فهرست مطالب

مطالعات رسانه ای - پیاپی 46 (پاییز 1398)

نشریه مطالعات رسانه ای
پیاپی 46 (پاییز 1398)

  • تاریخ انتشار: 1398/09/01
  • تعداد عناوین: 8
|
  • جهاندار امیری*، اردشیر زابلی زاده، سجاد کرمی نومیوندی صفحات 7-22
    آموزش و پرورش رسمی ترین سازمان آموزشی کشور و معلمین رکن اساسی این سازمان هستند. با رشد و توسعه وسایل ارتباط جمعی و دخالت نهادهای گوناگون در امر آموزش، عملا انحصار آموزشی این سازمان بویژه در حوزه فناوری های نوین شکسته شده است. بسیاری ازجوانان و نوجوانان به شیوه های نادرست از اینترنت و منابع اطلاعاتی و ارتباطی استفاده می کنند. آنها در خانه و مدرسه، آموزش موثر و مفیدی برای استفاده از منابع اطلاعاتی و ارتباطی ندیده اند، از طرف دیگر نهاد خاصی هدایت آن ها را بر عهده ندارد و بر اساس تحقیقات صورت گرفته در زمینه تفاوت سطح سواد اینترنتی و رسانه ای دانش آموزان و معلمان، والدین و معلمان نمی توانند چگونگی استفاده از رسانه ها و منابع اطلاعاتی مدرن را به دانش آموزان آموزش دهند و ضرورت افزایش سواد رسانه ایی معلمان و راهکارهای آن که موضوع این پژوهش است به یک امر ضروری و انکارناپذیر تبدیل شده است. روش این پژوهش در خصوص راهکارهای افزایش سواد رسانه ای و اطلاعاتی معلمان،تحلیل محتوای کیفی است و برمبنای مطالعات اسنادی و مصاحبه نیمه ساختار یافته انجام شده است. جامعه آماری تحقیق خبرگان حوزه سواد رسانه ای و اطلاعاتی و کارشناسان امر آموزش بوده و داده ها براساس مصاحبه نیمه ساختاریافته تا حصول اشباع نظری گردآوری شده است. بر اساس نتایج ، آموزش مهارت های 1)دسترسی، 2)استفاده-کاربرد، 3)ارزیابی -تجزیه، تحلیل و 4)تولید؛ تاثیر اساسی در افزایش سواد رسانه ای و اطلاعاتی معلمان دارد که راهکارهای پیشنهادی متناسب با این مهارت ها ارائه شده است.
    کلیدواژگان: سواد رسانه ای و اطلاعاتی، معلمان، آموزش و پرورش، منابع اطلاعاتی
  • احمد قیومی، علی اکبر فرهنگی*، حمیدرضا حسینی دانا صفحات 25-40

    این تحقیق بر اساس تئوری های اقتصادی سعی داشته تابع تقاضای شبکه های اجتماعی و ارتباطات میان فردی را کشف و نوع ارتباط میان این دو تابع را مورد بررسی قرار دهد. بدین منظور در این تحقیق با مطالعه پژوهش های انجام شده در خصوص مدلسازی اقتصادی سعی شده تا محتوای آشکار و نهفته پیرامون این مضمون استخراج شود. واحد تحلیل در این مطالعه کاربران شبکه های اجتماعی ایرانی هستند. به منظور جمع آوری اطلاعات از پرسشنامه استفاده شد که به صورت جلسات فردی و گروهی تکمیل شد. جامعه ی تحقیق کاربران شبکه های اجتماعی در ایران است که بر اساس جامعه ی کاربران شبکه های اجتماعی 120 نفر به عنوان نمونه تعیین و در تهران (با ویژگی-های همگن) انتخاب شدند. روش تحلیل اطلاعات رگرسیون غیرخطی لگاریتمی و جستجوی غیرخطی تک بعدی در نظر گرفته شد. یافته ها نشان داد ارتباط در شبکه های اجتماعی نسبت به ارتباطات میان فردی حضوری نیازی لوکس محسوب شده و جامعه مورد مطالعه از شبکه های اجتماعی به عنوان جانشینی برای ارتباطات حضوری بهره می برند. وش تحلیل اطلاعات رگرسیون غیرخطی لگاریتمی و جستجوی غیرخطی تک بعدی در نظر گرفته شد. یافته ها نشان داد ارتباط در شبکه های اجتماعی نسبت به ارتباطات میان فردی حضوری نیازی لوکس محسوب شده و جامعه مورد مطالعه از شبکه های اجتماعی به عنوان جانشینی برای ارتباطات حضوری بهره می برند.

    کلیدواژگان: مدل تقاضای شبکه های اجتماعی، ارتباطات میان فردی، اقتصاد رسانه
  • محمد حسین میرسلیمانی*، ادریس قادرپور، مسعود نادریان، سعید یاری صفحات 35-55

    هدف اصلی مقاله حاضر بررسی نقش رسانه های جمعی در ارتقای آگاهی از مسئولیت مدنی ورزشی می باشد این مقاله از لحاظ هدف کاربردی بوده و براساس شیوه گردآوری داده ها توصیفی-تحلیلی، از نوع همبستگی است جامعه آماری شامل مسئولان ستادی وزارت ورزش و جوانان، مسئولان کمیته ملی المپیک و روسای فدراسیون های ورزشی(90) نفر و همچنین تعدادی از اساتید متخصص در حوزه حقوق ورزشی(15 نفر) می باشد و روش نمونه گیری نیز کل شمار بود و 87 نفر در تحقیق حاضر شرکت نمودند. ابزار گردآوری داده ها پرسشنامه ای محقق ساخته بود که با تاکید بر نظرات مدیران و کارشناسان حقوقی و رسانه ای طراحی گردید و روایی آن نیز توسط 7 نفر مورد تایید واقع شد و پایایی پرسشنامه نیز با استفاده از ضریب آلفای کرونباخ 81/0 مورد تایید قرار گرفت. روش تجزیه و تحلیل داده ها نیز با استفاده از مدل معادلات ساختاری در نرم افزار PLS و همچنین برای رتبه بندی مهمترین رسانه ها از آزمون فریدمن استفاده شد. نتایج نشان داده که تاثیر رسانه های جمعی اعم از شنیداری، دیداری، چاپی و اینترنتی بر ارتقای آگاهی از مسئولیت مدنی ورزشی ورزشکاران، مربیان ، مدیران، داوران و تماشاگران تاثیر مثبت و معنی داری دارند و این چهار رسانه می توانند 75 درصد از تغییرات آگاهی از مسئولیت مدنی ورزشی را پیش بینی نمایند همچنین نتایج رتبه بندی نیز نشان داد که رسانه های اینترنتی(وب سایت ها و شبکه های اجتماعی) سپس رسانه های دیداری(تلویزیون)، رسانه های چاپی(روزنامه، کتاب..) و رسانه های شنیداری(رادیو) بیشترین اهمیت را در ارتقای آگاهی مسئولیت مدنی دارند.

    کلیدواژگان: رسانه های جمعی، مسئولیت مدنی، حقوق ورزشی
  • حبیب شیخی، محمد سلطانی فر*، افسانه مظفری صفحات 57-76
    ددر طول قرن بیست و یکم، سینما به عنوان یک رسانه ی تاثیر گذار وبه تبع آن جشنواره های بین المللی توانسته اند از خود توانایی منحصر به فردی در عرصه دیپلماسی فرهنگی ایران و جهان به نمایش بگذارند. دیپلماسی فرهنگی شامل برنامه های تبادل آکادمیک، حرفه ای ، فرهنگی از جمله مبادلات سینمایی بوده و یک کشور می تواند برای صدور منافع ملی و ارتقاء موقعیت خود در جهان،از آن استفاده نماید . پژوهش حاضر با هدف تببین عوامل موثر بر دیپلماسی فرهنگی در سینمای ایران انجام گرفت. این پژوهش از نظر روش تحقیق، توصیفی از نوع پیمایشی و همبستگی و از نظر نوع تحقیق، کاربردی بود. جامعه آماری این پژوهش را صاحبنظران حوزه سینما ودیپلماسی فرهنگی کشور تشکیل داده اند. 250 نفر به شیوه نمونه گیری تصادفی انتخاب گردید. ابزار جمع آوری داده ها، پرسشنامه های محقق ساخته بود. جهت بررسی روائی ابزارهای اندازه گیری به شاخص نسبت روایی محتوایی و شاخص روایی محتوایی و نتایج مدل اندازه گیری استناد شد برای بررسی پایایی پرسشنامه ها به پایایی مرکب استناد شد. برای تحلیل داده ها از مدلسازی معادلات ساختاری با کمک نرم افزار Smart PLS3 استفاده شد. نتایج این پژوهش نشان داد که هویت ملی، بعد سیاسی، بعد فرهنگی و بعد تکنیکی می توانند دیپلماسی فرهنگی در سینمای ایران را پیش بینی کنند. با توجه به مقدار بدست آمده برای شاخص برازش کلی مدل به میزان 0.68 بوده برازش مناسب مدل کلی تایید می شود.
    کلیدواژگان: دیپلماسی، دیپلماسی فرهنگی، سینما
  • میثم نجاتی*، سعید سرابی، پیمان باقرپور صفحات 63-98

    هدف اصلی این پژوهش ارائه راهکارهای اجرایی به عوامل اعتماد ساز در اخبار سیما به منظور افزایش اعتماد مخاطبان است. برای این منظور پژوهشگران ضمن مطالعه حوزه های مرتبط به یک دیدگاه کلی نسبت به موضوع پژوهش دست یافتند. در ادامه برای پاسخ به سوال اصلی پژوهش با 15 نفر از خبرگان حوزه خبر و رسانه مصاحبه به صورت عمیق به عمل آمد که درنتیجه آن، 8 عامل اصلی اعتماد ساز شناسایی و در دو حوزه محتوایی- ساختاری و شکلی طبقه بندی شد. در حوزه محتوایی و ساختاری می توان به « سرعت»، «دقت»، «صحت»، «بی طرفی»، «جامعیت»، «توجه به نیاز مخاطب» و «مدیریت و مالکیت» اشاره کرد که خود منجر به استخراج 43 راهکار اجرایی شد .ازجمله مهم ترین آن ها می توان به مانیتورینگ شبکه های اجتماعی، استفاده از جامعه شناسان مطرح در اتاق فکر رسانه ملی، نقد درونی از خود، پرداخت به حقیقت به جای واقعیت، کاهش خطوط قرمز سازمان و نیازسنجی مخاطب بر اساس ارزش های خبری اشاره کرد. در حوزه عوامل شکلی نیز 12 راهکار اجرایی حاصل شد که ازجمله مهم ترین آن ها می توان به استفاده از گوینده های شبکه های استانی به صورت متناوب دراخباربخش های خبری سراسری، تقلیدی عمل نکردن، استفاده از نیروهای خلاق و نوآور، باز بودن فضای خلاقیت و نوآوری و آزادی گویندگان در ارتباطات غیرکلامی اشاره کرد.

    کلیدواژگان: راهکار، اعتماد، مخاطب، اخبار، صداوسیما
  • مهدیه بخشی، سروناز تربتی* صفحات 83-109

    چکیده پژوهش حاضر با هدف بررسی تاثیر کنش گفتاری بر تجربه ارتباطی در بین کاربران فعال و قابل دسترسی اینستاگرام در شهر تهران انجام گرفته است. روش تحقیق در این پژوهش پیمایش است و ابزار جمع آوری داده ها نیز پرسشنامه محقق ساخته می باشد. جامعه آماری در این تحقیق عبارتست ازکاربران عضو شبکه اجتماعی اینستاگرام در تهران و با توجه به آنکه تعداد افراد حاضر در جامعه بیش از 100هزار نفر می باشد، حجم نمونه بر اساس جدول مورگان برابر با 384 نفر است که با استفاده از روش نمونه گیری غیراحتمالی دردسترس انتخاب شدند. فرضیات تحقیق نیز با استفاده از آزمون پیرسون مورد آزمون قرار گرفته اند. نتایج حاصل از این بررسی نشان داد که کنش ارتباطی اینستاگرام بر تجربه ارتباطی تاثیر دارد. بدین معنا که با افزایش ارتباط در گفتمان اینستاگرام ، تجربه ارتباطی ما در دنیای واقعی تحت تاثیر قرار گرفته است و در حال دگرگونی می باشد و ما با تجربه های ارتباطی حاصل از این تکنولوژی های ارتباطی نوین (اینستاگرام) مواجه هستیم. همچنین کنش گفتاری اینستاگرام بر تجربه های ارتباطی(دوستی، صمیمیت، تفاهم، بازخورد) تاثیرگذار است. همچنین نتایج دیگر تحقیق نشان داد که میزان استفاده از اینستاگرام بر تجربه های ارتباطی کاربران تاثیرگذار است. واژگان کلیدی: کنش گفتاری، اینستاگرام، تجربه ارتباطی.

    کلیدواژگان: کنش گفتاری، اینستاگرام، تجربه ارتباطی
  • سمیه شوکتی مقرب* صفحات 99-125

    این پژوهش بر آن است تا با نگاهی تطبیقی، چگونگی بازنمایی هویت در مستندهای تبلیغاتی گفتمان اعتدال گرایی را در دو دوره انتخابات ریاست جمهوری یازدهم و دوازدهم در خرداد 1392 و اردیبهشت 1396 واکاوی نماید. نوشتار پیش رو به گرد این پرسش می گردد که: «در جریان مبارزات انتخابات ریاست جمهوری یازدهم و دوازدهم، هویت چگونه در مستندهای انتخاباتی نامزد هژمون شده، مفصل بندی شده و با کاربست چه نشانگان، مولفه ها و فرایندهایی تولید و بازتولید شده است؟» در مقام پاسخ، این مدعا می آید که در جریان این دو دوره انتخابات ریاست جمهوری، گفتمان پیروز تبلیغات خود را بر مبنای نمایش صورت بندی ایدئولوژیکی خاص خود مفصل بندی کرده است که در بافتار آن، خود و دیگری به گونه ای ویژه، در سایه دال کانونی مطرح و مرزهای گفتمان به گونه ای ایجابی و سلبی نمایان می شود. مبنای نظری پژوهش برپایه تعریف سه سطح طراحی شد. سطح خرد مبتنی بر سازوکارهای زبانی مانند دلالت صریح و ضمنی و پیوندهای بینامتنی است. در سطح میانی مفاهیم از راه کندوکاو زبانی حاصل و به منظور دست یابی به مفاهیم کلان از رهیافت گفتمانی لاکلا و موف و نورمن فرکلاف استفاده می شود. برمبنای یافته ها گفتمان اعتدال گرایی در هر دو دوره انتخابات ریاست جمهوری با ابتنای بر رویکردی سلبی و دگرسازانه، به ترسیم مرزهای هویت خود پرداخته و با استفاده از ابزار حاشیه رانی، خود را به صورتی مثبت بازنمایی می کند.

    کلیدواژگان: تحلیل گفتمان (انتقادی)، هویت (خود و دیگری)، مستندهای تبلیغات انتخاباتی، انتخابات ریاست جمهوری 1392 و 1396، حسن روحانی
  • مهدی غلامپور، سید محسن بنی هاشمی* صفحات 127-139

    رسانه یکی از مهمترین عوامل تاثیر گزار بر شکل گیری سرمایه فرهنگی است. امروزه رسانه ها نظام آموزشی مدرنی را بنا نهاده اند؛ به گونه ای که جوامع بشری عقیده و ایده خود را از آن می گیرند و بر سبک زندگی و رفتار آنان تاثیر گذار است. سواد رسانه ای برای کاهش و پیشگیری اثرات منفی رسانه ها اهمیت فروانی دارد. هدف از این پژوهش بررسی میزان تاثیر سواد رسانه ای بر سرمایه فرهنگی فراگیران موسسات فرهنگی قرآنی اصفهان است. برای بررسی آن از سواد رسانه ای مدل EC و نظریه بوردیو در سرمایه فرهنگی استفاده شده است، که البته با استفاده از آیات قرآن کریم با فرهنگ اسلامی و ایرانی همسان شده است. این پژوهش به روش پیمایشی انجام گرفته است و جامعه آماری آن تعداد 480 نفر از فراگیران موسسات فرهنگی قرآنی اصفهان هستند که از این تعداد از طریق فرمول کوکران 213 نفر با تحصیلات و سنین مختلف به عنوان نمونه انتخاب شدند. جمع آوری داده ها نیز از طریق پرسشنامه است. نتایج به دست آمده، بیانگر این است که سواد رسانه ای با مولفه های دسترسی به رسانه، استفاده از رسانه، تولید محتوای رسانه ای و تفکر انتقادی از رسانه بر سرمایه فرهنگی فراگیران موسسات فرهنگی قرآنی اصفهان تاثیر دارد.

    کلیدواژگان: سواد رسانه ای، رسانه، سرمایه فرهنگی، قرآن کریم
|
  • Jahandar Amiri *, ARDASHIR ZABOLIZADA, SAJAD KARAMI Pages 7-22
    Abstract of reaserch The Ministry of Education is the country's most formal educational organization and its teachers are an essential pillar of the organization.With the development of mass media and the involvement of various institutions in the field of education, the educational monopoly of this organization has been practically broken, especially in the field of new technologies.Many teens and teenagers misuse the Internet and information and communication resources.They do not have effective training in the use of information and communication resources at home and at school, on the other hand they do not have a specific institution to guide them.And according to research on the differences in Internet and media literacy of students and teachers, parents and teachers cannot teach students how to use modern media and information resources.And the need to increase teachers' media literacy and solutions that are the subject of this research has become an important issue.The methodology of this research is about strategies for enhancing teachers' media and information literacy, qualitative content analysis, and is based on documentary studies and semi-structured interviews.The statistical population consisted of media and information literacy experts and education experts and the data were collected through semi-structured interviews until theoretical saturation.Based on the results, training skills 1- Accessibility, 2- Use-application, 3- Evaluation-Analysis and 4) Production. It has a major impact on enhancing teachers' media and information literacy, with suggested solutions tailored to these skills. Keywords: media and information literacy, teachers, education, information resources
    Keywords: media, information literacy, Teachers, Education, Information Resources
  • Ahmad Ghayuomi, Ali Akbar Farhangi *, Hamidreza Hoseini Dana Pages 25-40

    Abstract This research, based on economic theories, has tried to explore the demand function of social networks and face-to-face communications and examine the relationship between these two functions. For this purpose, in this research, studies on economic modeling have been attempted to extract explicit and implicit content around this theme. Analysis Unit In this study, users of Iranian social networks are. A questionnaire was used to collect information that was completed in individual and group sessions. The research community of social network users in Iran is selected based on available population of 120 people and selected in Tehran (with homogeneous characteristics). Nonlinear logarithmic regression analysis and nonlinear one-dimensional search were considered. Findings show that social networking is more than just interpersonal communication in the face of necessity, and in the studied society, social networks are used as a substitute for face-to-face communication. Findings show that social networking is more than just interpersonal communication in the face of necessity, and in the studied society, social networks are used as a substitute for face-to-face communication. Findings show that social networking is more than just interpersonal communication in the face of necessity, and in the studied society, social networks are used as a substitute for face-to-face communication.

    Keywords: Social Networking Demand Model, Interpersonal Communications, Media Economics
  • Mohammadhossein Mirsoleymani *, Edris Ghaderpour, Masoud Naderian, Saeed Yari Pages 35-55

    The main purpose of the present Article is to investigate the role of mass media in improving the awareness of civil liability in sport.The Article in terms of purpose is applied and according to the method of data collection is descriptive-analytic and correlation type.The statistical population includes Headquarters of the Ministry of Sports and Youth, officials of the NationalOlympicCommittee and heads of sports federations(90),as well as a number of professors in the field of sports law(15), and Sampling method was also the whole number.And87people participated in this study.The Data collection tool was a researcher-made questionnaire that was designed with emphasis on the opinions of managers and legal and media experts.The validity of the questionnaire was confirmed by7Specialists and the reliability of the questionnaire was0.81using Cronbach's alpha coefficient and confirmed.The data analysis method was also performed using the structural equation model in PLS software, and Friedman test was used to rank the most important media.The results show that the impact of mass media such as audio,visual, print and Internet on the promotion of awareness of the Civil Liability of athletes, coaches, managers, judges and audiences has a positive and significant effect, and these four media can make up75% of the changes in awareness to provide Civil Liability sports. In addition, the results of the ranking also showed that Internet media (websites and social networks) then the media (TV), print media (newspapers, books, etc.) And audio media (radio) were the most important in promoting awareness of Civil Liability.

    Keywords: Mass Media, civil liability, Sporting Rights
  • Habib Sheikhi, Mohammad Soltanifar *, Afsaneh Mozaffari Pages 57-76
    During the 21st century, cinema as an influential media and consequently international festivals have been able to showcase their unique ability in the field of cultural diplomacy in Iran and in the world. Cultural diplomacy involves academic, professional, cultural exchange programs, including cinematic exchanges, and a country can use it to export national interests and promote its position in the world. The purpose of this study was to explain the factors affecting cultural diplomacy in Iranian cinema. This research was a descriptive survey and correlational in terms of research method and applied research. Statistical population of this study is composed of experts in the field of cinema and cultural diplomacy of the country. 250 people were selected through random sampling. Data collection tool was a researcher-made questionnaire. Content validity ratio and content validity index and measurement model results were used to assess the validity of the measurement instruments. Composite reliability was used to assess the reliability of the questionnaires. Structural equation modeling using Smart PLS3 software was used for data analysis. The results of this study showed that national identity, political dimension, cultural dimension and technical dimension can predict cultural diplomacy in Iranian cinema. According to the obtained value for the overall model fit of the model is 0.68, the fit of the overall model is confirmed.
    Keywords: Diplomacy, cultural diplomacy, cinema
  • Meysam Nejati *, Saied Saraby, Peyman Bagherpoor Pages 63-98

    The main purpose of this study is to present executive strategies to the trustees in the Sima news to increase the trust of the audience. To this end, the researchers, while studying the relevant areas, came to a general view of the research topic. Then, in order to answer the main research question, 15 experts in the field of news and media were interviewed in depth. As a result, 8 main trust-building factors were identified and classified into two content-structural and form areas. In terms of content and structure, it can be pointed out that 'speed', 'accuracy', 'accuracy', 'impartiality', 'comprehensiveness', 'attention to customer needs' and 'management and ownership' lead to the extraction of 43 executive strategies. Among the most important are social network monitoring, the use of sociologists in the national media think-tank, self-criticism, paying for truth, reductions in organization reductions, and audience need assessment based on news values. In the field of formulas, there were 12 executive solutions, among which the most important could be the use of provincial network broadcasters intermittently in national news broadcasts, non-imitation, use of creative and innovative forces, openness of creativity and innovation, and freedom of non-verbal communication. Cited. Keywords: Strategy, Trust, Audience, News, Audio, Video

    Keywords: Strategy, Trust, Audience, News, video
  • Mahdiyeh Bakhshi, Sarvenaz Torbati * Pages 83-109

    Abstract This research was conducted under the title ‘ study of the influence of Instagram speech act on communication experience ‘ among and accessible users of Instagram in Tehran. This research to study the influence of Instagram speech act on our daily life communicative experience. Research method is survey. Data is gathered through questionnaire. Questionnaires were distributed among 384 randomly selected accessible and active of Instagram. The theoretical framework is inspired by theories of Ferdinand de Saussure, John Austin, John Searle and Michel Foucault. Research independent variable include Instagram speech act ( follow, share, like, comment ) and independent variable communication experience ( friendship, cordiality, understanding, and feedback ). Research hypotheses were tested by pearson technique. Results of this study showed that Instagram speech act influences communication experience. With increase in communication in Instagram world, our communication experience in real world has been influenced and is changing. Hence, we are facing the communication experiences from these modern communication technologies ( Instagram ). Results of this study showed that Instagram speech act influences communication experience. With increase in communication in Instagram world, our communication experience in real world has been influenced and is changing. Hence, we are facing the communication experiences from these modern communication technologies ( Instagram ). Keywords: speech act, Instagram, communication experience, real world, communication technologies.

    Keywords: speech act, Instagram, communication experience
  • Somaye Shokati Moqarab * Pages 99-125

    This study is about to comparatively investigate how identity is represented in the campaign films of the 11th and 12th presidential elections in June 2013 and May 2017. This study is based on a question that “in the process of the 11th and 12th presidential elections, how identity is articulated in the campaign films of the hegemon candidate and it has been produced and reproduced with what kind of signifiers, elements and processes?” In order to answer this question this claim is proposed that in the process of the two periods of the presidential elections, the elected discourse has articulated his campaigns on the base of presenting a special formulation of its ideology in the context of which self and other are presented in a special way in the shade of the nodal signifier and reflect their borderlines with other discourses positively or negatively. The theoretical base and the methodological framework of this research are planned on defining three levels. The micro-level is based on linguistic mechanisms like explicit and implicit implication and intertextuality. In the middle level, concepts are gained through linguistic investigations and in order to reach the macro concepts, the approaches of Laclau and Mouffe and Norman Fairclough have been used. According to the findings, the Moderationist discourse in both of its presidential campaigns, being based on negative and other-making approach drew its identity borders and through backgrounding, positively represents itself.

    Keywords: (Critical) Discourse Analysis, Identity (Self, Other), Election’s Campaign Films, June 2013, May 2017 Presidential Elections, Hassan Rouhani
  • Mahdi Gholampoor Pages 127-139

    Media is one of the most significant factors affecting the formation of cultural capital .Medias nowadays have funded a modern pedagogical system in such a way that human societies receive their ideas and believes through it .It is also effective in their life style and behavior .Media literacy is very important to reduce and prevent the negative effects of medias .This study was aimed at evaluating the effectiveness of media literacy on the cultural capital of the learners of Isfahan quranic cultural institutions . To investigate this, media literacy EC model and Bourdieo theory on cultural capital were used and it was localized by using islamic and Iranian culture.This study was coducted by population size of 480 learners of Isfahan quranic cultural institutions.213 of these learners in different age groups and education level were chosen as a sample by using Kukran formula.This study was fulfilled by surveying method and data gathering was through questionnaire. The results indicated that media literacy with the components of accessing media, using media, media content production and critical thinking from media affects cultural capital of the learners of Isfahan quranic cultural institutions . Key Words : cultural capital , media litetacy, media , holy quran

    Keywords: cultural capital, media litetacy, media, Holy Quran