فهرست مطالب

نشریه چشم انداز حسابداری و مدیریت
سال دوم شماره 20 (زمستان 1398)

  • تاریخ انتشار: 1398/12/01
  • تعداد عناوین: 10
|
  • ابراهیم عنایت پور شیاده*، زهرا مرادی، احد اسدی فر، جواد درخشان صفحات 1-15
    ریسک، از جمله موضوعات با اهمیت در تصمیمات اقتصادی به شمار می رود، در نتیجه شناسایی عوامل تاثیرگذار بر آن از اهمیت بسزایی برخوردار است و می تواند قدرت پیش بینی کنندگی برای سرمایه گذاران فراهم کند. هدف این پژوهش، بررسی تاثیر تمرکز مالکیت بر رابطه بین چسبندگی هزینه و ریسک شرکت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران قرار می باشد. این پژوهش، از منظر هدف، کاربردی و از نظر هدف، کاربردی و از نظر منطق اجرای پژوهش، توصیفی - پیمایشی و از نظر ارتباط بین متغیرها، از نوع همبستگی است. برای انجام پژوهش از آزمون های آماری، آزمونهای همبستگی و رگرسیون چند متغیره استفاده شده است. جامعه آماری این پژوهش مشتمل بر شرکتهای پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران طی دوره 6 ساله 1391 - 1396 می باشد و روش نمونه گیری، روش حذفی است. بدین صورت که نمونه آماری مورد آزمون قرار می گیرد سپس مشخصات جامعه آماری از طریق نمونه آماری استنباط می شود. با توجه به محدودیت های پژوهش و با استفاده از روش سیستماتیک، اطلاعات مربوط به 125 شرکت جمع آوری شده است. در این پژوهش برای آزمون فرضیه از نرم افزار آماری Eviews  استفاده شده است. نتایج حاصله حاکی از آن است که چسبندگی هزینه به طور معناداری، سطح ریسک شرکت را افزایش می دهد. همچنین تمرکز مالکیت به عنوان مولفه اصلی حاکمیت شرکتی، بر رابطه بین چسبندگی هزینه و ریسک شرکت تاثیر منفی و معناداری دارد.
    کلیدواژگان: تمرکز مالکیت، چسبندگی هزینه، ریسک شرکت
  • عبدالله خداوردویی، فیروز وفائی منش*، فرزین خوشکار صفحات 16-31

    عملکرد سازمانها را نمیتوان صرفا بر اساس معیارهای مالی مورد ارزیابی و قضاوت قرار داد؛ زیرا پژوهشها نشان داده است، ارزش بازاری شرکتها و موسسات مالی را عمدتا داراییهای غیرمالی که به آن های ها دارایی نامشهود یا سرمایه های فکری اطالق میشود، تعیین میکند. بر این اساس تحقیق حاضر با هدف شناسایی تاثیر ابعاد سرمایه فکری و تاثیر آنها بر عملکرد سازمانی در بیمارستان حضرت آیت اله العظمی گلپایگانی قم انجام شده است. هدف از انجام این تحقیق بررسی تاثیر سرمایه فکری بر عملکرد سازمانی کارکنان بیمارستان حضرت آیت اله العظمی گلپایگانی (ره) شهر قم بود. روش تحقیق مدل سازی معادلات ساختاری بود که به روش میدانی و ابزار پرسشنامه ای انجام شد. جامعه آماری این تحقیق را کارکنان بیمارستان حضرت آیت اله گلپایگانی (ره) شهر قم به تعداد 205 نفر تشکیل می دادند که نمونه گیری به صورت تصادفی ساده انتخاب شدند. برای اندازه گیری سرمایه فکری و سنجش عملکرد از پرسشنامه بونیتس (1996) و برای سنجش عملکرد از پرسشنامه هرسی و گلداسمیت استفاده شد.یافته های تحقیق نشان داد که بین سرمایه انسانی و عملکرد سازمانی کارکنان بیمارستان آیت اله گلپایگانی قم رابطه مثبت و معناداری وجود دارد در حالی که بین سرمایه ساختاری و سرمایه رابطه ای در این بیمارستان رابطه معنادار وجود ندارد. بنابراین می توان نتیجه گرفت که تقویت سرمایه انسانی کارکنان منجر به افزایش بهبود عملکرد سازمانی کارکنان بیمارستان می شود.

    کلیدواژگان: سرمایه فکری، سرمایه ساختاری، سرمایه رابطه ای، بهبود عملکرد سازمانی، بیمارستان
  • امیراحمد آقا علیخانی*، علی پورمحمد باروق، محمدرضا آقا علیخانی، سیداحمد موسوی صفحات 32-45

    پرداخت مالیات یکی از منابع اصلی تامین مالی تمامی دولت ها می باشد. تامین این بار مالی از طریق بنگاه ها و فعالان اقتصادی صورت می پذیرد که پرداخت مالیات را معمولا مطلوب نمی پندارند. بنگاه ها و مدیران آنها معمولا به فرار مالیاتی و اجتناب مالیاتی تمایل دارند. انگیزه این مدیران برای عدم پرداخت کامل مالیات، تحت تاثیر شرایط و ویژگی های مختلفی قرار می گیرد که از جمله می تواند به ویژگی های صنعت، توانایی بازار محصولات، تمرکز گروه های صنعتی و سیاست های مالیاتی را نام برد. هدف پژوهش حاضر تاثیر استقلال هییت مدیره بر ارتباط بین سیاست پرداخت سودنقدی و اجتناب مالیاتی می باشد. پژوهش پیش رو از لحاظ هدف کاربردی و از بعد روش شناسی از نوع علی پس از وقوع می باشد. جامعه آماری پژوهش کلیه شرکتهای پذیرفته شده فعال در بورس اوراق بهادار تهران هستند که با روش نمونه گیری حذف سیستماتیک 92 شرکت در نمونه ی آماری این پژوهش قرار گرفته اند. دوره زمانی پژوهش سال های 1388 تا 1395 است. برای آزمون فرضیه از تجزیه و تحلیل رگرسیون بهره گیری شده است. نتایج پژوهش نشان می دهد استقلال هیات مدیره بر ارتباط بین سیاست پرداخت سود نقدی و اجتناب مالیاتی تاثیر معنی داری ندارند.

    کلیدواژگان: اجتناب مالیاتی، سیاست پرداخت سود نقدی، استقلال هیئت مدیره
  • محمد اره کش سلماسی* صفحات 46-56
    مدیران دارای توانایی ذاتی بیشتر قدرت درک و تحلیل بیشتری از شرایط حال و آینده شرکت و صنعت دارند و در نتیجه تحریم های آنها در رابطه با اقلام تعهدی از کیفیت بالاتری برخوردار خواهد بود مدیران به خاطر تاثیری که می توانند در تعیین وضعیت مالی شرکت ایجاد کنند و در جهت بهبود یا عکس آن عمل نمایند، مرکز توجه بسیاری از محققین و سرمایه گذاران قرار گرفته اند. همین امر باعث شد که محققین همواره سعی در سنجش میزان کارایی و عملکرد مدیران باشند. البته به علت کیفی بودن عملکرد مدیریت، این سنجش بصورت کیفی و پرسشنامه ای مورد مطالعه قرار گرفته است. منظور از اصطلاح محدودیت مالی این است که مانع تامین وجوه برای همه سرمایه گذاری ها مطلوب شود. این عدم توانایی می تواند ناشی از عدم توانایی و ناکارآمدی مدیریت در گرفتن وام، عدم توانایی برای تامین وجوه و همچنین شرایط بد اعتباری در انتخاب سهام جدید و با وجود دارایی های غیر نقد شونده باشد هدف از این پژوهش بررسی نقش مدیران در محدودیت تامین مالی شرکت ها در دوره رشد آنها می باشد. بدین منظور داده های مربوط به 124 شرکت پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران از سال 1386 تا 1392 با استفاده از مدل رگرسیون و الگوی داده های ترکیبی مورد آزمون قرار گرفت نتایج تحقیق نشان داد در دوره رشد شرکت، هرقدر توانایی مدیریتی بیشتر باشد محدودیت مالی کمتر است.
    کلیدواژگان: توانائی مالی مدیران، محدودیتهای مالی، دوره رشد شرکتها
  • ایمان کناری زاده*، لیلا اندرواژ صفحات 57-65

    ضرورت و اهمیت ارزیابی عملکرد ایجاب می کند که نیروها می توانند پشتیبان برنامه رشد و توسعه و ایجاد فرصت های تعالی سازمانی شوند. دولت ها و سازمان ها و موسسات تلاش جلو برنده ای را در این مورد اعمال می کنند. بدون بررسی و کسب آگاهی از میزان پیشرفت و دستیابی به اهداف و بدون شناسایی چالش های پیش روی سازمان و کسب بازخور و اطلاع از میزان اجرا سیاست های تدوین شده و شناسایی مواردی که به بهبود جدی نیاز دارند، بهبود مستمر عملکرد میسر نخواهد شد. تمامی موارد مذکور بدون اندازه گیری و ارزیابی امکان پذیر نیست.یکی از روش های جدید ارزیابی کارایی شرکت ها، روش تحلیل پوششی داده هاست که یک روش چند معیاره برای تصمیم گیری و سنجش عملکرد شرکت ها می باشد. در این پژوهش روش آماری، جامعه آماری و نمونه مورد مطالعه معرفی خواهد شد و همچنین ابزاری که جهت جمع آوری اطلاعات مورد نظر بکار رفته است مورد بررسی قرار گرفته و چگونگی محاسبه آن نیز شرح داده می شود. این مجموعه به لحاظ هدف از نوع کاربردی، از نظر روش از نوع توصیفی تحلیلی و متکی بر شیوه علمی بوده، و از لحاظ نحوه جمع آوری اطلاعات از نوع غیر میدانی و کتابخانه ای می باشد و یا به عبارت دیگر از اطلاعات ثانویه استفاده می کند. نحوه فراهم کردن آمار و اطلاعات مورد نیاز شامل استفاده از گزارشات رسمی، آمارنامه های استانی و اطلاعات بایگانی شده در امور شهرداری معاونت برنامه ریزی استان خوزستان صورت خواهد گرفت.

    کلیدواژگان: کارایی، بهره وری، عملکرد شهرداری ها
  • سیده منصوره حسینی*، عادله حسنی، فرزین خوشکار صفحات 66-80

    هدف پژوهش حاضر بررسی تاثیر محدودیت مالی بر خطر سقوط قیمت سهام با تاکید برنقش تعدیلی اجتناب مالیاتی و حاکمیت شرکتی در شرکت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران است. بدین منظور برای اجرای این پژوهش، 140 شرکت برای دوره زمانی 1391 تا 1396 انتخاب شدند و از رویکرد داده های ترکیبی برای آزمون فرضیه های پژوهش استفاده گردید. نتایج پژوهش نشان داد که محدودیت مالی بر خطر سقوط قیمت سهام تاثیر مستقیم و معناداری دارد. بدین معنا که محدودیت در تامین مالی با ذخیره اخبار بد و در نهایت با سقوط قیمت سهام مرتبط است. همچنین شرکت های نمونه به دو گروه شرکت های دارای حاکمیت شرکت قوی و ضعیف و همچنین شرکت های دارای اجتناب مالیاتی و فاقد اجتناب مالیاتی تقسیم شدند. نتایج آزمون فرضیات نشان داد که تاثیر مثبت محدودیت مالی بر خطر سقوط قیمت سهام درشرکت هایی که حاکمیت شرکتی ضعیفی دارند و یا فاقد اجتناب مالیاتی هستند، شدیدتر است. نهایتا یافته های بدست آمده نشان می دهد که نتایج سازگار با تیوری نمایندگی است.

    کلیدواژگان: محدودیت مالی، ریسک سقوط قیمت سهام، نقش تعدیلی اجتناب مالیاتی، حاکمیت شرکتی
  • عبدالکریم مقدم*، مهدی موذنی، سیدسعید حسینی صفحات 81-99

    ریسک در هر حیطه ای قابلیت مطرح شدن دارد که یکی از این حیطه ها بانک و فعالیت های بانکداری است و بانک ها به علت اهمیت به سزایی که در نظام اقتصادی دارند در این زمینه مورد توجه خاص قرار می گیرند. هدف اصلی از این پژوهش بررسی رابطه نقدینگی با ریسک پذیری بانک های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران بود. این تحقیق از نظر هدف از نوع تحقیقات کاربردی است و از نظر طبقه بندی بر مبنای روش و ماهیت در طبقه بندی تحقیقات همبستگی قرار می گیرد. تجزیه و تحلیل داده ها بر اساس روش مطالعه داده های ترکیبی رگرسیون داده های ترکیبی با اثرات ثابت (پتل) انجام گرفت. جامعه آماری این پژوهش، بانک های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران در بازه زمانی سال 1391 تا سال 1396 بود. با استفاده از روش نمونه گیری غربالگری حذفی تعداد 9 بانک در دوره های 6 ماهه به عنوان حجم نمونه اماری مورد مطالعه قرار گرفت. تجزیه و تحلیل و پردازش داده ها با بهره گیری از روش های معمول اقتصاد سنجی و مدل های رگرسیونی صورت گرفته است که بدین منظور از نرم افزارEviews استفاده گردید. یافته های حاصل از این پژوهش نشان داد که نقدینگی سال t تاثیر معناداری بر ریسک نقدینگی بانک های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران دارد. همچنین مشخص گردید که نقدینگی سال t-1 بر ریسک نقدینگی تاثیر معناداری ندارد. در خصوص ریسک اعتباری، مشخص گردید که نقدینگی سال t و سال t-1 بر ریسک اعتباری بانک های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران تاثیر معناداری ندارد.

    کلیدواژگان: نقدینگی، ریسک، ریسک نقدینگی، ریسک اعتباری
  • علی قشقایی، کیومرث بیگلر* صفحات 100-113

    هدف اصلی این پژوهش بررسی جایگاه حسابداری خلاقانه در میان حسابرسان ایران با تاکید بر آیین اخلاق و رفتار حرفه ای می‏باشد. در راستای دستیابی به هدف پژوهش از میان 271 نفر از حسابرسان معتمد بورس اوراق بهادار ایران گروه A در بازه زمانی چهار ماهه آخر سال 96 و دو ماه اول سال 97، 160 نفر به شیوه تصادفی برای پاسخگویی به پرسشنامه انتخاب شدند. داده های حاصل از توزیع پرسشنامه برای اثبات یا رد فرضیه‏ های پژوهش با استفاده از آزمون آماری رگرسیون مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. ‏ یافته های بدست آمده نشان داد که شایستگی و صلاحیت، صداقت و عینیت و استقلال حسابرس بر حسابداری خلاقانه تاثیر منفی معناداری دارند. در حالیکه نتایج بیانگر تاثیر مثبت حق الزحمه های مشروط، حق تبلیغات و حق کمیسیون بر حسابداری خلاقانه است. شواهد تجربی حاکی از آن است که نام موسسه حسابرس تاثیر معناداری بر حسابداری خلاقانه ندارد. براساس یافته ها می توان نتیجه گرفت اصول آیین اخلاق و رفتار حرفه ای باعث ایجاد موانع بر کار خلاقانه حسابرسان می گردد تا ارزیابی صورت های مالی مطابق با خواسته صاحبکار گزارش نشوند.

    کلیدواژگان: اصول اخلاق حرفه ای حسابرس، حسابداری خلاقانه، حسابرس معتمد
  • ناصر تاریوردی*، مرتضی خانلاری صفحات 114-127
    نقدشوندگی سهام معیار مهمی برای سرمایه گذاران می باشد که می تواند بر رفتار و تصمیمات مدیران نیز از جمله تصمیم در مورد میزان نگهداشت وجه نقد شرکت اثر بگذارد. پژوهش حاضر به بررسی تاثیر نقدشوندگی سهام بر نگهداشت وجه نقد می پردازد. این پژوهش از لحاظ هدف، کاربردی بوده و از بعد روش شناسی همبستگی از نوع علی (پس رویدادی) میباشد. جامعه آماری پژوهش، کلیه شرکتهای پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران بوده و با استفاده از روش نمونه گیری حذف سیستماتیک، 114 شرکت به عنوان نمونه پژوهش انتخاب شده در دوره ی زمانی 6 ساله بین سال های 1391 تا 1396 مورد بررسی قرار گرفتند. روش مورد استفاده جهت جمع آوری اطلاعات، کتابخانه ای بوده و داده های مربوط برای اندازه گیری متغیرها از سایت کدال و صورتهای مالی شرکت ها جمع آوری شده و در اکسل محاسبات اولیه صورت گرفته سپس برای آزمون فرضیه های پژوهش از نرم افزار استاتا استفاده شده است. نتایج حاصل از پژوهش نشان می دهد که نقدشوندگی سهام بر نگهداشت وجه نقد تاثیر معکوس و معنادار دارد.
    کلیدواژگان: وجه نقد، نقدشوندگی سهام، نگهداشت وجه نقد شرکت
  • بررسی تاثیر استقلال هیات مدیره بر بازده سهام و سرمایه گذاری بیش از حد (مطالعه موردی صنعت دارو)
    سید حسن افضل نیا* صفحات 128-140
|
  • Ebrahim Enayatpour Shiadeh *, Zahra Moradi, Ahad Asadifar, Javad Derakhshan Pages 1-15
    The main purpose of this research is Investigate effect of  Ownership Concentration on relationship between Cost stickiness and Enterprise Risk in accepted companies in Tehran Stock Exchange. For this purpose 125 companies in the period 2013 to 2018 were selected. This study has applied Multiple regression to test hypotheses. Results indicates that there is a significant and positive Relationship between Cost stickiness and Enterprise Risk. Also Ownership concentration, as the core content of corporate governance, would impact the relationship between cost stickiness and company risk level: when the ownership concentration is higher, the impact of cost stickiness on company risk is less.
    Keywords: ownership concentration, Cost Stickiness, Enterprise Risk
  • Abdollah Khodaverdoee, Firoz Vafaee Manesh *, Farzin Khoskar Pages 16-31
  • AmirAhmad Agha Alikhani *, Ali Pormohamad Barogh, Mohamadreza Agha Alikhani, SeyedAhmad Mosavi Pages 32-45

    Taxation is one of the main sources of funding for all governments. This burden is financed by firms and businessmen who do not generally consider taxation desirable. Firms and their managers tend to tax evasion and tax avoidance. These incentives for non-taxpayers are affected by various conditions and characteristics, such as the characteristics of the industry, the ability to market products, the concentration of industry groups, and tax policies. The purpose of the present study is to investigate the effect of board independence on the relationship between monetary policy and tax avoidance. This research is applied in terms of purpose and methodology is causal in nature. The statistical population of the study is all the listed companies active in Tehran Stock Exchange, which were systematically sampled by 92 companies. The research period is 2009-2010. Regression analysis was used to test the hypothesis. The results show that the independence of the board of directors does not have a significant effect on the relationship between cash dividend policy and tax avoidance.

    Keywords: Tax Avoidance, cash payout policy, Board Independence
  • Pages 46-56
    Managers have a greater intrinsic ability to understand and analyze the present and future conditions of the company and industry, and therefore their sanctions on accruals will be of higher quality because of the impact they can have on determining the financial position of the company and To improve or reverse it, many researchers and investors have been the focus of attention. This has led researchers to always try to measure the performance of managers. However, due to the quality of management performance, this measurement has been studied in a qualitative and a questionnaire. The term financial constraint is meant to hinder the provision of funds for all desirable investments. This inability may be due to the inability and inefficiency of management to obtain loans, the inability to provide funds, as well as bad credit conditions in the selection of new stocks and with non-cash assets. Are in their growing period. For this purpose, data on 124 companies listed in Tehran Stock Exchange from 2007 to 2013 were tested using regression model and hybrid data model. Lower.
    Keywords: Managers financial ability, Financial Constraints, Corporate growth period
  • Iman Konarizadeh *, Leila Andarvaj Pages 57-65

    The importance and importance of performance appraisal creates that forces can support growth and development plans and create opportunities for organizational excellence. Governments, organizations, and institutions are making a concerted effort to do so. Without continuous review and acquisition of progress and achievement of objectives and without identifying the challenges facing the organization and obtaining feedback and awareness of the extent to which policies have been implemented and identifying those that need serious improvement, continuous performance improvement will not be possible. All of the above are not possible without measurement and evaluation. One of the new ways to evaluate companies' performance is the data envelopment analysis method, which is a multi-criteria approach to decision making and performance measurement. In this study, the statistical method, statistical population and sample will be introduced, as well as the tool used to collect the desired information, and how to calculate it. The collection is applied in terms of purpose, methodological in terms of descriptive type, scientific method, and in terms of data collection is non-field and library type or in other words uses secondary information. The required statistics and information will be provided including the use of official reports, provincial statistics and archived information in the municipal affairs of the Khuzestan Deputy of Planning.

    Keywords: Efficiency, performance of municipalities
  • SeyedeMansoore Hosseini *, Adele Hasani, Farzin Khoshkar Pages 66-80

    The purpose of the present study is to investigate the effect of financial constraint on the risk of stock price collapse by emphasizing the moderating role of tax avoidance and corporate governance in listed companies in Tehran Stock Exchange. For this purpose, 140 companies were selected for the implementation of this research from 2012 to 2016. Combined data approach was used to test the research hypotheses. The results showed that financial constraint has a direct and significant effect on the risk of falling stock prices. That is, the constraint on financing is linked to stockpiling bad news and ultimately to falling stock prices. The sample companies were also divided into two groups of companies with strong and weak corporate governance, as well as those with and without tax avoidance. The hypothesis test results showed that the positive effect of financial restraint on the risk of falling stock prices is more severe in companies with poor corporate governance or tax avoidance. Finally, the findings show that the results are consistent with representation theory.

    Keywords: Financial Constraint, risk of falling stock prices, Tax avoidance moderating role, Corporate Governance
  • Mehdi Moazeni, SeyedSaeed Hoseini Pages 81-99

    Risk can be addressed in any area, one of which is banking and banking activities, and banks are given special attention because of their importance in the economic system. The main purpose of this study was to investigate the relationship between liquidity and risk taking of banks listed in Tehran Stock Exchange. This research is an applied research in terms of purpose and is classified according to the method and nature of correlation research. Data analysis was performed using fixed effects regression method (PATL). The statistical population of this study was the banks listed in Tehran Stock Exchange during the period of 1391 to 1396. Using the knockout screening sampling method, 9 banks were studied in six months as the sample size. Data were analyzed and processed using standard econometric methods and regression models. Eviews software was used for this purpose. The findings of this study showed that the liquidity of year t has a significant effect on the liquidity risk of the banks listed in Tehran Stock Exchange. It was also found that the liquidity of year t-1 had no significant effect on the liquidity risk. With regard to credit risk, it was found that the liquidity of year t and year t-1 had no significant effect on the credit risk of the banks listed in the Tehran Stock Exchange.

    Keywords: liquidity, risk, Liquidity risk, Credit risk
  • Ali Qashqai, Kumars Biglar * Pages 100-113

    The main objective of this research is reflection on the role of audit ethics Principles in applying creative accounting practices in Iran. The statistical population consisted of 271 accredited auditors of the stock exchange of Iran Group A during the last four months of the year 96 and the first two months of the year 97. Finally, the data were analyzed by 160 questionnaires Within 6 months, they answered the questionnaire, collected. The results of the questionnaire distribution were quantitatively analyzed in SPSS environment and analyzed to determine or reject the research hypotheses. The findings showed that competence, auditors' honesty and objectivity and auditor independence have a significant negative effect on creative accounting. While the results indicate the positive impact of conditional fees, Advertising and Commission right to creative accounting. The empirical evidence indicate that the auditor firm name does not have a significant impact on creative accounting. The results show that audit ethics Principles make impede for creative work of auditors until the not to evaluate financial statements in accordance with the wishes of the owner.

    Keywords: Auditor's Ethics, Creative Accounting, Trustee Auditor
  • Naser Tariverdi *, Morteza Khanlari Pages 114-127
    Stock liquidity is an important criterion for investors that can influence the behavior and decisions of managers, including the decision on how much to hold company cash. The present study investigates the effect of stock liquidity on cash holding. This study is applied in purpose and is causal (post-event) correlation methodology. The statistical population of the study consisted of all listed companies in Tehran Stock Exchange. Using systematic elimination sampling method, 114 companies were selected as the sample of the research in the 6-year period between 2012-2012. The method used for data collection was a library and data were collected for measuring variables from coding site and corporate financial statements. Initial calculations were performed in Excel and then statata software was used to test the research hypotheses. The results show that stock liquidity has a significant and inverse effect on cash holding.
    Keywords: Cash, Stock Liquidity, Company Cash Holdings
  • The Impact of Board Independence on Stock Returns and Overinvestment (A Case Study of the Pharmaceutical Industry)
    SeyedHasan Afzalnia * Pages 128-140