فهرست مطالب

مطالعات بین المللی پلیس - پیاپی 44 (زمستان 1399)

فصلنامه مطالعات بین المللی پلیس
پیاپی 44 (زمستان 1399)

  • تاریخ انتشار: 1399/10/01
  • تعداد عناوین: 9
|
  • رضا موسی زاده، امید بابلیان* صفحات 9-46
    زمینه و هدف

    انقلاب اسلامی ایران پیامدهای بسیار مهمی بر روابط دیپلماتیک ایران با کشورهای جهان و بخصوص کشورهای منطقه خاورمیانه داشته است. این بازتاب های عملی و نظری به نوبه خود دیپلماسی انتظامی جمهوری اسلامی ایران را به طور مستقیم و غیر مستقیم تحت تاثیر قرار داده است. همچنین لزوم هماهنگی روابط میان پلیس بین الملل ناجا به عنوان متولی دیپلماسی انتظامی و وزارت امورخارجه به عنوان متولی دیپلماسی سنتی ضروری به نظر می ر سد. این مقاله درصدد است به این سوال اصلی پاسخ دهد که مدل مطلوب کاربست دیپلماسی انتظامی برای کشور ایران کدام است؟ ازاین رو، بازتعریف و ترسیم دکترین دیپلماسی انتظامی کشور بر اساس اهداف و منویات انقلاب اسلامی ایران، و بحث و بررسی در مورد پیامدهای آن هدف اصلی این مقاله است.

    روش تحقیق:

     پژوهش حاضر از نظر هدف، کاربردی و از لحاظ روش انجام توصیفی-تحلیلی است. روش گردآوری اطلاعات تلفیقی از مطالعات کتابخانه ای-اسنادی است.

    یافته ها و نتیجه گیری

    دیپلماسی انتظامی کانال ارتباطی است که در آن از ظرفیت های انتظامی سایر کشورها استفاده می شود. در دیپلماسی انتظامی، اعتماد سازی هم می تواند هدف مورد نظر باشد و هم ابزاری برای هدف غایی دیگر که همانا همکاری میان دولت ها است. پلیس بین الملل ناجا، حلقه اتصال دستگاه های نظامی، انتظامی و امنیتی جمهوری اسلامی ایران با سازمان اینترپل است. در واقع پلیس بین الملل ناجا به عنوان متولی دیپلماسی انتظامی به هماهنگی و اجرای تصمیمات انتظامی در محیط بین الملل می پردازد.

    کلیدواژگان: پلیس بین الملل ناجا، وزارت امورخارجه، دیپلماسی انتظامی، دیپلماسی پلیسی
  • محمدحسین دهقان زاده*، مسعود بیتانه، نادر مردانی صفحات 47-71

    در جهان به هم پیوسته و وابسته ی کنونی هیچ کشوری نمیتواند تنها با پشتوانه ی تواناییهای داخلی خود و بی توجه به جهان خارج راه پیشرفت و توسعه ی همه جانبه را طی کند. توجه به ماهیت مقررات حقوق بشر در عرصه ی بین المللی برای اجرا در نظام داخلی، از نکات کلیدی و مهم درک فرایند نظارت می باشد. چرا که قواعد حقوق بشر از یک سو امتیازاتی را اعلام می‎دارد که گرچه تعهدی بین المللی بر عهده ی کشورهاست، ولی ذینفعان واقعی، افراد یا گروه های انسانی هستند نه دولت های متبوعشان. مساله ی حقوق بشر در ابعاد مختلف سیاسی، اقتصادی و فرهنگی شرایطی را به وجود آورده که در عصر جهانی شدن اکثر کشورهای ملل متحد به معیارهای حقوق بشری در سیاست خارجی خود اهمیت می دهند. آمریکا نیز به عنوان یک قدرت برتر جهانی به مساله ی حقوق بشر در رویکرد سیاست خارجی خود در قبال کشور خود و سایر کشورها توجه کرده است. همچنین، در سال های اخیر، بررسی روابط دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران در سطوح بین المللی نشان می دهد که موضوع حقوق بشر از مهمترین موضوعاتی است که در ارتباطات دیپلماتیک وجود داشته است. مقاله حاضر با روش توصیفی-تحلیلی به مطالعه حقوق بشر در نوع رویکرد سیاست خارجی ایالات متحده آمریکا و ایران پرداخته است.

    کلیدواژگان: آمریکا، ایران، حقوق بشر، سیاست خارجی، مکانیزم نظارتی
  • قادر زارع مهدوی*، محمد سهرابی صفحات 72-89
    زمینه و هدف

    روند رو به رشد قاچاق کالا در کشور در سال های اخیر باعث ایجاد اختلال در امور اقتصادی و بازرگانی کشور خصوصا صنایع تولیدی شده است. از سویی بررسی تحولات گسترده ی اقتصادی و سیاسی برخی کشورها همچون ترکیه و چین در دو دهه اخیر حاکی موفقیت و پیشرفت در عرصه مبارزه با قاچاق کالا بوده است. از این رو نویسنده با هدف بررسی ساختاری مبارزه با قاچاق کالا در ایران، چین و ترکیه، سعی دارد عوامل این موضوع را مورد تبیین قرار دهد.

    روش

    تحقیق حاضر از نظر هدف کاربردی و از نظر روش توصیفی- تحلیلی است. برای گردآوری داده ها نیز از ابزار فیش برداری استفاده شده است.

    یافته ها و نتیجه گیری

    یافته های تحقیق حاکی است که کشورهای چین و ترکیه در دو دهه اخیر با نوین سازی تجهیزات در امور گمرکات و با بکارگیری روش های نوین، شاهد افزایش درآمدهای گمرکی و همچنین افزایش روزافزون کشفیات قاچاق کالا و پیشرفت در عرصه پیشگیری و مبارزه با قاچاق کالا بوده اند اما با وجود این که در ایران ترفندها و شگردهای تازه ای که در انجام قاچاق به کار گرفته شده و ساختارهای سازمانی و مقررات موجود از کارایی لازم برخوردار نیستند و بازنگری و متناسب سازی آن ها امری ضروری است

    کلیدواژگان: قاچاق کالا، گمرک، پلیس
  • هدیه سادات میرترابی*، وهاب آقاکاشی، هادی شیرزاد صفحات 90-113
    زمینه وهدف

    گسترش ابزارهای ارتباطی و امکان برقراری ارتباط با کمترین هزینه، با سایر نقاط جهان، از یک سو فرصتی بی نظیر به شمار آمده و از سوی دیگر، تهدید هایی را برای امنیت اقتصادی، فرهنگی، سیاسی انسان ها موجب شده است. یکی از مهم ترین این تهدیدها، تولد و گسترش قابل توجه پدیده ای به نام جرایم سایبری است. جرایمی که در مقایسه با جرایم سنتی، هر روز قربانیان بیش تری از بشریت گرفته و نیز روش های سنتی مبارزه با جرایم در خصوص آنها کارگشا نیست.تحقیق حاضر به بررسی نقش نهاد پلیس در کنار سایر عوامل محدود کننده این جرایم از جمله اسناد،قوانین وکنوانسیون های بین المللی در پیشگیری از این جرایم می پردازد.

    روش تحقیق

    روش مورد استفاده در تحقیق حاضر، توصیفی و از نظر هدف، تحلیلی می باشد(کتابخانه های مرکزی، سایت های علمی معتبر نظیر سایت جهاد دانشگاهی، ساینس دایرکت و...) .

    یافته ها و نتیجه گیری

    در سال های اخیر،کشور های پیشرو در امر مبارزه و پیشگیری از جرایم سایبری ،اقدامات پیشگیرانه موثری در جهت مبارزه با این پدیده در بستر اینترنت داشته اند.نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران نیز، با درک مسئله وجود بحران در فضای سایبر اقدامات موثری در جهت پیشگیری از وقوع جرایم رایانه ای داشته است که بازتاب روانی و رسانه ای گسترده ای در پی داشته است.با این وجود به نظر می رسد می بایست نوعی تبادل اطلاعات،انتقال تجربیات ویکسان سازی اقدامات پیشگیرانه با توجه به شرایط اجتماعی و فرهنگی کشور های پیشرو در امر مبارزه با جرایم سایبری صورت گیرد.

    کلیدواژگان: جرایم سایبری، پیشگیری، پلیس، قوانین داخلی و بین الملی
  • مهدی ذاکریان* صفحات 114-135
    زمینه و هدف

    این نوشتار یکی از موضوعات پیچیده در روابط بین الملل را مورد توجه قرار می دهد. هنگام رویارویی با زور محتمل چه باید کرد؟ یکی از موضوعاتی که در جامعه بین المللی مورد سوء استفاده قدرت های بزرگ قرار گرفته این است که به بهانه واکنش به زور احتمالی از سوی دشمن، متوسل به مخاصمات مسلحانه می شوند. به همین روی این نوشتار با هدف پاسخ به این پرسش کلیدی به تحلیل عدم مشروعیت زور محتمل می پردازد

    روش تحقیق

    این پژوهش با بهره گیری از روش توصیفی تحلیلی به آنالیز داده های موجود در این زمینه می پردازد.

    یافته ها و نتیجه گیری

    به کار گیری قانونی زور در واکنش به زور محتمل در لوای اقدام پیش دستانه، دفاع مشروع پیش بینانه و عملیات پیش گیرانه از منظر سیاسی و حقوقی نامشروع است. فرضیه مورد آزمون این است که:" تفاوت هر یک از مفاهیم مبتنی بر واکنش قانونی به زور محتمل (پیش بینانه، پیش دستانه و پیش گیرانه) با انگیزه حراست از قلمرو، حاکمیت ملی، حمایت از حقوق بشر و دستیابی به امنیت و صلح، در ماهیت و شکل احتمال تجاوز و تهدید اعم از بالقوه و بالفعل و قریب الوقوعی آنها وجود داشته و ابهام در مرجع و معیار تشخیص زور محتمل سبب می شود تا مشروعیت گزینه های واکنش به آن در هاله ای از ابهام قرار گیرد".

    کلیدواژگان: زور محتمل، دفاع مشروع، توسل به زور، دفاع پیش بینانه
  • رضا فطین آذر* صفحات 136-159
    زمینه و هدف
    امروزه محرمانه بودن یا بالعکس آشکار بودن داوری تجاری در سال های اخیر به یکی از موضوعات بحث انگیز در مجامع حقوقی و رویه قضایی محاکم کشورهای مختلف درآمده است. یکی از امتیازات داوری در مقابل رسیدگی دادگاه های دادگستری، ویژگی خصوصی و بسته بودن آن است، بدین معنی که طرفین دعوا برخلاف متداعیین در دادگاه های دادگستری خود روش و نحوه حل وفصل اختلافات را بر می گزینند و در اکثر موارد خود آنها داور یا داوران را انتخاب و به این کار منصوب می نمایند. بنابراین هدف اصلی پژوهش حاضر بررسی محرمانه بودن داوری و ضرورت آن در تجارت بین الملل می باشد. روش شناسی: تحقیق حاضر به روش توصیفی - تحلیلی انجام شده است.
    یافته ها
    بین طرفین دعوا و اعضای هیات داوری یک رابطه نزدیک و بسته ای وجود دارد. به همین دلیل گفته می شود که جلسات استماع و رسیدگی هیات داوری خصوصی بوده و معمولا تنها به افرادی اجازه حضور داده خواهد شد که طرفین دعوا براین امر توافق نموده باشند. یافته های حاصل از تحقیق حاضر نشان می دهد که محرمانه بودن داوری به عنوان یک اصل در محاکم داخلی و بین المللی اکثر کشورها پذیرفته شده است.
    نتیجه گیری
    انکار تعهد محرمانه بودن داوری توسط برخی مراجع قضایی دولتی موجب شده است برخی قوانین داوری در نظام های حقوقی مختلف، شرط ضمنی محرمانه بودن داوری ر ا به طور صریح، بیان کنند. رعایت نکردن این تعهد توسط اشخاص متعهد بدون مجوز، می تواند ضمانت اجراهای مدنی و کیفری را حسب مورد به دنبال داشته باشد.
    کلیدواژگان: محرمانه بودن، داوری، تجارت بین الملل، حقوق بین الملل
  • سعید عطازاده* صفحات 160-181
    زمینه و هدف
    رشد شتابان فناوری و صنعت در پرتو فرآیند جهانی شدن، به جهانی شدن بزه کاری و نیز پیدایش جرایم نوین و زیان باری از جمله انتقال بیماری های خطرناک انجامیده است. در این میان حق بر سلامتی در شمار حقوق بنیادین شهروندان بوده و حقوق کیفری در کنار جلوه سرکوبنده خود، کاربستی حمایتی نیز به شدت دنبال می کند. ایدز و هپاتیت در شمار این بیماری ها هستند که آشکارا سلامت شهروندان جامعه جهانی را تهدید می کنند. نظام کیفری ایران تنها اشاره ای گذرا به این جرم نموده است و همانند دیگر جرایم، ارکان سه گانه و فروعات آنها برای تحقق این جرم ضروری دانسته است. در حالیکه در حقوق کیفری انگلیس قصد متهم به انتقال ویروس را قصد خاص ارتکاب این جرم تحت ماده ی 18 و علم به عوارض ابتلا را مفروض شمرده است. این مقاله می کوشد رویکرد حقوق کیفری ایران و انگلستان در انتقال بیماری های خطرناک و ضرورت های جرم انگاری انتقال این بیماری ها را مورد بررسی قرار دهد.
    روش
    این تحقیق بر پایه روشی که بیشتر پژوهش ها در حقوق کیفری در پیش گرفته اند، از لحاظ هدف کاربردی و از لحاظ ماهیت ، توصیفی - تحلیلی بوده و از جهت محتوی تطبیقی خواهد بود، همچنین شیوه جمع آوری اطلاعات کتابخانه ای بوده است
    کلیدواژگان: جرم انگاری، حقوق کیفری، انتقال، بیماری های خطرناک
  • احمد ساجدی*، روح الله رحیمی، حسین علائی، خدیجه کریمی اصفهانی صفحات 182-208

    جوامع مدنی و احزاب سیاسی از عناصر بسیار مهم و حیاتی برای ایجاد دموکراسی در جامعه سیاسی هستند که توانایی مطالبه گری و اعلام نیازهای خود به طبقه حاکم را دارند. حزب به مفهوم نوین آن دستاورد جوامع غربی است و از ملزومات اساسی هر جامعه ای می باشد. احزاب با شکل دادن به افکار عمومی، معرفی نامزدها، تشریح برنامه و اهداف خود، افزایش آگاهی، آموزش سیاسی، نظارت بر قدرت سیاسی و کنترل آن نقش خود را ایفا می کنند. با انقلاب مشروطه احزاب سیاسی در ایران به وجود آمدند و تحت عنوان احزاب اجتماعیون عامیون(حزب تندرو) و اجتماعیون اعتدالیون (حزب میانه رو) کار خود را شروع کردند.احزاب در ابتدا نقش مهمی در تنظیم قانون اساسی و سایر قوانین و تعیین حدود و اختیارات دربار داشتند. با پیروزی انقلاب اسلامی و فروپاشی رژیم مستبد پهلوی، صدها حزب و گروه در کشور به فعالیت مشغول شدند اما اختلاف سلیقه های سیاسی و گرایش های متفاوت باعث ناکامی احزاب شد.بشر از ابتدای خلقت به سمت تشکیل جامعه حرکت کرده است. بسیاری از فعالیت های انسان در عرصه های مدنی می باشد و جوامع مدنی عهده دار این وظایف هستند، از این رو جامعه مدنی از اساسی ترین نهادها می باشد. انقلاب اسلامی را می توان گامی به جلو در تقویت جامعه مدنی ایران دانست اما اساسا سازمان ها و نهادهای مدنی به مفهوم متداول آن، هنوز در ایران توسعه نیافته است. علت این امر، محدودسازی فعالیت آن ها و قرار دادنشان زیر سایه ی نگاه سیاسی- امنیتی می باشد.

    کلیدواژگان: حزب، جامعه مدنی، احزاب ایران، احزاب آلمان
  • سید حسن حسینی لرگانی، مجتبی زاهدیان، محمدرضا قاضی زاده صفحات 209-230

    انتقال مالکیت و توافق طرفین از مباحث مهم حقوقی است که بررسی آن به صورت تطبیقی چندان مورد توجه قرار نگرفته است. هدف مقاله حاضر بررسی توافق طرفین قرارداد بیع در تعیین زمان انتقال مالکیت در حقوق ایران، کنوانسیون بیع بین المللی کالا 1980 وین و حقوق اروپایی است. مقاله حاضر توصیفی تحلیلی بوده و با استفاده از روش کتابخانه ای به بررسی موضوع مورد اشاره پرداخته است . یافته های مقاله بیانگر این امر است که کنوانسیون بیع بین المللی کالا 1980 وین نیز موضوع انتقال مالکیت را به قانون ملی احاله کرده است. باید توجه داشت وظیفه این کنوانسیون تنظیم مقررات یکنواخت برای بیع بین المللی کالا است. بنابراین تصویب آن مقررات به منظور هماهنگ و یکنواخت کردن حقوق تجارت بین المللی یا یک قانون تجارت مدرن بود. در خصوص امکان توافق در مورد زمان انتقال مالکیت باید گفت بر این اساس می توان گفت توافق در تغییر چگونگی انتقال مالکیت به واسطه عقد بیع مخالف دستورات کلی شارع نیست، لذا مورد تایید شارع و داخل در عموم (اوفو بالعقود) و (المومنون عند الشروطهم) و نافذ و لازم الرعایه خواهد بود. مقررات حقوق اروپایی نیز در مورد انتقال مالکیت توافق طرفین را در خصوص زمان انتقال مالکیت در اولویت قرار داده است و در صورت عدم توافق مقرراتی را برای زمان انتقال مالکیت وضع کرده است. به عنوان نتیجه گیری باید گفت که هم در حقوق ایران و هم در مقررات حقوق اروپایی زمان انتقال مالکیت طبق توافق طرفین می تواند تعیین گردد.

    کلیدواژگان: بیع، زمان انتقال مالکیت، حقوق ایران، کنوانسیون بیع بین المللی کالا 1980 وین، حقوق اروپایی
|
  • Reza Mousazadeh, Omid Babelian * Pages 9-46
    Context and purpose

    Islamic Revolution in Iran has had significant implications for Iran’s diplomatic relations with other countries, especially Middle Eastern countries. These practical and theoretical reflections have directly and indirectly influenced Islamic Republic of Iran’s law enforcement diplomacy. Moreover, coordination between international police of NAJA as the responsible authority for law enforcement diplomacy and the ministry of foreign affairs as the responsible authority for classic diplomacy seems necessary. This article tries to address this main question that what is the optimal model for utilizing law enforcement diplomacy for Iran? Therefore, redefining Iran’s law enforcement diplomacy doctrine based on the goals and causes of Islamic Revolution in Iran and discussing its implications are the main purposes of this article.

    Methodology

    the purpose of this research is practical and its methodology is descriptive-analytical. Data gathering method of this research is a combination of library-based and documentary studies.

    Findings and conclusion

    law enforcement diplomacy is a channel through which law enforcement capacities of other countries is being utilized. In law enforcement diplomacy, building trust is not only a desired goal but also is an ultimate goal which is cooperation between states. International police of NAJA is a connecting bridge between Islamic Republic of Iran’s military, law enforcement, and security agencies and Interpol. In fact, International Police of NAJA as the responsible authority for law enforcement diplomacy tries to coordinate and implement the decisions in international arena.

    Keywords: International Police of NAJA, the ministry of foreign affairs, law enforcement diplomacy, Police Diplomacy
  • MohammadHossein Dehghan zadeh* Pages 47-71

    In the current continual and dependent world, no country could step the route of the advancement development solely based upon its local capabilities and non-attentive to the outside world.  Paying attention to the nature of human rights regulations in the international arena for implementation in the domestic system is one of the key points and understanding of the monitoring process.  Because human rights law, on the one hand, declares privileges that, although an international obligation on the part of countries, the real stakeholders are individuals or groups of people, not their respective states.  The issue of human rights in various political, economic and cultural dimensions has created a situation in which, in the age of globalization, most United Nations countries pay attention to human rights standards in their foreign policy. The United States, as a world power, has also addressed the issue of human rights in its foreign policy approach to its own country and to other countries. Also, in recent years, the study of the diplomatic relations of the Islamic Republic of Iran at the international levels indicates that the issue of human rights is one of the most important issues which is in the diplomatic relations. The present article uses a descriptive-analytical method to study human rights in the type of foreign policy approach of the United States and Iran.

    Keywords: Human Rights in the Foreign Policy Approach of the United States, Iran
  • Ghader Zaremahdavi *, Mohammad Sohrabi Pages 72-89
    Background and Aim

    The growing trend of smuggling of goods in the country in the recent years has disrupted the economic and commercial affairs of the country, especially the manufacturing industry. On the other hand, the study of extensive economic and political developments in some countries, such as Turkey and China in the recent two decades, has shown success and progress in the fight against smuggling. Therefore, with the aim of structurally study the fight against smuggling of goods in Iran, China and Turkey, the author tries to explain the factors of this issue.  

    Methodology

    The present study is applied in terms of purpose and descriptive-analytical in terms of method. Notelet tools have also been used to collect data.

     Findings and Conclusions

    The findings of the study indicate that China and Turkey in the recent two decades with the modernization of equipment in customs affairs and using new methods, witnessed an increase in customs revenues as well as increasing detection of smuggling and progress in prevention and the fight against smuggling of goods, but despite the fact that in Iran the new tricks and techniques used in smuggling and also the existing organizational structures and regulations do not have the necessary efficiency, thus their revision and adaptation is essential.

    Keywords: Analysis of anti-trafficking policies, institutions in Iran, Turkey, China
  • Hedieh Sadat Mirtorabi *, Vahab Aghakashi, Hadi Shirzad Pages 90-113
    Background and Aim

    The expansion of communication tools and the possibility of communicating at the lowest cost with other parts of the world, on the one hand, is a unique opportunity and on the other hand, has posed threats to the economic, cultural and political security of human beings. One of the most important of these threats is the birth and significant spread of a phenomenon called cybercrime. Crimes that, compared to traditional crimes, are taking more victims from humanity every day, as well as traditional methods of combating crime, do not work for them. The present study examines the role of the police institution along with other limiting factors of these crimes, including documents, laws. And international conventions on the prevention of these crimes.

    Research method

    The method used in the present study is descriptive and analytical in terms of purpose (central libraries, reputable scientific sites such as the University Jihad site, Science Direct, etc.).

    Findings and Conclusion

    In recent years, leading countries in the fight against and prevention of cybercrime have taken effective preventive measures to combat this phenomenon on the Internet. The law enforcement agencies of the Islamic Republic of Iran, realizing the crisis in Cyberspace has taken effective measures to prevent the occurrence of cybercrime, which has led to widespread psychological and media repercussions. Social and cultural development of leading countries in the fight against cybercrime.

    Keywords: Cybercrime, prevention, Police, domestic, international law
  • Mahdi Zakerian * Pages 114-135

    This article addresses one of the most complex issues in international relations. What to do when confronted with probable force? One of the main issues that has been abused by great powers in the international community is that they resort to attack and war under the pretext of a possible backlash from the enemy. So this article is to answer this key question: what are the political and legal differences and how legitimate is the use of force in responding to force in the face of pre-emptive action, anticipatory self-defense, and preventive operations? The article tests this hypothesis that differences in each of the concepts based on probable legal response (anticipatory, pre-emptive and preventive), motivated to safeguard territory, national sovereignty, human rights protection and the pursuit of security and peace, the nature and form of potential aggression and threats existed, both potentially and imminently and the ambiguity in the reference and the criterion for the recognition of probable force, makes the legitimacy of the options in responding to it, confounded. The author is trying to analyze existing data using content analysis research method.

    Keywords: Probable Force, legitimate defense, Force Appeal, Anticipatory Self- Defense, Preemptive Action
  • Reza Fatinazar * Pages 136-159
    Background and Aim
    Today, the confidentiality or, conversely, the openness of commercial arbitration in recent years has become one of the most controversial issues in the legal forums and judicial procedures of the courts of different countries. One of the advantages of arbitration over court proceedings is its private nature and closure, which means that the litigants, unlike the litigants in their courts, choose the method and manner of resolving disputes, and in most cases they are arbitrators or The judges are selected and appointed to this task. Therefore, the main purpose of this study is to investigate the confidentiality of arbitration and its necessity in international trade.
    Methodology
    The present study was conducted by descriptive-analytical method.
    Findings
    There is a close and close relationship between the litigants and the members of the arbitral tribunal. For this reason, it is said that hearings and hearings of the jury are private and usually only those who have agreed to the litigation will be allowed to attend. The findings of the present study show that the confidentiality of arbitration is accepted as a principle in domestic and international courts in most countries.
    Conclusion
    The denial of the obligation of confidentiality of arbitration by some governmental judicial authorities has caused some arbitration laws in different legal systems to explicitly state the implicit condition of confidentiality of arbitration. Failure to comply with this obligation by unauthorized committed persons may result in civil and criminal warranties, as the case may be.
    Keywords: Confidentiality, Arbitration, International Trade, International law
  • Saeid Atazadeh * Pages 160-181
    Background and Objectives
    The rapid growth of technology and industry in the light of the globalization process has led to the globalization of crime, as well as the emergence of new and harmful crimes, including the transmission of dangerous diseases. In the meantime, the right to health is one of the fundamental rights of citizens, and criminal law, in addition to its repressive effect, also strongly supports protectionism. AIDS and hepatitis are among the diseases that clearly threaten the health of citizens of the international community. The Iranian penal system has only made a brief reference to this crime and, like other crimes, has considered the three pillars and their subsets necessary for the realization of this crime. In British criminal law, meanwhile, the defendant has been charged with transmitting the virus with a specific intent to commit the crime under Article 18 and with knowledge of the effects of the virus. This article seeks to examine the criminal law approach of Iran and the United Kingdom in the transmission of dangerous diseases and the criminalization of the transmission of these diseases.
    Method
    This research is based on the method that most research in criminal law has taken, in terms of practical purpose and in terms of nature, descriptive-analytical and will be in terms of comparative content, as well as the method of collecting library information
    Keywords: Criminalization, Criminal law, transmission, dangerous diseases
  • Ahmad Sajedi *, Roholah Rahimi, Hossein Alaee, Khadijeh Karimi Esfehani Pages 182-208

    the party in the modern sense is the achievement of Western societies and is one of the basic necessities of any society. Parties play their role by shaping public opinion, introducing candidates, outlining their agenda and goals, raising awareness, political education, monitoring and controlling political power. With the Constitutional Revolution, political parties emerged in Iran and began their work under the name of the Socialist Party (extremist party) and the Socialist Moderate Party (moderate party).The parties initially played an important role in drafting the constitution and other laws and determining the boundaries and powers of the court. With the victory of the Islamic Revolution and the collapse of the authoritarian Pahlavi regime, hundreds of parties and groups became active in the country, but differences in political tastes and different tendencies led to the failure of the parties.From the beginning of creation, human beings have moved towards the formation of society. Many human activities are in the civil sphere and civil societies are responsible for these tasks, so civil society is one of the most basic institutions. The Islamic Revolution can be considered a step forward in strengthening Iranian civil society, but basically civil organizations and institutions in the conventional sense have not yet developed in Iran. The reason for this is to limit their activities and put them in the shadow of the political-security view.

    Keywords: Party, Parties of Iran, Parties of Germany, Civil society
  • Seyed Hassan Hosseini Lergani, Mojtaba Zahediyan, Mohamadreza Qazizadeh Pages 209-230

    Transfer of ownership and agreement between the parties is an important legal issue that has not received much attention in the comparative context. In this dissertation, an attempt is made to examine the agreement of the parties to the contract of sale in determining the time of transfer of ownership in Iranian law, the 1980 Vienna Convention on the International Sale of Goods and European law. The present dissertation is a descriptive-analytical study using the library method. The results of the treatise indicate that the 1980 Vienna Convention on the International Sale of Goods also referred the issue of transfer of ownership to national law. It should be noted that the task of this convention is to regulate uniformity for the international sale of goods. The enactment of those regulations was therefore intended to harmonize international trade law or a modern trade law. Regarding the possibility of agreeing on the time of transfer of ownership, it should be said that the contract of sale has more customary truth than sharia truth, so it is certain that the rules and regulations related to transactions are more signature And in principle has not established a rule or ruling. On this basis, it can be said that the agreement on changing the transfer of ownership through a contract of sale is not contrary to the general instructions.

    Keywords: Sale, Time of Transfer of Property, Iranian law, 1980 Vienna Convention on the International Sale of Goods, European Law