فهرست مطالب

پژوهش های مدیریت انتظامی - سال پانزدهم شماره 4 (زمستان 1399)

نشریه پژوهش های مدیریت انتظامی
سال پانزدهم شماره 4 (زمستان 1399)

  • تاریخ انتشار: 1399/12/10
  • تعداد عناوین: 7
|
  • حسن رضا رفیعی*، شهریار کریمی صفحات 531-552
    زمینه و هدف

    قانون و قانون پذیری یکی از پایه های اصلی برقراری ثبات در جوامع انسانی است که با افزایش روند شهرنشینی هر روز بر اهمیت آن افزوده می شود. هم اکنون نهادهای بسیاری وظیفه قانون پذیری افراد جامعه را بر عهده دارند که یکی از آنها نیروی انتظامی است. پلیس با اقدامات اجتماعی پیش بینانه، پیشگیرانه و مقابله ای سعی بر انجام این مهم دارد. هدف اصلی این پژوهش، تعیین میزان تاثیر عوامل مدیریتی پلیس بر تقویت قانون پذیری در بین جوانان شهر کرمانشاه است.

    روش

    این پژوهش از نظر هدف، کاربردی و از نظر روش، توصیفی - پیمایشی است. جامعه آماری پژوهش جوانان 15 تا 25 ساله کرمانشاهی در سال 97 به تعداد 179015 نفر بودند که با استفاده از فرمول کوکران تعداد 300 نفر حجم نمونه پژوهش را تشکیل دادند که از آن میان 115 پرسشنامه صحیح در تجزیه و تحلیل داده ها منظور شد. ابزار گردآوری داده ها، پرسشنامه محقق ساخته است. روایی ابزار از دیدگاه صاحب نظران تایید شد و پایایی ابزار با محاسبه ضریب آلفای کرونباخ 96/0 به دست آمد. برای تجزیه و تحلیل و رتبه بندی داده ها، از آزمون های رگرسیون و فریدمن استفاده شد.

    یافته ها

    یافته های به دست آمده از آزمون های استنباطی حاکی از آن است که عواملی مانند: انطباق، انسجام، عدالت و مشارکت پذیری در مدیریت پلیس بر تقویت قانون پذیری در بین جوانان شهر کرمانشاه تاثیر دارد. در این میان، مشارکت پذیری در رتبه اول و انطباق، انسجام و عدالت به ترتیب در رتبه های دوم تا چهارم هستند.

    نتایج

    براساس رتبه بندی گویه های 25 گانه پرسشنامه، گویه های استفاده پلیس از ظرفیت رسانه های جمعی، روابط صمیمانه پلیس و مردم بر مبنای آموزه های دینی و مشارکت پلیس با سازمان های مردم نهاد و دولتی، بیشترین تاثیر را بر قانون پذیری جوانان کرمانشاهی داشتند.

    کلیدواژگان: مدیریت پلیس، قانون پذیری، انطباق پذیری، یکپارچگی، مشارکت پذیری، جوانان شهر کرمانشاه
  • مرتضی خیرخواه، داریوش غلامزاده*، سید مهدی الوانی، ماندان مومنی، احمد ودادی صفحات 553-576
    زمینه و هدف

    هدف اصلی پژوهش، شناسایی و معرفی مدل راهبردی منابع انسانی سیستم حمل و نقل هوایی کشور برای شناسایی و معرفی راهبردهای مناسب هر خرده فرآیند مدیریت منابع انسانی در سیستم یادشده است. تدوین راهبرد منابع انسانی، بیشتر به موضوع یکپارچگی و انسجام مربوط می شود. یکپارچگی یکی از هدف های اساسی مدیریت راهبردی منابع انسانی است؛ یعنی تضمین اینکه طرح های مدیریت منابع انسانی به طور کامل با طرح های راهبردی، یکپارچه و هماهنگ است. سیستم های مدیریت منابع انسانی می توانند منبع قابلیت هایی باشند که به سازمان امکان می دهد فرصت های جدید را بشناسد و برای آنها سرمایه گذاری کند، به طوری که یک نوایی صحیح سیستم های منابع انسانی و راهبرد کسب و کار، عملکرد بنگاه را افزایش دهد.

    روش

    پژوهش حاضر از نظر هدف، کاربردی و از نظر ماهیت داده ها در زمره پژوهش های کیفی است. جامعه آماری، تمام خبرگان سیستم هوانوردی شامل مدیران، فرماندهان و متخصصان ارشد هوانوردی و هواناجا هستند که برای حضور در مصاحبه های نیمه ساختاریافته انتخاب شدند. روش انتخاب مصاحبه شوندگان گلوله برفی است و پس از مصاحبه با 35 نفر، اشباع نظری حاصل شد. روش تحلیل داده ها تحلیل مضمون است.

    یافته ها

    بر مبنای ابعاد مختلفی از جمله منطق، هدف و الگوی نقاط مرجع راهبردی، براساس راهبرد تحلیل تم با مصاحبه از خبرگان هوانوردی، مضامین اصلی و فراگیر در حوزه دسته بندی و تفکیک دقیق مشاغل شامل ویژگی های مشاغل راهبردی، ویژگی های مورد انتظار از کارکنان و جلوه های فرایندهای منابع انسانی، کشف شد. سپس از روش مصاحبه گروهی استفاده شد و با نشست کلیه خبرگان، کلیه نقاط مرجع راهبردی سیستم هوانوردی کشف شد.

    نتایج

    با توجه به تفکیک مشاغل صنعت، راهبردهای تدوین شده عبارت اند از: مشاغل اصلی (خاص)؛ متعهدانه خلاق، متعهدانه تعامل گرا و پیمانکارانه تعامل گرا، مشاغل تخصصی؛ متعهدانه تخصصی و پیمانکارانه واگذاری، مشاغل پشتیبانی؛ پدرانه خلاق و ثانویه واگذاری و مشاغل حساس؛ پدرانه عام و ثانویه عام.

    کلیدواژگان: مدیریت منابع انسانی، مدیریت راهبردی منابع انسانی، راهبرد منابع انسانی، صنعت هوانوردی
  • جواد کیانی*، محمد نایب پور، محمد ویسیان صفحات 577-598
    زمینه و هدف

    برقراری نظم و امنیت در جوامع پیچیده و گسترده امروزی، نیازمند مدیریت و برنامه ریزی متناسب با آن جوامع است که در این میان پلیس، یکی از مهمترین مولفه های اصلی در برنامه ریزی یادشده است. در این رابطه داشتن آمادگی و توان رزمی بالا یکی از مهمترین عواملی است که فرماندهان و مدیران عالی نیروهای امنیتی در پی تقویت آن هستند. بنابراین پژوهش حاضر با هدف ارایه مدل عوامل عملیاتی موثر بر توان رزمی فرماندهی انتظامی استان آذربایجان غربی انجام شد.

    روش

    پژوهش حاضر از نظر هدف کاربردی و از نظر روش توصیفی - پیمایشی است. جامعه آماری پژوهش کلیه کارکنان فرماندهی انتظامی استان آذربایجان غربی است که براساس جدول مورگان تعداد 384 نفر به عنوان حجم نمونه انتخاب شدند. روش نمونه گیری تصادفی طبقه ای بود. ابزار گردآوری داده ها پرسشنامه محقق ساخته است و در پژوهش حاضر برای بررسی روایی ابزار، از روش روایی صوری استفاده شد. برای تجزیه و تحلیل داده ها از روش معادل ساختاری در نرم افزار اسمارت پی. ال. اس استفاده شد.

    یافته ها

    یافته های پژوهش نشان می دهد که در فرایند ارتقاء توان رزمی کارکنان فرماندهی انتظامی استان آذربایجان غربی تعداد 3 بعد، 10 مولفه و 57 شاخص (مفهوم) تاثیرگذار است.یافته های پژوهش نشان می دهد که عوامل غیرفیزیکی با ضریب مسیر 786/0 بیشترین تاثیر را در ارتقای توان رزمی دارد عوامل برتری ساز با ضریب مسیر 532/0 در رتبه دوم و عوامل فیزیکی با ضریب مسیر 494/0 در رتبه سوم تاثیرگذاری بر توان رزمی قرار دارد.

    نتایج

    نتایج نشان داد ابعاد موثر در ارتقاء توان رزمی کارکنان فرماندهی انتظامی استان آذربایجان غربی می‏تواند سه بعد توان فیزیکی، توان غیرفیزیکی و عوامل برتری ساز باشد. خروجی پژوهش منجر به ارایه مدل عوامل عملیاتی موثر بر توان رزم فرماندهی انتظامی استان آذربایجان غربی شد.

    کلیدواژگان: فرماندهی انتظامی، آذربایجان غربی، توان رزمی، عوامل فیزیکی، عوامل غیرفیزیکی، عوامل برتری ساز
  • رضا عبدالرحمانی*، داود محمدی صفحات 599-618
    زمینه و هدف

    یکی از مهم ترین عوامل اثرگذار در توسعه گردشگری و تامین امنیت گردشگران، وجود ارتباطات نظام مند و بهینه میان سازمان های دخیل در گردشگری است، به گونه ای که این ارتباط به تسهیل امر گردشگری یاری رساند. بر این اساس پژوهش حاضر با هدف بررسی تاثیر عوامل ارتباطی (ارتباطات رسمی و غیررسمی و کانال های ارتباطی) موثر بر امنیت گردشگران خارجی در سال 1395 انجام شد.

    روش

    روش پژوهش توصیفی - تحلیلی و از نوع پیمایشی است. جامعه آماری، کارکنان پلیس مهاجرت و گذرنامه و سازمان میراث فرهنگی و صنایع دستی و گردشگری هستند. حجم نمونه با استفاده از رابطه کوکران 140 نفر تعیین شد. روش نمونه گیری طبقه ای متناسب و در ادامه تصادفی ساده است. به منظور سنجش متغیرهای پژوهش از ابزار پرسشنامه محقق ساخته استفاده شد. روایی پرسشنامه به روش صوری (استفاده از نظرات 15 تن از خبرگان) و پایایی آن از طریق محاسبه ضریب آلفای کرونباخ، 86/0 به دست آمد. روش تجزیه و تحلیل در بخش توصیفی از میانگین و در بخش تحلیلی از همبستگی، رگرسیون و فریدمن استفاده شد.

    یافته ها

    نتایج نشان داد که کانال های ارتباطی، ارتباطات رسمی، ارتباطات غیررسمی، ارتباطات بین سازمانی و کاهش تخلفات و جرایم غیرامنیتی، بر کنترل امنیت اثرگذاری معنادار و مثبتی دارند. ارتباطات رسمی بر کنترل امنیت اثرگذاری معناداری داشته است. ارتباطات غیررسمی دو سازمان پلیس و گردشگری بر کنترل امنیت اثر مستقیمی دارد. کاهش تخلفات و جرایم غیرامنیتی بر کنترل امنیت اثر معنادار و مستقیمی دارد، چنانکه با کاهش هرچه بیشتر تخلفات و جرایم غیرامنیتی، کنترل امنیت گردشگران خارجی تا حدود 42 درصد فزونی می یابد.

    نتایج

    نتایج حاصل از آزمون فریدمن نشان داد که ارتباطات رسمی با رتبه میانگین 6/4 در رتبه اول ارجحیت قرار دارد. رتبه دوم به کانال های ارتباطی با رتبه میانگین 19/4 و رتبه سوم به ارتباطات غیررسمی با رتبه میانگین 67/2 تعلق دارد.

    کلیدواژگان: امنیت، گردشگری، ارتباطات، پلیس، کنترل، ایران
  • رامین خلیقی، نسرین جزنی*، علی محتشمی صفحات 619-642
    زمینه و هدف

    کارکنان جدید، ارزش ها و منش های بیرون سازمان را به داخل سازمان می آورند و در مقابل، سازمان ها تلاش می کنند آن ها را با ارزش ها و منش های درونی آشنا و سازگار کنند، بنابراین هدف پژوهش حاضر، ارایه الگوی روانه سازی کارکنان در سازمان های انتظامی و غیرانتظامی ایران است.

    روش

    پژوهش حاضر به صورت پژوهش ترکیبی (کیفی - کمی) انجام شد. در بخش اول پژوهش به منظور طراحی الگوی جامع روانه سازی کارکنان، از روش فراترکیب سندلوسکی و باروسو (2007) استفاده شد. در بخش دوم پژوهش، با استفاده از نظرات خبرگان و ارزیابی ضریب نسبی و شاخص روایی محتوا، تبیین الگوی روانه سازی کارکنان میسر شد. به منظور ارایه ترکیب مطلوبی از ابعاد که بتواند روانه سازی کارکنان را در ستاد فرماندهی انتظامی، ادارات کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، امور مالیاتی و آموزش وپرورش استان فارس، بهینه کند، از روش سیستم خبره فازی استفاده شد. در گام بعدی به منظور کاربردی کردن الگو و ارزیابی مولفه های روانه سازی کارکنان در سازمان های انتظامی و غیرانتظامی، 294 پرسشنامه بین کارکنان چهار سازمان یادشده که به صورت نمونه گیری طبقه ای انتخاب شده بودند، توزیع و داده ها با استفاده از روش تحلیل عاملی تاییدی تجزیه و تحلیل شد.

    یافته ها

    انجام این پژوهش، ضمن طراحی الگوی روانه سازی کارکنان در سازمان های انتظامی و غیرانتظامی، به ارایه ترکیب مطلوب ابعاد الگو به گونه ای که بتوان روانه سازی کارکنان در سازمان های انتظامی و غیرانتظامی را بهینه کرد. همچنین یافته ها نشان می دهد که خبرگان پژوهش، 6 بعد، 14 مولفه و 77 شاخص برای پیاده سازی موفق روانه سازی کارکنان در ساختارهای یادشده را تشخیص دادند.

    نتایج

    ابعاد، مولفه ها و شاخص های استخراجی از روش فراترکیب (الگوی پژوهش) در جامعه هدف تایید شد و نتایج آزمون نشان دهنده آن است که شرایط شغلی، بسترسازی و شرایط سازمانی و آثار و نتایج، تاثیر معنی داری بر روانه سازی کارکنان داشتند.

    کلیدواژگان: شرایط شغلی، بسترسازی، شرایط سازمانی، روانه سازی، سازمان های انتظامی و غیرانتظامی
  • وجه الله قربانی زاده*، مسعود شریعتی، بهروز رضایی منش، عبدالحسین خسرو پناه دزفولی صفحات 643-666
    زمینه و هدف

    امام علی (ع) در نامه 53 نهج البلاغه به تشریح ماهیت حکمرانی خود که مبتنی بر اخلاقیات نبوی است می پردازد.ایشان با تبیین انواع طبقات اجتماعی نظیر: لشگریان خدا، نویسندگان عمومی و خصوصی، قضات دادگستر، کارگزاران عدل و نظم اجتماعی، جزیه دهندگان، پرداخت کنندگان مالیات، تجار و بازرگانان، صاحبان صنعت و پیشه‏وران، و نیز طبقه پایین جامعه، یعنی نیازمندان و مستمندان، به کارکردهای ایشان در نظام اجتماعی و نحوه حکمرانی بر آن ها اشاره می کند در این پژوهش این مهم تحت عنوان «نظریه حکمرانی اخلاقی» تشریح شده است. هدف ما در این جستار شناخت ماهیت حکمرانی اخلاقی متناسب با طبقه نظامیان از منظر نهج البلاغه است.

    روش تحقیق

    این پژوهش کیفی و از راهبرد تحلیل مضمونی استفاده شده است. داده ها از متن کتاب نهج البلاغه استخراج شده است .وبرای اعتبار یابی مضامین کشف شده از روش ژرفکاوری متن محور بهره گرفته شده است

    یافته ها

    ماحصل این پژوهش کشف نظریه ی بدیع با عنوان «حکمرانی اخلاقی در حوزه نظامیان» می باشدکه مبتنی بر سه مضمون فراگیر:اعتقادات،ساختار حکمرانی و اخلاقیات می باشد که از220کدباز، 129 کد توصیفی و 18کد تفسیری به دست آمده است.

    نتایج

    هسته اصلی نظریه ی حکمرانی علوی، ناظر بر نقش پررنگ اخلاق در حکمرانی جامعه است .فرایندی که با شناخت هستی و انسان آغازمی شود و سپس با تبیین کارکردهای گروه ها و بخش های مختلف جامعه ،آموزه های اصیل الهی را در قالب اخلاقیات حکمرانی بیان می کند؛ تا از رهگذر عمل به آن ها، طبقات اجتماع، سازمان کارآمدی بیابند و نقش سازنده خود را در سعادت جامعه ایفا نمایند.همچنین این گزاره های اخلاقی در پی جهت دهی و اعتباربخشی به ساختارها و فرایندهای کاری می باشد که خیر عمومی را تضمین می کند

    کلیدواژگان: امام علی(ع)، نهج البلاغه، حکمرانی اخلاقی، ساختار حکمرانی، نظامیان
  • پریسا ایلانلو، عباس خورشیدی*، نادر برزگر، بتول فقیه آرام، اکبر سلیمی صفحات 667-689

    در پژوهش حاضر به ارا یه الگوی جانشین پروری فرماندهان دانشگاه امین پرداخته شده است. روش پژوهش حاضر از نظر اهداف؛ کاربردی و از نظر داده کیفی و از نظر ماهیت و نوع مطالعه داده بنیاد نوظهور است . جامعه آماری مورد نظر پژوهش حاضر را شامل کلیه خبرگان حوزه منابع انسانی تشکیل می دهد که براساس روش نمونه گیری آگاهانه از نوع هدفمند گلوله برفی و اشباع نظری تعداد 15نفر خبره حجم نمونه را شامل می شود.. ابزار سنجش پژوهش حاضر را یک فرم مصاحبه نیمه ساختار یافته تشکیل داد .که در آن ، ابعاد، مولفه ها و شاخص های الگوی جانشین پروری تنظیم شد.برای فرم مصاحبه مذکور ابتدا کلیه الگوها، یافته ها، مطالعات و تیوری های ملی وجهانی بررسی شده و سپس توسط کد گذاری باز، شاخص ها احصا شدند و بعدتوسط کدگذاری محوری،در قالب ابعاد،مولفه ها وشاخص ها مقوله بندی شد . برای 15نفر از خبرگان حوزه مربوطه ارسال وبه مدد کد گذاری انتخابی از طریق مصاحبه ،فن دلفی وبارش فکری بر روی خبرگان اجرا و این روند تا اشباع نظری استمرار داشت.که در نتیجه 3بعد،17مولفه و126شاخص برای الگوی جانشین پروری برای فرماندهان دانشگاه امین نهایی گردید.پس از تایید نهایی واولویت بندی خبرگان در خصوص ابعاد،مولفه ها وشاخص های سازنده الگوی مذکور این مهم در قالب یک الگو ترسیم، ومجددا الگوی مذکور توسط خبرگان اعتبار یابی شد.روش تجزیه وتحلیل داده ها کیفی بوده ودر نهایت ، به ترتیب اولویت 3بعد:1- بعد سازمانی ،2-بعد فرایندهای سازمان ،3-توسعه سازمان و 17 مولفه : ساختار وروش ها ،فرهنگ سازمانی،مدیریت ،سیاست ها،چشم انداز،راهبرد،پذیرش کارکنان،شناسایی مناصب،شناسایی وارزیابی کاندیدها ،جذب کاندیدها ،نگهداری کاندیدها ،آموزش وبهسازی کاندیدها ،بکارگیری وارتقای کاندیدها،برنامه ریزی،پایش،نظارت، ارزیابی و126 شاخص برای الگوی مذکور نهایی شد.

    کلیدواژگان: الگو، بعد سازمانی، فرایندهای سازمان، توسعه سازمان، خبرگان
|
  • Hassan Reza Rafiei *, Shahriar Karimi Pages 531-552
    Background and Aim

    Law and legality is one of the main foundations of stability in human societies, which increases in importance every day with the increase of urbanization. Many institutions now have the task of legislating individuals in the community, one of which is the police force. The police are trying to do this with precautionary, preventive and countermeasures. The main purpose of this study is to determine the impact of police management factors on strengthening the rule of law among the youth of Kermanshah.

    Method

    This research is applied in terms of purpose and descriptive-survey in terms of method. The statistical population of the research was 151-25 years old in Kermanshah in 1997 with 179015 people who using Cochran's formula 300 people formed the research sample size, of which 115 correct questionnaires were included in the data analysis. The data collection tool is a researcher-made questionnaire. The validity of the instrument was confirmed by experts and the reliability of the instrument was calculated by calculating the Cronbach's alpha coefficient of 0.96. Regression and Friedman tests were used to analyze and rank the data.

    Results

    Findings obtained from inferential tests indicate that factors such as: compliance, cohesion, justice and participation in police management have an effect on strengthening the rule of law among the youth of Kermanshah. Among these, participation is in the first place and adaptation, cohesion and justice are in the second to fourth places, respectively.

    Conclusion

    Based on the ranking of 25 items of the questionnaire, the items of police use of mass media capacity, sincere relations between police and people based on religious teachings and police participation with non-governmental and governmental organizations had the greatest impact on the legitimacy of Kermanshah youth.

    Keywords: Police Management, Legitimacy, Adaptability, Integrity, Participation, Kermanshah Youth
  • Morteza Kheirkhah, Dariush Gholamzadeh *, Seyed Mehdi Alvani, Mandan Momeni, Ahmad Vedadi Pages 553-576
    Background and Aim

    The purpose of the present research is to identify and introduce the strategic model of human resources of the Iran aviation system to identify and introduce appropriate strategies for each sub-process of human resource management in the system. Developing a human resource strategy is more about integration and cohesion. Integration is one of the basic goals of strategic human resource management; i.e., ensuring that human resource management plans are fully integrated with strategic plans. Human resource management systems can be a source of capabilities that enable the organization to recognize new opportunities and invest in them, so that to increase the correct integrity of human resource systems and business strategy.

    Method

    The present study is applied research in terms of purpose. It is a qualitative research in terms of nature of data gathering. The statistical population includes all aviation system experts, including managers, commanders and senior aviation and aviation specialists, who were selected to participate in semi-structured interviews. The method of selecting the interviewees is snowball and after interviewing 35 people, theoretical saturation was obtained. The method of data analysis is content analysis.

    Results

    Based on various dimensions such as logic, purpose and pattern of strategic reference points, based on the strategy of analysis with interviews with aviation experts, the main and comprehensive topics in the field of categorization and accurate separation of occupations including the characteristics of strategic occupations, characteristics expected staff and manifestations of HR processes were discovered. Then, the group interview method was used and with the meeting of all experts, all the strategic reference points of the aviation system were also discovered.

    Conclusion

    Based on the separation of industry jobs, the strategies developed are: main (special) jobs; Creative Commitment, Interactive Commitment and Interactive Contracting, Specialized Jobs; Committed professional and contractual assignment, support jobs; Creative and secondary fatherly assignment and sensitive jobs; General paternal and general secondary.

    Keywords: Human Resource Management, Strategic human resource management, Human Resource Strategy, Aviation industry
  • Javad Kiani *, Mohammad Nayeb Pour, Mohammad Waysian Pages 577-598
    Background and Aim

    Establishing order and security in today's complex and wide-ranging societies requires appropriate management and planning in those societies, among which the police is one of the most important components in the mentioned planning. In this regard, having high combat readiness and capability is one of the most important factors that commanders and senior managers of the security forces seek to strengthen. Therefore, the present study was conducted with the aim of presenting a model of operational factors affecting the combat capability of the Disciplinary Command of West Azerbaijan Province.

    Method

    The present study is applied in terms of purpose and descriptive-survey in terms of method. The statistical population of the study is all employees of the Disciplinary Command of West Azerbaijan Province. According to Morgan's table, 384 people were selected as the sample size. The sampling method was stratified random. The data collection tool was a researcher-made questionnaire and in the present study, the face validity method was used to evaluate the validity of the tool. To analyze the data from the structural equivalent method in SmartP software. ال. S was used.

    Results

    The research findings show that in the process of improving the combat capability of the staff of the Disciplinary Command of West Azerbaijan Province, 3 dimensions, 10 components and 57 indicators (concepts) are effective. Findings show that non-physical factors with a path coefficient of 0.786 have the greatest impact on the promotion of combat capability. .

    Conclusion

    The results showed that the effective dimensions in promoting the combat capability of the personnel, command, and police of West Azerbaijan province can be three dimensions of physical strength, non-physical strength and superiority factors. The output of the study led to the presentation of a model of operational factors affecting the combat capability of the Disciplinary Command of West Azerbaijan Province.

    Keywords: Military Command, west Azerbaijan, Combat capability, physical factors, Non-Physical Factors, Superiority factors
  • Reza Abdolrahmani *, Davoud Mohammadi Pages 599-618
    Background and Aim

    One of the most important factors in the development of tourism and ensuring the security of tourists is the existence of systematic and optimal communication between organizations involved in tourism, so that this relationship has facilitated tourism. Accordingly, the present study was conducted to investigate the impact of communication factors (formal and informal communications and communication channels) affecting the security of foreign tourists in 2016.

    Method

    The research method is descriptive-analytical and survey type. The statistical population is the staff of the Immigration and Passport Police and the Cultural Heritage, Handicrafts and Tourism Organization. The sample size was determined using Cochran's relationship of 140 people. The sampling method is proportional and then simple random. In order to measure the research variables, a researcher-made questionnaire was used. The validity of the questionnaire was determined by face-to-face method (using the opinions of 15 experts) and its reliability was obtained by calculating Cronbach's alpha coefficient of 0.86. The method of analysis was used in the descriptive part of the mean and in the analytical part of the correlation, regression and Friedman.

    Results

    The results showed that communication channels, formal communication, informal communication, inter-organizational communication and reduction of non-security violations and crimes, have a significant and positive effect on security control. Formal communications have had a significant impact on security control. Informal communications between the police and tourism organizations have a direct effect on security control. The reduction of non-security violations and crimes has a significant and direct effect on security control, as with the reduction of non-security violations and crimes, the security control of foreign tourists increases by about 42%.

    Conclusion

    The results of Friedman test showed that formal communication with an average rank of 4.6 is in the first place. The second rank belongs to communication channels with an average rank of 4.19 and the third rank belongs to informal communications with an average rank of 2.67.

    Keywords: Security, Tourism, Communications, Police, Control, Iran
  • Ramin Khalighi, Nasrin Jazani *, Ali Mohtashami Pages 619-642
    Background and Aim

    New employees bring values ​​and origins outside the organization into the organization and in contrast, organizations try to familiarize them with internal values ​​and origins, so the purpose of this study is to provide a model of employee mobilization in law enforcement and non-law enforcement organizations in Iran.

    Method

    The present study was conducted as a mixed method research (qualitative-quantitative). In the first part of the study, in order to design a comprehensive model of employee turnover, the method of Sandelsky and Barroso (2007) was used. In the second part of the research, using the opinions of experts and evaluating the relative coefficient and content validity index, it was possible to explain the employee motivation pattern. In order to provide a desirable combination of dimensions that can optimize the transfer of staff in the Disciplinary Command, the General Directorate of Culture and Islamic Guidance, Tax Affairs and Education of Fars Province, fuzzy expert system method was used. In the next step, in order to apply the model and evaluate the components of employee motivation in law enforcement and non-law enforcement organizations, 294 questionnaires were distributed among the employees of the four organizations and selected by stratified sampling and data were analyzed using confirmatory factor analysis.

    Results

    This study, while designing a model for staffing in law enforcement and non-law enforcement organizations, to provide the desired combination of dimensions of the model in a way that can optimize the staffing of staff in law enforcement and non-law enforcement organizations. The findings also show that the research experts identified 6 dimensions, 14 components and 77 indicators for successful implementation of employee deployment in the mentioned structures.

    Conclusion

    Dimensions, components and indicators extracted from the meta-combined method (research model) were confirmed in the target community and the test results indicate that working conditions, bedding and organizational conditions and effects and results had a significant effect on employee motivation

    Keywords: working conditions, making ground, Organizational conditions, onboarding, law enforcement, non-law enforcement organizations
  • Vajhollah Ghorbanizadeh *, Masoud Shariati, Behrooz Rezaeemanesh, Abdolhossein Khosropanah Pages 643-666
    Background and Aim

    Imam Ali in his letter 53 of Nahj al-Balaghah explains the nature of his rule which is based on prophetic ethics. He explains the types of social classes such as the army of God, public and private writers, judges of justice, agents of justice and social order, tax collectors, taxpayers, merchants and businessmen, owners of craftsmen and craftsmen and the lower class of society, i.e. the needy and The poor refer to their functions in the social system and how they are governed. In this study, this important issue is described as the "theory of moral governance". Our aim in this article is to understand the nature of moral governance in accordance with the military class from the perspective of Nahj al-Balaghah.

     Method

    This research has been done qualitatively using thematic analysis strategy. The data were extracted from the text of Nahj al-Balagheh book and the text-based deepening method was used to validate the discovered themes.

     Results

    The most important achievement of this research is the presentation of a new and innovative theory entitled "Moral governance in the military field" which is based on the three comprehensive themes of "beliefs, governance structure and ethics". This finding was obtained from 220 open source codes, 129 descriptive codes and 18 interpretive codes.

    Conclusion

    The core of the theory of Alavi rule is the role of ethics in the governance of society. The process that begins with the knowledge of existence and man and then by explaining the functions of different groups and sections of society, expresses the original divine teachings in the form of governing ethics; through their practice, the social classes find an efficient organization and play a constructive role in the well-being of society. These ethical propositions also seek to direct and validate work structures and processes that ensure the public good

    Keywords: Imam Ali, Nahj al-Balaghah, moral governance, governance structure, Military
  • Parisa Ilanlo, Abbas Khorshidi *, Nader Barzegar, Batul Faqih Aram, Akbar Salimi Pages 667-689
    Aim

    In the field of management knowledge, succession breeding is one of the most important and at the same time key points. The purpose of this study is to develop a model of succession for commanders of Amin Police University.

    Methodology

    The present study is applied in terms of purpose and mixed in terms of data nature. The community participating in the quality department included experts in the field of human resources of Amin Police University. Based on purposive sampling methods based on the principle of theoretical saturation, 30 people participated in the qualitative study stage. In the quantitative section, all the administrators and professors of the mentioned university were selected as the statistical population, and 150 people were selected as the sample by random sampling method. The findings of the qualitative study were validated during three stages of coding, one focus session and expertise, and based on this, a researcher-made questionnaire was designed and distributed among the sample. The collected data were analyzed using descriptive and inferential statistical tests.

    Results

    The identified model includes three dimensions of organization, organizational processes and organizational development in the framework of 17 components and 126 indicators.

    Conclusion

    According to the prioritization of the components of the model, Amin Police University should take serious and effective measures in the fields of "identifying and evaluating successor candidates as well as monitoring their performance and behavior." Another important point is to scientifically extract and criterion the structures and methods of selection and training of the successor and to organize the necessary culture-building in this field.

    Keywords: Amin Police University, Succession Model, Commanders