فهرست مطالب

نشریه روایت شناسی
پیاپی 2 (پاییز و زمستان 1396)

  • تاریخ انتشار: 1396/11/01
  • تعداد عناوین: 8
|
  • زهرا بهرامیان، مهیار علوی مقدم*، فیروزه کاویان صفحات 1-25

    روایت شناسی یا دستور زبان روایت، رویکردی روش مند در بررسی ساختار روایت است. این دانش ادبی، با بررسی فرم اثر ادبی می کوشد به نظامی معنایی فراتر از متن برسد و متن روایی را فهم پذیر کند.روایت شناسی، ساختارهای مشابه و یکسان و گاه تکراری روایت ها را نشان می دهد وعوامل اساسی در متن را که گاه ناپیدایند، در برابر مخاطب قرار می دهد؛ شناخت عناصری از روایت که در آثار مختلف تکرار می شوند و هم چنین تحلیل متن هایی که روایت از طریق آن ها بیان می شود. یکی از عناصر موثر در ساختار روایت، «زمان» است. در بیشتر روایت ها، زمان روایت در مقابل زمان واقعی قرار می گیرد.این مقاله، حاصل پژوهشی است که بر اساس نظریه «زمان در روایت» ژرار ژنت، به بررسی این مفهوم، در رمان جای خالی سلوچ، اثر پرآوازه «محمود دولت آبادی» می پردازد. هدف اصلی این نظریه، بحث، پیرامون زمان بندی روایت است که در سه سطح نظم، تداوم و بسامد شکل می گیرد. دولت آبادی درجای خالی سلوچاز بیشترین شگردهای زمانی بهره جسته که در این مقاله کوشیده شده است به تحلیل این سه ویژگی زمان، پرداخته شود. ضمن آن که به کارکردهای انواع زمان،یعنی زمان تقویمی، زمان حسی عاطفی شخصیت ها وزمان کل روایت ازآغاز تا انجام نیز اشاره هایی شده است.. پاسخ به پرسشی درباره چگونگی ومیزان کامیابی بهره مندی از رویکردهای نوین نقد و تحلیل ادبی و دانش های جدید از جمله «روایت شناسی » در بررسی متون نو و کلاسیک ،از جمله دستاوردهای پژوهشی این گونه پژوهش هاست.

    کلیدواژگان: روایت زمان، ژرار ژنت، روایت شناسی، محمود دولت آبادی، جای خالی سلوچ
  • محمد شهبا، ماهرخ علی پناهلو* صفحات 27-50

    در این پژوهش تلاش شده است تا با رویکردی ساختارگرایانه، روایت دو فیلم از فیلم های اخیر سینمای ایران یعنی درباره الی (1388) و گذشته (2013) موردبررسی و مطالعه قرار بگیرند. تیوری های ژرار ژنت در باب روابط زمانی میان سطح داستان و سطح روایت در این آثار بکار بسته شده تا به درک پیچیدگی های این آثار کمک کنند. هدف این پژوهش ارایه چارچوب ساختاری دو اثر موفق از سینمای ایران است تا بتواند راهگشایی برای فیلم سازان جوان و علاقه مندان به مطالعات سینمایی و روایت شناسی باشد. این پژوهش مطالعه ای توصیفی تحلیلی است که به روش مطالعات کتابخانه ای و مشاهده فیلم انجام گرفته است. زمان یکی از عناصر مهم و تاثیرگذار در سینمای فرهادی است و مسئله اصلی این مقاله بررسی چگونگی کاربست زمان و تاثیرات آن بر کلیت روایت است. نتایج این مطالعه نشان داد که به جهت وفاداری به ژانر سینمای واقع گرا در فیلم درباره الی ترتیب رویدادها، ترتیبی تقریبا خطی و متناظر با ترتیب رویدادها در داستان است و زمان پریشی های اندکی در آن مشاهده می شود. درحالی که در فیلم گذشته، پس نگری اهمیت ویژه ای دارد، اما تمام پس نگری ها از نوع نقلی هستند که بازهم در راستای خلق فضایی واقع گرا هستند. تداوم از نوع "صحنه" در هردوی این آثار زمانی به کاررفته است که قصد معرفی شخصیت ها یا توجه به جزییات یک صحنه مدنظر بوده است. همین طور تداوم از نوع "حذف" نیز در هر دو فیلم به جهت ایجاد تعلیق و گره روایت به کاررفته است. بسامد نیز در هردوی این آثار غالبا مفرد است که بازهم در خدمت وفاداری به ژانر واقع گرا بوده است.

    کلیدواژگان: اصغر فرهادی، درباره الی، گذشته، روایت شناسی ساختارگرا، ژرار ژنت
  • علی قهرمانی*، ارزو شیدایی، صدیقه حسینی صفحات 51-80

    علم «روایت شناسی» در اصطلاح خاص آن، به معنی بررسی نظام های کلی حاکم بر روایت و ساختار پیرنگ، علمی نوین و ثمره گسترش مکتب ساختارگرایی در قرن بیستم است. «ژرار ژنت» فرانسوی از برجسته ترین روایت شناسانی است که تحت تاثیر این مکتب و نظریه پردازان آن، مثل بارت و تودوروف، نظریه ساختار روایی خود را ارایه داد. او با تقسیم روایت به سه سطح داستان، روایت و راوی طرق ایجاد رابطه و تعامل بین این سطوح را بررسی نمود. پژوهش حاضر تلاش نموده است تا با استفاده از روش تحلیلی، توصیفی یکی از داستان های کوتاه «نجیب کیلانی» - از ادبای برجسته معاصر مصر- به نام «ابومعزی» را که محتوایی میهن پرستانه و ضد استعماری دارد، بر اساس نظریه ژنت، در دو مقوله وجه و لحن روایی بررسی نماید. هدف این جستار سنجش میزان بهره گیری نویسنده داستان از اصول روایی برای انتقال اندیشه هایش می باشد. نتایج به دست آمده از تحلیل ها حاکی از آن است که نویسنده با به کارگیری شکل روایی «نقل» و شیوه گفتار «مستقیم» سعی در کم کردن فاصله بین سطوح داستان دارد؛ ضمن اینکه با بهره جستن از دیدگاه «برتر» و زاویه دید « دانای کل» احاطه خود به رویدادهای داستان را افزایش داده است. بر اساس شیوه روایت شناسی ژنت، می توان ساختار روایت را بدون در نظر گرفتن محتوای داستان و ایدیولوژی نویسنده و فقط با توجه به متن تحلیل کرد.

    کلیدواژگان: روایت شناسی، نجیب کیلانی، ابومعزی، ژرار ژنت، وجه و لحن
  • فرزانه کریمیان* صفحات 81-104

    اسطوره همانند یک داستان تعریف می شود که ریشه در هویت هر فرهنگی دارد و بر باورهای بشری، هویت فردی یا جمعی با ویژگی ملی-اجتماعی و جهان شمولی تکیه می کند. همچنین در اسطوره ها از آرزوها، اعتقادات، ارزش ها و داستان های مبارزه خیر و شر، خودی و دیگری و نکات پندآموز دیگر سخن به میان می آید. از سوی دیگر، اسطوره از اهمیت هستی شناسانه برخوردار است، به همین دلیل پژوهشگران با تحلیل اسطوره ها به مطالعه تکامل ذهن آدمی و چگونگی اندیشیدن او و "در جهان بودگی"اش می پردازند. پس پژوهش اسطوره می تواند امری تکوینی و تداوم یافته تعریف شود که از دغدغه های انسان باستان و انسان معاصر می گوید یعنی اگر اسطوره سازی یکی از قابلیت های ذهن انسان است و امکان آفرینش اسطوره های جدید را پدید می آورد، اسطوره پژوهی هم پرده از بازیافت های اسطوره های کهن برمی دارد. ادبیات نیز نقش بسزایی در انتقال اسطوره دارد چون هر دو، ریشه در تخیل و خلاقیت بشری دارند. خوانش اسطوره ها در گونه های ادبی مختلف حماسی و غنایی و در نمایش و رمان صورت می پذیرد. این جستار به بررسی مقابله ای بازیافت امروزی اسطوره کهن در دو رمان از میشل تورنیه با عناوین جمعه یا کرانه های اقیانوس آرام و جمعه یا زندگی وحشی می پردازد. همچنین، اسطوره اودیپ را در دو رمان رب گری یه با نام پاک کن ها و ازسرگیری با اصل اثر سوفوکل از دیدگاه بینامتنی ژونتی مقایسه می کند.

    کلیدواژگان: اسطوره، ژرار ژنت، تورنیه، رب گری یه، بینامتنیت
  • ابراهیم کنعانی* صفحات 105-127

    نشانه شناسی تجربه، برآیند چرخش نشانه شناسی به سوی دورنمایی پدیدارشناختی است. در این رویکرد، شاهد شکل گیری نظام معنایی تطبیق هستیم. در نظام تطبیق، کنش ها و ارزش های بیرونی و تملکی جای خود را به ارزش-های درونی، شوشی، لحظه ای، عاطفی و ادراکی- حسی می دهند. در نظام مزبور کنش گر در پی فتح جهان نیست، بلکه به دنبال همایی با جهان و یا به نوعی اهلی کردن و درونی کردن کنش و ارزش ها جهت ارتباطی نزدیک و درونی شده با آن ها است. بنابراین باید نظام کنشی جایگزین نظام شوشی شود تا شرایط تطبیق فراهم گردد. این روند چگونه تحقق می یابد؟ براساس این، پرسش بنیادین مقاله پیش رو این است که در گفتمان مورد بحث، چگونه و در چه شرایطی این ارزش ها شکل می گیرند. همچنین چگونه می توان آن ها را در خدمت استعلا و توسعه فرهنگی قرار داد. درواقع هدف از مقاله پیش رو، بررسی شرایط تطبیق و تحقق نظام نشانه شناسی تجربه بر مبنای یک عاشقانه آرام اثر نادر ابراهیمی است. فرضیه اصلی ما در پژوهش حاضر این است که در گفتمان مورد بحث، عناصر درگیر در تعامل با کسب توانش ادراکی - حسی و در فرایندی جسمانه ای توانسته اند به تطبیقی متقابل دست یابند. درنتیجه چنین تطبیقی است که معناها و ارزش ها توسعه می یابند و به استعلا می رسند. گفتمان مورد نظر توانسته شرایط و الزامات تحقق نظام معنایی تطبیق را تبیین کند.

    کلیدواژگان: نشانه شناسی تجربه، تطبیق، ادراکی- حسی، تجربه زیسته، یک عاشقانه آرام
  • شایسته سادات موسوی* صفحات 129-156

    این نوشتار در نظر دارد بر اساس نظریه سه مولفه ای روایت شناسی شخصیت (از جیمز فیلان)، نشان دهد که کدام یک از این مولفه های سه گانه شخصیت در تبدیل روایت ها از پیشامدرن به مدرن موثر است. از آنجا که یکی از بارزترین تفاوت ها در داستان های مدرن و پیشامدرن، جابجایی ارزشی دو عنصر پیرنگ و شخصیت و تفوق یافتن شخصیت بر پیرنگ است، روایت شناسی شخصیت ها در این دو ژانر داستانی، می تواند برخی از دلایل تبدیل روایت پیشامدرن به مدرن را آشکار سازد. در این نوشتار نشان داده ایم که در شخصیت های داستان های مدرن مولفه برساختی (Synthetic) بر دو مولفه دیگر، یعنی مولفه محاکاتی (Mimetic) و مولفه مضمونی (Thematic) پیشی می گیرد، حال آنکه شخصیت های داستان های پیشامدرن- بویژه داستان های ریالیستی بیش از هر چیز سعی دارند به نمونه های واقعی شخصیت ها در اجتماع انسانی نزدیک باشند و بدین ترتیب پررنگ ترین مولفه در پردازش آنها مولفه محاکاتی خواهد بود، لیکن شخصیت های داستان های مدرن در سایه دلزدگی و وازدگی نویسندگان از اجتماع، به جای آنکه به شخصیت های واقعی نزدیک باشند، از آنها دوری می جویند و به این ترتیب مولفه برساختی را در هستی خویش پررنگ می کنند. در این مقاله با پیاده کردن این نظریه بر روی یکی از رمان های مدرن فارسی، ملکوت بهرام صادقی، و تحلیل روایت شناختی شخصیت های آن کوشیده ایم که این فرضیه را روشن سازیم.

    کلیدواژگان: شخصیت پردازی، پیرنگ، روایت مدرن و پیشامدرن، مولفه ی محاکاتی، مولفه ی برساختی
  • پارسا یعقوبی جنبه سرایی* صفحات 157-184

    از میان ویژگی های ادبیات پسامدرن دو ویژگی خودافشاگری و التقاطی بودگی از همه موارد برجسته تر است، به طوریکه سایر ویژگی ها یا در ذیل دو ویژگی مذکور می گنجد یا به شکلی ازآنها متاثر است. سطح کلان التقاطی بودگی، بازنمایی درهم آمیخته جهان واقع و دنیای داستانیست که سبب می شود، مرزبندی رایج به تعلیق درآید. یکی از اصلی ترین وجوه تعلیق مرز واقعیت و داستان، مستندنمایی ست که بنا به آن راوی سعی می کند به شکل های متفاوت به امور واقع استناد کرده یا آنها را به درون داستان کشانده؛ بر ابهام متن و تردید خواننده بیفزاید. این نوشتار انواع مستندنمایی در شاخص-ترین روایت داستانی پسامدرن فارسی یعنی رمان آزاده خانم و نویسنده اش را به شیوه توصیفی- تحلیلی؛ دلالت یابی، طبقه بندی و تبیین کرده است. نتیجه نشان می دهد که راوی در سطح «زبانی- واژگانی»؛ شخصیت ها، رخدادها، زمان ها، مکان ها و سایر موضوعات و مفاهیم دو جهان واقعی و داستانی را به شکل هایی متفاوت درهم می آمیزد. افزون بر این در سطح «بصری- تصویری» متن؛ با تکیه بر ژانرهایی از این دست از رسانه ها همچون دستخط، طرح- نقاشی و عکس که شدت و اعتبار مستندگونگی آنها برجسته تر می نماید، موارد بازنمایی شده در سطح واژگانی- زبانی را به شکلی موکد به نمایش درمی آورد و بدین طریق همسو با بافت معرفتی و قواعد ژانری این دسته از روایت ها؛ مرز واقعیت و داستان را به تعلیق در آورده؛ شکل ویژه ای از ابهام را خلق می کند.

    کلیدواژگان: روایت پسامدرن، براهنی، رمان آزاده خانم، مستندنمایی، واقعیت و داستان
  • اعظم عباچی، علی یوسفی*، مهدی کرمانی صفحات 185-203

    تحلیل روایتی نشان دهنده فرایند انتقال معنا از محقق به خواننده است. این مقاله بر آن است تا تصویری از کاربرد تحلیل روایتی در علوم اجتماعی به ویژه مطالعات شهری ساخته و پرداخته نماید. تحلیل روایی می کوشد از استفاده ی صرفا کلامی از روایت فراتر رفته، با تجزیه و تحلیل دیدگاه ها و پیش انگاره ها که در داستان آشکار می شوند، به بررسی چگونگی شکل گیری تجربیات انسانی بپردازد. اگرچه به نظر می رسد که ارزیابی فقط توسط راوی انجام می شود، در واقع می توان آن را حاصل روندی مذاکره ای دانست که در آن راوی و شنونده به توافقی برای درک معنا می رسند. نمونه‏ای از این روایت‏گری‏ها را می توان در تصویرسازی پدیده اعیانی سازی شهری از منظر ذی‏نفعان آن دید. این تصویرها که مبتنی بر تجربه زیسته عاملان اجتماعی مذکور است در قالب مصاحبه های باز و عمیق قابل صورت بندی، روایت‏گری و در مراحل بعد تفسیر و احصاء معنا در قالب رویکردی تاویل گرایانه است. مضمون اصلی روایت برساخته شده از داستان واره های عاملان اعیانی سازی در قلمرو مکانی مورد مطالعه را می توان تحت عنوان «خسران زدگی تظاهری» صورت بندی کرد.

    کلیدواژگان: روایت، هرمنوتیک، ذینفعان، اعیانی سازی، شهر
|
  • Zahrah Bahramian, Mehyar Alavi Moghaddam *, Firuze Kavian Pages 1-25

    Narratology is a methodical approach of studying narrative structure. In literary criticism, this approach tries to investigate the semantic system beyond the text by analyzing the form in the literary work. Narratology reveals the common, sometimes recurrent, narrative structures, as well as its major, sometimes hidden, components in a text. One of the important elements in the narrative structure is “Time ". In most narrative texts, the narrative time is a real time. This paper applied Genette's theory of time on a novel called Jayeh Khalieh Soloch</em> written by Mahmoud Dowlatâbâdi. The main aim of this article is to analyze and discuss the three levels of the narrative time: order, duration, and frequency in the novel. The results suggested that the function of different times, namely, the calendar time, the emotional time of the characters, and the overall time of the narrative have been expanded throughout the novel. The significance of the study is to clarify the advantages of using new approaches of criticism and literary interpretation as well as recognizing the application of narratology in the study of modern and classic texts.

    Keywords: Narration of time, Gérard Genette, Mahmoud Dowlatâbâdi, Jayeh Khalieh Soloch, Narratology
  • Mohammad Shahba, Mahrokh Alipanahloo * Pages 27-50

    Since narrative plays a significant role in cinema, its detailed structural study is a promising area of investigation. In this line of inquiry, two Iranian movies, namely, About Eli and The Past by Asghar Farhadi were selected to be analyzed based on a structural approach. Gerard Genette's theory of chronological relations between story and narrative was applied to these movies; the concepts of "order", "duration" and "frequency" were detected in both narratives in order to explain the complexities of the movies. According to Genette, "order" is the relation between the time of the story and that of the text or discourse. This comparative study revealed that due to its allegiance to the realist cinema, About Eli potentially has a linear "order", being in correspondence with the events of the story. In addition, there are a few anachronisms in the text. However, in The Past, as the title implies, flashback has a crucial role, but all the flashbacks are speech-based not visual which is in line with the world of the realist cinema. The scene type of "duration" were employed in both movies whenever there was a need to introduce some characters or to attract the attentions to some particularities. Moreover, the ellipsis type of "duration" were used in order to create the suspension and dilemma of the plot. "Frequency" is mostly singulative in both works in order to keep the movies loyal to the realist cinema.

    Keywords: Asghar Farhadi, About Eli, The Past, Structural Narratology, Gerard Genette
  • ali ghahramani*, arezo sheydai, Seddiqeh hosseini Pages 51-80

    Narratology is an area of study investigating the overall system governing the narrative and plot. It is a modern field emerging from the developments in structuralism in the 20th century. Although narratologist have a common understanding regarding the nature of narrative, each has constructed a distinctive theory. The French scholar, Gerard Genette, one of the prominent figures in narratology, has put forth his theory of narrative inspired by the works of Bart and Todorov. Dividing story into three levels of story, narrative, and narrator, he tries to reveal the relationship among these levels using time mood, and narrative tone. Analyzing these levels, one can put forth a coherent analysis of the narrative text, and examine the narrative competence of the narrator. Using a descriptive-analytical method, this study attempts to investigate one of the short stories of Najibe Killany (a prominent Egyptian author) called Abo-Moazza</em> (having a patriotic and anti-colonial theme) based on the Genette's theory focusing on the narrative mood and tone. The aim of the study is to measure the author's use of the narratology's principles to convey his thoughts. The results indicated that the author tries to bridge the gap between the levels of the story by using quotation and direct speech. Furthermore, he increases his control over the events of the story by enjoying the top position and omniscient viewpoint.

    Keywords: Narratology, Najibe Killany, Abo-Moazza, Gerard Genette, Mood, tone
  • farzaneh karimiyan* Pages 81-104

    Myth is defined as a story, rooted in the identity of every culture and based on the human beliefs and individual or plural identity which have national, social, and universal traits. Myth illustrates wishes, beliefs, and values, stories of struggles between Good and Evil, Self and Others, and so on. In this regard, myth has an ontological interest. Hence, researchers analyze myth to study the evolution of the human's way of thinking and its "being in the world". The study of myth, consequently, can be understood as a concept of evolution and continuation, which focuses on the concerns of the ancient and contemporary man. If the creation of myth is a potential of the human’s mind creating new myths, it could be argued that the study of myths can open up the mysteries of the ancient myths. Literature has an important role in transferring myth because both are rooted in human imagination and creativity. Myths are common in various epic and lyric genres, or in theater and novel. This study is a comparative analysis of the current manifestation of the ancient myths in two of Michel Tournier’s novels titled Friday and Robinson and Friday. Moreover, the myth of Oedipus in two of Robbe-Grillet's novels titled Repetition and The Erasers are compared with Sophocles’s original work based on the Genette’s approach.

    Keywords: myth, Tournier, Robbe-Grillet, intertextuality, Gerard Gennete
  • Ebrahim Kanani* Pages 105-127

    The semiotics of experience is the outcome of a semiological turn toward a phenomenological perspective. This approach brings along a comparative semantic system. In the comparative system, actions as well as external and possessory values are substituted with the internal, passive, transient, emotional, and perceptual-sensory ones. In this system, the actant does not seek to conquer the world; rather, s/he is in search of harmony with the world. In other words, s/he tries to domesticate and internalize the actions and values to establish a close and internalized relationship with them. Therefore, the actantial system needs to be replaced with the passive one to make comparison possible. The main questions of this article are to determine how and under what conditions these values are formed, and how they can be utilized for cultural transcendence and development. In fact, the present article aims to examine the conditions of comparison as well as the realization of the semiotic system of experience in Nader Ebrahimi's A Quiet Romance</em>. The main hypothesis was that the involved elements reach a state of mutual comparison through a corporal process, and interaction with perceptual-sensory competence. Such a comparison will lead to the development of meanings and values. This study managed to explain the necessary conditions and requirements for establishing a semantic system of "comparison".

    Keywords: Semiotics of experience, Comparative, Perceptual-sensory, lived experience, A Quiet Romance
  • Shayesteh Sadat Mousavi * Pages 129-156

    Based on James Phelan's Triple Component Theory of Character, this article aims to reveal which of these triple components are more significant in the change of narratives from pre-modern to modern era. Since some of the significant differences between pre-modern and modern narratives is the priority change in plot and characterization, i.e, the latter becoming prior to the former, the narratology of the characters in these two genres of story can partly explain the reasons of such a change. The result of this study showed that in the modern characters, the Synthetic component becomes prior to the other two components i.e mimetic and Thematic; while the pre-modern characters – specially the characters in Realistic narratives- try to get as close as possible to their real human models in the real society. Thus, the most significant component in their being would be the Mimetic component. This is in contrast with the characters in modern narrative. Since the authors, here, are disappointed with the society, their characters deviate from the real characters of life and thus, their synthetic component becomes more prominent. The narratological case study of the present article is Malakout, a modern novel written by Bahram Sadeghi.

    Keywords: Characterization Plot Modern, pre-modern narrative, Mimetic component, Synthetic component
  • Pages 157-184

    Self-disclosure and eclecticism are two main features of the postmodern literature. All other features are either categorized within the domain of these two or influenced by them. The macro-level of eclecticism is an interwoven representation of the real world and fiction that causes the prevalent delineation to be suspended. One of the main aspects of the suspense in the boundary between reality and fiction is documentation, based on which the narrator tries to cite the real events in different ways or include them within the content of the story to increase the ambiguity of the text. Using a descriptive-analytic method, this study classifies and explains all types of documentations in one of the most outstanding Persian post-modern narratives -  the novel Miss Azadeh</em> and its writer. The results showed that the narrator has interwoven the characters, events, times, places and other issues and concepts of the two real and fictional worlds at the verbal- lexical level in different ways. Moreover, at the visual- imagery level of the text, and based on genres and media such as handwriting, design or plot, painting and picture whose intensity and credence of documentation seem more prominent, the narrator represents the concepts at the verbal-lexical level. These types of narrative aligned with the epistemological context and the principles of genre rules not only suspend the boundary between the reality and fiction, but also add a state of ambiguity to the narrative

    Keywords: Postmodern narrative, Barahani, Miss Azadeh, Documentation, Reality, fiction
  • azam abachi, ali yousofi *mahdi kermani Pages 185-203

    Narrative interpretation is a process of transferring meaning from the researcher to the reader. This study aims to discuss the functions of the narrative interpretation in social studies in general and urban studies in particular. Narrative analysis moves beyond the linguistic analysis, investigating perspectives and presuppositions emerging from stories to understand the ways human experiences are formed. Although it seems that only the narrator evaluates the event, in fact, the narrator and the reader construct the meaning through interaction. An example of these narrations can be found in the representation of urban gentrification from the viewpoint of the benefactors. These representations, which are based on the life experience of the social agents, are realized and narrated in the form of open interviews. Then, they are interpreted from a hermeneutic approach. The main theme of the constructed narrative of the agents of gentrification can be understood as a "pretentious loss"

    Keywords: narrative, Hermeneutics, Benefactors, Gentrification, urban