فهرست مطالب

Pathobiology Reaearch - Volume:23 Issue: 1, 2020

Journal of Pathobiology Reaearch
Volume:23 Issue: 1, 2020

  • تاریخ انتشار: 1398/11/22
  • تعداد عناوین: 7
|
  • زهرا جهانشیری*، مهدی رزاقی ابیانه صفحات 1-9
    اهداف

    گونه های کاندیدا فلور نرمال بدن انسان و عامل بیشترین عفونت های بیمارستانی در افراد دارای زمینه هستند. با توجه به اهمیت تشخیص صحیح آنها، مطالعه حاضر با هدف مقایسه روش های رایج با روش مولکولی در تشخیص گونه های مختلف کاندیدا به منظور یافتن روش بهینه انجام شد.

    مواد و روش ها

     60 ایزوله کاندیدای جداشده از بیماران مبتلا به اوروفارنژیال کاندیدیازیس با استفاده از روش های رایج شامل تولید جرم تیوب، کشت روی محیط کروم آگار،  استفاده از کیت API 20 C AUX و روش مولکولی ITS sequencing شناسایی شدند. میزان توافق (ضریب k) بین روش های رایج در مقایسه با روش مولکولی با استفاده از نرم افزار SPSS 16.0 محاسبه شد.

    یافته ها

     از 60 ایزوله کاندیدای مورد مطالعه، 10 ایزوله (16/6%) در تست جرم تیوب، 8 ایزوله (13/33%) در تست API و 9 ایزوله (15%) در تست کشت روی محیط کروم آگار دارای تشخیص متفاوت در مقایسه با روش مولکولی ITS sequencing بودند. روش جرم تیوب بیشترین (0/90 =k) و کشت روی کروم آگار کمترین (0/66 =k) توافق را در مقایسه با روش مولکولی در شناسایی گونه کاندیدا آلبیکنس نشان داد.

    نتیجه گیری

    نتایج نشان داد که روش های معمولی به تنهایی قادر به تشخیص همه گونه های کاندیدا نیستند و روش های مولکولی مانند ITS sequencing، می توانند برای تشخیص قطعی به کار برده شوند.

    کلیدواژگان: کاندیدا، روش مولکولی، روشهای معمولی، شناسایی
  • نازنین رجائی، سعید حبیبیان دهکردی*، رسول رحیمی جونقانی، محمدرضا علیجانی، ندا ساسان نژاد صفحات 11-17
    اهداف

    کوکسیدیوزیز از شایع ترین بیماری های عفونی در طیور است که هر ساله خسارت زیادی وارد می کند. گیاه شیرین بیان در طب سنتی برای موارد متعددی استفاده می شود. هدف از انجام مطالعه حاضر، ارزیابی عصاره های آبی و الکلی این گیاه بر اووسیست های آیمریا تنلا در شرایط آزمایشگاهی بود.

    مواد و روش ها

    ابتدا پس از خوراندن تعداد 75000 اووسیست به جوجه های 14 روزه اووسیست های غیر اسپوروله به دست آمد. برای به دست آوردن اووسیست اسپوروله مقدار 9گرم از مدفوع جوجه ها در بی کرومات پتاسیم 2% خیسانده و به مدت 72 ساعت در دمای °C27 انکوبه شد. غلظت های 1، 2 و 5% عصاره های آبی و الکلی شیرین بیان تهیه و اووسیست ها به مدت 48 ساعت در تماس با این عصاره ها قرار گرفتند و تعداد اووسیست های اسپوروله و غیر اسپوروله در ساعت های 1، 12، 24 و 48 شمارش شدند. به منظور جلوگیری از هر خطا، آزمایشات سه بار تکرار شدند.

    یافته ها

    عصاره های شیرین بیان در مقایسه با گروه کنترل در همه غلظت های مورد استفاده اثر بهتری در کاهش تعداد اووسیست های اسپوروله و غیر اسپوروله آیمریا تنلا داشتند (0/05<p). این اثر مهارکنندگی با زمان ارتباط مستقیم داشت و به طور مداوم با گذشت زمان افزایش می یافت.

    نتیجه گیری

    عصاره الکلی شیرین بیان در مقایسه با عصاره آبی اثر بهتری داشت، به طوری که بهترین تاثیر مربوط به عصاره 5% الکلی بود. با این حال شناخت بهترین دوز برای بیشترین اثرات ضدکوکسیدیایی عصاره شیرین بیان همچنین اثرات آن بر سایر گونه های آیمریا و مدل های حیوانی نیاز به تحقیقات بیشتری دارد.

    کلیدواژگان: Glycyrrhiza glabra، اووسیست های اسپوروله و غیر اسپوروله، آیمریا تنلا، شرایط آزمایشگاهی
  • محمد محمدنجار، فاطمه غفاری فر*، عبدالحسین دلیمی اصل صفحات 19-25
    اهداف

    خاک یکی از منابع مهم آلودگی انسان به آکانتامبا است. با توجه به افزایش موارد کراتیت آمیبی در سال های اخیر در ایران، توجه بیشتری نسبت به بررسی این آمیب در حال حاضر شده است. مطالعه حاضر با هدف جداسازی گونه های آکانتامبا با استفاده از روش واکنش زنجیره ای پلیمراز (PCR) و تعیین ژنوتایپ های آنها در شهر ورامین انجام شد.

    مواد و روش ها

    به طور کلی 18 نمونه از 12 پارک شهر ورامین جمع آوری شد. نمونه ها از فیلترهای نیتروسلولز 0/45میکرونی عبور داده شدند. پس از فیلترکردن نمونه ها، آنها روی محیط آگار غیرمغذی 1/5% همراه با باکتری اشریشیا کلی کشته شده کشت داده شدند. DNA ژنومیک با محلول DNG-plusTM از پلیت های مثبت استخراج شد و با استفاده از پرایمرهای اختصاصی 18S rRNA با تکثیر قطعه 500جفت بازی به روش PCR مورد شناسایی قرار گرفت. نمونه های مثبت برای تعیین ژنوتایپ، تعیین ترادف شدند.

    یافته ها

    از 18 نمونه خاک، 6 ایزوله (33/3%) آکانتامبا، در محیط کشت از نظر مورفولوژی شناسایی شدند که از این تعداد 4 ایزوله (22/2%) با استفاده از پرایمرهای اختصاصی جنس آکانتامبا تایید شدند. ژنوتایپ تمامی نمونه ها T4 گزارش شد.

    نتیجه گیری

    با توجه به این نتیجه، خاک پارک ها احتمال دارد یک عامل خطر برای افراد، مخصوصا کودکان در این منطقه باشد. از این رو، توجه بیشتری به نکات بهداشت عمومی توصیه می شود.

    کلیدواژگان: آکانتامبا، ژنوتایپ T4، خاک، شهر ورامین
  • مینا بحرالعلومی شاپورآبادی، آرش آرش کیا، نصیر محجل، فرزین روحوند، کیهان آزادمنش* صفحات 27-32

    اینترلوکین15 (IL-15)، سایتوکاینی است که به واسطه فعالیت های فیزیولوژیکی آن می تواند در درمان های ضدسرطان نقش ایفا کند. IL-15 باعث تمایز، تکثیر، فعال شدن و بقای سلول های کشنده طبیعی می شود و بقای لنفوسیت های T خاطره ای را بهبود می بخشد. از آنجایی که راندمان تولید و تخلیص این سایتوکاین عمدتا پایین است، علی رغم پیشرفت های اخیر، همچنان بهینه کردن شرایط تولید، ارزشمند است. بنابراین در مطالعه حاضر، اقدام به کلون و بیان ژن IL-15 انسانی در باکتری متفاوت با سویه های قبلی شد و به جای بیان در باکتری E. coli سویه رایج BL21، از سویه Rosetta (DE3) استفاده شد که قادر است با استفاده از کدون های نادری که در باکتری کمتر مورد استفاده قرار می گیرند، بیان ژن های یوکاریوتی را بهتر از سویه های دیگر انجام دهد، به طوری که پروتئین بیان شده شباهت بیشتری به پروتئین انسانی داشته باشد. پس از سنتز ژن IL-15، توالی مورد نظر در وکتور بیانی باکتریال pET28a کلون شد و پس از تایید با کلنیPCR، هضم آنزیمی با آنزیم های BamHI و XhoI و مشاهده باند 391 بازی روی ژل آگارز و تعیین توالی، در باکتری E. coli سویه Rosetta (DE) ترانسفورم شد. القای بیان در جذب نوری 6/0 در OD600 و در حضور 1میلی مولار ایزوپروپیل- بتا- دی- تیوگالاکتوپیرانوزید (IPTG) انجام شد. مشاهده باند 15کیلودالتونی روی ژل SDS-PAGE و سپس انجام وسترن بلات به کمک آنتی بادی اختصاصی تجاری علیه IL-15، نشان از درستی فرآیند بیان داشت. راندمان بیان به کمک دانسیتومتری با نرم افزار Fiji حدود 37% تخمین زده شد. با توجه به اینکه بیان ژن انسانی IL-15 در سویه باکتریایی E. coli Rosetta (DE3) انجام شده است، انتظار می رود که در مطالعات بعدی، عملکرد مناسبی از خود نشان دهد.

    کلیدواژگان: اینترلوکین-15، کلون و بیان، اشریشیاکلی سویه Rosetta (DE3)
  • زهرا حسن شاهی، بهزاد دهقانی، طیبه هاشم پور * صفحات 33-39
    اهداف

    هنوز درمان قطعی و یا واکسن موثری علیه ویروس مرس ارایه نشده که این امر نشان دهنده اهمیت روزافزون مطالعه این ویروس است. در میان پروتئین های این ویروس گلیکوپروتئین S به علت عملکرد و ساختار آن همواره به عنوان یک کاندید اصلی برای تحقیقات واکسن علیه آن مطرح بوده است. هدف مطالعه حاضر نیز بررسی ساختار، عملکرد و خواص ایمنی زایی پروتئین S با استفاده از نرم افزارهای بیوانفورماتیکی است که نتایج آن می تواند راه را برای طراحی واکسنی موثر علیه این ویروس هموار سازد.

    مواد و روش ها

    35 توالی گلیکوپروتئین S ویروس مرس از بانک ژنی دریافت و تغییرات در سطح اسیدآمینه بررسی شد. علاوه بر این توالی ها با نرم افزارهای متعددی برای بررسی تغییرات پس ترجمه ای مورد آنالیز قرار گرفتند. از نرم افزارهای متعددی برای بررسی خواص ایمنی زایی و آلرژیک پروتئین استفاده شد و درنهایت ساختار این پروتئین با استفاده از نرم افزار SOPMA مورد بررسی قرار گرفت.

    یافته ها

    بیشترین تغییرات در اسیدآمینه های 95، 123 و 696 نشان داده شد و نتایج نشان دهنده وجود چهار اپی توپ سلول B در گلیکوپروتئین S بود. همچنین تغییرات پس از ترجمه ای از جمله گلیکوزیلاسیون و فسفوریلاسیون در مناطق متعددی یافت شد. این پروتئین فاقد خاصیت آلرژیک بود و قسمت اعظم آن از مارپیچ آلفا تشکیل شده است.

    نتیجه گیری

     گلیکوپروتئین S مخصوصا در منطقه RBD ناحیه S1 دارای قابلیت بالایی برای تحریک سیستم ایمنی میزبان است و همچنین تمام ویژگی ها برای ساخت یک پروتئین نوترکیب از جمله پایداری در سلول های میزبان را دارد. استفاده از گلیکوپروتئین S، به ویژه ناحیه S1، به عنوان کاندید مناسبی برای طراحی واکسن پیشنهاد می شود.

    کلیدواژگان: گلیکوپروتئین S، مرس، RBD
  • شیدا جهازی، هاشم یعقوبی* صفحات 41-48
    اهداف

    در سال های اخیر نانولوله های کربنی به دلیل ویژگی های منحصر به فرد خود توجه بسیاری از محققان را به خود جلب کرده اند. در مطالعه حاضر، نانولوله های کربنی با استفاده از PEI پوشش داده شدند. سپس توانایی آنها برای انتقال ژن به سلول های باکتری اشریشیاکلی ارزیابی شد.

    مواد و روش ها

    نانوذرات نانولوله- PEI از طریق برهمکنش بین گروه های آمین موجود در PEI با گروه های کربوکسیل نانولوله ها سنتز شدند. به منظور تهیه سازه ژنی مناسب برای انتقال به باکتری E. coli ژن Gus A از وکتور pBI121 به وکتور PUC-18 انتقال یافت (pUC-Gus). سپس کمپلکس های نانولوله- PEI- DNA با ترکیب نسبت های متفاوت وزنی (درصد وزنی/وزنی) از نانوذرات نانولوله- PEI (0/5، 1 و 2) با مقدار ثابت از وکتور pUC-Gus تهیه شدند و توسط ژل آگارز مورد بررسی قرار گرفتند. به منظور ترانسفورماسیون باکتری E. coli، مقدار مناسبی از کمپلکس نانولوله- PEI- DNA به باکتری های E. coli اضافه شد. سپس به مدت 7 ساعت در دمای °C37 شیک شدند. بازده ترانسفورماسیون باکتری ها از طریق شمارش کلنی و با استفاده از محیط LB جامد حاوی آنتی بیوتیک آمپی سیلین بررسی شد. علاوه بر این از رنگ آمیزی Gus به منظور تایید عملکرد پلاسمید ترانسفورم شده استفاده شد. تعیین سمیت نانولوله- PEI با استفاده از روش MTT و در بازه های زمانی 6، 24 و 72 ساعت با غلظت های مختلف 10، 100 و 500میکروگرم بر میلی لیتر مورد بررسی قرار گرفت.

    یافته ها

    نانوذرات نانولوله- PEI با موفقیت سنتز شدند. نانولوله های کربنی کاتیونی از قابلیت بالایی برای محافظت از DNA در برابر آسیب های ناشی از آنزیم های برشی برخوردار بودند. با افزایش غلظت نانوذرات نانولوله- PEI و همچنین مدت زمان انکوباسیون، درصد زنده مانی باکتری ها کاهش یافت. نتایج حاصل از الکتروفورز ژل آگارز از پلاسمید استخراج شده از باکتری های ترانسفورم شده پس از برش توسط آنزیم EcoRΙ نشان داد که پلاسمید pUC-Gus با موفقیت توسط نانوذرات نانولوله- PEI به سلول های باکتری E. coli انتقال یافته اند.

    نتیجه گیری

     نانولوله های کربنی کاتیونی توانایی بالایی در انتقال ژن به باکتری E. coli دارند.

    کلیدواژگان: انتقال ژن، E، coli، PEI، نانولوله های کربنی
  • مژده حیدری، زهرا علی آبادی فراهانی، الهام بیات، شادی داموغ، معصومه سبزعلی نژاد، یگانه طالب خان گروسی* صفحات 49-56
    اهداف

    هدف مطالعه حاضر، طراحی و بیان قطعه آنتی بادی تک زنجیره علیه پروتئین HER2 در سلول E. coli BL21 (DE3) و بررسی توانایی آن در شناسایی پروتئین HER2 بود.

    مواد و روش ها

    ژن کدکننده این قطعه آنتی بادی به طول تقریبی 746جفت باز در وکتور بیانی pET28a کلون و پروتئین نوترکیب در سویه E. coli BL21 DE3 بیان شد. به دنبال تخلیص قطعه آنتی بادی به روش کروماتوگرافی تمایلی، از روش های وسترن بلاتینگ و الایزا برای بررسی واکنش آنتی بادی scFv علیه پروتئین HER2 استفاده شد.

    یافته ها

     E. coli قادر به بیان قطعه آنتی بادی scFv با عملکرد مناسب علیه HER2 است، به طوری که می تواند این پروتئین را در سطح سلول های سرطان پستان نیز شناسایی کند.

    نتیجه گیری

    می توان از این پروتئین در روش های تشخیصی آزمایشگاهی برای تشخیص اختصاصی پروتئین HER2 استفاده کرد. قابلیت این پروتئین در تشخیص HER2 با استفاده از روش های ایمونوهیستوشیمی و یا روش های تصویربرداری بایستی مورد بررسی قرار گیرد.

    کلیدواژگان: قطعه آنتی بادی تک زنجیره، پروتئین HER2، الایزای سلولی
|
  • Z. Jahanshiri*, M. Razzaghi-Abyaneh Pages 1-9
    Aims

    Candida species are normal flora in the human body and are the main cause of hospital infections in people with underlying disease. The purpose of the present study was comparison of the conventional and molecular laboratory methods in identifying different species of Candida to find the optimal method.

    Materials & Methods

    60 Candida isolates were obtained from oropharyngeal candidiasis patients and recognized using laboratory routine methods including germ tube production, culture on CHROMagar medium, API 20 C AUX kit and molecular ITS sequencing method. The concordances between the methods compared to the molecular method were measured by the kappa coefficient using SPSS 16.0 software.

    Findings

    Out of 60 Candida isolates, 10 isolates (16.6%) in germ tube formation test, 8 isolates (13.33%) in the API test, and 9 isolates (15%) in the culture on CHROMagar medium have different results in comparison to the ITS sequencing method. Germ tube (k= 0.90) and culture on CHROMagar medium methods (k= 0.66) showed the highest and the lowest agreement with the molecular method in the identification of Candida albicans species respectively.

    Conclusion

    The results showed that conventional methods alone cannot diagnose all Candida species and molecular methods such as ITS sequencing can be used to confirm the identification.

    Keywords: Candida, Molecular Technique, Conventional Methods, Identification
  • N. Rajaei, S. Habibian Dehkordi*, R. Rahimi Junqani, M. Alijani, N. Sasannejad Pages 11-17
    Aims

    Coccidiosis is one of the most common infectious diseases in poultry that causes huge economic losses. Glycyrrhiza glabra is a medicinal plant that used traditionally. The aim of the present study was to evaluate the effect of aqueous and alcoholic extracts of this plant on the Emeria tenella oocysts in vitro.

    Materials & Methods

    The unsporulated oocysts were obtained by inoculation of 14th day-old broiler chicks with 75,000 oocysts. To obtain sporulated oocysts, 9g of feces samples was soaked in 2% potassium bichromate and incubated at 27°C for 72h. Aqueous and alcoholic extracts of Glycyrrhiza glabra in concentrations of 1, 2, and 5% were prepared and oocysts were exposed to these extracts for 48 hours. Thereafter, the number of sporulated and unsporulated oocysts were counted at 1, 12, 24, and 48 hours. In order to prevent any error, the experiments were repeated three times.

    Findings

    Both extracts of Glycyrrhiza glabra in all tested concentrations cause a significant reduction in the number of sporulated and unsporulated Eimeria tenella oocysts compared with control (p<0.05). The rate of inhibitory effect of extracts had a direct relationship with exposure time, and inhibition was continuously increased over time.

    Conclusion

    Alcoholic extracts of Glycyrrhiza glabra had a better effect than aqueous extracts. 5% alcoholic extract had the best effect. However, further studies are needed to find the best dose for the most anticoccidial effects and also to show its effects on other species of Eimeria and in animal models.

    Keywords: Glycyrrhiza glabra, Sporulated, Unsporulated Oocysts, Eimeria tenella
  • M. Mohammadnajar, F. Ghaffarifar*, A. Dalimi Asl Pages 19-25
    Aims

    The soil is one of the important sources of Acanthamoeba human infection. Regarding the increasing number of Acanthamoeba keratitis cases in recent years in Iran, more attention to investigating this amoeba now is made. The present study aimed to identify the genotypes of Acanthamoeba in Varamin City using polymerase chain reaction (PCR) technique.

    Materials & Methods

    Totally, 18 samples of soil were collected from 12 parks in Varamin City. The samples were filtered using 0.45µm nitrocellulose membrane filters. Then, they were cultured in non-nutrient agar medium 1.5% enriched with killed cultured bacteria Escherchia coli. Genomic DNA was extracted by DNG-plusTM solution and PCR amplification was performed using specific primers to amplify a 500bp 18S rRNA. Sequencing analysis and BLAST search were done for genotype identification of positive samples.

    Findings

    Out of 18 soil samples, 6 isolates (33.3%) were found to be positive for Acanthamoeba in medium by microscopic observation meanwhile 4 isolates (22.2%) were confirmed by Acanthamoeba genus-specific primers. Genotype identification was revealed that all samples belonged to T4 type.

    Conclusion

    Considering this result, the soil of parks is possible be a risk factor for people, particularly children in this area. Therefore, more attention of public health authorities is recommended.

    Keywords: Acanthamoeba, T4 Genotype, Soil, Varamin City
  • M. Bahrololoumi Shapour Abadi, A. Arashkia, N. Mohajel, F. Roohvand, K. Azadmanesh* Pages 27-32

    Interleukin 15 (IL-15) is a cytokine that, due to its physiological activity, can play a role in anti-cancer therapies. It shows positive effect on Natural Killer cells differentiation, proliferation, activation, and surveillance and also on surveillance of memory CD8+ T cells. However, the expression and purification yield of recombinant IL-15 is low. So, it worth improving the production conditions of this useful protein. Therefore in the present study, cloning and expression of human IL-15 are reported in E. coli, strain Rosetta (DE3) which is different from previous bacterial hosts BL21 strain. This strain (Rosetta DE3) has the potential to use codons rarely used by bacteria and consequently, the expressed protein can be more similar to the human protein. First, the human IL-15 coding sequence was synthetized, and then the sequence was cloned into pET28a plasmid. Confirming the accuracy of the final construct was done by colony PCR, restriction analysis (which was done using BamHI and XhoI restriction enzymes and the expected 391bp band was observed) and sequencing. Then, the recombinant construct was transformed into competent E. coli Rosetta (DE3) bacteria. Expression was done in OD600 of 0.6 in the presence of 1mM Isopropyl ß-D-1-thiogalactopyranoside (IPTG). Protein characterization was done by SDS-PAGE and then by western blotting using a specific commercial anti-IL-15 antibody. The 15kDa band on the gel and blot, showed the presence of IL-15. Densitometry by Fiji software determined 37% production yield. It is expected a suitable function from this produced recombinant cytokine due to expression in E. coli Rosetta (DE3) in future studies.

    Keywords: Interleukin-15, Cloning, Expression, Escherichia coli Rosetta (DE3) Strain
  • Z. Hasanshahi*, B. Dehghani, T. Hashempour Pages 33-39
    Aims

    No definitive treatment or effective vaccine has been suggested against the East Respiratory Syndrome Coronavirus (MERS-CoV) virus which indicates the growing importance of the study of this virus. Amongst all MERS proteins, glycoprotein S has always been the main candidate for vaccine research against this virus, due to its function and structure. The aim of the present study was to investigate the structural, functional, and immunological properties of S protein using bioinformatics software that paves the way for designing an effective vaccine against this virus.

    Materials & Methods

    35 glycoprotein S sequences of MERS were obtained from Genbank and amino acid changes were investigated. In addition, sequences were analyzed by various software for post-translational changes. Five types of software were used to evaluate the immunologic and allergenic properties. Finally, different structural aspects of this protein were predicted by SOPMA software.

    Findings

    The highest prevalence substitutions were found in amino acids of 95, 123, and 696 and the results indicate that there are four B-cell epitopes in glycoprotein S, and this protein has been affected by post-translational changes, including glycosylation and phosphorylation. This protein has no allergenic properties and the majority of its structure contains Alpha helix.

    Conclusion

    Glycoprotein S, especially in the RBD region of S1, has a high potential to induce the host immune system and the other features mentioned protein make it appropriate for the production of recombinant protein, including stability in host cells. Therefore, the use of glycoprotein S, especially S1, is recommended as a suitable candidate for vaccine design.

    Keywords: Glycoprotein S, MERS, RBD
  • Sh. Jahazi, H. Yaghoubi* Pages 41-48
    Amis

    In recent years, carbon nanotubes have attracted the attention of many researchers because of their unique properties. In the present study, carbon nanotubes were coated using PEI. Then, their ability to gene delivery to E. coli cells was examined.

    Materials & Methods

    Nanotube- PEI nanoparticles were synthesized by the reaction between amine groups of PEI and carboxyl groups of nanotubes. In order to prepare the appropriate DNA vector for delivering to E. coli cells, the Gus A gene was transferred from pBI121 to PUC18 vector (pUC-Gus). Nanotube-PEI/DNA complexes were prepared by combining different mass ratios of nanotube-PEI (0.5, 1, and 2 w/w%) with the fixed amount of DNA. To the transformation of E. coli, the appropriate amount of nanotube-PEI/DNA complexes was added to E. coli cells under stirring at 37°C for 7h. The transformation efficiency of E. coli was determined by colony counting on LB agar supplemented with Ampicillin. Moreover, Gus staining assay was used to confirm the function of the plasmid. Determination of cytotoxicity of nanotube-PEI was performed using MTT assay at 6, 24, and 72 hours intervals at different concentrations of nanotube-PEI (10, 100, and 500μg/ml).

    Findings

    The nanotube-PEI was synthesized successfully. Nanotube- PEI nanoparticles have a great ability to protect DNA from enzymatic digestion. The percentage of E. coli cells viability was decreased by increasing both the concentration of nanotube-PEI nanoparticles and also the duration of incubation. The results of the agarose gel electrophoresis of plasmid extracted from E. coli and digested using EcoRI enzyme showed that the pUC-Gus plasmid has been successfully transfected by nanotube-PEI nanoparticles to E. coli bacterial cells.

    Conclusion

    Cationic carbon nanotubes have a high ability to gene transfer to E. coli.

    Keywords: Gene Delivery, E. coli, PEI, Carbon Nanotubes
  • M. Heydari, Z. Aliabadi Farahani, E. Bayat, Sh. Damough, M. Sabzalinezhad, Y. Talebkhan Garoosi* Pages 49-56
    Aims

    The aim of the present study was to design and express an anti-HER2 single chain variable antibody fragment in E. coli BL21 (DE3) and evaluate its efficiency in recognition of HER2 protein.

    Materials & Methods

    An approximately 746bp encoding gene fragment was cloned into pET28a and the recombinant protein was expressed in E. coli BL21 (DE3) strain. Following protein purification by affinity chromatography, western blotting and ELISA were used to evaluate the efficiency of anti-HER2 scFv against HER2 protein.

    Findings

    E. coli can express the anti-HER2 scFv molecule possessing appropriate function and can detect this protein on the surface of breast cancer cells.

    Conclusion

    This antibody fragment can be used in laboratory diagnostic methods for HER2 diagnostic approaches. Potential capability of this protein in immunohistochemical and imaging approaches against HER2 should be considered.

    Keywords: Single Chain Antibody Fragment, HER2 Protein, Cell-Based ELISA