevention is of particular importance. For proper treatment, to determine the level of Candida species and genetic analysis to assess clinical isolates of Candida and prevention, especially in hospitalized patients seems necessary.

    Keywords: : garlic essential oil, Candida albicans, Candida glabrata, Candida tropicalis
  • Zohreh Mohammadi Manesh, Nasrin Heidarieh *, Mohammad Moghadami Rad Pages 21-29

    Anxiety is a common disorder of unknown origin associated with an unpleasant feeling .According to the anxiolytic effects Trachyspermum Copticum traditional medicine , trachyspermum Copticum effect on anxiety male Wistar rats were investigated. trachyspermum. copticum seed after detection by the University Herbarium, hydro-alcoholic extract was extracted by Soxhlet and the extract powder was prepared using smart legitimate. In this study, male Wistar rats (230 ± 20 g) were placed In groups intact, recipient of the DMSO (solvent extraction) (0.3 cc), received obtained in different doses of 50, 25, 15 mg/kg. All injections were performed intraperitoneally. Half an hour after injection, anxiety was measured using the elevated plus maze. Indicators of anxiety for 5 minutes, including time spent and number of entries into the open arm was recorded. Data were analyzed by ANOVA statistical tests and Tukey test (p <0.05) .The results showed that the group receiving the extract solvent (DMSO) compared to intact in time spent and number of entries into the open arm does not show a significant difference. The group receiving a dose 15 mg/kg compared to the group receiving DMSO in time spent and number of entries into the open arm showed a significant increase. C. copticum hydro-alcoholic extract anxiolytic effects in low doses.

    Keywords: hydroalcholic extract, Trachyspermum copticum, anxiety, elevated plus maze, Male rats
  • Zeynab Adnan * Pages 31-36
    Background

    Urinary tract infection is one of the most commonly reported nosocomial infections caused by Escherichia coli bacteria. This bacterium is located in the urinary tract epithelium and can cause inflammation of the urethra and inflammation of the ureter, bladder and kidney. This bacterium has the ability to form a biofilm. It is resistant to the third generation of antibiotics, which has become a complex problem in the medical community.

    Materials and Methods

    100 urine samples from patients with UTI were collected at Qom hospitals level and their antibiotic resistance was evaluated using Kirby-Bauer method. The hybrid disc method was used to determine the isolates of broad-spectrum beta-lactamases (ESBLs).

    Results

    Out of 100 samples with common biochemical tests, 75 samples were identified as E.coli E.p. The results showed that Escherichia coli euroopatogen had the highest antibiotic resistance to gentamicin 93% and about 60% of the samples were ESBL.

    Conclusion

    Considering the antibiotic resistance of isolated bacteria from the urinary system and the presence of strains resistant to antibiotics in broad-spectrum beta-lactamases, it is necessary to increase the level of information of the individuals in society as against the release of such bacteria Did something. Keyword: Escherichia coli europathogen, ESBL, Urinary tract infection

    Keywords: Escherichia coli europathogen, ESBL, Urinary Tract Infection
  • Elahe Tajbakhsh *, Ebrahin Rahimi, Hosein Khodabandeh Pages 37-49
    Background and Objective

    Urinary tract infection (UTI) is one of the most common hospital infections acquired by colonization of uropathogenic E. coli in host musocal epithellium and damages to host tissue. The ability to constitute biofilm plays an important role in virulence of the bacteria.

    Materials and methods

    In this research 51 E. coli strains isolated from diabetic patients having UTI symptoms collected and approved using biochemical tests and molecular technique. In vitro biofilm formation by these isolates was determined using the 96-well microtiterplate test. And the presence of fimH, pap, sfa and afa virulence genes was examined.

    Results

    Among 51 Ecoli isolates, 46 (90.16%) were able to make biofilm. The frequency of fimH, pap, sfa and afa genes in isolations having the ability to create strong biofilm reported respectively 90%, 80%, 80% and 10% reported, The frequency of fimH, pap, sfa and afa genes in isolations having the ability to create weak biofilm reported respectively 83.33%, 75%, 15% and 41.66% reported.

    Discussion

    The results of this study showed that the prevalence of fimH and pap genes among UPEC strain is high.

    Conclusion

    The findings indicated the importance of virulence genes in Escherishia coli isolates producing biofilm

    Keywords: Uropathogenic Ecoli, Biofilm, Virulence genes, Diabetic patients, Urinary Tract Infection
  • Asieh Fotoohi * Pages 51-59

    Infertility is the inability of a couple to conceive after one year of consecutive sexual intercourses without birth control methods. Infertility is a multifactorial syndrome with several genetical or nongenetical reasons. The possible causes for infertility are still unknown for more than 25 percent of cases (idiopathic infertility). Recently a product of Leydig cells termed Leydig insulin –like hormone (INSL3)has been proposed as a putativa trophic hormone of the first part of descent.Absence of Insl3 in male mice results in bilateral cryptorchidism and mutations involving this gene may be a cause of azoospermia in man.this gene has several SNP .For this reason at this research rs2286663 is investigated. For this purpose, the number of 80 infertile men and 80 healthy men (as a control) was tested. Using a standardRFLP PCR method, the presence of the mutant was analyzed. The statistical results were not significant. Thus, no significant relationship between the mutation and idiopathic infertility in males has been detected. However, the results may be different by selecting the different genetic pool or significant changes in a population size.

    Keywords: infertility, azoospermia, INSL3 gen
  • Maliheh Mehrmanesh* Pages 61-66
    Introduction

    Fasting is one of the most important worshipers of Islam. Although pregnant women, and brest-feeding women, and those who may be sick or on a journey,… are exempted from the duty of fasting, some of them do so willing and eagerly. Considering the importance of nutrition during pregnancy in the health of the fetus and mother, the purpose of this study was to compare the pregnancy status in fasting and non-fasting pregnant women.

    Method

    The present research was cohort study.84 pregnant women were put into 2 groups of second Trimester (21 women) and third Trimester (21 women), and non –fasting pregnant women were second Trimester(21 women)and third Trimester (21women).Sampling was performed randomly ,gradually. Data was collected by,examination ,and interview, and then they were analyzed by SPSS.

    Results

    The results showed that the anemia of fasting and non-fasting pregnant mothers was not statistically significant in the second and third trimester of pregnancy. There was not statistically significant difference between normal weight gain during pregnancy among fasting pregnant and non-fasting pregnant women in the second and third trimester of gestation. Fasting in Pregnant women in the second and third trimester of pregnancy have no effect on the pregnancy status (normal weight gain during pregnancy and maternal anemia

    Keywords: Pregnancy status, Fasting pregnant”, Anemia, weight gain
  • Neda Boroushak * Pages 67-76
    Background and objectives

    Muscle fatigue may lead to imbalance and dysfunction of muscles. On the other hand, measuring imbalances between muscles should not be limited to measuring strength as it is not only parameter indicative of muscle function. Thus, the purpose of this study was to examine the effect of isokinetic fatigue protocol of quadriceps and hamstring muscles on mechanical power and time to peak torque in elite karate girls. subjects and

    Methods

    In this study, 16 karate girls participated. Biodex isokinetic device was used for the local fatigue of quadriceps and hamstring muscles. The muscles mechanical power and time to peak torque at speeds of 180 and 300 degrees per second were measured by isokinetic device before and after the fatigue protocol. Data analysis was made by paired t test.

    Results

    Mechanical power of quadriceps (P=0.004) and hamstring (P=0.000) muscle groups in speed of 300 degrees per second, significantly decreased after fatigue. But in the speed of 180 degrees per second, not significantly changed (P>0.05). Time to peak torque in speed of 180 degrees per second, showed a significant decrease after fatigue for the hamstring (P=0.04) and quadriceps (P=0.01), but in speed of 300 degrees per second, the difference was significant only for the hamstring (P=0.025).

    Conclusion

    According to current study results, fatigue can cause an imbalance in mechanical power and time to peak torque between muscle groups at high speeds; that increases the chance of injury in the knee joint.

    Keywords: muscular fatigue, mechanical power, time to peak torque