فهرست مطالب

مجله علوم سیاسی
پیاپی 49 (زمستان 1398)

  • تاریخ انتشار: 1398/11/15
  • تعداد عناوین: 9
|
  • مهرداد خادمی*، امیرهوشنگ میرکوشش، احمد اشرفی صفحات 1-27

    بحران نظامی و امنیتی افغانستان ، پیچیده ترین و طولانی ترین بحران بین المللی ، بین طالبان و ایالات متحده پس از حوادث یازده سپتامبر 2001 رخ داده است. بحران پیش رو بر پایه مدل مایکل برچر در حوزه پرتنش جوامع موزاییکی با هویت های قومی - مذهبی و با حضور و نفوذ قدرت های منطقه ای و فرامنطقه ای در افغانستان شعله ور شده است. پیدایش بحران متاثر از متغیرهای مستقل و واسطه پس از ورود به هجدهمین سال خود به مانند همه جنگ ها با پایان خود، پیامدهای (متغیرهای وابسته) خواهد داشت. پرسش اصلی: علل اصلی پیدایش و پایداری بحران افغانستان کدامند؟ فرضیه: نگرانی های امنیتی، مبارزه با تروریستم بین المللی ، برقراری ثبات نسبی و جلوگیری از شکل گیری هژمون رقیب در منطقه پیگیری می شود. بحران موردی افغانستان با رویکرد تحلیلی - تبیینی و به صورت کتابخانه ای بر پایه مدل پژوهشی - علمی مایکل برچر و بر اساس نظریه ثبات هژمونیک پرداخته شده است.

    کلیدواژگان: ایالات متحده، ناتو، بحران افغانستان، مدل تحلیلی، بحران برچر
  • علی آجورلو، مجتبی مقصودی* صفحات 29-52
    متغیرهای مختلف داخلی و خارجی در سیاست دفاعی تاثیرگذار هستند. عقاید، باورها، ارزش ها، تجربیات تاریخی ملتها و اندیشه های دفاعی از مهمترین متیرهای هویتی تاثیرگذار بر سیاست دفاعی به شمار می روند. مروری بر تحولات دفاعی و امنیتی جمهوری اسلامی ایران بیانگر این است که خودکفایی دفاعی یکی از مهمترین جهت گیری های سیاست دفاعی این کشور در چهار دهه گذشته به شمار می رود. تحقیق حاضر در قالب رویکرد کیفی اجرا شده و داده های آن به روش ترکیبی (کتابخانه ای و مصاحبه) جمع آوری شده اند. تجزیه تحلیل داده ها به روش «تحلیل مضمونی» و ایجاد رابطه همبستگی میان گزاره های محوری صورت گرفته است. هدف اصلی این مقاله شناخت نقش هویت در سیاست دفاعی جمهوری اسلامی با تاکید بر خودکفایی دفاعی بود؛ متاثر از این هدف، سوال اصلی آن چنین سامان یافت؛ هویت چه نقشی در موضوعیت یافتن خودکفایی در سیاست دفاعی جمهوری اسلامی ایران دارد؟ این نقش آفرینی از چه طریقی انجام می شود؟ و با کدام رهیافت و نظریه تحلیل سیاست قابل تبیین است؟ رابر نتایج حاصله، تجربیات تاریخی و قاعده «نفی سبیل»، از مهمترین متغرهای هویتی تاثیرگذار بر خودکفایی در ایران هستند؛ این نقش آفرینی به واسطه ادراک نقش ملی «دولت مستقل» صورت می گیرد؛ رهیافت فرهنگی با محوریت نظریه سازه انگاری، چارچوب نظری مناسب برای تحلیل سیاست دفاعی ایران می باشد.
    کلیدواژگان: سازه انگاری، هویت، سیاست دفاعی، خودکفایی دفاعی، جمهوری اسلامی
  • حسن خداوردی*، علی اصغر غفاری چراتی صفحات 53-72
    کشیده شدن تدریجی طرح سپر دفاع موشکی ایالات متحده از اروپا به منطقه خلیج فارس، در طول یک دهه گذشته و استقرار اجزای راداری و پدافندی این طرح، در جای جای منطقه خلیج فارس چه در پهنه خشکی و چه در پهنه شناوری آن، آثار و پیامدهای متنابهی را نیز برای نظام های منطقه ای و بین المللی به همراه داشته و امنیت شکننده منطقه خلیج فارس را بیش از پیش متاثر از خود نموده است. مورادی از قبیل شروع مسابقه تسلیحاتی، برهم خوردن موازنه قدرت، تیرگی روابط و بی ثباتی منطقه ای و از همه مهم تر اتحاد سه جانبه اعراب، اسراییل و آمریکا را می توان از پیامدهای امنیتی استقرار این طرح در منطقه خلیج فارس دانست. بر این اساس، هدف پژوهش حاضر این است تا با روش توصیفی- تحلیلی و گردآوری داده ها با روش کتابخانه ای، پس از بررسی دلایل شکل گیری سپر دفاع موشکی، گسترش آن به منطقه خلیج فارس و تاثیر آن بر امنیت این منطقه نیز مورد تحلیل و واکاوی دقیق قرار دهد. اجرای این طرح در منطقه خلیج فارس آثار و پیامدهای متنابهی را برای نظام بین الملل و در راس آن منطقه خاورمیانه و خلیج فارس به همراه خواهد داشت و بر امنیت این منطقه تاثیر گذار خواهد بود و در مقابل حساسیت بسیاری از کشورهای منطقه از جمله ایران را نسبت به سرشت و سرنوشت نهایی این طرح بر می انگیزد.
    کلیدواژگان: سپر دفاع موشکی، خلیج فارس، خاورمیانه، امنیت، آمریکا
  • احمد شوهانی*، نادر شوهانی صفحات 73-100
    ‏ بیان مساله 

    مفهوم و نظریه سرمایه اجتماعی طی سالهای 1990 به این سو با اقبال قابل توجه اندیشمندان و محققان رشته های ‏مختلف علوم اجتماعی (اقتصاد،جامعه شناسی، علوم سیاسی و...) مواجه شده است.‏

    روش تحقیق 

    در این پژوهش توصیفی-تحلیلی است هدف اصلی این مقاله پاسخ به چرایی این مسئله و تبیین آن است. روش ‏جمع آوری، تلفیقی از روش کتابخانه ای و میدانی است. متغیر مستقل در این تحقیق، سرمایه اجتماعی است که با سه شاخص ‏اعتماد اجتماعی، روابط اجتماعی و همبستگی اجتماعی مورد سنجش قرار گرفته است. متغیر وابسته در این تحقیق مشارکت ‏انتخاباتی است که با سه شاخص انتخابات ریاست جمهوری ،شورای شهر و مجلس شوررای اسلامی مورد بررسی قرار گرفته ‏است.‏

    یافته های تحقیق 

    سرمایه اجتماعی نقش اساسی بر شرکت مردم در انتخابات دارد و به هر میزان که بر سرمایه اجتماعی جامعه ‏افزوده شود بر میزان مشارکت شهروندان افزوده خواهد شد. یافته های تحقیق نشان می دهد که میان اعتماد احتماعی و مشارکت ‏انتخاباتی رابطه معناداری وجود دارد. از طرفی بین شبکه های روابط اجتماعی و همین طور بین میزان انسجام و همبستگی ‏اجتماعی و مشارکت انتخابات آنان رابطه معناداری وجود دارد. با این اختلاف که به هر میزان شناخت انتخابات در حوزه کوچکتر ‏برگزار گردد اعتماد و روابط بیشتر و به هر میزان این حوزه بزرگتر گردد اعتماد کمتر و مشارکت نیز کمتر است بطوریکه میزان ‏مشارکت در شوراهای شهر بیشتر از انتخابات مجلس و ریاست جمهوری است جمهوری است.

    کلیدواژگان: سرمایه اجتماعی، اعتماد اجتماعی، مشارکت انتخابات، روابط اجتماعی
  • مهدی شیرازیان، گارینه کشیشیان* صفحات 101-123
    جمهوری اسلامی ایران و عربستان سعودی کشورهایی مهم در منطقه پر آشوب خاورمیانه هستند. زمینه های تقابل و تعارض در روابط دو کشور به دهه های گذشته باز می گردد. اما طی تحولات بعد از انقلاب اسلامی و خصوصا دهه ی اخیر الگوی تعارض مبتنی بر هویت بر روابط دو کشور حاکم شده است. کانون های حساس بحران در روابط دو کشور در هویت متعارض وهابی-سلفی - عربی محافظه کار عربستان از یکسو و هویت انقلابی- شیعی ایران از سوی دیگر نهفته است. هویت به ساختار منافع و امنیت دو کشور در ارتباط با یکدیگر سمت و سو بخشیده است. در روابط ایران و عربستان سعودی در کنار سایر عوامل ذهنی همچون فرهنگ، ایدیولوژی و عوامل عینی همانند حوزه رقابت های ژیوپلیتیک، انرژی و... هویت از اهمیت بسزایی برخوردار است. در این میان نقش ساختار نظام بین الملل و سیاست های قدرت های بزرگ در تشدید تعارضات هویتی میان دو کشور نیز برجسته است. روش تحقیق در این پژوهش از نظر هدف بنیادی و از لحاظ ماهیت کیفی و از لحاظ روش توصیفی است. شیوه گردآوری اطلاعات بر اساس روش کتابخانه ای بوده و این تحقیق با چارچوب نظری سازه انگاری نشان می دهد که فقدان هویت مشترک به عنوان کانون حساس بحران در روابط دو کشور قرار دارد و تعارض هویتی است که سایر منابع تنش و ناسازواری میان دو کشور را تشدید و تداوم می بخشد.
    کلیدواژگان: ایران، عربستان، هویت، شیعه، وهابیت، سازه انگاری
  • مهدی سلطانی گردفرامرزی، اکبر اشرفی*، احمد بخشایش اردستانی، سوسن صفاوردی صفحات 125-143

    این تحقیق به بررسی گفتمان هسته ای در سیاست خارجی حسن روحانی رییس دولت های یازدهم و دوازدهم و نسبت آن با گفتمان انقلاب اسلامی متاثر از مواضع امام خمینی و آیت الله خامنه ای رهبران انقلاب اسلامی در سیاست خارجی و نیز اصول قانون اساسی می پردازد. محقق گفتمان سیاست خارجی ذیل گفتمان انقلاب اسلامی را گفتمانی با محوریت حفظ نظام جمهوری اسلامی و اصول خدامحوری، استکبارستیزی، عزت، حکمت و مصلحت، استقلال و نفی سلطه جویی معرفی می کند و آن گاه به بررسی گفتمان هسته ای دولت روحانی و مقایسه آن با گفتمان سیاست خارجی جمهوری اسلامی می پردازد. در این تحقیق گفتمان هسته ای روحانی گفتمانی با محوریت تعامل گرایی و تنش زدایی و اصول امنیت ملی، منافع ملی، لغو تحریم ها، حمایت رهبری، استراتژی بردبرد و توسعه و پیشرفت معرفی شده است. بر اساس یافته های این تحقیق، گفتمان هسته ای دولت روحانی تاکتیکی در راستای اهداف سیاست خارجی نظام جمهوری اسلامی بوده که برغم برخی شدت و ضعف ها در تطابق سیاست ها نمی توان آن را در تعارض با گفتمان انقلاب اسلامی دانست.

    کلیدواژگان: گفتمان، هسته ای، انقلاب اسلامی ایران، روحانی، خامنه ای، جمهوری اسلامی، سیاست خارجی
  • شهناز علی پوری مرالو، سهیلا دیزگلی* صفحات 145-167

    مطالعه حاضر با هدف بررسی تاثیر انقلاب اسلامی بر نقاشی معاصر ایران صورت گرفت. هنر به عنوان بخشی از زندگی بشر همواره دست خوش تغییر و تحولات بوده است. تغییر و تحولی که در بستر خود بر عوامل بیرونی موثر بوده و از همین عوامل تاثیر پذیرفته البته به نظر می رسد بیشتر این عوامل بیرونی بوده اند که بر دوش هنر و هنرمند سنگینی کرده و از ابزار برانگیختگی او محسوب می شوند. این پژوهش تلاشی است جهت بازشناسی عوامل مختلف تاثیرگذار که منشاء آن سیاست به معنی کلی در بستر تاریخ ایران معاصر و نقاط خاص زمانی که باعث خلق حرکت های هنری شده است. با توجه با یافته های مطالعه حاضر می توان چنین گفت که آن چه در طول تاریخ هنر بیشتر مورد توجه این وادی بوده عوامل اجتماعی است و این عوامل اجتماعی بیشتر بر گرفته از تحولات سیاسی است و سیاست مداران به عنوان محورهای اصلی جامعه بازیگران این صحنه هستند. بنابراین انقلاب اسلامی با تاثیر توام عوامل ذکر شده نقاشی معاصر ایران را تحت تاثیر قرار داده است. همانطور که نمود این تاثیر در آثار خلق شده کاملا پیداست. نقطه اوج و عطف اثر گذاری انقلاب اسلامی را بر روی نقاشی معاصر میتوان جنگ تحمیلی دانست که تمام آثار و نقاشی های ایجاد شده رنگ و بوی اهداف انقلاب را داشتند.

    کلیدواژگان: انقلاب اسلامی، نقاشی، نقاشی معاصر، علوم سیاسی، تحولات سیاسی
  • میثم اسلام پناه، سید باقر میرعباسی*، ابومحمد عسگرخانی، مریم مرادی صفحات 169-190

    در عصر حاضر موضوع حقوق بشر از جمله موضوعات تاثیرگذار در عرصه بین المللی محسوب می گردد. به شکلی که در طول سالیان گذشته نظاره گر تحولات بین المللی و ایجاد چالش هایی ناشی از مسئله حقوق بشر بر حاکمیت و امنیت ملی کشورها بوده ایم. آنچه مسلم است؛ فعالیت نهادهای بین المللی و در راس آنها سازمان ملل متحد در حوزه های گوناگون از جمله حقوق بشر، حاکمیت دولت ها را تاثیرپذیر از پیش ساخته است. بدین لحاظ به نظر می رسد که دیگر برداشت های سنتی از مفهوم حاکمیت در دوره کنونی در حوزه حقوق بین الملل قابل پذیرش نیست. زیرا چنین برداشت هایی تحت تاثیر تحولات حقوق بین الملل اعتبار خود را از دست داده و شواهد موجود نشان می دهد که به مرور اصل عدم مداخله در امور داخلی کشورها دچار تعدیل گشته است. در این نوشتار به بررسی آثار وضعی ساز و کارهای حقوق بشری از زوایای مختلف بر حاکمیت و امنیت ملی کشورها پرداخته شده و ارتباط فیمابین حقوق بشر و امنیت ملی کشورها مورد بحث و بررسی قرار گرفته است.

    کلیدواژگان: حاکمیت، حقوق بشر، حاکمیت ملی، امنیت ملی، کشورها
  • علیرضا رسته*، غلامحسین زرگری نژاد، سینا فروزش صفحات 191-205
    اتحاد اسلام نام سازمانی است که جایگاه آن در استانبول بود. این سازمان از آغاز دهه ی 1890 توسط برخی نویسندگان و مذهبیون هم چون سید جمال الدین اسد آبادی پدید آمد. اتحاد اسلام به دنبال جلب حمایت مسلمانان از خلافت اسلامی(عثمانی) و مبارزه با کشورهای استعمارگر بود. هییت اتحاد اسلام، نام گروهی است که با آغاز جنگ نخست جهانی و تجاوز روسیه، بریتانیا و عثمانی به خاک ایران، توسط ناسیونالیست های دین مدار تاسیس گردید. نقطه عطف فعالیت هیات اتحاد اسلام در سازماندهی و راهبری جنبش جنگل به فرماندهی میرزا کوچک خان بود. اما این قیام بومی فقط اسمی از اتحاد اسلام را با خود همراه کرده بود و در سیاستهای نهضت جنگل نمودی از پایبندی به مرام اتحاد اسلامی به چشم نمی خورد. جنگلی ها به فرماندهی میرزا کوچک خان در برخورد با نیروهای نظامی عثمانی نه تنها به آنها کمک نکردند بلکه عثمانی ها را در ردیف روسیه به چشم دشمن نگریستند و در مقابل نیروهای عثمانی در ایران به کارشکنی پرداختند.
    کلیدواژگان: اتحاد اسلام، میرزا کوچک خان، جنگ جهانی اول، عثمانی، آلمان
|
  • Mehrdad Khademi *, Amir Hoshang Mirkoshesh, Ahmad Ashrafi Pages 1-27

     The emergence of new crises in Afghanistan after the terrorist attacks of september 11, 2001 is going to continued at the high level crisis between the U.S. (NATO) and Taliban ( Al-Qaeda’s communal patron).The crisis is causes the national, regional and international developments, are different from each other in terms of intensity’s cope and dept. But every war is going to end. Therefor, the question about in nature of Afghanistan’crisis have been derived or how Afghanistan’s crisis is created and it’s rised and is falling and its impactions: The religion and the ethnic disputes, securities’ goals, fighting against international terrorism and rivalry over strategic resources. Also the hegemonic power is very important in international crises (the nature of the international system).In this framework, the paper is studies crisis from theoretical and practical points of views: the stability of hegemonitic theory, and internal and external dimensions of conflict are discussed.

    Keywords: The U.S, NATO, Afghanistan, Michael, Brecher’s theory
  • Ali Ajorlo, Mojtaba Maqsodi * Pages 29-52
    Various internal and external variables influence defense policy. Beliefs, values, historical experiences of nations and defense ideas are the most important identities that influence defense policy. A review of the defense and security developments in the Islamic Republic of Iran indicates that defense self-sufficiency is one of the most important orientations of its defense policy in the past four decades. The present study was conducted in the form of a qualitative approach and its data were collected through a combined method (libraries and interviews).The data were analyzed using 'content analysis' method and establishing correlation between axial statements. According to the results obtained, historical experiences and the rule of “mustache negation” are the most important identity variables affecting self-sufficiency in Iran; this role-Playing is done by understanding the national role of the "independent state"; the cultural approach, centered on constructivism theory, is an appropriate theoretical framework for analyzing Iran's defense policy.
    Keywords: Identity, Constructivism, Defense policy, Defense self-sufficiency, IR
  • Hassan Khodaverdi *, Aliasghar Ghaffari Pages 53-72
    The gradual deployment of the United States missile defense shield plan from Europe to the Persian Gulf region over the past decade and the establishment of radar and defensive components of this plan, in the whole Persian Gulf region both in its land and floating zone, has implications and also plenty consequences for regional and international systems and has aggravated the fragile security of the Persian Gulf Region. Topics such as the beginning of the arms race, the collapse of the balance of power, the blurred relations, regional instability, and the most important one the trilateral Arab, Israeli, and American alliances can be seen as the security implications of establishing the plan in the Persian Gulf region. Accordingly, the purpose of this research, by using descriptive-analytical method and collecting data with library tools, is to examine the reasons for the formation of the missile defense shield, to analyze accurately its expanding to the Persian Gulf region and its impact on the security of the region. The implementation of this project in the Persian Gulf region will have tremendous impacts on the international system at the head of the Middle East and Persian Gulf and will affect the security of this region and will be sensitive to many countries in the region, including Iran It brings about the nature and final fate of this plan.
    Keywords: Missile Defense Shield, Persian Gulf, Middle East, Security, United States
  • Ahmad Shohani *, Nader Shohani Pages 73-100
    Statement of Problem

    The concept and theory of social capital during the 1990s has ‎been met with considerable interest from scholars and scholars in various fields of social ‎sciences (economics, sociology, political science, etc.).

    The research method‏

    ‎ in this research is descriptive-analytical. The main purpose of ‎this paper is to answer the reason for this issue and explain it. Collection method is a ‎combination of library and field method. Research

    findings

    Social capital has a key role to play in the participation of the people ‎in the elections and will increase the participation of citizens in any way that adds to the ‎social capital of the community. Findings of the research show that there is a significant ‎relationship between social trust and electoral participation. On the other hand, there is a ‎meaningful relationship between social networking networks and also between the ‎degree of cohesion and social solidarity and their participation in elections. With the ‎difference that, as far as the recognition of the elections in the smaller area is concerned, ‎there is more trust and relations, and to any extent this area, there is less trust and ‎participation, so that participation in city councils is more than parliamentary and ‎presidential elections.

    Keywords: ‎‏ ‏Social capital, Social trust, election participation, social network, .‎
  • Mehdi Shirazian, Garineh Keshishyan Siraki * Pages 101-123
    The Islamic Republic of Iran and Saudi Arabia are important countries in the turbulent Middle East region. The fields of conflict and conflict in the two countries' relations go back to the past decades. But in the aftermath of the Islamic Revolution, and especially in the last decade, the pattern of identity-based conflict has been ruled by the two countries. The critical centers of crisis in the two countries' relations lie in the conservative Wahhabi-Salafi-Arab conservative identity on the one hand and Iran's revolutionary-Shiite identity on the other. Identity has shaped the interests and security structure of the two countries in relation to each other. In Iranian-Saudi relations, along with other subjective factors such as culture, ideology, and objective factors such as geopolitical competition, energy, and identity, it is important. The role of the structure of the international system and the policies of the great powers in intensifying the identity conflicts between the two countries are also prominent. The research method in this study is qualitative in nature and in terms of fundamental and descriptive methods. This study, with the theoretical framework of constructivism, shows that the lack of a shared identity as a critical focus of the crisis lies in the two countries' relations and is an identity conflict that exacerbates and perpetuates other sources of tension and inequality between the two countries.
    Keywords: Iran, Saudi Arabia, Identity, Shia, Wahhabism, Structuralism
  • Mahdi Soltani Gerdfaramarzi Pages 125-143

    This research investigates nuclear discourse of president Rouhani and compares it with discourse of the Islamic revolution in Iran affected of discourses of Imam Khomeini and Ayatollah Khamenei leaders of the Islamic revolution and principles of the constitution about foreign policy. The research method is discourse analysis. The researcher explains articulation of foreign policy of the Islamic republic of Iran as a discourse based on maintain of the system of the Islamic republic and principles of god-centeredness, world arrogance confrontation, independent, dignity with wisdom and expedient and fighting domination. The research explains nuclear discourse of president Rouhani as a discourse based on interactivity and detention and principles of national interests, national security, removing sanctions, supports of the leader, win-win strategy and development and growth. According to the research, nuclear discourse of president Rouhani has been a tactic in parallel with purposes of the foreign policy of the Islamic revolution and despite of some severities and weaknesses in matching is not in conflict with the discourse of Islamic revolution.

    Keywords: nuclear, Discourse, Islamic Revolution of Iran, Khamenei, Rouhani, Islamic Republic, Foreign policy
  • Shahnaz Alipuri Moradi, Soheila Dizgeli * Pages 145-167

    The purpose of this study was to investigate the impact of the Islamic Revolution on contemporary Iranian painting. Art as a part of human life has always undergone changes. The changes that have influenced the external factors in their context and of which these factors are influenced, of course, seem to have been most of these external factors that weigh heavily on the artist and the artist and are his means of arousal. This research is an attempt to identify the various influential factors whose origins in politics in the context of contemporary Iranian history and at specific points in time that have created artistic movements. According to the findings of the present study, it can be said that what has been the focus of art throughout the history of this field is the social factors, and these social factors are more influenced by political developments and politicians are the main actors in this scene. . Thus, the Islamic Revolution has influenced the contemporary factors of the above mentioned contemporary painting in Iran. As you can see, this effect is quite evident in the works created. The turning point of the influence of the Islamic Revolution on contemporary paintings is the imposing war that had all the paintings and paintings created with the colors and scents of the goals of the revolution. Then there was a great change in the paintings created in the seventies.

    Keywords: Islamic Revolution, painting, Contemporary Painting, political science, Political Developments
  • Seyed Baqer Mirabbasi * Pages 169-190

    View on human right evolution and its effects on national sovereignty of countries Abstract In today's age, human right issue has been considered as effective issue in international arena so that we have observed international evolution and challenges resulting from human right issue on nationalsovereignty security of countries during past years. What is evident is activity of international institutions, especially United Nationsorganization,in different fields including human right has made sovereignty of governments more impressionable than before. So, it seems that other traditional perceptions of sovereignty concept are not acceptable in international law today. Because, such perceptions have lost their validity by international law evolutions and present evidences show that the principle of non-interfering in internal affairs of countries has been modified over time. This study has aimed to investigate conditional effects of human right on nationalsovereignty and security of countries. Also, relation between human right and national security of countries has been investigated and discussed.

    Keywords: sovereignty, Human right, National sovereignty, National Security, Countries
  • Alireza Raste *, Gholam Hossein Zargarinejad, Sina Forozesh Pages 191-205
    The alliance of Islam is the name of an organization which is placed in Istanbul. This organization has been created by some writers and religious scholars such as Seyyed Jamalodin Asad Abadi in the beginning of the 1890s. The alliance of Islam sought to capture the support of the Muslims from the Islamic Caliphate (Ottoman Empire) and to struggle with colonial countries. The delegation of the Alliance of Islam is the name of a group that was founded by the religious nationalists with the beginning of the first world war and the invasion of Russia, Britain and Ottoman into Iran. The milestone in the activities of the delegation of the alliance of Islam was in organizing and directing the jangal movement which was led by Mirza Kuchak Khan. But this indigenous uprising brought about only the name of the alliance of Islam, and did not show any respect towards the Islamic alliance in the policies of the jangal movement. The jangal members, led by Mirza Kuchak Khan, not only did not only help the Ottoman troops, but also they categorized the Ottomans as the enemy, comparable to Russia, therefore they defeated the Ottoman forces in Iran.
    Keywords: Alliance of Islam, Mirzakuchakkhan, World War I, Ottoman, Germany