فهرست مطالب

نشریه مطالعات رسانه ای
پیاپی 47 (زمستان 1398)

  • تاریخ انتشار: 1398/12/01
  • تعداد عناوین: 8
|
  • سپیده ترزمی نژاد، افسانه مظفری*، علی دلاور صفحات 7-22
    این پژوهش با هدف بررسی رابطه بین عوامل موثر بر توسعه ارتباطات شبکه ای در سازمان مرکزی دانشگاه علمی - کاربردی تهران باعنایت به ویژگی های شخصیتی، کیفیت ابزارهای ارتباطی - اطلاعاتی و زمینه های سازمانی با استفاده از رویکرد سیستمی مورد بررسی قرار گرفت. نقطه تمرکز این مطالعه بر فرآیند مشارکت و ساختار اجتماعی داخلی سازمان است که با توسعه و کاربرد اثربخش فن آوری های نوین برانگیخته شده و حتی امکان ارتباط همزمان و غیر همزمان در مکان های دور را فراهم می آورند و از این طریق موجب شبکه ای شدن ارتباطات سازمانی را فراهم می آورند. به منظور تکمیل اهداف تحقیق، در بخش کیفی برای ساخت مدل مفهومی پژوهش از مطالعه مقالات، اسناد، مدارک و تکنیک مصاحبه استفاده شد. پس از محاسبه ضریب آلفای کرونباخ برای هردسته از سوالات و محاسبه میانگین آن، پرسشنامه در میان نمونه مطالعاتی با استفاده از نمونه گیری تصادفی ساده توزیع گردید. در ادامه از نرم افزار smart pls، برای بیشینه سازی واریانس متغیر وابسته که توسط متغیرهای مستقل پیش بینی می شوند، استفاده شده است و همچنین به منظور آزمون فرضیه ها از آزمون های آماری ضریب همبستگی پیرسون و رگرسیون چند گانه به منظور طراحی مدل نهایی پژوهش با استفاده از نرم افزار19 SPSS استفاده گردید. یافته های پژوهش نشان دادند که ویژگی های شخصیتی70 درصد، کیفیت ابزارهای اطلاعاتی 43 درصد و زمینه سازمانی است 79 درصد از واریانس متغیر ارتباطات شبکه ای سازمانی را تبیین می کند.
    کلیدواژگان: مشارکت کنندگان، فن آوری اطلاعات، زمینه های ارتباطی سازمان و توسعه ارتباطات شبکه ای سازمانی
  • محمد علیزاده نظری*، حسین بصیریان جهرمی صفحات 23-32

    تحقیق حاضر با هدف مقابله با تاکتیک عملیات روانی ایجاد تفرقه مذهبی و الزامات سیاستگذاری رسانه ای با مراجعه به صفحات خبرگزاری تقریب، تسنیم و ایکنا انجام گرفت که برای این منظور تاکتیک عملیات روانی در قالب 6 مولفه ترساندن و تهدید کردن، تحقیر، یاس و ناامیدی، جوسازی، استهزاء و پراکنده گویی و شایعه با مراجعه به صفحات خبرگزاری های ذکر شده مورد بررسی قرار گرفت. روش پژوهش: روش پژوهش، روش تحلیل محتوای کیفی نشانه شناسی تصویر خواهد بود. واحد مشاهده، صفحات خبرگزاری های ذکر شده و واحد تحلیل عناصر بصری موجود در این خبرگزاری ها در بازده زمانی سه ماهه اول سال 1398(اول فروردین تا آخر خرداد) می باشد. یافته ها: نتایج نشان داد تمام تاکتیک های عملیات روانی در صفحات خبرگزاری های تقریب، تسنیم و ایکنا قابل مشاهده بودند ولی در این میان تفاوت فاحشی داشتند به گونه ای که میزان مقابله صفحات خبرگزاری ها به مولفه ی پراکنده گویی و شایعه نسبت به سایر تاکتیک ها بیشتر بوده در حالی که کمترین مقابله با تاکتیک یاس و ناامیدی بوده است. نتیجه گیری: به نظر می رسد خبرگزاری های ذکر شده الزامات سیاست گذاریشان بیشتر در زمینه مقابله یا پراکنده گویی و شایعه بوده است. و توجه کمتری به مقابله با سایر تاکتیک های عملیات روانی ایجاد تفرقه مذهبی داشته اند. برنامه ریزان و متولیان امر می توانند با استفاده از سیاست گذاری های رسانه ای سعی در حل ایجاد تفرقه مذهبی بین مردم نمایند تا آنان نیز نسبت به جنبه ها و تاکتیک های مختلف عملیات روانی اگاه بوده و در صورت ایجاد تفرقه قبل از هر چیز خود نیز با آن مقابله نمایند.

    کلیدواژگان: تفرقه مذهبی، الزامات سیاست گذاری، رسانه، تاکتیک عملیات روانی، رویکرد مقابله ای
  • علی جعفری* صفحات 33-49
    این تحقیق با هدف آسیب شناسی برنامه رادیویی سلام ساوالان از دیدگاه مخاطبان به منظور ارایه راهکارهایی برای جذب مخاطب بیشتر انجام شد. روش این تحقیق توصیفی - پیمایشی بود. جامعه آماری تحقیق شامل تمامی شهروندان بالای 18 سال شهر اردبیل بودند که از بین آنها 384 نفر به عنوان نمونه و با استفاده از فرمول کوکران انتخاب شدند. داده های تحقیق با استفاده از پرسشنامه در پنج بعد میزان جذب مخاطب، مصرف خانواده، هویت دینی، هویت ملی و شادکامی گردآوری شد. روایی صوری محتوایی با استفاده از نظر متخصصان مشخص شد و پایایی پرسشنامه با استفاده از ضریب آلفای کرونباخ به دست آمد. داده های تحقیق پس از گرداوری با استفاده از نرم افزار Spss و با استفاده از آزمون t تک نمونه ای و آزمون فریدمن مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. نتایج این تحقیق نشان داد که جذب مخاطب در برنامه سلام ساوالان 68% است. عملکرد برنامه سلام ساوالان در اصلاح سبک زندگی مخاطبان متوسط به پایین، در تقویت هویت دینی متوسط به بالا، در تقویت هویت ملی متوسط به پایین و در ایجاد شادی و شادکامی در مخاطبان متوسط به بالا بوده است. آسیب شناسی برنامه سلام ساوالان نشان می دهد که ایجاد شادکامی در مخاطبان دارای بیشترین اهمیت بوده و نقطه قوت برنامه محسوب می شود و کاهش مصرف خانواده برای برنامه سلام ساوالان دارای پایین ترین اهمیت بوده و نقطه ضعف برنامه محسوب می شود. در رتبه های دوم از نظر اهمیت، هویت دینی و در رتبه سوم هویت ملی قرار دارد.
    کلیدواژگان: آسیب شناسی، مصرف خانواده، شادکامی، مخاطب
  • شهریار قلی زاده گللو* صفحات 51-69

    هدف اصلی پژوهش حاضر، بررسی ساختار و محتوای مطبوعات محلی از منظر توجه به اصول روزنامه نگاری حرفه ای و توسعه ای با مطالعه بر روی نشریات استان اردبیل است. چارچوب نظری، برگرفته شده از نظریه «برجسته سازی » و مفاهیم روزنامه نگاری حرفه ای و روزنامه نگاری توسعه، می باشد. برای تحلیل هفته نامه های استان اردبیل از روش تحلیل محتوای کمی استفاده شده است. نتایج در قالب پنج مقوله در زمینه اصول ساختاری روزنامه نگاری شامل: سبک مطالب، تولیدی بودن یا نبودن مطالب، منطقه رویداد مطالب، ماهیت مطالب و جهت گیری مطالب مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند. همچنین در زمینه روزنامه نگاری توسعه، سه مقوله نوع مطالب توسعه ای، کارکرد مطالب توسعه ای و توجه به سنت ها و فرهنگ های بومی- محلی، مورد بررسی قرار گرفتند. یافته ها نشان دهنده این واقعیت هستند که نشریات استان اردبیل، از ضعف و عقب ماندگی قابل ملاحظه ای در کاربرد و توجه به اصول پایه ای و بنیادین روزنامه نگاری برخوردارند. غیر تولیدی بودن اکثر مطالب نشریات حتی اخبار مربوط به استان و در اغلب موارد بدون ارجاع به منبع مشخصی، توجه صرف به رویدادها و عدم مطالبه گری از نکات بارز در این نشریات بودند. با توجه به این که استان اردبیل از مناطق کمتر توسعه یافته کشور می باشد، ضرورت به کارگیری روزنامه نگاری توسعه و پوشش اخبار توسعه ای دو چندان احساس می شود. اما با استناد به یافته های پژوهش می توان گفت که مطبوعات استان در این حطیه نیز عملکرد مناسبی نداشته اند.

    کلیدواژگان: مطبوعات، مطبوعات محلی، اصول روزنانه نگاری حرفه ای، روزنامه نگاری توسعه، برجسته سازی
  • معصومه بابایی مبارکه، مهدی کهندل*، عباس خدایاری، مهوش نوربخش، علی زارعی صفحات 71-84
    هدف پژوهش حاضر، تحلیل عامل مولفه های انگیزه دیدن برنامه های ورزشی از طریق وسایل دیجیتال آنلاین بود. روش پژوهش ، آمیخته اکتشافی بود. جامعه آماری این پژوهش کلیه دانشجویان دانشگاه پیام نور استان تهران بود که تعداد کل آن ها22000 نفر و نمونه آماری با توجه به تحلیل عامل اکتشافی310 نفر و به روش تصادفی از نوع طبقه ای نسبتی تعیین شد. ابزار پژوهش پرسشنامه محقق ساخته بود. برای روایی صوری و محتوایی از نظر خبرگان و برای روایی سازه از تحلیل عامل اکتشافی استفاده شد. برای تحلیل داده ها از مدل یابی معادلات ساختاری به روش حداقل مربعات جزیی با استفاده از نرم افزار Smart PLS استفاده شد. شناسایی و استخراج عامل ها و بارهای عاملی از روش تحلیل عامل اکتشافی با چرخش متعامد با استفاده از نرم افزارهای آماریSPSS در سطح معناداری 05/0 و دو سویه استفاده شد. پس از شناسایی متغیرهای انگیزشی بینندگان برنامه های ورزشی8 متغیر پنهان انگیزه مورد بررسی قرار گرفت. یافته های پژوهش هشت مولفه انگیزه بینندگان برنامه های ورزشی از طریق وسایل دیجیتال آنلاین نشان داد که به ترتیب سازه های لذت، سرگرمی و تفریح، کسب اطلاعات ورزشی، به روز بودن اطلاعات ورزشی، استراحت و آرامش، تعاملات اجتماعی، رهایی از امور روزمره و آخرین عامل همراهی و همنشینی می باشد. با توجه به نتایج به دست آمده می توان نتیجه گرفت که تولید کنندگان برنامه های ورزشی علاوه بر تمرکز بر روی تولید محتوا، بایستی برنامه هایی تولیدکنند که بتوان از هر جا، هر زمان و با وسایل گوناگون آنلاین تماشا کرد.
    کلیدواژگان: انگیزه، بیننده، برنامه های ورزشی، دیجیتال، آنلاین
  • امیر ساکی* صفحات 85-111
    هدف پژوهش حاضر که با روش کیفی گروه های کانونی و نمونه گیری گلوله برفی به انجام رسیده، بررسی تاثیر برنامه های ماهواره بر سبک زندگی بینندگان ماهواره در شهر اراک می باشد و در نهایت با توجه به سن، میزان تحصیلات و درآمد، 8 گروه (هر گروه 9 نفر)، 4 گروه با عنوان بینندگان برنامه های ماهواره و 4 گروه دیگر به عنوان غیر بینندگان برنامه های ماهواره انتخاب شدند. یافته های پژوهش نشان می دهد که داشتن تمکن مالی، کیفیت و نوع نیاز از عوامل موثر در الگوهای خرید بینندگان ماهواره بوده و الگوهای تغذیه ای آنان بیشتر سنتی و ایرانی می باشد و برنامه های تبلیغی ماهواره بر نوع غذا، نحوه پذیرایی و وسایل آشپزی این افراد تاثیر چندانی را نداشته و در خصوص مدیریت بدن نیز چه بینندگان ماهواره و چه غیر بینندگان ماهواره دوست داشتند تناسب اندام خود را از طریق روش های طبیعی مثل ورزش کردن، پیاده روی و مشاوره با متخصصان تغذیه و پزشکان با تجربه بدست آورده و حفظ نمایند. پاسخگویان، بی بندوباری، تغییر نهاد خانواده، کم رنگ کردن ارزش های دینی و سنتی، روابط خارج از عرف دختر و پسر، عادی کردن خیانت به همسر، مدگرایی، مصرف گرایی و تجمل طلبی را از مهم ترین سبک های تبلیغی عنوان کردند که برنامه های ماهواره در جامعه رواج داده اند. لذا پیشنهاد می شود صدا و سیما افزایش سواد رسانه ای مخاطبان را در راس برنامه های خود قرار دهد.
    کلیدواژگان: برنامه های ماهواره ای، سبک زندگی، استان مرکزی
  • علیرضا آل قیس*، سیدمحمد دادگران، محمد رضا رسولی صفحات 113-129
    شبکه های اجتماعی، به محلی برای حضور اقشار مختلف جامعه به ویژه جوانان و مکان تبادل آرا و افکار و تامین نیازهای متناسب با زندگی اجتماعی ایشان تبدیل شده اند علاوه بر اینکه مرجع تامین بسیاری از نیازهای فرهنگی و اجتماعی اعضای خود هستند، این امکان را برای اعضا فراهم میکنند که همزمان با انجام سایر فعالیت های اجتماعی از طریق رایانه یا تلفن همراه، فعالیت خود را در این جوامع مجازی نیز پیگیری کنند. برای این که یک رسانه بتواند تاثیرات ژرف بر مخاطب خود بگذارد باید به تکنیک های اغنایی دست یازد. پس از اقناع شدن مخاطب نحوه نگرش وی تغییر یافته و سبک زندگی و رفتاری کسی را تقلید می کند که وی را اقناع کرده است. پس رسانه میتواند معبری برای اقناع باشد یا خود سبک خاصی از زندگی را ترویج دهد. این مقاله در پی آن است که مولفه های شبکه اجتماعی را با توجه به تعاریف بین المللی و مورد وثوق، استخراج نموده و به این سوال کلیدی پاسخ دهد که ارتباط میان اقناع رسانه ای شبکه های اجتماعی و سبک زندگی مخاطبان خود چگونه است. در این پژوهش که با روش توصیف، تبیین و تحلیل اطلاعات گردآوری شده، مشخص می شود که اقناع رسانه ای که توسط شبکه اجتماعی انجام می گردد ممکن است باعث تغییراتی در سبک زندگی کاربران گردد. روش تحقیق بر اساس ماهیت داده ها از نوع کمی، جزو تحقیقات پیمایشی میباشد. ابزار گردآوری اطلاعات پرسشنامه بوده و با استفاده از ضریب آلفای گرونباخ 0.92 پایایی آن تایید گردیده است.
    کلیدواژگان: اقناع، شبکه اجتماعی، سبک زندگی
  • محمدباقر سپهری* صفحات 131-145
    مقاله حاضر با هدف مطالعه آسیب های اجتماعی بازنمایی شده در سریال های شبکه سبلان در طی روندی ده ساله (1395-1385) به انجام رسیده است. مبنای کار براساس روندپژوهی و با روش تحلیل محتوا است که سیر یک موضوع مشخص(آسیب های اجتماعی) را در قالبی معین از ساختار رسانه ای (سریال های تلویزیونی) دنبال کرده است. سریال ها بر این اساس مدنظر قرار گرفته که آیا آیینه وار به بازتاب و انعکاس واقعیت های جامعه اردبیل پرداخته یا اینکه قسمتی از واقعیت را برش زده و با ارایه تصویری برساختگرایانه از زندگی مردم، ایماژهای ارایه شده، با واقعیات موجود در جامعه زاویه داشته است. مهمترین یافته های پژوهش نوع بازنمایی رسانه ای در سریال های شبکه سبلان را مشخص می کند: مهمترین آسیب های اجتماعی بازنمایی شده، اختلافات خانوادگی و مشکلات زنان می باشد. مردان بیش از زنان در معرض آسیب بوده اند با اینحال مردان بعنوان عاملان آسیب ها نیز بازنمایی شده اند. عدم کارایی خانواده مهمترین عامل ایجاد آسیب ها معرفی شده است یافته ها نشان می دهد که شبکه سبلان در بازنمایی آسیب های اجتماعی اردبیل، در برخی صحنه ها، بازنمایی از نوع واقعی بوده که از جمله آنها مشکلات زنان، مشکلات خانوادگی، خشونت، ارایه الگوهای اصلاحی مناسب، افزایش آسیب های اجتماعی، تاکید بر تعامل وگفتگو برای منعطف کردن رفتارهای جامعه هستند و در برخی دیگر بازنمایی از نوع برساختی و فراواقعی بوده است. بازنمایی برساختی آسیب پذیری مردان و مسکوت ماندن زنان در این زمینه، آسیب پذیری طبقه متوسط در حالیکه طبقات پایین بیش از سایر طبقات در معرض آسیب قرار دارند، از جمله موارد مهم قابل ذکر هستند.
    کلیدواژگان: بازنمایی، برساخت گرایی، آسیب های اجتماعی، سریال های تلویزیونی، شبکه سبلان
|
  • Sepideh Tarzami Nejad, Afsaneh Mozaffari *, Ali Delavar Pages 7-22
    In this study, We want to know the most important factors to expanding networked organizational communication for making a model among employee of central office of Elmi – karbordy university. use material from “theoretical and field studies” in terms of “reference model for the implementation of networked communication”.To gain this kind of communication for conceptual model of our study we read the article and documents that are related with ore related with our study and then used the interview technique. after calculating the Choronbachs Alpha we distributed the questionnaire among our samples.finally we used the statistical software like Smart pls to designed the final model of our study. Empirical data resulted in correlation research method and step by step regression and structural equation mode with stepwise method show how “participants, information technology and communication contexts of organization” (X1), “characteristics factors of participants” (X2), “qualitative properties of IT” (X3) and “communication contexts in organization” (X4) caused “networked organizational communication (Y)”. We conclude, today networked organizational communication is important that can shift the most cooperation of people in communication contexts in organization and this argument evolve the new shape with development of information technologies. Thus, we should study the role of information technologies in network communication area with grandiose and forward thinking perspective and establish basic and fundamental structures for future until encourage cooperational interactions among people.
    Keywords: Participants, Informaitional technology, Communication contexts in organization, Improvement of networked organizational communication
  • Mohamad Alizadeh Nazari *, Hossein Basirian Jahromi Pages 23-32

    The present study aims at countering the tactics of psychological operations creating religious divide and the requirements of media policy.Referring to the pages of Taghrib, Tasnim, and Iqna News Agency, for this purpose, the tactics of psychological operations in the form of six components of intimidation, humiliation, despair, ambition, ridicule, and gossip through qualitative content analysis are referred to. The pages of the aforementioned news agencies were examined, and the results showed that all of the psychological operations tactics were visible on the pages of Taghrib, Tesnim, and Iqna, but differed significantly in that the extent to which the pages of the newspapers were confronted with the dispersed component. It seems as though rumor and gossip are more common than other tactics Practice coping tactic was despair. Therefore, it seems that the aforementioned news agencies have been more policy-oriented in terms of confrontation or dispersion. And less attention has been paid to the other tactics of psychological operations that have created a religious divide. Planners and administrators can use media policy to try to resolve the religious divide between people so that they are aware of the different aspects and tactics of psychological operations and, if anything, of their own. To confront it.

    Keywords: Religious Divide, Policy Requirements, media, Psychological Operations Tactics, Coping Approach
  • Ali Jafari * Pages 33-49
    This study pathology radio program Hello Savalan and solutions were used to attract more audiences. This research method is descriptive – survey. The study consisted of cetizen of Ardabil, among which 384 were selected by Cochran. The data were collected using the five dimensions of the audience, taking family, religious identity, national identity and happiness. Content validity was determined using the expertise and reliability using Cronbach's alpha coefficient . . After gathering research data analysis using software Spss and one-sample t-test and Friedman test. The results indicated that 68% of the audience has attracted Salam Savalan. Salam Savalan lifestyle modification program performance in audience average to low, medium and high strengthen religious identity, in strengthening national identity and create joy and happiness in the average to low average audience is up. Salam Savalan's pathology suggests that create happiness in the audience was of the utmost importance and strength of the program And reduce the consumption of households with the lowest importance and is a point of weakness program. In second place in terms of importance, religious identity and national identity are in third place. Proposals in this regard was presented. In second place in terms of importance, religious identity and national identity are in third place. Proposals in this regard was presented.
    Keywords: Pathology, family consumption, happiness, Audience
  • Shahriar Gholizadeh Gollo * Pages 51-69

    The essential purpose of this research is Recognition of Ardabil province Press from perspective of structural and developmental Principles of journalism.Theoretical framework of current research is based on the agenda-setting theory and structural principles of journalism and development journalism. In this research, is used the quantitative content analysis method. All encoded contents, is 1589 content which is selected from five weekly Ardabil Province during 2018- 2017. This research shows that the most popular style in press of Ardabil province is news style. The most contents of the Ardabil press are non-productive and most used source is related to internal news agency. Also a lot of contents are without citing any source. The largest share among all subjects is allocated to the coverage of Ardabil Province events and news and after that is national news. Developmental news and contents have a very small part and regardless to the development issues are the most obvious points in this research. It can be said that Ardabil Press in context of structural journalism principles, sometimes successful and sometimes not. Also in the field of development journalism, have not the considering function.

    Keywords: Press, Local Press, The structural principles of journalism, Development journalism, Agenda-Setting theory
  • Masomeh Babaie Mobarakeh, Mehdi Kohandel *, Abas Khodayari, Mahvash Noorbakhsh, Ali Zarei Pages 71-84
    The purpose of the present study was to analyze the factors motivation for viewing sports programs through digital media online. The research method was exploratory mix. The statistical population of this study was all students of Payam-e-Noor University of Tehran with a total of 22000 students. The research instrument was a researcher-made questionnaire. Expert and content analysis were used for face and content validity and exploratory factor analysis, respectively. Structural equation modeling was performed using partial least squares method using Smart PLS software. Factors and factor loading were identified and extracted using orthogonal rotational factor analysis using SPSS 20 software at the significant level of 0.05 and two-way. After identifying the motivational variables, viewers of 8 sports hidden motivation variables were evaluated. The findings of the eight components of the motivation of viewers of sports programs through online digital media showed that the constructs of excitement , entertainment and recreation, sports information, sports information updating, relaxation, social interactions, emancipation respectively. Everyday life is the last element of companionship. Based on the results, it can be concluded that in addition to focusing on content production, sports programmers should produce programs that can be watched from anywhere, anytime and with various online means.
    Keywords: Motivation, Viewer, Programs Sport, Digital, Online
  • Amir Saki * Pages 85-111
    The purpose of this study, which was carried out using qualitative focus groups and snowball sampling, was to investigate the impact of satellite programs on the lifestyle of satellite viewers in Arak city and finally, according to age, education and income, 8 groups ( Each group (n = 9), 4 groups were selected as satellite viewers and the other 4 groups were selected as non-viewers of satellite programs. Research findings show that financial focus, quality, and type of needs are factors influencing the purchase patterns of satellite viewers, and their nutritional patterns are more traditional and Iranian, and satellite advertising programs focus on the type of food, how they are served, and the dishes. People have little impact on body management, both satellite and non-satellite viewers like to maintain and maintain their fitness through natural methods such as exercise, walking and consulting with nutritionists and experienced physicians. . Respondents described the program as one of the most prominent advertising styles that undermined family tradition, undermined religious and traditional values, extramarital relationships, normalizing infidelity, consumerism, consumerism and luxury. Satellites are widespread in the community. Therefore, it is suggested that the broadening of media literacy of audiences in order to counter the messages of satellite networks with the aim of informing the public of the real intentions of their creators and producers more seriously.
    Keywords: Satellite programs, Lifestyle, markazy Province
  • Alireza Alegheis *, Mohammad Dadgaran, Mohammadreza Rasouli Pages 113-129
    These days’ social networks become a platform for attendance of social groups especially youth and a space for exchanging views and thoughts and their need for their lives, these networks, provide many sociocultural opportunities for their members to supply their demands as well as facilitating many other acts through computers and mobile phones in virtual societies. On the other hands in media should accomplish persuasion these techniques in order to affect its audiences adequately. After persuading an audience, its intuition and provision will be changed and he/she will imitate the life style of persuasion and propagate an especial life style. This paper tries to extract social networks components regarding reputable international definition and find an answer for a key question how is the relationship between social network and audience’s life style. In this research, by description, explanation and data analysis, it becomes clear that persuasion made by social network can cause some changes in audience’s lives. The data gathering tool was a questionnaire and its reliability was confirmed by Grünbach's alpha coefficient 0.92. The results of the research show that there is a meaningful relationship with the correlation coefficient of 91.5% among the research variables. The sample size of 386 was calculated by Cochran
    Keywords: persuasion, Social network, Lifestyle
  • Mohammadbagher Sepehri * Pages 131-145
    Abstract This paper aims to study social damages represented in Sabalan TV series during the process of ten years (2006-2016) have been completed. Basis of the work is based on the trend study and with content analysis which has followed by a known issue (social damages) in an identified format from media structure (TV series). Series accordingly considered that as a mirror reflex realities of Ardabil society or is the part of reality that construct life of people with images that is not true. Family dis function is the major cause of injury presented. the most important research findings determine the type of media representation in Sabalan channel. The results show that Sabalan channel in representation of social damages in some scenes, the representation are the real, including women's issues, family problems, violence, the provision of suitable breeding, increasing social damages, emphasizing the interaction and dialogue and in some other scenes, a kind of constructive and hyper reality are dominant. Constructive representation of men's vulnerability and the persistence of women in this regard, the middle class vulnerability, while the lower classes are more vulnerable than other classes, are among the most important issues to be mentioned. Keywords: representation, constructive, social damages, trend study, TV series
    Keywords: representation, constructive, Social damages, TV series, Sabalan channel