فهرست مطالب

مجله منظر
پیاپی 51 (تابستان 1399)

  • تاریخ انتشار: 1399/04/01
  • تعداد عناوین: 7
|
  • سید امیر منصوری* صفحه 0

    صورت بخشی دشوارترین مرحله در فرایند خلاقیت است. صورت که پدید آمد، بعد از آن تغییراتش آسان است. این مرحله تکنیک و فن هنر است که در مدارس هنری آموزش داده می شود. ایجاد صورت اما، بی آنکه پیش از آن نمونه ای دیده باشی، عمیق ترین وجه آفرینش است. اگرچه برای انسان که در عالم ماده زندگی کرده، آفرینش، حداکثر دگرگونی یا ترکیب نوین صورت هایی است که دیده و تجربه کرده، اما فارغ از عناصر و اجزای صورتی که خلق می کند، کلیتی که می سازد بهره ای از حقیقت دارد. سه گانه ای که جوهر فضای ایرانی را تشکیل می دهد مرکب است از آب، درخت و چارتاقی. همنشینی این سه عنصر قدیم با یکدیگر اتفاقی نو بود که نه یکباره، که به تدریج و طی سده ها پدید آمد. شرح تاریخی و وصف چگونگی و چرایی سه گانه در کتاب «سه گانه منظر ایرانی» به تحقیق بیان شده است. این که مردمان ایران برپایی سه گانه در مرکز فضا را موجب حیات و قوام آن بدانند و سه گانه را دارای چنان قدرتی بشناسند که گسترش فضا را تا دوردست ها و کرانه های جدید تحت اثر خود حمایت کند و پیوسته به آن ارزش قدسی و کمالی ببخشد، به محصولات زندگی آنها هویتی خاص می دهد. این که معماری ایرانی، شهرهای ایران و منظر ایرانی همچون باغ، علی رغم تنوع صورت، دگرگونی های تاریخی یک هویت شناخته می شود، به دلیل وجود و تداوم صورت بخشی سه گانه بر تحولات فضاست. سه گانه اساس زیباشناسی فضا در ایران را تشکیل می دهد و هرجا و در هر زمان قرار بر ایجاد فضایی جدید با روحیه ایرانی باشد، سه گانه است که نقش اصلی را برعهده می گیرد. حتی در نمونه های مبتذل پارک سازی با تمنای باغ ایرانی و طراحی محله در شهرهای امروزی می توان نشانه هایی آگاهانه یا ناخودآگاه از عناصر سه گانه رادر تولید فضا دید. اینک که وجود سه گانه در جوهر فضای ایرانی کشف و معرفی شده، وقت آن است که به انواع ظهور و حضور آن در فضاهای شهری، معماری و طبیعی پرداخته شود و با تحقیقات بیشتر و عمیق تر دلایل موفقیت و پایداری آن در جهان متحول از چند هزار سال قبل تا امروز مطالعه شود. شاید برای تحلیل پایداری سه گانه در زیباشناسی فضای ایرانی در مقایسه با مرگ نمادهای زیبایی در هنر سایر اقوام ناگزیر باشیم تا سه گانه را، با رویکرد هستی شناسانه، نماد کلیتی وجودی به حساب آوریم و نمادگرایی تمدن های دیگر درکمال بخشی به فضا را اقدامی معرفت شناسانه و جزءنگر در حوزه صورت بدانیم. روی جلد این شماره نقاشی شهره جوادی است از سه گانه اصیل نیاسر کاشان که همچنان پابرجاست. نقاشی، با انتخاب زاویه خاصی از هم سرایی سه گانه، قاب ماندگاری از زیبایی صورت برآمده از کمال معنوی مستتر در ذهن ایرانیان ساخته است.

    کلیدواژگان: فضای ایرانی: درخت، آب، چارتاقی، منظر
  • آیدا آل هاشمی* صفحات 6-15
    باغ فتح آباد در کرمان نمونه ای از باغ های ایرانی دوره قاجار است که کمتر مورد توجه قرار گرفته اند. این باغ در عین پایبندی به شاخصه های اصیل باغ ایرانی، در کلیت و اجزا با ساختار کلاسیک باغ ایرانی تفاوت هایی دارد. در سال 1394 این باغ بعد از دهه ها بی توجهی و زمانی که کاملا رو به نابودی می رفت، مرمت و به روی عموم بازگشایی شد. امروز در بازدید از این باغ خوانش این باغ به مثابه باغی ایرانی و مطابق با شاخص های شکل دهنده به باغ ایرانی مشکل می نماید. این نوشتار با رجوع به پژوهش های صورت گرفته در باب شاخص های اصالت بخش به باغ ایرانی به انطباق ساختار باغ فتح آباد قبل و پس از مرمت با این شاخصه ها می پردازد، عکس های هوایی و همچنین تصاویر باغ فتح آباد قبل و بعد از مرمت منبع اصلی پژوهش نمونه موردی بوده است. در نهایت این نوشتار عدم توجه به اصل محصور بودن و اهمیت دیوار در باغ ایرانی و همین طور جایگاه ورودی در باغ و ارتباط ان با محور اصلی و کوشک را دلیل اصلی سردرگمی در خوانش باغ فتح آباد به عنوان باغ ایرانی می داند؛ دو موردی که در ساختار اولیه باغ براساس روایات و تصاویر حضور داشته اند و در بازسازی و مرمت باغ به اندازه دقت در مرمت جزییات عناصر باغ و کوشک مورد توجه قرار نگرفته اند.
    کلیدواژگان: باغ ایرانی، اصول باغ ایرانی، باغ های دوره قاجار، باغ فتح آباد
  • ریحانه خرم روئی*، امین ماهان صفحات 16-23
    فرهنگ و ارتباطات در روابط، هم زیست و در عمل تفکیک ناپذیرند. هر رفتار و عمل فرهنگی، رویدادی ارتباطی است و هر کنش ارتباطی، رویدادی فرهنگی محسوب می شود. رسانه دروازه ای است که از طریق آن فرهنگ به افراد منتقل می شود، زیرا محتوای رسانه یک عنصر فرهنگی به شمار می آید. امروزه دستیابی به درک کامل و همه جانبه از ارتباط رسانه و فرهنگ، بدون انجام پژوهش های چندفرهنگی و مطالعات بین رشته ای امکان پذیر نیست. رسانه ها جایگاه و فضای بسترسازی فرهنگی، تامل و ژرف اندیشی درباره اهمیت معنا و اندیشه ورزی با توجه به متن فرهنگی و ساحت اجتماعی قلمداد می شوند که به تقویت و بازسازی الگویی منسجم از معنا و تاسیس کانون ارزشی مبادرت می ورزند. باغ، این طبیعت اهلی شده، به مثابه منظر فرهنگی، حاصل یک تعامل پیچیده تاریخی است که در بستر زمان شکل گرفته و همزمان از ارزش های زیبایی شناختی، متعالی و سودمندی برخوردار است و به واسطه ارزش های چندگانه اش کلیه حواس پنج گانه را درگیر می کند. در انتهای یک سر این تعامل، همواره «انسان» به عنوان موجودی اجتماعی که قادر به ساخت یک فرهنگ است قرار داشته و در سر دیگر این تعامل، هر آن چیزی است که انسان در دوران گوناگون با آن برخورد داشته است. در برخورد اول و اساسی او «طبیعت» قرار دارد. در برخوردهای بعدی، انسان با محیط پیرامونش ارتباط برقرار کرده و دستاورد این ارتباط یک فرهنگ ایجاد کرده است. لذا باغ ایرانی این پدیده تاریخی، به مثابه رسانه ای است که علاوه بر آنچه در سنت و کالبد به آن اشاره شده دارای مضامینی است که با دنیای رسانه جدید  در ارتباط است و الگوهایی که در رسانه جهت انتقال مفاهیم وجود دارد، به شکلی خاص در وجود خود نهاده است.
    کلیدواژگان: رسانه، باغ ایرانی، فرهنگ، منظر فرهنگی
  • علیرضا عظیمی حسن آبادی، سعید تیزقلم زنوزی*، محسن کاملی صفحات 24-35

    علی رغم نقش مجلات تخصصی در تبلیغات، آموزش و ایجاد جریان های فکری در معماری معاصر ایران، تاکنون هیچ تحقیق جامعی پیرامون محتوای این رسانه ها صورت نگرفته است. تحلیل محتوای مجلات «معمار»، «هنر معماری» و «معماری و ساختمان» طی بیست سال فعالیت اخیر آنان هدف این پژوهش است. اهمیت این تحقیق با درک نقش رسانه ها در جهت دهی به افکار حرفه مندان براساس نظریه برجسته سازی مشخص می شود. تحلیل محتوا با مراجعه به منابع دست اول (نسخ اصل مجلات) و کدگذاری دو مرحله ای مقالات براساس سیاهه وارسی محقق ساخته در 33 معیار موضوعی. تجزیه و تحلیل داده ها به روش آنالیز میان موردی (cross-case anaysis) صورت پذیرفته تا نتایج در دو سطح آمارهای کمی و تحلیل های کیفی ارایه شوند. سه مجله مذکور، به عنوان باثبات ترین نشریات تخصصی معماری ایران در بیست سال اخیر که همچنان چاپ آنان ادامه دارد، مجموعا 221 نسخه از سال 1377 تا پایان 1397 مشتمل بر 4965 مقاله چاپ کرده اند. موضوعات «معرفی پروژه در ایران» (مجموعا 19/39 درصد از کل مقالات)، «تاریخ و مبانی نظری» (مجموعا 19/23 درصد از کل مقالات)، «اخبار رویدادهای معماری» (مجموعا 12/93 درصد از کل مقالات) و «معرفی پروژه در غرب» (مجموعا 10/81 درصد از کل مقالات) بیشترین سهم از محتوای چاپی را به خود اختصاص داده اند. بیش از 62/36 درصد واریانس مقالات منتشرشده در باب چهار موضوع مذکور است. مضمون برجسته در بین تمامی مجلات «معرفی پروژه در ایران» است. مجلات تخصصی معماری نقش موثری در سوگیری معماران در استفاده از رسانه ها به عنوان بستر معرفی آثار ساختمانی خود و متعاقبا جهت دهی اذهان ایشان به سمت «معماری غرب» از طریق انتشار «تاریخ و مبانی نظری» داشته اند. در خاتمه میزان هم سویی بین مقالات با دغدغه های جامعه حرفه ای معماران و برخی محورهای جایگزین پیشنهاد شده است.

    کلیدواژگان: مجله معمار، مجله هنر معماری، مجله معماری و ساختمان، رسانه و معماری، نشریات معماری
  • عطیه غفوری*، کریستین وبر صفحات 36-47
    با افزایش جمعیت شهری، شهرها با نوعی دوگانگی روبه رو هستند: از سویی رشد افقی شهرها اثرات زیست محیطی مخربی دارد و از سوی دیگر رشد عمودی به کاهش کیفیت زندگی افراد و بروز انواع بیماری های روحی منجر می شود. این دوگانگی مدیران شهری را با یک معمای پیچیده مواجه کرده است: شهری که باید بتواند با حفظ وضعیت موجود خود و مداخلات حداقلی، افراد بیشتری را در خود جای داده و اطمینان حاصل کند که زندگی شهروندان جدید از کیفیت لازم برخوردار است.این پژوهش، ایده طراحی فضای شهری چندعملکردی را به عنوان راه حلی برای مسئله افزایش جمعیت شهرها مطرح می کند. ارایه تعریف از فضاهای چندعملکردی در این پژوهش، بر مبنای تعریفی که کشاورزی و رشته های مشابه برای این مفهوم ارایه داده اند تدقیق شده است. فرضیه این پژوهش بر این امر استوار است که این تعریف تکمیل شده می تواند دیدگاه جدیدی نسبت به طراحی فضا ارایه داده و باعث بهبود عملکرد فضاهای شهری موجود و در نتیجه کاهش نیاز برای ساخت فضاهای جدید در عین افزایش کیفیت زندگی در شهرهای پرتراکم شود.روش تحقیق در این پژوهش به صورت کیفی و براساس مطالعات کتابخانه ای است. ابتدا مفهوم عملکرد و تعریف چندعملکردی در رشته هایی که تعریف مشخص تری از این موضوع دارند بررسی شده و سپس تعریف مفاهیم به طراحی شهری و فضای شهری گسترش یافته است. در نهایت با استفاده از نمودارهای گرافیکی که براساس مدل های ریاضی ترسیم شده اند، مزایای این نوع نگاه برجسته شده و مورد بحث قرار گرفته است.
    کلیدواژگان: فضای چندعملکردی، فضای شهری، تراکم، استفاده اشتراکی، پایداری
  • فرزانه سادات دهقان*، کیوان فرقانی صفحات 48-57
    باغ شاه یکی از آثار واقع در مجموعه باغستان شهری عباس آباد بهشهر متعلق به دوران صفویان است. این باغ و کوشک آن در بازه های زمانی مختلف به خصوص در دوران معاصر، دچار تحولاتی شتاب زده، سلیقه ای و تزییناتی بزک مانند شده است که آسیبی جدی بر اصالت و هویت اثر تلقی می شود. فرضیه پژوهش آن است که آسیب های تحولات نابه جای باغ ناشی از خروج کوشک از نگرش سیستمی و کل نگر باغ در ازای سطحی نگری و جزءنگری به آن است. این مقاله سعی دارد با پدیدار شناسی منظر کوشک به عنوان نقطه عطف باغ آسیب ها و تحولات نابه جای آن را در ادوار مختلف ارزیابی کند. تحقیق حاضر به صورت کیفی با روش توصیفی-تحلیلی و پدیدارشناسی به واسطه اطلاعات میدانی و اسنادی انجام شده است. نتایج تحقیق نشان داد، کوشک با تاسی از نگرش سیستمی و کل نگر در هماهنگی با سیستم باغ پدید آمده است. گسست نظام ها در نگرش جزء نگر در ادوار بعد موجب خروج کوشک از سیستم کل نگر شده است. ثمره این نگاه سطحی و جزء نگر نادیده انگاشتن یک کل نظم دهنده هدفمند، ورود تغییرات نابه جا و سلیقه های مختلف، الگوبرداری از کالبدهای مغایر با معنا، هدف و هویت منظر کوشک، در دوران حاضر است.
    کلیدواژگان: باغ شاه، منظر کوشک، پدیدارشناسی، نگرش سیستمی
  • امیر هاشمی زادگان*، سید امیر منصوری، ناصر براتی صفحات 58-67

    برداشت از پیشینه طرح ها در حوزه معماری به عنوان امری رایج، از یک سو دچار تابوی «تقلیدی بودن»، و از سوی دیگر دچار اتهام «بدعت گذاری» است. در این زمینه تاکنون به سه مسئله «استخراج دانش کاربردی از پیشینه ها»، «تعریف برداشت صحیح از پیشینه ها» و «ابهام زدایی از تفاوت آموزشی و تحقیقی بودن مطالعه موردی» پرداخته شده است. آنچه همچنان معنای «برداشت صحیح از پیشینه های معماری منظر» را نیازمند تحقیق بیشتر می کند، اجتناب ناپذیری تفسیر به واسطه نقش فاعل شناسا در معماری منظر است. پرسش تحقیق حاضر این است که اجتناب ناپذیری تفسیر چه تاثیری بر معنا و روش برداشت صحیح از پیشینه های معماری منظر دارد؟ هدف این تحقیق، کاهش موانع نظری است که می تواند توان تولید دانش این دیسیپلین را دچار اختلال کند. برای این کار، ابتدا مفهوم «تولید دانش» تدقیق می شود. سپس «شرایط پیشینه ها به عنوان منبعی از دانش» از یک سو و «شرایط محقق به عنوان فاعل شناسای مداخله گر» از سوی دیگر به عنوان مولفه های تشکیل دهنده «برداشت» در قالب چارچوبی نظری تدوین می شوند. در نهایت موضع معماری منظر در مقایسه با این چارچوب تبیین می شود. نتایج نشان می دهد برای تولید دانش در دیسیپلین معماری منظر می توان -علاوه بر چهار شکل برداشت «بی قاعده»، «سطحی»، «عمیق» و «ساختاری» که در تحقیقات گذشته برای معماری تبیین شده است- به سطح دیگری از برداشت به شکل «پیوستاری» نیز توجه داشت. سطحی که به کمک دو فن «سه سویه سازی» و «تبلور»، می تواند افق های تازه ای در معماری منظر برای مواجهه با مسایل دارای تعدد تفسیر فاعل شناسا، و تامین اعتبار یافته ها باز کند.

    کلیدواژگان: معماری منظر، برداشت از پیشینه، مطالعه موردی، طراحی پژوهی، کل گرایی
|
  • Seyed Amir Mansouri * Page 0

    Making an appearance, that is called visualizing is the most difficult step in the creative process. As soon as the appearance emerged, any changes after that will be easy . This stage is considered as an art technique that is taught in art schools; however, visualizing, without encountering with an exemplar, is the most profound aspect of creation.Although, for the human being who lives in material world, creation includes the highest level of verification or a new combination of appearances that the creator has faced with or experienced before, but apart from the components and elements of appearance, the whole entity of created object benefits from the truth.A trilogy that consists the essence of Iranian space, is composed of “Water”, “Tree” and “Chartaqi” [a structure with four arches]. The association of these three longstanding elements with each other was a new phenomenon that did not appear all at once, but gradually happened over the centuries. The historical explanation and description of “quality” and “quiddity” of this trilogy has been thoroughly reviewed and discussed in the book “The Thriology of Persian  Landscape”.There are features that give the Iranians life a special identity including: 1. The Iranian people`s beliefs on establishing a trilogy [structure] in the center of space as a reason for its survival and conformity; 2. Presuming a power for it that expands space to the new far distances and exteriors under its influence and 3. The continuous granting of holiness and perfection value to it.The fact that Iranian architecture, Iranian cities and spaces such as gardens still are known as a unique identity, in spite of having diversity in their appearances and historical developments, is the result of existence and continuity of this triple appearance on the space development. The trilogy forms the basis of the space’s aesthetics in Iran, and wherever and at any time it is supposed to create a new atmosphere with the Iranian preferences, it is the trilogy that plays the main role. Even in the low quality examples of “park building” with the desire for making an “Iranian garden” and designing neighborhood in today’s cities, the conscious or subconscious signs of the three mentioned elements in space production can be observed.After discovering and introducing the existence of this trilogy in the essence of Iranian space, it is time to pay attention to the types of its emergence and presence in urban spaces, and in architectural and natural environments; It is also required to study extensively and profoundly the reasons for its success and sustainability in the evolving world for thousands of years up to now. Perhaps in order to analyze the stability of this trilogy in the aesthetics of the Iranian space, in comparison with the demise of beauty symbols in the artworks of other civilizations, we might require to consider the trilogy, with an ontological approach, as a symbol of general existence, and to regard the symbolism of other civilizations, as an epistemological and detailed action in the territory of the appearance while making a perfect space.On the cover of this issue, is a painting work of Shohreh Javadi, that portrays one of the original trilogy of Niasar, Kashan that is still standing. The painting, by choosing a special view from the triple choreography, has created a lasting frame of aesthetic physiognomy, that emerges from the spiritual perfection hidden in the minds of the Iranian people.

    Keywords: tree, Water, Chartaghi, landscape, Space
  • Ayda Alehashemi * Pages 6-15
    Fath-Abad Garden in Kerman, in the central desert of Iran, is one of the considerable examples of Persian garden in the Qajar period. The garden strictly responds to the original factors of the Persian garden, while represents some contradictions with classic structure of the Persian garden. After decades of neglect, this garden was renovated in 2015 and has been opened to the public. Today, when we visit this garden it is difficult to redefine it as a Persian garden. By referring to the previous researches on the structural indicators of the Persian gardens, this paper compares Fath-abad garden, before and after renovation, with original characters of Persian Garden as an unique identity. To achieve this goal, the aerial photos as well as general photos of garden before and after renovation are the basic resources of this research. Considering the garden’s structure before and after renovation, this paper recognizes the neglection of two main structural indicators of the Persian gardens, which has disturbed the perception of this garden as a Persian garden. The results show that the ignorance of two important indicators of Persian garden including being enclosed with walls, as well as the position of main entrance and its relation with main axis and pavilion, disturbed the perception of this garden as Persian garden and as a complex of three detached garden.
    Keywords: Persian garden, Qajar Gardens, Fath-Abad Garden, Garden renovation
  • Reihaneh Khorramrouei *, Amin Mahan Pages 16-23
    Culture and communication are coexistent in relationships, and inseparable in practice. Every cultural behavior is a communicative event, and every communicative action is a cultural event. Media is the gateway through which culture is transmitted to individuals because media content is considered a cultural element. Today, it is not possible to achieve a complete and comprehensive understanding of the relationship between media and culture without conducting multicultural research and interdisciplinary studies. The media are regarded as the places for laying the cultural groundwork, and deep reflection about the importance of meaning and thinking given the cultural context and social realm, which strengthens and reconstructs a coherent model of meaning and establishes a value center. The garden, the domesticated nature, as a cultural landscape, is the result of a complex historical interaction that has formed over time and at the same time has aesthetic, transcendent and useful values, and through its multiple values engages all five senses. On the one side of this interaction is always "human" as a social being who is able to build a culture, and at the other end of the spectrum is everything that human has encountered at various times. His first encounter is "nature." In subsequent encounters, man has established a connection with his environment, and the achievement of this connection has created a culture. Therefore, the Persian Garden is a historical phenomenon as a medium that, in addition to what is mentioned in the tradition, has themes that are related to the world of new media and the patterns that exist in the media to convey concepts in a special way.
    Keywords: Media, Persian garden, culture, Cultural landscape
  • Alireza Azimi Hasanabadi, Saeid Tizghalam Zonuzi *, Mohsen Kameli Pages 24-35

    The purpose of this study was to analyze the content of three titles of Iranian specialized architecture journals during their twenty years of activity. No report has yet been published on the content analysis of specialized architectural journals. The importance of this research is determined by understanding the role of the media in orienting the minds of architectural professionals. The research method of this research is content analysis by first hand references (original version of journals) and article counting based on a researcher-made checklist. Finally, data analysis is done using SPSS software. The findings show that the three magazines "Architect", "Art of Architecture" and "Architecture and Building" as the most reliable specialized journals of Iranian architecture in the last twenty years have published a total of 221 journals from 1998 to the end of 1977 with 4965 articles. The research showed that topics such as "Project introduction in Iran" (19.39% of total articles), "History and theoretical foundations" (19.23% of total articles), "Architectural events news" (12.93% of total articles) and Project introduction in the West (10.81% of total articles) accounted for the most. More than 62.36% of the variance is in articles published on these four topics. Also prominent (10%) is the theme "Project introduction in Iran". Investigating the distribution of articles in this study shows that specialized architectural journals have played an important role in the architects' biases in using the media as the context for introducing their construction works and directing their minds toward western architecture. In conclusion, it is suggested to check the consistency between the published articles and the concerns of the professional community of architects.

    Keywords: Memar magazine, honare memari mahazine, memari va sakhteman magazine, media, architecture
  • Atieh Ghafouri *, Christiane Weber Pages 36-47
    As urban population increases, cities face a dilemma: on one hand, the horizontal growth causes devastating effects on the environment, and on the other hand, vertical growth leads to a decrease in the quality of life of citizens and causes a variety of mental illnesses. This dilemma has left city managers with a complex puzzle: a city that must be able to accommodate more people with minimal interference ensuring their optimum the quality of life. This research presents the idea of multifunctional urban space design as a solution to the mentioned problem. The definition of multifunctional spaces in this research has been investigated using its definition in agriculture and environmental studies. The hypothesis of this research is based on the fact that the comprehensive definition can take a new perspective on urban design, improving the functional performance of existing urban spaces and thus reducing the need to build new facilities while maintaining the quality of life in dense cities. The research method is qualitative and based on bibliographic studies. First, the notion of functional performance and multifunctional space definition are examined in disciplines that produce a more specific interpretation of the subject, and then the definition of concepts is extended to urban design and urban space. Highlighted and discussed.
    Keywords: Multifunctional Space, Urban Space, Density, Shared Use, Sustainability
  • Farzane Sadat Dehghan *, Keyvan Forghani Pages 48-57
    Statement of the problem: "Bagh-e-Shah" (The king's garden) is one of the structures in Abbasabad urban gardens complex in Behshahr, which dates back to the Safavid era. The garden and its pavilion have experienced hasty and subjective changes, and adorned decorations through time, particularly in contemporary times, which are deemed severe damages to the authenticity and identity of the place. Hypothesis: The harm due to the misled changes in the garden caused by the separation of the pavilion from the systemic and general approach toward the garden is because of superficial and partiality view toward it.
    Objective
    This article seeks to assess the damages and misplaced changes of the pavilion in different eras by the phenomenology of the pavilion's view as a turning point of the garden.
    Methodology
    The present study has been done qualitatively, by descriptive-analytical method and phenomenology using field and documentary information.
    Conclusion
    The results revealed that the pavilion was built following a systematic and holistic approach in harmony with the garden system. The break of the systems in the atomistic attitude in succeeding times led to the withdrawal of the pavilion from the holistic system. The fruit of this view is the disregard of a profitable regulating whole, the advent of misplaced settings and different styles, the duplication of bodies contradicting the meaning, direction, and identity of pavilions view today.
    Keywords: Bagh-e-Shah, pavilion's View, Phenomenology, Systemic Approach
  • Amir Hashemi Zadegan *, Seyed Amir Mansouri, Naser Barati Pages 58-67

    A proper understanding of precedents in architectural design as a common practice, suffers from the taboo of “imitation”, on the one hand, and, is also accused of “heresy”, on the other hand. In this regard, three issues have been studied until now: “Extracting the backgrounds of applied knowledge”, “Defining the proper understanding of precedents” and “Clarifying the difference between an educational or a research-based case study”.
    What still requires further research for defining the “proper understanding of landscape architecture precedents” is the inevitability of interpretation due to the role of humans as a “subject” in landscape architecture. So the question here is what effect does the inevitability of interpretation have on the meaning and method of proper understanding of landscape architectural background knowledge? This study aims to reduce the theoretical difficulties that could impair the ability of knowledge production in this field of study. To do this, the concept of “knowledge production” is first thoroughly examined, then, “the conditions of precedents as a
    source of knowledge” together with the “researcher`s conditions as an intervening subject” are determined as the main components of “understanding” in a theoretical framework. Finally, the standing point of landscape architecture is explained in comparison with this framework. The results show that to produce knowledge in landscape architecture, in addition to four common forms of understanding/perception in the field of architecture including “Irregular”, “Superficial”, “Deep” and “Structural”, which have already been determined in previous architectural research, another level should also be considered that is generally known as “Continuous” understanding. By focusing on this level of understanding and using the two techniques of “Triangulation” and “Crystallization”, it can open up new horizons in landscape architecture to address issues with multiple interpretations of subjectivity and to validate the findings.

    Keywords: Landscape architecture, understanding of precedents, case study, Design research, Holistic