فهرست مطالب

فصلنامه مطالعات بین المللی پلیس
پیاپی 46 (تابستان 1400)

  • تاریخ انتشار: 1400/02/27
  • تعداد عناوین: 9
|
  • قادر زارع مهدوی*، مهدی شهبازی صفحات 9-28
    زمینه و هدف

    مرزهای ایران و پاکستان یک از موضوعاتی است که همواره در امنیت کشورمان تاثیرگزار بوده است نیروی انتظامی نیز به عنوان نهاد اصلی تامین کننده نظم و امنیت عمومی نقش مهمی دراین امر داشته است. در این راستا تعامل و مناسبات نیروی انتظامی با نهادها و سازمان های هدف می تواند بسترهای مقابله ای با جرایم و چالش های موجود را فراهم نماید از این رو نویسنده در این تحقیق با هدف بررسی نشانگاه های دیپلماسی انتظامی در مرزهای شرقی سعی دارد موارد تاثیر گذار در آن را تبیین و نهایتا نقش نیروی انتظامی ودیپلماسی انتظامی را مورد واکاوی قرار دهد

    روش

    تحقیق حاضر از نظر هدف کاربردی و از نظر روش توصیفی- تحلیلی است. برای گردآوری داده ها نیز از ابزار فیش برداری استفاده شده است.

    یافته ها و نتیجه گیری

    یافته های تحقیق حاکی از این است که نیروی انتظامی می تواند با فعال سازی دیپلماسی انتظامی با سلسله مراتب قدرت در استان سیستان و بلوچستان و همین طور فعال سازی دیپلماسی انتظامی با پلیس لویز و ایالتی در ایالت بلوچستان پاکستان نقش مهمی در مقابله با جرایم و استرداد مجرمین و متهمین متواری و همین طور اشراف اطلاعاتی منطقه داشته باشد.

    کلیدواژگان: دیپلماسی انتظامی، مرز، ایران، پاکستان
  • عباس منصورآبادی*، سید محمود میرخلیلی، هادی کرامتی معز صفحات 29-52
    زمینه و هدف

    یکی از مهم ترین تدابیری که نقش بسزایی در کاهش بزه دیدگی کودکان در شبکه های اجتماعی مجازی دارد، تدابیر پیشگیرانه در قالب کنترل و نظارت است؛ شورای عالی فضای مجازی و پلیس فتا دو نهاد مهم سیاست گذار و اجرایی هستند که در زمینه پیش گیری از بزه دیدگی کودکان در فضای مجازی نقش آفرینی کلیدی دارند و می توانند از طریق ایجاد محدودیت های دسترسی به شبکه های اجتماعی و همچنین با اعمال نظارت و کنترل در این فضای، هدف پیشگیری از بزه دیدگی کودکان در شبکه های اجتماعی را بیش از پیش تامین کند.

    روش شناسی

    در این مقاله با روش تحلیلی - توصیفی، نقش و جایگاه دو نهاد شورای عالی فضای مجازی و پلیس فتا در پیشگیری از بزه دیدگی کودکان در شبکه های اجتماعی بررسی شده است.

    یافته ها و نتیجه گیری

    فکر ایجاد شورای عالی فضای مجازی به عنوان نهادی مستقل و فراقوایی دورنمای بسیار زیبایی دارد، اما تا زمانی که اختیارات لازم به آن داده نشود و در هر قوه یا وزارتخانه متولی مستقلی برای حوزه فضای مجازی وجود داشته باشد، این شورا نمی تواند رسالت خود را پیش ببرد. همچنین، شورای عالی فضای مجازی توامان هم وظیفه تنظیم مقررات و هم وظیفه نظارت در فضای مجازی به ویژه صیانت از حقوق بزه دیدگان آسیب پذیر را داراست. پلیس فتا نیز از این توانایی برخوردار است که با استفاده از نرم افزارهای قدرتمندی که در اختیار دارد، با گشت زنی و مراقبت در شبکه های اجتماعی مجازی، تقش نظارتی خود را در قبال پیشگیری از بزه دیدگی کودکان ایفا کند. به منظور یکسان سازی مقررات و نظارت بر مراجع و نهادهای کثیری که بر فضای اینترنت قاعده انگاری و در این زمینه فعالیت می کنند، بایستی، طراحی «نظام حقوق فضای مجازی»، ازجمله: سیاست گذاری، قانون گذاری و هماهنگی در اداره این فضا، به شورای عالی فضای مجازی واگذار شود. پیش بینی می شود در پرتو طراحی علمی این نظام بتوان وضعیت بهتری را در فضای مجازی شاهد بود و با بزه کاری و بزه دیدگی کمتری در این فضا رو به رو شد. پلیس فتا نیز با توجه به رشد تکنولوژی و به موازات آن، افزایش بی رویه جرم و الکترونیکی شدن ارتکاب آن در فضای مجازی، می تواند با بهره گیری از آموزه های جرم شناسی، از یک سو، و استفاده از نرم افزارهای تخصصی پلیسی، از سوی دیگر، نقش موثری در این زمینه ایفا کند.

    کلیدواژگان: بزه دیده شناسی سایبری، پیشگیری وضعی، مقرره گذاری فضای مجازی، فیلترینگ هوشمند، نهادسازی فضای مجازی
  • منوچهر عبدالهی، هما داودی گرمارودی*، امیر سماواتی پیروز صفحات 53-76
    زمینه ها و هدف

    مداخله کیفری حاکمیت در حقوق و آزادیهای فردی در قالب جرایم انگاری برخی اعمال و رفتارها همراه است که البته بسیار بحث برانگیز است. این مداخله کیفری بر مبنای اصول مختلفی صورت می گیرد که از آن جمله می توان به مصلحت اشاره نمود. بر این مبناء این سوال مطرح است که آیا در نظام کیفری ایران جرم انگاری بر مبنای مصلحت صورت گرفته است؟ همچنین اعمال این قاعده در جرم انگاری جرایم فراملی به چه نحو قابل توجیه می باشد؟

    روش شناسی

    این مقاله به روش تحلیلی- توصیفی نگارش یافته است.

    یافته ها

    در قلمرو حقوق کیفری، اصل بر آزادی افراد جامعه است و جرم انگاری و محدود کردن آزادی اشخاص یک استثنا محسوب می شو د و نیاز به دلیل دارد. در این راستا اختیارات قانونگذاران در زمینه ی جرم انگاری رفتارهای مختلف، بی حد و حصر نیست و بدون وجود دلیل نمی توان به آزادی افراد خدشه وارد نمود.

    نتیجه گیری

    در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران اصل مصلحت به عنوان یکی از اصول محدودکننده آزادی پذیرفته شده است و در این نظام امکان جرم انگاری یا مداخله کیفری حکومت بر اساس اصل مصلحت وجود دارد.اما ضوابط و معیارهای آن مشخص نیست و در قالب صلاحدید حاکمیت قابل تعریف است. اعمال این اصل در قالب جرایم فراملی بر مبنای حفظ منافع ملی قابل توجیه است.

    کلیدواژگان: مداخله کیفری، مصلحت، جرم انگاری، حقوق کیفری، جرائم فراملی
  • حمیدرضا حاجی زاده*، عباس زارعت، سید مهدی منصوری صفحات 77-98
    زمینه و هدف

    کودکان و نوجوانان با توجه به وضعیت خاص خود و در طی زمان رشد و بلوغ، در معرض بزه دیدگی بالقوه قرار دارند و به همین دلیل نیازمند توجه و اقدامات حمایتی بیشتر می باشند. از آنجایی که آموزش های ارایه شده در طول تحصیل نقشی مهم و تاثیرگذار در پیشگیری از بزه دیدگی این قشر آسیب پذیر دارد لذا برنامه ریزی منسجم در این باره امری اجتناب ناپذیر است که از طریق کنش گران موثر در این عرصه از جمله آموزش و پرورش و پلیس محقق خواهد شد.

    روش شناسی

    پژوهش حاضر از نظر هدف، کاربردی، از لحاظ روش اجرا، توصیفی - تحلیلی و از نظر نوع، اکتشافی بوده و جمع آوری اطلاعات در آن از طریق بررسی اسنادی و فیش برداری و با بهره گیری از منابع کتابخانه ای و مدارک پژوهشی درون و برون سازمانی صورت گرفته است.

    یافته ها

    بر مبنای یافته های حاصل، پیشگیری از جرم و آسیب های اجتماعی در مراحل اولیه رشد و بلوغ کودکان و نوجوانان به عنوان سیبل های بالقوه بزه دیدگی، دارای تاثیری شگرف در مدیریت و کنترل جرایم است. این پیشگیری بیشتر دارای رویکرد اجتماعی بوده و از طرق مختلف و بوسیله آموزگاران و والدین که در ارتباط بیشتر با این قشر از جامعه هستند، صورت می گیرد و پلیس نیز از طریق اقدامات جامعه محور و آموزش پایه در تعامل هماهنگ با این مخاطبان و کنشگران، خواهد توانست نقش آفرینی نماید. آموزش های پلیس بایستی هدفمند و در قالب برنامه های مدون و منسجم مانند آموزش مهارت های زندگی، مهارت های اجتماعی.

    کلیدواژگان: قاعده تحذیر، نیروهای مسلح، مسئولیت کیفری، قانون کیفری ایران، جرم
  • ابراهیم رجبی* صفحات 99-121
    زمینه و هدف

    نظریه جهانی شدن حقوق کیفری در سطح جهانی و بالتبع ایران نظریه جدیدی است که چالش های آن مورد بررسی قرار نگرفته است. از طرفی مطالعه ماهیت و جنبه های جرم شناختی جرایم جهانی نیاز به جهانی فکر کردن پلیس و رویکرد تحقیقاتی فراملی دارد، چنان که پلیس کشورهای مختلف، نیاز به کسب اطلاعات و آمار جنایی جوامع یکدیگر و همکاری در این زمینه دارند. لذا بایستی یافته های جرم شناسی به کمک عدالت کیفری بین المللی برای مقابله آگاهانه با جرایم جهانی یعنی تعریف راهبرد مبتنی بر مطالعات جرم شناختی مرتکبان و بزه دیدگان جرایم فراملی بشتابد. این پژوهش با هدف، "سیاست گذاری جدید پلیس در زمینه مبارزه با جرایم فراملی " انجام شده است.

    روش شناسی

    باتوجه به ماهیت موضوع، پژوهش حاضر از نظرگردآوری اطلاعات به روش اسنادی و از طریق مطالعه قوانین داخل، اسناد بین المللی و منابع معتبر انجام شده و اطلاعات به دست آمده به صورت توصیفی- تحلیلی مورد تجزیه وتحلیل قرار گرفته است.

    یافته های پژوهش

    با توجه به جهانی شدن جرایم و چالش های آینده، معماری انسانی، ساختار سازمانی، برنامه ریزی، سیاست گذاری و فرهنگ حاکم بر سازمان پلیس باید به گونه ای طراحی و اجرا شوند که کارکنان پلیس را به طور مستمر به سوی کاربرد عملی مبارزه با جرایم فراملی هدایت کند.

    نتیجه گیری

    آنچه می تواند از تهدیدهای ناشی از جرایم جهانی بکاهد، تدوین سیاست های پلیسی مناسب، تقویت ابزارهای مبارزه با این گونه جرایم، انعقاد قرارداد منطقه ای و بین المللی جهت همکاری های پلیسی است.

    کلیدواژگان: جهانی شدن جرم، جهانی شدن سیاست جنایی، سیاست گذاری پلیس، معماری انسانی، تحولات سازمانی
  • فرشید حسین عمویی، جواد نیک نژاد*، عباس مقدری امیری صفحات 123-144
    زمینه و هدف

    با توجه به اهمیت ثبت املاک در تنظیم امنیت اجتماعی و بستر سازی آن برای تثبیت معاملات و قدیمی بودن قوانین ثبتی ایران در مقایسه با کشور هایی همانند انگلستان که از نظر سیستم ثبتی پیشگام هستند، مطالعه و مقایسه سیستم ثبتی انگلستان می تواند در ارایه راه حل ها و بهبود سیستم عملکرد و رفع خلاهای قانونی در کشور ما موثر باشد. بدین منظور و با توجه به اهمیت پژوهش، هدف پژوهش حاضر مطالعه تطبیفی بررسی صلاحیت هیات نظارت و شورای عالی ثبت در نظام حقوق ثبت ایران با کشور انگلستان می باشد.

    روش شناسی

    در این تحقیق روش کتابخانه ای مورد عمل قرار گرفته است و به قوانین، آیین نامه ها، قوانین خاص، بخش نامه های ثبتی و کتب، مقالات، پایان نامه های ثبتی در هر دو کشور رجوع شده است.

    یافته ها

    هیات نظارت در ایران از دو قاضی و مدیر کل ثبت استان یا قایم مقام او که معاون یا کفیل ثبت منطقه است تشکیل می شود. و در شورای عالی ثبت صلاحیت رسیدگی به اشتباهات و اختلافات ثبتی و اظهار نظر در خصوص آنها را دارد.

    نتیجه گیری

    تشکیلات سازمانی مشابه با سازمان ثبت اسناد و املاک ایران در کشور انگلستان، اداره ثبت املاک و مستغلات می باشد، شمای کلی امور ثبت و متولی آنها در کشور انگلستان نشان می دهد که مشابه ایران سازمان فوق به نظارت ثبت اسناد، املاک و مالکیت معنوی می پردازد.

    کلیدواژگان: صلاحیت هیات نظارت، شورای عالی ثبت، حقوق ایران، حقوق انگلستان
  • سید محمد مهدی نبوی، حسین مهرپور*، بختیار عباسلو صفحات 145-167
    مسئولیت مدنی تعهد قانونی شخص بر رفع ضرری که به دیگری وارد کرده است خواه این ضرر ناشی از تقصیر خود وی باشد یا ناشی از فعالیت او شده باشد. بر این مبنا در هر موردی که شخص ناگزیر از جبران خسارت دیگری باشد، در برابر او مسئولیت مدنی دارد. با توجه به استفاده روزافزون از تومبیل شاهد بروز حوادث رانندگی و ورود خسارت از این منظر هستیم. مبنا و ارکان مسئولیت مدنی در تصادفات چیست؟ و پلیس راهنمایی و رانندگی در این خصوص از چه جایگاهی برخوردار است؟ روش تحقیق: این مقاله به شیوه تحلیلی- توصیفی نگارش یافته است.
    یافته ها
    در نظام حقوقی ایران مبانی متعددی موجب شکل گیری مسئولیت مدنی می گردد که از آن جمله می توان به تقصیر ، خطر و تضمین حق اشاره نمود. همچنین در بررسی ابعاد حقوقی مسئولیت مدنی ناشی از حوادث رانندگی در قانون ایران ارکان شکل گیری این مسئولیت که شامل وجود خسارت، وقوع تصادف و رابطه سببیت اشاره نمود. در خصوص تحولات در قانون مسئولیت مدنی ناشی از حوادث رانندگی باید به دو مورد در قانون بیمه اشاره نمود یکی تعهد به بیمه یا تعهد به جبران خسارت در قانون جدید و دیگر مبناء مسولیت دارنده وسیله نقلیه .
    نتایج
    در تجولات مسئولیت مدنی نقش پلیس راهنمایی و رانندگی از دو جنبه دارای اهمیت است. نخست هنگامی که پلیس به عنوان کارشناس در صحنه تصادفات حاضر می گردد، دوم نقش پلیس در مدیریت صحنه تصادف از می تواند بروز آسیبهای دیگر پیشگیری به عمل می آورد.
    کلیدواژگان: مسئولیت مدنی، پلیس راهنمایی و رانندگی، قانون بیمه، قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی
  • امیرالله دادی، ایرج گلدوزیان*، داود کرمی صفحات 162-192
    زمینه و هدف

    حق آزادی عقیده دینی به عنوان یکی از حقوق شناخته شده مورد تایید فقه اسلامی، قانون اساسی ایران و اسناد بین المللی می باشد. اما خارج شدن فرد مسلمان از اسلام و ورود به کفر در قالب ارتداد شناسایی شده و برای آن در شرع مجازات تعیین شده است. لذا به دنبال پاسخ به این سوال ها هستیم که آیا وجود مجازات برای ارتداد، در تضاد با حق آزادی عقیده دینی است؟ همچنین رویکرد نظام کیفری ایران و اسناد بین المللی به ارتداد چیست؟ به علاوه پیرامون استرداد مجرمان ارتداد چه رویکردی در سیاست کیفری ایران و اسناد بین المللی وجود دارد؟

    روش تحقیق

    این مقاله به شیوه تحلیلی- توصیفی نگارش یافته است.

    یافته ها

    در متون اسلامی اعم از آیات و روایات ملاحظه می گردد که بر اصل آزادی عقیده تصریح دارند، اما پس از پذیرش اسلام، حق برگشت همراه با ترویج و تبلیغ و توطیه از او سلب می‎شود.

    نتیجه گیری

    با توجه به اینکه ارتداد در اسناد بین المللی خصوصا در کنوانسیون پناهندگی و کنوانسیون اروپایی حقوق بشر در دسته جرایم سیاسی تعریف می گردد که استثنایی بر استرداد مجرمان می باشد، لذا امکان استرداد محکومان به ارتداد وجود ندارد. در سیاست کیفری ایران، امکان محکومیت به شدیدترین کیفر به اتهام ارتداد وجود دارد همچنین قانون جرم سیاسی ایران نیز عدم استرداد مجرم سیاسی را تایید کرده ولی در خصوص ارتداد سکوت کرده و در نحوه اجرای آن نیز سخنی به میان نیاورده است.

    کلیدواژگان: حق آزادی عقیده دینی، ارتداد، استرداد مجرمان، حقوق کیفری
  • ایوب میلکی* صفحات 193-212
    زمینه

    دکترین قصد انتقالی که محصول نظام حقوقی انگلستان و آمریکا بوده و در حقوق کیفری ایران با مفاهیمی نظیر خطای هدفی و هویتی در جنایات قرابت دارد،قایل به عمدی بودن ماهیت جنایت در فرض وقوع خطا در قربانی است.اعمال این دکترین در بسیاری از موقعیت ها،ضابطین دادگستری و مراجع قضایی را دچار ابهام و سردرگمی می نماید.

    هدف

    با توجه به این که چالش برجسته ی دکترین جاری،در حیطه ی پیامد های قضایی و پلیسی آن نمایان می شود،این مقاله با هدف بررسی برخی از مهمترین محدودیت های تئوری مزبور نگارش یافته است.

    روش

    شیوه نگارش این تحقیق بر پایه روشی است که بیشتر پژوهش ها در حقوق کیفری در پیش گرفته اند.از لحاظ هدف کاربردی و از لحاظ ماهیت ، توصیفی - تحلیلی بوده و از جهت محتوی تطبیقی خواهد بود.همچنین شیوه جمع آوری اطلاعات کتابخانه ای بوده است.

    نتیجه گیری

    نتایج پژوهش حاکی است که اجرای قواعد دکترین قصد انتقالی،ممکن است پلیس و نظام های حقوقی تابع را در قرایند کشف جرم و دادرسی با چالش های گوناگونی مواجه سازد که نتیجه آن نقض اصول و استاندارد های دادرسی منصفانه خواهد بود.

    کلیدواژگان: پلیس، چالش، قصد، انتقالی، دکترین
|
  • Ghader Zaremahdavi *, Mehdi SHAHBAZI Pages 9-28
    Field and Aims

    The borders of Iran and Pakistan is one of the issues that has always affected the security of our country. The police force, as the main institution providing public order and security, has also played an important role in this regard. In this regard, the interaction and relations of the police force with the target institutions and organizations can provide the context for confronting the existing crimes and challenges. Therefore, in this study, with the aim of examining the signs of law enforcement diplomacy in the eastern borders, the author tries to explain the influential cases in it and, finally, to examine the role of law enforcement and law enforcement diplomacy.

    Methodology

    The present study is applied in terms of purpose and descriptive-analytical in terms of method. Phishing tools have also been used to collect data.
    Findings and

    Conclusion

    The findings of the study indicate that law enforcement can play an important role in combating crime and extradition by activating law enforcement diplomacy with a hierarchy of power in Sistan and Baluchestan province as well as activating law enforcement diplomacy with Lewis and provincial police in Balochistan, Pakistan. And the fugitive defendants as well as the intelligence elite of the area.

    Keywords: Pakistan, Iran, border, diplomacy enforcement l
  • Abbas Mansourabadi *, Seyed Mahmood Mirkhalili, Hadi Keramati Moez Pages 29-52
    Background and Aim

    One of the most important measures that play a significant role in reducing child victimization in virtual social networks is control and monitoring; This type of monitoring does not mean invading the privacy of people's lives and also interfering in it, but it means using measures that try to prevent crime against children and thus prevent child victimization in social networks.

    Methodology

    In this article, the authors have analyzed the role and position of the two institutions of the Supreme Council of Cyberspace and the FATA Police in preventing child victimization in social networks.

    Findings

    If in the design of the cyberspace law system, a reference such as the Cyberspace High Council is embedded to unify the laws and monitor the numerous authorities and institutions that legislate on the Internet, the policy, legislation and coordination in the administration of this Space will be a more favorable situation, and also the FATA police, due to the growth of technology and in parallel, the uncontrolled increase of crime and its electronic commission in cyberspace, can benefit from the teachings of criminology. And the use of specialized police software to play an effective role.

    Conclusion

    Therefore, the Supreme Council of Cyberspace and the FATA Police are institutions that play a role in this regard and can do so by creating restrictions on access to social networks as well as monitoring and control in the field of cyberspace. They will play a key role in preventing child abuse on social media.

    Keywords: virtual social networks, Victim Prevention, Supreme Council of Cyberspace, FATA Police, Child Victimization
  • Manoochehr Abdollahi * Pages 53-76
    Background and Aim

    The criminal intervention of the government in individual rights and freedoms in the form of criminalization of certain actions and behaviors is associated with, of course, is very controversial. This criminal intervention is based on various principles, including expediency. Based on this, the question arises whether criminalization has been done in the Iranian penal system on the basis of expediency? Also, how can the application of this rule in the criminalization of transnational crimes be justified?

    Methodology

    This article is written analytically-descriptively

    Findings

    In the realm of criminal law, the principle is based on the freedom of individuals in society and criminalization and restriction of the freedom of individuals is an exception and needs a reason. In this regard, the powers of legislators in the field of criminalization of various behaviors are not unlimited and without any reason, the freedom of individuals can not be violated.

    Conclusion

    In the Constitution of the Islamic Republic of Iran, the principle of expediency is accepted as one of the principles restricting freedom, and in this system there is the possibility of criminalization or criminal intervention of the government based on the principle of expediency. But its rules and criteria are not clear. Sovereignty is definable. The application of this principle in the form of transnational crimes is justified on the basis of the protection of national interests.

    Keywords: Criminal intervention, Expediency, Criminalization, Criminal law, transnational crimes
  • Hamidreza Hajizadeh*, Abbas Zeraat, Seyed Mehdi Mansouri Pages 77-98
    Field and Aims

    The rule of caution is a jurisprudential rule, according to the narration of Imam Sadegh (AS) who said: This is significant in the use of the armed forces because any government needs the armed forces to maintain its independence, security and territorial integrity, but the use of military equipment to maintain this order and security is worthy of the framework and regulations that failure to do so leads to criminal liability. Becomes. In the meantime, the question is how the rule of caution can be effective in relieving the responsibility of the armed forces in the law of Iran and Lebanon?

    Methodology

    This article is written analytically-descriptively. Findings and

    Conclusion

    This rule applies in the field of civil liability and criminal liability and is currently accepted in international law and Iranian law of some foreign countries, including Lebanon in various fields. In public criminal law, this rule is one of the justifiable causes or factors of the crime and is subject to the title of "rule of law and legal order", but the legislators of Iran and Lebanon have not addressed the responsibility of the armed forces under the rule of warning. 

    Keywords: Rule of Warning, Armed forces, criminal liability, Iranian Penal Code, Crime
  • Ebrahim Rajabi Taj Amir* Pages 99-121
    Background and Aim

    The theory of globalization of criminal law in the world and consequently in Iran is a new theory whose challenges have not been studied. On the other hand, the study of the nature and criminological aspects of global crimes requires global thinking being run by police and transnational investigative approach, as the police of different countries need to obtain information and criminal statistics from each other's communities and cooperate in this field. Therefore, criminological findings should be accelerated with the help of international criminal justice to consciously deal with global crimes, i.e. the definition of a strategy based on the criminological studies of perpetrators and victims of transnational crimes.  This study has been done with the purpose "new policy making by police in the fight against transnational crimes."

    Methodology

    Due to the nature of the subject, the present study has been done in terms of collecting information based upon the documentary method and by studying domestic laws, international documents and validated sources and the obtained information has been analyzed descriptively-analytically.

    Findings

    Due to the globalization of crimes and future challenges, staff architecture, organizational structure, planning, policy-making and culture of the police organization should be designed and implemented in a way that guide police officers constantly to the applied practice of the fight against transnational crime.

    Keywords: Globalization of crime, globalization of criminal policy, police policy, human architecture, organizational developments
  • Farshid Hosein Amoei, Javad Niknejad *, Abbas Moghaddariamiri Pages 123-144
    Field and Aims

    Considering the importance of property registration in regulating social security and its platform for stabilizing transactions and the obsolescence of Iranian registration laws in comparison with countries such as the United Kingdom that are pioneers in terms of registration system, study and compare the UK registration system can To be effective in providing solutions and improving the performance system and eliminating legal gaps in our country. For this purpose and considering the importance of the research, the purpose of the present study is a comparative study to examine the competence of the Supervisory Board and the High Council of Registration in the system of registration law of Iran with the United Kingdom.

    Methodology

    In this research, the library method has been used and reference has been made to laws, regulations, special rules, registration letters and books, articles, registration dissertations in both countries.

    Findings and Conclusion

    The Supervisory Board in Iran consists of two judges and the Director General of the Provincial Registry or his deputy who is the deputy or acting registrar of the region. And has the authority to investigate and comment on registration errors and disputes in the High Registration Council. The organizational structure is similar to the Iranian Property and Deeds Registration Organization in the United Kingdom, the Real Estate Registration Office. The general outline of their registration and custodian affairs in the United Kingdom shows that similar to Iran, the above organization supervises the registration of documents, real estate and intellectual property. Pay. Also, if the supervisory board does not have the authority to investigate the matter, the High Council of Registration, by entering into the nature of the matter, makes its substantive decision.

    Keywords: Jurisdiction of the Supervisory Board, Supreme Registration Council, Iranian law, British Law
  • Hossein Mehrpour *, Baghtiar Abasloo Pages 145-167
    Civil liability A person's legal obligation to repair the damage he has caused to another, whether this damage is due to his own fault or as a result of his activity. Accordingly, in any case where a person is obliged to compensate another, he has civil liability against him. Due to the increasing use of cars, we are witnessing traffic accidents and damage from this perspective. What are the bases and pillars of civil liability in accidents? And what is the position of the traffic police in this regard? In the Iranian legal system, several principles lead to the formation of civil liability, including fault, danger and guarantee of rights. Also, in examining the legal aspects of civil liability resulting from traffic accidents in Iranian law, he mentioned the elements of the formation of this liability, which include the existence of damages, the occurrence of an accident and the causal relationship. Regarding the changes in the law of civil liability due to traffic accidents, two cases should be mentioned in the insurance law, one is the obligation to the insurance or the obligation to compensate the damages in the new law and the other is the basis of the liability of the vehicle owner. In the manifestations of civil liability, the role of the traffic police is important from two aspects. First, when the police are present as experts in the accident scene, and second, the role of the police in managing the accident scene can prevent other injuries.
    Keywords: civil liability, Traffic Police, Insurance Law, Traffic Violation Law
  • Amir Alahdadi, Iraj Goldoziyan *, Davod Karami Pages 162-192
    Background and Aim

    The right to freedom of religious belief is one of the recognized rights approved by Islamic jurisprudence, the Iranian constitution and international documents. However, the departure of a Muslim from Islam and his entry into infidelity has been identified in the form of apostasy and punishment has been prescribed for it in the Shari'a. So we are looking for answers to these questions: Is the existence of punishment for apostasy in conflict with the right to freedom of religion? Also, what is the approach of the Iranian penal system and international documents to apostasy? In addition, what is the approach to the extradition of apostate criminals in Iran's criminal policy and international documents? Research

    Method

    This article is written in an analytical-descriptive manner.

    Findings

    In Islamic texts, there are verses and hadiths that specify the principle of freedom of belief, but after accepting Islam, he is deprived of the right to return along with promotion, propaganda and conspiracy.

    Conclusion

    Considering that apostasy is defined in international documents, especially the Refugee Convention and the European Convention on Human Rights, in the category of political crimes, which is an exception to the extradition of criminals, so it is not possible to extradite convicts to apostasy. In Iran's criminal policy, there is a possibility of being sentenced to the most severe punishment for apostasy. Also, Iran's political crime law confirms the non-extradition of a political offender, but is silent about apostasy and does not say how it is carried out.

    Keywords: The right to freedom of religion, apostasy, Extradition of criminals, Criminal law
  • Ayoub Milaki * Pages 193-212

    The doctrine of intentional transference, which is the product of the British and American legal systems and in Iranian criminal law is related to concepts such as intentional error and identity in crimes, recognizes the intentional nature of the crime in assuming error in the victim. , Confuses judicial officers and judicial authorities. Given the salient challenge of the current doctrine in terms of its judicial and police implications, this article has been written with the aim of examining some of the most important limitations of this theory. This challenge reflects the doctrine's extreme insistence on the imaginary hypothesis. The transfer of intent and non-necessity of proving criminal malice in the event of a crime against the victim is accidental. The results of the study indicate that a single criminal intent that created multiple and sometimes "unintended" consequences can not lead to the unfair development of the scope of the psychological element of the crime and the resulting criminal liability. Face a variety of challenges that will result in violations of the principles and standards of fair trial.

    Keywords: police, Challenge, Malice, Transferred, doctorin