فهرست مطالب

Journal of Modern Research in English Language Studies
Volume:8 Issue: 2, Spring 2021

  • تاریخ انتشار: 1399/12/26
  • تعداد عناوین: 8
|
  • پرویز مفتون* صفحات 1-24

    دوره فرا متد از همان ابتدا مفاهیم پر سابقه و قدیمی دنیای آموزش زبان انگلیسی را حسابی لرزاند و وجود یک آموزش بومی-محور را به رسمیت شناخت. از این رو، موضوع اساسی دنیای آموزش زبان انگلیسی در دوره ی فرا متد تربیت معلمانی است که بتوانند با در نظر گرفتن مولفه های مختلف حاکم بر کلاس درس مهارت های لازمه را برای تصمیم گیری و حل لحظه ای و مناسب مسایل پیچیده ی تدریس داشته باشند. بدین منظور تحقیق پیش رو تلاش دارد تا با در نظر گرفتن ایده های آموزش زبان انگلیسی در دوره ی فرا متد و تدریس اندیشه ورز، از طریق دخیل کردن معلمان از طریق نگارش وقایع کلاس های خود و دیگر همکاران و سپس شرکت در جلسات منظم به منظور بحث و تبادل نظر یافته های خود با سایر اعضا گروه گامی عملی به سوی اجرای آموزش تدریس اندیشه ورز معلمان زبان انگلیسی بردارد. لذا روش تحقیق به خدمت گرفته از نوع ترکیبی کمی (به روش غیر تجربی پیش آزمون، آموزش، و پس آزمون) و کیفی می باشد. نتایج تحقیق پیش رو حاکی از آن است که راهکار پیشنهادی یعنی شرکت معلمان از طریق نگارش وقایع کلاس های خود و دیگر همکاران و سپس شرکت در جلسات منظم به منظور بحث و تبادل نظر یافته های خود با سایر اعضا گروه موجب تقویت تدریس اندیشه ورز در معلمان زبان انگلیسی گردید.

    کلیدواژگان: آموزش معلمان زبان انگلیسی، تدریس اندیشه ورز، دوره ی فرا متد، نگارش وقایع کلاس
  • آرزو دانشور، محمدصادق باقری*، فیروز صدیقی، لطف الله یار محمدی، مرتضی یمینی صفحات 24-58

    با توجه به استفاده از روش ارزیابی پویا در سنجش زبان ⸲ پژوهش حاضر با به کار گیری روش ترکیبی به بررسی تاثیراحتمالی مدل های تعاملی و تداخلی به عنوان دو روش منشعب ارزیابی پویا برعملکرد شرکت کنندگان ⸲دربخش2 نوشتاری دانشگاهی (آکادمیک) آزمون آیلتس می پردازد. همچنین⸲ این پژوهش به مقایسه کارایی این مدل های پویا و روش ارزیابی ایستا در بهبود عملکرد کلی شرکت کنندگان آیلتس در بخش دوم نوشتاری دانشگاهی این آزمون بر اساس ملاک و معیارهای ارزشیابی نوشتاری آیلتس می پردازد. در این پژوهش از روش پیش آزمون- آموزش- پس آزمون استفاده شد.همچنین⸲ با استفاده ازیادداشت های میدانی به عنوان یک راهکار بررسی اعتبار⸲ یک تحلیل کیفی صورت گرفت. برای انجام این پژوهش ⸲ 54 متقاضی ایرانی آزمون آیلتس(26مرد و 28 زن) که بین 19 تا 35 سال سن داشتند بطور تصادفی به یک گروه کنترل و دو گروه آزمایش 18 نفره تقسیم شدند. درابتدا⸲ به منظور ارزیابی مهارتهای نوشتاری اولیه همه شرکت کنندگان⸲ یک پیش آزمون انجام شد. سپس⸲ گروه های آزمایش بر اساس شیوه های تعاملی وتداخلی مورد آموزش قرار گرفتند؛ درحالیکه گروه کنترل هیچگونه آموزش پویا محوری بر مبنای مدل های تعاملی وتداخلی نداشت . بلکه طبق شیوه آموزشی سنتی ایستا آموزش دیدند. درپایان با انجام یک پس آزمون ⸲ کارایی روش های آموزشی بررسی شد. نتایج کمی پژوهش ⸲ نشان داد که عملکرد نوشتاری گروه تداخلی بطور چشمگیری بهتر از عملکرد گروه کنترل بود. اما⸲ هیچگونه تفاوت آماری معناداری بین عملکرد دو گروه آزمایش پویا مشاهده نشد. یافته های کیفی به دست آمده موید نتایج کمی پژوهش مبنی بر عملکرد بهتر نوشتاری شرکت کنندگان در آزمون آیلتس⸲ پس از آموزش پویا در مقایسه با روش ایستا بود. یافته های این مطالعه کمی و کیفی نکات آموزشی مفیدی برای اساتید آیلتس در بردارد.

    کلیدواژگان: ارزیابی پویا، ارزیابی ایستا، مدل تعاملی ⸲ مدل تداخلی ⸲بخش دو نوشتاری آکادمیک آیلتس
  • بهروز قورچائی، علی درخشان*، عالمه ابراهیمی صفحات 59-90
    پژوهش حاضر با هدف ارزیابی یکی از کتاب های آموزش زبان انگلیسی "پراسپکت 2" که در مدارس مقطع راهنمایی در ایران تدریس می شود، به تالیف رسیده است. در این راستا، تعداد 10 متخصص حوزه تربیت معلم و 117 معلم زبان انگلیسی خانم و آقا که در مدارس مقطع راهنمایی در استان گلستان به تدریس زبان انگلیسی این کتاب مشغول بوده اند، شرکت داشته اند.. به منظور گرد آوری داده های مورد نیاز برای ارزیابی، از نسخه اصلاح شده پرسشنامه موکوندان (2011) به عنوان یک چک لیست ارزیابی استفاده شده است و به این ترتیب، دیدگاه های اعضای جمعیت نمونه نسبت به تناسب محتویات کتاب برای دانش آموزان مقطع راهنمایی و همچنین، نقاط قوت و ضعف آن کتاب مورد بررسی قرار گرفته است. نتایج حاصل از این تحقیق نشان داده اند که معلم های زبان انگلیسی مقطع راهنمایی و متخصصان تربیت معلم که به عنوان جمعیت نمونه انتخاب شده بودند، نگرش مثبت نسبت به این کتاب داشته اند. دیگر یافته های پژوهش حاضر نیز حاکی از آن بوده اند که میان نگرش معلم های زبان انگلیسی و متخصصان تربیت معلم نسبت به کتاب هیچ اختلاف و تفاوت معناداری وجود نداشته است. در بخش پایانی مقاله، شماری از مهم ترین نتایج کلی حاصل از این تحقیق معرفی شده اند. پیام و منظور اصلی تحقیق حاضر آن است که معلم ها باید در جهت به کارگیری و ارتقای رویکردهای گفتگومحور برای تدریس زبان انگلیسی در کلاس های درس، از روش های مناسب و کاربردی بهره بگیرند و در حقیقت، ساختار کتاب نیز بر مبنای همین رویکرد طراحی شده است. معلم های زبان انگلیسی باید ضمن استفاده از مواد کمک آموزشی مکمل و طراحی و اجرای فعالیت های کلاسی متنوع برای دانش آموزان، نواقص و کاستی های آن کتاب را جبران نمایند.
    کلیدواژگان: معلم های تدریس زبان انگلیسی (به عنوان زبان خارجی)، پراسپکت 2، متخصص تربیت معلم، ارزیابی کتاب درسی
  • عذرا غلامشاهی صفحات 91-116
    چگونگی ارتباط معلم با دیگران یکی از اصلی ترین خصوصیات هویت معلمان است که اهمیت بسزایی در آموزش دارد. جنبه ای از این ارتباط مربوط به هویت معلمانی است که در محل کارشان هویتی برآنان تحمیل شده است. از آنجایی که هیچ مقیاسی برای بررسی هویت تحمیلی معلمان وجود ندارد، پژوهش حاضر به دنبال طرح پرسشنامه ای بر اساس ادبیات مرتبط و نتایج مصاحبه با 44 معلم زبان انگلیسی بود. بدین منظور پرسشنامه ای با 45 سوال طرح شد و به 450 نفر از معلمان زبان انگلیسی داده شد. تحلیل پاسخ های معلمان نشان داد که شخصیت تحمیلی معلمان به 8 عامل مختلف بستگی دارد که عبارتند از 1) انتظارات آموزشی، ارزیابی، و میان فردی تحمیلی توسط مدیران و سوپروایزرها؛ 2) انتظار افراد ذینفع در موسسات و خانواده از مسئولیت های حرفه ای معلمان؛ 3) محدودیت های اعمال شده بر مباحث مطرح شده کلاسی ،نحوه پوشش، و به کارگیری فناوری؛ 4) برشمردن شایستگی های شغل معلمی که از طرف خانواده تحمیل می شود؛ 5) مسئولیت ها و وظایفی که والدین زبان آموزان ازمعلمان توقع دارند؛ 6) تفاوت های جنسیتی ایجاد شده توسط همکاران و موسسه آموزش زبان؛ 7) توقعات آموزشی که زبان آموزان و والدینشان از معلم زبان دارند؛ و 8) نکات تحمیل شده توسط سوپروایزرها و مدیران موسسه بر اثر مشاهدات کلاسها و برداشت جنسیتی متفاوت. این مطالعه ماهیت چند بعدی تحمیل را با توجه به اینکه کدام بعد هویت را تغییر می دهد و یا قابلیت تطبیق تحت تاثیر کدام عوامل هویتی، محیطی و اجتماعی-فرهنگی تحمیل شده است، نشان می دهد. نتایج حاصله حاکی از آن است که مقیاس طراحی شده برای سنجش هویت تحمیلی معلمان زبان انگلیسی مقیاسی قابل اطمینان و معتبر است. یافته های تحقیق به محققان امکان می دهد روش های تحمیل هویت در معلمان را شناسایی کنند.
    کلیدواژگان: معلمان زبان انگلیسی، هویت تحمیلی، پرسشنامه، تحلیل عاملی اکتشافی
  • صبا حسن زاده، الهه ستوده نما*، فهیمه پارسائیان صفحات 117-144
    هدف پژوهش حاضر آن است که آیا مطالعه یا تدریس زبان انگلیسی به عنوان یک زبان خارجی باعث کاهش فرهنگ بومی معلمان زبان می شود یا به آنها در پیشرفت ارزشهای فرهنگی خود کمک می کند. این پژوهش ترکیبی در دانشگاه و موسسه زبان در گرگان انجام شد. برای این منظور، پرسشنامه مقیاس وابستگی فرهنگ بومی به پنجاه استاد زبان انگلیسی و پنجاه معلم موسسه داده شد. همچنین ، یک مصاحبه نیمه ساختار یافته با ده شرکت کننده از هر گروه انجام شد. داده های جمع آوری شده از مرحله کمی و کیفی به ترتیب با استفاده از آنالیز واریانس چند متغیره و آنالیز موضوعی مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. یافته های مرحله کمی نشان داد از نظر وابستگی مذهبی ، غربی و فرهنگی بین اساتید و معلمان موسسه تفاوت معنی داری وجود دارد. به علاوه ، شش موضوع در بخش کیفی از جمله تغییرات ، تعریف فرهنگ ، وابستگی ایرانی ، وابستگی مذهبی ، وابستگی غربی و وابستگی هنری تعیین شد. در نتیجه ، این مطالعه نشان می دهد هرکسی که با زبان انگلیسی سر و کار دارد ، در خطر از دست دادن فرهنگ بومی خود است و معلمان باید از این امر آگاه باشند. این نتایج معلمان زبان انگلیسی را ترغیب می کند که توجه بیشتری به این موضوع داشته باشند زیرا از نظر اعتقادی می توانند تاثیرات زیادی بر روی زبان آموزان داشته باشند.
    کلیدواژگان: فرهنگ، انگلیسی به عنوان یک زبان خارجی، زبان و فرهنگ، وابستگی به فرهنگ بومی
  • عصمت بابایی صفحات 145-170

    در سال های اخیر مشکل سرقت علمی به عنوان موضوع روز دنیا در محیط های آکادمیک مطرح شده است. در این مطالعه، ما به بررسی فاکتورهایی که به طور آشکارا یا نهانی منجر به رشد سرقت علمی در میان دانشجویان تحصیلات تکمیلی رشته ی کشاورزی در ایران شده است، پرداختیم. بدین منظور، از طریق پرسشنامه، دیدگاه 187 دانشجوی تحصیلات تکمیلی در رشته ی کشاورزی نسبت به ماهیت سرقت علمی، انواع سرقت علمی، و دلایل نهانی انجام سرقت علمی بررسی شد. مدل سواد آکادمیک به عنوان نقطه ی ارجاع در شناسایی بی عدالتی هایی که در بخش علمی مانع شکل گیری و توسعه ی سواد علمی می شود، به کار گرفته شده است. نتایج حاکی از آن است که اکثر این دانشجویان، دانش نسبتا خوبی را در مورد ماهیت سرقت علمی دارند و آن را به عنوان یک مشکل جدی که باید از آن اجتناب شود، در نظر می گیرند. اگرچه نگرش آن ها نسبت به انواع مختلف سرقت علمی نگرانی هایی را در مورد دانش آن ها از فردی که شایستگی شناخته شدن به عنوان نویسنده را دارد، به وجود آورده است. نتایج نشان داد، تکرار مداوم تعداد زیادی از انواع مختلف سرقت علمی، افراد علمی را نسبت به ماهیت نادرست آنها بی تفاوت، مرزهای سواد علمی را جابه جا، و در نهایت آنها را به عنوان هنجاردر محیط آکادمیک معرفی کرد. علاوه بر این، نتایج ثابت کرد سرقت علمی نتیجه ی دور شدن از ارزش های علمی، بی ارزش شدن علم، تبدیل شدن علم به بازاری برای کسب درآمد و نقض تعهدات علمی، سیاسی شدن علم و دوری از استانداردهای جهانی است. این نتایج می تواند به طور کلی برای بررسی مجدد و بازنگری در سیاست های آموزشی و به طور خاص تر برای بررسی و اصلاح در برنامه های انگلیسی برای اهداف آکادمیک اطلاعات سودمندی داشته باشد.

    کلیدواژگان: سرقت علمی، سواد آکادمیک، نگارش آکادمیک، انگلیسی برای اهداف آکادمیک، علوم کشاورزی
  • عبدالمجید نظری، علی اکبر جباری*، علیمحمد فضیلت فر صفحات 171-198

    این مطالعه با هدف یافتن تاثیر وضعیت شناختی ساختارها در مراحل اولیه یادگیری انگلیسی به عنوان زبان سوم انجام شده است. 85 نفر از شرکت کنندگان (سن 14-15 سال) در مورد قرار دادن عبارت صفتی و ساختار جزء نما با استفاده از چهار ابزار برای سنجش دانش ارادی و غیر ارادی زبان مورد آزمایش قرار گرفتند که شامل آزمونهای قضاوت دستوری زماندار و بدون محدودیت زمان ، دانش خودآگاه زبان ، و تقلید شفاهی می شدند. چهار گروه شرکت کنندگان شامل دو گروه دارای زبان آذری به عنوان زبان اول و فارسی به عنوان زبان دوم می شدند، اما از نظر زبان ارتباط، به ترتیب آذری و فارسی بودند. گروه سوم شامل فارسی به عنوان زبان اول و آذری به عنوان زبان دوم و فارسی به عنوان زبان ارتباط بودند و درگروه کنترل، فارسی زبان اول و انگلیسی زبان دوم بود. انگلیسی و آذری دارای الگوی عبارت صفتی مشابه هستند که یعنی صفت قبل ازاسم می آید. بر خلاف این الگو ، در فارسی صفت بعد از اسم می آید. ساختار جزء نما بر خلاف عبارت صفتی در فارسی و انگلیسی یک الگوی یکسان دارد یعنی جزء قبل از کل می آید ، اما در زبان آذری کل قبل از جزء است. نتایج این تحقیق مدل های قبلی را به چالش می کشد. به عنوان مثال عامل زبان اول (هرماس،2010)، عامل وضعیت زبان دوم (باردل و فالک، 2007)، انتقال انباشتگی چندزبانی (فلاین و همکاران، 2004) و شباهت گونه ای زبان ها (راتمن، 2011) ولی با مدل زبان ارتباطی (فلاح ، جباری ، و فضیلت فر ، 2016) سازگار است. با در نظر گرفتن تاثیر مقابله ایی نحوی به عنوان یک پدیده پویا و در حال تغییر، این مطالعه پیشنهاد می کند که در مراحل اولیه کسب زبان سوم ، وضعیت شناختی ساختارها عامل اصلی تعیین کننده در تعیین منبع انتقال نحوی است.

    کلیدواژگان: تاثیر مقابله ایی نحوی، سیستم پویا، چند زبانگی، کسب زبان سوم، انتقال نحوی
  • صفحات 199-220

    هدف از این مطالعه بررسی انواع تکیه گاه سازی های اموزشی در کلاس های زبان انگلیسی بود. نمونه گیری به صورت نمونه گیری در دسترس انجام گرفت. 8 کلاس اموزش زبان انگلیسی انتخاب گردید. گفتمان کلاس ضبط، پیاده سازی و بر اساس مدل وو (2010) تحلیل گردید. انواع تکیه گاه سازی های استفاده شده توسط آموزگاران شامل تکیه گاه سازی شناختی، فراشناختی، رویه ای و بافتی بود. تکیه گاه سازی انگیزشی در هیچ یک از کلاس ها استفاده نشد. میزان تکیه گاه سازی در کلاس های آموزش زبان به عنوان زبان خارجی 35.8 % بود که 6.55 % شناختی، 11.71 % فراشناختی، 17.4% رویه ای و 5.14 % بافتی بود. این مطالعه این دیدگاه را مطرح می نماید که دبیران و تدوین کنندگان کتاب های اموزشی بایستی سعی در استفاده هرچه بیشتر از فعالیت هایی کنند که تکیه گاه های انگیزشی و بافتی بیشتری در کلاس جهت افزایش یادگیری دانشجویان فراهم اید.

    کلیدواژگان: تکیه گاه سازی، انواع تکیه گاه سازی، معلمان زبان انگلیسی به عنوان زبان خارجی، گفتمان کلاس زبان
|
  • Mehrshad Ahmadian, Parviz Maftoon *, Parviz Birjandi Pages 1-24

    From the very outset, postmethod pedagogy has shaken the long-held concept of language teaching and has recognized the importance of contextualized language teaching in the field of TESOL. Furthermore, and to respond to contemporary English language teaching requirements, language teacher education programs have also tried to furnish postmethod language teachers with the much-needed development to have their own contextualized praxis. By the same token, the current study aimed to find out whether involving language teachers in writing diaries of self-practice and peer practice and then discussing their findings with circle members in regular gatherings would nurture the required self-growth and self-development in language teachers and help them with (the underlying components of ) reflective teaching. To do so, the present research employed a mixed method design whose quantitative part enjoyed a pre-experimental design consisting of three phases--a pretest, an educational treatment phase, and a posttest – and for its qualitative part the current researchers asked the participating language teachers to keep diaries of both self-practice and peer practice. The results of the study gained through both quantitative and qualitative analyses bore witness to the significant changes in the reflectiveness of language teachers who took part in these collaborative language teachers' diary circles.

    Keywords: postmethod pedagogy, reflective teaching, teacher diary, Teacher education
  • Arezoo Daneshvar, MohammadSadegh Bagheri *, Firooz Sadighi, Lotfollah Yarmohammadi, Mortaza Yamini Pages 24-58

    Abstract Dynamic Assessment (DA) has been utilized for language evaluation. This mixed-methods study aimed to examine the potential impact of interactionist and interventionist models, as two significant offshoots of dynamic assessment on IELTS candidates’ performance in academic writing task 2. The study also compared the efficiency of these dynamic models and static assessment in the overall writing development of potential IELTS test-takers’ proficiency in writing task 2 in terms of IELTS writing assessment criteria. An experimental pretest-treatment-posttest design was employed. A qualitative approach was also conducted using field notes as a cross-validation strategy. To this end, 54 (26 males and 28 females) Iranian IELTS candidates aged 19 to 35 were randomly assigned to one control and two experimental groups (n=18). Initially, a pre-test was run to assess all participants’ developing writing skills. Afterward, the experimental groups received treatments based on interactionist and interventionist models, whereas the control group received no dynamic treatment in the form of interactionist and interventionist models and was trained according to the conventional static methods of writing instruction. Finally, a post-test was administered to check the treatments’ efficacy. The quantitative results demonstrated that the interventionist group’s writing performance was significantly better than that of the static group. However, there existed no statistically significant difference between the DA groups’ writing performance. The qualitative findings substantiated the quantitative results indicating the outperformance of dynamic assessment over the static assessment approach in the development of IELTS writing task 2 skills. The research findings have some pedagogical implications for IELTS teachers.

    Keywords: dynamic assessment, static assessment, Interventionist model, Interactionist approach, IELTS academic writing task 2
  • Behrooz Ghoorchaei, Ali Derakhshan *, Alemeh Ebrahimi Pages 59-90
    This study endeavored to evaluate the local English textbook named “Prospect 2” taught in junior high schools in Iran based on a group of Iranian EFL teachers and teacher educators’ perspectives. For this purpose, 10 (6 males and 4 females) teacher educators and 117 (54 males and 63 females) junior high school EFL teachers from Golestan Province, Iran took part in this study. To gather the required data, the modified version of Mukundan’s (2011) questionnaire was utilized as a textbook evaluation checklist to investigate the participants’ perspectives toward suitability, strengths, and shortcomings of the book. The outcomes of this research revealed that the participants of the two groups mainly had positive attitudes toward the book. Further findings of this research did not present any significant difference between teachers and teacher educators’ views toward the book. Finally, some concluding remarks regarding the overall findings of the study were presented. Main implications of the study were that teachers should attempt to incorporate suitable and practical methods for the instruction and promotion of the communicative language teaching approach in the class as an approach on which the book is based and try to cater for the shortcomings of the book through providing supplementary materials and alternative activities for the students.
    Keywords: EFL teachers, Prospect 2, Teacher Educators, textbook evaluation
  • Azra Gholamshahi, Minoo Alemi *, Zia Tajeddin Pages 91-116
    Teacher-others relationship is one of the main features of teacher identity. As an aspect of this relationship, in some educational contexts, teachers experience imposition in their work place. As there is no survey tool to measure imposed identity, the present study developed a questionnaire based on the relevant literature and interviews with 44 EFL teachers, resulting in a 45-item questionnaire which was disseminated among 450 EFL teachers. An exploratory factor analysis of responses of EFL teachers yielded eight factors, namely: (1) Instructional, assessment, and interpersonal expectations imposed by managers and Supervisors, (2) Teacher professional responsibilities expected by stakeholders in the institute and the family, (3) Restrictions imposed on classroom discussion topics, dress code, and new technologies, (4) Suitability of teaching profession as perceived by the family, (5) Teacher responsibilities as expected by learners’ parents, (6) Gender stereotypes imposed by colleagues and the institute, (7) Learners’ and their parents’ instructional expectations, and (8) Observational and gender perceptions imposed by supervisors and managers. This study revealed the multi-dimensional nature of imposition in relation to which elements of identity change and harmonize under the influence of individual, contextual, and socio-cultural forces. The results of the study suggest that this scale is a reliable and valid measure of EFL teacher imposed identity. The findings can help researchers understand in what ways identity may be imposed and how it may change. Supervisors, institute managers, EFL teachers, and stakeholders can find the results of this study beneficial considering the fact that identity shaped and reshaped will certainly lead to a better EFL context for teaching and learning a foreign language.
    Keywords: EFL teachers, imposed identity questionnaire, exploratory factor analysis
  • Saba Hasanzadeh, Elaheh Sotoudehnama *, Seyyedeh Fahimeh Parsaiyan Pages 117-144
    The purpose of the present study is to determine whether studying or teaching English as a Foreign Language (EFL) will lead teachers to decrease home cultural values or help them to develop their cultural values in both cultures. This mix-method research was conducted in two different contexts, university and language institute in Gorgan, Iran. To this end, the Home Culture Attachment Scale questionnaire was given to 50 English language professors and 50 institute teachers. Also, a semi-structured interview was conducted with ten participants from each group. The collected data of quantitative phase and qualitative phase were analyzed using multivariate ANOVA and thematic analysis, respectively. The findings of the quantitative phase showed significant differences between professors and institute teachers in terms of religious, western and cultural attachment. Besides, six themes were identified for the qualitative part including the changes, definition of culture, Iranian attachment, religious attachment, western attachment, and artistic attachment. Consequently, the study illustrates that whoever is dealing with English is in danger of losing his/her home culture and teachers must be aware of this. The results urge English language teachers to pay more attention to this issue because they can have a great impact on students in terms of beliefs and values.
    Keywords: Culture, .English as a Foreign Language Language, Culture, Home Culture Attachment
  • MahmoodReza Atai *, Esmat Babaii, Elahe Fazlollahi Pages 145-170

    The problem of plagiarism has been a hot issue of concern to the academic community in recent years. In this study, we probed the factors which overtly or covertly lead to plagiarism growth among graduate students of agricultural sciences in Iran. To this end, we investigated the perceptions of 187 graduate students in the field of agricultural sciences towards: the nature of plagiarism, different forms of plagiarism, and the underlying motives for plagiarism through a questionnaire. Academic literacies model was adopted as a reference point to uncover those injustices in the educational sector deterring the literacy development. The results revealed that most graduate students of agricultural sciences had a rather good understanding to the nature of plagiarism, and considered it as an unacceptable serious problem which should be avoided. Nonetheless, in marked contrast, their perceptions towards different forms of plagiarism unfolded further doubts on their understanding to who should be known as author and who is deserved to be awarded authorship. The results revealed that recursive practice of a long list of violations, seemingly, made the academics blind towards their faulty nature, pushed back the borders of literacy and made them common academic norm. The findings further indicated that plagiarism grows hand in hand with deviation from scientific values and devaluation of science, marketization of science and violations of academic commitments, and politicization of science and alienation from the universal standards. The findings could provide useful implications for revisiting and reforming the educational policies in general and English for Academic Purposes (EAP) programs in particular.

    Keywords: Plagiarism, Academic Literacies, Academic Writing, English for Academic Purposes (EAP), Agricultural Sciences
  • Abdolmajid Nazari, AliAkbar Jabbari *, Ali Mohammad Fazilat Far Pages 171-198

    This study aimed at finding the impact of the cognitive status of the structures on the acquisition of third language (L3) English at the initial stages. To measure implicit and explicit knowledge, 85 participants were tested regarding placement of adjective phrase (AP) and partitive structure (PS) by using four instruments: a timed and an untimed grammaticality judgment tasks, a metalinguistic knowledge test, and an elicited oral imitation task. The participants included four groups; the first two had Azeri as their L1 and Persian as their L2, but used Azeri and Persian as the language of communication (LOC) respectively, and the third one had Persian as the L1, Azeri as the L2, and Persian as LOC. The control group used Persian as the L1 and English as the L2. While AP in English and Azeri has similar pre-nominal syntax, in Persian, it is post-nominal. Unlike AP, PS which specifies the parts out of a whole (e.g. two of my brothers) patterns similarly in Persian and English, meaning the part-whole pattern, whereas in Azeri the whole precedes the part. The results challenge the previous models (e.g. the L1 Factor, Hermas, 2010; the L2 Status Factor, Bardel & Falk, 2007; the Cumulative Enhancement Model, Flynn et al., 2004; the Typological Proximity Model, Rothman, 2010) and are compatible with the Contact Language of Communication (Fallah, Jabbari, & Fazilatfar, 2016). Considering cross-linguistic influence as an ongoing dynamic phenomenon, this study proposes that at the initial stages of TLA, the cognitive status of structures is the main determining factor in specifying the source of syntactic transfer.

    Keywords: Cross-Linguistic Interface (CLI), Dynamic System of Multilingualism. Third Language Acquisition, Syntactic Transfer
  • Somayeh Safdari, Momene Ghadiri *, Zohreh Kashkouli Pages 199-220

    Scaffolding helps students improve their skills and handle complex materials (Cloud, Genesee, & Hayaman, 2009). Although a number of studies have been done on scaffolding in Iran, few studies have identified the types and techniques of scaffolding used in English language classes. Due to the importance of scaffolding in the teaching process, this study aimed to investigate the types of scaffolding used by EFL teachers in Iran. Through availability sampling technique, eight EFL teachers in Isfahan were selected. Accordingly, their classes were all recorded, the discourse of which was transcribed, codified, and analyzed using the framework proposed by Wu (2010). The results of the study revealed that the EFL teachers mostly exploited cognitive, metacognitive, procedural, and context scaffolding. Motivational scaffolding, however, was not used in any of the classes. Moreover, the extent to which scaffolding was used in EFL classes equaled 35.8 %, of which 6.55, 11.71, 17.4, and 0.03 % was devoted to cognitive, metacognitive, procedural, and context scaffolding, respectively. This study puts forward the view that teacher educators and material developers should turn their attention to the development of tasks through which language instructors can take advantage of motivational and contextual scaffolds that actively involve students in learning.

    Keywords: Types of scaffolding, EFL teachers, Classroom discourse analysis