فهرست مطالب

فصلنامه مطالعات حقوق خصوصی
سال پنجاهم شماره 1 (بهار 1399 )

  • تاریخ انتشار: 1399/01/01
  • تعداد عناوین: 10
|
  • محمد مهدی الشریف*، مریم جلالی صفحات 1-20

    قانون مدنی حق انتفاع را یکی از علایق اشخاص نسبت به اموال ذکر می کند و عقد وقف و نیز عقود احباس را از اسباب آن می شمارد. تحلیل حقیقت عاریه نشان می دهد که هرچند قانون مدنی عقد عاریه را در کنار عقود موجد حق انتفاع ننشانده، ولی ثمره عاریه نیز حق انتفاع است، زیرا ماهیت حق انتفاع چیزی جز سلطه اعتباری بر انتفاع از عین نیست و در عاریه نیز اذن مالک، مستعیر را مسلط بر انتفاع می سازد. ماده 92 ق.م نیز از حق انتفاع ناشی از اذن شارع در انتفاع از مباحات و مشترکات سخن گفته است. چنانچه عاریه را مفید حق انتفاع ندانیم، برای تعیین نوع علقه حاصل از آن با بن بست روبه رو می شویم، زیرا به حسب فرض جز مالکیت و حق ارتفاق علاقه دیگری در ماده 29 ق. م پیش بینی نشده است. جواز عاریه و لزوم عقود احباس و وقف نیز سبب تفاوت گوهری در ثمره حاصل از آنها نمی شود، همان گونه که در صلح مجانی و هبه نیز لزوم و جواز مانع از اتحاد ثمره آنها که مالکیت است، نمی شود. مشهور فقیهان متاخر نیز بر اینکه ثمره عاریه نیز همچون وقف عام و عقود احباس، حق انتفاع یا ملک انتفاع است، تصریح کرده اند. جواز انتفاع یا اباحه تکلیفی را که یک حکم تکلیفی است، نباید با حق انتفاع یا اباحه وضعی که یک حکم وضعی است، اشتباه کرد.

    کلیدواژگان: اذن، حق انتفاع، عاریه، عقود احباس
  • محمدحسن اماموردی* صفحات 21-38

    در اداره موقوفات خاص بدون متولی، اختلاف نظر وجود دارد. برخی فقها با شناساییحق مالکیت برای موقوف علیهم، اداره مال موقوفه را از لوازم آن می دانند و مدیریت انحصاری موقوفه را با اینان می شمارند. اما بیشتر فقهای دو سده اخیر، فارغ از حق موقوف علیهم، به منظور رعایت حق بطون آتی، امور اداری را که به همه موقوف علیهم مرتبط می شود، در زمره اختیارات حاکم می دانند. در حوزه قوانین، در آغاز دیدگاه نخست مقرر شد. اما در ادامه، دیدگاه دوم جایگزین آن شد. با این همه، رویه عملی سازمان اوقاف و رویه قضایی دادگاه ها همچنان مبتنی بر دیدگاه نخست است. درحالی که دیدگاه دوم و مبنای آن در حقوق جدید استقرار یافته و رهایی از پافشاری بر دیدگاه نخست و دگرگونی رویه عملی و رویه قضایی بایسته است.

    کلیدواژگان: حاکم، حق مالکیت، حق انتفاع، موقوف علیهم، وقف خاص
  • بیژن حاجی عزیزی*، رضا توکلی نهاد صفحات 39-55
    مسئولیت محض، اهدافی مانند تخصیص بهینه منابع، توزیع ریسک، بازدارندگی و انتظارات مصرف‏کننده را دنبال می کند. در نگاه کلی این اهداف در بازار کالاهای مستعمل به دلیل اختلاف ساختاری که با بازار کالاهای نو دارند، محقق نمی شود. طبیعت بازار کالاهای مستعمل، مقتضی کالاهایی با قیمت و کیفیت پایین تر است. علاوه بر اینکه مسئولیت محض با طبیعت این بازار، تعارض دارد، موجب ارایه کالاهای ایمن تری نیز نخواهد شد. در نتیجه در رابطه فروشندگان کالای مستعمل و زیان دیده، مسئولیت مبتنی بر تقصیر منافع اجتماعی بیشتری را فراهم خواهد کرد، مگر اینکه عملکرد فروشنده، این انتظار را ایجاد کند که کالای مستعمل ریسکی بیشتر از کالای نو ندارد.
    کلیدواژگان: انتظارات مصرف‏کننده، بازدارندگی کالای مستعمل، تخصیص بهینه منابع، توزیع ریسک، مسئولیت محض
  • مهسا رباطی، سعید محسنی*، سید محمد مهدی قبولی درافشان صفحات 57-75

    با بررسی متون قانونی، دکترین و رویه قضایی ایران، مصادیق متعددی را می توان یافت که در آن از «عدم قابلیت استناد» یا استنادناپذیری، نه در مقام اثبات دعوا، بلکه در مقام ثبوت و وجود پدیده های حقوقی، سخن به میان آمده است. این مفهوم از استنادناپذیری که نوعی ضمانت اجرای حقوقی محسوب می شود، با وجود انعکاس و استفاده در حقوق داخلی، همچنان مبهم مانده و مفهوم شناسی دقیقی از آن صورت نگرفته است. به علاوه جایگاه این ضمانت اجرا در کنار سایر ضمانت اجراهای حقوقی موجود در نظام داخلی نیز مشخص نیست و در نتیجه این ابهام، کارایی و کاربرد این ضمانت اجرا در حقوق داخلی، به دلیل خلط این مفهوم با مفاهیم موجود، گاه مورد تردید و بعضا رد قرار گرفته است. این پژوهش درصدد است از سویی با مفهوم شناسی استنادناپذیری در خاستگاه خود یعنی حقوق فرانسه، اجمال و ابهام این مفهوم در حقوق ایران را مرتفع سازد و از سوی دیگر، با مقایسه این نهاد حقوقی با مفاهیم مشابه و تمیز مرزهای مفاهیم، جایگاه این ضمانت اجرا در حقوق داخلی را تبیین و از خلط مفاهیم موجود در این زمینه جلوگیری کند.

    کلیدواژگان: بطلان نسبی، عدم قابلیت استناد، عدم نفوذنسبی، فقدان اثر نسبی، مراعی
  • امیرحسین رضایی نژاد* صفحات 77-95
    سبک حقوقی به معنای بررسی مشخصه های سبکی متون حقوقی، در مقایسه با سبک ادبی با محدودیت هایی روبه روست. رای قضایی با توجه به ویژگی های خاصی که دارد، می تواند موضوع جذابی برای بررسی سبکی باشد. می خواهیم بدانیم مشخصه های سبکیرای ایرانی کدام اند و دلایل شکل گیری آن چیست؟ آیا می توان در بین دادرسان ایرانی سبک خاصی در رای نویسی شناسایی کرد؟ نتایج این مقاله نشان می دهد که سبک کنونی رای نویسی در ایران را، با توجه به دلایل شکل گیری این سبک، می توان سبکی تقلیدی از نمونه فرانسوی دانست، به ویژه آنکه قاضی ایرانی، همانند بسیاری دیگر از حوزه های دادرسی، برای نوشتن رای الگویی فقهی نداشته است. با این همه برخی قضات سبکی ویژه ای برای نگارش رای دارند؛ سبک هایی که فارغ از خوب یا بد بودن درخور توجه اند.
    کلیدواژگان: رای قضایی، سبک داران ایرانی، مشخصه های سبکی، نظام حقوقی و سیاسی
  • عبدالحسین شیروی*، صمد یوسف زاده صفحات 97-115
    تصاحب عبارت است از به چنگ آوردن کنترل مدیریتی شرکت های دیگر، از طریق خرید اکثریت سهام دارای حق رای در انتخاب مدیران، به منظور حذف مدیریت ناکارامد. ایجاد ارزش و ازدیاد ثروت سهامداران، به عنوان دو هدف اقتصادی مهم، هدف  از تصاحب شرکت دیگر است. با وجود این باید دانست که آیا در عمل، با لحاظ انگیزه های مدیران در اقدام به تصاحب، این استراتژی به ایجاد ارزش و ازدیاد ثروت سهامدان شرکت تصاحب کننده منجر می شود؟ فرضیه مطرح شده در این تحقیق، پاسخ منفی به پرسش مذکور، با ذکر دلایل اثباتی آن و لزوم حمایت از سهامداران شرکت های تصاحب کننده است.
    کلیدواژگان: انگیزه تصاحب، تصاحب، تصاحب دوستانه، تصاحب خصمانه، سهام، سهامداران، شرکت تصاحب کننده، شرکت هدف، مدیران
  • مسعود فرزاد، محمد ابوعطا*، حسین سادات حسینی صفحات 117-132
    در حقوق ایران، خواهان به هنگام طرح دعوا، مکلف است سبب ادعای خود را بیان کند. این در حالی است که مطابق نظر غالب در فقه امامیه، اصل بر لزوم استماع دعاوی است، حتی درصورتی که مدعی، سبب ادعای خود را در مقام دادخواهی ذکر نکرده باشد. از این منظر، جز در شرایط خاص، اصولا این دادگاه است که در آغاز محاکمه، سبب دعوا را کشف می کند و بر همان اساس، رسیدگی را انجام می دهد. پذیرش قانونی این دیدگاه فقهی که در پاره ای از آرای از محاکم نیز تایید شده است، ضمن رعایت اصل چهارم قانون اساسی و طبعا تضمین استماع عام دعاوی، می تواند موجب انتقال موضوع تعیین سبب دعوا و ضمانت اجرای آن در قانون آیین دادرسی مدنی از مقررات راجع به شرایط شکلی دادخواست، به احکام راجع به ایرادات و موانع رسیدگی و تبعا تغییر مقام تصمیم گیرنده از مدیر دفتر دادگاه، به دادرس شود. در حقوق فرانسه، هرچند سبب دعوا، به صراحت در قوانین تعریف نشده و حقوقدانان نیز نظرهای مختلفی در مورد مفهومآن ارایه کرده اند، اما حسب قانون آیین دادرسی مدنی، ذکر جهات موضوعی و حکمی ادعا بر عهده خواهان است.
    کلیدواژگان: ادعا، خواهان، خوانده، دادرسی، قاعده حقوقی
  • غلامعلی قاسمی*، محمد بافهم صفحات 133-151
    قانون ایران در خصوص تابعیت افراد متولد از مادران ایرانی، دستخوش تحولاتی شده است. با بررسی سیر اصلاح قوانین در این زمینه، درمی یابیم که قانونگذار در خصوص ترجیح «مصالح حاکمیتی و کلان جامعه» و «مصلحت افراد»، بر سر دوراهی قرار گرفته است؛ به این صورت که در برخورد با مسئله تابعیت افراد متولد از مادران ایرانی، ابتدا به صورت مطلق، مصالح حاکمیتی خود را درنظر گرفته، اما با توجه به مشکلات ناشی از این رویکرد مطلق و جزمی، قانونگذار (مجلس) و حتی دولت (قوه مجریه)، درصدد توجه به مصلحت افراد و استفاده از روش حقوقی و تحلیلی در برخورد با مسئله تابعیت این افراد است؛ در پژوهش حاضر، نقاط ضعف و قوت تحولات و تلاش های متعدد قانونگذار و دولت به این مسیله، تبیین و تشریح شده است. نتایج این پژوهش، حاکی از آن است که هر دو رویکرد جزمی گرایی ابتدایی و تلاش های تحلیل گرایانه اخیر، با افراط گرایی هایی مواجه بوده است.
    کلیدواژگان: پدر خارجی، تابعیت، طفل متولد از مادر ایرانی
  • حمید قاسمی* صفحات 153-169
    اصل استقلال سازمان حقوق مسئولیت مدنی، اصل موازنه مدنی و اصل چیرگی فلسفی دادگری مدنی (ارزش گرایی) و عدالت اصلاحی (اولپین- ارسطو- کانت)، بر اندیشه نظم مدنی  (ابزارگرایی) و اندیشه اقتصادگرایی در رفتار زیان آور واضعان خردمند، برتری دارند و چالش های فلسفی پاسخگویی مدنی همانند چالش شخصیت حقوقی دولت، انتساب ناپذیری و تقصیرناپذیری و ناروایی  (نامشروعت) و خیره سری  (تقصیر مدنی) در رفتار قانونگذاری را می گشایند؛ حتی پایه زرین تقصیر  (با درون مایه ای ویژه) و ناروایی در رفتار قانونگذاران را می توان شناسایی کرد و به ابزار آن، آنها را به پای میز دادرسی از بازتاب کیفرگون مدنی  (اندیشه کیفرگرایی) برای برابر ایستادن تراز مدنی میان زیان دیده و سازمان بخشان خیره سر قانون کشاند، زیرا اندیشه های فلسفی مسئولیت برخاسته از خیره سری بر اندیشه های مسئولیت بی تقصیر (همانند خطر، موازنه، تضمین حق، سامان دهی زیان، برابری قانون و هزینه های همگانی، خدمات همگانی، بهره مندی یا استحقاق و همبستگی) در توازن مدنی چیرگی دارد. در فرانسه مسئولیت مدنی برخاسته از مقررات دولتی با آرای بلانکو (1873) و کوییتاس (1923) شورای دولتی آغاز شد که این روند به رای پاسخگویی برای لافلورت  (1938) از قانون زیان آور پارلمان و رای دریانکرت (1973) در زمینه مقررات تقصیرآمیز دولتی انجامید. در ایران برای قانونگذاران عادی سرپیچی از نظم عمومی (مذهبی) و قانون بنیادین، درهم شکستن تکلیف پیشین  (پلانیول) بوده، خیره سری است (اصل 72). در وضع ناروا و ترک خیره سرانه نهش مقررات زیان آور دولتی بر پایه حق بنیادین دادخواهی و اصل 173 و بند 1 ماده 10 و تبصره آن  (اصل جلوگیری پیشروی زیان) و ماده 11  (ابطال تصمیم های مقامات عمومی و اعاده به وضع پیشین) از قانون ت.. عدالت اداری، مسئولیت مدنی تقصیری در تصمیمات زیان بار سازمان یافته اس. اصل مسئولیت مدنی تقصیری مرزهای اصل مصونیت مدنی فرمانروایان تقنینی را در هم فرو می شکند.
    کلیدواژگان: انتساب ناپذیری، تقصیر (خیره سری)، تقصیرناپذیری، قانونگذاری، نامشروعت (ناروایی)
  • حسن محسنی* صفحات 171-188
    اگرچه کارگر می تواند تعقیب کارفرمایی را که به پرداخت حق سعی محکوم شده است از دادسرا وفق ماده 185 قانون کار بخواهد و ضمانت اجرای کیفری را برگزیند، قانونگذار درباره امکان خسارات تاخیر در تادیه دین یا محکومیت کارفرما در هیات تشخیص و حل اختلاف در قانون کار حکمی مقرر نکرده و تبعا درباره مرجع صالح رسیدگی بدان میان دادگاه ها اختلاف به وجود آمده است. این اختلاف اگرچه وفق رای وحدت رویه دیوان عالی کشور به نفع دادگاه های عمومی حل شده است ، خروج این امر از صلاحیت هیات تشخیص و حل اختلاف، هم از نظر طبیعت اختلاف و هم از منظر ماهیت و اصول حاکم بر حقوق کار فاقد توجیه مناسب است.
    کلیدواژگان: بقای رابطه کار، ترتیب منظم پرداخت، ضمانت اجرای مدنی، هزینه اشتباهات
|
  • Mohammad Mahdi Alsharif *, Maryam Jalali Pages 1-20

    Right of exploitaitionis known as one of the person's relationship to property by civil code and is counted endowment and lien contracts as causes of it. Analysis of the nature of loan shows that the result of the loan contract is also right of exploitaition, although civil code has not seat the loan contract on side contracts those creator the right of exploitaition. Because the nature of right of exploitaition nothing except credit domination on the right of exploitaition of substance and also permission of owner in the loan contract, is dominant the borrower on right of exploitaition.Article 92 has spoken of the right of exploitaitionby legislator's permission in the exploitaition of resources and common.If we don’t know the loan contract creator of exploitaition, we will be faced with deadlock to determine the type of relationship that comes from it. Because in 29 article has not predicted relationship except ownership and right of exploitaition. Revocable of loan contract and binding of lien contract and endowment do not make fundamental difference in the result of these, as irrevocable in the free peace and revocable in the gift will not cause that these two contracts be different in the result (ownership). Also famous jurists later have asserted that the result of loan contract is the right of exploitaitionas general endowment and lien contracts. We should not be wrong license of exploitaition or charging legal permission that is a charging legal law with right of exploitaitionor correlative permission that is a correlative law.

    Keywords: Right of Exploitation, Permission, Loan, Lien contracts, Credit domination
  • Mohammad Hasan Emamverdi * Pages 21-38

    There is a disagreement on the management of specific endowments without a trustee. Some jurists, recognizing the ownership right for the beneficiaries, believe that the management of the endowment is an integral part of it and exclusive management of the endowment are with the beneficiaries. But most jurists in the last two centuries consider the rights of future beneficiaries as standard. They consider the administration of affairs that is related to all the beneficiaries, as the ruler’s authority. In the Iranian law, in the beginning, the first opinion was chosen. But later on, the second view came to the fore. However, the practical procedure of the Organization of the Endowments and the judicial process of the courts accept the first view and it has continued until now. Whereas, the second opinion and its basis are accepted in the new legislations. Therefore, it is necessary to change the practical and judicial procedure.

    Keywords: Beneficiaries, Specific endowment, governor, right of ownership, Right of Exploitation
  • Bijan Haji Azizi *, Reza Tavakoli Nahad Pages 39-55
    Abstract Strict liability relies on the goals like efficient allocation of resources, distribution of risk, deterrence and consumer expectations. These goals in a generally speaking cannot be achieved because of the structural differences between new and used product markets. Naturally in used product markets, consumers expect lower price and quality. In addition to the existing conflict between the nature of this market and strict liability, it will not provide more secure goods. As a result, in the relationship between used product sellers and injured persons, the theory of negligence will provide greater social benefits unless the seller's conduct causes the expectation that the risk of used product is not higher than the new one.
    Keywords: consumer expectations, deterrence, distribution of risk, efficient allocation of resources, used good
  • Mahsa Robati, Saeed Mohseni *, Sayyed Mohammad Mahdi Qabuli Dorafshan Pages 57-75

    By studying legal texts, doctrine and jurisprudence of Iran, several examples can be found in which non-opposability, not as proof of the dispute, but as existence of legal elements, has been talked about. This concept of non-opposability, that is a kind of legal sanction, despite the reflection and use in domestic law, remains unclear and no exact conceptualization has been made. Moreover, the position of this sanction, along with other legal sanctions in the domestic system, is not clear, and as a result of this ambiguity, the effectiveness and application of this sanction in domestic law, due to the confusion of this concept with existing concepts, has sometimes been questioned or rejected. This study seeks on the one hand by defining the concept of non-opposability in its origin, it means French law, clear this concept in Iran law and on the other hand, by comparing this legal institution with similar concepts and the distinct boundaries of concepts, explain the position of this sanction in domestic law and prevents from confusion of existing concepts in this field.

    Keywords: Non-opposability, Relative Lack of Influence, Relative Lack of Effect, relative nullity, Mora’a
  • Amirhossein Rezaeinejad * Pages 77-95
    Judicial style in the sense of studying the style markers of law texts in comparison with literary style has some limitations. Judicial judgements in the light of its features can be an interesting object for stylistic study. Moreover, recognizing the limitations and legal style, we want to know about what the style markers of Iranian judgement are and the reason of this style, as well also if it is possible Iranian judges to have a special style in their judgments or not. Results of this study have shown that judicial style despite of some limitations known as important. Furthermore current style of writing the opinions in Iran by considering the reasons that cause it to appear, is imitation style of French model, especially concerning that Iranian judge, like other procedural grounds, can´t find a pattern in Islamic law to write a judgement. However, there are some judges who have special style in writing. the styles are apart from their quality are considerable.
    Keywords: Judicial Style, Style Markers, Legal, Political System, Iranian Stylist
  • Abdolhosein Shiravi *, Samad Yousefzadeh Pages 97-115
    The Acquisition is to take the control of managing other companies by purchasing the majority of voting stocks, in order to eliminate the inefficient management. Creating value and expanding shareholders wealth, as two important economic goals, is the goal of taking over another company. Nevertheless, it should be understood whether, in practice, considering the incentives of managers to acquire, will applying this strategy lead to the creation of value and the increase of the wealth of the company's shareholders? The hypothesis in this research is a negative answer to the above question, explaining the reasons for it and the need to support the shareholders in the acquiring companies.
    Keywords: Acquisition, Friendly Acquisition, Hostile Acquisition, Acquisition Motivation, Acquirer, Target Company
  • Masoud Farzad, Mohammad Abouata *, Hossein Sadat Hosseini Pages 117-132
    Under Iranian Civil Procedure Act, claimant, when making Action, has to determine the cause of his/her Action. While according to the paramount opinion in Shiit Jurisprudence, principally the whole Actions have to be heard even when cause of Action has not indicated. From this view point, as a rule, it is the court that is bound, at the commencement of hearing, to explore the cause of Action and on that basis, makes judicial decision. By accepting this opinion which has been applied in some court's decisions, in addition to respecting the fourth principle of Iranian Constitution, it is possible to transfer the subject of determination and achievement of cause of Action, from the section of formal conditions of petition to the section of hearing bars which naturally results in changing the decision making authority from court clerk to judge. In French law, although the phrase "cause of Action" has not been used and defined in civil procedure Act and jurist has expressed different opinions in the matter, according to that Act, claimant is obliged to indicate legal and subjective bases of Action.
    Keywords: Claimant, Defendant, Claim, Hearing, Legal Rule
  • Gholam Ali Ghasemie *, Mohammad Bafahm Pages 133-151
    Iran's law on the Nationality of Iranian-born mothers has undergone some changes. By reviewing the process of amending the rules in this area we can get: The legislator has faced the dilemmaof the preference for "macroeconomic and governance interests" and "people's interests."So that in dealing with the issue of the Nationality of Iranian-born mothers, they first consider the absolute interests of their sovereignty, but due to the problems caused by this absolute and dogmatic approach by the legislator and even the government itself, it is considering paying attention to the interests of the people and the use of The legal and analytical method to deal with the issue of Nationality of these individuals. In this research, the weaknesses and strengths of various developments and efforts of the legislator and the government are explained and described. The results of this study indicate that both the initial dogmatic approach and the recent analytical efforts are facing extremism.
    Keywords: Foreign father, Nationality, Iranian Mother
  • Hamid Ghasemi * Pages 153-169
    The structure of civil liability law places great challenges on the civil accountability. The hard challenges of inertia, irreconcilability, indifference in the legislature's behavior come about from civil liability law. Therefore, they have said that they will not be able to answer the questions themselves in order to prevent civilian accountability and not to be happy about libelous litigation But civil justice calls for sovereign sovereignty to respond to civil responsibility in their pernicious behavior. The Liability organization and its triumphant principles (the "principle of civil accountability" and "the principle of accountability of all the stinging heads"), with all its glorious structure to the basic tools of the "blame" and "inadmissibility", put the rulers at the foot of the trial to equalize the "balance" Civil society "between lost and the Legislators trespassing. The theme of professional misconduct by lawmakers is another. In France, liability emerged from state regulation by the Blanco (1873) and Couitéas (1923) government council, which led to the accountability vote for L'Fleurette (1938) of the law-abiding law of the Parliament; In Iran, for ordinary law-makers, defying the general (religious) and the fundamental law is "violation of the previous mandate", and it is a civil shame (Article 72). In the " unfair legislature " and "abandoning the pernicious perceptions of the ninth", the harmful regulations of the state based on the fundamental right to appeal, and Article 173 and paragraph 1 of Article 10 and its note (the principle of preventing loss) and Article 11 (the annulment of decisions of public authorities and restitution to the status The former) from the Act of administrative justice, "guilty civil liability" in organized harmful decisions: "The principle of guilty civil liability blames the boundaries of the principle of" civil immunity "of the ruling rulers."
    Keywords: : Illegitimacy, Fault, Irreconcilability, Faultlessness, Legislation
  • Hassan Mohseni * Pages 171-188
    Although an employee can prosecute his employer for non-enforcement of its wage condemnation according to article 185 of Labor Law and via he choses a penal sanction but legislator have not foreseen an article in Labor Law about civil sanction of Late Payment Indemnity of wage or condemnation of it in Employee & Employer Conflict Resolution Commission and so this silence occurred conflict of judgments in our courts and consequently in our Supreme Court’s Chambers. Finally, Supreme Court by its Unification Judgment Number 757 held that adjudication about this kind of sanction is under jurisdiction of Civil Tribunals and this claim is out of authority of that special Commission (EECRC). We believe that this Unification Judgment is consistent by the nature of Employee & Employer Conflict and so it cannot be properly justified by Principles of Labor Law.
    Keywords: Civil Sanction, Duration of Employment Relation, Regular Payment, Cost of Errors